36 évesen meghalt agydaganatban

2009. október 24. 08:08 - Panni CsP

A srác úgy toppant a lány életébe, mint a fehér lovon érkező lovag, ám mégis tragédiával végződött a kapcsolat. Nem olcsó és drámai szakítás tette ki a pontot az együttélés végére, hanem még annál is nagyobb erő.

 

Sziasztok! Elmesélem, hogyan ismertem meg a férjemet, mert nem hiszem, hogy hétköznapi a történet. Az egész ott kezdődött, hogy hajdanán, még 17-19 éves koromban sokat jártam a Fészekbe, jó társaság és remek hangulat. Szóval, egyik alkalommal, már kifelé menet, összefutottam egy sráccal, aki nagyon jóképű volt, bár kicsit idétlen. Mivel nem volt barátom, gondoltam, telefonszámot cserélünk, mi baj lehet. Aztán majd meglátjuk.

Az a drága ember fel is hívott, méghozzá szó szerint ezzel a szöveggel:

- Figyelj, van kedved a MUOSZ moziba jönni? - én is újságíró voltam, ő is.

"Ez hülye!" gondoltam, az az egy vigasztalt, hogy azt mondta: egy barátja is eljön, talán majd azzal el tudok dumálni, bár mit lehet dumálni egy moziban? No jó, találkoztunk, de a beharangozott barát nem jött el, úgyhogy a film után futva menekültem a tetthelyről. Később a zseniális srác ismét felhívott, azzal a felkiáltással, hogy ugorjunk össze nála. A barát most is kitett magáért, jó másfél órát késett, én meg majd' elaludtam az izgalmas, hármasban folytatott dumapartin. Nem bírtam tovább, ráparancsoltam a srácra, hogy menjen le és hívja föl, mi van az egyre virtuálisabbnak tűnő haverral - az otthoni telefont ugyanis a cukrozott takonyra emlékeztető emberke nem használhatta (SIC!). Egyszer csak csöngettek. Na, ez tényleg totál homály, fogalmaztam magamban, bezárt minket és kulcsot sem vitt, így több mint kelletlenül azért ajtót nyitottam. És akkor...azt hittem elájulok. Ott állt életem álomlovagja, de tényleg. Ráadásul kénytelen voltam a háta mögé nézni, vajon ki szinkronizálja ezt az angyalarcú srácot, olyan hihetetlenül mély és kellemes hangja volt. Ajtó zárva, ő a firhang mögött, mire kipattant agyamból a nagyszerű ötlet:

-Gyere, lépj be az ablakon a folyosóról!

És belelépett...az életembe. A többi túl hosszú lenne ahhoz, hogy leírjam, de három évvel később összeházasodtunk, amit ma sem értek, mert a jobbnál-jobb csajokat spaknival kellett levakarni róla, mégis én lettem a befutó... A sztori 1990-ben drámaian végződött: a férjem 36 évesen meghalt agydaganatban. Életem végéig lelkiismeretfurdalásom lesz, mert az utolsó egy évben nem laktunk együtt - nem miattam, anyósom döntése volt, meg a remek sarlatánok is eltiltották tőlem, bár tény, nem voltam egy tőről metszett angyal. De higgyétek el, ha egy családban valaki halálos beteg, abba mindenki más is belebetegszik. Attól függetlenül, hogy a természetgyógyász (Francia Karajon) intése ellenére telefonon beszéltünk, sőt, egyszer még fel is mentem, ahol egy szót sem szóltunk, csak egymás nyakába borulva zokogtunk. Később szép karriert futottam be, de egész életemben belül magányos voltam. Megszenvedtem ezért (is). Adrienn

 

 
40 komment
Címkék: tragédia

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr781451798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem vagyok fideszes 2009.10.24. 11:51:13

Tragikus törénet és nagyon sajnálom, de:

"nem miattam, anyósom döntése volt, meg a remek sarlatánok is eltiltották tőlem, bár tény, nem voltam egy tőről metszett angyal."

Na, kuruzsló hegyek... gratula...

