Engem szeret, csak a környéket nem

2023. november 14. 07:55 - csajokespasik

       

               Az összeköltözés után sok mindenre fény derülhet, akár olyan dologra is, ami nem a kapcsolatra vonatkozik, viszont befolyásolhatja azt. Posztolónk barátnője kijelentette, hogy nem bírja már sokáig azon a környéken, ahol laknak. Tűrni, vagy újra szembenézni egy költözés nehézségeivel?        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Az összeköltözésen mi már túl vagyunk, ugye, ez mindig egy sarkalatos pontja a kapcsolatoknak. Nem is a kapcsolattal van gond, inkább a hellyel, ahol élünk. Nekem nem probléma, én elviselném. A lakás jó, a környék nem annyira. Én megbarátkoztam vele, ő nem tudja megszokni. Jó, tényleg nem a legjobb környék, de minden közel esik és a bérleti díj se túl sok. És az is igaz, hogy ő sűrűn belebotlik helyzetekbe, volt, hogy valami helyi bolond utána dobott egy sörösdobozt, vagy mit, de nem találta el. Meg beszóltak neki, amikor a kisbolt előtt ment el. De errefelé az ilyesmi megszokott, úgymond a helyi folklór része : D        

       

               Közösen választottuk, tehát így előzetes tapasztalatunk nem volt. A szomszédokkal semleges a viszony, pedig próbált velük barátkozni, én mondtam neki, hogy nem kell, majd ha ők megszólítanak, majd akkor. Aki mindentől elzárkózik és begubózni akar, azzal nem lehet mit kezdeni, ha nekik ezt jelenti a biztonság, gyanakodjanak mindenkire. Én megvagyok a mindennapi köszöngetések nélkül, nekem tök jó, hogy nem ismerjük őket.
Már azt is mondja, hogy sűrűn fáj a feje itt, vagy csak bekamuzza. Mit tehetnék ez ellen? Nem akarok egy utolsó elnyomó alak lenni, aki csak a maga érdekeit nézi. És azt mondani se akarom, hogy ő költözzön el, mert az lenne a vég kezdete, annyit nem ér az egész. A másik, hogy végre becuccoltunk, minden a helyén, és túl vagyunk a költözködés maceráján, ...és most ezt újra?? Amúgy lenne terve hova mehetnénk, csak egyik hely se a mi pénztárcánknak való. Szóval, meg vagyok lőve.         

 

 

10 komment
Címkék: költözés

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1318258157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_Amatőr_ 2023.11.14. 11:31:11

Lefordítom: a csajod magasabb életszínvonalra vágyik, te viszont csóró vagy.

Sadist 2023.11.14. 18:02:12

"Már azt is mondja, hogy sűrűn fáj a feje itt, vagy csak bekamuzza.
...
Amúgy lenne terve hova mehetnénk, csak egyik hely se a mi pénztárcánknak való."

Pajti, fordítok neked, mert látom, nem tudsz a sorok között olvasni:
Keményebben kellene húzni azt az igát, hogy finanszírozni tudd a magasabb életszínvonalat egy jobb környéken, különben nem lesz punci.

Burgermeister 2023.11.14. 18:27:33

Nah az van hogy felulvalasztottal, a punci meg rajott hogy alulvalasztott. Dobd a pitsaba és csajozz, fiatal vagy meg.

Diorella Queen 2023.11.15. 17:52:58

@Burgermeister: Szerintem meg hülyeségeket beszéltek mindannyian.
Szerintem a nőnek simán egy normálisabb környék az igénye, és ez nem azt jelenti, hogy túl igényes picsa lenne. Csak simán egy biztonságosabb környékre vágyik és nem olyan helyen szeretne lakni, ami Gázára hasonlít bombázás után. A csávó pedig ezek szerint a helyi folklór egyik alap embere lehet, ha ennyire jól érzi magát a csöves telepen.

Diorella Queen 2023.11.15. 17:56:26

Én is laktam ilyen tetves narkós helyen, ahol egy doghuszár állandóan a lépcsőházban sörözött a haverjaival és őrizte a bejárati ajtót. Továbbá köpködte a szotyolát és minden postaláda be volt ököllel baszva. A barátnőm majdnem elsírta magát amikor meglátta hol lakom. Egy szó mint száz, elég jó áron kelt el a lakás a körülményekhez képest. A rendőrség és az üveges szinte haza járt a házba. Utólag visszagondolva félelmetes volt a helyzet, bár sem engem sem a gyerekemet soha nem bántották és a lakásba sem mentek be amikor a lakáskulcs a postaládában maradt. De szar lett volna ilyen helyen felnevelni a gyereket.

Diorella Queen 2023.11.15. 17:59:04

Sm autógumiját viszont élből kiszúrták egy bicskával. Ezek nem szarakodtak holmi idióta levelezéssel az autó szélvédőjén, vagy kreált wudu babákkal amit az ablaktörlő lapátra tűznek. Az nem olyan környék volt mint ez ahol most lakom, itt nem gyilkolnak meg azonnal, először csak figyelmeztetnek ilyen szarságokkal hogy nem jó helyen parkolsz. De ott a másik helyen, na ott élből kiszúrták az autó kerekét.

Lorrh 2023.11.15. 19:12:36

@Diorella Queen: Jah, ennyiből jogos amit mondasz, csak ezt nem olvastad elég figyelmesen, hogy a fickónak nincs több pénze, hogy jobb helyen lakjanak. Tehát mégiscsak a csaj akar többet. Mindegy hogy jogosan vagy sem.
Ennek a kapcsolatnak reszeltek.

Andy73 2023.11.17. 10:28:44

Szomorú történet. Ezt hívják lakhatási válságnak, már a jó albérlet is drága a fiatalok jelentős részének, a saját lakáshoz való jutás pedig még nehezebb.
A lakáshitelhez szükséges önrész állítólag lemegy 20 százalékról 10-re. Ha komoly a kapcsolat, próbáljátok meg valahogy összeszedni, miután kinéztek egy olyan lakást, ami mindkettőtöknek megfelel. Ha sikerül, utána már a saját lakásotok hitelét törleszthetitek az albérlet helyett.

naneszórakozz 2023.11.21. 14:04:50

Ha nem tetszik a csajnak a környék, menjen dolgozni olyan helyre, ahol többet keres, amiböl fizethetik az új, drágább albit, jobb környéken!
Ha nem megy, akkor kuss. Egyébként szerintem is kampec ennek a kapcsolatnak.
süti beállítások módosítása