Nehéz jól játszani egy lányt, különösen, ha nem vagy az…

2009. szeptember 03. 07:59 - csajokespasik

Az internet arctalanságot ígér, amit sokan ki is használnak. A kérdés az, hogy megéri-e? Ugyanis, ha találkára kerül a sor, akkor a nyers valóság mindent elárul. Még azt is, hogy az illető fiú-e vagy lány…

 

Ennyi pompás történet után, gondoltam, megosztom én is az enyémet. Kicsit rendhagyó, nem mondanám, hogy 100%-ban kapcsolódik a témához, de szerintem vicces. Srác vagyok, 22. Egyik nap átjött egy haverom, és mivel nem volt semmi érdekes program a városban - az ő barátnője vidéken volt, én meg éppen fasírtban az enyémmel - így otthon piáltunk. Miután már elértünk egy kellemes szintet, az alkoholt illetően, úgy gondoltuk, hogy ki kéne találni valami jó mókát. Ez amúgy is jellemző ránk, de most nem jutott az eszünkbe semmi kreatív. Kellően be voltunk már állva. Szóval jobb híján kitaláltuk hogy akkor csetelünk valami oldalon. Először úgy voltunk vele, hogy ugratunk pár lányzót, de ez túl snassz, szóval legyünk leszbikusok. Bementünk az erre a célra létrehozott szobába, nem is kellett sokat várni, hogy valaki ránk köszönjön. Elkezdtünk beszélgetni a lánnyal semmitmondó témákról aztán képet kért. Wiwről kinéztem egyik lány ismerősömet, aki hivalkodó képeket tett fel magáról… onnan elküldtem neki kettőt. Teljesen odavolt érte.

Itt kezdett kicsit gyanús lenni a dolog, mert olyan stílusa volt, mint az átlag, teljesen kétségbe esett, lányok után kapálózó szánalmas srácoknak, akik azt hiszik, hogy agyonhasznált bókokkal, bemásolt nyálas idézetekkel meg hasonló borzasztó módszerekkel lehet megszerezni egy lányt. No de visszatérve a történethez úgy voltam vele, hogy utánajárok ennek, és kértem tőle fotót. Küldött két alaposan megfotoshoppolt képet valami modell csajról. Az volt benne a tréfás, hogy a két képen szereplő lány nem is hasonlított egymásra, ő váltig állította hogy de. Ezen ne múljon én már biztos voltam benne, hogy ő is srác, már csak le kell buktatni aztán kaphat egy kis lelki terrort. Meglehetősen nehéz jól játszani egy lányt, különösen, ha nem vagy az :D szóval tudtam, hogy 2-3 kérdésnél nem kell több és megvan a morális győzelmem. Rámentem tehát a harisnya méretre meg minden egyéb ruha méretére hogy "meggyőződjek róla, hogy tényleg nem kövér és nem hamis képeket küldött". Persze ezeket csak neki mondtam, tudtam, hogy úgysem lesz semmi fogalma ezekről. Természetesen én sem vagyok ebben a témában a legnagyobb szakember, de mivel én kérdeztem, nálam volt a helyzeti előny, nem mellesleg pedig tudtam hogy a srác nincs azon a szinten, hogy kellemetlen helyzetbe tudjon hozni. Ez azért kiderült a beszélgetésből elég gyorsan :) No persze rögtön elkezdett terelni és visszakérdezgetni, hogy én mégis hogy vagyok ezzel, szóval éreztem, hogy eljött a leplezés ideje és mondtam valami egetverő marhaságot... "Én 127L-es harisnyát hordok.." (ez egy Fiat személygépkocsi típusszáma, ez jutott eszembe..:D). Monitoron keresztül látszott a csillanás a szemében: "Én is!". Ekkor kifejtettem neki, hogy nagyon csalódott vagyok, hogy lánynak adta ki magát, és szégyellje magát (tudom ez kissé ironikus, de úgy vagyok vele hogy aki 'gyenge' az kapjon egy leckét). Eléggé megviselték az események, 10 percig mentegetőzött, nem győzte a bocsánat-kéréseket halmozni, és mondta, hogy mint barát mindenképpen meg akar ismerni. Eljött az időm.. yessss :D, megadtam neki a számom (úgyis azon a héten cseréltem számot) és mondtam neki, hogy hívjon fel, szimpatikusnak tűnt, ergo barátilag szívesen találkoznék vele.. Másnap fel is hívott... Valószínűleg meglephette, hogy egy férfi hang szólalt meg mivel szóhoz sem jutott gyakorlatilag. Ezt kihasználva gyorsan felvázoltam neki a helyzetet, hogy mi történt és miképp.. :D Így esett meg, hogy megkaptam életem első halálos megfenyegetését... :( még senki nem kopogtatott az ajtón ezzel kapcsolatban, pedig ez már jópár hete történt... :)

 
110 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr21334493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

thinker_ 2009.09.03. 09:13:56

nem elég, hogy hülye a levélíró, még világgá is kürtöli. gratulálok!

WildBear 2009.09.03. 09:19:29

Mindketten eléggé szánalmasak vagytok..

WildBear 2009.09.03. 09:32:42

Egyébként meg mi értelme van magadat lánynak kiadni ??
Ha meg akarod dugni (mert nyilván ez az értelmes cél), akkor találkozáskor úgyis kiderül.
Plusz hosszabb időn keresztül chaten lánynak eladni magad, egy másik lánynak elég komoly erőfeszítést igényel..
Pláne az ilyen kis pinát csak képen látott nyikhajoknak.

V10B 2009.09.03. 09:36:39

még jó,hogy itt senki nem szokott hülyülni,piálni és mást viccből megszívatni.Itt mindenki ártatlan aranyvirágszál akik csak kedvesen udvarolnak a lánykáknak akik közül mindegyik 18 éves koráig szűz és soha semmi rosszat nem tenne.Nem a postoló a gáz hanem a kommentelők nagy része aki agyilag teljesen leépült a felháborodottságtól.amúgy is aki chaten akar ismerkedni ne csodálkozzon ha szívatják!sok ostoba...

