A főnökével alázatos, velem kevésbé

2022. november 15. 07:41 - csajokespasik

       

               A barátnő ráébredt, hogy egy ideje eltűnt az az intim, gyöngéd és különleges érzés, ami két olyan ember közt szokott lenni, akik állítólag szeretik egymást. Úgy érzi, hozzá képest mindenki más előtérben van a párja életében, mégis inkább tűr, hogy a másik meg ne sértődjön.        

 
       

               Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Három éve vagyunk együtt, közös lakásban is élünk, tehát sokféle élethelyzetben figyeltem már meg őt. Másokkal konfliktus kerülő, velem nem. Ide értem például azt, amikor áthívja pár barátját meccset nézni, és kijelenti, hogy vagy szervezhetek magamnak programot máshol, vagy ha nagyon maradni akarok, tennem kell érte, kinyalni a lakást és nem utolsósorban főzőcskézni. A haverjai nagy része, tudomásom szerint, egyedül él, tehát közülük bármelyiknél meg lehetne szervezni egy ilyen pasinapot. Gondolom úgy van vele, hogy miért bonyolítsa a dolgokat, amikor itt a neki kényelmes megoldás. Vitának meg helye nincs.        

       

               Láttam már nála ezt a viselkedést olyanokkal szemben is, akiket lenézett, semmire nem tartott, de nem részletezném. Annyit még, hogy ahelyett, hogy kiállna mellettem, gyakran még engem hoz ki bűnbaknak bizonyos helyzetekben... A főnökével viszont alázatosan beszél telefonon, ha hívja, úgy, hogy öntudatlanul még vigyázzba is vágja magát közben, vagy legalábbis felpattan és mosolygós hangon sétálgatva csicsereg vele és a legtöbbször elhangzó szó az az igenis.
Bárkinek előbb ad igazat, mint nekem, és ha kérek tőle valamit, ami neki kényelmetlen lenne, azzal általában magamra maradok. Másokért, ha úgy ítéli meg, hogy megéri, bármit bevállal. Konfliktushelyzetben inkább engem csitít, hogy ne kelljen belátnia véletlenül sem, ha ő hibázott.
Ezek miatt gyakran magányosnak érzem magam. Többször próbáltam vele erről beszélni, de tagadja, hogy ilyen lenne, és csak sértődékeny vagyok. Normál esetben ő lenne az, akire számítanom kéne. Szóval, aki meglátja, hogy ebben a kapcsolatban nem túl sok már a hozzáadott érték, az meglátja a lényeget is. Elmondom, mi hiányzik: az az intim, egyenes, gyöngéd, meleg és különleges érzés, ami két olyan ember közt van, akik állítólag szeretik egymást. De inkább én tűrök, hogy ő meg ne sértődjön már.         

 

 

36 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6417978798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sadist 2022.11.15. 07:53:28

Na és miért nem dobbantasz, ha ilyen gané módon bánik veled? Mert ő az elérhető legjobb, akit kaphatsz felerezsis konstrukcióra... Ennyike.

God Harald 2022.11.15. 08:08:44

Olyan nincs, hogy az ember a gazdájának azt ismételgeti, hogy igenis. Hát hol a faszban élünk?! Észak-Koreában? Mesemondó, most lebuktál!

Lorrh 2022.11.15. 08:19:11

A posztoló kövér csúnya nő, fogyjon le, szépüljön meg. Ennyi, haladjunk tovább.

VOGAben 2022.11.15. 11:05:14

Csak mint a hatvanas évek magyar tucatfilmjeiben: A középvezető et. otthon maga az isten de amint az igazgató elvtárs hívja, átalakul nyalázatos alattvalóvá. Közben az asszony mosogat, a gyerek leckét ír. Mindeközben a nagylány gyerek meg a kapualjban/lépcsőházban smárol a titkos fiújával, akiről természetesen anya azért tud... Az ilyen barmokat volt a legkönnyebb kijátszani. Egy rettegés volt az életük az állandó alakoskodás miatt. A napi 10 pohár fekete, 3 doboz Kossuth és az altató/szesz megtették a gyógyhatásukat. 50év körül gatter.

body_andras 2022.11.15. 12:45:22

"Bárkinek előbb ad igazat, mint nekem"
Lapát, lapát!

