Évente egyszer randizunk is

2009. december 07. 07:14 - Panni CsP

Újra a festői hegyek közé merészkedünk, ahol a szemfüles turista nem csak tájbort találhat, de kósza kufircot is. A bevált receptet az a lány igazolja, aki minden évben egy bizonyos panzióban száll meg, ahol magára rántja a tulajdonos fiát, aki egészséges férfiember lévén cseppet sem ellenkezik. Fogadjátok a szépen kipucolt csizmátokba eme történetet, melyből megtudhatjuk a tartós kapcsolat forszát.

 

Sziasztok Mindenki! Rendszeres olvasója / fogyasztója vagyok a blognak és Veletek indul a napom. A kommentezőket már-már távoli rokonként ismerem és kedvelem (ezt nem azért mondom, hogy ne marjatok most szét: nyugodtan tegyétek, ahogy jól esik!). A pénteki posztot olvasva megakadt a szemem a záróepizód egyik helyszínén, ami Répáshuta volt. Nos, nekem is van egy vidéki kalandom, ami a festői Répáshutától csak néhány kilométerre fekvő helyen játszódik. Gyönyörű borvidék, jó levegő...és nem kicsi kalandok.

Még évekkel ezelőtt történt, hogy a barátokkal találgattuk, hova is menjünk nyaralni? Mindenki külföldre akart, legalább Horvátországba, Görögbe vagy Olaszba, de az akkori anyagi helyzetünk ezt nem engedte meg. Én arra szavaztam, hogy legyen kis hazánk a cél. Itt élünk benne, fedezzük már föl rendesen. Sok szép szegletünk van, és nem is tudunk róla, vagy csak körvonalakban. Az egyik haverom pl. azt se tudta megmondani, hogy hány megyénk van, úgyhogy, már csak oktatási célból is, a hazai turizmus mellett voksoltunk. A neten körülnéztem, hogy hol foglaljunk szállást. Mindenképpen a Bükkbe akartam menni, mert nagyon régen jártam ott utoljára. Bükk***ről már sok jót hallottam, így ki is választottam célnak.

Egy panzióban foglaltunk két szobát. Akkor még nem sejtettem, hogy itt fog játszódni az a bizarr telenovella, ami a mai napig tart. Elindultunk. Megérkeztünk a panzióba és elfoglaltuk a szállásunkat. Hogy elegánsan beinduljon a dolog és asszimilálódjunk kicsit, az első kérdésem a helyi kocsmára vonatkozott. A recepciós éppen nem volt posztján, ezért a tulaj fia ugrott be helyette. Szép szál gyerek, vakító kék szemekkel, kreolos babasima bőr, finom párnás kéz...! Azt mondja, hogy szívesen elkísér minket, csak megvárja, hogy visszajöjjön a portás a patikából.

Elindultunk. Útközben elárulta, hogy Róbertnak hívják és ő a tulaj fia. Felajánlotta, hogy elvisz minket kocsival, mert van egy nagy autómentője, amiben öten is elférünk, ha nem is kényelmesen. Így is lett. Megérkeztünk egy nagyon helyes kis vendéglátó egységbe. Róbert nem ihatott, mert ő a fuvarunk haza, így csak magunknak rendeltünk némi tájbort. Ahogy ott ültem, velem szemben Róberttel, olyan érzésem támadt, amitől egyszerre éreztem magam hatéves taknyosnak és prostinak egyaránt. Valahogy iszonyatosan vonzott ez a fiú, amit ijesztően irreálisnak találtam. Ezt az érzést nem tudom leírni: valahogy olyan, mintha a hasad közepén nyílna egy szem, amit akkor sem tudsz becsukni, ha akarsz. Nem tudtam Robiról levenni a tekintetem, amint elkaptam róla, mindig visszakalandozott hozzá. Ő ugyanígy lehetett velem. Jó fej volt a többiekkel is, de általában csak velem csevegett meghittebben.

