Mi az a női megérzés...?

2023. augusztus 14. 07:39 - csajokespasik

       

               Posztolónk nem érti, hogy sok nő miért tengődik olyan ember mellett, akihez egyáltalán nem passzol, és miért iktatódik ki a női megérzés egy kedvezőtlennek ígérkező kapcsolat küszöbén?        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sziasztok! 37 éves férfi vagyok, bár ez igazából most lényegtelen, mert nem a saját kapcsolatomról írnék, lévén fél éve nincs, inkább egy jelenségről, ami szerintem hazánkban is van, még ha nem is olyan intenzitással, ahogy a példámban szerepel:
Van egy tematikus tévécsatorna, ahol amerikai bűnügyeket mutatnak be, derítenek fel. És a női áldozatoknál van egy érdekes tendencia: simán összeállnak egy pl. börtönviselt emberrel (mondjuk olyannal, akit nem cukorkalopásért ültettek le) harcolnak érte, megfelelnek a követeléseiknek... az egyik nő szó szerint azt nyilatkozta, hogy hát ő mindenkinek ad esélyt, és ez alól a sittesek se kivételek, ők is ugyanolyan emberek, nekik is meg kell adni a lehetőséget a javulásra. Mert biztos javítható ember, de amikor rálőtt a kutyájára, meg elverte a kislányát, majd végül ráfogta a puskát, akkor elgondolkozott a lehetőségen, hogy talán szakítani kéne vele... - majd hozzátette: DE csak akkor viselkedett így, amikor be volt tépve.        

       

               Hát, jó... Ha valaki nem tud kilépni egy bántalmazó kapcsolatból, annak általában az az oka, hogy nem akar. És valószínűleg hazánkban is vannak ilyen esetek. Csak nem értem. De azt látom, hogy a baráti körömben is van pár olyan kapcsolat, ahol a nő összeáll egy erőszakos emberrel, és nem válik meg tőle évek múltán se.

- Miben bízik? Hogy megváltozik? Vagy majd a gyerek megjámborítja? Nem lesz jobb úgy se. Szóval, hol van ilyenkor a női megérzés? Egyáltalán, mi az? Mennyire megbízható? Miért adnak esélyt, akár egymás után többször is, olyan embernek, akivel láthatóan nem akarnak lenni? Nem is passzolnak össze, nem is passzoltak össze soha sem. Ez nem nagyon egészséges így.
De van ennek egy másik oldala Amerikában, ha hihetek egy netes videónak, amiben a srác azt állítja, hogy kicsit mindig félnek, mert nem tudják, hogy a kapcsolatban „elkövetett” szexuális aktus melyik szakaszában jelentik majd fel őket a barátnők nemi erőszakért, mert ott ma már az is erőszak, ha felsegíted rájuk a kabátot – kicsit szélsőségesen értelmezve.
Mikor tűnt el az egyensúly és a józan ész?
Dávid  

 

 

7 komment
Címkék: megmondás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4118190327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vanderkaay 2023.08.14. 10:59:23

Nézz meg egy pár idióta amerikai filmet ahol a jóképű börtönviselt rosszfiú 90 perc alatt totálisan megváltozik és mire a stáblista lemegy addigra már nem csak jóképű lesz hanem párkapcsolati szempontból is ideális. Ezt keverik ugyanis össze a nők a valósággal

God Harald 2023.08.14. 11:23:18

Hiszen javulnék én, anyám, de nem megy az könnyen faluhelyen!

_Amatőr_ 2023.08.14. 12:36:18

A posztolónak kicsit kevesebbet kellene tévéznie...

antisocialnetworkagain 2023.08.14. 16:17:17

ITT A HÉTFŐI!! ITTA HÉTFŐI!!!

Rubasov nertárs 2023.08.15. 00:17:58

"Sziasztok! 37 éves férfi vagyok, bár ez igazából most lényegtelen,..."

Egyáltalán nem lényegtelen infó ez, sőt ez a poszt egyetlen lényegi infója. Mivel ennyi idősen sem vágod a nők legalapvetőbb párválasztási motivációit, eléggé menthetlennek tűnsz.
Röviden: a megfelelő (minimum 2), a férfi javára legalább az esztétikumban fennálló szintkülönbség minden más szempontot felülír. A kigyúrt, szanaszét varrt rossz fiú, vagy a jóképű pszichopata (Ted Bundy, Türk Róbert stb...) a nők legősibb ösztöneire hat, ezért hagyják cserben őket az úgynevezett megérzéseik, vagy amikor már érzik, hogy valami nem OK, akkor sokszor késő. Mivel szemmel láthatóan egy nőt sem tudtál rávenni klasszikra, így a hiba az Ön készülékében van.
Két dolgot tehetsz:
1. jelentősen javítod az esztétikumodat és (az életkorod miatt) az anyagi helyzeted, vagy
2. magad alá lősz 2-vel.

Supergranat az igazságosztó 2023.08.15. 06:52:30

37 évesen bazmeg ilyet kérdezni. Nagyon gáz.
süti beállítások módosítása