Virt02 2009.09.03. 09:38:04

@WildBear: "Egyébként meg mi értelme van magadat lánynak kiadni ??... találkozáskor úgyis kiderül."

És annak mi értelme, hogy fiatalabbnak tünteti fel magát valaki? Állítólag a nők nagy része így jelentkezik be a társkeresőkben. Nekem egy nő mondta ezt.

WildBear 2009.09.03. 09:41:58

Virtusblog:
nem, mert a kor nem látszik elsőre. Pláne nőknél.
Gondolja, hogy mire kiderül a tényleges életkor, már összejöttök.
Viszont az, hogy leszbikus lány helyett egy kis matyizó, pattanásos fiúcska, az első találkozásnál már eléggé látszik..

Virt02 2009.09.03. 09:46:48

@WildBear:
"nem, mert a kor nem látszik elsőre. Pláne nőknél."

Persze. De ugye itt mi az hazugságról/őszinteségről beszélünk. Hogy ezt nem szabad, fujj. Átverni a másikat, hallatlan.

De eszerint a korral át lehet verni a másikat, ha nő az illető...?

"Gondolja, hogy mire kiderül a tényleges életkor, már összejöttök."

Akkor sok mindent szabad hazudni, merhogy mire kiderül az igazság, "már összejönnek" ?

WildBear 2009.09.03. 09:53:49

Virtusblog:
nem, itt mi arról beszélünk, hogy férfiként magadat nőnek kiadni f*szság.
Az, hogy nők kevesebb kilót, vagy kevesebb évet írnak be, az nem derül ki rögtön (hacsak nem túl szembeötlő a csalás), tehát az eredményhez vezethet, de az előbbi nem.

Virt02 2009.09.03. 09:56:23

@WildBear:
"nem, itt mi arról beszélünk, hogy férfiként magadat nőnek kiadni f*szság."

Ja vagy úgy. Akkor nincs vita, egyszersmindenkorra leszögezted, kész.

Most képzeld el, hogy sok travi meg ebből él...

WildBear 2009.09.03. 09:57:40

Virtusblog:
csalásnak mindegyik csalás, de az első nagy csalás, a második kis csalás.

travik: a legtöbb travi traviként hirdeti magát, az olyanok kedvéért, akik travit akarnak meghágni.

reader613 2009.09.03. 09:57:57

uh, pedig itt a csajokespasikon is annyi kamu nő van, hogy még :) gondolom ők arra élveznek, hogy a többi kisfiút szivatják :)

WildBear 2009.09.03. 09:59:40

A legtöbb ilyen kiskamasznak jó tenne, ha valódi lányokkal beszélgetne, moziba járna, stb.

KenSentMe 2009.09.03. 10:03:52

Nem szép dolog olyanokat terrorizálni, akiknek még nem szálltak le a golyóik:) ..

amúgy meg teljesen más egy-lányt-megszerezni, és a-lányt-megszerezni.. ha valaki nőt akar szerezni, akkor tényleg ne vacakoljon az idézetekkel meg az ilyen hülyeségekkel, a subba mesterhármasa mentén haladva sportoljon + legyen kocsija + legyen pénze, aztán hegesztheti a bulákat.. olvasni tényleg csak akkor érdemes, ha az ember szeretne jól élni, persze nem a "több pénzem van, mint amennyit el tudnék költeni" értelemben, és ha komolyan vesz minden olvasottat.

Da Real Knee Grow 2009.09.03. 10:06:01

Amellett, hogy az unalmas című darab az unalmas színházban szórakoztatóbb volt mint ez a poszt, még egy apróság:
"Így esett meg, hogy megkaptam életem első halálos megfenyegetését"
EZ MI????
Fenyegetését kaptad meg, nem a megfenyegetést te szerencsétlen huszonéves kis pudva. Menjél inkább parlagfüvet legelni.

wombatman · http://zalog.blog.hu 2009.09.03. 10:19:45

ez mitől főoldal a zindexen????

CyberPunK 2009.09.03. 10:23:01

@V10B: még jó,hogy itt senki nem szokott hülyülni,piálni és mást viccből megszívatni.

Érdekes, mikor viccből iszonyatosan el lesznek utána picsázva ezek a taknyok, akkor már nem annyira vicces a vicc. Konkrétan nem erre a szivatásra gondolom, ez nem szivatás, hanem pusztán debilség. 12 évesen még ok, de 22 évesen ciki.

Chowder 2009.09.03. 10:23:44

Az szép... Mi ha az egyik legjobb cimborámmal nekiülünk inni, mert pl olyanunk van, mi zenélgetni szoktunk, dalokat írni, nem pedig nőnek kiadni magunkat chaten -.- Istenem, szánalmasak vagytok. Meglátszik mekkora idióták vannak, és ezekkel kell egy buszon utaznom alkalmanként. -.-

Cabolch 2009.09.03. 10:24:39

Haha, ez hatalmas. No, akkor most már muszáj jeleznem, hogy itt vagyok, jelesül én vagyok a másik srác, már a beküldő haverja aki átment hozzá aznap este.

Itt sokan nagyon el vannak tévedve ami miatt szomorú az én szívem. ad1: nem olyan célzattal "ismerkedtünk", hogy majd élőben találkozzunk. Teljesen ártatlan módon beszélgettünk egyet, nőnek kiadva magunk, de mint kiderült a másik is az volt, szóval egál. ad2: lehet felháborodni, hogy OMG, mi HAZUDTUNK, de ez csak azt bizonyítja, hogy a hőbörgők egyike sem volt még cset oldalak Leszbikus szekciójában. Alapból a bejelentkezettek fele fiú névvel megy be, a másik fele meg sunyizik női névvel. Ezt tán minden kicsit is tapasztalt igazi leszbikus tudja, nem mi fogjuk átverni őket.
Mi is volt még? Jah igen, hogy nem láttunk még vaginát. örömmel jelentem, hogy de:] Mint a posztból is kiderült éppen voltak barátnőink. Persze, ha éppen azt a részét nem hiszitek akkor honnan tudjátok, hogy másban meg igazat mondtunk? Legyünk következetesek s higgyük el akkor az egészet.
Jah igen, valaki említette a wiwen a bomba nőket, kiknek csupa művész képük van, kvázi meztelenek, s más lányok alá is odakommentelnek, hogy Dugnálak bébi. Vigyázzatok kedves háborgók, ők sem igaziak!

