Úgy tűnt, a csaj ráhajtott a barátomra

2022. szeptember 20. 07:32 - csajokespasik

       

               Levélírónkat eddig teljesen másféle férfiak vonzották, inkább a határozott, irányító típusok, akikkel mindig egyszerű a képlet, nincs túl sok lelkizés, vagy bonyodalom. Most azonban esélyt adott egy feminin, romantikus típusú pasinak, aki az élete legnehezebb időszakában árulta el.         

 
       

                Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

Fájdalmas időszak van mögöttem, bár még mindig tart.  Néhány hónapja elveszítettem a legjobb barátnőmet.  Másfél éve tudtam meg, hogy gyógyíthatatlan beteg, sokáig titkolta mindenki előtt, de aztán már el kellett mondania.  Sehogy sem tudtam mit kezdeni ezzel a mérhetetlen fájdalommal, mindenbe kapaszkodtam, amibe csak tudtam.  Akkoriban kezdte nekem csapni a szelet egy srác a baráti körből, és bár sosem vettem túl komolyan, mivel nekem olyan túl romantikus, lányos volt, belementem a kapcsolatba, mert a túlélésre mentem, minden mindegy volt, csak legyen holnap.  Azóta sem értem, hogy tudtam aztán ilyen rettenetesen belezúgni.  Ő régóta nagyon oda volt értem, elérhetetlen voltam a számára, a csodanő.  Aztán megkapott, és azóta sem értem, mi történik közöttünk.  A figyelmességére, kedvességére figyeltem fel, hiszen pont erre volt szükségem ebben a nehéz időszakban.         

       

               Eddig teljesen más típusú férfiak vonzottak, inkább a nagyon határozott, irányító típusok, akikkel mindig egyszerű volt a képlet és nem volt túl sok lelkizés vagy bonyodalom.  De most teljesen összezavarodtam, megbíztam valakiben, aki úgy érzem, elárult az életem legnehezebb időszakában.  De ebben sem vagyok biztos, mert még mindig zavaros minden.  Mintha egy rémálomban élnék, semmi sem ismerős már.  Kicsit mindig paranoiás, féltékeny típus voltam, de titkoltam, szégyelltem bárkinek bevallani, hogy nem állok a helyzet magaslatán. 

Történt aztán jópár hete, hogy megláttam a barátomat a villamosról egy kolléganőjével a munkahelyük közelében, egy teraszon ültek és beszélgettek.  Ez még nem is szokatlan, én is ebédelek együtt kollégákkal, ez teljesen természetes.  De elkaptam a kolléganője pillantását, mosolyát, nyálcsorgatását, és ez valami olyasmi, amit nem lehet félreérteni, szóval egyértelműen lejött, hogy ráhajtott a barátomra.  Volt valami intim és félreérthetetlen abban, ahogy ott ültek, hülyének kell lenni ahhoz, hogy ezt valaki ne vegye észre.  Ment tovább a villamos, és bennem egy világ omlott össze, ha lehet még további millió darabra tört, akkor ez ott megtörtént.  Minden olyan szürreális azóta, nem tudom, merre van az előre, szerintem megzakkantam, és félek, hogy ez még egyre rosszabb lesz.  Nem tudom, mi fáj jobban, a barátnőm halála vagy a barátom elvesztése, valahogy minden összekeveredik, összecsúszik, mint egy rémálom.          

 

 

21 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6517935426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

body_andras 2022.09.20. 07:50:40

Ezt egy romantikus füzetregényből írtad ki?

VOGAben 2022.09.20. 09:24:36

Van akinek nem való a nagyvárosi lét...

Lorrh 2022.09.20. 09:25:35

Ha ez igaz, akkor ez a történet túlmegy egy névtelen blog bohóckodásán.
Mert az a legsúlyosabb, ha névtelen kommentelők brutalitására akarsz támaszkodni.
Menj pszichológushoz.

Ha meg csak napi kis szines a blog írójától, akkor most túltolta.

connector 2022.09.20. 10:10:50

Ebédelt a kolléganőjével, üldözd el.

Sadist 2022.09.20. 10:38:52

A kamuposzt kamuszerzőjének nem párkapcsolatra van szüksége, hanem pszichiáterre, méghozzá sürgősen.

