Csak a zsibbasztóan szép csajok hűtlenkedhetnek

2022. november 21. 08:15 - csajokespasik

       

               „Abban én nem akarok részt venni, hogy 4-5 srácot tart maga mellett és majd a végén választ, mint egy vetélkedőnél” – Mik a hűtlenség jelei? Félünk a hűségünktől, vagy egyes nők félnek a saját hűtlenségüktől? Két hét után milyen ajándék jár egy nőnek? Levélírónk még mindig az Igazit keresi, de lassan rájön, hogy olyan nincs.        

 
       

                Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

„Úrinő nem késik, nem vádol és nem csodálkozik...” - de mit jelent nektek a hűség, úrinők? A hűség az, amit csak a másiktól vártok el, magatoktól kevésbé? Az unalom, a kalandvágy, az alkalom vagy a vérmérséklet szüli a hűtlenséget? De kezdjük talán az alapoknál. Ismerkedés: - Nem szabad nőkkel smucignak lenni, de azért bárki megjegyezné, miután elköltött Úrinőre egy tetemes összeget és semmit nem kapott, hogy azért ez nem úrinős húzás, hanem üzleti. Nem vagyok zsugori, de ész nélkül herdálós sem, meggondolom, kire költök, mert nem akarom később egy könnyen megvezethető valakinek érezni magam.        

       

               Volt egy nő, aki két hét után megjegyezte, hogy érdekes számára, hogy még nem kapott tőlem semmit. Mondjuk semmi ünnep, se alkalom nem volt akkor rá. Lehet, hogy otthon hozzászokott, hogy apu elhalmozza mindenfélével, de én nem az apja akartam volna lenni. Mit kellett volna 2 hét után vennem neki? Ékszert meg parfümöt? Szinte még addig se jutottunk el, hogy egyáltalán mit szeret. Ja, miközben végig fent volt még társkeresőn, amúgy... Abban én nem akarok részt venni, hogy 4-5 srácot tart maga mellett és majd a végén választ, mint egy vetélkedőnél – de ezt is csak a zsibbasztóan szép csajok tehetik meg, nekik mindent megbocsátanak, még a hűtlenséget is, örömmel engedik vissza őket.

Ha jól számolom, eddig minden második csajom megcsalt... Nem dráma, tudom, nem is vagyok ilyennel egyedül: pl. egyik ismerősöm a munkahelyén jött össze egy elég szép lánnyal,... és meg is járta, mert a csaj egy idő után elkezdte nyomni a hülyeségét, hogy szerinte megcsalja (általában az vádol ezzel, aki épp félrelépett) meg nem áll ki mellette, stb. (a munkahelyi kapcsolatok azért nem ajánlott műfaj, mert szakítás után is tűrni kell a másikat, amikor már csak a munka tartja össze őket. ) Emiatt el kellett mennie onnan, pedig jó munkahely volt. És ma is hallgatom tőle, hogy nincs senkije és nekem panaszkodik, hogy „Aztán meghalok egyszer, a bíróság meg gyorsan keres valami oldalági rokont, aki megkapja mindenemet, egy olyan valakit, akit talán nem is ismerek, talán egy tahót, aki röhögve elszórakozza életem munkáját.” Mindig ugyanazt mondja, amivel megerősíti bennem, hogy én nem akarok ide süllyedni.
Szóval, a hűség hozott dolog, vagy sorjában alakul ki? Ha nélkülem érzi jól magát, az hűtlenség, vagy szóvá tehető egy kapcsolatban? Mik a hűtlenség jelei? Félünk a hűségünktől, vagy a nők félnek a saját hűtlenségüktől?          

 

 

43 komment
Címkék: megmondás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4317983802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sztravinszka 2022.11.21. 08:48:05

Itt mifelénk a Lohhr az Úrinő.
Majd szépen sorban válaszol neked.

Lorrh 2022.11.21. 09:37:33

"Szóval, a hűség hozott dolog, vagy sorjában alakul ki?"
Sorja akkor alakul ki amikor lemezvágóval vágnak és kialakul egy éles vágott felület. Ez veszélyes!

" Ha nélkülem érzi jól magát, az hűtlenség, vagy szóvá tehető egy kapcsolatban?
Akkor az nem kapcsolat ha nem veled érzi jól magát, nem is veled van, fel se merül a kérdés.