Elindultunk visszafelé. Amikor megérkeztünk a panzióba, Robi felajánlotta, hogy ha nem fekszem le túl korán – de ha a barátaim már alszanak – megmutatja a borospincéjüket. Éjféltájban – ahogy a hülye regényekben szokás, már csak a telihold hiányzott – találkoztunk a kocsija mellett. A pince nem a panziónál volt, hanem kicsit távolabb, az un. Pincesoroknál, ami kultikus terep a borimádók körében. Megérkeztünk a dombok aljára, ahol egy sor betonboltíves, faajtós pincesor állt. Ha a kocsink fényszórói nem égnek, vaksötét lett volna. Robi kiszállt és kinyitotta az egyik pincét. Először tudatosult bennem, hogy egy vadidegennel, akit csak pár órája ismerek, ülök egy kocsiban, a semmi közepén. Ha fel akar darabolni és beledarálni a tavalyi rozéba, minden sietség nélkül megteheti. Kisvártatva Robi két pohárral jött vissza. Az egyiket nekem nyújtotta. Koccintottunk. Nagyon finom bort hozott. Ahogy a borsznobok mondják: „szép kerek tannin tartalom, cseppet sem tolakodó ízek”. Robi felajánlotta, hogy megmutatja a pincét belülről is, ha nem vagyok fázós, mert odabent igen hűvös van.

Mondom, uccu neki, mehetünk! A pince falát köröskörül szürke, szőrős vastag penészréteg borította és tényleg hideg volt jó pár fokkal. Megmutatta a hordókat, a több fajta lopót. Semmi erotikus nem volt idebent, de én egyszerűen nem bírtam magammal: tartsatok bár szajhának, szembefordultam Robival, megragadtam a vállát és megcsókoltam. Valószínűleg erre számított, mert nem tiltakozott. Sőt! Utána még kétszer nem tiltakozott : ) Ugyanis a kocsijában tovább is mentünk, és felséges volt vele a vadregényes vaksötétben, és a hatalmas erdei csendben, amit csak a mi fáradt lihegésünk tört meg. Nem utolsó sorban az is izgatott, hogy pár kilométeres körzetben nincs egy teremtett lélek sem. Csak a baglyok, meg a csillagok. Tudom, hogy megrázó egy lány szájából ilyen merészet hallani, de ez van. Eszembe jutott néhány ócska tinihorror, ami pont így kezdődik, és mindjárt jön valami baltás zombi, mire majdnem el is röhögtem magam.

Három napot töltöttünk ott, és minden nap „beszélgettünk” Robival, hol a szobájában, hol a miénkben, amikor a többiek éppen elmentek túrázni. Kirándultak, nézelődtek. És én is elfoglaltam magam. Robi a társaságunk hölgytagjaival udvarias volt, de csak cicázott velük: csupán irányomban mutatott érdeklődést. Robi mindig hozott nekem valami apró kis ajándékot: csokit, helyi vásárfiát, kis díszüveges pálinkát stb. Amikor távoztunk, megígértem neki, hogy idén még „kiveszünk itt egy szobát.” : ) akkor még nem tudtam, hogy évekig ide fogunk járni. A többieknek már elárultam, hogy miért ragaszkodom a helyhez – röhögtek, de nem tiltakoztak. Amúgy nekik is megfelelt a hely. Minden évben, egyszer vagy kétszer, mindig ugyanezt játsszuk el. De évközben egyáltalán nem keressük egymást, se telefonon, se mélben. Az egyetlen levél köztünk a szobafoglalásomról szól. Amikor viszont újra látjuk egymást, az izgalom olyan, mint az első alkalommal. Lehet, hogy a tartós kapcsolatok kulcsát találtam meg? Semmi számonkérés, semmi elmarasztalás, semmi meddő vita – csak néma megegyezés, boldogság, és forró érzelmek. Mert ha úgy vesszük, mi már hét éve járunk...: ) Minden évben egyszer, vagy kétszer „randizunk”. Az egyik barátnőm azzal ugratott, hogy „jó ez a vidéki marketing, valószínűleg ezzel akarják feldobni a forgalmat és minden csaj ezt a szolgáltatást kapja!” Ez persze csak vicc. A nyaralások és találkáink között persze vannak kapcsolataim a fővárosban is (mivel ott élek) de egyik sem komoly. Bár most éppen kialakulóban van egy komolyabb, úgyhogy lehet, hogy jövőre máshova megyünk nyaralni. : )

 

 
532 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr631575255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Devil2 2009.12.07. 16:29:24

@primu:
Mi? Dehogy vagy Te öreg Devil bácsihoz.. :D

Devil2 2009.12.07. 16:31:18

@Erásss:
Már nekem is fel van írva a HINI vakcina. Csak be kéne adatnom..