Sztravinszka 2022.11.15. 14:48:22

@Lorrh:
Mér? Szépben még nem láttál idiótát?

Lorrh 2022.11.15. 15:39:37

@Sztravinszka: főként ebben az országban láttam idiótát :-)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2022.11.15. 17:56:41

Ez tuti, hogy kamu. Eleve az egyik legsztereotipabb hülyeséggel, a meccsnézéssel jöttél.

„A főnökével viszont alázatosan beszél telefonon, ha hívja, úgy, hogy öntudatlanul még vigyázzba is vágja magát közben, vagy legalábbis felpattan és mosolygós hangon sétálgatva csicsereg vele és a legtöbbször elhangzó szó az az igenis.”

Hogyne. Ezt ki hiszi el? :D

Real_Time 2022.11.16. 05:46:16

@Lorrh: Vigyázz kedves Lorrh, itt a matriarchátusban 5 év hat hónap felfüggesztett börtönbüntetés jár az ilyen kijelentésekért. Már a gondolat egyáltalán hogy egy nő a férfiaknak meg akarjon felelni akárcsak esztétikailag is, pénzbírsággal jár. A feminista média megmondja naponta hogy ők így szépek ahogy vannak, fehérnemű reklámhoz gyűjtik közben a bálbákat. Férfiak esetében persze a pocak az legalább ekkora büntetéssel jár, az szintén be van tiltva. Az ő ideális világukban a sportos férfiak térden csúszva udvarolnak hegyomlás méretű nőknek. Aztán hogy a libsi femen elvtársak mivel vigasztalják majd ezen nőket mikor kézhesz kapják 35 évesen a diabétesz diagnózist azt nem tudom. Lényeg továbbra is a női nem minden társadalmi felelősség alóli felmentése, ideértve még a saját egészségüket is, a férfiak vegzálása, diszkriminálása mellett.

Real_Time 2022.11.16. 06:57:17

@God Harald: Hiányolom a lúzerezést tőled papesz, a múltkori srác esetében még ment neked habzó szájjal. Mi van, szokásos feminista kettős mérce, nő esetében már nem mondunk ilyet?

God Harald 2022.11.16. 08:00:48

@Real_Time: az a baj veled, hogy a rögeszméid gyakran megzavarják a gondolkodásodat, szövegértésedet. Lúzernek nem neveztem a múltkori pácienst, csak szerencsétlennek. Az, hogy mihez és mit szólok, az többmindentől függ. Pl. mennyire vagyok elfoglalt. Most eléggé, talán ha jövőre nyugdíjas leszek, akkor több időm lesz. Nekem ez, veled ellentétben, szórakozás nem pedig küldetés.

Real_Time 2022.11.16. 08:05:38

@God Harald: Nekem legalább vannak önálló gondolataim is, veled ellentétben.

God Harald 2022.11.16. 08:21:08

@Real_Time: neked rögeszméid vannak. És kényszeres késztetésed, hogy ezeket folyamatosan megoszd idegenekkel. Nyilván ilyen hülyeségekkel nem lehet hosszú időn keresztül kínozni ismerősöket. Marad az online tér. Olyan vagy mint a körhinták lovai: mész körbe-körbe egy fix sugarú körön, szemellenzővel.

Real_Time 2022.11.16. 08:43:51

@God Harald: Látod papesz, ha lenne Férfiak40 is, akkor már rég nyugdíjas lehetnél.

