„A spórolás a kisemberek sportja”

2022. május 13. 07:34 - csajokespasik

Levélírónk már túl van pár randin, és készített egy összegzést. Szerinte a túlzásba vitt igények és teljesíthetetlen elvárások miatt van egyedül sok nő, akik ugyanakkor folyamatos hódítási kényszerben szenvednek, és nem is akarnak igazából kapcsolatot, elvannak az ábrándjaikkal.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

Ahogy böngészem a társkereső hirdetéseket, senki nem írja le szó szerint az elvárásait, hiszen akkor kevesebb jelentkezője lenne, mindezeket a személyes találkozóra tartogatják. Ha nem is az elsőn, de a másodikon kiteregetik. Az ellentmondásos logika mentén álmodozó hölgyeknél ott vannak azok a bizonyos elvárások, listázva, részletesen. Ebbe már párszor én is belefutottam. Egyszer megjegyeztem az anyagiak kapcsán, hogy nekem amire kell, arra futja, de takarékos vagyok... mire megkaptam, hogy ez ósdi nézőpont, a spórolás meg a kisemberek sportja, és még egy olyan ezó közhellyel is megtoldotta, hogy a pénz csak akkor érzi jól magát, ha mozog, azaz, ha költik, hiszen az is egy energia...

Az ideális jelentkező keressen rengeteget, nem játszik a spórolás (kivéve, ha rá spórolnak, vagy habos esküvőre), ja, és szeresse a melóját, ami persze olyan, hogy környezetbarát, és semmi korrupció, sőt, olyan, hogy előrébb mozdítja a világot. Ha mondjuk tőzsdézik, az nem megfelelő, mert bár zamatosan keres, de többnyire mások verítékén, ő maga nem izzad meg bele. Ha az egészségügyben dolgozik, vagy pedagógus, az jó, mert segít másokon, hasznos, szép pálya, viszont ócska fizetéssel, tehát megint kiesik valaki. Ha vezetői státuszban van, akkor jó a pénz, viszont állandóan dolgozik, ebből adódóan állandóan fáradt, stresszes, sokat telefonál, hétvégén is a meló van a fejében, és nem szórakoztató.

Mindehhez szeresse és élvezze a munkáját. Ja, ha éppen valami kreatív melója van, mondjuk zenész vagy színész, celeb vagy ilyesmi, az sem jó, mert bár élvezi a munkáját, pénz is van, de megbízhatatlan, bohém, sok a buli, sok a rivális körülötte amikor az éjszakákat járja az embere. Az csak PC duma levelezéskor, hogy csak az emberi értékek, és csak a belső számít, a többi majd kialakul és nincsenek elvárásai. Vannak.

Amikor ezekkel szembesülök, felötlik bennem egy kérdés: biztos, hogy azonos országban élünk?

Erre mondhatnám azt, hogy vannak nők, akiknek folyamatos hódítási kényszerük van, és nem is akarnak kapcsolatot, elvannak az ábrándjaikkal, vagy a kikosarazásokból merítenek erőt. Nem arról van szó, hogy az anyagiak egyáltalán nem játszanak szerepet, mert egyetlen nő sem szülne egy csórónak, nyilván, de az más élethelyzet, akkor persze, hogy számít a pasi anyagi szintje. De a kapcsolat legelején ezt firtatni, meg feltételként szabni kicsit merész.

Kellő kitartással biztos talál majd valakit, aki tökéletes, aki megteremti majd neki az áhított életszínvonalat, mert elképzelései mindenesetre bőven vannak róla. Már ha létezik ilyen.

 
18 komment
Címkék: pénz megmondás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8417830437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.05.13. 07:52:33

Milyen egy habos esküvő? Egy ilyen hab parti tortával?

Lorrh 2022.05.13. 08:11:09

"De a kapcsolat legelején ezt firtatni, meg feltételként szabni kicsit merész."
Pont hogy a kapcsolat elején kell ezt. Nem akkor amikor már három gyereket odaszült neki és rádöbben a nő hogy inkább a hufnágelpisti.