Igazság Atyja 2009.12.07. 16:36:28

A Bolygó neve: halál c. fertelmes "címfordítás" egészen 1995-ig überelhetetlen volt. Akkor mutatták be a Heat-et. Magyarul: Szemtől szemben. :) De nem is a hatásvadász címek a leggázosabbak, hanem ahol erőltetik a béna szójátékokat. (Horrorra akadva és társaik..)

csillag× 2009.12.07. 16:36:56

@Kósza: hát ma csak 1órám volt :P De azóta itt görnyedek a könyv fölött...csak testhelyzetet modosítok néha :)hol az ágyon, hol az íróasztal fölött, hol a fotelban :S.... Utolsó hét és besürítették a zh-kat :(

Devil2 2009.12.07. 16:39:44

@Igazság Atyja:
Na ezért vannak az eredeti címek, azt mindenki lefordíthatja magának, ha tudja.

Igazság Atyja 2009.12.07. 16:40:42

@csillag×: Ágy, íróasztal, fotel, boroshordó.. meg kell adni a módját. :) Tényleg, nem te írtad a posztot?

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.12.07. 16:42:29

Na, kié lesz az ötszázadik komment?

Devil2 2009.12.07. 16:46:27

@Panni CsP:
ááá még nem is tartunk ott, és már kezd kifújni. :(

Igazság Atyja 2009.12.07. 16:46:39

@Devil2: Én egyszerűen betiltanám a magyar címeket. Volt valamelyik műsorban szó róla, hogy ki találja ki ezt a sok hülyeséget és ki engedi meg neki? A cím a műalkotás (a film is művészet) része: vagy lefordítjuk szó szerint, vagy békén hagyjuk eredetiben, főleg, ha lefordíthatatlan szójáték. Nem tudom, mit szólnának a festészet kedvelői, ha a Mona Lisa magyar címe "A rüfke bazsalygása" lenne egy kretén miatt. Ha ismerősökkel beszélgetek filmekről, mindig az eredeti címmel hivatkozom rájuk, ők meg sokszor néznek, hogy mi van. Nem baj! A Halál a Ragadozók ellen. :)

Kósza 2009.12.07. 16:48:24

további jó csevegést, majd kellemes estépítést! Sziasztok!

alumi 2009.12.07. 16:48:41

@Kósza: először Te add meg a koordinátákat! :DDD
koordinátáidat...nem: a paramétereidet!:)

@Devil2: hidd csak el...
Vagy nem huszas vagy?:)

Kósza 2009.12.07. 16:49:35

@primu: sooner or later, úthenger is coming :)

Erásss 2009.12.07. 16:50:50

@Devil2:
Nem tűntem el,csak dohányoztam!:)
Hallgattál rám Szivi!?:D

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.12.07. 16:52:44

Csak tartogassátok az energiáitokat a holnapi posztra, mert az aztán akkora durranás lesz, hogy csak győzzétek a kommenteket lökni! Már alig várom, hogy kiküldjem! :)

Igazság Atyja 2009.12.07. 16:52:45

@Panni CsP: Ha enyém lesz az ötszázadik, eljössz a legközelebbi találkozóra? Mert akkor máris elkezdek floodolni. Egyébként köszönöm ezt a "forsz" szót, ez új, ez tetszik. Először azt hittem, a kapcsolat erejéről van szó, palócos angolsággal. ;)

@primu: Ha centikben az, akár még nyerő is lehet. Főleg, ha a Szűcs jegyében született. Vagy az itt szintén nem számít? :)

Devil2 2009.12.07. 16:53:31

@Erásss:
Én ne hallgatnék Rád? :)

Erásss 2009.12.07. 16:54:29

@Devil2:
:D Mikor oltatod magad?