Cabolch 2009.09.03. 10:26:21

@Chowder: Irónia, mi is gitározunk, számot írunk, és a legszebb az egészben, hogy nem egy buszon láthattál hanem utcazenélni is. Kicsi a világ, nem?:]

WildBear 2009.09.03. 10:28:28

Cabolch:
qrvára szánalmasak vagytok a haveroddal együtt !
Húzzatok inkább tanulni, kezdődik a suli!

Égbekiáltó 2009.09.03. 10:35:03

Ezek a nőnek magukat kiadó jófej csávók szerintem látens buzik, ezért tudnak órákon keresztül csajt játszani? A jövő travi nemzedéke:) Atomot nekik.

CyberPunK 2009.09.03. 10:36:48

@Égbekiáltó: Vagy csak köcsög emósok. Azok meg szerencsére előbb vágják fel az ereiket, mint hogy szaporodnának.

WildBear 2009.09.03. 10:37:57

Égbekiáltó:
szerintem nem látens buzik, hanem csak látens f*szok.

Abban élik ki magukat, hogy ez egyik kis pöcs elhiteti a másikkal, hogy lány.
Beöltözhetnének lányruhába, és dughatnák egymást.

Cabolch 2009.09.03. 10:48:03

Jó, ez a príma gondolatmenet többet árul el rólatok mint rólunk

Dr.Bio74 2009.09.03. 10:48:41

Cabolch

Leszögezendő ( a tenyereteken kívül):
:hogy mit hogyan csináltok a neten, nem izgat. Hogy poénnak veszítek, hogy virtuális térben lehet játszadozni más rovására az sem mozgat. Hogy fegyverténynek adjátok elő az esetet legyen a ti örömötök.
Én nem így éltem meg az előadást, inkább szánalmasnak tartom.
Mielőtt agyvíz kigőzölgést okoznék, hozzáteszem, az eseményeket minősítem, ami titeket is minősít, de ez alapján nem vagytok egyértelműen megítélhetőek. Kommenteljetek még egy kicsit, és akkor több info lesz hozzá.

Kro 2009.09.03. 10:50:45

...és mindezt 22 évesen?..innentől no comment. :D

Cabolch 2009.09.03. 10:55:02

@Bio74: Magyarán most leszögezted, hogy úgy ítéled meg a helyzetet, hogy sehogy sem ítéled, és egyébként is téged nem érdekel az eset. Akkor mi a töknek írsz?:] Wildbear legalább kicsit ostoba, kicsit habzószájú, de ő adja a cirkuszt ami köll a kommentelőknek. Erről szól a blog, nemde? Ha a sztori nem is olyan jó, akkor legalább kommentben oltjuk kicsit egymást. Nyílván azért ülünk itt a gép előtt délelőtt 11kor és frissítjük az oldalt egy páran, hogy egy kicsit szalon-káromkodjunk a kényelmes fotelből

Alkudozo 2009.09.03. 10:58:52

Szerintem meg fogtok dögleni.

2009.09.03. 11:01:10

Az egyik félbuzi csetmester lebassza a másik félbuzi csetmestert, hogy ugyan hogy gondolja azt h ugyanazt csinálja mint ő maga! :D:D:D

Hát hogy van ez?

2009.09.03. 11:06:12

Ja, és ebben a posztban hol vannak a csajok?

MErt egy halom ratyit megtaláltam, de hol vannak a csajok?

Pilgram (törölt) 2009.09.03. 11:07:44

ez mi? mi a kurvaanyád bajod van neked, te posztoló? megbasztak? sokszor? vagy mi? kurvagyorsan felejtsd ez a zinternetet és keress valami magányos sarkot valami kurva nagy erdő közepén, de a legjobb lenne, ha felakasztanád magad az első fára te fasz. áá, egyszerűen idegrohamot kapok az ilyen fostalicskáktól. ha meg fék poszt, akkor is a kurvaanyád.

phaszfej 2009.09.03. 11:08:02

Állat sztori! Nekem tetszett.

WildBear 2009.09.03. 11:10:08

Ja, 12 évesen még elmegy, 22 évesen már megagáz.
Mit vártál egyébként ?
Ugyanúgy nőnak adtak ki magad (=hazudtál), mint az a másik kis buzi a vonal végén; semmivel sem vagy jobb.

vagány csaj 2009.09.03. 11:10:39

De azért ismerjük el, szórakozásnak jó lehetett... :)
És nem ártottak vele senkinek, nem akartak találkozni, stb...
Azért ami egy kicsit durva volt az az szerintem, hogy az iwiwes csajt talán nem kellett volna átküldeni neki...
De az vesse rájuk az első követ... :)

Azhát 2009.09.03. 11:12:52

@WildBear:
"Abban élik ki magukat, hogy ez egyik kis pöcs elhiteti a másikkal, hogy lány.
Beöltözhetnének lányruhába, és dughatnák egymást."

:))) A beszélgetés úgy kezdődött, hogy mindketten azt hitték a másikról, hogy leszbikus nők... :)

Dr.Bio74 2009.09.03. 11:13:25

@Cabolch:
Értelmezési hiba. A helyzetet megítéltem, a véleményemet elmondtam. A vihar a biliben effekt miatt viszont nagyon nem mozgat, hogy mit is csináltatok. Munka közben ez nekem néha felfrissülés, mert kizökkent, és lehetőséget ad aktuális helyzet újraértékelésére. Ha jelenleg a munkám nem tenné lehetővé, a postot sem olvastam volna, nemhogy reagálok rá.
Ez maga már egy vélemény (így kimondva). Ergo "a mi a töknek írsz" kérdésed felesleges írányultságot ad kommentednek, mert a "mi a töknek" ott van benne.