"Mik a hűtlenség jelei?
Izzadó tenyér, elakadó lélegzet, remegő lábak, duzzadt szeméremajkak.

"Félünk a hűségünktől, vagy a nők félnek a saját hűtlenségüktől?
A hűség félelmetes, igen! Éjjel erdőbe menni és ott megtámad minket a sok hűség, elharapja a nyakunkat, kibelezi a belünket, kiszívja vérünk, felfalja tudatunk. Az angyalok meg körbeharsonáznak egy szép tisztáson a holdfényben. Lelked grádicsa újra a hegyek felé száll ahol a téli pára megtörik a nyári hajnalok halk zsongásával. Mintagazdaságban élő szarvasmarhákból kisütött kolbászzsíron penderült cukormázas búvárbékák! Ime! Lelkünk titka!

Lorrh 2022.11.21. 10:24:50

@Sztravinszka: köszönöm a felkonfot, most láttam csak. Ezek szerint egy srófra jár a zagyunk :-)

Burgermeister 2022.11.21. 11:27:11

1. Poszterunk nem a sajat szintjerol valogat.
2. Onbizalomhiany a maximumon.

Ennyike.

connector 2022.11.21. 12:12:39

@Burgermeister: Ott a pont. Ha nem vagy úriember, akkor ne az úrinők közül válassz. Ez azt jelenti, hogy ha átlagos férfiként átlag feletti nőt kívánsz, akkor kell valami plusz (érdekes személyiség, átlag feletti intelligencia, érdekes foglalkozás stb.). Ha nincs ilyen vagy csak rövid ideig tudod megoldani nagy nehézségek árán, akkor az nem a te pályád.

God Harald 2022.11.21. 22:50:39

Zsibbasztóan szép csajok, úrinők, vetélkedők. Aki ilyen faszságokat írogat, azt be kell tiltani és a klubban nyilvánosan fel kell pofozni!

Real_Time 2022.11.22. 00:43:52

@connector: Valami plusz: természetesen a lóvé. Erre már a kormányzat is rájött, hogy a nőket csak pénzzel lehet ösztönözni bármire is.

Mesterséges Geci 2022.11.22. 04:04:44

@God Harald: nagyon büszke vagy magadra, ugye? Az eszedre ne legyél!
Azt a vetélkedős verziót volt szerencsém látni boldogult ifjúkoromban több ismerősnél is. Röhögtem is rajtuk. Mondjuk az ilyen csajokat akkoriban csak kurvának hívták. Esetleg szűzkurvának...

Mesterséges Geci 2022.11.22. 04:06:14

@Lorrh: "... sorjában ..." - esetleg művelődhetnél kicsit. Ha nem ismered a kifejezést, az nem bűn.

antisocialnetwork 2022.11.22. 05:08:32

Nyafogós "férfi". Fú, ez is egy állat faj, mint az "úrinő" a"szűzqrva". De az ilyennek tényleg ne legyen semmi kapcsolata a másik ne

Lorrh 2022.11.22. 09:26:31

@Real_Time: mekkora tévedésben vagy te is meg a kormányod is!
Pont hogy a pénztől egyáltalán nem nőtt a szaporodási kedv! Mert ahhoz az is kellene hogy az országban biztonságban érezzék a gyerek felnevelését: a normális iskola meg egészségügy.
Egy gyereket nem csak megcsinálni kell hanem 25 évig fel is kell nevelni.
Az ostoba kormány azt hiszi a pénzzel mindenkit le lehet fizetni, csak ez az egyetlen eszköze van bármire is. Ennyire terjed az intelligenciája (ami nincs)

Lorrh 2022.11.22. 09:28:13

@Mesterséges Geci: és tényleg nem ismerem! Mesélj, taníts!