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.12.07. 16:55:52

@Igazság Atyja: nagyon szívesen, egyenesen Neked költöttem. Nekem is tetszik a szó. Bár, ahogy most nézem, az egész heti anyagunk bomba lesz...Jól összegyűltek így Advent táján. Ha jók lesztek, kaptok a holnapi menetből 1 mondatot.

Devil2 2009.12.07. 16:56:19

@Erásss:
Húú de jó kérdés.. :)

Devil2 2009.12.07. 16:57:44

@Panni CsP:
Na a holnapiról meg pont lemaradok. De tudom ez nem kívánságműsor..

csillag× 2009.12.07. 16:58:07

@Igazság Atyja: de, igen valószínű :D Nah, jöhetnek a kérdések :D (bár azt sem tom miről szól a poszt) válaszolok :P

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.12.07. 16:59:12

@Devil2: meg fog várni, hidd el. Kóstolónak: „Ha megdugod a lányomat, elveszed feleségül, ha addig élek is!”

csillag× 2009.12.07. 17:00:53

@Panni CsP: ohh...milyen kulturáltan fogalmaz a kedves apuka :P

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.12.07. 17:02:12

@csillag×: nem az apuka mondja, hanem az anyuka. DE ennyi! Holnap jön a folytatás, akit érdekel, gyűljön a tűz köré !

Igazság Atyja 2009.12.07. 17:04:15

„Ha megdugod a lányomat, elveszed feleségül, ha addig élek is!”
És nem tévedett. Főhősünk megdugta megdugta a lányt - anyuka szeme láttára, aki infarktust kapott. :)

csillag× 2009.12.07. 17:04:36

@Panni CsP: uh...akkor inkább nem szólók :S Akkor mégjobban nem teccik :)
az 500. sárgadinnyét kap??? akarom!!!!

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.12.07. 17:06:09

@Igazság Atyja: Holnap számítok rád! Szükség lesz a globális világlátásodra.

pkrisko 2009.12.07. 17:06:37

@Panni CsP: Huu, a sargadinnyet nagyon nem szeretem! :(

Az anyukatol idezett mondatot valoztasd meg igy: "Ha megdugod a lanyomat IS, elveszed felesegul, ha addig elek is!" Holnap delelott mar hivnak is Hollywoodbol a forgatokonyvert! :))

csillag× 2009.12.07. 17:08:38

@pkrisko: akkor kommentelj 500.ként és ad oda a dinnyéd (hátha lemaradok róla) *ártatlan bociszemekkel néz* :))))))

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.12.07. 17:08:45

@pkrisko: áh, nem faraghatok belőle vígjátékot, mert inkább tragikomédia. De nagyon lendületes. Majd meglátod

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.12.07. 17:09:35

a dinnye e-mailben lesz kiküldve, csatolt file-ban, ha nem baj...

2009.12.07. 17:12:57

@pkrisko:
A sárgadinnyét én is átpasszolnám másnak ha esetleg megnyerem. :)

@Panni CsP:
Nah kiváncsi leszek a holnapira, bár sajna lehet csak 12 felé fogok tudni kommentelni. :) De addig mások osztják majd az észt. :)

alumi 2009.12.07. 17:29:22

@Devil2: ja, akkor bocs! fiatalabbnak hittelek.
bár igaz, ami igaz. ebbe a ismerd meg kis hazádat, azaz izéld végig Magyarországot projektbe a liliomtiprás is simán beleférne.
Melyik megye? Felveszem.:)

@Igazság Atyja: az számít, hogy mekkora, mennyi, és hány!:)))

@Kósza: ajjajj!:)))

Igazság Atyja 2009.12.07. 17:39:00

Mindig az anyagi világ javai.. csak az számít, ami mérhető, számolható és hányható. A Lélek Titkai bezzeg má' senkit nem érdekelnek. :)

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.07. 18:38:21

Jó napot, itt lehet netencsajozni? Vagy ez nem az a hely?

Ronda vagyok és csóró, béna az ágyban, és kicsi a... na tudjátokmim, amit nem szabad kimondani társaságban.
Szóval állítólag csak itt van esélyem, na. Mármint az interneten. De ez is az intenet, ugye?

csillag× 2009.12.07. 18:59:17

@piréz vitéz / இதொ-kutató: helynek nem az a hely, de csajozni attól még itt is lehet :))

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.07. 19:04:01

@csillag×:

Hű köszi, nagyon rendes vagy!

