Jó ideje nem tudjuk megoldani az összeköltözést

2023. május 22. 07:22 - csajokespasik

       

               „Nem is úgy akarnám a költözést sem, hogy valaki mindent beáldoz és maga mögött hagy, hanem valahogy közösen elgondolva, hogy mindkettőnknek jó legyen” - Amikor az egyik fél csak kifogásokat hoz, akkor az azt jelenti, hogy neki így pont jó. A másik meg gondoljon, amire akar, és sajnos ilyen helyzetben bőven van mire...        

 
       

               Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Távkapcsolatos téma
2021 augusztus: megismertem őt. 31 éves férfi. Messze lakunk egymástól, így a találkozások nem voltak egyszerűek, és sajnos még mindig nem azok. Meg tudjuk oldani, de körülményes. Emiatt sokat gyötörtem magam akkor. Állítása szerint szeret, és ezt érezteti is, de ha szóba hozom, hogy valamilyen módon oldjunk meg egy összeköltözést, csak kifogásokat kapok. Nem mondom, hogy nem jogosakat, de ha elsőre kifogással él valaki, akkor az azt jelenti, hogy nem akar változtatni. Ezt jól érzem?        

       

                2022 január: bennem még mindig nem alakulhatott ki az, hogy feltétlen bízzak benne. Hogy ő mennyire teljesen bízik bennem, azt csak találgatni tudom. Én is kimutatom a szeretetem, nem erőltetem az összeköltözés témát, ha látom, hogy ingerli. Ő lobbanékonyabb típus, nem akarom piszkálni mindig ezzel. Attól csak még jobban elzárkózna. És nem is úgy akarnám a költözést sem, hogy valaki mindent beáldoz és maga mögött hagy, hanem valahogy közösen elgondolva, hogy mindkettőnknek jó legyen, de eddig el se jutok vele....
2023 május: Mondom neki, hogy mennyire hiányzik, amikor nincs velem. Nem tudom, mit tehetnék még, amit nem vesz támadásnak, hanem csak, hogy így mondjam: „érdekegyeztetésnek”. Mindeközben ő folyamatosan posztolgatja a közös dolgainkat, ami jó, mert abszolút felvállal, áradozik, és emiatt elvesztettem a fonalat, hogy akkor miért nem akarja a közelebbit? Ha majd egyszer azt mondja, hogy már nem tudja úgy kimutatni az érzelmeit, ...akkor ez amiatt lesz, hogy nem léptünk feljebb... mert fejlődhetne a kapcsolat, mehetne előre...de csak az idő telik...          

 

 

8 komment
Címkék: költözés

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6818129792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2023.05.22. 10:03:00

2028 január: Még mindig nem költöztünk össze, de már hajlandó meghallgatni az ez irányú kérésemet és nem pofoz le egyből. Ez nagy haladás!

2054 augusztus: Végre megvan a közös "életünk" a Kerepesi temető nyolcas parcellájában! Megérte kivárni!

Real_Time_2 2023.05.23. 06:11:03

@Lorrh: Ez azért van megint mert "nincsenek normális férfiak", de még szerencse hogy a nők ilyen "normálisak" :D :D :D. Feminista rendszerben nincsen már jelentősége hogy összeköltözés vagy nem, a nők majd választanak egyet a "katalógusból":
index.hu/fomo/2023/05/21/vajna-timea-spermabank-anyasag-egyesult-allamok-kalifornia-szakitas-kapcsolat/

Gilcsibill 2023.05.23. 13:30:33

Nem akar veled összeköltözni, ez neki így kényelmes. Az én pasim sem akarta annyira, de egyszer csak ottragadtam nála... azóta össze is házasodtunk. Mivel előtte több évig élt egyedül félt feladni az önállóságát, de végül ő is belátta, nagyon jó együtt lakni. Legyél kezdeményezőbb szerintem.

Sadist 2023.05.23. 14:23:39

@Real_Time_2: "Órákig tartó várakozások. A terméketlenség súlyos probléma, plusz nincsenek normális férfiak! Így a nők kifutnak az időből, annyira szomorú."

Loálmár, kifutnak a SAJÁT idejükből és természetesen ezért is a férfiak a hibásak. Ezeket a modern, felvilágosult, nyugati nőket mind gyámság alá kellene helyezni.

Sadist 2023.05.23. 14:26:37

@Gilcsibill: "végül ő is belátta, nagyon jó együtt lakni."

Jó is az a felerezsi.

Lorrh 2023.05.24. 18:43:03

@Real_Time_2: ez a csaj tényleg ennyire irritáló vagy az újságírók színezik ilyenre? Ez már nekem túl sok, ennyi ostobaság.
süti beállítások módosítása