Winettou (törölt) 2009.09.03. 11:28:04

Valahol egyszer olvastam egy cikket "a lánynak adom ki magam a neten" témakörről, és ott azt írta valami guru, hogy rejtett homoszexualitásra utalhat, hogy valaki a másik nemi szerepébe bújik (a poénkodás arra jó, hogy elvegye az élét a kísérletezésnek..)

Sickret Service (törölt) 2009.09.03. 11:29:28

Két agyatlan dedós pöcs átbasz egy másik dedós pöcsöt a neten, mert nem tudnak ennél jobb szórakozást.
Teljesen hétköznapi dolog.
Minek ekkora cirkuszt csinálni belőle és minek ennek Index címlap?

newtehen (egyszerű mint a faék - de működik) · http://avie.freeblog.hu/Files/tehen.jpg 2009.09.03. 11:33:15

@Winettou: Esetleg pedofíliára, mert így könnyű fiatal lányoktól képet kicsalni "képcsere" címszóval. De hál istennek már csak ilyen betegek cserélgetik egymással a netes képeiket.
Nekem lányom van, de ha egy ilyen bepróbálkozik Nála, átrángatom az UTP kábelen, az biztos.

ördög_ (törölt) 2009.09.03. 12:09:11

A legundorítóbb, hogy egy mit sem sejtő csajismerősének a fotóit küldte el olyannak, akit nem is ismer, nem is tud róla semmit. Az, hogy agyatlanul szórakoznak szintén agyatlanokkal, nem érdekel senkit, aki ilyen oldalra megy, erre számíthat, hányinger lúzer az összes, de ez a fotóküldés ultra gusztustalan húzás volt.

Lord_Cica (törölt) 2009.09.03. 12:13:09

Na és lett belőle szex? Azóta nem leszbiztetek?

Cabolch 2009.09.03. 12:26:50

@Lord_Cica: Pipi, ne féltékenykedjél, inkább szerezz be egy öltönyt

Lord_Cica (törölt) 2009.09.03. 12:29:42

@Cabolch: Mér féltékenykednék, sztem tök király :) Feleleveníti a régi szép betárcsázós netes, IRC-s időket...

FlybyWire 2009.09.03. 12:32:02

Mind a ketten látens homokosok vagytok. Hajrá :)

FlybyWire 2009.09.03. 12:34:18

@Winettou: jé, ezt nem is olvastam, de k.vára ez a lényeg. Soha eszembe nem jutna nőnek kiadni magam, sehol és semmikor :)

lendvai attila 2009.09.03. 12:38:46

itt ugat minden comment-elo, h milyen szanalmas a post-olo, kozben az a sok homofob fasz szanalmas akiket meg ezt a tortenetet olvasva is kiver a viz, hogy uristen, mi lenne ha velem tortenne ez meg? akkor en is buzi-e lennek???

elolvastam, megmosolyogtam, es meg azt is leszarom, h igaz-e. kulonben is, mi a fasz mast varnek egy 'csajokespasik' nevu blog-tol??? ha nem ezt, akkor ra sem kattintok...

ahogy egyebkent azok is mind szanalmasak, aki kiakadnak azon, ha chat-en a #leszbikusok csatornan idiota faszikkal talalkoznak, akik csajnak adjak ki magukat... en igazabol ott azon akadnek ki, ha novel talalkoznek! :)

ah, vagy mind 10-evesek vagytok, akik felnottnek adjatok ki magatokat, vagy siman nem ertem a vilagot... :)

Égbekiáltó 2009.09.03. 12:52:10

@lendvai attila: Hát ha ennyire laza vagy akkor kívánom, hogy egyszer téged szivasson meg hasonlóképp a fenti két degenerált. Kíváncsi vagyok akkor is őket védenéd-e.
Hát igen, veled ellentétben van annyi empatikus készségünk, hogy bele tudjuk érezni magunkat annak helyzetébe akit így szivatnak meg, bár velem még sosem történt meg.

Cabolch 2009.09.03. 13:00:16

@Égbekiáltó: Ha bele akarok magad gondolni annak a helyzetébe akit megszívattunk akkor ott vagy ahol a part szakad, mert mint említettem ő is leánynak adta ki magát

Égbekiáltó 2009.09.03. 13:02:31

@Cabolch: Én arra gondoltam, hogy úgy szivatni valakit, hogy lánynak adja ki magát a másik. Mert erről beszéltünk. Ha a másik fél is idióta, az más tészta.

Lord_Cica (törölt) 2009.09.03. 13:06:17

@Égbekiáltó: Mármint, hogy esetleg megszivatnának egy igazi leszbikus lányt? Hát olyat ilyen helyen nem igen lehet találni.

Cabolch 2009.09.03. 13:11:23

@Lord_Cica: Erről van szó. Mindenki tudja, hogy milyen helyekről beszélünk. Aminek a címét az ember már eleve iróniával írja le. Mindenki a leszbikus szobában bulizik és rögtön olyan dumával indítanak, hogy Hely, Év, Kor? Aki meg teljesen naívan megy be ide, hogy akkor most jól talál magának egy dögös leszbit/barátnőt akkor a naivitása őt jellemzi. Az meg, hogy most egyszer lányok voltunk érdekes módon nem tesz buzivá. Nem tudom, hogy a kommentelők mennyit voltak leány közelben, de nem ettől függ a dolog. Aki ellenben sápítozik, hogy pfúúúúúj búúúziiiik, nos...