God Harald 2022.11.16. 08:50:03

@Real_Time: látom.:( Na majd talán jövőre…

Andy73 2022.11.16. 11:25:02

Szerintem is kamu, igent mondhat az ember a főnökének sorozatban is, de az igenis inkább csak a régi filmekből ismerős. Ha mégis igaz, akkor a nő még lehet szép, csak lehet, hogy a hapsi lakásában laknak, ezért nem dobbant. Három év egyébként elég hosszú ahhoz, hogy már felmerüljön az elköteleződés, a család, sőt a gyerek kérdése is. Ha erről szó sincs, akkor vagy te hozd szóba, vagy dobbants, mielőtt megöregszel egy kilátástalan kapcsolatban.

body_andras 2022.11.16. 12:32:43

@Andy73: Egyszer én is mondtam, hogy "igenis". A címzett azt hitte, gúnyolódom vele, majdnem felrobbant. "Hogy mit mondtál???" ?D

szeme közé, laposan! 2022.11.16. 12:43:39

Nekem ezzel van bajom: “ tehát sokféle élethelyzetben figyeltem már meg őt”. A megfigyeléssel. Tehát nem együtt van, él vele 3 éve a közös lakásban, hanem ennyi ideje figyeli meg! Mint egy földönkívüli a földlakókat bazmeg, vagy mint az ovisok nagyítón keresztül a hangyákat! Próbált-e már valamennyire belehelyezkedni ebbe a közös életbe a nyavalygó hölgyemény, vagy még mindig a megfigyelő időszak, a test session tart? Mert könnyen lehet, hogy az úr pont rohadtul megunta, hogy csak úgy van mellette valaki, akivel néha kúrogat ugyan, de nem az igazi, vagy csak úgy lézeng mellette a mindennapokban, de úgy fejben és lélekben nincs ott vele egyáltalán. Csak erről nem szólt egyelőre, hiszen az ingyen pinánál csak az ingyen sör jobb, de a delikvens éppen boros típus…

MsIreneAdler 2022.11.16. 14:56:30

@Real_Time: ez ugyanabban az univerzumban történik, amelyikben én is élek? Abban, ahol, ha a frissen szült nő nem miniszoknyában várja a férjét a szülőszobán, akkor a helyi egészségkirály szerint egy tohonya szardarab? Abban, ahol a nők csak úgy átesnek mindenféle vak komondron vagy miután cipóra verték a fejüket még a bántalmazó hüppög, hogy oda a jóhíre és mind a mai napig szabadon járhat kelhet?
A fentiek tükrében a legkisebb gondnak tartom, ha kiveri a szemem egy jó nagy segg egy női tusfürdő reklámban...

antisocialnetwork 2022.11.16. 17:20:22

Igenis lehet mondania főnökének, hogy igenis. Feltéve, ha katona, rendőr, esetleg tűzoltó. Ez a protokoll. Amúgy meg ki a fszt érdekel a picsa. Ismét egy kamu poszt, de legalább lehet kommentelni. Béke testvéreim!

Real_Time 2022.11.16. 17:39:37

@MsIreneAdler: Már megbocsáss, de tudtommal nem a kényszerházasságok országában élünk, minden nő azzal baszik akivel csak akar, ahhoz megy hozzá amelyikhez akar. Az hogy ő milyen vadbarommal vagy éppen melyik milliárdos képviselővel vereti agyon magát, az nem a társadalom vagy a politika felelőssége, hanem a sájátja. Az 55 év alatti aktív korú férfiak fele egyedülálló, ideje lenne megtanulni ésszel választani (már amelyiknek van olyan). A nyugdíjrendszer.

Real_Time 2022.11.16. 17:40:08

@Real_Time: A nyugdíjrendszer ellenben már politikai/társadalmi kérdés.

Sadist 2022.11.16. 18:01:19

@MsIreneAdler: "Abban, ahol, ha a frissen szült nő nem miniszoknyában várja a férjét a szülőszobán, akkor a helyi egészségkirály szerint egy tohonya szardarab?"