Pont akartam kérni, hogy kellene megint poszt randi tapasztalatokról, az népszerű és átélhető mindenki számára. De nem ilyen sablonos lúzungok, hanem konkrét esetek. Hogy a csaj mondjuk odaszart az ágyba, mint dzsoni csaja... vagy valami izgi.
naaaaaaaaaaa picit erőltesd meg megad, kisbogaram.

God Harald 2022.05.13. 08:40:36

A melóm előremozdítja a világot, nevében is benne van a megbízhatóság és a verítéket sem kímélem!

body_andras 2022.05.13. 08:42:03

Hát barátom, már írniuk se kell semmit, elég a képeikre nézni: egy fénykép valamelyik korábbi randijáról amin (lehetőleg kurva drága helyen) aperol koktélt iszogat toronymagas feltéttel, vagy hatputtonyos jó évjáratú aszút (utóbbiért nem is haragszom); vagy tengerpart, de nem ám csóró Horvátország hanem magán bungalow a Seychelle szigeteken, vagy egy kis pózolás Dubajban, vagy ráfekszik egy Bentleyre / Lamborghinire, netán jachtra, a lényeg hogy mind felszarvazott kőgazdag expasiktól kapott élmények. Akkor matcheltek ha minimum ez a szint van a te képeiden is, de ha nincs, a leleményesebb még kiszúrja hogy a foglalkozásod akár pénzt is érhet, de visszaírni már nem ér rá mert időközben bematchelt a helyi NER báróval.
Szerencsére van még párezer vidéki rámncos ötvenes nyannyer akik nagyon lelkesen belájkolnak, és hát van a jó öreg mondás: aki sokat válogat...

VOGAben 2022.05.13. 09:19:39

Végül beáll az egyensúly. A maradék halmazok megtalálják a társaságukat. Az öregedő nők a 15-20 évvel fiatalabb kampellók személyében, "c." tipusú is megteszi sokszor, a vénülő férfiaknak meg marad a masszívan pszichopata kiscsajok tengere. Term. tervezni egyik sem tud a másikkal de nem is ez a céljuk. A kb azonos korosztályú felek érdektelenek egymás iránt, hisz' ismerik azt. Maradék a maradékkal nem kezd, bár jól járhatna, de az uncsi meg smucig... stb. 40 körül értelmes társat találni a lottó ötössel felérő tartomány.

Reactor 2022.05.13. 17:28:27

Ha ennyire a pénz a fontos ezeknek a nőknek, ott a puncs.hu. Nincs itt semmi újdonság, kérem, a többség sajnos így működik, még Dárius kincsét is elköltené.

@Lorrh: Ugyan már, tudod jól, hogy a nők sosem szarnak. Belőlük pici rózsaszín pillangók repülnek el :$

antisocialnetwork 2022.05.14. 05:58:44

"X"cikkünket a Flydubai szponzorálta.

Motorogre 2022.05.14. 08:05:42

A hiba az árképzésben van, tapasztalataim szerint. A hölgy megfogalmaz és elvár anyagi szolgáltatásokat, közös életszinvonalat - amihez Ő szinte csak a báját és mosolyát adja.
De ezek értékelésénél nagyon maga felé hajlik a keze... 10x-es túlértékeléssel. Néhányuk lassan leszáll a talajra és talál is partnert, de a többség önhazug sértődöttségben marad a való világgal.
Korrekt esetben a felek kb. jövedelem-arányban fizetik a közös programok (repjegy, szállás, autóbérlés) költségeit .. és az apró figyelmességet a Férfi .. hogy lehessen meglepetés.

bordon 2022.05.14. 14:45:15

"a pénz csak akkor érzi jól magát, ha mozog, azaz, ha költik, hiszen az is egy energia"

Erre vissza lehetne vágni azzal, hogy a fasz akkor érzi jól magát, ha különféle pinákban ki-be járkál, élvez, mert hát az is egy energia. Monogamiára ne is számítson, mert az az univerzum energiáinak megfojtásával lenne egyenlő. Persze ilyen arcátlan visszaszólást nem szabad megejteni, mert azzal a muffot elriasztja az ember. Alakoskodni kell, beadni a nőt tisztelő, komolyan vevő, irányítható, kompromisszumkész pasit, aztán ledugni a franciaágyról a hölgyet, majd kipenderíteni, mint macskát szarni. Pumpoljon mást, aki hagyja magát.
Olyan nővel még sose volt komoly kapcsolatom, aki nem fizette a saját fogyasztását már az első randin. Nyilván a többit is lekúrtam, de onnantól számomra többről nem lehet szó, mint szexről.
Érdekes, mert barátokkal simán fizettünk egymásnak italokat, nem nagy összegekről van szó.