"Attól függetlenül, hogy a természetgyógyász (Francia Karajon) intése ellenére telefonon beszéltünk"

Természetgyógyász? Gratula. Krétakör közepén fekete kakast is áldozott?

endike · http://barathendre.wordpress.com/ 2009.10.24. 11:58:35

"Életem végéig lelkiismeretfurdalásom lesz, mert az utolsó egy évben nem laktunk együtt - nem miattam, anyósom döntése volt"

LOL, szánalom

"Később szép karriert futottam be"

LOL, talán csak nem celebszenny lettél? LOL

binary11 (törölt) 2009.10.24. 11:58:47

Szomorú történet :( Sajnálom!

Dr_D · http://www.pallas70.hu/marketing-kepzes.php 2009.10.24. 12:26:07

higyjétek el ha a ti családotokban is valaki haldoklana azonnal felkeresnétek az ország összes kuruzslóját beleértve a budapest tv-s távgyógyítókat is. gondoljatok már bele... mi mást lehetne csinálni amikor már az orvosok azt mondják, hogy "hát... talán pár hónapja lehet hátra" ne legyetek már ilyen szánalmas gyökerek könyörgöm....egy kis empátia nem ártana!

szubjektiv 2009.10.24. 12:30:13

Összecsapott, értelmetlen írás.

Nem vagyok fideszes 2009.10.24. 12:30:56

@Dr_D: Pontosan ez történt, nagybátyám mindannyiunk által imádott felesége halt meg rákban 2005-ben, mégsem dőltünk be semmiféle idiótának. A kétségbeesés nem egyenlő a hülyeséggel.

Továbbá az a "higyjétek" jó lesz "higgyétek"-nek is.

Missy88 2009.10.24. 12:35:42

@Dr_D: Teljesen igazad van. Nem tudom hogyan tudtok ilyenkor is ennyire...

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.10.24. 12:36:40

@Dr_D: igen, ilyen helyzetben mindenre nyitott az ember, de az esetek döntő többségében tényleg nincs mit tenni és nem azért mert a term.gyógyász éppenséggel kókler, hanem ez volt az illető...khm...karmája. De egyébként vannak nagyon jó szakemberek, akik kerek perec megmondják, hogy nem tudnak segíteni, nem végeznek bónusz ráolvasást és nem kérnek lóvét sem. Vannak jó és hiteles szakemberek, pl. Mireisz László, aki ajurvédikus, buddhista gyógyász meg még sok minden: voltam az előadásain és csak néztem. Na, ha haldokolnék, őt tárcsáznám fel.

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.10.24. 12:39:31

@szubjektiv: nem teljesen: a ritmusa valóban hagy némi kívánnivalót maga után (nem sejteni előre, hogy mekkora bumm lesz a vége, túl könnyed) de közel sem értelmetlen

Nem vagyok fideszes 2009.10.24. 12:43:54

@Panni CsP: Azért lássuk be, hogy a postoló írói vénája még egy gyenge kis hajszálérnek is erősen harmatos...

Devil2 2009.10.24. 13:04:56

Lehet hogy csak én vagyok gyengeelméjű, de nem értem ezt a "barát" dolgot. Ha egyszer a jóképű pasi(aki idétlen is egyben) hív el moziba, meg magához fel a lakásra akkor hogy van az hogy ő csak később "lép be"??? Tehát a jóképű idétlen az a hejjespasi bárátja volt? És ki volt az a "cukrozott takony"? Anybody?

nikkel odeon 2009.10.24. 13:08:21

Lófasz Hadnagynál van a pont. Attól még, mert valaki szar helyzetbe került, nem kell hülyének lennie. El kell tudni fogadni sajnos, hogy akin nem tud segíteni a modern orvostudomány, azon a kuruzslók végképp nem (C200-as hígításban adagolt elektromágneses biorezonanciával se).

A posztolót 2 szempontből is sajnálom, egyrészt a történet, másrészt az ostobasága miatt. Mindenesetre szívből kívánok neki minden jót, és hogy győzze le a magányát!

