Ő most férfi, vagy nem férfi?

2022. augusztus 26. 08:09 - csajokespasik

       

               „Átcseszte egy netes szélhámos, és nekem sírt, én meg mondtam neki, hogyha megadod egy idegennek a banki adataidat, abban te is felelős vagy, közreműködsz” – A pasinak van egy felnőtt fia, pedig még maga is gyerek: befolyásolható, a nőknek nem tud ellenállni, néha bunkó, néha megbízhatatlan.        

 
       

               Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Hat éve vagyunk együtt, a párom 48, én 44. Mindig azt hiszi, hogy nekem van bajom, közben meg ő az elviselhetetlen, a követelőző vagy épp idegbeteg. Mindig ki van szolgálva ő is, meg a felnőtt fia is. Egy köszönömöt nem kapok már, pedig régebben kaptam. Megszokta a helyzetet. Hétvégén kitalálta, hogy menjünk el bringázni. Leszervezi. Nincs kedvem. Ha nemet mondok, megsértődik, és addig nyaggat, míg rádumál. Végül ő mondta le...

Sokszor érzelmileg zsarol. Amikor én beszélek, csak jár a szám, amikor ő, az kinyilatkoztatás. Ha van valami komoly, pár szavas válasszal elintézi, amikor bőven lehetne még mit mondani. Ha felhúzza magát, és én beszélek, neki némán mozog a szája közben, mintha az én beszédemet tátogná el – ez tudom, hogy valami becsavarodásnak a tünete, de nem tudom, minek.        

       

               Egyszer átcseszte egy netes szélhámos, és nekem sírt, én meg mondtam neki, hogyha megadod egy idegennek a banki adataidat, abban te is felelős vagy, közreműködsz, és a bank nem írja jóvá neked a veszteséget. Ennyi idősen azért már ki kéne fejlődnie a bizalmatlanságnak legalább egy minimális fokának, pláne manapság. Az egyik hipernél a nyakába akartak sózni valami áruhitelt és én rángattam el a pulttól, ő leállt velük dumálni, mert ha egy jó nő megszólítja, ő hipnózisba esik, nem tud ellenállni.

Van, hogy napokat tölt nálam, de legtöbbször én megyek hozzájuk, mert ott sokkal kényelmesebb nekik. Elromlott a bojlere és tőlem kérdezte, mi legyen. Én meg mondtam, hogy vegyél másikat. De ahhoz ember kell, aki felszereli, beköti.... vagy egyáltalán megrendeli. Ha kell meleg víz, ennyi az ára, édesem. Azt mondta, majd átjár hozzám fürdeni. Az gyönyörű lesz, mondtam. Erre felhozta, hogy én rendszeresen szoktam nála fürdeni, meg néha ott is alszom, és hogy igazából ezt nekem kellett volna felajánlani neki. Hiszen félórányira lakunk egymástól. Persze, hozd a fiadat is. Végül megcsináltatta a bojlerét. Ez csak egy példa volt, de a kérdésem arra vonatkozna, hogy az ilyesmik mit jelentenek egy magát férfinak tituláló egyednél? Én mindent beáldozok, ő semmit. Elhiszem, hogy ez teljesen kényelmes neki.          

 

 

16 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1717916767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sztravinszka 2022.08.26. 08:31:37

Már épp meg akartam adni a bojlerszerelő számát, hátha megmenti a kapcsolatot, de elkéstem vele.