Rebelde 2009.09.03. 13:13:02

látens melegek ha összeakadnak ilyen poszt lesz belőle:))

Joreggelt... 2009.09.03. 13:16:18

Hát ez így felkelés után hirtelen eléggé mellbevágott. Ez az orbitális hülyeség ami van a vligágban. Ó igen, kedves kommentelők, ha már a Taigetosznál tartunk, bizony mondom néktek levethetnék onnan ma is mindazokat akiknek humorérzéküket nem mutatná ki a humorérzékmutató, azaz egy blog ahol két fiatal (egy aprócska helyesírási hibától eltekintve a fogalmazásból ítélve egyetemista/főiskolás) srác mókázik egyet oly módon, hogy egy oldalon- ahová csak gratulálni tudok azoknak akik komolyan fellátogatnak- lányosdit játszanak. Aki megeszi az meg is érdemli, szerintem senkinek nem okozott ez a tréfa maradandó károsodást, a magam részéről jót kacagtam, és ha ilyen szellemesek ezek a fiatalemberek tán még meg is innák velük alkalomadtán valamit, hátha előállnak valami elmés poénnal (mókusokat lövöldöznek az űrbe a NASA-nál...). Szerintem aki ezen felháborodik annak elég alacsony az ingerküszöbe, ebben semmi extradurva nem volt, de hát ha ez most ennyi embernek örömet okozott, hogy van min háborogni, akkor meg köszönjük meg szépen a fiúknak ezt a nagyszerű, gondolatébresztő történetet amin ennyi mindenkinek kedve van rágódni unalmas perceiben.

ergerberger, a FINGLI (fucking szingli, aki gyakra 2009.09.03. 13:20:24

Remélem, végül azért jól seggbekúrtátok egymást, hogy heppiend legyen a romantikus történet vége.

Magadat nőnek kiadva neten ismerkedni az elfojtott buziság legbiztosabb jele.

HulyeReklamok 2009.09.03. 13:23:49

Remélem a posztolónak nem lesz sose nője (mert eddig se nagyon volt neki) mert teljesen felesleges a nőállománynunkat ilyenekre vesztegetni.

glubba 2009.09.03. 13:23:58

nő vagyok, és sose jutott olyasmi az eszembe, hogy férfinek adjam ki magam, és utána homoszexuális csetszobában szórakozzak mások rovására. furcsák vagytok ti nekem!

Lihajc 2009.09.03. 13:25:07

Húh most nagyon le leszek szólva biztosan, de szerintem ez nem ilyen égbekiáltó gonoszság, mint amilyennek itt mindenki feltűnteti... Ráadásul egy kis alkohol után minden viccesebbnek tűnik, mint amilyen valójában, legalábbis én ezt tapasztaltam. Nem tudom ti hogy vagytok vele :)

Nem tudom miért van ez így, de az emberek annyira rosszindulatúak, hogy ahelyett, hogy azon röhögnének, hogy a másik srác is lánynak adta ki magát és pont ezek kezdtek el dumálni, inkább leugatják a történet beküldőjét, mert "hazudott"...
Gondoljatok bele, milyen kommentet írtatok volna, ha a másik fél küldi be a sztorit?
"Éppen a cseten lógtam a leszbikus szobában, reménykedtem, hogy lánynak kiadva magam végre megismerkedhetek egy helyes leszbi csajjal, ehelyett két idióta részeg pasi szólított le... Szegény pici lelkemen örök sebet ejtettek :'( ..."

Amúgy meg az iwiw-es képekről csak annyit, hogy aki feltölt bármilyen honlapra bármilyen képet magáról, az nyilván tisztában van vele, hogy azt bárki megnézheti, bárki elmentheti és bármi egyebet tehet vele. Ha mondjuk az illető pasas éppen a csajok és pasikat böngészi, simán ráakadhat a lány képeire mindenféle külső segítség nélkül is :)

pöpi 2009.09.03. 13:25:14

Jaj most mit fikázzátok? Poénkodni akart ez az emberke. Részegen ugye még egyikőtök sem csinált ilyesmit? Rögtön gondoltam.
Üres a sztori, de nem köpködésre méltó!

Joreggelt... 2009.09.03. 13:29:12

@hadada: örülök hogy észrevetted ezt a stilisztikai hibát, mivel a helyesírásiba nem kötöttél bele felteszem azt már nem. de ha te oly szépen tudsz fogalmazni, hogy, lássuk csak :"huszonéves kis pudva", akkor saját kompetenciáidra bizony igen büszke lehetsz...

Joreggelt... 2009.09.03. 13:34:18

@Lihajc: Látszik hogy fél2, ébrednek a jófej emberek:).

Azhát 2009.09.03. 13:34:58

@kleopátra:
"nő vagyok, és sose jutott olyasmi az eszembe, hogy férfinek adjam ki magam, és utána homoszexuális csetszobában szórakozzak"

Persze, mert te nő vagy, akit nem érdekelnek a homoszexuális férfiak (számodra ők nem férfiak).

A férfiak viszont igenis érdeklődnek a leszbikus csajok iránt (számukra ők még mindig nők!)

Cabolch 2009.09.03. 13:37:59

És ha már itt tartunk, fun fact, hogy a fikázás mellett okosodjunk is:
az tudósok, orvosok úgy mondják, hogy csak a férfiakban van genetikailag kódolva a homoszexualitás, a nőknél ez érzelmi alapon alakul ki, és elméletileg változhat az élettartam során.

rózsaszínlazac · http://szexmanifesto.blog.hu/ 2009.09.03. 13:43:21

"szóval tudtam, hogy 2-3 kérdésnél nem kell több és megvan a morális győzelmem."

Kedves posztszerző,

Mégis mit értesz morális győzelem alatt ebben a történetben?

Nem áll össze.

rózsaszínlazac · http://szexmanifesto.blog.hu/ 2009.09.03. 13:45:59

@Cabolch:

Ebben van valami!

Ugyanis sorrendben a meleg férfiak a legaktivabbak szexuálisan.
Utánuk következnek a heterók. Végül a legalacsonyabb szexuális aktivitást a leszbikus nők mutatnak, náluk valóban elsősorban az érzelmi kapcsolat dominál.

tzi 2009.09.03. 13:47:43

Mit battattyatok szegeny fiukat? Siman el tudom kepzelni a szitut, meg azt is, hogy nekik ez poen volt reszegen. Sot, ha eleget innek nekem is poen lenne. Csak hat sajnos lany vagyok, es mint fentebb irtak a homik nekunk nem ferfiak. Amugy szerintem nem berugva voltak, hanem beszivva. Ugy legalabbis poenabb. :)

EE|33 2009.09.03. 13:48:29

@Winettou: Sajna, de van valami abban, amit mondasz... elég csak a Jerry Springert nézni, hogy abban mennyi kóros viselkedésű embert mutatnak be... ebből lett nekem elegem, azóta csatornát váltok, ha ez kezdődik, már ha egyáltalán sikerül mostanság tévéznem időbeosztásom miatt.