Ne hazudozz, nem mondott még csak hasonlót sem. Azt mondta, hogy nagyon örül és büszke a feleségére, hogy amikor az újszülött gyerekével elhagyta a kórházat, ugyanolyan csinos volt, mint mielőtt várandós lett. A dagadt bálnák és a bálnavédők ezt csavarták úgy, hogy aki szülés után egy nappal nem úgy néz ki, mint egy fitnesz modell, az egy tohonya szardarab.
Másrészről meg ha azt is mondta volna szó szerint, amit írtál, azzal sincs az égvilágon semmi probléma, mindenkinek joga van a véleménynyilvánításhoz, még ha sokaknak nem is tetszik.
Ráadásul annyira ironikus és szánalmas ez a hisztizés egy-egy közszereplő véleménye miatt. Ugyanez volt pepitában, amikor a Kövér Laca mondta azt, hogy szánalom tölti el, amikor meglát egy gyűlölettől eltorzult női arcot. A hülye picsák napokig ott hápogtak miatta, mert ugyebár egy bajszos szar véleménye senkit nem érdekel, de ugyanakkor ne legyen már lesújtó véleménye a gyűlölködő nőkről.

"Abban, ahol a nők csak úgy átesnek mindenféle vak komondron vagy miután cipóra verték a fejüket még a bántalmazó hüppög, hogy oda a jóhíre és mind a mai napig szabadon járhat kelhet?"

Majd ha az ilyenek nem csak kirívó egyedi esetek lesznek, hanem az általános társadalmi norma, esetleg törvényileg, rendszerszinten megengedett a házastárs bántalmazása, akkor lehet csipogni, de addig illene nagyon mélyen kussolni.

"A fentiek tükrében a legkisebb gondnak tartom, ha kiveri a szemem egy jó nagy segg egy női tusfürdő reklámban..."

A dagadt bálnák mutogatása, dagadtság normalizálása sokkal nagyobb gond, mert össztársadalmi és kulturális szinten okoz hatalmas károkat, míg a fentiek legfeljebb az egyén szintjén vagy még azon se (sértő vélemény).

Sadist 2022.11.16. 18:10:41

@Real_Time: "Az hogy ő milyen vadbarommal vagy éppen melyik milliárdos képviselővel vereti agyon magát, az nem a társadalom vagy a politika felelőssége, hanem a sájátja."

Az egyéni felelősség pedig a modern nő kryptonitja :)

MsIreneAdler 2022.11.16. 20:55:20

@Real_Time: ez hogy tetszik:)?

"Már megbocsáss, de tudtommal nem a kényszerházasságok országában élünk, minden férfi azzal baszik akivel csak akar, azt vesz el, akit akar. Az hogy ő milyen aranyásóval vagy éppen melyik szilikonmellű, felfújtszájjú nőcskével semmizteti ki magát, az nem a társadalom vagy a politika felelőssége, hanem a sájátja"

Ha egy férfi húzza a rövidebbet egy kapcsolatban, lenullázzák anyagilag, érzelmileg, még soha nem láttam, hogy az ő egyéni felelősségét firtattad volna. Vagy azt ilyen esetben nem kell?

@Sadist:
"Elmesélte, mennyire büszke volt Rékára, mikor rögtön szülés után bombanőként jött ki a kórházból, nem úgy, mint azok, akik elhanyagolták magukat. „Szerintem a terhesség és a szülés nem dráma” – vallja a fitnesz koronázatlan királya, hozzátéve, neki nagyon tetszik, ha egy kismamának frissen mosott a haja."