God Harald 2022.08.26. 08:55:49

@Sztravinszka: ja, aztán jártak volna fürdeni a bojlerszerelődhöz…

Rubasov nertárs 2022.08.26. 09:42:59

A posztnak egyetlen lényege van: sehol sem olvasni benne arról, hogy akár csak egy egy másodpercig is átfutott volna a fejeden a szakítás gondolata. Ennek persze oka van: te magad is tisztában vagy vele, hogy 44 évesen nem izgi kalandok várnak napbarnított, izmos, jóképű 20-25 év közötti srácokkal, hanem kínos és kudarcos randik sorozata objektíven is gáz (smv<=3/10) fickókkal, akik esetében az alacsony szint meg van spékelve minimum láncdohányzással és sós borszeszen alapuló üzemeléssel. Ehhez képest a lovaggal azon kívül, hogy nettó lúzer és ebből eredően kissé frusztrált nincs más egyébb probléma. Nem alkesz, nem megy el a fél fizu cigire, nem drogozik és nincs, vagy legalábbis nem lett említve, hogy lenne valami krónikus betegsége.
A kérdés így amit fel kell tenned magadnak az az, hogy kiscica/kiskutya, vagy ő? Bár erre megvan a válaszod, hisz fel sem merült benned, hogy otthagynád a gyernőttödet.

VOGAben 2022.08.26. 09:46:26

Nagy összegben fogadnék, hogy nem villamosmérnök az "úr". De még csak nem is egy gázszerelő... :D 38 évesen megfelelt. Kellett hat esztendő a meg/felismeréshez: azért ez beszédes.

Rubasov nertárs 2022.08.26. 09:58:40

@VOGAben:

"Nagy összegben fogadnék, hogy nem villamosmérnök az "úr". De még csak nem is egy gázszerelő... :D 38 évesen megfelelt. Kellett hat esztendő a meg/felismeréshez: azért ez beszédes."

Ha ismersz késő 30-as, kora 40-es szingli nőket, akkor tisztában vagy azzal, hogy 38 évesen nőként elég limitáltak a lehetőségek, 44 évesen meg pláne azok. Általánosan arról panaszkodnak, hogy vagy a 60+-os papik ismerkednének velük, hogy megmutassák a lenyugvó nap erejét, vagy a saját korosztályukból olyanok, akiket fentebb említettem. A fickóval azon kívül, hogy lúzer és ebből eredően frusztrált egy kicsit, kardinális problémák nincsenek. Ebben az életkorban egy ilyen is már bizony drága kincsnek számít, főleg úgy, hogy nincsenek egészségügyi problémái. Sőt abból ítélve, hogy szeret bicikli túrázni, az átlag magyar késő 40-es férfiakhoz képest jó karban van.

VOGAben 2022.08.26. 10:55:36

@Rubasov et.:

Ezeket látom pontosan én is. Illetve van még egy alternatívájuk, hogy valami 8-10 évvel fiatalabb kampellót próbálnak behálózni-megtartani. Egy majd' 40-es ismerősöm most szült egy ilyennek. Nekem rémálom lenne 40+ a "kispapaság" főleg, hogy már van egy felnőtt gyerekem. Komolyra a hasonló előéletű a jó. Ez a még nincs gyerekem de még lehet, 40 felé, engem a világból kerget ki. A meg nincs és nem is akar, sokszor csapda... Utóbbi kombinálva a nem is lehettel meg időzített pszicho-bomba. Magyarán garantált a zakkantság. Nem kell! Viszont szeretek biciklizni, sokszor melóba is azzal gurulok. Van egy kis vityillóm is és nagyon megszűröm, hogy oda ki teheti be a p... lábát! :D

▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ · http://blog.hu/user/45354/tab/activity/mindate/2007-07-23T16:48:05+02:00 2022.08.26. 12:21:47

Sürgősen szokjál le a mindig és soha, a mindent és semmit, stb. szavak használatáról! A mondanivalód kiüresedik tőlük. Szerintem.

Rubasov nertárs 2022.08.26. 13:01:18

@VOGAben:

"Illetve van még egy alternatívájuk, hogy valami 8-10 évvel fiatalabb kampellót próbálnak behálózni-megtartani."