@Lihajc: @pöpi: Van benne igazságotok.
Egyszer egyik spanom részegen rámírt MSN-en, és égbekiáltó hülyeségeket írt, ráadásul még csak azt sem tudta ki vagyok, hiába ismételtem el neki lega 3x, ráhagytam, később max lehetett ugratni vele. Nem volt tisztában magával, annyit ivott. Itt annyi a különbség, hogy ők nem tudtak mást kitalálni akkor ittas unalmuk űzésére, de ettől még valaki nem lesz pedo- ill. homofil, tény hogy az olvasók maga az elképzelést és a kivitelezést fájlalják ennyire véleményem szerint.
@Cabolch: nektek meg érdemes lenne vigyázni az iesmivel, mert ha nem is akarjátok, de ez egyszer visszaüthet akaratlanul is, lásd...fenyegetés, ill. elég csak az hozzászólásokat olvasni.

Sickret Service (törölt) 2009.09.03. 13:57:26

Humorérzékről papoltok meg azt mondjátok, ez milyen vicces dolog volt?
Hát, kb. a kollégiumi fingóverseny szintjén tényleg az.

Teljesen mindegy, kinek-minek hazudták magukat, szándékosan át akartak baszni másokat, ennyi a lényeg. És ez szerintük nagyon humoros... persze részegektől még ennyi is teljesítmény...

810725 (törölt) 2009.09.03. 13:57:40

@kleopátra:
Nah itt kezdődik a dolog inkább. 22 évesek... vonjunk le jópár évet.

Mindenki csinál hülyeségeket míg fiatal, és mindenki gondolhatja azt, h ez mekkora poén. Chat... az már régen is kb csak erről szólt. Kamuképek, kamunevek, kamuemberek. Akkoriban még "menőnek" számított chatelni (kb 9 évvel ezelőtt), de azóta...

Éljenek a való világba, itt sokkal nagyobb poénokat lehet elkövetni (már akinek ez az igénye), és jobbat lehet nevetni... :)

A fiuk meg majd kinövik. Amit most még poénnak tartanak 5-10 év múlva már máshogy fog tünni... :)

Virt02 2009.09.03. 14:00:39

@Sickret Service:
"Teljesen mindegy, kinek-minek hazudták magukat, szándékosan át akartak baszni másokat, ennyi a lényeg."

Akkor te ugyanígy vélekedsz a magukat fiatalabbnak beállító nőkről is, ugye? :)

@810725:
"Akkoriban még "menőnek" számított chatelni (kb 9 évvel ezelőtt), de azóta..."

Igen, azóta a blogkommentelés a menő :)

egyenlítő 2009.09.03. 14:00:48

Soma (a mamagésa) mondta egyszer, hogy ő tulajdonképpen egy homoszexuális férfi, aki női testbe született. Lehet, hogy a posztoló (meg a csetpartnere is) egy leszbikus nő, férfitestben?

tzi 2009.09.03. 14:05:06

@Sickret Service: ez a "szandekosan at akartak baszni masokat" szoveg annyira tre. Lehet, hogy nem a legjobb fajtabol valo, de poen. Es, ha egy idiota chatszobaban atbasznak valakit, akkor mi van? Aki ott keres maganak tarsasagot, az valahogy meg is erdemli a dolgot...
A srac mondta, hogy nem akartak senkivel talalkozni. Akkor meg? Artottak valakinek? Megkarositottak az allamot? Penzt vettek ki valaki zsebebol? Ilyen alapon tiltsunk be minden nem non-fiction filmet, konyvet, mert az is hazudik.
Elkepeszto ez az alszent erkolcscsoszkodes ami itt folyik.

810725 (törölt) 2009.09.03. 14:10:41

@Virtusblog:

jaja, most ez a menő (bár én sokat nem kommentelek) de a sajátom kommentjeit majd biztos élvezettel fogom olvasni. :) Kiváncsi leszek h bírom majd a kritikát... :)

Dr.Bio74 2009.09.03. 14:20:06

Egy valamit áruljatok azért el:
- a csetszobák tényleg arra vannak használva, hogy ott az ember mindennenmű kötöttséget elfeledve, bármilyen módon és indíttatásból szabadon szórakozzon? (Mert akkor gyakorlatilag csak azok nem használják akiknek az aktuális hely ki lett találva.)

810725 (törölt) 2009.09.03. 14:26:54

@Bio74:

Sztem idővel rájöttek az emberek arra, h az esetek 99%-ban nem azt kapják vissza amit vártak. És ez ha azt vesszük teljesen természetes is, mivel neten keresztül ismerkedni egyáltalán nem olyan mint élőben. Én még fiatalabb koromban voltam nem 1 ilyen talin és nem 1x csalódtam (bár nem mondom h a másik nem csalódhatott bennem). El vagyunk kényelmesedve és a nettől várjuk a megoldást... :)

Miazmás · http://miazmas.blog.hu 2009.09.03. 14:38:29

Jézusom, a hozzászólások alapján itt már sokakat átverhettek hasonlóan :D :D :D

Mr. Fluffer · http://felszopo.blog.hu 2009.09.03. 14:39:21

meg is érdemli, ha valaki így szeretne párt találni magának.

Dr.Bio74 2009.09.03. 14:44:24

@810725:

Nos, nekem ez új info. Mert nem csetelek, és nem ismerkedek neten. De ezek alapján ha lett volna ilyen ingerenciám, akkor sem tenném.

A poszt írójának és haverjának:
- én nem gondolom, hogy a cselekmény alapján ki lehetne olvasni bármilyen hajlandóságot részetekről a homoszexualitás irányába.
- Cabolch kifejezetten korrekten reagált a kommentekre, pedig lett volna lehetősége lealacsonyodni némelyik szintjére.
- az ökörködés, unaloműzés pláne ittasabb állapotban veszélyes kategória lehet.

