Ezért veszélyes szeretőnek lenni

2023. március 20. 07:30 - csajokespasik

„A szeretői viszony nem azt jelenti, hogy egyszer majd el kell jutnunk egyről a kettőre, meg szinteket lépkedni és fejlődni, ez totál nem erről szól” – Amikor Levélírónk észrevette, hogy a nő mélyebb érzelmeket táplál iránta, és még hosszabb távra is tervezne vele, lassan leépítette a kapcsolatot, mert ebben a helyzetben ő volt az, aki racionálisabban átlátta, miről is szól ez az egész, és miről nem.

 

Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Pár évvel ezelőtt egy ideig egy olyan férjezett nő szeretője voltam, aki az ellaposodott szexuális életét velem próbálta feldobni. Nekem is jó volt, és reméltem, hogy neki is. Egyikünk se gondolta túlságosan végig ezt. Egy helyen dolgoztunk, munkahelyi viszony volt, tehát ha „túlóra” volt, ő indokolt idővel el tudott számolni otthon. Tudom, hogy a munkahelyi viszonyok tiltósak, de nem az eszünkkel gondolkodtunk akkor. Elmondta, hogy a férje már ritkán tesz a kedvére, meg így és úgy, de hogy ez mennyire volt egyáltalán igaz, azt nem tudhatom.

Egy szeretői viszony a szexen kívül nem nagyon kínál mást - így gondoltam akkor, és ez az álláspontom ma sem változott, és amikor láttam rajta, hogy többet is akarna (közös programok, több időt együtt tölteni...láttam, hogy a szerelem félreérthetetlenül kibontakozik benne) akkor építettem le a dolgot. Az egyik legsúlyosabb ilyen gesztusa az volt, amikor elkezdte pontokba szedni, elméletben, hogy miket várna el attól a férfitől, akivel családozni tudna (nekik nem volt gyerekük) ... Akármit mondtam, nem vette magára, csakhogy a szeretői viszony nem azt jelenti, hogy egyszer majd el kell jutnunk egyről a kettőre, meg szinteket lépkedni és fejlődni, ez totál nem erről szól. A szakításból amúgy nem lett nagy ügy, egy idő után belátta, hogy igazam van...bent sem zavart, mert csak egy cégnél dolgoztunk, de nem egy épületben, tudtam, hogyan kerüljem el, mikor hol van éppen. Már nem dolgozom ott.

 
14 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4918075732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

antisocialnetworkagain 2023.03.20. 19:30:57

Itt a hétfő, itt az újabb. Tessék, tessék, lehet, véleményeket nyilvánítani.

Real_Time 2023.03.21. 06:12:38

Nem tudom mi lehetett ebben a "veszélyes". De tudok ajánlani neked egy komoly kapcsolatra vágyó szinglit: index.hu/mindekozben/poszt/2023/03/18/kelemen-anna-maganyosnak-erzi-magat-csaladra-vagyik-meg-benne-van-az-hogy-erdemes-leszek-egy-erzo-ferfi-figyelmere-/

Na ez a veszélyes bazmeg :D

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.03.21. 14:36:44

@Real_Time:

Huh, ez könnyfakasztó volt, röhögve-sírva olvastam.

K. Annácskán van még valami, ami nem mű?

Sadist 2023.03.21. 18:31:16

@Real_Time: Loálmár, mindig visítva röhögök, amikor kiöregedett pornósok és celebkurvák rínak, hogy már úgy megállapodnának és babáznának, de a férfiak VALAMIÉRT nem őket képzelik el a gyerekeik anyjának.
Nemrég az egyik amcsi pornós volt felháborodva azon, hogy a volt pasija undorítónak találta, hogy a munkája során idegen férfiak dugják a faszukat minden testnyílásába.
Pár éve meg egy másik pornós luvnya egy nagyon drámai, fekete-fehérben felvett interjúban bőgte el magát, hogy arra vágyik a leginkább, hogy az emberek ne kurvaként tekintsenek rá, hanem ugyanúgy tiszteljék, mint egy férjezett, családos ápolónőt. Persze amikor ment a szekér, akkor nagyon élvezték a figyelmet és a jólétet.

A személyes felelősségvállalás a nők Kryptonitja.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.03.21. 21:49:44

@Sadist:

Nem akarom (nagyon) bántani K. Annácskát, de ő a plasztikázás előtt is egy bányarém volt, most meg még inkább az a két-két kilónyi szilikonnal a melleiben meg az obligát kacsacsőr szájával.

Annyi a becsületére legyen mondva, hogy ő legalább nyíltan felvállalta, hogy kurválkodásból él, míg a pályatársai nyaralni szoktak menni Dubaiba. :D

Vén motoros 2023.03.21. 21:55:13

Nekem 31 éven át, folyamatosan volt egy gyermekes, férjes asszony barátnőm. Azért tartott ki a kapcsolatunk 31 évig, mert egyikünk sem akart mást. (Mielőtt viccelődni kezdenétek, ne tegyétek. Meghalt. Ásó, kapa, nagyharang...)

Sadist 2023.03.22. 07:50:31

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Az égvilágon semmi köze a dologhoz a külsőnek, lehet akár a világ legszebb nője is, amint úgy dönt, hogy hírnévre és anyagiakra váltja a szexualitását (gyk. kurvának áll), abban a pillanatban elveszti minden jogát, hogy az emberek, de főleg a férfiak ne kurvaként tekintsenek rá.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.03.22. 08:21:33

@Vén motoros:

Azért gyanítom, hogy őszinte szeretet, netán szerelem is volt köztetek, mert csak a szex nem tart össze két embert 31 évig. Csak bizonyára egyőtök sem akarta felrúgni a családját.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.03.22. 08:28:41

@Sadist:

Ez világos, én is így látom. Csak arra utaltam, hogy K. Annácska finoman szólva sem egy vonzó jelenség, nem értem, hogy akadhatnak olyan férfiak, akik fizetnek neki a szexért. Pár éve az x-edik mellnagyobbító plasztikázás után mutattak egy képet a lufi méretűre felfújt melleiről - nem tudom, hogy lehet azokra a gusztustalanságokra gerjedni.

Andy73 2023.03.22. 09:25:53

Ennél nagyobb veszély is lehet, például ha a férj féltékeny, esetleg erőszakos is, netán fegyvere is van... Ismerős történet nemcsak az amerikai filmekben, hanem a magyar bűnügyi hírekben is.

God Harald 2023.03.22. 12:58:10

@Andy73: csak alátámasztani tudom!
1. pipa
2. pipa
3. a teste volt a fegyver

Lorrh 2023.03.22. 17:08:46

@God Harald: nem csak a teste, hanem konkrétan rendőr nyomozó volt saját pisztollyal. Az is hülye aki ilyen sztoriba beleáll. Le is lőtte a csábítót.

God Harald 2023.03.22. 22:06:50

@Lorrh: nem arról beszéltem:)

fkv.119 2023.03.25. 23:03:07

@Andy73: Átmegy és leszop, vagy mi?
süti beállítások módosítása