Ahhoz, hogy ez működjön a nőnek nagyon vastagnak kell lennie pénzügyileg. Ismert jelenség a gigolo-lite kapcsolat: ez arról szól, hogy egy külsőre 8+/10, de anyagilag annyira csóró, hogy a templom egere hozzá képest földesúr fickó rákaszkadok egy jó karban lévő 35 körüli, már vezető beosztásban dolgozó nagyvárosi (jellemzően bp.-i) külsőre csak átlag körüli nőre, akinek alátoltak a szülei annó egy 100 nm-es belvárosi pecót, meg a jobb verdát. Itt azért az az anyagi jólét a kompenzáló tényező, amit kampelló önerőből a büdös életben nem tudott volna elérni.

body_andras 2022.08.26. 13:27:01

@Rubasov et.: 8+os csávóból lehet még bármi, amivel elérheti a saját lakás + autó csomagot. pl lehet csippendélfiú. és akkor nem egy vezető beosztású milf fogja eltartani hanem az összes.

Andy73 2022.08.26. 18:23:40

Nézd a jó oldalát: ugyan nem vagy benne biztos, hogy férfi, de azért kaptál vele egy fiút is. Igaz, hogy már ő is felnőtt, de már neked is lehetne ennyi idős gyereket, akár több is. Arról ugyanis egy szót sem írsz, hogy neked lenne gyereked, és saját már nem is valószínű, hogy lesz. 38 évesen még lett volna rá esély, amióta együtt vagytok, de ha ez még mindig csak távkapcsolat, akkor nem csoda, hogy nem lett. Ha ez a felállás jó így nektek, akkor pedig ne panaszkodj. Ha együtt is élnétek, akkor sokkal jobban kellene alkalmazkodnotok egymáshoz, de ez az, amit a jelek szerint nem is nagyon forszíroztok.
Mindenesetre tanulságos történet, hogy így is élnek emberek - nemcsak családban vagy egyedül, hanem ilyen se veled, se nélküled felállásban is.

connector 2022.08.27. 10:48:56

Haveromat érdeklik a banki adatok.

bordon 2022.08.27. 11:55:56

Tutyimutyinak hívják az ilyet. Ettől még férfi, esetleg nagy bottal is járhat, a férfiasságnak csak a nők szerint feltétele a határozottság, nagypofájúság, dominancia. Mert a nők aztán tudják milyen egy férfi! Aki meg nem olyan, azzal nem állnak szóba, illetve mégis, és 6 éve gyűrik együtt a lepedőt, de még mindig kérdés, hogy férfi-e az illető.
A kérdés helyesen: összeillek-e ezzel a férfival, olyan-e, amilyen párt akarok magamnak.
Azt kétségevonni, hogy férfi-e az illető, csak mert "olyan", az egy férfigyűlölő, bántalmazó, feminista hozzáállás.
Pont akkora hülyeség, mintha egy férfi kétségbe vonná egy nő női mivoltát, mert az nem konyhatündér, nem nyeli le a gecit, nincs gyereke és nem is akar.
A nők és a férfiak is sokfélék. Lehet válogatni. Persze 44 éves öregecskedő nőként ez nehezebb, ezért ha nincs ló, jó a szamár is alapok vele marad.

Persze a tutyimutyi ember idegesítő, de lehetne rosszabb is. És ezt negyvenes nőként a posztoló is tudja, ezért marad ebben a kapcsolatban. 6 év! Ha eddig nem szakítottak, akkor már nem is fognak. Házsártos vénemberekként fognak egymás mellett megöregedni. Semmi gond, rengeteg ilyen pár van.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2022.08.27. 11:59:53

@connector:

Nagyon szívesen. Erre a bankszámlára utaljon:

1234-5678-8765-4321

Kovacs Nocraft Jozsefne 2022.08.27. 12:09:52

A levélíró szavaiból ítélve valószínűleg nincs gyereke. Örüljön ennek a kapcsolatnak, mert a leírt férfi személyében egyszerre lett egy pasija és egy gyereke - mármint a pasi fián felül. Mindent ütő felállás.

Komolyra fordítva: Ez a kapcsolat hat évig fennmaradt, ami azt jelzi, hogy a nőnek is megfelel ez a laza, nem együttélős kapcsolat. A többi meg egy Torschlußpanik előtt álló nő nyafogása.

Real_Time 2022.08.28. 08:03:56

Ezt most egy igazi nő írta vagy egy nő írta?
süti beállítások módosítása