Nem vagyok fideszes 2009.10.24. 13:14:03

@nikkel odeon: Egyébként az ezo hívőknek mindig azt mondom, hogy az orvostudomány minden lépését ezerszer bizonyÍtott képletekkel és egyenletekkel tudja igazolni. Amire nincs képlet vagy egyenlet, az nincs is. Bemondásra én is tudok mondani bármit.

nikkel odeon 2009.10.24. 13:17:52

@Lófasz Hadnagy: Én vegyész diplomával egy gyógyszergyárban (is) dolgozom, szóval alapvetően képben vagyok az ilyen dolgokkal ;).

Baluci 2009.10.24. 13:19:33

Oké, oké értem a szomorúságot, de... ez most 19 év elteltével hirtelen mitől lett aktuális megirni?...

Timi3 2009.10.24. 13:20:46

Nem lehet tudni, hogy az embernek mi van megírva. Én minden napnak örülök, 40 után (pár nap múlva 41).
@nikkel odeon:
Minden ember magányos. Az, hogy éppen kivel osztja meg pillanatnyi magányát szuverén ügy. Tovább kell lépni!
Valamelyik nap láttam egy filmet Sandra Bullock-al a főszerepben. Ez a tanulsága:
Egy életed van. Azzal kell élned.

Amikor az ember sajnálgatja/-tatja magát akkor még nem él.

lilus... 2009.10.24. 13:29:27

"Megszenvedtem ezért (is)"
Na és mi volt a másik ok, amitől szenvedett egész életében?
Mert ahogy leírja ezt a történetet, ezen már rég túltette magát... Csak erre fog valamit, amitől magányos. Szomorú a történet, de szerintem csak egy kifogás lehet arra, hogy nem tudom mondjuk nehéz a munka, vagy inkább hogy miért nem megy férjhez egy kedves ámbár unalmas pasihoz....

lilus... 2009.10.24. 13:39:05

Meg az elég furcsa fogalmazás szempontjából, hogy ajtót nyitott az álomlovagnak, de az ajtó zárva volt...mmmiii? Szóval kinyitotta neki az ajtót, de az ablakon mászott be.

blarke 2009.10.24. 14:06:44

spakni... :D
és az első kétharmad picit ugrál-pattog.

Begi9 2009.10.24. 14:48:24

Értelmetlen az egész...vagy én vagyok hülye.:D
Később a zseniális srác ismét felhívott, azzal a felkiáltással, hogy ugorjunk össze nála. A barát most is kitett magáért, jó másfél órát késett, én meg majd' elaludtam az izgalmas, hármasban folytatott dumapartin. Nem bírtam tovább, ráparancsoltam a srácra, hogy menjen le és hívja föl, mi van az egyre virtuálisabbnak tűnő haverral - az otthoni telefont ugyanis a cukrozott takonyra emlékeztető emberke nem használhatta (SIC!)
Akkor ki volt a 3.akivel beszélgettek?

Mellesleg:
Figyelj, van kedved a MUOSZ moziba jönni? - én is újságíró voltam, ő is.

Most még az lenne a kérdésem:
A férje küzdött a rákkal, és ő NEM VOLT MELLETTE??????????
Hát legyen is lelkiismeretfurdalása élete végéig.Ez a minimum.

Herlock Sholmes 2009.10.24. 14:49:31

Na ha ez a csaj újságíró, akkor én meg vagyok a szamárfaszú QuickFucker Arizonából.
Borzalom.

2009.10.24. 15:00:52

@Herlock Sholmes: :DD Szerintem ebből látszik, hogy magyar újságíró...már bocs annak a kevés kivételnek, ami van ideheza...:/

nikkel odeon 2009.10.24. 15:30:22

@Herlock Sholmes: Mondjuk az tényleg érdekes lenne, ha/hogy újságíróként ilyen érthetetlenül fogalmazzon... de lehet, hogy a Blikknél vagy a Story-nál dolgozik, és ott ez nem feltűnő :P.

Kókuszmenyét 2009.10.24. 15:35:40

Hát elég zagyván van leírva. Ha már rászánta magát az illető, hogy leírja, nem kellett volna sajnálni rá az időt. Inkább legyen hosszú és részletes, mert így igazából nem is értem...