Ja, ha levágjuk a felét, annak, amit nyilatkozott, akkor tényleg egy csupaszív férfiember ez a Norbi. :) Nem tudom, szültél-e már, ha még nem, akkor elárulom, kibaszottul fáj. Utána nem a hajmosás meg a szex, ami először eszedbe jut. És nem azért, mert elhanyagolod magad, hanem mert olyan terhelésnek van kitéve a test és a lélek, hogy az nem mindennapi. Réka tudta, hogy Norbi mit vár el, ezért friss császársebbel, alulról ömlő vérrel, szétdurranó, fájó cickókkal is kénytelen volt ott "jónőzni" a tiniből sajnos soha férfivá nem érett férjének. Nincs ezzel semmi baj, csak lássuk be, nem ez a normális. Olyan ember, aki közszereplő, akinek a véleményére sokan adnak, igenis felelősséggel tartozik a szavaiért. Az nem egyéni vélemény, amit egy milliós követőtábor olvas. Rékát úgy idomítja, ahogy akarja. De téves, túlzó elvárásokkal tömni a leendő családapák fejét legalább olyan káros, mint a kövérség elbagatelizálása.

Van olyan ország, ahol a törvény nem tiltja, hogy verje a férj az asszonyt, szóval, nyugi, van ahol ez teljesen legális, tehát van még remény;) Itt kishazánkban inkább csak félrenéznek, sőt az áldozatok többsége szégyenében inkább hallgat az egészről, vagyis kussol, ahogy szerinted kell arról, ha bántják az embert.

kenyércsücsök 2022.11.16. 20:59:52

@Real_Time: "Férfiak esetében persze a pocak az legalább ekkora büntetéssel jár, az szintén be van tiltva. "
Melyik párhuzamos univerzumban?

kenyércsücsök 2022.11.16. 21:04:50

"Ide értem például azt, amikor áthívja pár barátját meccset nézni, és kijelenti, hogy vagy szervezhetek magamnak programot máshol, vagy ha nagyon maradni akarok, tennem kell érte, kinyalni a lakást és nem utolsósorban főzőcskézni."
Nagyanyám barátnője ezt 40 évig csinálta (csak még "elkötelezettebben") a pasas szeretőjeként, azon az ígéreten csüngve, hogy "most már tényleg elválok". Mondanom sem kell, hogy végül magányosan, testileg-lelkileg összetörve halt meg.

Andy73 2022.11.17. 02:46:45

@body_andras: igen, viccből én is szoktam mondani néha, de nem a telefonba, mert ott nem megy át olyan jól a poén.

Real_Time 2022.11.17. 05:19:36

@MsIreneAdler: Nem firtattam, de nem is állítottam soha, hogy a férfianak ne lenne felelőssége abban hogy váláskor az asszonyka kizsákmányolja. Az persze már más téma hogy egy halom törvény is létezik ami nagyon is megkönnyíti a válásipart, ezért is olvashattad itt már többször is tőlünk mint jó tanácsot, hogy bizonyos nőtípusokat nem szabad feleségül venmi.

Lorrh 2022.11.17. 08:39:27

@MsIreneAdler: "helyi egészségkirály szerint egy tohonya szardarab" ez erős csúsztatás! norbi aszonta hogy ha a nők elhagyják magukat akkor ne csodálkozzanak.
A nők körében is gúny tárgya a kövér sört vedelő pörköltszaftos trikós focidrukker férj.
Pont ez van fordítva is: a nők is el tudják hagyni magukat csokit zabálva bálnaméretre hízva.

MsIreneAdler 2022.11.18. 08:09:27

@Lorrh: Norbi rengeteg baromságot hordott össze, de ami az én ingerküszöbömet eléri, az ez a megjegyzése volt a frissen szült nőkről, nem azok a butaságok, amiket úgy általában összehord a kövérségről. Úgy állítja be, mintha a szülés egy kellemes délutáni teaparty lenne, ami után nem igaz, hogy nem tud szexin kinézni egy nő. Addig valóban semmi gond nincs, hogy ő büszke a feleségére, ebből a szempontból lehet is, mert aki szült tudja, mi erőfeszítésébe kerülhetett Rékának ott szexiznie, de miért nem tud úgy büszke lenni, hogy közben nem húzza le a többieket? Nem tudom hogy ilyen helyzetben szoktak-e a nők gúnyolódni férfiakon, szokták-e mondani pl egy műtét után lábadozónak, hogy "nem dráma", meg nem vagy izgató...
Az, ami utána történik az már megint más tészta. Vissza kell rázódni az eredeti formába, és ez nem csak esztétikai kérdés.