VOGAben 2022.11.22. 10:01:22

Zsibbasztóan szép... Az meg milyen? Agyzsibbasztó szépségeket, már sikerült megismernünk. Ők az elsőre hibátlan szépségek, esetükben még azt a minimális de nyilvánvaló gyanút is elhessegetik a srácok, ami azért utal rá, hogy valami nem kerek. Pl.: Kedves hangjuk van, normál beszédmód mellett. De mihelyst valami speciális/stressz, értsd: számukra kolosszális, kezelhetetlen szitu adódik, mondjuk egy parkolási helyzet, előjön a "tésasszony orgánum", esetleg "C"asszony jelleggel. Borzasztóan lohasztó, retek, fujj. Külsőleg lehet ilyen még a ruhában nem látható de amúgy az egész hátukat beterítő "nagyonnonfig" türhő tetoválás... egy amúgy hibátlan testen. Kárérte ketegória.

Olasz Bazsa 2022.11.22. 10:07:20

"miután elköltött Úrinőre egy tetemes összeget és semmit nem kapott"
- Stratégiai hiba, rossz helyen költöttél. Van erre nálunk több szolgáltatói oldal is amin garantált, hogy az elköltött pénzedért kapsz is szolgáltatást.

"Abban én nem akarok részt venni, hogy 4-5 srácot tart maga mellett és majd a végén választ"
- Kis butus. Ha himbilimbi van a lábad között, ebben mindenképp részt fogsz venni. Bakker hány éves vagy te? 14?

"Ha jól számolom, eddig minden második csajom megcsalt..."
- Legyél benne teljesen biztos, hogy nem jól számoltad.

connector 2022.11.22. 11:16:29

@Real_Time: Amelyik férfi pénzzel akar nőt fogni, az ne csodálkozzon, hogy pénzre áhítozó nőket kap. Olyanok, mint itt a CSP-n a törzsgárdatagok: csak olyan nőkkel jönnek össze, akik legkésőbb a 3. randin hajlandók dugni (gyakorlatilag egy vadidegennel), majd miután megcsalták őket megállapítják, hogy minden nő kurva, mert képesek összefeküdni egy vadidegennel:)

fkv.119 2022.11.22. 11:29:28

Így jár aki kurvát tart. Sokba kerül, a sarki olcsóbb.

fkv.119 2022.11.22. 11:31:32

@Lorrh: Mesterséges Matyika csak a geciért jött, seggbe, szájba, mindegy neki, csak kapja.

Lorrh 2022.11.22. 11:36:13

@connector: jajjdehát az itten macsók akkora borzalmasan nagy kanok, hogy ők kimagaslanak a tömegből, rájuk más szabályok vonatkoznak. Amikor egy nő meglátja őket akkor azonnal elalélnak és széttárják a lábaikat továbbá örök hűséget fogadnak nekik. Ja és persze szűzlány mindegyikük.

Real_Time 2022.11.22. 11:39:45

@Lorrh: Attól még befektetésnek jó az a babaváró hitel :) Mindössze két nagy probléma van vele: 1. az adófizetők pénzéből osztogatják, 2. a férfiak akik az adófizetők felét legalább kiteszik a büdös életben nem részesülhetnek belőle. Persze az ilyesmi diszkrimináció a matriarchátusban már standardnak számít.

Real_Time 2022.11.22. 11:42:23

@connector: Akkor mutass be egyet amelyiknek nem fontos a lóvé(mármint hogy nem csak az mondja). Lefényképezem aztán lementem több adatbázisba is a képét lekódolva, még egy bitcoinos szerverre is felrakom, hogy el ne vesszen az ilyen ritka látványosság. Köszi előre is!

Mesterséges Geci 2022.11.22. 13:26:31

@fkv.119: nácika, előbb beszéld meg anyáddal, hogy miért lett a nagyapád az apá! :D

Lorrh 2022.11.22. 13:42:08

@Real_Time:
1. minden pénz az adófizetőkéból megy - ez nem érv.
2. babát a férfiak is várják normális családokban.

A nőknek fontos a pénz. A férfiaknak meg a nagymell és hogy ne fogazzon, meg hogy szűz legyen, meg hogy jól főzzön, meg hogy szüljön gyereket minél előbb... blablabla

te miért jársz ide a csp blogra? mi örömöd van neked ebből?