Frh 2022.09.20. 15:09:48

Láttad őket egymásba is gabalyodva az ágyban vagy máshol? Nem. Egy ebéd semmi. Bolhából elefántot csinálsz.

elismert felhasználó 2022.09.20. 19:39:07

Nem ismered, nem érted az embereket, így ők, amikor gyenge vagy, azt kihasználják. Ez még sokszor előfordul majd az életedben.

Sztravinszka 2022.09.20. 19:50:10

@elismert felhasználó:
Miért sokszor? A gyengeségnek 50 árnyalata van, a kihasználhatóságnak is.

God Harald 2022.09.20. 20:33:05

Nyálcsorgató csaj, terasz, ebéd… Szerintem mélytorkos csütörtök volt!:)

antisocialnetwork 2022.09.21. 04:54:25

Falun nincs villamos. Költözz oda. Vagy tanyára ott más ember is nagyon ritka. Amúgy meg mi ez az újabb nyálas kamu? Kedves szerző, valami szexualitásról is írjon már kérem. Az kell a népnek, nem a villamosról meglátott, lányos pasi. Idiot.

Real_Time 2022.09.21. 06:59:34

@antisocialnetwork: Ja, meg as burzsujok akik étterembe járnak ebédelni :D

Millerdraft 2022.09.21. 07:09:43

Ennél szarabb kamu posztot még itt sem olvastam, pedig figyelmesen olvaslak minden héten.
Bevallom férfiasan(vagy lányosan) csak a kommentek miatt jövök mindig.

Lorrh 2022.09.21. 08:33:16

@Millerdraft: na meg is sértődött malvinka, mert ma nincs etetés.

body_andras 2022.09.21. 14:26:46

@antisocialnetwork:
Másnap amikor ismét arra mentem a villamossal, néztem az étterem teraszát, de már nem voltak ott. Hűlt helyüket nézve felidéztem a kolléganőt, amint a barátomat csábítja nyálcsorgató mosolyával. Elképzeltem, mi történhetett azután, hogy a villamos zakatolásával eltűntek a látóteremből...
A lány gyengéden a barátom felé nyúlt, puha ujjaival simogatni kezdte kézfejét. Barátom rezzenéstelen arccal kortyolta az Aperol Spritzet. Nadrágja az asztal alatt lassan, de biztosan feszülni kezdett.
A lány kacéran megnyalta a száját, lábáról könnyedén lecsusszant a Gucci szandál. Meztelen lábfejét határozottan libbentette fel az asztal alatt, lábujjaival könyörtelenül rámarkolt barátom merevedő szerszámára.
Miközben lelki szemeim előtt felelevenedett a forró kollegiáris erotika, azon kaptam magam, hogy teljesen átnedvesedtem. A villamos padlóján végigcsorduló hüvelyváladékom láttán egy csapatnyi afrikai cserediák csillogó szemekkel fordult felém...
Öt perccel később leszállásra készülve álltam az ajtónál, a kapaszkodót markolva, alig bírtam talpon maradni az izgatottságtól.
Tíz perccel később hasonlóan merev, de sötétebb rúdba kapaszkodtam, a szobám sötétjében tucatnyi ébenszínű szerszám vége csillogott; kezdetét vette életem legjobb éjszakája.

Infomaniac 2022.09.21. 21:17:53

A posztolónak elképesztő élénk fantáziája van. Érdemes lenne kamatoztatni romantikus regények írójaként, vagy akár egy társkereséshez kapcsolódó blogban.
Amúgy pszichológus talán tud segíteni.
Meg az empatikus készség növelése, mert ha ő elképzeli, hogy őrá hajt egy nagyon helyes kollégája, és ő az elkötelezettsége miatt ezt figyelmen kívül hagyja, nem él a lehetőséggel, akkor ez igaz lehet a barátjára is ugyanúgy.
Vagy pont az a baj, hogy magából indul ki?

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.09.22. 09:00:17

@Infomaniac: élénk fantázia, de a zavarodottsag a nő fejében érthető. Hisz ő a csodanő, a férfi álma....

fkv.119 2022.09.27. 22:16:04

@body_andras: Nem derül ki hogy csaj vagy csávó volt-e akit megkúrtak a niggerek. :D
süti beállítások módosítása