Ugyanakkor más kárára történő viccelődés elítélése, pláne hogy a másikat nem is ismered, és így nem mérheted fel mit okozol, szerintem nem erkölcscsőszködés, csak némi humánum megvillanása. A mentegetőzés pedig, hogy hát ő is az mint mi, csak mi voltunk az ügyesebbek gáz, mert:
" Először úgy voltunk vele, hogy ugratunk pár lányzót, de ez túl snassz, szóval legyünk leszbikusok. Bementünk az erre a célra létrehozott szobába, nem is kellett sokat várni, hogy valaki ránk köszönjön. Elkezdtünk beszélgetni a lánnyal semmitmondó témákról aztán képet kért. Wiwről kinéztem egyik lány ismerősömet, aki hivalkodó képeket tett fel magáról… onnan elküldtem neki kettőt. Teljesen odavolt érte."

Az én olvasatomban ti mindenképpen más kárára akartatok szórakozni, mondjuk egy leszbi csajt beindítani, majd kiröhögni, hogy szívacs: fiúk vagyunk. A többi belemagyarázás.
Van ez olyan jó, mint telefonbetyárkodni?

tőzegmalac 2009.09.03. 14:56:37

"a morális győzelmem"? neked olyanod nincs.

Sickret Service (törölt) 2009.09.03. 15:02:17

@Virtusblog:
Egy árnyalatnyi különbség van pár év szépítése és a nem váltása közben. Nem érzed? Akkor kár bármiről is beszélni.
Az életkor egy kapcsolatban vagy partnerkeresésben nagyságrenddel kevésbé lényeges szempont, mint a nem.

Mellesleg azt se helyeslem.

Ezek ketten eleve azzal kezdték, hogy megszívatnak valakit. Csak ők elég eufemisztikusan ugratásnak mondják. Ugrassa őket a Rózsa Sándor...

@blavatsky:
Ne relativizálj. Tudatosan azért mentek oda, hogy magukat másnak kiadva röhögjenek más kárára. Ennyi, ez normális emberek közt nem poén.

Cabolch 2009.09.03. 15:08:22

@Bio74: Telefonbetyárkodni? Tán megfelelő hasonlat, nem mondom. Soha nem állítottam, hogy olyan jó történet ez, a pajtásom küldte be ide, de ha már így alakult akkor nem fogom letagadni. Mint mondtad nem csetelsz, nem isserkedsz neten. Ezért mondom, hogy tégy egy próbát, merő kíváncsiságból regelj egy igen "nívós" oldalra és meglátod, hogy miről beszél némely kommentelő és én is. Aki csak egy kicsit is elővigyázatos nem megy bele úgy mint ahogy az a srác tette. Alapvetően empatikus személnek tartom magam, de jelen esetben nem tudom sajnálni, s nem azért mert én basztam ki vele. Ezt, ha már hasonlatoknál tartunk, ahhoz tudnám hasonlítani mint mikor az ujságban látja az ember, hogy a hirdetéseknél szőke, dús keblű barátnő alkalmi partnerre vágyik. Felhívhatja, elmehet hozzá, de ha a végén csodálkozik, hogy fizetni is kell akkor magára vessen mert rossz helyen kopogtatott(szó szerint:])

Virt02 2009.09.03. 15:09:00

@Sickret Service:
"Egy árnyalatnyi különbség van pár év szépítése és a nem váltása közben. Nem érzed? Akkor kár bármiről is beszélni."

Ó, hát ha kár, akkor nem beszélünk...
Elvégre nem vagyunk egy leszbikus csetszobában! :))

"Tudatosan azért mentek oda, hogy magukat másnak kiadva röhögjenek más kárára. Ennyi, ez normális emberek közt nem poén."

Igen. Karinthy is leírja a Tanár úr kérem című művében, hogy ejnye, más kárán röhögni...!!!!

Miazmás · http://miazmas.blog.hu 2009.09.03. 15:10:26

@Sickret Service: Ó, Atyám, mekkora kárt okoztak! Nem is tudom, lehet-e élni ezzel a tudattal tovább! :) Csíny ez, nem több. Aki chat-re megy az számít erre. Gondolom, itt soha senki nem tett hasonlót :)

Sickret Service (törölt) 2009.09.03. 15:25:35

@Virtusblog:
"Igen. Karinthy is leírja a Tanár úr kérem című művében, hogy ejnye, más kárán röhögni...!!!! "

Igen, csak tudod Karinthy és az általa leírt dolog nagyságrendekkel szellemesebb.

@kaska - Helló-belló!:
"Gondolom, itt soha senki nem tett hasonlót :)"

1996 óta netezek és elég sokat chateltem, de soha meg se fordult a fejemben, hogy magamat másnak kiadva szívassak másokat. Tudod, felénk ez nem szokás. Biztos elmnaradott vagyok...

Virt02 2009.09.03. 15:34:18

@Sickret Service:
"Igen, csak tudod Karinthy és az általa leírt dolog nagyságrendekkel szellemesebb."

Igen? Nézzük csak:
"A második tíz percben váratlanul kitör a cédularagasztás. Először Kelemen hátán jelenik meg egy rövid jelentés, mely tudtul adja, hogy az illető önmagát "szamár"-nak minősíti, s ezt minden külön értesítés helyett állandóan reklamírozni óhajtja. Kelemennek aztán bizalmasan megsúgja valaki, hogy elhatároztuk, hogy cédulát ragasztunk Roboz hátára, Kelemen röhög magában, és csakhamar feltűz egy hasonló cédulát Roboz hátára. Roboz már öt perce röhög velünk együtt Kelemen céduláján. Kelemen már fuldoklik, hunyorog a szemével - a röhögés nő, dagad, egyre vidámabb lesz, orkánná fajul -, de minél jobban röhögnek ők egymáson, mi annál jobban röhögünk őrajtuk."

AHOGY leírja, az valóban sokkal szellemesebb, de AMIT leír - hogy mások hátára cetliket ragasztanak - hát az se magasabb szint :)
Persze ezek is iskolások :)

Na mindegy...

