Évente egyszer randizunk is

2009. december 07. 07:14 - Panni CsP

Újra a festői hegyek közé merészkedünk, ahol a szemfüles turista nem csak tájbort találhat, de kósza kufircot is. A bevált receptet az a lány igazolja, aki minden évben egy bizonyos panzióban száll meg, ahol magára rántja a tulajdonos fiát, aki egészséges férfiember lévén cseppet sem ellenkezik. Fogadjátok a szépen kipucolt csizmátokba eme történetet, melyből megtudhatjuk a tartós kapcsolat forszát.

 

Sziasztok Mindenki! Rendszeres olvasója / fogyasztója vagyok a blognak és Veletek indul a napom. A kommentezőket már-már távoli rokonként ismerem és kedvelem (ezt nem azért mondom, hogy ne marjatok most szét: nyugodtan tegyétek, ahogy jól esik!). A pénteki posztot olvasva megakadt a szemem a záróepizód egyik helyszínén, ami Répáshuta volt. Nos, nekem is van egy vidéki kalandom, ami a festői Répáshutától csak néhány kilométerre fekvő helyen játszódik. Gyönyörű borvidék, jó levegő...és nem kicsi kalandok.

Még évekkel ezelőtt történt, hogy a barátokkal találgattuk, hova is menjünk nyaralni? Mindenki külföldre akart, legalább Horvátországba, Görögbe vagy Olaszba, de az akkori anyagi helyzetünk ezt nem engedte meg. Én arra szavaztam, hogy legyen kis hazánk a cél. Itt élünk benne, fedezzük már föl rendesen. Sok szép szegletünk van, és nem is tudunk róla, vagy csak körvonalakban. Az egyik haverom pl. azt se tudta megmondani, hogy hány megyénk van, úgyhogy, már csak oktatási célból is, a hazai turizmus mellett voksoltunk. A neten körülnéztem, hogy hol foglaljunk szállást. Mindenképpen a Bükkbe akartam menni, mert nagyon régen jártam ott utoljára. Bükk***ről már sok jót hallottam, így ki is választottam célnak.

Egy panzióban foglaltunk két szobát. Akkor még nem sejtettem, hogy itt fog játszódni az a bizarr telenovella, ami a mai napig tart. Elindultunk. Megérkeztünk a panzióba és elfoglaltuk a szállásunkat. Hogy elegánsan beinduljon a dolog és asszimilálódjunk kicsit, az első kérdésem a helyi kocsmára vonatkozott. A recepciós éppen nem volt posztján, ezért a tulaj fia ugrott be helyette. Szép szál gyerek, vakító kék szemekkel, kreolos babasima bőr, finom párnás kéz...! Azt mondja, hogy szívesen elkísér minket, csak megvárja, hogy visszajöjjön a portás a patikából.

Elindultunk. Útközben elárulta, hogy Róbertnak hívják és ő a tulaj fia. Felajánlotta, hogy elvisz minket kocsival, mert van egy nagy autómentője, amiben öten is elférünk, ha nem is kényelmesen. Így is lett. Megérkeztünk egy nagyon helyes kis vendéglátó egységbe. Róbert nem ihatott, mert ő a fuvarunk haza, így csak magunknak rendeltünk némi tájbort. Ahogy ott ültem, velem szemben Róberttel, olyan érzésem támadt, amitől egyszerre éreztem magam hatéves taknyosnak és prostinak egyaránt. Valahogy iszonyatosan vonzott ez a fiú, amit ijesztően irreálisnak találtam. Ezt az érzést nem tudom leírni: valahogy olyan, mintha a hasad közepén nyílna egy szem, amit akkor sem tudsz becsukni, ha akarsz. Nem tudtam Robiról levenni a tekintetem, amint elkaptam róla, mindig visszakalandozott hozzá. Ő ugyanígy lehetett velem. Jó fej volt a többiekkel is, de általában csak velem csevegett meghittebben.

Elindultunk visszafelé. Amikor megérkeztünk a panzióba, Robi felajánlotta, hogy ha nem fekszem le túl korán – de ha a barátaim már alszanak – megmutatja a borospincéjüket. Éjféltájban – ahogy a hülye regényekben szokás, már csak a telihold hiányzott – találkoztunk a kocsija mellett. A pince nem a panziónál volt, hanem kicsit távolabb, az un. Pincesoroknál, ami kultikus terep a borimádók körében. Megérkeztünk a dombok aljára, ahol egy sor betonboltíves, faajtós pincesor állt. Ha a kocsink fényszórói nem égnek, vaksötét lett volna. Robi kiszállt és kinyitotta az egyik pincét. Először tudatosult bennem, hogy egy vadidegennel, akit csak pár órája ismerek, ülök egy kocsiban, a semmi közepén. Ha fel akar darabolni és beledarálni a tavalyi rozéba, minden sietség nélkül megteheti. Kisvártatva Robi két pohárral jött vissza. Az egyiket nekem nyújtotta. Koccintottunk. Nagyon finom bort hozott. Ahogy a borsznobok mondják: „szép kerek tannin tartalom, cseppet sem tolakodó ízek”. Robi felajánlotta, hogy megmutatja a pincét belülről is, ha nem vagyok fázós, mert odabent igen hűvös van.

Mondom, uccu neki, mehetünk! A pince falát köröskörül szürke, szőrős vastag penészréteg borította és tényleg hideg volt jó pár fokkal. Megmutatta a hordókat, a több fajta lopót. Semmi erotikus nem volt idebent, de én egyszerűen nem bírtam magammal: tartsatok bár szajhának, szembefordultam Robival, megragadtam a vállát és megcsókoltam. Valószínűleg erre számított, mert nem tiltakozott. Sőt! Utána még kétszer nem tiltakozott : ) Ugyanis a kocsijában tovább is mentünk, és felséges volt vele a vadregényes vaksötétben, és a hatalmas erdei csendben, amit csak a mi fáradt lihegésünk tört meg. Nem utolsó sorban az is izgatott, hogy pár kilométeres körzetben nincs egy teremtett lélek sem. Csak a baglyok, meg a csillagok. Tudom, hogy megrázó egy lány szájából ilyen merészet hallani, de ez van. Eszembe jutott néhány ócska tinihorror, ami pont így kezdődik, és mindjárt jön valami baltás zombi, mire majdnem el is röhögtem magam.

Három napot töltöttünk ott, és minden nap „beszélgettünk” Robival, hol a szobájában, hol a miénkben, amikor a többiek éppen elmentek túrázni. Kirándultak, nézelődtek. És én is elfoglaltam magam. Robi a társaságunk hölgytagjaival udvarias volt, de csak cicázott velük: csupán irányomban mutatott érdeklődést. Robi mindig hozott nekem valami apró kis ajándékot: csokit, helyi vásárfiát, kis díszüveges pálinkát stb. Amikor távoztunk, megígértem neki, hogy idén még „kiveszünk itt egy szobát.” : ) akkor még nem tudtam, hogy évekig ide fogunk járni. A többieknek már elárultam, hogy miért ragaszkodom a helyhez – röhögtek, de nem tiltakoztak. Amúgy nekik is megfelelt a hely. Minden évben, egyszer vagy kétszer, mindig ugyanezt játsszuk el. De évközben egyáltalán nem keressük egymást, se telefonon, se mélben. Az egyetlen levél köztünk a szobafoglalásomról szól. Amikor viszont újra látjuk egymást, az izgalom olyan, mint az első alkalommal. Lehet, hogy a tartós kapcsolatok kulcsát találtam meg? Semmi számonkérés, semmi elmarasztalás, semmi meddő vita – csak néma megegyezés, boldogság, és forró érzelmek. Mert ha úgy vesszük, mi már hét éve járunk...: ) Minden évben egyszer, vagy kétszer „randizunk”. Az egyik barátnőm azzal ugratott, hogy „jó ez a vidéki marketing, valószínűleg ezzel akarják feldobni a forgalmat és minden csaj ezt a szolgáltatást kapja!” Ez persze csak vicc. A nyaralások és találkáink között persze vannak kapcsolataim a fővárosban is (mivel ott élek) de egyik sem komoly. Bár most éppen kialakulóban van egy komolyabb, úgyhogy lehet, hogy jövőre máshova megyünk nyaralni. : )

 

 
532 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr251575255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

boss888 2009.12.07. 08:23:08

Guten reggelt!

Ez tuti a hosszú kapcsolat titka, ha nem találkozol vele soha. Nem véletlen járnak ide a külföldiek sem, élvezik a szexturizmus szolgáltatásokat, amit kis hazánk nyújt...

Devil2 2009.12.07. 08:33:58

Jó reggelt!

Táguljon az értelmetek: :)

asszimiláció:
hasonlóvá tevés, hozzáidomítás valamihez, beolvasztás; a felvett táplálék feldolgozása

Devil2 2009.12.07. 08:40:25

A posztoló hölgyet csodálom az intelligenciája miatt, a Robit meg csak símán írígylem.. :))

Erásss 2009.12.07. 08:41:27

Mindenkinek szép napot!
@boss888: nak igaza van: SZEXTURIZMUS! :d

Erásss 2009.12.07. 08:43:36

Halihóóóóó!
@Devil2:
El kéne menned Bükkfürdőre Neked is!Hátha minden évben visszajárnál,mint a postíró!:)

csajokespasik · https://csajokespasik.blog.hu 2009.12.07. 08:43:40

@Erásss: Reggelt, mindenkinek! Azért ne felejtsük el, hogy a csaj kezdett ki Robival. Ő csak reagált, ahogy kell. :) Persze Robi meg előkészítette a terepet.

Nikica21 2009.12.07. 08:43:46

Jó kis történet...lehet csajok nekünk is elkéne nézni a Bükkbe, hátha találunk egy szép szál legényt....?:D

Erásss 2009.12.07. 08:44:12

@Devil2:
....tudod,a borok miatt!:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2009.12.07. 08:49:59

Remek. Mit lehet ehhez hozzáfúzni? Modoros mint állat.

A "Görögbe" meg "Olaszba" kifejezésekért pedig cseresznyepirosra hevített feszítővasat kívánok a postíró ánuszába.

standup 2009.12.07. 08:57:41

Idén tavasszal voltam a Bükkben, de valami baj lehet velem, mert nem kívántam rá a 65 éves tulajdonos bácsira... pedig nekem is mutattak borospincét.

Devil2 2009.12.07. 08:58:54

@Erásss:
Heeello! :)
Ne szekáljál itt korán reggel légy szives. :))
borok miatt... ehh. :D

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.07. 08:59:19

"Lehet, hogy a tartós kapcsolatok kulcsát találtam meg?" Egyértelmű: feltaláltad a szexet. Nahát.:-)

Devil2 2009.12.07. 09:00:37

@vagány csaj:
"jobb reggelt" ??
Ejha, ennek fele sem tréfa...
Akarsz róla beszélni Honey? :)

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.12.07. 09:00:52

@tarquin: szerintem arra gondol szellemesen, hogy azért mondható tartósnak a kapcsolatuk, mert évente egyszer látják egymást.

Kósza 2009.12.07. 09:00:54

Szép jó reggelt! Naggggyon mesterkélt a mai mű. Amúgy valóban, a hosszú kapcsolat titka a külön hálószoba, közte egy óceán. Vagy a heti egy gyertyafényes vacsora, Ő kedden, én csütörtökön. etc, etc, ....

thinker_ 2009.12.07. 09:01:38

kiválóan illik a posztolóra az MNK kifejezés :)

vagány csaj 2009.12.07. 09:04:19

Jó kis történet így hétfő reggel. :) Pöppet jobb kedvem lett.
Egy dolog nem derült ki, hogy a srácnak van-e kapcsolata. Egyébként semmi kivetni való nincs a történetben. :)

gonosztojás (törölt) 2009.12.07. 09:04:29

Áááá...nem vagy szajha.
Egyszerűen szeretsz b..ni.Ez meg nem bűn.

alumi 2009.12.07. 09:05:10

Nekem csak az ugrott be, hogy 7 év alatt semmi komoly, csak a szexrobi? Ez azért igen...súlyos.

vagány csaj 2009.12.07. 09:05:49

@Devil2: Szia Szivem!
Egyrészt hétfő van... :..(
Másrészt fáj a hasam... :...((

Tovább is van mondjam még?? :))

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.07. 09:06:54

@Panni CsP: értettem, csak kihangsúlyoztam az összetartó erőt: laza eü-szex.:-)

vagány csaj 2009.12.07. 09:07:31

@Erásss:
Sziaaaaa!!!! :))))
Fájok... Nyügi vagyok... :(

Erásss 2009.12.07. 09:07:50

@Devil2:
Hát persze,hogy a borok!A tulajdonos fiát mégsem mondhatom...:D

boss888 2009.12.07. 09:08:15

@vagány csaj: Tán csak nem megjött a mikulás?! Örülj neki, hogy nem a gólya jött meg :)

Erásss 2009.12.07. 09:09:44

@vagány csaj:
Jaajjj Szivike...az nem jóóó!
Buliztál hétvégén?:)

vagány csaj 2009.12.07. 09:09:55

@boss888:
Ó, micsoda kedvesség, Drágám! Igen, megjött nekem is a miki, dcsak ezt így nem akartam kimondani. De már mindegy! :) Gólya?? Ugyan menj már! Az esélytelen! De milyen jó, hogy már megint témánál vagyunk... :))))))

Kósza 2009.12.07. 09:12:22

@vagány csaj: igyál két cent töményet, remek simaizom görcsoldó hatása van :)

Devil2 2009.12.07. 09:13:22

@Erásss:
Rendes vagy, az kellett volna még hogy összehozz a tulaj fiával. :S :D

vagány csaj 2009.12.07. 09:14:20

@Erásss:
Naná! De milyen jót! :))
És sutba dobtam a fogyókúrámat, pezsgőztem meg söröztem! :)) Úgyhogy nagyon jó kedvem volt. Annyit táncoltam... :)
Sőőt! Még a piát is ingyen kaptam, megtette hatását a csöcskidobós felsőm! :)) Azt mondta a pasi, ennyit megért! :))) Feküdtem a röhögéstől! :)

Erásss 2009.12.07. 09:14:58

@Devil2:
Látod,újult erővel szívom a véred...!:)
A fiával nem.legfeljebb a feleségével.Amúgy voltál már Bükkfürdőn?

Devil2 2009.12.07. 09:16:32

@vagány csaj:
Jah, akartam mondani hogy késett egy napot, mert tegnap volt Mikulás.
Ajj, de rossz poén. :(

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2009.12.07. 09:17:24

@vagány csaj:

A söröző nő meglehetősen taszító látvány. Ahogy a sör is.

vagány csaj 2009.12.07. 09:17:28

@Devil2: Nem. Szombaton. De most fáj... Azt hiszem megfáztam.

@Kósza: Most vettem be egy gyógyszert. Bár az általad említett megoldás valószínűleg hatásosabb lenne... :))

vagány csaj 2009.12.07. 09:18:39

@Erásss: Életem! Ha egyre gondolunk, akkor az Bükfürdő. Egy K-val! :)) :P
De mi is van Bükfürdőn??????????????????

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2009.12.07. 09:20:13

@vagány csaj:

Nem is teszem. Nem vagyok önmagam ellensége.

Devil2 2009.12.07. 09:20:17

@Erásss:
Helyesen Bükfürdő egyébként. :) Húú, lehet hogy valamikor évtizedekkel ezelőtt jártam ott, nem emlékszem.

Erásss 2009.12.07. 09:21:33

@vagány csaj:
Tudom!:)!!Már leesett!
A postíró írta: "Bükk***ről már sok jót hallottam".Ez szerintem Bükfürdő lehet!?Vagy más javaslat?

Erásss 2009.12.07. 09:22:40

@vagány csaj:
Nem mondod,mellbedobással győztél Szivi!?:D Én annyira imádom a pezsgőt!A doux édeset!:D

vagány csaj 2009.12.07. 09:24:30

@Erásss: Bükk mint hegység fent az Északi-középhegységben. A posztban arról van szó, legalábbis szerintem.

Devil2 2009.12.07. 09:25:43

@vagány csaj:
Áhh, vannak ilyen szégyenei a férfi nemnek. Azok meg is érdemlik ha kihasználod őket. :)

Spaller Eta 2009.12.07. 09:25:53

Répáshuta közelében Bükkszentkereszt van - mindkettő Miskolc felett - Bükfürdő a Dunántúlon van.

Erásss 2009.12.07. 09:26:11

@vagány csaj:
Nem tudom.Nekem Bükfürdő jutott kapásból eszembe,mert azért sokan járnak oda wellnesselni.Meg szép hely is...

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.12.07. 09:26:18

@Erásss: Bükkzsérc talán. Ott van egy nagyon híres Pincesor

Shopping 2009.12.07. 09:26:38

"Mindenki külföldre akart, Görögbe vagy Olaszba"

Téged sem az eszedért szeretnek babám!

vagány csaj 2009.12.07. 09:26:50

@Erásss:
Á, én is! Muszáj volt vennem egy üveggel. Törley Charmant Doux meg a vörös pezsgő. Annál jobb nincs! Én vöröset vettem.
Látod-látod! Ezt így kell csinálni! :)) Ha neki megérte... Végülis ő a tulaj. :DD

Devil2 2009.12.07. 09:28:06

@Erásss:
Áhh... ez inkább kérdés: dux édes? :D

Devil2 2009.12.07. 09:29:02

@Dzsungelnyuszi:
Na végre egy látó a vakok között. :)

Erásss 2009.12.07. 09:29:06

@vagány csaj:
Úgy hidd el,Én már inmunis vagyok a pezsgőre.Már szinte töménytelen mennyiséget meg tudok inni belőle.Viszont,ha csak beleszagolok a rövid italba,már attól fejre állok!:D Úgyhogy csak pezsgőt iszok,és nem keverem.

vagány csaj 2009.12.07. 09:29:16

@Devil2: Szégyenei? :)) Lehet, de nekem jól jött! Én ki akartam fizetni, de nem hagyta. Ennyi úgyse viszi csődbe! :)) Azt mondta neki megérte... :DD Nekem meg pláne! :))

Erásss 2009.12.07. 09:30:31

@vagány csaj:
Jaa és energiaitallal.Tuti,hogy energiaital függő vagyok!:)

Igazság Atyja 2009.12.07. 09:32:22

"A nyaralások és találkáink között persze vannak kapcsolataim a fővárosban is (mivel ott élek) de egyik sem komoly."

