Megcsaltam. Bevalljam otthon?

2024. augusztus 22. 07:48 - csajokespasik

       

               A munkahelyi flörtből viszony lett, de a férfi nem akarná ezt folytatni. A félrelépés okai az otthoni zűrök és némi elhidegülés. Most ha bevallja a dolgot, akkor vagy azzal tesz jót a kapcsolatának, hogy véget vet neki, vagy épp megerősödik azáltal, hogy több odafigyelésben részesül ezentúl.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Ő nyolc év után teljesen belekényelmesedett a kapcsolatunkba. Korábban házias nő volt, aztán, ahogy megfogalmaztam magamban, olyan fajta lett, mint egy olyan szomszéd, akire akkor bízod rá a növényeidet, ha ki akarod nyírni őket.
Szert tett pár vele egykorú barátnőre, és azokkal szokott néha elmászkálni, és piásan hazatérni, majd másnap kettőig durmolni. Mondhatjuk úgy, hogy az utóbbi időben, úgy május óta, ez a program irreálisan fontos szerepet tölt be az életében. 46 éves, ez a gyermektelen nőknél már olyan életkor, amikor gyorsan be akarnak még pótolni valamit. Mert ő abszolút nem ilyen volt, hát belekóstolt. És ha csak ennyi lenne a gondunk, elnézném.        

       

               Sok mindennel ki tud készíteni. 8 évvel ezelőtt azt hittem, egy tartós kapcsolat megoldja a gondjaimat. Most, mivel együtt élünk jó ideje, végigkövethettem az ide vezető utat. Van, hogy üres a hűtő, és nem, nem a sört hiányolja belőle e Férfi, én nem nagyon iszom.
Nem tudom, miként tudnánk egymáshoz visszatalálni, lehet, nem is szeretném már helyrehozni. Gyakoriak a viták. Kevés a közösen töltött idő.

Aztán a munkahelyemre érkezett egy nagyon kedves nő. Eleinte egyáltalán nem hittem, hogy a pocakos középkorúakra gerjedne. De olyanokat mondott, hogy erős karom van (ami igaz, de én már nem így néztem magamra) és hogy egy tízest simán letagadhatnék a koromból... határozottan ő kezdeményezett, én meg nem álltam ellen. Sok munkahelyen kívüli találkánk volt, míg az egyik az ágyban végződött, nála. Ebből azóta már több alkalom is volt.
Én ezt a viszonyt nem akarnám folytatni. És az a kérdés, hogyha elmondom otthon, akkor jót teszek-e azzal? Hogy emiatt elhagy, vagy másképp tesz jót a kapcsolatunknak - például úgy, hogy magába néz és visszavesz kicsit?          

 

 

23 komment
Címkék: megcsalás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6518471135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Motorogre 2024.08.22. 10:20:33

Ha nem kamu a poszt, akkor: Nőlj fel végre, 46 évesen már egy kedves nejednek és két aranyos gyerekednek kellene lenned, munka után szaladnál haza hozzájuk, eszedbe se jutna efféle "virágfullasztó szomszéd". Még nem késő, egy 40 körüli hölgy megajándékozhat boldogsággal, családdal, szeretettel és lurkókkal! Dobd be magad!

naneszórakozz 2024.08.22. 11:18:03

Mi ez a marhaság? Miért akarod bevallani otthon a sárkánynak? Talán azért, hogy elhagyjon végre? Más értelmét nem látom.
És miért nem akarod folytatni a "nagyon kedves nő"-vel a viszonyt? Vele kellene lenned, nem az iszákos, növényfullasztó barátnővel.
És +1 Motorogre kolléga véleményéhez, keress magadnak olyan nőt, aki még szülhet neked!