Pannicsépétől még meg akartam kérdezni, hogy itt lehet olyan szavakat használni, mint pl. "fasz"? Persze csak indokolt esetben! Pl. ha azt akarom mondani vkinek, hogy "te fasz!".

csillag× 2009.12.07. 19:11:29

@piréz vitéz / இதொ-kutató: ááhhh...nem vagyok annyira rendes, csak gondolom én voltam most hirtelen gépközelben :)

a többség nem preferálja az ilyen szavakat..szerintem.
Panni a magánhangzók csillagozását tanácsolta, ha valaki nem tudja kulturáltan kifejezni magát... ne legyen ez a blog is olyan alpári...

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.07. 19:24:05

@csillag×:

Áááá, a csillagozás az ultrabéna!

Az pont olyan, mintha ezentúl úgy küldenénk háborúba vitéz fiainkat, hogy kivesszük a puskáikból a golyókat, és a harctéren csak hangos "puty-puty!" meg "dajng!" meg "sssssúúú!" kiáltásokkal "lövöldöznének" egymásra a katonák!

Hát hogy vezessük így le egymás iránt felgyülemlett feszültségeinket?

Ha meg nem akarja, hogy felgyülemeljen bennünk a feszkó, osszon drogot vagy ilyemi, nem?

2009.12.07. 19:41:27

@piréz vitéz / இதொ-kutató:
Feszültséglevezetésnek a futást javasoljuk, nomeg vannak boxklubbok, ott püfölheted a boxzsákot, vagy másokat... bár lehet eleinte Téged püfölnének. :)
Drogokkal inkább ne próbálkozzunk. :)

Amúgy ha minden 2. szavad egy csúnya szó akkor javaslom fogadd meg @csillag×: -om tanácsát, vagy esetleg rövidítsd, vagy ahogy a fiúk szokták angol megfelelővel vagy magyar megfelelővel bevésnek ide pár betüt csupán, fuuu hogy is voltak azok. Csillag segíts ki... ilyenekben nem vagyok jártas. :) De amúgy tényleg felesleges a csúnya szavas komment, mert előbb-utóbb rájössz, hogy csak a véred fogják szívni egyesek jah és egy idő után senki nem fog hozzádszólni, vagy max lehurrognak. :) Úgy meg végképp nehéz csajozni, még itt is, pedig ezt az oldalt végképp nem erre találták ki. :)

csillag× 2009.12.07. 19:42:53

@piréz vitéz / இதொ-kutató: ha személyesen problémád akad valakivel, akkor lekeversz neki egyet, csak azért, h levezesd a feszültséget???

Kulturált emberek vagyunk, sztem nincs olyan probléma amit ne lehetne higgadtan megbeszélni. Ha meg úgy nem megy, akkor meg felesleges közönséges szavakat használni, akkor sem fogtok dűlőre jutni.
Egyébként ide nem olyan emberek járnak, akikkel így kéne beszélned.....de ez az én véleményem :)

2009.12.07. 19:46:41

@csillag×:
Nana csillag, azért van akit elküldenénk melegebb éghajlatra szerintem. Bár most egy se jut az eszembe. De tény, hogy néha egyesekhez hozzá tudnám vágni az egeret. :) De tény, hogy jófejek vagyunk. :)

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.07. 19:48:58

@csillag×:

Ja és hogy érted, hogy "ez nem az a hely"?

Ez az internet, nem? És aszontad, lehet csajozni. Akkor nekem ebből az következik, h ez bizony "az a hely".

És egyébként pasizni lehet? Mármin nem azért kérdem, nehogy félreérts! Bár... ha "azért kérdeném", akkor 50%-kal nőnének az esélyem, hmmm. De az a baj a fiúkkal, h nem tudnak főzni és utálnak takarítani, szóval egyelőre maradok a lányoknál.

ui:
(Nem akarok rámenősnek látszani, de ha estetleg szeretsz főzni és takarítani, átugorhatnál, nem lakok messze!)

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.07. 19:55:00

@Zsu0805:
"csak a véred fogják szívni egyesek"

Hűűű ez jól hangzik, az milyen? Nagyon új vagyok én ám az internetben!

