Visszament az exéhez, de megbánta

2023. július 17. 07:42 - csajokespasik

       

                Amikor egy pasi olyan kijelentéseket tesz, hogy a megcsalás csak akkor megcsalás, ha bele is szeret az illető a másikba, és szerinte egy férfi olyan nőt is elvehet nyugodtan, akibe nem szerelmes, semmit nem kell bánni szakításkor. Terítéken a rugalmas férfibüszkeség.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Azt hiszem, tudom überelni a pénteki sztorit... Az egyik exem ugyanígy szidta nekem a volt nőjét, miközben gondosan tartotta vele a kapcsolatot. Aztán szakított velem, a szülinapom előtt 5 nappal... olyan idióta szövegekkel, hogy ez neki jobban fáj, mint nekem. Majd visszament az exéhez. ÉS: pár hónap múlva azzal hívott fel, hogy visszajöhetne-e hozzám! Valahogy így teljes a csavar. Igaz, volt köztünk korkülönbség, de ha egy számjegyű, akkor az engem nem zavar, esetünkben is így volt, az én javamra. Azt hittem, érettebb, és jobban járok vele, mint egy korombelivel.        

       

               Olyan kijelentéseket is tett, míg együtt voltunk, hogy a megcsalás csak akkor számít ténylegesen megcsalásnak, ha bele is szeret az illető a másikba... meg szerinte egy férfi olyan nőt is elvehet nyugodtan, akibe nem szerelmes és sosem volt az, mert a jövőtervezésben az ilyesmi nem játszik szerepet...voltak ilyen érdekes gondolatai...és amikor hasonló dolgokat mondott, szégyent, megbánást sose láttam rajta, inkább a kinyilatkoztatók büszkeségét, csak nézett egyenesen a szemembe, mint aki azt várja, én nézzek félre előbb.
Volt olyan eset, amikor hetekkel előtte megbeszéltünk egy kisebb programot, ahova ő elkísér, ... végül egy nappal előtte szól, hogy munkahelyi buli lesz és neki az fontosabb „szakmai szempontból” , hát lemondta az enyémet, pedig tudta, hogy ez nekem fontos, és nincs ilyen minden héten.... De ez már a múlt... Szóval, mindegy hány éves a párod, ha agyilag nincs tisztában sok mindennel és a büszkesége csak addig fontos neki, amíg érdekében áll és amíg van valaki, akire hatást gyakorolhat vele.          

 

 

4 komment
Címkék: tanulság

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5518168511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Supergranat az igazságosztó 2023.07.17. 20:08:17

Szerintem a legnagyobb csicska az ilyen pasi aki vissza könyörgi magát.

God Harald 2023.07.17. 23:37:59

Hát erre azért töltöttem még egy whiskyt:(

Andy73 2023.07.18. 15:37:02

Nos, ez tényleg nem volt egy jó kapcsolat, de kérdés, hogy van-e azóta jobb a poszterinának. Rossz partnert nem nehéz találni, jobbat viszont nem könnyű. A végén még tanácsot is ad, az én tanácsom viszont az, hogy már az elején is igényesnek kell lenni, nem kell bárkivel kapcsolatat kezdeni. Különben nagy az esély, hogy csak ilyenek követik egymást, aztán azt veszed észre, hogy megöregedtél, egy jó kapcsolat és család nélkül.
süti beállítások módosítása