Real_Time 2022.11.22. 14:28:08

@Lorrh: Idegesíteni titeket :D

body_andras 2022.11.22. 15:53:25

Vagy együtt vagytok, vagy nem. Ennek a két dolognak van értelme.
A megcsalás takonygerincű gecik műfaja, akik nem akarnak ellenállni a kísértésnek de hazudozással még a meglévő kapcsolat szolgáltatásait is meg akarják tartani.
A zsibbasztóan szép csajnak (vagy helyespaseenak) sem kell megbocsátani, lelki furdalás nélkül lehet elküldeni a vérbe. Ha őszintén közli hogy "már nem kedvellek eléggé ahhoz hogy ne üljek a szomszéd f*szára, ezért szakítsunk", azt sokkal könnyebben feldolgozza a másik fél, mint a felszarvazást.

body_andras 2022.11.22. 15:54:32

@Lorrh: Ha nem fogaz, az minden pénzt megér. Az élet nagy problémája megoldva ;)

szeme közé, laposan! 2022.11.22. 19:31:04

“ két hét után megjegyezte, hogy érdekes számára, hogy még nem kapott tőlem semmit” Mondjuk azért egy csokit vehettél volna neki, hogy ne tűnj balfasznak. Rendes, táblásat, nem Milkát.

fkv.119 2022.11.22. 19:54:37

@Mesterséges Geci: Jajj zsidókám, nem érdekelnek az auschwitzi családi tradícióid...

Mesterséges Geci 2022.11.23. 09:36:31

@fkv.119: szóval nem tagadod, hogy a ribanc anyád a saját apjával baszatta meg magát és abból lettél te. Köszi.
Sejtettem, hogy ennyire primitív szarkupac, mint te vagy, csak belterjes szaporodásból jöhet létre.

connector 2022.11.23. 10:01:40

@Real_Time: Olyan nincs, akinek egyáltalán nem fontos a lóvé. Nekem is az, ezért van jó munkám és keresek annyit, hogy ne legyen fontos a MÁSIK fél pénze (persze nem tartom el, felnőtt férfi tartsa el magát).

connector 2022.11.23. 10:03:34

@Real_Time: Babavárót házaspárok vehetnek fel, így az kedvezményezettek pontosan 50%-a férfi.

fkv.119 2022.11.23. 10:36:45

@Mesterséges Geci: Senki nem tagadta hogy kurva az anyád, te mocskos zsidó, ne ajvékoljál már rögtön, megtarthatod a nagy nehezen kivívott zsidókurva címedet, ne aggódj! Meg a faszszopót is, amit a buzeráns cigány apád leszopásával és a pofádba lőtt geci lenyelésével érdemeltél ki minden este. Jól sejtetted hogy belterjes hulladék vagy, egy igazi alsóbbrendű zsici. Na pusztulj innen te hulladék!

fkv.119 2022.11.23. 10:38:06

@connector: Ez így diszkrimináció, hiszen egyedülálló emberek is tudnak várni, attól még hogy nem jön... :)

Mesterséges Geci 2022.11.23. 12:46:54

@fkv.119: náci állat, a beteges családod belterjesen szaporodó, elmebeteg tagjainak a problémáit felesleges hirdetned. Anélkül is látható, hogy milyen korcs lettél a rokoni baszásból.

Real_Time 2022.11.23. 13:15:12

@connector: Az még benned aligha fog bármilyen érdeklődést felkelteni, hogy ő amúgy eltartja magát :D

Real_Time 2022.11.23. 14:04:38

@connector: Természetesen nem csak házaspárok, a házasság kurvára nem feltétele.

connector 2022.11.23. 15:55:46

@Real_Time: Nem is azzal kell felkelteni az érdeklődést. Jó, hogy nem azzal akar hódítani, hogy minden nap tiszta alsót húz és megmossa a fogát, vagy más teljesen alap dologgal.

fkv.119 2022.11.23. 18:28:07

@Mesterséges Geci: Zsidó állat, a beteges családod belterjesen szaporodó, elmebeteg tagjainak a problémáit felesleges hirdetned. Anélkül is látható, hogy milyen korcs lettél a rokoni baszásból.

connector 2022.11.23. 20:35:57

@Real_Time: El is olvashattad volna. Arról szól, hogy csak házasok vehetik fel a babavárót.

connector 2022.11.23. 20:40:09

@Real_Time: Nézz meg egy másik kaklulátort pl. az Erste oldalán.
süti beállítások módosítása