"1996 óta netezek és elég sokat chateltem, de soha meg se fordult a fejemben, hogy magamat másnak kiadva szívassak másokat. Tudod, felénk ez nem szokás. Biztos elmnaradott vagyok..."

Vajon miért érzed személyes támadásnak azt, ha valaki nem hajlandó keményen elítélni ezt a dolgot, amit te így elítélsz? :))))

Különben is, ez a nicknév-rendszer is a névtelenséget, a "másnak kiadást" jelenti... :)

Miazmás · http://miazmas.blog.hu 2009.09.03. 15:37:36

@Sickret Service: Értem én, de nem chat-re kell feltétlenül gondolni. Lehet másképp is.

Miazmás · http://miazmas.blog.hu 2009.09.03. 15:41:14

Köztudott, hogy egyes chat-eken, még ha nem is erre utal a szoba neve, akkor is szexpartnert keresnek sokan. Aztán rengetegen vannak, akiknek csak a szájuk nagy. Ez van. Akinek csak a szája nagy, az pontosan így szivatja a másikat. Ezen nem kell kiakadni. Általában messziről fel lehet ismerni ezeket. Hát, az egyik megszívta. Amúgy is lúzer volt, talán okul. Nem kell mindent ennyire komolyan venni.

smok3 2009.09.03. 15:56:00

Sokan el vagytok tévedve :) A kommentelők nagy része azt hiszi a chat csak társkeresésre való. Ezek szerint ők ott tudnak csak csajozni, névtelenül. Szerintem nekik kéne már élőben is csajokat keresni, és a felháborodásokból ítélve, már sokatokat basztak így át. :D

Dr.Bio74 2009.09.03. 16:33:41

@Cabolch:

Regeljek egy ilyen oldalra? Nem, kösz.Nem hiányzik. Az egyszerű blogokban is nagyon sok az a fajta csávó aki teljesen átalakul való formájából az anonimitás lehetősége révén, és előszeretettel bunkó, fölényes, lealázó stb. Minek hozzak ez mellé a dolog mellé személyes elfogultságot azzal, hogy a belsőséges vagy akár intimszférámhoz mutatok hozzáférési lehetőséget egy ilyen oldalon? (Brrrr)
De elhiszem amit mondasz.

Másrészről köszönöm az emberi kommunikációt a részedről, további szép napot !

nnoni 2009.09.03. 22:09:47

@V10B: egyetértek!ez így van!gondolom a kommentelők nagy része elhiszi,h minden szép és jó és igaz és őszinte...Biztos vannak őszinte emberek is,nem azt mondom,h nem,de nem szabad mindig mindent elhinni...a srácokat meg nem kéne sztem fikázni,azért mert szórakoztak egyet!ha a másik oldalról nézzük és a két srác mondjuk valóban egy csaj lett volna,akkor ő is át lett volna vágva!ennyi...

sysko 2009.09.03. 22:40:48

Mind a két félnek grat.

mskati 2009.09.04. 13:13:19

Hát, ha ez tényleg így történt,akkor gratulálok neked is meg a másik srácnak is . Hány éves,is vagy? 22? Agyilag tuti,hogy csak 12,vagy még annyi sem.

honeycutt (törölt) 2009.09.04. 15:54:45

itt maximum az a buzi, aki lebuzizza a srácokat. a 2 srác meg csak simán szánalmas. azért 22 évesektől ez gáz.

l zoli 2009.09.04. 20:20:24

Úristen, de szar sztori!!!! És még világgá is kürtöli, hogy hülyegyerek.....

stellina 2009.09.05. 00:37:13

Sziasztok Mindenki!
A kommentek olvasása közben számtalan gondolat suhant át az agyamon, s míg a legelső véleményírók hozzászólásain csak sokkolódtam, addig a 100.-ikhoz közeledve már olyannal is találxtam, amivel részben v teljes mértékben 1etértettem. Ami a Srácokat & a storyt ill.: köztudott, h az alkohol oldja a gátlásokat, s míg józanon az Emberek többségének - így a story beküldőjének is - esze ágába se lenne ily' módon más kárán, naivitásán pörögni- "legszebb öröm a káröröm" címszó alatt -, addig a megfelelő szint elérése után már bőven belefér. Hisz' - sztem - nincs élő Ember, Aki életében min. 1x nem szívatott vna + Mást/Másokat (bármily' módon, csak a kreativitáson múlik minden). S hol itt a prob.? Az, h a Srácok huszonévesek? V h Csajoknak adták ki Magukat? Jajj, ugyan már! Vannak, Akik szemetebb dolgokat csinálnak, s utána verik a mellüket, h milyen nagy arcok! S ami azt ill., úgy gondolom, hha télleg 1 Lánnyal akadtak vna össze, akk a Másik Nem képviselője rövid időn belül rájött vna, h Ki/Kik, s milyen céllal ülhetnek a gép túloldalán...s Ki tudja? Lehet, h Ő is benne lett vna a játékban, s több órás beszélgetés után Ő lett van az, Aki orcára ejti a Srácokat. Az érméknek mindig 2 oldaluk van: vannak, Akiket rosszul érintett vna a szívatás, Mások viszont jót nevettek vna rajta. A kor meg...nos, Sokaknak még halálukig se nő be a fejük lágya! S miért baj az, ha Vkinek van humorérzéke?!? Ez csak 1 poén volt, s jelen esetben a posztíró volt a jobb szituban, Ő volt a figyelmesebb, rafkósabb. Ám a szerencse forgandó, s csak 1 jóindulatú, minden hátsó szándéktól mentes intés a Srácoknak: "1x hopp, másx kopp!", ezt ne feledjétek!;)

Dr. Mazsola 2009.09.07. 18:54:44

na de miből gondolja egy csávó, hogy fel tud szedni egy leszbi csajt????? ááááááhhhh... nah mindegy...

ayya 2009.09.08. 17:51:13

És hány évesek vagytok??:S:S Ha ez a jó szórakozás....
süti beállítások módosítása