Trükkös megfogalmazás. Hát persze, hogy a "kapcsolatok" csak a pincerandik között élnek, ki is gondolná ezt másképp. Megnézed a naptárban, mikor esedékes a következő Bükkösmakkos-túra, aztán egy nappal előtte mindig szakítás. :)

"Bár most éppen kialakulóban van egy komolyabb, úgyhogy lehet, hogy jövőre máshova megyünk nyaralni. : )"

Egy ilyen nő, aki pár óra után szétteszi a lábát idegen férfiaknak, "egy komolyabb" miatt egyszercsak erényövet tesz magára? Kúrogatni fogsz te akkor is össze-vissza. Aggodalomra azonban semmi ok: ahogy előttem is megjegyezték már, ettől még nem vagy te prosti, hacsak nem játszanak szerepet az anyagiak némelyik történetben. Csak rüfke.

Devil2 2009.12.07. 09:32:33

@vagány csaj:
"Én ki akartam fizetni, de nem hagyta"
Na igen, itt kezdődik a lejtő. :)

Erásss 2009.12.07. 09:32:54

Na Én lépek,mert főznöm kell,meg be kell gépelnem anyu szociológiai tételeit!Jupppiii! :( Majd még érkezek később,de fél szemem a pályán lesz!
Mindenkinek további szép napot!:)

vagány csaj 2009.12.07. 09:33:35

@Erásss: Oh, én szombaton azért ittam többmindent. Délután pezsgőztünk barátnőmmel meg anyuval. Utána a szórakozóhelyen elkezdtem sörözni, közben meghívtak egy next-re meg egy tequilára... Aztán mondtam hogy elég, mert sok lesz. De semmi bajom nem volt. Csak jó kedvem volt. :)) Most szilveszterig úgyse iszok megint! Nem lehet annyit. Meg haverom már megszokta hogy józan vagyok, és csúnya szemmel nézett rám. Bár azt mondta hogy nem, de én láttam hogy igen. :))

Devil2 2009.12.07. 09:34:09

@Igazság Atyja:
Azt az álszent hétszázát! :D

Devil2 2009.12.07. 09:35:02

@Erásss:
Vigyázz oda ne kapjon a rántás! :))

Nikica21 2009.12.07. 09:35:51

@Devil2: Lehet van szép lánya is a tulajdonosnak!:D Bár sok bor után....!:D

vagány csaj 2009.12.07. 09:35:52

@Devil2: Neki lehet... :)

@Erásss: Hajrá! :P :)

Igazság Atyja 2009.12.07. 09:36:01

@Devil2: Egynémelyik poszt mind egyforma: a záró sorok _között_ kell olvasni. :)

Erásss 2009.12.07. 09:37:10

@Devil2:
Nem lesz rántás.Mert prószát sütök,meg valami levest.Azt még megálmodom!

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.12.07. 09:37:40

ahogy az elején írta, Törzsolvasó, ne zavarjuk el nagyon :)

Devil2 2009.12.07. 09:39:44

@Nikica21: Írtam ám a párducodra, láttad? :)

Igazság Atyja 2009.12.07. 09:40:50

@Panni CsP: Ő írta, hogy marjuk szét, ahogy jól esik. Nem tudom, feltűnt-e, hogy egyedül én tettem eleget a kérésének. ;)

Devil2 2009.12.07. 09:40:50

@Erásss:
Szerintem nagy sikered lenne egy főzős műsorban a sült levessel. :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2009.12.07. 09:42:28

@Panni CsP:

Jó de akkoris milyen agyilag zokni ótvar némber lehet? Modoros mint állat és ráadásul a középejrópaji madjarmajmotska szintet is hozza "Görögbe meg Olaszba" dumával...

Devil2 2009.12.07. 09:44:21

@Nikica21: Ja igen, láttad. :)
Hú én nem tudok órákat ülni egy helyben, ergo nem lennék jó modell. :))

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.12.07. 09:45:37

@Kedves Nard: igen, végül is ő maga írja, hogy szét lehet szedni.

Devil2 2009.12.07. 09:47:13

@Panni CsP: Hát jah, de hogy még a vére is fröcsögjön arra nem hiszem hogy számított. :)

öregmogyi 2009.12.07. 09:47:44

Ez vagy reklám, vagy egy jó nagy kiba**ás Robival. Hisz abszolút beazonosítható, és lehet, hogy Robi nője (felesége) már élesíti a körmeit.

Szerintem van nője... nem véletlen, hogy nem kereste a posztíróval a kapcsolatot év közben.

-a másik lehetőség, hogy minden vendéggel ilyen "kedves".
Reméljük a poszt hatására sokan magukra ismernek :-)

Girgesz 2009.12.07. 09:48:17

Szép napot mindenkinek!
No comment! Eljött azon ritka pillanatok egyike, amikor nincs hozzáfűznivalóm egy történethez... :D

alumi 2009.12.07. 09:48:18

@Igazság Atyja: oké, hogy egyenjogúság, meg minden, de szerintem is gáz a csaj.

Devil2 2009.12.07. 09:50:20

@öregmogyi: az lehet a menekvés, ha Robi nője nem olvas CSP blogot. :))

Erásss 2009.12.07. 09:51:35

@Devil2:
Jajjj,de humorosak vagyunk a mai nap folyamán!Látszik,hogy tegnap nem fáradtál el...:D

Girgesz 2009.12.07. 09:51:49

@öregmogyi: irigykedsz? :DDD

@Igazság Atyja: ha az ember nem párkapcsolatban él, akkor miért ne élvezze az eü.szexxet? Kellenek az ilyen nők is-így kerek a világ :D

Erásss 2009.12.07. 09:52:23

@Girgesz:
...meg az ilyen pasik!:D

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.12.07. 09:53:45

@öregmogyi: szerencsére sok panzió van a Bükkben :)

Devil2 2009.12.07. 09:54:03

@Erásss:
Látod, annak is megvan az előnye ha nem fárad el az ember. Na most ki szívná a Te véred, ha lefáradok az este folyamán? :D

vagány csaj 2009.12.07. 09:54:34

Kíváncsi lennék ki írta.

Egyébként ha már így szóba került Bükfürdő, én épp itt csücsülök, tehát ha valakinek szállás kell, csak szóljon, tudok pár olyan panziót, ahol jóképű a tulaj fia!!! :)))

@Girgesz: Helló-helló! Azért jó lenne ha hozzászólnál, kíváncsiak vagyunk a véleményedre, bár lehet hogy ezzel is mindent elárultál... :))

Devil2 2009.12.07. 09:56:30

@vagány csaj:
Tesztelted már a pincéket is? :))

Kytia 2009.12.07. 09:57:23

@Igazság Atyja: "Egy ilyen nő, aki pár óra után szétteszi a lábát idegen férfiaknak, "egy komolyabb" miatt egyszercsak erényövet tesz magára?"

Szerintem ez nem olyan elképzelhetetlen. Köhhhömm...egy barátnőm barátnőjének a barátnője már hallott ilyen esetről.:DDD

Girgesz 2009.12.07. 09:58:12

@Erásss: hát igen, az ilyen nők mellé kellenek az ilyen pasik is, különben egy idő után egyedül maradnának :))))

Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem az a véleményem, hogy ha valaki nincs kapcsolatban, akkor azzal és annyiszor csinálja, ahogy neki jól esik. (Ugyanis nem szeretem a hisztis embereket... és szerintem mindenki tudja, milyen az, ha nincs meg a "szexadagja" :DD)

Marvelous 2009.12.07. 09:58:46

A nők még mindig nem tudják, hogy mekkora szemét a férfinépség. Kihasználsz egy férfit, mert ingyen szexelsz vele, házhoz mész és még csak keresnie sem kell? húh, de jó neked..... Ti nem ettetek a tudás fájáról csak odaadtátok a gyümölcsét?

Kérdés: gyerekkorodban voltak nem létező barátaid? - mert ez a faszi egy ilyen...

Köszönöm, én köszönöm.......

Devil2 2009.12.07. 09:59:33

@Girgesz:
Hajjaj, tudjuk milyen az. :D

vagány csaj 2009.12.07. 09:59:48

@Kytia: Köhhömmm... nekem is... Csak nem..?? :DD

Igazság Atyja 2009.12.07. 09:59:53

@primu: Én nem ítélkezem mások felett: ha kinyílt az a harmadik szem a hasa közepén, amivel meglátta, hogy neki bizony buja kalandokra van szüksége, hajrá - bármilyen nemű is. De akkor ne mentegesse magát komolytalan badarságokkal a végén, ettől lett hiteltelen az egész. Ez a "komoly kapcsolatban gondolkodom, de valahogy mindig csak megdugnak a kósza helyespasik" az önigazoló summantások iskolapéldája.

@Devil2: Az is csak akkor, ha a posztoló egyik "komoly" kapcsolata sem. :)

vagány csaj 2009.12.07. 10:02:04

@Devil2: Hát erre nincsenek borospincék... :(
Te kis Te.... !!! Ezért még számolunk! :P :DD

Igazság Atyja 2009.12.07. 10:03:35

@Girgesz: Pont arról beszélgetünk, hogy hihetetlen, hogy vannak / voltak kapcsolatai (ott van a poszt végén), de mikor eljön a kalandozás ideje, akkor valahogy pont nincsenek. :) Nekem sincs semmi problémám azokkal a nőkkel, akik anyagiaktól mentesen csak lazáznak össze-vissza. Sőt, azokkal sincs, akik ellenszolgáltatások fejében teszik ezt. Csak egyik kategória sem tartozik az érdeklődési körömbe.

@Kytia: Én csak láttam olyat, aki hallott valakiről, aki a Blikkben olvasta. :)

Marvelous 2009.12.07. 10:04:12

ui: az a baj, hogy egy "egyéjszakást" kapcsolatnak veszel, valójában vénlány vagy, akit kihasználnak... addig osztogasd szépségedet, amíg van, utána? valami majd csak lesz (bármelyik férfit meg lehet kapni, azonban megtartani nem könnyű)

Girgesz 2009.12.07. 10:04:26

@Igazság Atyja: "Ez a "komoly kapcsolatban gondolkodom, de valahogy mindig csak megdugnak a kósza helyespasik" az önigazoló summantások iskolapéldája."
Na, erről már megvan a véleményem, de ha neki így jó,hát tegye... :D

Devil2 2009.12.07. 10:05:16

@Igazság Atyja:
Ezeket az izgalmakat hagyjuk meg a posztolónak. :)

"egyik komoly kapcsolata sem..." beszabehu.. :D

Kytia 2009.12.07. 10:08:53

@vagány csaj: Ugyanazt az EGY nőt ismerjük mindketten?:DDD Mert több ilyen biztosan nincs.:)))

vagány csaj 2009.12.07. 10:10:52

@Marvelous: "bármelyik férfit meg lehet kapni, azonban megtartani nem könnyű"

Na ez egy nagyon nagy igazság!!! Érdemes rajt elgondolkodni kedves posztoló! :)

repecs 2009.12.07. 10:11:29

A zaszony ingatag ugy hajlik mint a nád..
A sex férfiaknak cél a nöknek eszköz.

Devil2 2009.12.07. 10:12:04

@vagány csaj: Na azért engem elég nehezen kapnak meg a nők. :DD

vagány csaj 2009.12.07. 10:12:15

@Kytia: Valószínű egyre gondolunk! :)))

Kytia 2009.12.07. 10:12:50

@Marvelous: "valójában vénlány vagy, akit kihasználnak.."

Azért annyira nem egyértelmű nekem, hogy itt ki használ ki kit. Szerintem kölcsönösen szórakoztatják egymást. Mondjuk kapcsolatnak én sem nevezném, de szerintem nem teljesen gondolja komolyan a posztoló.

Girgesz 2009.12.07. 10:13:45

@Igazság Atyja: Még mindig jobb, ha a nyaralások előtt meneszti az épp aktuálist, mintha hitegetné,hogy ő milyen hű, de közben meg más járogatna benne...

Valószínű azért nem lepődök meg ezen a sztorin, mert van olyan ismerősöm, aki -feltételezem- hasonló beállítottságú: 36 éves, bulizik, minden "lazázásban" benne van, élvezi az életet, de 1 hónapnál tartósabb kapcsolata nem volt. Beszélgettem már vele erről, és arra jutottunk, hogy neki így jó. Hát ha ez a helyzet és neki jó... Nekem nem kellene egy ilyen barátnőnek, de havernak tökéletes :)

A poszt írója meg egy szóval sem említette az anyagiakat, tehát valószínű, hogy őt is csak a vére hajtja. Ha neki így jó, hát nekem is :D

De az, hogy valaki xxx évesen -az írás stílusából arra következtetek, hogy nem egy tini írta- nem képes/nem akar 7 év alatt egy komoly kapcsolatot sem létesíteni, hát az... pszichológusi eset. De mint írtam- ha neki így jó...

Kytia 2009.12.07. 10:14:48

@repecs: A férfiak még gyengédségre is hajlandóak a szexért, a nők pedig még szexre is hajlandóak a gyengédségért.:DD

vagány csaj 2009.12.07. 10:15:18

@Devil2:
Mert Te egy érzékeny lélek vagy! De kétlem, hogy nekem ellen tudnál állni... :PP :DDDD ...ha olyan lennék. :))

vagány csaj 2009.12.07. 10:16:59

@Kytia: Ezt de szépen megfogalmaztad! :))

Devil2 2009.12.07. 10:19:27

@vagány csaj:
Jah, ha én nem ilyen lennék amilyen vagyok, és Te sem olyan lennél amilyen vagy, akkor jó esélyünk lenne egymásba botlani? :))

tuli _ 2009.12.07. 10:22:28

Same time next year. Jó kis darab, érdemes megnézni.
Nincs ezzel semmi baj. A poszt írója nem nyavalyog, van pár jó napjuk, oszt annyi.
@vagány csaj: szerintem a lány nem akarja megtartani ezt a férfit.
ha nincs az ország minden táján egy ilyen hejjjesfiú, és ha nem csal meg vele senkit, ebben az egészben nem látok semmi kivetnivalót.
@Kedves Nard: nem. és nem :)

Devil2 2009.12.07. 10:24:16

@tuli (grincs):
Arról meg kár is lenne elmélkedni hogy Robinak mennyi áldozata van még a posztolón kívül. :)

Tjuca 2009.12.07. 10:24:25

mél
görögbe
olaszba

azért kívánom, hogy egyszer ne a haverokkal menjen nyaralni, egy bizonyos kor után már kell a válto(s)zatosság. :-)

Kytia 2009.12.07. 10:25:08

Amúgy meg: "bármelyik férfit meg lehet kapni, azonban megtartani nem könnyű"

Ki a franc akarja megtartani, ha sokkal könnyebb megkapni a következőt?!:DDD És akkor a változatosság rubrikát is kipipálhattam.:DDD

Na jó, ezt természetesen csak provokációs céllal írtam.:DDD

Girgesz 2009.12.07. 10:25:25

@Devil2: Hát az az áldozat, aki önként megy a "kés" alá, nem áldozat...

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.07. 10:25:37

@Marvelous: Bármelyik férfit meg lehet kapni, csak tartogatni nem érdemes mindegyiket.

Igazság Atyja 2009.12.07. 10:26:50

@Girgesz: "Még mindig jobb, ha a nyaralások előtt meneszti az épp aktuálist, mintha hitegetné,hogy ő milyen hű, de közben meg más járogatna benne..."

És ennél is jobb, ha nem hülyít semmiféle "épp aktuálist", ha számára a dugás (és főleg a változatosság a szexben) fontosabb, mint a párkapcsolat. Nem hiszem, hogy jóelőre a másik orrára kötné, hogy bár nagy a ceji, de sajnos idén is lesz nyaralás. :)

Devil2 2009.12.07. 10:27:26

@Girgesz:
Na ez ám a tudomány barátom, úgy áldozatot ejteni hogy őmaga se higgye azt hogy áldozat. :))

Tjuca 2009.12.07. 10:28:50

posztolócska tesze-Tosza
rátévedt a pincesorra
megesett a pásztoróra
visszatért pár hónap múlva

Devil2 2009.12.07. 10:30:30

Azért kár egyébként ezt a sztorit a szexre kisarkítani, mert azért van körítés is bőséggel, és van hogy a körítés legalább olyan érdekes vagy még érdekesebb mint maga a natúr szex. :))

2009.12.07. 10:33:23

@Tjuca:
Ez tetszett. :)

Nagyon jó kis poszt, nekem tetszett. :)

Gazz 2009.12.07. 10:36:57

Közben stabil pasid van-e?