Ilyen boxizébe meg kocsmába nem mehetek, nagyon girnyó vagyok, nem akarok meghalni! Viszont a gép előtt bárkit úgy leanyázok, h ihaj!

@csillag×:
Nem szoktam lekeverni senkinek, mert pacifista vagyok, azaz egy gyenge pöcs. De ha mondjuk lenne egy lézerkardom, akkor azért hadonásznék vele, hogyaszongya "vonod vissza te ebadta???"

2009.12.07. 20:01:11

@piréz vitéz / இதொ-kutató:
Nem lőném le a poént, majd rájössz milyen a vérszívás, bár ha normális vagy biztos "összespanolsz" pár emberrel. :) Bár sanszosabb ha nem este jössz fel, mert általában nappal van itt a nép, főleg meloidőben. :)

Akkor go a konditerem, szedjél magadra egy kis izmot, jó feszültséglevezető és utána mehetsz a kocsmába. :) :P

Szerintem @csillag×: nem úgy gondolta, hogy ténylegesen lehet csajozni. Csak ismerkedni, aztán ki tudja miből mi lesz. Bár én nemigazán tudok itt olyanokról, akik összejöttek volna. Vagy tévedek? Jelentkezzen aki itt találta meg élete jelenlegi párját. :)

csillag× 2009.12.07. 20:10:30

@Zsu0805: jó, igen van egy két olyan személy, de velük is meglehet beszélni a dolgokat :) Nem annyira durva dolgok:)
Jah amúgy glg szokta használni a wtf-ot soxor :) De pl: omg, omfg..stb.. :)

@piréz vitéz / இதொ-kutató: ez nem az a hely! ezt arra értettem, h nem kimondottan csajozós/pasizós hely, nem arra lett létrehozva, de persze lehet azt is :)

Honnan veszed, h nem laksz messze? Tudod, h most éppen hol tartózkodom?? mert ha igazat írsz, akkor még új vagy itt, tehát még nem olvashattad a korábbi kommentjeinket....:)

2009.12.07. 20:13:40

nah én most kicsit elvonulok végignézni a Képletet, de elvileg utána rátoknézek még. Vagy közbe az rémisztő részeknél. :P

csillag× 2009.12.07. 20:14:22

@Zsu0805: még én sem tudok...de lehet, h ez csak idő kérdése :) Lehet, h te vagy éppen az a valaki, Zsu! :)))

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.07. 20:21:56

@Zsu0805:
De hát a konditerem meg fárasztó! A szteroidok meg drágák!

Arról nem is szólva, h én szoktam tudományos cikkeket is olvasni:
kigondoltam.blog.hu/2009/12/02/gyuras

De te is jóvagy ám, kiírtad, h "nem randizol", aztán közben meg tudom ám, h volt már posztod! Szerintem randizol te, csak szégyelled.

@csillag×:
Affenébe, most megfogtál. Pedig aszittem, te csöngetsz, de nem, csak szomszéd Homonyik néni volt az. :(

2009.12.07. 20:26:49

@piréz vitéz / இதொ-kutató:
RRandis posztot írtam? Melyikre gondolsz? Ki vagy? :)

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.07. 20:37:58

@Zsu0805:

Áhhá! Szóval írtál randis posztot, most jól elszóltad magad!
Ravasz vagyok, mint a sivatagi jeti!

(Köszönöm kérdésed, jól vagyok.)

ui:
((és még egyszer sem akartam leírni, h "fasz"... lehet, h mégsem vagyok menthetetlen...?))

csillag× 2009.12.07. 20:44:05

@piréz vitéz / இதொ-kutató: honnan gondolod, h nem én vagyok a Homonyik néni?:P

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.07. 20:54:53

@csillag×:

Ehinnye, másodszor is megfogtál! Vigyázz, mer aki háromszor megfog egymás után, azt már feleségül szoktam venni!

(De ha tényleg te vagy Homonyik néni, akkor -50-ről indul ám a számláló!)

csillag× 2009.12.07. 20:58:10

@piréz vitéz / இதொ-kutató: ha nem vagy itt jártas, akkor honnan tudod, h @Zsu0805: , mint kommentelő is írhat posztot??