Dreistein001 2022.05.14. 15:59:06

Oké, vegyük tudomásul a hölgy igényeit. Ez egy ilyen világ, elfogadom.
Viszont ott a kérdés, ami valahogy nem hagy nyugodni ilyenkor:
Mit tud nyújtani mindezekért cserébe a két lába közötti pici résen kívül? Hiszen azt egy kevésbé igényestől is megkapom. Mi tud felmutatni a kapcsolatba vivendő "hozományaként"?

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.05.14. 21:34:27

@bordon: én simán fizettem mindenkinek mindent, és egy pár év után nem is hazudoztam.

Amúgy szerintem senkinek sem kellene 30-35 fölött, mikor fordul a kocka.

Reactor 2022.05.14. 22:19:19

@Dreistein001: My point exactly.

A slusszpoén az, hogyha a "pasee" pénzzel akarna nőzni, feleakkora összegért kaphatna dupla olyan jó nőt is akár, mint a cikkíró, aki még őszinte is lenne vele (mármint hogy csak a pénzért csinálja). Innentől fogva tényleg tökhülyének kell lenni, hogy bárki vele jöjjön össze.

MsIreneAdler 2022.05.15. 13:02:05

Nem kell ezt így túlmagyarázni. A poszternek van egy zsánere a nők terén, lóvéja viszont nincs, hogy megkapja őket. Egyszerű történet. Természetesen joga van hisztizni, hogy "meranőkmagasigényei", de felesleges. Úgyis az az igény számít magasnak, ami nem teljesül. Én viszont azt látom, hogy a csinibb lányokat igenis pörgetik ezek a luxuscsávók, tehát ha nekik ez tetszik, és meg is kapják, amit akarnak, akkor mi a bánatért érnék be kevesebbel? Azért, hogy a kis takarékos srácok ne sírjanak tele egy blogot :)?

Real_Time 2022.05.16. 06:44:59

@MsIreneAdler: Hát mondjuk a csinibb fiatal lányok sem lesznek mindig fiatalok és csinik, sőt az életük egész rövid szakaszára jellemző mindössze ez a felállás. Ez már persze nem a "kis takarékos srácok" problémája, nekik csak annyi dolguk hogy a faszkörhinta után messziről elkerüljék ezeket a nőket.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.05.16. 10:56:07

@MsIreneAdler: Általában véve igazad van, de van egy alapvető baj ezzel a hozzáállással, mégpedig az, hogy a hétköznapi férfiember tegyük fel, beleszületik egy családi közegbe, és ott hallja a mesét, hogy legyél rendes a nőkkel, stb. Illetve azt látja, hogy ha a papa hoz virágot a mamának, akkor jár érte a pirulás, a puszi meg a kirántott malackaraj petrezselymes újkrumplival.

Namost tetszik - nem tetszik, az ember ezeket a dolgokat otthonról hozza, és otthon mit lát? Egy párkapcsolatot, akkor is, ha műfater neveli, akkor is, ha nincs is ott férfi az idő nagy részében, csak anyuka időnként felbukkanó bakjai. És hát az van, hogy egy párkapcsolat dinamikája merőben más, mint a csábításé. Ezért amikor egy fiatal férfi, aki (joggal) azt képzelheti, hogy ő jó lesz a nőknél, próbál hozzájuk közeledni, és kiderül, hogy nem megy. Így nem.