2009.12.07. 10:37:42

@Gazz:
Mint írta nincs. :)

Girgesz 2009.12.07. 10:39:20

@Tjuca: :DDDD Egy költő veszett el benned :D

(Megkaptad már a válaszom?)

Girgesz 2009.12.07. 10:42:07

@Devil2: Passz. Ehhez a tudományhoz én nem értek. Én mindig hagytam magam elcsábítani az első jelre :DDDD

Igazság Atyja 2009.12.07. 10:43:34

Egyik pasija sem stabil két üveg Bikavér után, ez a nagy bánata. :)

Girgesz 2009.12.07. 10:44:51

@Igazság Atyja: "A nyaralások és találkáink között persze vannak kapcsolataim ... de egyik sem komoly"
Hát azért valószínűnek tartom, hogy az épp aktuális is tudja, hogy nem kell olyan komolyan venni a hölgyikét...

Girgesz 2009.12.07. 10:46:23

@Igazság Atyja: Lehet ő a billegális pasikra bukik :P :DDD

2009.12.07. 10:46:40

Jajjj de kukacoskodók vagytok. :P

Sündorottya 2009.12.07. 10:47:07

Jövőre veled ugyanitt? :-)))

vivax 2009.12.07. 10:50:58

Ejj-ejj te Robi Robi;)
te trükkös Robi te.

Tjuca 2009.12.07. 10:52:19

@Girgesz: válaszoltam.
nálunk a férjem a nagy költő, pl. neki köszönhető a kakidalunk, ami egy zenész ismerős jóvoltából azóta már dallammal bír.
(ez egyébként az öreg néne őzikéjének elferdítése avagy aktualizálása volt)

Igazság Atyja 2009.12.07. 10:52:43

@Girgesz: Az, hogy te valószínűnek tartod, csak a hölgy iránti jóhiszeműséged jele. Egy igazi úriember lehetsz. :) Egyébként miből gondolod, hogy az "épp aktuális" tudja, hogy csak lazáznak? Ha csak összejárnak dugni, akkor semmi szükség szakításra (nem is értelmezhető itt ez a szó), mikor közeleg a borkóstolás ideje. Csakszex kapcsolat esetén senkinek nincs alapja semmit számon kérni a másikon, ilyenből párhuzamosan akárhány futtatható, magyarul a hölgy szabadkozása is indokolatlan lenne. :)

2009.12.07. 10:58:33

@Igazság Atyja: (és persze nem csak Neked szól)
Honnan veszitek hogy az, hogy azt írta, hogy nem komoly kapcsolatai voltak eddig az azt jelenti, hogy egy... nem is tudom már hogy fogalmaztátok meg??? Viszonyítási alap függvénye, hogy melyik kapcsolatodat mennyire tartod komolynak.

alumi 2009.12.07. 11:01:27

@Igazság Atyja: simán mondhatja otthon, hogy "bocs édes, csajbulizni megyünk..tudod a szokásos éves b(T)ortúra. Bort kóstolunk, nektárt nyalogatunk, behatóan tanulmányozzuk a pincéket, jól "benyomunk" a csillagos ég alatt..."

Továbbra is azt mondom, hogy én alapvetően az egyenjogúság híve vagyok, és egy nőnek is kell a jó szex, de a 7 évig semmi komollyal nem tudok zöld ágra vergődni.

vagány csaj 2009.12.07. 11:02:12

@Devil2: Nem egészen! Ha én olyan lennék, S te olyan vagy amilyen vagy, ha én akarnám, úgysem tudnál ellenállni nekem. :P :)) Mert ahogy @MindenÉrdekesCsakKérdezniKell: is mondta, mindennek ellen lehet állni, csak a kísértésnek nem! :))

@tuli (grincs): Persze, egyértelmű, egy a véleményünk! :)

@Igazság Atyja: Jaaj, fiúk! Tényleg nem értitek?? Nem volt semmilyen komolyabb kapcsolata amit dobni kellett volna a "ynaralás" miatt. Közbe-közbe szexkapcsolat. Azt annyi. :)

Girgesz 2009.12.07. 11:03:43

@Igazság Atyja: na, ezzel a jelzővel se illettek még :DDDDD Úgy látszik, fejlődik a jellemem ;)

Én alapból a pozitívan ítélek meg mindenkit, csak később romlik meg a véleményem egyesekről. Ettől függetlenül a poszt írójáról nincs okom rosszat feltételezni, mert:
1. Ha az épp aktuális is tudja, hogy csak lazáznak, akkor nincs gond.
2., Ha az épp aktuális nem tudja a tényeket, de sétálójegyet kap a nyaralás előtt, akkor nem volt megcsalva. Nem lehet egy szava sem.
3., Ha az épp aktuális beleélte magát, de menesztve vagyon, akkor az esetből tanul és ha könnyűvérű a hölgy, akkor volt pár kellemes órája, és tanult pár új dolgot(pl. nem csak a férfiakat vezeti a farkuk, de a nők is elvesztik az eszük, ha bizseregni kezd a nuni).
4., Ha az épp aktuális beleélte magát a helyzetbe, de elküldték a nyaralás előtt, akkor volt pár kellemes órája, tanulhat az esetből és legalább megtudja, hogy "ilyen az élet kispofám." És legalább nem volt megcsalva.

Leggy 2009.12.07. 11:05:01

@Igazság Atyja: tetszik ez a rüfke szó (bár kissé ódivatú)- és a férfi megfelelője mi, rüff?

Girgesz 2009.12.07. 11:08:03

@vagány csaj: Ez így helyes:
@Igazság Atyja: Jaaj, fiúk!(Girgesz kivételével) Tényleg nem értitek?? Nem volt semmilyen komolyabb kapcsolata amit dobni kellett volna a "nya(ral)ás" miatt. Közbe-közbe szexkapcsolat. Azt annyi. :)

:DDDDDDD

Kósza 2009.12.07. 11:11:14

@Leggy: dehogy rüff,...ott van a posztban, olvashatod :)
Szép szál gyerek, vakító kék szemekkel, kreolos babasima bőr, finom párnás kéz...!

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.12.07. 11:16:11

@Girgesz: ezzel az alapos recenzióval egyet tudok érteni. Akármilyen is a lány morális tartása, tiszta lapokkal játszott. Ez aztán a Tantra-szex - jó hosszú elő-és utójáték :)
Nincs a kötődés nélküli kapcsolatokkal semmi baj, amennyiben nem sért harmadik felet. Aphrodité istennő is nemcsak megtestesítette a vágyat és az érzéki örömöket, hanem másokban is képes volt szenvedélyt csiholni és...khm...kamatyolni velük.
Oszt az iskolába tanítják!

Che Pel (törölt) 2009.12.07. 11:17:18

És teljesen igaza van!

TÉNYLEG SZAJHA!!!!!!!!

vagány csaj 2009.12.07. 11:18:01

Tisztelet a kivételnek, @Girgesz:-nek! :))
Így van! :)

@Zsu0805: Szijja Drágám! :)) Mizu? Láttam a Te 7végéd is jó volt... :DD :PP

Kytia 2009.12.07. 11:19:56

@Leggy: Á, dehogy. Férfi megfelelője az "egészséges, öntudatos, talpig Fééérfi". Legalábbis így szokták nevezni egyesek. De veled értek egyet: legyen inkább rüff.:)

vagány csaj 2009.12.07. 11:20:07

@Panni CsP: A baj ott kezdődik, amikor az egyik fél (általában a nők) lassan elkezdenek többet érezni és komolyabbra váltanák a kapcsolatot...

2009.12.07. 11:20:48

@Panni CsP:
És ha nem lenne Aphrodité nem lenne az a zavaró "légy" se, aki nonstop repked a nyilaival. :)

Igazság Atyja 2009.12.07. 11:22:20

@primu: Azért nem tudsz vele zöld ágra vergődni, mert a te értékrendedtől ez idegen. Én mindenféle felállást el tudok fogadni, ahol senki nem ver át senkit, és harmadik szereplőben sem történik károsodás. De ha csak szex + változatosság kell, akkor ne hitesse el egyetlen férfival sem az ellenkezőjét még átmenetileg sem. (Persze itt hozzá lehetne tenni, hogy az a férfi, aki nem látja, hogy mennyire komolytalan egy ilyen nő, az meg is érdemli. Dehát tudjuk, mire képes az a bizonyos köd - viszont még ez sem menti fel a summantás alól a másik felet.)
De itt konkrétan én sem tudom irigyelni azt a "kialakulóban lévő komolyabbat", akárhogy is nézem. :)

@Leggy: Férfi változata Riff-Raff, mint a Rocky Horror Picture Show szereplője: media.skateboard.com.au/forum/images/RHPS-CRH46-RiffRaffPortrait.jpg :)

smartdrive 2009.12.07. 11:22:55

valami érdekesebb nincs?

Girgesz 2009.12.07. 11:25:35

@Panni CsP: hát azért a poszt írójának még elég sokat kell kamatyolni, hogy istennőnek tekintsék :DDDDD

2009.12.07. 11:25:37

@vagány csaj:
Hello Édesem!
Fuuu ne is mond... nem igy terveztem. De azért jó volt. Nem kicsit fájt a lábam. Látszik retró volt, jah és az agyára mentem a dj-knek. :)

@Kytia:
A csajok szajhák, ha belemennem bármibe is (lehet hogy csak egyszer életükbe), viszont a csávok: "ők a fuuu de fasza pasik" ha minden csajt aki hagyja magát gerincre vágnak. Amúgy meg mit panaszkodnak. Ha nem lennének ilyen csajok ők se lennének "fasza csávók".

Girgesz 2009.12.07. 11:28:05

@Zsu0805: már kezdtem azt hinni, hogy arra a légyre gondolsz, amit a nőkelőbb-utóbb bekapnak. Mert annak Héra az istennője. :D

2009.12.07. 11:28:26

@smartdrive:
Mi számodra az érdekesebb?

Igazság Atyja 2009.12.07. 11:30:39

@Zsu0805: Az utolsó mondatoddal kicsit vitatkoznék. Ha nem lennének ilyen csajok, ők akkor is fasza csávók lennének. Ugyanis a becserkészett nők többsége nem ilyen, hanem olyan, akiket normális párkapcsolat ígéretével döntögetnek, míg pár hét után rájuk nem unnak. :) Persze a posztoló kategóriája azért üde színfolt a palettán, mert nem kell hosszasan udvarolni nekik az első aktus előtt. Egy kis kocsikázás, némi bor, aztán hadd szóljon.

Kytia 2009.12.07. 11:31:20

@vagány csaj: "A baj ott kezdődik, amikor az egyik fél (általában a nők) lassan elkezdenek többet érezni és komolyabbra váltanák a kapcsolatot..."

Ilyenkor segít a "józan ész"-nek nevezett alkalmazás.:)

vagány csaj 2009.12.07. 11:33:40

@Zsu0805: "Ha nem lennének ilyen csajok ők se lennének "fasza csávók"." Ahhaa, nagyon igaz! Ma is egyetértünk! :))

Na én a lábamat nem éreztem hogy fájt volna... :) Nálunk vegyes zene volt, de csakis a legjobbak! A 60 éves haverommal (második apám) csak úgy roptuk a táncot! :)) A szomszéddal, a fiával, unokatesóm csajával... Igen jó buli volt! Na de másnap, mikor a Krisztivel elsétáltunk a városba, hogy kivisszük a bébimet a Mikulásünnepségre, nekem is meggyűlt a bajom a magassarkúval... Kriszti ura vitt haza, mert nem bírtam volna hazabaktatni... :)) (Benne volt a blui hatása is! :D)

Girgesz 2009.12.07. 11:34:39

@Panni CsP: ez de durva! Már az első résznél feladtam a továbbolvasást :)))))

vagány csaj 2009.12.07. 11:34:43

@Kytia: Ami néha bejön, de néha a szív győz, ami után következik a szenvedés... :)

Kytia 2009.12.07. 11:35:46

@Igazság Atyja: Egyébként akkor már nem is érzik magukat olyan fasza csávónak, ha könnyű nőt dugnak meg. Az igazán menő az, ha sikerül átverni valakit az általad említett módon. Azzal már fel lehet vágni.

2009.12.07. 11:35:47

@Igazság Atyja:
De ugyanezt egy nő is megteheti (már aki, én még nem éltem ilyesmivel) egy kis pia, egy kis csábítás, aztán vágják gerincre a pasikat. Az meg hogy melyik pasi mit képzel bele a dologba... most őszintén, ki gondolja azt, hogy ha első este már d-nak akkor abból egy olyan fuuu de komoly kapcsolat lesz? Ugyan már, első estés d-ásos kapcsolatból milyen aránnyal lesz kapcsolat? Ne legyünk már ennyire naívak. :)

Xmas 2009.12.07. 11:37:52

@Panni CsP: Hány panzió van a Bükkben Répáshutához közel, úgy, hogy a tulaj fia Róbert, akinek autómentője van?

Szerintem nem túl sok...

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.12.07. 11:39:28

@Girgesz: itt olyat ír magának, amilyet akar :)

2009.12.07. 11:39:30

@Girgesz:
Amit írtam a légyről elveszett... :( A lényege a szerelem (Aphrodité) és a háború (Arész) volt, az, hogy szerelemben és háborúban mindent szabad. Úgy fest szerelmük gyümölcse szó szerint vette a mondást, és előszeretettel él is vele. Az agyára megy az embereknek, aztán egyszer meg így fog járni:

www.hoxa.hu/pic/kepeslapok/0000004195.jpg

tuli _ 2009.12.07. 11:40:00

@Devil2: aki áldozattá válik, annak aszondom, ő baja, ha olyan hülye.

@primu: 7 évig semmi komoly, az baj. magyarul szexen kívül nem kell másra. tapasztalatom szerint a férfiak messziről megérzik, kivel tehetik meg, és kivel nem.

Kytia 2009.12.07. 11:41:05

@vagány csaj: Az a titka, hogy már amikor elkezded érezni, hogy nyíladozik a hasadban a harmadik szem, akkor gyorsan elmész egy vízilabda meccsre pasikat stírölni, és közben azt a mantrát ismételgeted magadban, hogy "rengetegjópasivanaföldönrengetegjópasivanaföldön...".:)

De ez nem túl kellemes, ennél okosabb megoldás, ha az ember eleve nem áll szóba faszkalapokkal.:)

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.12.07. 11:42:38

@Xmas: nekem azt írta, hogy néhány adatot megváltoztatott, mert nem akarja, hogy magára ismerjen bárki is, tehát lehet, hogy nem panzió, hanem zimmer frei, és nem autómentő, hanem busz, és nem Robi, hanem más. Nem tudom, melyik adat valós, de nem is számít.

Xmas 2009.12.07. 11:43:57

@Panni CsP: Így már más :) Akkor meg ne azt mondd, hogy elég sok panzió van a Bükkben :D

Igazság Atyja 2009.12.07. 11:44:56

@Kytia: Így van. Egy több f˛˛˛t fogott mint kilincset típusú nővel csak akkor lehet(ne) felvágni, ha igazi bombázó (lenne). Mondanom sem kell, hogy ők viszont szinte kivétel nélkül hivatásosak. :)

@Zsu0805: Itt egy kis félreértés van. Róbert biztos, hogy semmit nem képzel bele a dologba, ezt a hozzáállása egyértelműen megmutatja. Nincs levél, nincs hívás, de ha arrafelé nyaral a csaj, ismét dugnak párat. Nyilván a többi fickó (akik szintén azonnal megfektették) sem vetít bele mást. Viszont egy átlagos szellemi képességű rüfke is fel tudja fogni, hogy "komoly kapcsolat" esetén nincs azonnal szex, ott adni kell az úrilányt legaláb pár randi erejéig. Na, azokat fogja szívatni az ilyen.

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.12.07. 11:45:49

@Xmas: próbáltam növelni azt a cinkosan jótékony ködöt :)

Kósza 2009.12.07. 11:46:13

@Kytia: tiltakozom, sztem átvágással megfektetett nővel nem nagy kunszt felvágni! A magam részéről az score, ha a posztban szereplő "nem problémás" csajjal fut össze az ember. Mert akkor és ott az a nő csak "engem" akart, nem kell szédíteni, hazudozni! Hazugsággal bármit el lehet érni - átmenetileg.

Kham 2009.12.07. 11:47:50

Szörnyű dolog, hogy senki nem gondol bele a posztíró baráti társaságának problémájába, pedig nekik a legnehezebb. Szegények már 7 éve nem jutottak el se olaszba, se görögbe, se lengyelbe, mert a zsuzsinak menni kell a Bükkbe hágatni, évente kétszer. Vajon összesúgnak Bükkháromcsillag egyetlen kocsmájában a magányos estéken, miközben az éjféli pincelátogatás zajlik, amikből ő kimaradnak, hogy "Nem rossz, nem rossz, de most már elmehetnék Zalába vagy Vasba. Egy ismerősöm legendákat mesélt GyőrMosonSopronból"

vagány csaj 2009.12.07. 11:51:23

@Kytia: Te mindig messziről kiszúrod a faszkalapokat? Vagy egyátalán esetünkben miért faszkalap a faszkalap? Mert nem akar komolyabbat? :))

2009.12.07. 11:51:35

@Igazság Atyja:
Ki mondta, hogy nem az volt az első és utolsó egyéjszakás kalandja? A kommentemet amúgy már nem a poszthoz írtam, hanem amúgy. :) De amúgy meg lehet hogy a lány is úgy kezeli a helyzetet, hogy "hmmm jön a nyár, megyünk nyaralni, megint lesz egy jó kis semmi folytatás szexélményem" Ha meg azt vesszük ez lehetne az igazán jó "szexkapcsolat", az igazán jó egy-(egy) éjszakás kapcsolat. Csak elvették ami kell nekik, éltek a lehetőséggel és kölcsönösen kihasználták egymást. Utána meg kit érdekel, hogy keres-e, vagy hány csajjal csinálja ugyanezt. De azért adjanak a védekezésre, és a nyaralás után keresse fel a nődokit egy gyors szürésre a biztonság kedvéért. :) :P

tárhejj · http://atarhely.hu 2009.12.07. 11:53:23

Azért a tartósság fogalmát kicsit másképp értelmezem.

