Nem akartam észrevenni, hogy nem passzolunk

2022. augusztus 18. 07:34 - csajokespasik

       

               Ha minél hamarabb kiderül, hogy két ember nem passzol egymáshoz, az egyáltalán nem rossz dolog, és Posztolónk is igyekszik így felfogni. A barátnő hirtelen szakított vele, neki pedig csak a szép emlékek maradtak.        

 
       

                Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Még rózsaszín ködben vagy, nem akarod észlelni, hogy a barátnőddel teljesen más habitusok vagytok. Elmondod magadnak ezerszer, hogy nem, ez így pont jó, és nem veszed észre azt sem, amikor ő már kiszeret belőled. Vége, te meg padlóra kerülsz. Ő teljesen eltűnik, leszámolt veled, mintha soha sem ismert volna, úgy lezárt, úgy elvágott, te meg ott ülsz és kérdezed magadtól – mivel mástól nem lehet – mi volt a baj? Akkor jön az önsajnálat, hogy már megint az az érzelmes, bárkiben megbízó hülye vagy, aki voltál, semmit nem változtál.        

       

               Nem akartam észrevenni a jeleket, az utolsó pillanatig sem, pedig kiverték a szememet... Elmentünk, az ő javaslatára, a legnagyobb kánikulában strandra, sokat utaztunk oda is, haza is. Visszafelé a vonaton nem volt légkondi, a nap is előtte kiszívta minden energiám, hulla voltam. Alig vártam, hogy hazaérjek, erre neki szól a telója és közli, hogy aznap este mennünk kell bulizni, ismerőse tartja. Hajnalozás lesz megint. Határozottan ellenkeztem, nem értette, mi bajom, és mire megérkeztünk Pestre, már vitáztunk is, főleg ő bántott, hogy velem nem lehet élni, unalmas vagyok. Hasonló sztorikból egy rakattal volt. És nem vettem észre, hogy ebből később gond lehet. Nem készültem a végére, pedig egyértelmű volt. Külső szemlélő simán átlátta volna, hogy nem passzolunk, és nem is fogunk, így a kapcsolatunknak az elejétől kezdve meg voltak számlálva a napjai, órái... így jártam. De azért mégsem úgy kellett volna távoznia, hogy teljesen elvágott. Mindegy, maradtak a szép emlékek.          

 

 

7 komment
Címkék: tanulság

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9417910451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_krampampuli_ 2022.08.18. 19:19:57

"De azért mégsem úgy kellett volna távoznia, hogy teljesen elvágott."
Mégis hogy a rákba kellett volna távoznia?

God Harald 2022.08.18. 21:51:54

Az első epizódot már láttam. 18 voltam, első igazi nagy szerelmem volt. Nem sokkal azután törölte fel velem a padlót, hogy én meg egy nekem semmit sem ártó, kicsit idősebb csajt használtam ki szexuálisan.:( Bűn és bűnhődés… Ha nem vág el teljesen, rájössz, hogy egy lelketlen hazug ribanc…aztán a szép emlék sem marad!:)

antisocialnetwork 2022.08.19. 04:53:02

Gondolom, más is ki lett verve előtte, nem csak a szem.Azért sír a poszt

bordon 2022.08.19. 07:44:36

Az egyetlen egészséges módja a szakítasnak, a teljes beszüntetés.
Olyan nincs, hogy maradjunk barátok. Első baratnőmmel szakítottunk úgy, hogy maradjunk barátok. Ez addig tartott, amíg pár héttel később az új csajommal nem smároltunk az egyetemi buli az ex szeme láttára. Akkor vissza akart kapni, párszor volt magához felhívás, kanapén farokverés, szopás, szex, fogadkozott, hogy megváltozott, már sokkal jobban kívánja a szexet. Amikor lett új pasija, valami nyúlbéla, akkor is ledugtam párszor, volt, hogy közben hívta a pasija és felvette a telefont, miközben én csak lassítottam a dugás ütemén.
Persze a végén én voltam a szemét, mert szerinte hitegettem, hogy ebből még lehet valami.
Na így.
Kinek hiányzik ez?
Legyen vége és kész. Főleg ha emberileg csalódok egy nőben. Ez a jellemzőbb, hogy mélyen elássa magát előttem, mert aljas, hazug, kétszínű ribanc... Szóval barátnak se tudnám elképzelni.

A posztoló kapcsolata picit gyerekes lehetett, ilyen strandról hazafelé összeveszés a vonaton valami bulin. Biztos nagyon fiatalok, semmi komoly problémájuk nincs, mégis csinálják maguknak a drámát, ettől érzik magukat felnőttnek

body_andras 2022.08.19. 09:31:39

@_krampampuli_: a pince hátsó ajtóján át, titokban, hóna alatt a családi ezüsttel. úgy kellett volna távoznia.

Supergranat az igazságosztó 2023.07.22. 13:47:04

Elég hülye vagy hogy nem vetted a jeleket. Már a legelsőnèl készítsd a lapátot. Nem éri meg
süti beállítások módosítása