Mintha már 10 éve házasok lennénk

2022. május 30. 07:25 - csajokespasik

       

               Fél év után a pasi az érdektelenség tüneteit mutatja, pedig a barátnő bevállalós az ágyban és bár nincs saját kocsija, minden áldozatra kész, valamint meg tudja különböztetni a hangosabb beszédet az agresszív kiabálástól is.        

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Veletek is előfordult már olyan, hogy a barátotok (akivel olyan nagyon régóta azért nem vagytok együtt) fél év után érdektelenséget mutatott felétek? Én most ebben a helyzetben vagyok. Nekem kiábrándító, amikor én mindent megteszek érte, cirógatom, bújok hozzá, a kedvében járok. Hazajön a melóból, leül és csak magába roskadva bámul ki a fejéből. Vagy faarccal nyomogatja a mobilját. Vagy a konyhában csinál magának valamit, ami véletlenül sem közös. Mintha nem lennék ott. Mintha csak zavaró tényező lennék.        

       

               Ha megkérdezem, mi a baj, mindig azt mondja semmi. Pedig látom, hogy van. Olyan, mintha már 10 éve házasok lennénk. De azt nem tudom kideríteni, hogy munkahelyi dolog, vagy egyéb nyomasztja, mert nem avat be. És ilyenkor határozottan azt érzem, hogy nem tart a párjának, mert akkor nem ezeket válaszolná. Van, amikor kiborul valamin, és akkor hirtelen jön a cunami, hangosan beszél velem, ami szerinte nem kiabálás, de nekem az. Azt is kifogásolja, hogy nincs autóm, … nincs, mert soha nem kellett nekem, de maga a kérdés is röhejes, mert miért a barátnőjétől várja el az autót, hogy ő használja? Más téren rendben van minden, szeretem a szexet vele, bevállalós is vagyok. Ő sem kicsapongó, már-már túl rendszerető, de el tud lenni magában is. Miért nem nyílik meg felém? Ezek minek a jelei?          

 

 

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2417843673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

body_andras 2022.05.30. 09:31:08

Nem hisztiztél vele sokat? Nem aláztad meg társaságban? Meghallgattad valaha, vagy "nem volt fontos"?

Andy73 2022.05.30. 13:29:00

A munkában el lehet fáradni, még akkor is, ha nem túl stresszes, de sok stresszes munkahely is van. Az viszont gond, ha kiabál veled, és az is, ha főleg a szex köt össze egy párt - ezért jobb a fokozatosság, nem feltétlen azzal kell kezdeni egy kapcsolatot, hanem előbb célszerű egyébként is egymásra hangolódni, más téren is összecsiszolódni.
Nem írtad, hogy hány évesek vagytok, de fél év után valóban felmerülhet a kérdés, hogy ebből tényleg tartós kapcsolat lesz-e, esetleg házasság, gyerekekkel - és akkor tényleg eljöhet az, amit most néha érzel, hogy olyan, mintha 10 éve házasok lennétek. Lehet, hogy eleve zárkózott típus, de az is lehet, hogy csak veled nem tervez hosszabb távon. Ha nem került szóba az eljegyzés és a házasság, akkor egy ilyen élettársi kapcsolat bizony sajnos bármikor véget érhet, bármennyire jó is a szex.

MsIreneAdler 2022.05.30. 13:59:24

Szerintem túl rövid az élet ahhoz, hogy egy olyan ember lelkivilágát fejtegesd benne, aki amúgy szarik a fejedre. Oké, hogy jó a szex ( márha van két telónyomizás között), de hosszútávon ez kevés lesz.

antisocialnetwork 2022.05.30. 17:29:16

A világ legjobb nőjét is unja már valaki. Hát még téged.

Burgermeister 2022.05.31. 05:48:49

Unalmas lettel, van masik a kapben. Tiplizz.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.05.31. 07:27:33

Nem szexelni kéne, hanem foglalkozni vele....

szeme közé, laposan! 2022.05.31. 19:11:04

Ez minek a jele? Annak, hogy semmi keresnivalótok egymás mellett.

Frh 2022.06.01. 15:36:59

Ebből biztos nem lesz gyermekvállalás, ill. nem szabad, hogy legyen. Ha már most ilyen magábaforduló, plusz néha kiabálós, sosem fog semmit segíteni egy gyerekkel. Nem fogja fürdetni, nem fog kaját csinálni neki, nem fogja etetni, nem fogja vinni az óvodába és még sorolhatnám.
Ne tervezz vele semmi komolyat, inkább lépj le!
süti beállítások módosítása