2009.12.07. 11:56:19

@Kham:
Héééé a Zsuzsi nevet cseréljük ki másra. :) De igaz, én tuti ülnék a kis bacardi kolám felett és ecsetelném, hogy most már biztos a hordók tetején megy a hancur. :) Jah és persze kiküldenék pár e-mailt 1-1 panzióba, hogy árajánlatot kérjek, jah és mellékeljék a "panzió" 20-30 éves kor közé eső dolgozóinak a képlistáját (iwiw adatait). Ezt persze kinyomtatnám, szépen lefűzném (hogy persze rendbe legyen minden) és szóróanyagként kiosztanám a barátnők között, hogy akkor ki hova akar menni... :P

vagány csaj 2009.12.07. 11:57:20

@Kham: Ha hiszed ha nem, ez nekem is eszembe jutott. Csak aztán közben elfelejtettem. Ez teljesen igaz. De szerintem nem súgnak össze a háta mögött. Ha annyira nem tetszene nekik a szitu, akkor nem sugdolóznának, hanem nyíltan kimondanák, hogy helyszínt kéne változtatni. Végülis 4-en vannak 1 ellen... Az igazán jó barátok ennyire toleránsak. Le a kalappal előttük! :)))

Kósza 2009.12.07. 11:59:58

@vagány csaj: vagy esetleg azon a környéken jóképű fia van a kocsmárosnak, a boltosnak, rendőrnek, postásnak,... :) így a többiek sem unatkoznak, csak ezt főhősünk nem tudja.

2009.12.07. 12:01:08

@Kósza:
Vagy apuci bánik el a maradék hárommal. :) Lehet nagy kujon az öreg. :)

Kósza 2009.12.07. 12:02:11

@Zsu0805: juhéjjjj, lassan ideje körülnéznem eladó panziók ügyében,.... 15 éves lesz lassan a fiam :)

2009.12.07. 12:02:47

@vagány csaj:
Amúgy nekem meg az elején, mikor írta, hogy borpince meg ilyenek. Felrémlett egy film... Motel... Panzió... hátha lesz egy kis darabolás vagy emberrablás. :)

vagány csaj 2009.12.07. 12:02:52

@Zsu0805: Hmm... Jó ötlet! Legközelebb én is így választok panziót! Iwiw adatlap és képek alapján! :))

vagány csaj 2009.12.07. 12:03:30

@Zsu0805: De legalábbis a vén szipirtyóhoz még egyszer vissza nem megyek...

2009.12.07. 12:06:37

@Kósza:
Hmmm... sajnos a fiad fiatalka, de ha a lányom majd betölti a ...... azthiszem átgondolom még egyszer....... a 30-at, akkor elküldöm felétek. :)

@vagány csaj:
Látod-látod milyen ötleteim vannak. Mire jó az iwiw... Én ott csekkoltam le a fogdokimat is. :) Még szép hogy megnézem, hogy ki operálja ki a fogaimat. :P

Kytia 2009.12.07. 12:06:41

@vagány csaj: Neeem. A faszkalap csak akkor faszkalap, ha nem akar komolyabbat, de mégis hiú ábrándokat kezd ébreszteni benned. Ha pl. megbeszélitek, hogy ez csak laza kapcsolat, mégis elkezd romantikus sms-eket írni. Talán azért, mert így jobban bebiztosítva érzi magát szextémában.:) Hát, azért messziről nem szúrom ki őket, de igyekszem résen lenni summantásügyben.:)

Devil2 2009.12.07. 12:08:28

@Zsu0805: Na jó, mikor árulod el hogy Te vagy a mai nap szerzője? :))

2009.12.07. 12:10:03

@vagány csaj:
Ne is mond, olyan képeim vannak. Mi Balatonföldvárra megyünk vissza rendszeresen, az egyik családi ismerős házába, de a néni utolsó alkalommal lejött utánunk. A csajok kicsit sokat ittak, ment az asztaltánc aztán a nénit is be akarták vonni. Nem annyira díjjazta az ötletet... De jól járt, mivel a szomszéd srácok (fiatalkák) azt hitték milyen poén lesz és átkéreckedtek, a nénike meg addig ügyeskedett, hogy másnap mig mi a strandon süttettük magunkat, a fiúk pakolták a fát és nyírták a füvet. :)

tuli _ 2009.12.07. 12:10:18

@tárhejj: ezt nem egy sráctól hallottam. és a környezetemben is vannak olyan lányok, akikkel egyszerűen esze ágában sincs a hejjespasiknak sem szórakozni. van tartásuk, eszesek, helyesek, nem egy numerára kellenének. ha mégis, ezek a lányok hamargyorsan leállítják őket, a fiúk tudják, hogy nincs semmi keresnivalójuk náluk.

2009.12.07. 12:11:26

@Devil2:
áááá dehogy én. Isten mentsen, én nem iszok bort. :) És a Moteljelenetet se kívánnám magamnak, tuti rémálmaim lennének. :)

Devil2 2009.12.07. 12:13:57

@tuli (grincs):
ez mind szép, de a dolgok igencsak meg tudnak változni ha kinyílik az a bizonyos szem a hasban.<---- egyébként milyen hülye egy képzavar ez... :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.07. 12:15:47

Engem érdekelne, hogy hány éves az író. Max. 23-24, akit még csak a futó kapcsolatok elégítenek ki? Vagy 40 feletti, elvált, többgyerekes milf, aki az életéből hiányzó romantikát próbálja így pótolni?
S Robi hány éves, s vajon van-e állandó kapcsolata, akit az évi pár napos dugások idejére leráz?

Lobelt 2009.12.07. 12:16:11

Kikérem magamnak a "borsznob"-ot... :D

Hát igen, így van ez velünk, a Bükkből származó Róbertekkel: elemi erejű, leküzdhetetlen vágyat ébresztünk a nőkben... :)

tuli _ 2009.12.07. 12:16:22

@Devil2: ha hóhányóknak hagyják, hogy kinyíljon. akkor igen. (iszonyú, ráadásul vizuális típus vagyok:))

Devil2 2009.12.07. 12:16:51

@Zsu0805:
Pedig ezt kezdtem hinni, olyan szépen alá tudod támasztani a posztoló álláspontját. :)

2009.12.07. 12:18:09

@Lobelt:
Hello-hello! :) :) :) :D :D :D

Tjuca 2009.12.07. 12:19:09

@Devil2: ja, nekem csak két szem nyílt a hasamban, de azok a gazdájukkal együtt távoztak. ezen a gyönyörű képen én is fennakadtam ma már. pláne, miután ezt olvastam: criticalbiomass.freeblog.hu/archives/2009/09/15/Bizarr_kis_szines/

Devil2 2009.12.07. 12:19:41

@Lobelt:
Áhhá, még az avatarképválasztással is igyekszel palástolni ezt? :D

Lobelt 2009.12.07. 12:20:04

@Zsu0805: Hello-hello! Sajnos csak ennyi fért bele mára. Iszonyat sok dolgom van. :S Majd talán holnap, ha ma sikerül mindent elintéznem.

Devil2 2009.12.07. 12:22:14

@Tjuca:
Te jó ég, ez már a Nyolcadik utas a halál. :S

Lobelt 2009.12.07. 12:22:18

@Devil2: Nem. Én is ellenállhatatlan vágyat ébresztek minden nőben. Ha meglátnak, ellenállhatatlanul vágynak arra, hogy valahol máshol legyenek. :)

2009.12.07. 12:23:30

@Devil2:
Érdekes a poszt... tetszik. Az biztos hogy ha egyéjszakás kufircba mennék ez lenne az ideális. :)

@Lobelt:
Ne márrrrrr! :( :( Sírni fogok! :( :( Szip-szip...:)

Girgesz 2009.12.07. 12:23:46

@Zsu0805: "Ezt persze kinyomtatnám, szépen lefűzném (hogy persze rendbe legyen minden) és szóróanyagként kiosztanám a barátnők között, hogy akkor ki hova akar menni... :P"

Aztán ők mehetnek oda, ahova akarnak, te meg mész a "Bükkbe" :P:))))

Lobelt 2009.12.07. 12:24:29

@Zsu0805: Nnna, azt rögtön gondoltam...

Devil2 2009.12.07. 12:25:10

@Lobelt:
Hát ezt nem én mondtam... :)

Igazság Atyja 2009.12.07. 12:26:08

Ja igen, a borsznobság. A Bükk lankáin termett ez a szép, kerek, tartalmas poszt. Nem tolakodó, s harmonikusan elegyednek benne a bujaság telt ízei. Zsenge csibehús mellé, szobahőmérsékleten ajánljuk. :)

Devil2 2009.12.07. 12:26:35

@Zsu0805:
Na majdcsak meggyőzöd saját magadat, csak kéne hozzá egy vakító kék szempár és egy pár puha kéz. :)

2009.12.07. 12:27:10

@Girgesz:
Hát a kék szemek csábítanak... De azért ennyire nem. :) :P

@Lobelt:
Most már bevallhatod, hogy Te vagy a poszt szereplője, mármint nem a főszereplő, hanem a mellékág. :) A pincébe moteles jelenetet autómentővel rohangáló fiucska. :P

Lobelt 2009.12.07. 12:27:20

@Devil2: Én sem mondtam, hanem írtam. Fura lett volna, ha hangosan is kimondom itt az irodában. Ha egyedül vagyok, akkor azért, ha meg nem, akkor azért.

No, de most tényleg lelépek. Örültem, hogy megint nevettetek rajtam. Jó, tudom, nem rajtam, velem... (Ahha... Persze...) Ahoy!

alumi 2009.12.07. 12:27:39

@tuli (grincs): na ez az...
nem mondom, hogy időnként nem kell nullázni a számlálót a nőknél. kell. nagyon is!:))) és erre, ha becsúszik egy rövid eü kapcsolat, akkor lelke rajta.

de hogy 7 éve, évente egyszer jár oda olajoztatni, hááát...

ha csak a keksz miatt, akkor azért évi egy igen ritka (de ugyan miért másért járna ugye?:))

ha viszont más is olajozza a futóművét közben Pesten (már megint egy újabb sztereotipizálási lehetőség a vidékiek kezében a pösti ribancokról...ezért a posztoló lábára taposnék) , akkor erősen felvetődik a homo ribancus alfaj lehetősége a hölgyeménynél.

nem mondom: ha szingli, végül is senkinek sem tartozik elszámolással, de egyem a lelkét: nem nyomorgatja ott valahol belül, ahol másnál a lélek, meg érzelmek vannak, hogy csak faszputtonynak (legyünk stílusosak!:))kell?

2009.12.07. 12:30:05

@Lobelt:
Nah szép, lelépsz a vallomás elött. :) Szép-szép

Lobelt 2009.12.07. 12:30:20

@Zsu0805: Kérdezd meg Devilt2-t, szerinte én vagyok-e, aki első ránézésre eláztatja minden nő bugyiját... :D

Amúgy meg nem stimmel, nem lehetek én. Én nem autómentővel, hanem dömperrel csajozok.

Devil2 2009.12.07. 12:30:43

@primu:
Nyugalom, senki nem sztereotipizált itt semmit a "pösti ribancokról".. :)

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.07. 12:31:30

@tuli (grincs): merthogy szerintem nem érzik: be fognak próbálkozni mindenképp, azután hamargyorsan leépítjük őket, de ez nem megérzés. (Én meg agyalhatok rajta, hogy mivel bátorítottam, hogy odajöjjön, és mindig rájövök, hogy semmivel, max. azzal, hogy nem ült mellettem hímnemű. Aztán építhetem lefelé. Kellemetlen.)

alumi 2009.12.07. 12:32:00

@Igazság Atyja: azt el tudnám képzelni, hogy egy ilyen vidéki hejjespasi kényeztessen a borospincék hűs árnyékában..:)

azt már kevésbé, hogy ezt 7 évig úgy csináljam vele, hogy ne kezdjek el kötődni hozzá....

Igazság Atyja 2009.12.07. 12:32:26

Borítékolható, hogy jópár különböző budapesti és vidéki szakszervizben olajoztat a hölgy. Nagyon helyesen! Csak így van lehetősége rangsort felállítani a kiszolgálás és a körítés minősége között. :)

alumi 2009.12.07. 12:32:35

@Devil2: huhhh *izzadtságot homlokáról letöröl* :)

Devil2 2009.12.07. 12:32:51

@Lobelt: Remélem a Te humorérzéked jobb mint az enyém. :)
Béke

2009.12.07. 12:33:08

@Devil2:
Puha kéz... ez milyen már. :) Inkább ahogy mondani szoktam... szép szem, szép mosoly és persze a kémia. :) :P

2009.12.07. 12:35:34

@Lobelt: @Devil2:
Ti találkoztatok már amúgy? :)

Robi, Te csak ne áztasd el semmiféle csaj bugyiját se, max a barátnődét. :P :) Vigyázzál vigyázzál mert kapsz egy anyai maflázst. :P :)

Devil2 2009.12.07. 12:35:54

@Zsu0805:
Na jó, mégse legyen már közben retkes, bütykös keze a szép mosoly mellé. :)

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.07. 12:36:02

@primu: vagy jobban nyomorgatja, ha annak sem kell. Kinek, hogy.

Devil2 2009.12.07. 12:36:31

@Zsu0805:
Nem, Szeged nagy város ám.. :)

Igazság Atyja 2009.12.07. 12:37:09

@primu: A kötődés elkerülésére két kézenfekvő módszer is van.

1) Tudatosan kivéded, hogy az aktus mellé esetleg sallangok (beszélgetések, flört, humor, satöbbi) is becsússzanak. A felvezetés sem lehet hosszabb pár percnél az akció előtt.
2) Több tucat vidéki hejjespasid van talonban, és ciklikusan olajoztatsz mindegyiknél. Ilyen sokhoz csak nem lehet kötődni annyira egyszerre. :)

A kettő kombinációja a leghatékonyabb. Remélhetőleg felbukkan a posztoló és elárulja, hogy csinálják az igazi profik. :)

2009.12.07. 12:38:53

@Devil2:
Jó tény, de azon segíteni lehet. Manapság olyan jó kis krémek vannak, meg persze manikűrös is. :) Viszont ha az a 3 nincs meg, azon nem segít senki. :)
Chhh pedig azt hittem legalább Ti már taliztatok. :)

2009.12.07. 12:41:07

@Igazság Atyja:
Vagy csak egyszeri alkalom, és ahhoz tartjátok is magatokat. Amúgy meg ez a gáz, hogy női részről általába ha többszöri az eset, akkor előbb utobb kialakul valamicske kötődés-érzelem. Ami már elrontja a csak szex és más semmi kapolatot. :)

Devil2 2009.12.07. 12:42:01

@Zsu0805:
Be kell vallanom férfiasan, rám nem hat Lobelt bugyinedvesítő kisugárzása. :))
Bocs Lobelt, a magas labdát le kellett ütnöm! :)

tuli _ 2009.12.07. 12:42:56

@tarquin -a hétfő ördöge: azt érzik meg, hogy nem szórakozásra jók bizonyos lányok. arra sokan vannak. tehát a hejjespasi is bepróbálkozhat, sőt, sokat megtehet az ilyen lányokért, még el is érheti akár őket. velük nem játszik, hanem tőlük komolyat akar, és azért sokat tesz. (vagy lelép, mert tudja, hogy semmi keresnivalója nincs szex célra)

Igazság Atyja 2009.12.07. 12:43:34

@Zsu0805: Így van, mindig a nő a hibás, látod. :)

2009.12.07. 12:45:04

@Devil2:
Az azért durva lenne, ha hatna Rád! :P Bár a mai világba... :) :D

Igazság Atyja 2009.12.07. 12:45:06

@tuli (grincs): Sokat tesz a "komolyért" a komolyan vehető lányoknál a hejjespasee, de csak amíg bebiztosítva nem érzi a tutit. Akkor mindenképp feltámad a vadászösztön újra és kezdődnek a huncut kalandok. Tudom, általánosítás, meg szerintem. :)

2009.12.07. 12:45:34

@Igazság Atyja:
Jóóó persze van pasi is aki beleéli magát a dolgokba feleslegesen. :)

Devil2 2009.12.07. 12:46:06

@Zsu0805:
Nem, nem ez még a mai világban sem működik, ami engem illet. :)

Igazság Atyja 2009.12.07. 12:49:16

@Zsu0805: Néha megesik az is. Még nyáron kacéran bámult és szemezett velem egy szemben ülő csinos, fiatal hölgy a metrón. Úgy beleéltem magam, hogy jóval később szálltam le. Nade mikor szex is van pár órás "ismeretség" után? Hacsak nem valami önelégült selyemfiúról van szó, nem fogja azt hinni, hogy ez kizárólag az ő sármjának köszönhető. :)