Ekkor megnézi, hogy hogy megy. És azt látja, hogy lehet valaki tetszőlegesen helytelen viselkedésű, akár agresszív, a családi minta szerint tehát sikertelenségre ítélt (hiszen ha valaki így viselkedik egy családban, ott nem lesz mosoly), mégis megdugja a nőket, akik egy része ráadásul ragaszkodik is hozzá. Ezután hősünk profilozza a menőcsávót, és ellesi tőle a keretrendszert, majd elkezd ő is így közelíteni a nőkhöz. És elkezdenek jönni a sikerek is, pláne 30-35 után.

Csak hát ugye az van, hogy hiába tiszteli (férfiak) és vonzza (nők) az embereket az agresszió és a külsőségek, ha sikerül célba érni egy ilyen párnak, a dolog csodák-csodájára nem működik. Ekkor kezdődik el a másik jellemének fikázása. Egy idő után olyan buborékot kezdenek el fújni a nők és férfiak is, hogy gyakorlatilag minden, potenciális partner személyiségzavaros, problémás idióta. Amiben tökéletesen igazuk is lenne, ha ezt egyenesen a tükörbe nézve mondanák. De mivel más lelki munkájában még senki nem fáradt el, a magáét meg senki nem szereti elvégezni, ezért marad a buborék.

Sokat gondolkodtam ezen a szűziesség-fétisen is. Első gondolatom az volt, hogy biztosan a szomorú szexuális teljesítmény, vagy az összehasonlítástól való félelem vezeti a dolgot. Bár ezeknek biztosan van szerepük, ma már azt gondolom, hogy nem ez dominál. Szerintem arról van szó, hogy a szűziességhez (vagy nagyon visszafogott szexualitáshoz) társítják az otthon látott szexuális és párkapcsolati dinamikához legközelebbi képet. Kedvenc példám, hogy amikor a papa vitt a mamának virágot, a mamika elpirult, egyik lábáról a másikra állt és hozott hideg sört meg odabújt a papához a focimeccs bámulása közben. Ha egy randira viszel ma virágot, a nők többsége nekiállna hepciáskodni, hogy miért ölted meg ezt a rózsát, mennyit költöttél rá és ezt mivel kell neki visszafizetni, stb. Ha egy átlagos kapcsolatba dobsz be ilyesmit, azon fog agyalni a ribanc, hogy megkúrtad-e a titkárnőt.

Nem lenne ennyi feszkó a világban, ha 15-30 között nem játszanánk ezt a kölcsönös elmebeteg játékot, hanem csak kúrnánk ahogy jól esik, azzal aki éppen ott van, megfésülködött és fogat mosott. Én kipróbáltam, és nagyon jót tesz az idegeknek :)))

Lorrh 2022.05.16. 19:34:19

@Puerto Prince: "Ha egy randira viszel ma virágot, a nők többsége nekiállna hepciáskodni"
Ha első randira viszel virágot az csak amiatt gáz, hogy a csajnak nem adsz visszavonulási lehetőséget, rögtön lekötelezetté válik.
Első randira nem viszünk semmit - ez ökölszabály.
Meg kell hagyni a visszavonulás lehetőségét hisz lehet hogy nem tetszik egyik a másiknak rögtön első sem.

Amúgy meg a nők szeretik ha virágot kapnak olyantól aki már tetszik nekik.

Szóval nagyon nem mindegy a kontextus, hogy mikor miért és hogyan kap virágot a csaj.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.05.17. 12:57:37

@Lorrh: "Ha első randira viszel virágot az csak amiatt gáz, hogy a csajnak nem adsz visszavonulási lehetőséget, rögtön lekötelezetté válik."

nem értünk egyet... sajnos ez egy kemény játék, a csaj nyugodtan mondhatja, hogy köszönöm a virágot, de nem akarok újra találkozni

a csávónak meg nem kell hisztizni, ha így alakul. Vagy adjon virágot azzal a tudattal, hogy ettől még el is utasíthatják, vagy ne adjon

Lorrh 2022.05.18. 09:10:10

@Puerto Prince: persze, nyugodtan mondhatja a csaj hogy oké lelépek, de ekkor már presszió alatt van. Sok mákvirág van, aki gyáva ilyenkor nemet mondani.
süti beállítások módosítása