"Életem végéig lelkiismeretfurdalásom lesz, mert az utolsó egy évben nem laktunk együtt - nem miattam, anyósom döntése volt, meg a remek sarlatánok is eltiltották tőlem"

HOGY MIVAN??? Ha az az ember aki életem szerelme, a barátom, a társam, a férjem haldoklik, nincs az a sarlatán, de még az az anyós sem, aki el tudná érni, hogy ne legyek minden percben mellette... nemhogy elköltözzek...

0123evian (törölt) 2009.10.24. 16:02:45

hogy mennyire és milyen újságíró a szerző, azt a poszt is mutatja. hogy nem színvonalas újságnál, az egészen biztos. se eleje, se vége, se közepe, de azért sajnáljuk nagyon.
ha a férjem haldoklik, bármennyire nem vagyok is angyal, mellette vagyok az utolsó percig, simán lelövöm az anyóst, ha közénk áll. a férje is felnőtt volt, ő is, vagy legalábbis egy házasságban már annak kéne lenni.

adamvok 2009.10.24. 16:21:45

nemtom ki gyatja ezeket a postokat, de jo lenne, ha kicsit magába szállna es befejezné a net zullesztését... koszi elore is.

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2009.10.24. 16:33:59

nagyon szép történet -- lenne, ha elmesélnéd a közepét, a megismerkedéstől a haláláig.

Devil2 2009.10.24. 16:59:28

Hát nem tudom, 19 évesen még senki nem lehet újságíró, hacsak nem valami iskolaújságról van szó.

Kala Pál 2009.10.24. 17:09:19

Ezt az értelmetlen írást..már megbocsáss, de sokadjára futok neki mégsem elég tiszta!
Ha te újságíró vagy, akkor szánalom..sztori meg xart sem ér..nem így kéne megemlékezni valakiről!

scavengario 2009.10.24. 19:15:51

fos az egész így. köszönöm.

beleszolok 2009.10.24. 20:06:34

Már eenézést, de ha ez a valaki újságíró, akkor nincs több kérdésem. Milyen újságban lehet szerencsénk a szerzőhőz, csak azért, hogy nehogy véletlenül pénzt adjunk érte.

Mansyn 2009.10.25. 00:46:13

Hát ahogy a többiek írták a történet az tényleg szomorú de azzal is 1etértek, hogy összecsapott, értelmetlen írás.

Mansyn 2009.10.25. 00:52:54

@lilus...: Hát ez az ajtót kinyitja az ablakon meg bemászik ez kicsit durva. :D

alumi 2009.10.25. 01:32:47

Újságíró? Atyaég!

nem a hosszal volt a baj, sokkal inkább az iszonyatosan kapkodó és kusza fogalmazással.
esetleg még lehet fake..

Adri84 2009.10.25. 10:57:29

Gáz, ha az egész sztoriból csak arra tudtok koncentrálni, hogy mennyire irodalmi vagy nem irodalmi. Mintha ezen az oldalon ez lenne a lényeg. Pedig nyilván több mondanivalója van a sztorinak....

szubjektiv 2009.10.25. 15:58:56

@Adri84:
valamit félreértettél, az csak egy dolog, hogy totál zavarosan van megírva, de egyébként is teljesen értelmetlen, mert semmi nem derül ki semmi.
kábé annyi, hogy megismerte, meghalt, az ajtó helyett az ablakon mászott be, hárman voltak, de aztán mégsem hárman, a férjét magára hagyta a betegségében. Ennek aztán tényleg rohadt sok értelme van..

Kham 2009.10.26. 10:28:44

Szúrjanak homlokon egy kihegyezett jegesmedvével, ha ennek a történetnek felfogható az eleje. Én azt hittem hogy 90 előtt még nem volt követelmény az írástudatlanság az újságírói pályához, pedig Adrienn szemmel láthatólag nincs tisztában a [sic] helyes alkalmazásával.

Nikica21 2009.10.28. 23:03:12

Hát devil nekem is kusza a helyes pasi és a barátja szitu...! Tényleg szomorú hogy meghalt a férje!
süti beállítások módosítása