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.07. 12:56:07

@tuli (grincs): annak mi köze a megérzéshez, ha ezt a leépítés során majdnem csupa nagybetűvel ordítják bele az arcukba? Végül is mindegy ám, csak gondolkozom itt a lényegtelenen.:-)

boogieee · http://www.pallas70.hu/logisztikai-ugyintezo.php 2009.12.07. 12:57:55

Ez nem komoly kapcsolat, ne hogy azt hidd, csak szórakoztok egymással, a tartós kapcsolat kulcsa nem az, hogy valakivel egyszer vagy kétszer évente összebújok!

alumi 2009.12.07. 12:58:24

@Igazság Atyja: ó je, igen, igen.

minden megyében, egy faszi. így legalább a barinők is megtanulják hány megye van..:)

kellene egy ízes beszédű nyírségi, egy kackiás bajuszú hortobágyi betyár, egy Balaton-melléki barnára sült, egy egri harcias bornemissza, egy szegedi halászlegény, egy pesti úrifiúcska, egy Bács megyei tenyeres-talpas tanyasi, egy finom, művelt győri, egy hoteltulajdonos zalai, egy markos bakonyi, és egy nógrádi sukár csávó.

azt hiszem, minden hétvégén meglenne a programom...:)

alumi 2009.12.07. 12:59:41

@tuli (grincs): nálam volt olyan, hogy bepróbálkozott....hosszan. aztán kapcsolat lett. végül x év után megpattant, mert hát ugye a vére...:)

Girgesz 2009.12.07. 13:00:36

@Igazság Atyja: "Hacsak nem valami önelégült selyemfiúról van szó, nem fogja azt hinni, hogy ez kizárólag az ő sármjának köszönhető. :)"
Nem? Több olyan estről is tudok -saját tapasztalat, barátaim tapasztalata-, hogy vagy le volt szögezve szóban is, hogy a kapcsolat komolytalan és csak létszükségletet elégít ki, vagy pedig annyira lehetett érezni az együttléteken, hogy másra már nem is gondolt az ember. DE -hozzáteszem-, hogy ez mindig komoly kapcsolaton kívül volt. Akit szeret az ember, azt nem támadja hátba egy megcsalással.

alumi 2009.12.07. 13:00:59

@tarquin -a hétfő ördöge: olyan célra minden nő elkel!:)

vannak olyan férfiak, akiknek mindegy, hogy milyen körítés veszi körül a lyukat...:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2009.12.07. 13:01:26

Az ember egy-egy fényes pillanatában szeretné megállítani az Időt, amely nem halad, hanem táguló, vagy éppen szűkülő körben forog velünk, mintha óriáskeréken ülnénk: fent kifényesedünk, megérezzük a Nap és a csillagok közelségét, s aztán újra lemerülünk a mélybe, a hit, az erő és az önbizalom elvesztésének mélyébe, amelyet Keresztes Szent János úgy nevez: a lélek sötét éjszakája.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.07. 13:02:24

@primu: tolnai szegénylegényt miért hagyod ki?

Igazság Atyja 2009.12.07. 13:03:36

@primu: Kikérem magamnak a hiányos listát a gyulai szeszcsempész fenegyerekek nevében. :)

vagány csaj 2009.12.07. 13:04:51

Elképesztő, hogy mindig az ebédszünetem alatt vagytok a legaktívabbak... :(

@Kósza: Az lehet. Volt idejük már felderíteni a terepet, hogy ők se unatkozzanak, s így közös érdekből járnak mindig oda. :))

@Zsu0805: Jaja, jó ötleteid vannak, de azért egyszer egy kiviteli tervet is szereztnék látni! :P :))

@Kytia: Ahhaa, most már értem. Aki csak hiteget. Van olyan is, de én általában átlátok a szitán. A baj az, hogy nálam ez pont fordítva működik: nem az kell aki hiteget, és szerelmes sms-eket irogat, hanem az, aki hűvösen viszonyul hozzám, azt akarom betörni. Kisebb-nagyobb sikerekkel... :)))

vagány csaj 2009.12.07. 13:06:35

@boogieee: Gondolom erre a posztoló is rájött. Az írásból lehet következtetni, hogy nem tizenéves tinivel van dolgunk...

alumi 2009.12.07. 13:07:06

@Kedves Nard: nem igaz. ezen a szinten az nem számít. évente kétszer ha lejutok... addig spóroljon..

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): bocs, felveszem a listára. a változatosság gyönyörködtet.:D

@Igazság Atyja: ha házipálinka is van, akkor felveszem a listára!!:)

Girgesz 2009.12.07. 13:07:08

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): mert az szegény és nem tudja kifizetni az első randimeghívást sem }:) :P

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2009.12.07. 13:07:14

@vagány csaj:

Eddig csak fejedet sikerült betörnöd gondolom :)

vagány csaj 2009.12.07. 13:07:43

@Devil2: @Zsu0805: AAAjj, hát nem hiszem el, hogy nektek még nem esett le, hogy ki írta a posztot! Ne csak nézzetek, lássatok is!!! :))) Én már tudom! :PP

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2009.12.07. 13:08:09

@primu:

Legalább gumira tudjon költeni! Annyira ne legyen szegény, hogy a teszkós krémsajt csomagolását fordítsa ki! :D

Igazság Atyja 2009.12.07. 13:09:39

@Girgesz: Átfogalmazom, lehet, hogy félreérthető voltam. Hacsak nem valami önelégült selyemfiúról van szó, nem fogja azt hinni a férfiember, hogy kizárólag az ő sármjának köszönhető, hogy pár órás "ismeretség" után meg lehet dönteni a hölgyet. Ez elsősorban a nő könnyűvérűségének a bizonyítéka, és nem a férfi hejjespasee mivoltának.

@Devil2: Már eleve ott voltam. :) Egyébként megfordult a fejemben, hogy esetleg csak nagyon hasonlítok egy ismerősére, azért nézeget.

Kham 2009.12.07. 13:12:36

@Zsu0805: Ja tényleg! Akkor nem zsuzsi a pincesoros posztíró, hanem zsófi. Ha Zsófi is van a kommentelők között, akkor meg Zita, de abból már nem engedek.

2009.12.07. 13:13:48

@Igazság Atyja:
Az a gond, hogy egyesek, legyen az pasi vagy csaj, azt hiszik, hogy ha első este vagy 1-2 nap után történik valami az már garancia egy kapcsolarta. Egy frászt. A szex nem ígéret semmire. Bár tény, hogy a helyzetet jobb tisztázni szóban is, és nyomatíkosítani hogy mit akarunk, ha meg a másik ezt nem teszi meg, akkor kérdezzünk rá, puhatolozzunk. Ha ezt nem tesszük meg akkor az már a mi hibánk.

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.07. 13:16:02

@primu: természetesen, mégis mennyien értelmezik önbizalomnövelőnek.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.07. 13:16:21

@Girgesz: Miért kéne kifizetni? A pincébe viszem:D

Igazság Atyja 2009.12.07. 13:16:55

@primu: Ágyas, vegyes házipálesz mindig van készleten, ez alap, és még csempészni sem kell. Telt, harmonikus, nem tolakodó ízű - akár a poszt, de három feles után nem csak a kép megy el, hanem a hang is. :) A békési munkatársamtól szoktam kapni ilyeneket, aszalt gyümölcs is van az üveg alján. Igen, azt hiszem eljött az ivás ideje ma is.

2009.12.07. 13:19:10

@Kham:
Danke. :)

@vagány csaj:
Hát elméleti sikon már körvonalazódik a dolog, de a gyakorlati sikkal már más a helyzet. :)
Én eskü nem jövök rá, hogy ki a posztoló. Mondjátok már el. :)

Igazság Atyja 2009.12.07. 13:20:33

@Zsu0805: Aki ilyet hisz, az nem nyert értelmet, a hamar befigyelő szexből tényleg nem érdemes levonni semmilyen következtetést. Én viszont épp az ellenkezőjét hiszem: aki néhány óra után ágyba tudok dönteni, azzal garantáltan nem lesz semmi komoly, csak szex. Biztos vagyok benne ugyanis, hogy az ilyen nő mással is lazán megcsinálja (akár kapcsolatban is), nem pedig az én... hogy is mondják a címlaplányok.. "belső kisugárzásomnak" nem tudott ellenállni. :)

papillon 2009.12.07. 13:24:33

Szerintem egyenjogúság van, a nők is úgy élhetnek, ahogy akarnak.
Az, hogy hosszabb ideig ezt kívánja csinálni, vagy mégis belekapaszkodik egy "stabil" f@xba, az az ő dolga.
Ha nem pénzért csinálja, hanem hobbiból, az nem elítélendő.
Láttam már sok olyan hölgyet, aki fiatalabb korában "igyekezett tapasztalatokat szerezni", mégis rendes, felelősségteljes családanya lett belőlük. (Persze van ellentétes példa is.) De azért a mai fiataloknak (talán a korábbiaknak is), kell, hogy kitombolhassák magukat. Enélkül már az első héten is a fiatalasszony csak besavanyodott, kielégülésre képtelen vénasszony.

vagány csaj 2009.12.07. 13:25:09

@Kham: A Z betűvel kezdődő női nevekből nem engedsz!! Ez vajon minek köszönhető? Biztos nem puszta véletlen! :P :))

Devil2 2009.12.07. 13:26:59

@Igazság Atyja:
Megölöm ezt gépet! Az előző hsz-em sztornó!

vagány csaj 2009.12.07. 13:28:04

@Zsu0805: Majd megsúgom! :) Azon a gyakorlati síkon dolgozni kell, nem szeretnék megint egy rigolyás vénlányba botlani nyaralás alatt a jóképű panziótulajdonosok helyett... :DDDDD

Girgesz 2009.12.07. 13:28:27

@Igazság Atyja: "Én viszont épp az ellenkezőjét hiszem: aki néhány óra után ágyba tudok dönteni, azzal garantáltan nem lesz semmi komoly, csak szex."
De jól esik néha az is(csak szex) -nem? Látod,párszor már te is belefutottál ilyenbe,mégsem élted bele magad. Jó volt és semmi több. Visszatérve a poszt írójára,valószínű ő is így fogja fel. (De az a hét év komolytalanul tényleg necces :D Szerinted pszichomókus látta már?;DDD)

alumi 2009.12.07. 13:28:37

@Igazság Atyja: a baj az, hogy ilyen cuccom nekem is van. házi, 53 fokos, vegyes, tiszta gyümölcsesszencia...:)

@Kedves Nard: dehogyis. disznóbél öregem! disznóbél!:)

Igazság Atyja 2009.12.07. 13:28:46

@Devil2: Ok, ok, alap, hogy odamentem. Azonnal, kendőzetlenül jeleztem a szándékaimat. Rábólintott, adtam egy ezrest a forgalmi ügyeleten szolgálatban lévő kisasszonynak, így bemehettünk a személyzeti helyiségbe. Itt 13 perc alatt nyolcféle pózban magamévá tettem. Ezután viszont rágyújtott, márpedig én dohányos hölgyekkel nem kezdek. Az órámra néztem és valami gagyi indokkal olajra léptem. Te hogy csináltad volna?

vagány csaj 2009.12.07. 13:28:58

@Kytia: Hát van egy nagyon erőőős gyanúm!!! :P

2009.12.07. 13:29:33

@Igazság Atyja:
Nah igen, pontosan, akit hamar ágyba viszel attól ne is várj semmit. Ám az, hogy valaki egyszer-egyszer belemegy ilyenbe az nem feltétlenül jelenti azt, hogy egy szajha. Bár itt is kérdés, hogy kinél mi a határ. Ha esetleg 1-2 az belefér? Vagy akár a 5-6 is még belefér? A 10 már sok? A sok kortól is függ? Valljuk be, mindenkinek vannak igényei, legyen az nő vagy férfi, és csábíthatóak vagyunk. Mi a rosszabb, ha esetleg beújítasz x idő alatt 1-1 egyéjszakásat, vagy ha beújítasz egy szimpla "szex-kapcsolatot", vagy ha keresel valakit akit azzal hitegetsz, hogy kapcsolatba vagyotok, közbe meg minden más fontosabb mint ő?

Skatulya bácsi megmondta 2009.12.07. 13:30:04

Na ide figyeljetek/idefigyeljetek, majmok! Lenne egy konstrukktív javaslatom: szóljatok annak a majom indexnek/majom indexeseknek, vagy mittomén, melyik majomnak (aki kompetens), hogy írják már ki a nevét minden majom blognak, mert több százezer/többszázezer nem-majom honfitársamat kímélnétek vele, hogy erre a majomszar blogra kattintson! Élni és élni hagyni! Az egy dolog, hogy majomhányinger a blog címe, de ha ki lenne írva teljesen a címe azon a majom index.hu-n, akkor tényleg senki nem kattintana ide, csak a majmok. Így nem kapnánk már eleve rókaingert már csak ennek a szimplaszardivatmajomgeeci blog címének az elolvasása folytán sem.

Alázatos szolgájuk!

Devil2 2009.12.07. 13:30:15

@Igazság Atyja: Hogy én? Nekem is vannak gyenge kifogásaim. :))

vagány csaj 2009.12.07. 13:30:25

@Kytia: @Zsu0805: De nem vagyok rá felhatalmazva, hogy felfedjem a posztolót, ezért nem tehetem meg. Ha ő maga nem jelentkezik... Különben is, és ha a sejtésem rossz?? (Mondjuk az kizárt!) :DD

tuli _ 2009.12.07. 13:31:00

@Igazság Atyja: általában igen, így van. debizony, ha ahejjespasi megtalálta az igazit, bizony mondom néktek, marad, és foggal körömmel ragaszkodik. mert ők is nehezen találják meg az igazit. (az más kérdés, hogy valóban nem egy életre van kibiztosítva mellette a nő, hiszen ugyanígy sok-sok év múlva találhat egy újabb igazit is. node ki nem?)

@primu: azért x évig ugye maradt. az már egyáltalán nem biztos, hogy a hejjespasisága miatt pattant meg (nyilván te tudod. ha egy kapcsolat nem működik jól, lehet az randa is, meg helyes is, vége.

@tarquin -a hétfő ördöge: talán a sértettség, mert nem szoktak hozzá, hogy ők is elküldhetőek.

Girgesz 2009.12.07. 13:31:07

@primu: "dehogyis. disznóbél öregem! disznóbél!:) "

Te aztán tudsz élni! :DDD

Devil2 2009.12.07. 13:34:20

@vagány csaj: Jó Neked, fogalmam sincs ki írhatta...

alumi 2009.12.07. 13:36:05

@tuli (grincs): ja, nem teljesen, de bejátszott az is..:) persze ezek utólag derülnek ki általában.:)

@Girgesz: laza vagyok. elindítottam az egy megye-egy pasi projektet...ebbe minden belefér.érted...:)

Girgesz 2009.12.07. 13:38:03

@primu: Értem indítottad el?De rendes vagy :)))))

Igazság Atyja 2009.12.07. 13:39:07

@Girgesz: Persze, semmi probléma az ilyennel, ha mindkét szereplő csak annak látja, ami. Én nem Robiról feltételeztem, hogy beleélte volna magát bármibe is, hanem a többi fazonról, akiket hülyít a posztoló a fővárosban. Legalábbis ő "kapcsolatokról" beszél a pinceszexek között. Namármost szerintem az, amit egyik fél sem vesz komolyan, az nem kapcsolat. Az lehet románc, viszony, eü. szex, akármi. Amit viszont csak a posztoló nem vesz komolyan, a másik viszont igen, az summantás.

@Zsu0805: Amit mondasz, azzal teljesen egyetértek, de ez csak érintőlegesen kapcsolódik ahhoz, amit mondok. Ugyanis azt, hogy hány alkalommal figyelt be egyéjszakás egy nő életében, úgysem fogja annak az orrára kötni, akivel kissé legnyugodva hosszabb távú kapcsolatban gondolkodik. Vagy gondolod, hogy egy ilyen nő már az elején megmondja frankón, hogy Józsikám, te a 148-ik egyéjszakásom vagy ugyan, de úgy érzem, ebből lehet is valami? :)

@primu: Az enyém is pont ilyen. Na, akkor ezzel nem lehet nálad a lista elejére ugrani. Nem baj, a 19. versenyző is sorra kerül évente legalább három hétvégén, ha jól számolok. :)

Kham 2009.12.07. 13:40:04

@vagány csaj: Nem véletlen bizony, minden felvilágosult és racionális ember tudja hogy a "Z" betűs lányok lelkét a szülők eladják az ördögnek. Tizenharmadik születésnapjukon elragadja őket a főördög: dévaj mulatságokra, féktelen kéjvágyra és férfifaló praktikákra kényszeríti őket, egészen 35 éves korukig, amikor ez az életvitel váratlanul megszakad. (Persze nem azért mert a Z betűs lányok lenyugszanak, hanem már az ördög sem bírja tovább a pörgést)

vagány csaj 2009.12.07. 13:42:41

@Zsu0805: Drágám! Mivel mindnekinek más az értékrendje, erre egységes választ úgysem kapsz. A lényeg, hogy az illető érezze jól magad abban amit csinál, és ne mások véleményétől tegye függővé az életét.

