Sok kis rossz jel felér egy naggyal

2024. szeptember 12. 07:40 - csajokespasik

       

               „Megjegyzi egy nálam fiatalabb nőre, hogy „jó a kémiája”, és nem ivott annyit, hogy ne tudja, hogy ezt a kifejezést hogyan alkalmazzák helyesen.” - Ha a pasi fura, vészjósló, gyakran fenyegető tanmeséket rögtönöz neked a semmiből, talán ideje továbbállni.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sokat szokott itt is téma lenni a rossz jelek, így küldeném a saját példámat: egy évet sem voltam együtt egy férfival, aki egyszer csak, tényleg a semmiből, mert nem volt előzménye, megjegyzi nekem, hogyha tőle egy esetleges, majdani felesége válás után úgy lépne le egy másik emberrel, hogy vinné a közös gyereküket is, „kezelésbe venné”. Ezt úgy nyugodtan mondta, de bennem ennek a súlya, amit akkor éreztem, a mai napig emlékezetes. És valahol meg is értem az indulatát, mert ha valaki más nevelné fel az én gyerekem, én sem tudom, mit nem tennék, de neki sok hasonlóan vészjósló megjegyzése is volt.        

       

               A párhuzamot nem tudom, honnan szedte, nem derült ki, talán egy ismerőse járt így, vagy olvasta valahol. Mondott még utána is hasonlókat. Csak később éreztem úgy, hogy ezeket nem véletlenül mondja, hanem azért, hogy ehhez tartsam magam, és jó, ha tudom. A másik, hogy fogalmakat kavart össze: egy ismerős házibuliján állunk a konyhában, majd megjegyzi egy nálam fiatalabb nőre, hogy „jó a kémiája”, és nem ivott annyit, hogy ne tudja, hogy ezt a kifejezést hogyan alkalmazzák helyesen. Nem hiszem, hogy viccelt, mert neki nem nagyon volt humora.
A vége felé sokszor hazudtam neki, hogy dolgom van, mert nem akartam találkozni vele. Azt is sokszor megléptem, hogyha férfi baráttal találkoztam, aki tényleg csak és kizárólag barát, azt mondtam, hogy egyedül vagyok, ha felhívott, mert ha nem ezt teszem, egy 15 perces faggatózásnak nézhettem volna elébe. Hűséges voltam, de a féltékenységét százszor könnyebben elviseltem, és tudtam kezelni, de a rejtélyes belső életén eligazodni már képtelen voltam, ahogy a fura, pár mondatos, rövid kijelentésein is.
A lényeg, hogy a sok kis rossz jel simán felér egy naggyal.          

 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr718489903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2024.09.12. 18:25:41

Jo a kémiád...hahaha...szuraspozitiv. És te ezt te lenyelted?

naneszórakozz 2024.09.19. 13:19:10

Nem tökmindegy már? Hisz rég vége ennek a kapcsolatnak.
süti beállítások módosítása