Újrakezdés? Köszi, de szó sem lehet róla

2022. július 22. 07:51 - csajokespasik

       

               „Kiöltözött, persze ma már tudom, hogy nem nekem, csak azért, hogy megkapja az ingert idegen csávóktól, akiknek tette magát” – Miért vall gőzerővel szerelmet szakítás után egy olyan csaj, aki korábban látványosan unatkozott a kapcsolatban?        

 
       

               Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Egy kapcsolat nekem mindig egy biztos pontot jelent, legalábbis fél év után én már így nézem. 34 éves férfi vagyok, jelenleg kereső állapotban. Az exemen nehéz volt túllépni, nem azért, mert nem tudtam érzelmileg elszakadni tőle, inkább az igazságérzetem lett kikezdve, mert utána is valótlanságokat állított rólam. Ő inkább azért utált, mert rájöttem az összes hazugságára. Nem akartam észrevenni, hogy nem passzolunk, mert a környezetemben a nálunkénál csak rosszabb kapcsolatokat láttam. Vicces, hogy végül ő szakított, csak mert szembesítettem pár nyilvánvaló dologgal, amiket tagadott.        

       

               Ő azóta is boldogtalan, nem talál egy normális pasit sem, olykor rám ír, hogy hiányzom, de semmi bocsánatkérés, vagy annak jele, hogy belátta volna a hibáit. Ő fogalmazott így, hogy nem talál normális pasit, és nálam nagyon rezgett a léc, hogy megírjam neki, hogy azért nem talál normális pasit, mert normálisak, és rögtön látják, hogy veled melléfognának.

Ő nagyon könnyen felkapta a vizet és szeretett veszekedni, de legalább ilyen vehemens volt az ágyban is – azt hiszem ez utóbbi miatt tartott vele olyan sokáig. Az a szánalmas, hogy most írja meg, nem előtte mondta, hogy pl. én voltam az első komolyabb pasija. Vagy inkább csak unatkozott és épp nem volt más.

Elmondta, hogy kirángattam az unalmas életéből, és mennyit jelentettem neki. Gyakran jelen időben ír, mintha még együtt lennénk. Azt sem írtam meg neki, hogy nem igazán tűntünk egy párnak, még az ismerőseim se tudták, hogy együtt vagyunk mikor épp együtt láttak minket, mert csak annyi volt, hogy hozzászóltam, ő vakkantott valamit, hogy ja-ja meg aha, majd elhúzódott és elővette a telefonját. De ha kimozdultunk, azért kiöltözött, persze ma már tudom, hogy nem nekem, csak azért, hogy megkapja az ingert idegen csávóktól, akiknek tette magát. Hogy megkapja az utcán azokat a pillantásokat, amiket úgy imádott. Arra sem írtam neki semmi ironikusat, mikor bedobta, hogy már unja, hogy őt mindenki csak szexre használja. Tudtam volna pár frappáns választ erre is : ) Újrakezdés? Köszönöm, de szó sem lehet róla. Ennyi épp elég volt nekem.

Milyen lányt keresek? Nem kell, hogy tökéletesen passzoljon hozzám, de ne játssza meg magát, ne derüljön ki idővel, hogy szorongós, vagy rideg és minden hazugság volt, amit korábban magáról előadott. Legyen odaadó és egyenes. Ennyi.          

 

 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4917888449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

László Szentesi 2022.07.22. 11:06:20

"Legyen odaadó és egyenes" Itt buktál el. Ezek a szavak nem léteznek egy nő szótárában, az igazság nekik nem azt jelenti mint egy férfinak, náluk sokkal relatívabb, egy nő se egyenes. Az odaadó nők utolsó példányait meg az ötevenes korosztályban találod, a mai nemzedék már tisztában van vele, hogy a szexpiac annyira lejt feléjük, hogy felesleges macera bárki felé is odaadást mutatni.

body_andras 2022.07.22. 12:27:12

@László Szentesi: Vannak odaadó és egyenes nők, csak hát kövérkék, rondácskák. Jobb esetben okosak is és jókat lehet velük beszélgetni. El is kapkodják őket az olyan férfiak akik ráuntak a fullos gádzsikkal együtt járó megfelelési kényszer, hisztéria és egyéb sorscsapások alapcsomagjára.

Olasz Bazsa 2022.07.23. 09:30:30

@László Szentesi: Betű pontosan, magam sem tudtam volna jobban megfogalmazni.
Ez az új trend a férfiak gondolkozására is hatással van. Ha tizen x éve megláttunk egy helyes csajt, még átvillant az agyunkon, hogy "hmm de jól néz ki, vajon normális, kedves? Esetleg még főzni is tud? Most meg ha meglátunk egy dekoratív nőt, csak az a kérdés, hogy mennyibe kerül fenntartani?
Jó, ez persze sarkos, ugyanis vannak normális nők is és szereteten alapuló kapcsolatok is. Csak sajnos a fentebbi példa kezd el repreztentatívvá válni.
És nem, nem a nők kizárólagos hibája. Nyílván a férfiak és a kúrólájk korszak felelőssége is, hogy a fiatal csajok 85% -a rajzolt szemöldökű köldök pierszinges fesztiválribancként érzi önazonosnak magát. Ez ami már megy, össztársadalmi szintű elbaszódás. Mondhatni hanyatlás.

Lorrh 2022.07.24. 20:32:39

@Olasz Bazsa: ezzel fullosan egyetértek.

body_andras 2022.07.25. 08:43:35

@Olasz Bazsa: Amikor megtetszik egy csaj, és megmutatom a haveroknak, a válasz: "Erre nincs pénzed!" :D
süti beállítások módosítása