2009.12.07. 21:09:02

@piréz vitéz / இதொ-kutató:
Randizós posztot nem írtam. Itt nem csak olyan van, sokfajta, de ha elolvasol párat, vagy mátol kezdve néha nyomon követed rájössz. :)
Feleségül szoktad venni? Tehát nős voltál / vagy. :)

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.07. 21:14:14

@csillag×:

Ajjaj... várjá' most gondolkodnom kell. Remélem minnyá eszembejut vmi jó kifogás, mert ellenkező esetben harmadszorra is megfogsz, és annak súlyos következményei lennének.

(Hejj, vki segítsen má' ki, honnan tudhatom?)

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.07. 21:19:08

@Zsu0805:

Nannanna, nekem a vesztendben regéltek vmi érdekes randisztorit, hadonászó csávóról, menekülő csajról meg efféle... mondhatnám a boltosok minenkinek azt mesélik. (Mielőtt megkérdeznéd, a fényképedről ismertem rád.)

Nem vagyok az, mivel még senki nem fogott meg 3x egymás után.

2009.12.07. 21:21:02

@piréz vitéz / இதொ-kutató:
Ki lehetsz.... hmmm.... amugy meg westend. :)

csillag× 2009.12.07. 21:22:37

@piréz vitéz / இதொ-kutató: áááh... nefélj én sem adom oylan können magam, főleg nem egy olyannak, aki előszeretettel "faszozik" :P
és mikor mesélték neked ezt a vesztendben?

2009.12.07. 21:26:46

@csillag×:
Nah igen, erre én is kiváncsi lennék.

@piréz vitéz / இதொ-kutató:
Nagy társaságba meséltem? Esetleg csak Neked meséltem akkor ott? Ki vagy?

@Igazság Atyja:
Megeheted, nekem nem kell. :P

csillag× 2009.12.07. 21:27:06

@Igazság Atyja: neeeeeee ...én akartam... NEM kapsz kaját :P

csillag× 2009.12.07. 21:28:26

@Zsu0805: ajjj én úgy szeretem.....hidegen nyáron...kivenni a hűtőből..hm... asszem elkapom ezt az Atyát :P :)

2009.12.07. 21:29:52

@csillag×:
Fuj-fuj-fuj, már a szagától rosszul leszek. Áááá és multkor valaki sárgadinnyis rágot adott, egyből landolt a kukába és heves kapálóztam valamilyen másékért. Ááááá fujjjj.... :P

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.07. 21:36:20

@Zsu0805:
Mondtam már, én vagyok a legkisebb királyfi. Minden értelemben.
Például azt is tudom rólad... najó, azt már túlzás lenne elmondani.

@csillag×:
Tévedsz te lyány! Honnan veszed, h én előszeretettel faszozok?
Ha ilyenre vetemedek, azt csakis atyai, tanító célzatú megfontolásokból teszem, tehát jobban fáj nekem, mint neki!

Majd' minden nap elmesélik, kétszer már a hangosbemondóban is elharsogták. Néhányan kuncogtak is, de szerintem itt kicsit túlzásba estek...

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.07. 21:46:12

@Zsu0805:

Dehogy mondom! Ismerem én ezt a női trükköt, be akarsz hálózni - hogy aztán egy szép napon rólam sztorizgassanak a vesztendben, még csak az kéne!

2009.12.07. 21:47:31

@piréz vitéz / இதொ-kutató:
Akkor nem is tudod, hogy ki vagyok. :)

csillag× 2009.12.07. 21:51:57

@piréz vitéz / இதொ-kutató: csak onnan gondoltam, h rögtön már az elején ezzel a kérdéssel álltál elő! :)

csillag× 2009.12.07. 21:57:58

@piréz vitéz / இதொ-kutató: "Nagyon új vagyok én ám az internetben!"-- mégis mennyire vagy új?? mikor kezdted? mikor már elhagytad a 3. ikszet is?

Nikica21 2009.12.07. 22:12:37

Huh, de sokat írkáltatok ma!:) Hogy vagytok?:)

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.07. 22:22:56

@Zsu0805:
Helyes, maradj csak ebben a hitben, teee plázás randik megkeserítője!