Igazság Atyja 2009.12.07. 13:44:19

@tuli (grincs): Bárki találhat idővel egy igazibb igazit, persze. Csak a hejjespasee esetében van speciális tényező is a vadászösztön mellett: a lényegesen kedvezőbb vadászati statisztika. Hiába érzi úgy, hogy megtalálta a komoly Igazit, a lángolás alább fog hagyni, és hejjespasee lévén hamarabb átveszi a helyét nála a kalandozás izgalma újra. És mivel ő eleve egy sokkal tágabb tartományból válogathat, hamarabb is kezd félrekacsintani, majd válogatni, akár egy "igazibb komolyat" keres, akár csak kalandozni akar ismét egy kicsit.

vagány csaj 2009.12.07. 13:44:57

@Kham: Micsoda magyarázat! Nem semmi! De lehet, hogy most Téged az itteni Z betűs lányok megköveznek. Vagy lehet épp arra gyúrsz?? :P :DD

alumi 2009.12.07. 13:45:56

@Girgesz: *laposan néz*

@Igazság Atyja: jaja. ha feltűnik a faluban a "muffmobil", akkor kezdetsz örülni, és gyorsan takarítsd fel a pincét, vagy a nagyi sufniját.

alumi 2009.12.07. 13:47:03

@Skatulya bácsi megmondta: hú, most nagyon pislogok, meg minden.

Devil2 2009.12.07. 13:47:20

@Igazság Atyja:
Mondd már ki hogy szeretnél hejjespasee lenni. :)

vagány csaj 2009.12.07. 13:47:49

@Devil2: Jaaj, nem igaz, nem lehettek ilyen bénák! Olvassatok vissza az eleje-közepe tájékáról! Van egy hölgyike aki nem kommentelt, viszont nagyon erősen támasztja alá a posztot!!!! Nem hiszem el, hogy csak nekem tűnt fel! Még az is lehet, hogy én gondolok rosszra... :))

Igazság Atyja 2009.12.07. 13:50:06

@Devil2: Nem szeretnék, az nem csak külsőségeket jelent, hanem életforma is egyben. Én megmaradok helyes pasinak. :) Hazudtam, persze, hogy szeretnék. Manapság csak ők érvényesülnek, olvastam a *ina magazinban. :)

vagány csaj 2009.12.07. 13:52:52

@Devil2: Én nem is rá gondoltam!!!! Na mindegy! :DD

Girgesz 2009.12.07. 13:55:11

@primu: "*laposan néz*"
*Girgesz is* :DDD

Ennél azért kevesebbel is beérem :DDD

2009.12.07. 13:55:25

@Kham:
Mért pont a Z betűs lányok? Én Zs vagyok. Gondolom akkor rám vagy csak félig igaz, vagy egyáltalán nem. :)

Devil2 2009.12.07. 13:56:23

@Igazság Atyja:
Ne olvass ilyen buta magazinokat. :)

2009.12.07. 13:56:38

@Igazság Atyja:
De jó, hogy nekem nem volt ilyen, gáz lenne, mert túlzottan őszinte vagyok ha kérdeznek. :)

Girgesz 2009.12.07. 13:57:46

@Igazság Atyja: Van már P*na magazin is?-vagy lemaradtam a trendről? :D

2009.12.07. 13:58:39

@vagány csaj:
Ez igaz, és ha azt egy pasi nem tudja elfogadni akkor az már gond. Én amúgy Missy-re gondoltam. Ültem és ettem a kis húslevesből származó marhahusit, és két tormás jajj de csip között azt hittem megvilágosodtam. De aztán olvastam-olvastam, h lehet mégse ő az. :) Nah árulja már el a posztoló, hogy kicsoda. :)

tuli _ 2009.12.07. 13:59:31

@Igazság Atyja: van amikor nem mer kockáztatni, mert tudja, hogy nagyot bukhat. ehhez természetesen olyan partner kell, akit még neki sem ér meg elveszíteni. minden hejjespasinál létezhet olyan kategória is, amikor a nő még jobb kategória nála.
(valóban, a kevesebb hányad ez, de létező halmaz)

@primu:
utólag hát, mert még gyáva szar is az illető.

vagány csaj 2009.12.07. 14:01:17

@Devil2: Nem is rá gondoltam... Esélytelen... :)) Reménytelen vagy! :P :DD

Devil2 2009.12.07. 14:02:02

@tuli (grincs): mondanál nekünk valamit még? :)

Igazság Atyja 2009.12.07. 14:03:12

@Devil2: @Girgesz: Persze, hogy vannak ilyenek. Mit számít az, hogy "buta" a magazin vagy sem? Az ezekben látható hölgyeket nem az eszükért szeretjük. :)

@Zsu0805: Nem hiszem. Aki az őszinteséget túlzásba viszi, az más szóval bunkó. :)

2009.12.07. 14:03:56

@vagány csaj:
Biztosan tudod hogy ki az?

2009.12.07. 14:04:34

@Igazság Atyja:
Tehát mond ki, nyiltan: Bunkó vagyok. :) Köszy, végre valaki. :P

vagány csaj 2009.12.07. 14:05:34

@Zsu0805: Igen, szerintem tuti tudom ki!!! :))

2009.12.07. 14:06:13

@vagány csaj:
Te írtad? Erás tuti nem, Niki se, Csillag se, én se. A többieket meg egyáltalán nem ismerem, tehát sose fogok rájönni. De én még akkor is Lobelt-re szavazok. :) Tuti ő a pincenézős Robi! :)

Girgesz 2009.12.07. 14:07:02

@vagány csaj: én is a poszt mellett szóltam... de mielőtt akárki rám gondolt volna, nem esetem a Róbert(meg úgy általában is nőpárti vagyok), allergiás vagyok a vörösborra-még jó, hogy ritkán iszom), és 7 év alatt 2 komoly kapcsolatom volt, amiből az egyik még egy jó ideig tartani fog :DDDDDDDDD

Igazság Atyja 2009.12.07. 14:09:30

@Zsu0805: Pont azért mondtam, hogy nem hiszem, mert nem hiszem. Másrészt az igazi bunkó akkor is (sőt, főleg akkor) "őszinte", mikor nem is kérdezi senki. Ne kekeckedj. :)

tuli _ 2009.12.07. 14:10:49

@Devil2: bármikor előszedem a közhelytáramból, csak szólj :D
És ugyan hihetetlen, de itt sem én vagyok minden poszt fő- avagy mellékszereplője :)

Devil2 2009.12.07. 14:11:32

@Igazság Atyja:
Olvasok ám a sorok között, ehhez nem csak Te értesz.. :))

Girgesz 2009.12.07. 14:12:02

@Igazság Atyja:"Az ezekben látható hölgyeket nem az eszükért szeretjük. :)"

De őket nagyon :)))))) (Múltkoriban volt egy riport az egyik ilyen cicababával, és megkérdezték tőle, hogy mit csinálna, ha sok pénze lenne. Erre megcsattogtatta az édi szempilláit és ártatlanul kijelentette, hogy "megcsináltatnám a melleim és ennivalót vinnék belőle Etiópiába, mert szegény ázsiaiaknak nincs mit enniük mostanában." Nem tudtam, hogy sírjak, vagy nevessek inkább.)

2009.12.07. 14:16:12

@Girgesz:
Inkább sírjunk. :)

Girgesz 2009.12.07. 14:17:11

@Zsu0805: Sírva vigad a magyar... :D

Devil2 2009.12.07. 14:20:48

@Girgesz:
Most miért Ázsiában sem tombol a jólét mindenhol.. :D

Igazság Atyja 2009.12.07. 14:21:02

@tuli (grincs): Szerintem ha egy kapcsolat megtartásának fő indoka az egyik (vagy mindkét) fél részéről az, hogy a másik külseje 10/10-es, és nem az érzések, az már régen gáz. Persze bukhat nagyot más vonatkozásban is: mikor a nő házias, nem anyagias, jó a szex (vele) is, és meg lehet együtt jelenni társaságban. Amolyan kényelmi tutilyuk-tutitűzhely jellegel van tehát, és ez előnyös hosszabb távon is. (Sok ilyen poszt volt a Szakítóson is, élen a fickó telefonjából előkerülő félmeztelen csajos képekről szólóval. "Hazudj valamit, te állat!" :) De akkor is érdekekről és nem érzelmekről beszélgetünk a hejjespasee kapcsán, aki szerinted 'sokat veszíthet'.

Igazság Atyja 2009.12.07. 14:23:05

@Girgesz: Mi ebben a kivetnivaló? Bár az szórakoztatóbb lenne, ha pont az ellenkezőjét nyilatkozná. "Bekapnék pár falatot egy elit étteremben, és megcsináltatnám egy etiópiai lány melleit." :)

Stupidella 2009.12.07. 14:25:36

"„jó ez a vidéki marketing, valószínűleg ezzel akarják feldobni a forgalmat és minden csaj ezt a szolgáltatást kapja!” Ez persze csak vicc."

Honnan tudod, hogy ez csak vicc? :)

tuli _ 2009.12.07. 14:27:27

@Igazság Atyja: eh. sokat veszíthet, de nem a külső miatt. a külső ideig-óráig számít. sosem elég, kivéve, ha kirakatnak szánja az illető.
A nagy szerelem minden kapcsolatban elmúlik, ettől még nem mindenki kergeti ezt az érzést folyamatosan, 3-4 évente, ha úgy látja, hogy a megtalálttal érdemes hosszú távon eltöltenie azokat a hétköznapokat. ehhez azonban már kell a gyerekproject is. új, és új célok.
gyerek nélkül még kevés 10-15 éves kapcsolatot láttam.

Devil2 2009.12.07. 14:29:53

@Igazság Atyja:
Inkább gabalyodjanak össze a 10/10-esek, minthogy arról filozofáljanak, hogy érdemes e kapcsolatot kezedniük egymással.

alumi 2009.12.07. 14:34:19

@Girgesz: még ennél is? :)

@tuli (grincs): na igen..
igaz, ha a szemembe mondja a kész tényállást, akkor meg egy érzéketlen szemét..:DD
bár végül is: " a még élni akarok, nem állok készen egy ilyen szintű elköteleződésre", az az én olvasatomban egyenlő a "annyi helyes lány van. nem tudom elképzelni, hogy ne döntsek még meg jópárat..." dumával.:)

(és ez még mindig jobb, mint benne maradni a kapcsolatban és sunnyogva félredugni)

Igazság Atyja 2009.12.07. 14:35:23

@tuli (grincs): Pontosan arról van szó, hogy általában kirakatnak szánja. A 10/6-os nőt nem fogja preferálni a 10/10-es plázacicához képest csak azért, mert előreláthatóan gondosabb családanya válna belőle majd a szerelem elmúltával. Legalábbis én még nem láttam ilyet, de biztosan akad kivétel.

Girgesz 2009.12.07. 14:36:34

@Devil2: :DDDD De legalább jó szíve van a lánynak :))) (Bár elsők a mellei, utána jöhetnek az éhezők. Na de Etiópia Ázsiában???

Girgesz 2009.12.07. 14:37:43

@Igazság Atyja: Azt hiszem, ez lett volna az a válasz, aminél nemcsak a falatot nyeltem volna félre vacsi közben, de a nyelvem is :DDD

Devil2 2009.12.07. 14:39:33

@Girgesz:
Jó, hát nem nagy a különbség, az egyik kontinens A-val, a másik meg Á-val kezdődik. Ezt a kis kavart lehet a lámpaláz számlájára írni szerintem. :D

Igazság Atyja 2009.12.07. 14:42:32

@Girgesz: Az éhínség elől Etiópiába menekülő kínaikra gondolt valószínűleg. Elég rosszmájúak vagytok itt páran, ha szép hölgyekről van szó. Nem kell egyből sztereotipizálni. :)

Girgesz 2009.12.07. 14:42:37

@primu: Hát annál mindenképp, hogy elindíts értem egy "minden megyében egy pasi" projektet :D A "minden megyében csak én vagyok" felállás már jobban tetszik;)

tuli _ 2009.12.07. 14:44:23

@primu: a sunnyogva félredugástól én is hányni tudnék.

@Igazság Atyja: naácsi. a 10/10-es csak és kizárólag plázacica lehet?
azé' ez nem így van. ráadásul én kifejezetten nem a róluk beszéltem. ugyanis nagyon sokaknál nem ők a 10/10-esek.
szép, okos, normális lányokról beszéltem, akikkel persze jó megjelenni, de nem azért kellenek, hogy kirakatok legyenek.
a preferálás kérdéshez: pont sokan de igen. mert, ha meg akarnak állapodni, azt hiszik, mellettük biztonságban lesznek. pedig nagyon nem. mert a hejjespasi mellett önértékelésük is az egekbe szökik. onnantól kezdve pedig úgy érzik, szabad a pálya nekik is.

Girgesz 2009.12.07. 14:44:45

@Igazság Atyja: a tapasztalatot mióta hívjuk sztereotípiának? :)))

Az MSzP szavazói maffia kezébe juttatták Magyaro-t 2009.12.07. 14:45:06

Ó baszod te kamuribanc!

Mekkora hazug sztori má ez!

:D

alumi 2009.12.07. 14:46:29

@Girgesz: te foglalt vagy, nincs szavazati jogod!:)
nem fogok én küzdeni senkivel!:)

Girgesz 2009.12.07. 14:49:24

@Devil2: Tudod te mekkora a különbség az A és az Á között?
(Bár ezt most inkább nem írom le, mert pár hölgy tuti megsértődne. :DDDD)

Devil2 2009.12.07. 14:51:05

@Girgesz:
Azt nem tudom mekkora a különbség, de az nemhogy a haha és a hűha között van? :D

2009.12.07. 14:51:48

@Girgesz:
Ird csak, kiváncsi vagyok.

2009.12.07. 14:52:28

@Devil2:
Jaja, pár cm különbség. :P :)

Girgesz 2009.12.07. 14:54:32

@primu: azt hittem a szavazati jog korral jár :D

A francba!-pedig már azt hittem, hogy a belső kisugárzásom(csak nincs olyan messze Paks:D) van rád ilyen hatással...

Devil2 2009.12.07. 14:55:14

@Zsu0805: Na igen, de hosszban vagy szélességben? :)

Devil2 2009.12.07. 14:57:49

Répáshuta... arrafelé teremnek a szép szál, egészséges répák.

alumi 2009.12.07. 14:59:59

@Girgesz: belső kisugárzás? itt épp országjáró túrára castingolok lelkes vidéki hejjespasikat. te meg a belső kisugárzásról papolsz?:))))

Girgesz 2009.12.07. 15:00:09

@Zsu0805: Igen, a női részről ez.(Nem vagy te olyan elveszett ;D)
A férfi részről pedig az, ha orális szex közben a hölgy azt mondja Á, vagy azt, hogy A. Rögtön megérzed a különbséget :DDDD

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.07. 15:01:07

Hát annyira tolja magát és a Bükkben is van, nyilvánvaló, hogy vagány volt.

Devil2 2009.12.07. 15:01:21

@primu:
Na lássuk, mitől érdemes részt venni azon a kasztingon. :))

Girgesz 2009.12.07. 15:03:05

@primu: Ja, bocs. Akkor kár papolnom -alapból megnyerő a külsőm. :DDDD

vagány csaj 2009.12.07. 15:05:04

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): hahahahahahahahaaaaaaaa :P
Ez nem nyert!! :D
Különben is megtárgyaltuk már, hogy a Bükk az Északi-középhegységben van, én meg Vas megyében a Dunántúlon vagyok. Csak a gyengébbek kedvéért... :PP

Girgesz 2009.12.07. 15:05:14

@Devil2: félbehajtva. Na @primu: , megnyertem a castingot? :D

Igazság Atyja 2009.12.07. 15:06:58

@Girgesz: Mióta a pofátlanul elsikkasztott összegeket "sikerdíjnak", vagy a kurvákat konzumlányoknak. És még sorolhatnám. :)

@primu: A megyejáró felsorolásodban nem csak külsőségekre vonatkozó jelzők szerepeltek, ezért gondolhatta, hogy esetleg belső kisugárzással is labdába lehet rúgni. Már amennyiben az adott megyében nem akad hejjespasee, aki megütné a szintet. Dehát nem úgy megy az. :)

@tuli (grincs): Nem csak. Sztereotipizáltam, általánosságban, szerintem. :) Szép, okos, normális lányokról beszélni jó. Velük beszélni meg még jobb lenne, ha nem csak a mesében létezne ez a kategória. Olyan ez mint a "Jól, gyorsan és olcsón dolgozom. Ön ebből kettőt választhat." :)

Devil2 2009.12.07. 15:07:26

@vagány csaj: ehh, ezt most nem értem... térképen?

vagány csaj 2009.12.07. 15:08:58

@Devil2: Afrikáról meg Ázsiáról volt szó, nemdebár?? :DD

Devil2 2009.12.07. 15:10:50

@vagány csaj:
Jaaa, arról is volt szó, igen. :)

Devil2 2009.12.07. 15:15:14

@Girgesz: A casting nem arról szól hogy azt valaki megnyeri, hanem a válogatásról magáról. :)

Kósza 2009.12.07. 15:15:37

csak kapkodom a fejemet,... mondja el valaki, mi a fő csapásirány? :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.07. 15:16:24

@vagány csaj: Jó, hogy megtárgyaltátok. Ha engem megkérdeztél volna megmondom mi hol van, és nem kell tárgyalnod a falud nevéről :P

Devil2 2009.12.07. 15:20:37

@Kósza: A fő csapásirány Répáshuta. :D

Igazság Atyja 2009.12.07. 15:20:53

@Kósza: A borospince felé vezető. :)

vagány csaj 2009.12.07. 15:22:55

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Bocs, nem kellett kérdeznem, mert tudtam, és felvilágosítottuk a többieket, akik keverték a kettőt! És nem falu, hanem már város! :P

Girgesz 2009.12.07. 15:23:38

@Devil2: na ja!-de utána a nyertes visz mindent. És én nemérem be kevesebbel.