Chendrys19 2024.08.22. 11:55:57

@Motorogre: Aha... milyen jó is egy 40-es nővel családot alapítani. ;)

Andy73 2024.08.22. 13:31:00

Én is remélem, hogy kamu a poszt, mert ha igaz, nagyon szomorú. Huszonévesen is az lenne a megcsalás, meg hogy azt se tudja egy férfi, hogy mit és kit akar, no de középkorúan? Hogy lesz ebből valaha család és gyerekek? Elvileg még lehetne, de a poszterben fel sem merül a kérdés, még mindig a párválasztás fázisában van. A 46 éves élettársnak már nem lesz, de 8 évvel ezelőtt még talán lehetett volna, amikor összejöttek - de nem ez a téma, hanem a piálás. Persze lehet, hogy azért kezdett el most inni, mert nem jött össze a gyerek, de erről nem esik szó.
Ilyen posztokat olvasva nem meglepő, hogy csökken a népesség, amiért sokan a politikusokat hibáztatják, de ők nem szülhetnek mások helyett, legfeljebb ösztönözhetik őket, amire vannak törekvések, de ebbe most nem akarok mélyebben belemenni.

Lorrh 2024.08.22. 15:40:27

@Andy73: nem a politikusnak kellene szülnie, hanem nekik olyan törvényeket hozni, olyan költségvetést amiben nem a saját lopásuk legalizálása a fő cél, hanem a nép életszinvonalának javitása, a létbiztonság megteremtése. Mert akkor szivesen szülnének, ha lenne jövő ebben az országban. De nincs.

bz249 2024.08.22. 16:40:01

@Lorrh: mondjuk ugy 1960-ban lehetett volna mondani, hogy mindenrol az Orban Viktor tehet (illetve akkor meg Kadar). De azota ez nem igazan magyar jelenseg. A fantasztikus 1.4 koruli magyar TFR europai kozepmezony, de menet kozben nem csak Kelet-Azsiat, de mar fel Del-Amerikat is "leeloztuk a kanyarban" (sor Torokorszag, Tunezia es Azerbajdzsan is latotavolsagban :-P)

Andy73 2024.08.22. 16:53:32

@Lorrh: neked lehet, hogy nincs jövő, de másoknak van. A jövő egyébként sohasem biztos, sohasem volt az. Az biztos, hogy az élethez és főleg a gyerekvállaláshoz kell egy kis optimizmus, de főleg magadban kell bíznod, nem másokban, pláne nem a politikusokban. Őket egyébként általában mindenhol utálják, nemcsak nálunk. Az életszínvonal persze mindig lehetne jobb, de a világ nagy részén sokkal rosszabb, és a gyerekek száma nem ettől függ, inkább fordítottan arányos.

Sztravinszka 2024.08.22. 17:09:34

Poszter mit tett bele a kapcsolatba, hogy így lecsúszott mellette egy nő?

Lorrh 2024.08.22. 17:39:21

@Andy73: a fekete afrika népszaporulatát kérjük teljesen máshogy kezelni.
Mert akkor demagóg módon én meg azzal jövök, hogy a háborúkban is sok gyereket csináltak. Nosza legyen akkor háború!
ugye milyen hülyeség egyetlen jellemzőt nézni egy végtelenül bonyolult kérdésben?

bz249 2024.08.22. 18:28:07

@Andy73: leginkabb a jogbiztonsag ami a gyerekszam ellen dolgozik. Onnantol, hogy elfogadhato esely van arra, hogy nem vagjak at a torkodat, hogy elvegyek a ket kecskedet lenyegesen kisebb a motivacio arra, hogy legyen egy nagy klanod amelyik megved. A masodik ilyen meg a monokulturas gazdasag megszunese. Ha tanulassal es/vagy befektetessel elore lehet jutni akkor megintcsak elgondolkodnak a nepek, hogy okos otlet-e egy nyolcadik libapasztort/bananszedot nemzeni.

Motorogre 2024.08.22. 18:36:36

@Chendrys19: Hm, véleményes. 40-es (de nem 49) már ismeri magát, az Életet, nem akarja Önmegvalósítani kusza álmait - képes lehet őszinte szeretettel de okosan szeretni-nevelni a kölyköket. Nyilván egy 23-as még rugalmasabb .. de inkább éretlen (vagy zakkant) , neki még a buli, tetkó, speed a fontos. Elhűlve olvasok posztokat, hogy a fiatalok 4-5 hónapos gyerekkel körbebiciklizik Ázsiát, áthajózzák az óceánt - imponáló buli és teljesítmény(?) is, de vajon a kisdednek mindez jó? Aligha. De minden amit itt írok, csak általános okoskodás - ismerek 20-as csodás édesanyát is, de 43-as tahót is (szegény gyerek).