kenyércsücsök 2022.11.18. 14:36:18

@Sadist: "Ne hazudozz, nem mondott még csak hasonlót sem. Azt mondta, hogy nagyon örül és büszke a feleségére, hogy amikor az újszülött gyerekével elhagyta a kórházat, ugyanolyan csinos volt, mint mielőtt várandós lett. A dagadt bálnák és a bálnavédők ezt csavarták úgy, hogy aki szülés után egy nappal nem úgy néz ki, mint egy fitnesz modell, az egy tohonya szardarab."
V.ö.
"Réka már elkészült, Chanel Mademoiselle illat, rakott, pöttyös miniszoknya volt rajta, barna, izmos, gazella, szőrtelen, fényesre krémezett lábai, alatta egy gyönyörű, 12 centis magas sarkú, fekete cipő. Rajta volt egy ilyen kötött felső, amiben eeekkorák voltak a mellei, gyönyörűen meg volt mosva a haja. […] Ott volt az orvos, a védőnő, és a többi kismama, akik hazabocsátásra vártak Rékával együtt. A többi kismamát úgy képzeljétek el, hogy úgy néztek ki, hogy ilyen pizsamákban, ilyen zsákruhákban ültek ott, nagyon-nagyon zsíros, loncsos, fölnyírt hajjal, ragyásan, felpüffedten, sápadtan, és roppant fájdalmakkal teli depressziósan, pedig egyszerre szültek a Rékával."
Na most ezt lehet csűrni-csavarni, de mégis csak a frissen szült anyák lefikázása volt.
Azt amúgy én sem értem, hogy miért kell már a terhesség során zsákruhába öltözni és csutkára nyírt és/vagy lenőtt hajjal létezni (habár az utóbbit sokszor a környezet erőlteti rá a kismamára, mert "a hajfestés árt a babának"), DE azt nem vette figyelembe az istenbarma, hogy a szülés rohadtul megterhelő a testnek; és azok közül, akiket látott, valószínűleg többen napok óta alig aludtak, és fájt a császár- vagy a gátsebük, ésatöbbi. Persze, van, aki szerencsés, lehet, hogy Réka ilyen, de az is lehet, hogy tele volt nyomva fájdalomcsillapítókkal.

MsIreneAdler 2022.11.20. 21:09:03

@kenyércsücsök: igen, ezt a csodás nyilatkozatot kerestem, de csak a finomított verziót találtam. Nos, a dagadt bálnavédő bálnáknak ezen nem sok mindent kellett, lehetett csavarnia, de a tények nem fogják megzavarni most sem a helyi mnk szekciót.
Egyébként abban teljesen igazad van, hogy nem kell lelomposodni már a babavárás idején sem, ezért is hangsúlyoztam, hogy az én ingerküszöbömet kifejezetten ez az agymenése haladta meg, amit a frissen szült nőkről mondott. Szóval csak annyi, hogy had kapjon már időt egy nő arra, hogy megint betájolja magát, hogy merre van előre :). Nem véletlenül van a gyermekágyi időszak.
Azért sem volt ám szerencsés Norbinak így leszólnia a többi kismamát, mert nem minden szülés egyforma. Sőt ugyanazon nő két szülése sem az. Azért nem mindegy, hogy egy tizensokórás vajúdás után sürgősségi császárra kerül sor, vagy pár óra alatt meg van minden... Láttam olyat, aki azt mondta, egy rántottáért megszült volna, de olyat is, aki azt sem tudta hol van, szó szerint...
Nyilván Réka tudta mit vállal és azt is, mi lesz, ha a kórházi brutál nedszívó betétre nem csattintja fel a tangabugyit és nem úgy jelenik meg, hogy a férje rögtön dugható állapotban lássa. Hiszen ennél nincs is fontosabb...
süti beállítások módosítása