Stupidella 2009.12.07. 15:26:03

@Girgesz: a lényeg a világbéke. :)

alumi 2009.12.07. 15:27:26

@Devil2: nos, három fő követelmény van:
1. legyél nagyon jóképű
2. legyél egy állat az ágyban
3. jó sok pénzed legyen

+1. nem árt,ha van hoteletek, és/vagy borospincétek is.

@Girgesz: itten nem nyerésre megy a dolog. :) hogy bekerülsz a háremembe, az még semmit sem jelent. majd ha épp a Te körzetedet sorsolom ki, akkor bizonyíthatsz!:D

@Igazság Atyja: kéretik nem keverni ezt a "szeretném megtalálni az igazit" castinggal.:)
az igazit nem így fogom kiválasztani.

Girgesz 2009.12.07. 15:29:43

@Stupidella: :DDD
Ahogy egy régi főnököm mondta (liliomkertészete van):
"Első a liliom, második a Fradi, a harmadik, meg hogy a kacsák előtt legyen víz-minden más halasztható.":DDD

Devil2 2009.12.07. 15:30:21

@primu: Nem a követelmények érdekelnek, hanem a kínálat. :)

pkrisko 2009.12.07. 15:30:50

Nem volt valami hasnlo film regebben, "Jovore,veled, ugyanitt" cimmel?

Devil2 2009.12.07. 15:38:05

Na most ez a 'szém tájm next jír' hogy jön össze?? Mert az adott időpont jövőre már nem az az időpont lesz... és helyszínről nincs is szó az angol szövegben...

Stupidella 2009.12.07. 15:39:57

@Devil2: attól még ez az eredeti címe, én nem kötnék bele.

pkrisko 2009.12.07. 15:40:16

@Kósza: Kivancsi lennek, a poszt iroja is egy olyan kapcsolatban talalja-e magat 15-20 ev mulva? :D

Devil2 2009.12.07. 15:40:26

@Stupidella: mindegy akkor is hülyeség.

Stupidella 2009.12.07. 15:42:30

@Devil2: sebaj, Te biztos jobban tudsz angolul, mint egy angol/amerikai. :)

Girgesz 2009.12.07. 15:42:42

@primu: Hárem?Kösz, azt inkább kihagyom. Nem szeretném, ha 2mázsás debella nőszemélyes (vagy még rosszabb, ha eunuchok) vigyáznák minden léptem. Szabadnak születtem :D

vagány csaj 2009.12.07. 15:42:42

@Klájd: Nem. Miért? Miért gondol mindenki rám? A posztoló fedje fel magát, mert a végén nem tudom majd lemosni magamról.
Panni, legalább Te mondd meg, hogy nem én voltam!!! :D

Kósza 2009.12.07. 15:45:03

@vagány csaj: mibe keveredtél? Hivatkozz alig serdült korodra :)

Devil2 2009.12.07. 15:48:51

@Kósza: áá, nem nagy ügy csak azon gondolkoztam hogy mi értelme van annak hogy 'jövőre ugyebben az időpontban'.

@Stupidella: Ez nem angoltudás kérdése, bár lehet hogy a műben a helyszín nem lényeges.

Girgesz 2009.12.07. 15:49:34

@vagány csaj: szép... látod-látod, addig fogtam rám, ezt a szex-témát, amíg kiderül, hogy mit csinálsz nyaranta :PPPPPPPP

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.07. 15:51:00

@vagány csaj: Már város- legyint... Már minden második település városi rangot kap. A mi megyénkben egy zsákfalu is, úgyhogy ez nem rang :P

pkrisko 2009.12.07. 15:51:03

@Devil2: Hogyne lenne lenyeges a helyszin! Mindig ugyanaz!

Girgesz 2009.12.07. 15:51:04

@Girgesz: bocs: ...fogtad rám...

Devil2 2009.12.07. 15:53:42

@pkrisko:
Akkor miért nem 'same time same place next year'?

Girgesz 2009.12.07. 15:54:54

@Devil2: Csak halkan megsúgom: @primu: most magába roskadva sír, amiért megmondtam neki, hogy nem akarok a háremébe kerülni. :DDDDDDD

Erásss 2009.12.07. 15:54:55

Sziasztok!
Megint vagyok.Húúúú,mennyi komment van.Nem is olvasom el...:)

pkrisko 2009.12.07. 15:56:50

@Erásss: Szia! :))

@Devil2: Mert az hosszu es unalmas lenne. :D

Erásss 2009.12.07. 15:57:50

@pkrisko:
Szia Te elveszett ember!Olyan ritkán lehet látni Téged!:)

pkrisko 2009.12.07. 16:01:04

@Erásss: Igen, mert mar megint dolgozom, es mar megint messze vagyok a civilizaciotol!:(

@Devil2: Ez olyasmi, mint az Alien. Ami magyar forditasban valahogy "A nyolcadik utas a halal" lett. :D

Devil2 2009.12.07. 16:01:22

@Erásss:
Üdv ismét a fedélzeten!:) Milyen levest főztél?
Pedig érdemes lenne visszaolvasni, mondjuk baromi időigényes is.

Devil2 2009.12.07. 16:02:24

@pkrisko:
Jó, az egyértelműen nem tükörfordítás.

Erásss 2009.12.07. 16:02:33

@pkrisko:
Merre dolgozol most?Ismét Szíria?

Erásss 2009.12.07. 16:03:30

@Devil2:
Vegyes zöldséglevest SÜTÖTTEM!:D meg prószát!

Devil2 2009.12.07. 16:03:41

@pkrisko:
The eighth passanger is the death.
Padig milyen jó lett volna angolul is.:D

Devil2 2009.12.07. 16:04:35

@Erásss:
Oké, estére főzzél egy kis szendvicset. :D

vagány csaj 2009.12.07. 16:04:43

@Kósza: Alig serdült korom?? Jaaj, köszönöm a jótanácsot! Egyébként ha valaki végigolvasta volna a kommenteket rájött volna hogy ki a posztoló, aki maga be is vallotta egy "elköpött" mondattal. De én nem árulkodom!! :))

@Girgesz: Látod-látod! A végén még kiderülnek a piszkos dolgaim. :)) A fenébe! :D
Egyébként én nehezen lettem volna a posztíró, mikor nekem 6 éves kapcsolatom volt tavaly nyárig. Arról meg van fenn itt poszt. Tehát ha valaki követi a "pályafutásomat" az tudja, hogy én nem lehetek... :))

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Nekem sem a szívem csücske, de itt dolgozom.

pkrisko 2009.12.07. 16:04:58

@Erásss: Igen, de csak ket het, ugyhogy Karacsonyra otthon leszek! (Raadasul most tenyleg van munka is!:((((

Erásss 2009.12.07. 16:06:07

@vagány csaj:
Ne kívánd,hogy végigi olvassam.Légyszi mondd el.Annyira kíváncsi vagyok!:D

Erásss 2009.12.07. 16:08:31

@Devil2:
Jó,főzök szendvicset!Csak Neked,és csak a Te kedvedért!Hmm?:)

Girgesz 2009.12.07. 16:09:10

@vagány csaj: lehet, hogy az csak olyan 6 éves komolytalan kapcsolat volt... végül is, ha gyorsan utánaszámolunk: akkor tavaly nyárig 6 éves kapcsolat, azóta eltelt 1 év=7 év. A poszt írója 7 éve jár vissza a Bükkbe... hogy is van ez? Na, ezt magyarázd ki! :PPPPPPPP

Erásss 2009.12.07. 16:09:57

@pkrisko:
Legalább hazajössz Karácsonyra!Meddig maradsz itthon?Azért ne vidd túlzásba a melót,árt a szépségnek,és az egészségnek!:D

pkrisko 2009.12.07. 16:10:48

@Devil2: En jobban szeretem, ha a cim tobbet mond a sztorirol.
Az Alien pl az en eredetimben: Csunya,gonosz szorny eszi az urhajosokat, aztan Sigourney Weaver kinyiffantja! (Alien: Ugly, evil monster eats astronauts, but SW kills him/her/it!)

Devil2 2009.12.07. 16:11:10

@Erásss:
Nem, nekem majd dödöllét kell csinálnod, tudod. :) Na látod az nem is tudom hogy főzni kell e vagy sütni.. :))

Girgesz 2009.12.07. 16:11:13

További szép napot!

vagány csaj 2009.12.07. 16:14:02

@Girgesz: Nem volt komolytalan 6 év. Együtt éltünk és együtt jártunk nyaralni is. Egyedül soha! ennyi! :PP
További szép napot Neked is! :))

csillag× 2009.12.07. 16:14:07

Húúha, milyen kis aktívak vagytok ma! :)

Erásss 2009.12.07. 16:16:16

@Devil2:
Persze,csinálok!Megígértem...Sütni kell Szivi,sütni!:)

vagány csaj 2009.12.07. 16:16:40

@Erásss: Nem volt semmi érdekes, csak a végén rámfogták, hogy biztos én írtam. De tévednek. De az elejéán ott van feketén-fehéren a "vallomás". Ha nemcsak néznének, hanem látnának is, illetve nemcsak olvasnának, hanem értelmeznének is a drága kommentelők, már rég tudhatnák! :D

Na de Szivikém, én megyek haza! Jó légy! Puszi! Majd holnap! :))

Szép estét mindenkinek! :))

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2009.12.07. 16:16:46

Ez egy ótvar kamu, szerintem már készült is film ezen forgatókönyv alapján...

Kósza 2009.12.07. 16:19:44

@csillag×: szia, már újra suliban? :)

Stupidella 2009.12.07. 16:23:04

@"the dragon": hova jársz Te kommentelni? :D

alumi 2009.12.07. 16:25:36

@Girgesz: de mondtam is már, hogy Te nem érsz. fedezékből lődözöl..

@Devil2: kivénhedt vagyok, és valszeg Hozzád túl öreg is...:)

@Kósza: hát ha te vagy a lófarkas herceg, akkor megengedem, hogy belovagolj a naplementémbe.:)

Devil2 2009.12.07. 16:26:30

@vagány csaj:
Ma nem dolgoztam, na.. :D

pkrisko 2009.12.07. 16:26:51

@Erásss: Remelem a januartol kovetkezo hat honapban nem kell elhagynom Magyarorszagot (legalabbis nem munka miatt)!
A szepsegem szerencsere olyan foku, hogy evezredeket is dolgozhatnek, akkor is ilyen sikerem lenne a noknel (annal a kettonel aki igazan szamit legalabbis!):D :D
Az egeszsegemet meg a gyakori levegovaltozas biztositja! :D

Kósza 2009.12.07. 16:28:07

@primu: add a koordinátákat! :)

huvosvadasz · http://huvosvadasz.blog.hu 2009.12.07. 16:28:44

Hú, a címből meg a post hosszából azt hittem, hog megint egy rinyálós bejegyzés, de úgy látszik vannak még akik tudják élvezni az életet és a helyükön kezelni a dolgokat :).

Devil2 2009.12.07. 16:29:24

@primu:
Mi? Dehogy vagy Te öreg Devil bácsihoz.. :D

Devil2 2009.12.07. 16:31:18

@Erásss:
Már nekem is fel van írva a HINI vakcina. Csak be kéne adatnom..

Igazság Atyja 2009.12.07. 16:36:28

A Bolygó neve: halál c. fertelmes "címfordítás" egészen 1995-ig überelhetetlen volt. Akkor mutatták be a Heat-et. Magyarul: Szemtől szemben. :) De nem is a hatásvadász címek a leggázosabbak, hanem ahol erőltetik a béna szójátékokat. (Horrorra akadva és társaik..)

csillag× 2009.12.07. 16:36:56

@Kósza: hát ma csak 1órám volt :P De azóta itt görnyedek a könyv fölött...csak testhelyzetet modosítok néha :)hol az ágyon, hol az íróasztal fölött, hol a fotelban :S.... Utolsó hét és besürítették a zh-kat :(

Devil2 2009.12.07. 16:39:44

@Igazság Atyja:
Na ezért vannak az eredeti címek, azt mindenki lefordíthatja magának, ha tudja.

Igazság Atyja 2009.12.07. 16:40:42

@csillag×: Ágy, íróasztal, fotel, boroshordó.. meg kell adni a módját. :) Tényleg, nem te írtad a posztot?

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.12.07. 16:42:29

Na, kié lesz az ötszázadik komment?

Devil2 2009.12.07. 16:46:27

@Panni CsP:
ááá még nem is tartunk ott, és már kezd kifújni. :(

Igazság Atyja 2009.12.07. 16:46:39

@Devil2: Én egyszerűen betiltanám a magyar címeket. Volt valamelyik műsorban szó róla, hogy ki találja ki ezt a sok hülyeséget és ki engedi meg neki? A cím a műalkotás (a film is művészet) része: vagy lefordítjuk szó szerint, vagy békén hagyjuk eredetiben, főleg, ha lefordíthatatlan szójáték. Nem tudom, mit szólnának a festészet kedvelői, ha a Mona Lisa magyar címe "A rüfke bazsalygása" lenne egy kretén miatt. Ha ismerősökkel beszélgetek filmekről, mindig az eredeti címmel hivatkozom rájuk, ők meg sokszor néznek, hogy mi van. Nem baj! A Halál a Ragadozók ellen. :)

Kósza 2009.12.07. 16:48:24

további jó csevegést, majd kellemes estépítést! Sziasztok!

alumi 2009.12.07. 16:48:41

@Kósza: először Te add meg a koordinátákat! :DDD
koordinátáidat...nem: a paramétereidet!:)

@Devil2: hidd csak el...
Vagy nem huszas vagy?:)

Kósza 2009.12.07. 16:49:35

@primu: sooner or later, úthenger is coming :)

Erásss 2009.12.07. 16:50:50

@Devil2:
Nem tűntem el,csak dohányoztam!:)
Hallgattál rám Szivi!?:D

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.12.07. 16:52:44

Csak tartogassátok az energiáitokat a holnapi posztra, mert az aztán akkora durranás lesz, hogy csak győzzétek a kommenteket lökni! Már alig várom, hogy kiküldjem! :)

Igazság Atyja 2009.12.07. 16:52:45

@Panni CsP: Ha enyém lesz az ötszázadik, eljössz a legközelebbi találkozóra? Mert akkor máris elkezdek floodolni. Egyébként köszönöm ezt a "forsz" szót, ez új, ez tetszik. Először azt hittem, a kapcsolat erejéről van szó, palócos angolsággal. ;)

@primu: Ha centikben az, akár még nyerő is lehet. Főleg, ha a Szűcs jegyében született. Vagy az itt szintén nem számít? :)

Devil2 2009.12.07. 16:53:31

@Erásss:
Én ne hallgatnék Rád? :)

Erásss 2009.12.07. 16:54:29

@Devil2:
:D Mikor oltatod magad?

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.12.07. 16:55:52

@Igazság Atyja: nagyon szívesen, egyenesen Neked költöttem. Nekem is tetszik a szó. Bár, ahogy most nézem, az egész heti anyagunk bomba lesz...Jól összegyűltek így Advent táján. Ha jók lesztek, kaptok a holnapi menetből 1 mondatot.

Devil2 2009.12.07. 16:56:19

@Erásss:
Húú de jó kérdés.. :)

Devil2 2009.12.07. 16:57:44

@Panni CsP:
Na a holnapiról meg pont lemaradok. De tudom ez nem kívánságműsor..

csillag× 2009.12.07. 16:58:07

@Igazság Atyja: de, igen valószínű :D Nah, jöhetnek a kérdések :D (bár azt sem tom miről szól a poszt) válaszolok :P

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.12.07. 16:59:12

@Devil2: meg fog várni, hidd el. Kóstolónak: „Ha megdugod a lányomat, elveszed feleségül, ha addig élek is!”

csillag× 2009.12.07. 17:00:53

@Panni CsP: ohh...milyen kulturáltan fogalmaz a kedves apuka :P

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.12.07. 17:02:12

@csillag×: nem az apuka mondja, hanem az anyuka. DE ennyi! Holnap jön a folytatás, akit érdekel, gyűljön a tűz köré !

Igazság Atyja 2009.12.07. 17:04:15

„Ha megdugod a lányomat, elveszed feleségül, ha addig élek is!”
És nem tévedett. Főhősünk megdugta megdugta a lányt - anyuka szeme láttára, aki infarktust kapott. :)

csillag× 2009.12.07. 17:04:36

@Panni CsP: uh...akkor inkább nem szólók :S Akkor mégjobban nem teccik :)
az 500. sárgadinnyét kap??? akarom!!!!

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.12.07. 17:06:09

@Igazság Atyja: Holnap számítok rád! Szükség lesz a globális világlátásodra.

pkrisko 2009.12.07. 17:06:37

@Panni CsP: Huu, a sargadinnyet nagyon nem szeretem! :(

Az anyukatol idezett mondatot valoztasd meg igy: "Ha megdugod a lanyomat IS, elveszed felesegul, ha addig elek is!" Holnap delelott mar hivnak is Hollywoodbol a forgatokonyvert! :))

csillag× 2009.12.07. 17:08:38

@pkrisko: akkor kommentelj 500.ként és ad oda a dinnyéd (hátha lemaradok róla) *ártatlan bociszemekkel néz* :))))))

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.12.07. 17:08:45

@pkrisko: áh, nem faraghatok belőle vígjátékot, mert inkább tragikomédia. De nagyon lendületes. Majd meglátod

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.12.07. 17:09:35

a dinnye e-mailben lesz kiküldve, csatolt file-ban, ha nem baj...