Andy73 2024.08.22. 19:51:26

@Motorogre: a gond nem ez, hanem az, hogy negyven után nagyon lecsökken az esély a nőknél a fogamzásra. Tény, hogy a kor előrehaladtával általában erettebbek az emberek, szellemileg és anyagilag is, biológiai szempontból viszont nem, ott már harmincon túl sajnos megkezdődik a hanyatlás.

body_andras 2024.08.22. 20:47:50

Ez már 30 fölött is gáz, 40 fölött már az empátia szikráját se csikarja ki belőlem. Ha családot akarsz, legyél sugar daddy vagy mozdulj rá a szingli milfekre. De nyilván nem akarsz, akkor meg mit csodálkozol hogy 40 fölött a gyermektelen nőnek kifolyt a kezéből az élete. 8 év alatt egy félrelépés, biztos lehetsz benne hogy Mancinak legalább három is összejött. Ez van, ma a 20-50 korosztálynak azért ilyen fos a reprodukciós rátája mert vagy nincs épkézláb kapcsolatuk, vagy helyette ilyen fél életen át nyújtott alibi kapcsolatokkal kompenzálnak. És ezt tessék arra a középosztályra érteni akiknek hó végéig belefér a pasizás/csajozás, mert a szerencsétlenebbeknek még ennyi szórakozásuk sincs.
Na de minden sallangtól elvonatkoztatva, ha valakivel akár egy pillanatig is boldog vagy, mi a fenének kell a toxikus "kapcsolathoz" ragaszkodni? Pláne magyarázkodni neki? Megcsalás ha a másik fél bízik benned, törődik veled és te önző módon mártogatod a kalippót gyüttmentek lyukaiba; ha kölcsönösen leszarjátok egymást, akkor a másik fél még elnézést is kérhet tőled, amiért 8 évig kellett várnod egy kis örömre.

God Harald 2024.08.22. 20:54:38

@Chendrys19: miért, egy középkorú, pocakos faszinak kivel kellene családot alapítani? Alapvetően mi a baj egy negyvenes nővel?

Lorrh 2024.08.22. 21:00:27

@God Harald: mármint hogy egy negyvenes nő először szüljön és babázzon?
Ne viccelj kérlek.
Van több ismerősöm 38-39 évesen szültek. Nem birják idegekkel a duracell nyuszi gyerekeiket. ÉS akkor a genetikai kockázatokról ne is beszéljünk. Elképesztően sok sérült gyerek születik manapság, hogy ennyire későn szülnek a nők.

God Harald 2024.08.22. 21:10:17

@Lorrh: gyerek nélkül is lehetnek egy család. De örökbe is fogadhatnak. Ismerek olyan embereket, akik elváltan összejöttek, nő még éppen 40 lett, amikor lett közös gyerekük. A fickót mindig kérdezgetem, hogy van a kisunoka?:) Nem csinálnám, mert nekem erre már sem időm, sem türelmem. De mindenki maga tudja, hogy alakítja az életét.

Lorrh 2024.08.22. 22:10:09

@God Harald: "De mindenki maga tudja, hogy alakítja az életét"
Ezzel maximálisan vitatkoznék. Van két pszichológus a családban.
Nem, az embereknek fogalmuk sincs mit csinálnak az életükben, gőzük nincs a dolgok fontosságáról és értékrendjéről.

God Harald 2024.08.22. 22:34:29

@Lorrh: szerintem az emberek egy jó része gyakorlatilag debil. De a demokratikus világban még voksolhat is. Cselekvőképesnek számít. Azaz felelősségteljes döntést hozhat.:) De ezt hivatalosan nem mondhatom, mert a családban több jogász is van/volt!:)))

Reactor 2024.08.26. 15:47:14

@Andy73: @bz249: Mi az uralkodás első szabálya? MINDENÉRT te vagy a felelős.
'Nuff said.
süti beállítások módosítása