A nyitott kapcsolatok ritkán végződnek jól

2023. január 03. 07:54 - csajokespasik

       

               Elméletileg az édes hármas izgalmasan hangzik, épp csak a következményeibe nem gondol bele senki. Posztolónk tapasztalatból tudja, hogyha a párja más valaki szenvedélyét keresi, az egyszerűen azt jelenti, hogy már nem őt akarja. A többi pedig már csak kreatív meggyőző dumák és körítés kérdése.        

 
       

               Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Olyan sokat hallani erről a kiélés dologról, de szerintem nincs, és logikusan nem is lehet olyan, hogy valaki már teljesen és végérvényesen kiélte magát. Mert ha valaki úgy igazából belevetette már magát az életbe kontroll nélkül, szabályok nélkül, többet tapasztalt, megszokta a változatosságot, így a továbbiakban is egyre többet akar majd érezni és tapasztalni. Ha valaki elmegy svédasztalozni, nem azt mondja, hogy „na, jóllaktam, idén már nem kell többet ennem”, hanem az lesz, hogy rendszeresen vissza fog járni oda, mert milyen jó és egyszerű... Így nem lehet rá számítani, hogy ő lesz a hűség mintaképe, akármelyik nemről is legyen szó, mert már annyira "kiélte" magát, hogy a befejezés, feladás elviselhetetlenül sértené és fájna neki. Ebben az esetben pont hogy a fordított pszichológia működik.        

       

               Azt is észrevettem, hogy néhány nő úgy értelmezi az emancipációt, a felszabadulást, meg a girl power-t, hogy a férfiakat lenézi, alázza, beszól nekik, elnyomó pozícióba törekszik velük szemben. Hiszen a flegmázás melyik férfit nem tüzeli fel? Biztos bejön nekik is, mert olyan szexi. Elárulom, Hölgyeim, hogy a bunkózást legalább annyira szeretjük és viseljük el, mint Ti.
Egy (természetesen kiélt) nő ismerősömtől hallom, hogy őneki olyan csávó kell, akire fel tud nézni... De azért kezes is. És azért még minden jóban benne van... Oroszlánt akar, és majd ő megszelídíti, egészen addig, míg bárány nem lesz. Mi várható? Az, hogy a bárányra egyszer csak nem tud felnézni már... Hát dobja az egész művét, újra keresni kezd, újra lefutja ugyanazokat a köröket, egészen addig, amíg rá nem ébred, hogy igazából neki a bárány az ideálja...csak akkor már talán 50 is elmúlt és mindenhez késő. Olyan típus meg nem létezik, hogy bent a melóhelyén oroszlán, de otthon bárány, ilyen nincs.

Talán férfiként nem vagyok egyedül azzal, ha szeretném megérteni ezeket a típusokat. Az is egy nagy hazugság, hogy a laposodó kapcsolatokat feldobja a hármasozás, illetve a nyitott dolgok. Aki ebbe belevág, úgy hiszi, ha csökken a féltékenység, megnő a bizalom, oldódnak a gátlások, okvetlen javulni fog a kapcsolat és a szex minősége. Én eddig csak olyan történetet ismerek ebből a témából, hogy kivétel nélkül szakítás, válás, ilyesmi lett a vége...a szexuális nyitás általában a 10-20 éves kapcsolatok rekviemje. Nincs olyan, hogy "muszáj volt". Ha a párod másvalaki heves szenvedélyét keresi, az egyszerűen azt jelenti, hogy nem téged akar. Ez ilyen egyszerű, a többi meg mellé duma. Vitathatatlan, hogy az engedélyezett párcserés témák izgatóak, csak a következményekbe nem gondol bele soha senki. Itt már megbeszélni sincs semmit. Azért tudom, mert részt vettem ilyenben egyszer, rá is ment a kapcsolatom, amúgy monogám típus vagyok, de rádumáltak, meg is szenvedtem.          

 

 

7 komment
Címkék: megmondás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr718016994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2023.01.03. 08:04:16

" Így nem lehet rá számítani, hogy ő lesz a hűség mintaképe"
Dehogynem!
Csak meg kell várni amíg 66 éves lesz, mert a nemi vágy hormonok akkor durván lecsökkennek és a prosztata bajaival meg a változó kori petefészek traumáival lesznek elfoglalva férfiak és nők.

látjátok feleim szümtükkel 2023.01.03. 09:58:03

@Lorrh:

Igaz, igaz, mintha csak magam mondtam volna, mondta Ványa bácsi...

luis5 2023.01.04. 03:17:42

Nincs benne nyelvtani hiba. Gratulálok!

antisocialnetworkagain 2023.01.04. 04:54:57

No ezt végre tényleg ember írta. Nem AI. És nem is valami bérírnok. Ugyan honnan szedték össze.

Real_Time 2023.01.04. 05:06:03

@Lorrh: Illetőleg a gynocentrikus társadalom összeomlása után, melyet majd az iszlám követ.

lenoardo999 2023.01.04. 08:08:52

A kapcsolatok sohasem végződnek jól. Legjobb esetben a végén az történik, mint a minap Ősiben ötven év szerelem után.

látjátok feleim szümtükkel 2023.01.06. 12:06:08

@lenoardo999:

Azért akad rá példa. Egy kedves ismerősöm idős szülei több, mint 50 év után a covid alatt két nap különbséggel mentek el. De sok esetben ötven év kapcsolat után már az agy annyira elöregedett, hogy nem mindig tudja a gazdája mit is csinál, mint is beszél. Ez véget vet a szerelemnek is. Gyakran az együttélésnek is, mert az érintett fél állapota miatt otthonba kerül.
Lehet, hogy a mai fiatalok közül kevesen fognak 50 éves kapcsolatba élni?
süti beállítások módosítása