Nem örülök neki, hogy az exével találkozgat

2023. április 05. 07:55 - csajokespasik

       

               „Félek, hogyha a hátam mögött újra kiveti rá az a nő a hálóját, akkor megint visszaesik a régi bólogatós önmagába, amit régebben megszokott vele” – Levélírónk párja könnyen befolyásolható, nem szereti a veszekedéseket sem, igazi önfeláldozó típus, amivel egy rafinált ex simán visszaélhet.        

 
       

                Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Nem tudok erről mást megkérdezni, ezért írok Nektek.
Három éve vagyunk együtt. Tudni kell róla, hogy egy végtelenül odaadó ember, azokkal, akik közel állnak hozzá. Saját igényeit is képes háttérbe szorítani, bármiről lemond, ha az másvalakinek javára válik. Talán túlságosan is ilyen. Ez abból a szempontból kevésbé előnyös, hogy ezzel nem fordít elég figyelmet önmagára. Ő is érzi a személyiségének ezen részének negatív oldalát, mert hajlamos tűrni, elfojtani magában dolgokat, majd idővel egyszer csak kirobban belőle a feszültség, de nem tart sokáig. A munkáját ez nem befolyásolja, vezető beosztásban van, ott nem igaz rá, hogy ne tudna dönteni, irányítani, átlátni egy helyzetet vagy kapcsolatokat teremteni.        

       

               A kollégái tisztelik, mert korrekt és emberséges, ami manapság elég ritka vezetői tulajdonság. Röviden ennyit róla. Neki előttem volt egy élettársa, akivel sokáig voltak együtt, és ő szakított vele, mert már neki is sok volt, hogy a nő kihasználja. De ezt a szakítást az ő modorában kell érteni, tehát lassú és körülményes volt, még mindig arra koncentrálva, nehogy megbántsa. Előtte semmit nem ért már a szava, nem tisztelte, dolgokban egymaga hozott döntéseket, kizárólag neki lehetett igaza, mindenben felül akart kerekedni. Erőszakos volt és semmihez nem volt esze, csak nagy tervei meg követelései, már ahogy mesélt róla. A veszekedéseket sem bírta már, tudom róla, hogy neki ez nem megy, úgy érzi, fölös energiákat visz el. Mi soha nem veszekedünk, hozzáteszem, én se vagyok irányító típus. Nem is értettem, hogy bírta ki ennyi ideig vele.

A lényeg, hogy ez a nő most újra megjelent, volt valami félbe maradt közös ügyük, lényegtelen most, nem írom le... és ahogy a párom beszélt vele telefonon, már akkor is szinte teljesen alárendelte magát a nőnek. Mosolygós hangon csevegett vele, és csak az igen szót hallottam ismétlődni. Jó, hogy túltette magát rajta, de nekem ez messze van a normálistól. Utána én csak annyit mondtam neki, hogy tartson tőle három lépés távolságot és legyen már büszkesége, ne alázkodjon meg. Merthogy találkoztak, azóta többször is.
Félek, hogyha a hátam mögött újra kiveti rá az a nő a hálóját, akkor megint visszaesik a régi bólogatós önmagába, amit régebben megszokott vele, így nem lesz ismeretlen számára a helyzet. Elvárnak tőle valamit, és ő ennek megfelelően cselekszik, de nem úgy, hogy minél gyorsabban rövidre zárja. Ahogy mesélt róla, iszonyú hatalmaskodó ereje lehet. Ő most próbál mindkettőnknek megfelelni. Nekem az is rossz jel, ha magától nem mesél az érzéseiről, pedig korábban megtette, és kérdezgetni meg nem akarom. Most kérdezzem, vagy ehhez már késő? Mert sok időt töltenek együtt. Már azt se tudom, mi tartozik rám ebből.          

 

 

5 komment
Címkék: expara

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2018094904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_Amatőr_ 2023.04.05. 10:24:41

Egy ex felbukkanása mindig rossz ómen...

látjátok feleim szümtükkel 2023.04.05. 18:01:05

" kérdezgetni meg nem akarom. "

Milrt? Nincs mit megkérdezni, és megbeszélni?

antisocialnetworkagain 2023.04.06. 16:13:56

Itt a Húsvét. Csak meglocsolja. Felül is , alul is, oldalról is hátulról is.

2023.04.08. 16:09:15

Én sem, most akkor jobb?

fkv.119 2023.04.20. 22:44:31

"Nem örülök neki, hogy az exével találkozgat"

Nade milyen exe? Install.exe? Crack.exe?
süti beállítások módosítása