@csillag×:
Na de azt akkor sem mondtam, h élvezném, azt csak te láttad belém. Ejj, micsoda előítéletek...
Az internetet most kezdtem, remélem véletlenül nem nyomok meg egy rossz gombot, oszt letörlök mindenkit...

csillag× 2009.12.07. 22:34:22

@Nikica21: te már megint éjjel érkezel?:)

@piréz vitéz / இதொ-kutató: még a végén kiderül, h te voltál az alany aki Zsu "hálójába" került.:P
Ahhoz képest, h most kezdted, elég gyorsan feltaláltad magad....regisztrálás.....több helyen kommentelgetés... :)

Nikica21 2009.12.07. 22:49:55

@csillag×: Én mindig...ilyenkor jutok géphez!:)
Te meg éjjel-nappal?:D

csillag× 2009.12.07. 23:13:06

@Nikica21: hát most énis csak késő délután csatlakoztam. Most este kommoltam egyet-kettőt. A posztot + a kommenteket még el sem olvastam. :) közeledik a vizsgaidőszak, bele kell húzni :)

Nikica21 2009.12.07. 23:31:15

@csillag×: Akkor tessék belehúzni...a posztok utánna is itt lesznek!:)

Girgesz 2009.12.08. 08:32:27

Jó reggelt!

Mi lett a mai poszttal?-vagy csak én nem látom?
(Esetleg itt is ünnepnap van,nemcsak az olaszoknál?-de akkor miért jöttem bedolgozni???)

Erásss 2009.12.08. 08:37:08

Sziasztok!
Tényleg nagyon ütős a mai post! ;)

Erásss 2009.12.08. 08:37:47

@Nikica21:
...hogy lesznek-e postok, az nem olyan biztos!:D

Erásss 2009.12.08. 08:38:51

Hát Devilem,az nem olyan biztos,hogy sok mindenről lemaradsz.Kár volt szomorkodni....:D Jóóó munkát!

vagány csaj 2009.12.08. 08:42:35

Jó reggelt! :))

Mi történt? Panni elaludt?? :DD

vagány csaj 2009.12.08. 08:43:53

@Girgesz: @Erásss:
Sziasztok!! :)) Mizujs? Valami izgi, valami új?? :D

Girgesz 2009.12.08. 08:44:52

@Erásss: Ezek szerint ma tényleg lemaradt a poszt és nem én maradtam le róla...

vagány csaj 2009.12.08. 08:47:44

@Girgesz: Én is azt hittem, hogy én járok rossz helyen... :D

Girgesz 2009.12.08. 08:48:58

@vagány csaj: Valami izgi?-aha.Reggel voltam kint a terepen. Gyönyörű volt a ködben a sok vadliba, ahogy átrepültek fölöttem! Imádom a téli hajnalokat...

Girgesz 2009.12.08. 08:50:17

@vagány csaj: Miért?Te is bementél melózni?:DDDD

vagány csaj 2009.12.08. 08:51:13

@Girgesz: Jó neked, hogy ilyenekért fel bírsz kelni... Persze ilyen a vadász élet, nemdebár!? :DD
Én a paplan alól is féltem kibújni, és ma is inkább az ebédlőben ülve üttam meg a kávémat és szívtam el a cigimet... :D

vagány csaj 2009.12.08. 08:51:57

@Girgesz: Lehet hogy mégse kéne itt lennünk? Kezd nekem is ilyen érzésem lenni... :DD

Girgesz 2009.12.08. 09:00:42

@vagány csaj: nem puskával voltam kint, csak távcsővel... és ezért persze, hogy felkelek!Megnyugszom odakint.

De tényleg lehet, hogy kint kellett volna maradnom-került fel már mai poszt?

vagány csaj 2009.12.08. 09:03:10

@Girgesz: Ahha, megérkezett a poszt. Gyere át oda! :))

borsics_aa · http://minerva-szki.hu/ 2009.12.08. 12:54:04

Legalább nem unjátok meg egymást!

Nikica21 2009.12.08. 21:19:10

@Erásss: De ha már feltették akkor cska itt is hagyák!:D Azokat később is eltudja olvasni!:D
süti beállítások módosítása