2009.12.07. 17:12:57

@pkrisko:
A sárgadinnyét én is átpasszolnám másnak ha esetleg megnyerem. :)

@Panni CsP:
Nah kiváncsi leszek a holnapira, bár sajna lehet csak 12 felé fogok tudni kommentelni. :) De addig mások osztják majd az észt. :)

alumi 2009.12.07. 17:29:22

@Devil2: ja, akkor bocs! fiatalabbnak hittelek.
bár igaz, ami igaz. ebbe a ismerd meg kis hazádat, azaz izéld végig Magyarországot projektbe a liliomtiprás is simán beleférne.
Melyik megye? Felveszem.:)

@Igazság Atyja: az számít, hogy mekkora, mennyi, és hány!:)))

@Kósza: ajjajj!:)))

Igazság Atyja 2009.12.07. 17:39:00

Mindig az anyagi világ javai.. csak az számít, ami mérhető, számolható és hányható. A Lélek Titkai bezzeg má' senkit nem érdekelnek. :)

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.07. 18:38:21

Jó napot, itt lehet netencsajozni? Vagy ez nem az a hely?

Ronda vagyok és csóró, béna az ágyban, és kicsi a... na tudjátokmim, amit nem szabad kimondani társaságban.
Szóval állítólag csak itt van esélyem, na. Mármint az interneten. De ez is az intenet, ugye?

csillag× 2009.12.07. 18:59:17

@piréz vitéz / இதொ-kutató: helynek nem az a hely, de csajozni attól még itt is lehet :))

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.07. 19:04:01

@csillag×:

Hű köszi, nagyon rendes vagy!

Pannicsépétől még meg akartam kérdezni, hogy itt lehet olyan szavakat használni, mint pl. "fasz"? Persze csak indokolt esetben! Pl. ha azt akarom mondani vkinek, hogy "te fasz!".

csillag× 2009.12.07. 19:11:29

@piréz vitéz / இதொ-kutató: ááhhh...nem vagyok annyira rendes, csak gondolom én voltam most hirtelen gépközelben :)

a többség nem preferálja az ilyen szavakat..szerintem.
Panni a magánhangzók csillagozását tanácsolta, ha valaki nem tudja kulturáltan kifejezni magát... ne legyen ez a blog is olyan alpári...

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.07. 19:24:05

@csillag×:

Áááá, a csillagozás az ultrabéna!

Az pont olyan, mintha ezentúl úgy küldenénk háborúba vitéz fiainkat, hogy kivesszük a puskáikból a golyókat, és a harctéren csak hangos "puty-puty!" meg "dajng!" meg "sssssúúú!" kiáltásokkal "lövöldöznének" egymásra a katonák!

Hát hogy vezessük így le egymás iránt felgyülemlett feszültségeinket?

Ha meg nem akarja, hogy felgyülemeljen bennünk a feszkó, osszon drogot vagy ilyemi, nem?

2009.12.07. 19:41:27

@piréz vitéz / இதொ-kutató:
Feszültséglevezetésnek a futást javasoljuk, nomeg vannak boxklubbok, ott püfölheted a boxzsákot, vagy másokat... bár lehet eleinte Téged püfölnének. :)
Drogokkal inkább ne próbálkozzunk. :)

Amúgy ha minden 2. szavad egy csúnya szó akkor javaslom fogadd meg @csillag×: -om tanácsát, vagy esetleg rövidítsd, vagy ahogy a fiúk szokták angol megfelelővel vagy magyar megfelelővel bevésnek ide pár betüt csupán, fuuu hogy is voltak azok. Csillag segíts ki... ilyenekben nem vagyok jártas. :) De amúgy tényleg felesleges a csúnya szavas komment, mert előbb-utóbb rájössz, hogy csak a véred fogják szívni egyesek jah és egy idő után senki nem fog hozzádszólni, vagy max lehurrognak. :) Úgy meg végképp nehéz csajozni, még itt is, pedig ezt az oldalt végképp nem erre találták ki. :)

csillag× 2009.12.07. 19:42:53

@piréz vitéz / இதொ-kutató: ha személyesen problémád akad valakivel, akkor lekeversz neki egyet, csak azért, h levezesd a feszültséget???

Kulturált emberek vagyunk, sztem nincs olyan probléma amit ne lehetne higgadtan megbeszélni. Ha meg úgy nem megy, akkor meg felesleges közönséges szavakat használni, akkor sem fogtok dűlőre jutni.
Egyébként ide nem olyan emberek járnak, akikkel így kéne beszélned.....de ez az én véleményem :)

2009.12.07. 19:46:41

@csillag×:
Nana csillag, azért van akit elküldenénk melegebb éghajlatra szerintem. Bár most egy se jut az eszembe. De tény, hogy néha egyesekhez hozzá tudnám vágni az egeret. :) De tény, hogy jófejek vagyunk. :)

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.07. 19:48:58

@csillag×:

Ja és hogy érted, hogy "ez nem az a hely"?

Ez az internet, nem? És aszontad, lehet csajozni. Akkor nekem ebből az következik, h ez bizony "az a hely".

És egyébként pasizni lehet? Mármin nem azért kérdem, nehogy félreérts! Bár... ha "azért kérdeném", akkor 50%-kal nőnének az esélyem, hmmm. De az a baj a fiúkkal, h nem tudnak főzni és utálnak takarítani, szóval egyelőre maradok a lányoknál.

ui:
(Nem akarok rámenősnek látszani, de ha estetleg szeretsz főzni és takarítani, átugorhatnál, nem lakok messze!)

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.07. 19:55:00

@Zsu0805:
"csak a véred fogják szívni egyesek"

Hűűű ez jól hangzik, az milyen? Nagyon új vagyok én ám az internetben!

Ilyen boxizébe meg kocsmába nem mehetek, nagyon girnyó vagyok, nem akarok meghalni! Viszont a gép előtt bárkit úgy leanyázok, h ihaj!

@csillag×:
Nem szoktam lekeverni senkinek, mert pacifista vagyok, azaz egy gyenge pöcs. De ha mondjuk lenne egy lézerkardom, akkor azért hadonásznék vele, hogyaszongya "vonod vissza te ebadta???"

2009.12.07. 20:01:11

@piréz vitéz / இதொ-kutató:
Nem lőném le a poént, majd rájössz milyen a vérszívás, bár ha normális vagy biztos "összespanolsz" pár emberrel. :) Bár sanszosabb ha nem este jössz fel, mert általában nappal van itt a nép, főleg meloidőben. :)

Akkor go a konditerem, szedjél magadra egy kis izmot, jó feszültséglevezető és utána mehetsz a kocsmába. :) :P

Szerintem @csillag×: nem úgy gondolta, hogy ténylegesen lehet csajozni. Csak ismerkedni, aztán ki tudja miből mi lesz. Bár én nemigazán tudok itt olyanokról, akik összejöttek volna. Vagy tévedek? Jelentkezzen aki itt találta meg élete jelenlegi párját. :)

csillag× 2009.12.07. 20:10:30

@Zsu0805: jó, igen van egy két olyan személy, de velük is meglehet beszélni a dolgokat :) Nem annyira durva dolgok:)
Jah amúgy glg szokta használni a wtf-ot soxor :) De pl: omg, omfg..stb.. :)

@piréz vitéz / இதொ-kutató: ez nem az a hely! ezt arra értettem, h nem kimondottan csajozós/pasizós hely, nem arra lett létrehozva, de persze lehet azt is :)

Honnan veszed, h nem laksz messze? Tudod, h most éppen hol tartózkodom?? mert ha igazat írsz, akkor még új vagy itt, tehát még nem olvashattad a korábbi kommentjeinket....:)

2009.12.07. 20:13:40

nah én most kicsit elvonulok végignézni a Képletet, de elvileg utána rátoknézek még. Vagy közbe az rémisztő részeknél. :P

csillag× 2009.12.07. 20:14:22

@Zsu0805: még én sem tudok...de lehet, h ez csak idő kérdése :) Lehet, h te vagy éppen az a valaki, Zsu! :)))

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.07. 20:21:56

@Zsu0805:
De hát a konditerem meg fárasztó! A szteroidok meg drágák!

Arról nem is szólva, h én szoktam tudományos cikkeket is olvasni:
kigondoltam.blog.hu/2009/12/02/gyuras

De te is jóvagy ám, kiírtad, h "nem randizol", aztán közben meg tudom ám, h volt már posztod! Szerintem randizol te, csak szégyelled.

@csillag×:
Affenébe, most megfogtál. Pedig aszittem, te csöngetsz, de nem, csak szomszéd Homonyik néni volt az. :(

2009.12.07. 20:26:49

@piréz vitéz / இதொ-kutató:
RRandis posztot írtam? Melyikre gondolsz? Ki vagy? :)

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.07. 20:37:58

@Zsu0805:

Áhhá! Szóval írtál randis posztot, most jól elszóltad magad!
Ravasz vagyok, mint a sivatagi jeti!

(Köszönöm kérdésed, jól vagyok.)

ui:
((és még egyszer sem akartam leírni, h "fasz"... lehet, h mégsem vagyok menthetetlen...?))

csillag× 2009.12.07. 20:44:05

@piréz vitéz / இதொ-kutató: honnan gondolod, h nem én vagyok a Homonyik néni?:P

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.07. 20:54:53

@csillag×:

Ehinnye, másodszor is megfogtál! Vigyázz, mer aki háromszor megfog egymás után, azt már feleségül szoktam venni!

(De ha tényleg te vagy Homonyik néni, akkor -50-ről indul ám a számláló!)

csillag× 2009.12.07. 20:58:10

@piréz vitéz / இதொ-kutató: ha nem vagy itt jártas, akkor honnan tudod, h @Zsu0805: , mint kommentelő is írhat posztot??

2009.12.07. 21:09:02

@piréz vitéz / இதொ-kutató:
Randizós posztot nem írtam. Itt nem csak olyan van, sokfajta, de ha elolvasol párat, vagy mátol kezdve néha nyomon követed rájössz. :)
Feleségül szoktad venni? Tehát nős voltál / vagy. :)

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.07. 21:14:14

@csillag×:

Ajjaj... várjá' most gondolkodnom kell. Remélem minnyá eszembejut vmi jó kifogás, mert ellenkező esetben harmadszorra is megfogsz, és annak súlyos következményei lennének.

(Hejj, vki segítsen má' ki, honnan tudhatom?)

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.07. 21:19:08

@Zsu0805:

Nannanna, nekem a vesztendben regéltek vmi érdekes randisztorit, hadonászó csávóról, menekülő csajról meg efféle... mondhatnám a boltosok minenkinek azt mesélik. (Mielőtt megkérdeznéd, a fényképedről ismertem rád.)

Nem vagyok az, mivel még senki nem fogott meg 3x egymás után.

2009.12.07. 21:21:02

@piréz vitéz / இதொ-kutató:
Ki lehetsz.... hmmm.... amugy meg westend. :)

csillag× 2009.12.07. 21:22:37

@piréz vitéz / இதொ-kutató: áááh... nefélj én sem adom oylan können magam, főleg nem egy olyannak, aki előszeretettel "faszozik" :P
és mikor mesélték neked ezt a vesztendben?

2009.12.07. 21:26:46

@csillag×:
Nah igen, erre én is kiváncsi lennék.

@piréz vitéz / இதொ-kutató:
Nagy társaságba meséltem? Esetleg csak Neked meséltem akkor ott? Ki vagy?

@Igazság Atyja:
Megeheted, nekem nem kell. :P

csillag× 2009.12.07. 21:27:06

@Igazság Atyja: neeeeeee ...én akartam... NEM kapsz kaját :P

csillag× 2009.12.07. 21:28:26

@Zsu0805: ajjj én úgy szeretem.....hidegen nyáron...kivenni a hűtőből..hm... asszem elkapom ezt az Atyát :P :)

2009.12.07. 21:29:52

@csillag×:
Fuj-fuj-fuj, már a szagától rosszul leszek. Áááá és multkor valaki sárgadinnyis rágot adott, egyből landolt a kukába és heves kapálóztam valamilyen másékért. Ááááá fujjjj.... :P

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.07. 21:36:20

@Zsu0805:
Mondtam már, én vagyok a legkisebb királyfi. Minden értelemben.
Például azt is tudom rólad... najó, azt már túlzás lenne elmondani.

@csillag×:
Tévedsz te lyány! Honnan veszed, h én előszeretettel faszozok?
Ha ilyenre vetemedek, azt csakis atyai, tanító célzatú megfontolásokból teszem, tehát jobban fáj nekem, mint neki!

Majd' minden nap elmesélik, kétszer már a hangosbemondóban is elharsogták. Néhányan kuncogtak is, de szerintem itt kicsit túlzásba estek...

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.07. 21:46:12

@Zsu0805:

Dehogy mondom! Ismerem én ezt a női trükköt, be akarsz hálózni - hogy aztán egy szép napon rólam sztorizgassanak a vesztendben, még csak az kéne!

2009.12.07. 21:47:31

@piréz vitéz / இதொ-kutató:
Akkor nem is tudod, hogy ki vagyok. :)

csillag× 2009.12.07. 21:51:57

@piréz vitéz / இதொ-kutató: csak onnan gondoltam, h rögtön már az elején ezzel a kérdéssel álltál elő! :)

csillag× 2009.12.07. 21:57:58

@piréz vitéz / இதொ-kutató: "Nagyon új vagyok én ám az internetben!"-- mégis mennyire vagy új?? mikor kezdted? mikor már elhagytad a 3. ikszet is?

Nikica21 2009.12.07. 22:12:37

Huh, de sokat írkáltatok ma!:) Hogy vagytok?:)

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.07. 22:22:56

@Zsu0805:
Helyes, maradj csak ebben a hitben, teee plázás randik megkeserítője!

@csillag×:
Na de azt akkor sem mondtam, h élvezném, azt csak te láttad belém. Ejj, micsoda előítéletek...
Az internetet most kezdtem, remélem véletlenül nem nyomok meg egy rossz gombot, oszt letörlök mindenkit...

csillag× 2009.12.07. 22:34:22

@Nikica21: te már megint éjjel érkezel?:)

@piréz vitéz / இதொ-kutató: még a végén kiderül, h te voltál az alany aki Zsu "hálójába" került.:P
Ahhoz képest, h most kezdted, elég gyorsan feltaláltad magad....regisztrálás.....több helyen kommentelgetés... :)

Nikica21 2009.12.07. 22:49:55

@csillag×: Én mindig...ilyenkor jutok géphez!:)
Te meg éjjel-nappal?:D

csillag× 2009.12.07. 23:13:06

@Nikica21: hát most énis csak késő délután csatlakoztam. Most este kommoltam egyet-kettőt. A posztot + a kommenteket még el sem olvastam. :) közeledik a vizsgaidőszak, bele kell húzni :)

Nikica21 2009.12.07. 23:31:15

@csillag×: Akkor tessék belehúzni...a posztok utánna is itt lesznek!:)

Girgesz 2009.12.08. 08:32:27

Jó reggelt!

Mi lett a mai poszttal?-vagy csak én nem látom?
(Esetleg itt is ünnepnap van,nemcsak az olaszoknál?-de akkor miért jöttem bedolgozni???)

Erásss 2009.12.08. 08:37:08

Sziasztok!
Tényleg nagyon ütős a mai post! ;)

Erásss 2009.12.08. 08:37:47

@Nikica21:
...hogy lesznek-e postok, az nem olyan biztos!:D

Erásss 2009.12.08. 08:38:51

Hát Devilem,az nem olyan biztos,hogy sok mindenről lemaradsz.Kár volt szomorkodni....:D Jóóó munkát!

vagány csaj 2009.12.08. 08:42:35

Jó reggelt! :))

Mi történt? Panni elaludt?? :DD

vagány csaj 2009.12.08. 08:43:53

@Girgesz: @Erásss:
Sziasztok!! :)) Mizujs? Valami izgi, valami új?? :D

Girgesz 2009.12.08. 08:44:52

@Erásss: Ezek szerint ma tényleg lemaradt a poszt és nem én maradtam le róla...

vagány csaj 2009.12.08. 08:47:44

@Girgesz: Én is azt hittem, hogy én járok rossz helyen... :D

Girgesz 2009.12.08. 08:48:58

@vagány csaj: Valami izgi?-aha.Reggel voltam kint a terepen. Gyönyörű volt a ködben a sok vadliba, ahogy átrepültek fölöttem! Imádom a téli hajnalokat...

Girgesz 2009.12.08. 08:50:17

@vagány csaj: Miért?Te is bementél melózni?:DDDD

vagány csaj 2009.12.08. 08:51:13

@Girgesz: Jó neked, hogy ilyenekért fel bírsz kelni... Persze ilyen a vadász élet, nemdebár!? :DD
Én a paplan alól is féltem kibújni, és ma is inkább az ebédlőben ülve üttam meg a kávémat és szívtam el a cigimet... :D

vagány csaj 2009.12.08. 08:51:57

@Girgesz: Lehet hogy mégse kéne itt lennünk? Kezd nekem is ilyen érzésem lenni... :DD

Girgesz 2009.12.08. 09:00:42

@vagány csaj: nem puskával voltam kint, csak távcsővel... és ezért persze, hogy felkelek!Megnyugszom odakint.

De tényleg lehet, hogy kint kellett volna maradnom-került fel már mai poszt?

vagány csaj 2009.12.08. 09:03:10

@Girgesz: Ahha, megérkezett a poszt. Gyere át oda! :))

borsics_aa · http://minerva-szki.hu/ 2009.12.08. 12:54:04

Legalább nem unjátok meg egymást!

Nikica21 2009.12.08. 21:19:10

@Erásss: De ha már feltették akkor cska itt is hagyák!:D Azokat később is eltudja olvasni!:D
süti beállítások módosítása