Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A lány közölte, csak szexet akar

2010. július 14. 07:45 - Panni CsP

„Amikor újból találkoztunk, közölte, hogy csak lefeküdni szeretne velem, többet nem” - Levélírónk arról panaszkodik, hogy eltűntek a jó lányok és csak a képmutató rosszak maradtak. Leginkább az bosszantja, hogy már nem is rejtik véka alá, mit akarnak, hanem egyenesen ráborítják a mit sem sejtő pasira. Hiába, modern és tárgyilagos világot élünk, a romantika pedig lassan visszamászik a regényekbe…

 

Elsősorban a férfitársaimhoz szólok, akik bíznak még abban, hogy léteznek normális nők, akik részesültek valamilyen otthoni nevelésben is. A sztori a következő: a neten megismerkedtem egy értelmes, konszolidált lánnyal. Nem is tudom jobban leírni – egyszerűen okés volt, finom és elegáns. Egyszer találkoztunk, beszélgettünk, majd álmaim nője eltűnt. Egy hét múlva került elő és azt mondta, bocsássak meg, de síelni volt. Mondom, semmi baj, csak elfelejtettél előre szólni. Erre azt mondja, hogy miért szólt volna, amikor nem vagyok a férje, és nem köteles beszámolni róla, hova megy, hiszen még csak egyszer találkoztunk. Ez igaz, csak a neten való rengeteg levelezésünk végett úgy éreztem, valahogy közelebb kerültünk. Az eddig kialakult kép összetört bennem.

Amikor újból találkoztunk, közölte, hogy csak lefeküdni szeretne velem, többet nem - ilyen nyersen, mint ahogy írom. Mondom, hogy nem, köszönöm, én nem tudom, ezt így betervezni. Nekem nem megy ilyen módon. Ekkor nemesen, hidegen felvonta a szemöldökét és azt mondta, hogy szívesen megadja egy barátnője számát, aki „amolyan szerelmes versolvasgatós típus”. Nem azzal volt a bajom, hogy csak szexet akar, (ki nem ?) nekem is volt már úgy, - az volt a legvisszataszítóbb, hogy ezt minden habosítás nélkül lazán beletolta az arcomba. Mintha nem párkapcsolatról, hanem egy autó adásvételi szerződéséről beszélnénk. Nem akartam látni többet, amit megírtam neki. Meg is értette. Ez a fajta lány az, akit az utca nevelt, majd valahogy a személyiségére erőszakolt egy kis make up-ot, hogy trendi legyen és ne látszódjon a felszín alatti borderline. Lányok, miért csináljátok ezt? Tanulság: a látszat csaj.

 
521 komment
Címkék: szex randi ribanc

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr222150547

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Sava-sava-savanyú a csoko-csoko-ládé 2010.07.14. 23:56:15

A '70-es évek a magyar '60-as évek. Nem tudományos igényű állítás, inkább valamilyen konstrukció, de mondjuk úgy, hogy az erőszakos kultúrpolitika merevségének puhulása itt metszette át az ellenkultúra feltörekvését, és robbant ki belőle a - visszafoly...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kytia 2010.07.14. 08:08:20

Hehe, ez az az eset, amikor a fika eszi az óvodást?:)

councillor 2010.07.14. 08:28:55

most olvastam vissza, nard nem lány ? lol :D én is azt hittem pedig ^^

Barry Kent 2010.07.14. 08:29:00

"Nem akartam látni többet"
Komoly dráma. Előtte, ha jól számolom, legalább kétszer láttad.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.14. 08:30:20

Nem tudom mi a baja a postírónak.. Ha köntörfalazna a csaj, az lenne a baj, most meg az, hogy nem. Gondolom zokogva, de azért megdugta,annak ellenére hogy nem ezt írta. A csaj korrekt volt, nem akart reményt kelteni benne, közölte, hogy neki csak eü-szexre kell. BiSZtos sértette az egoját a csókának, hogy élő vibrátornak használták, ahogy ő is megtette korábban más nőkkel is, de az szerinte ok, és ő korrekt volt akkor. Hirtelen a fasz boldogtalanabbik végén találta magát.

De 100% hogy levarrta, hiába hazudja azt, hogy nem :) De ha netán tévednék, akkor meg fatökű kis homárnak tartja a csaj a pasit. Persze, pasiként sem kell minden arrajáró Arankát megdöngetni, aláírom. De ilyen műbalhét mint ez... Romantikus férfi bazmeg! :D Röhej!

Father Justice (törölt) 2010.07.14. 08:38:54

@Kytia: Nem, ez az az eset, amikor Józsi mert nagyot álmodni. :) Na nem arról, hogy a tökéletes nővel párkapcsolatot alakíthat ki, hanem hogy egy bombanő egyszer azt mondja neki: "Csak szex és más semmi, Józsikám! Ha jól tolod, majd fényezlek a barátnőim előtt is kicsit!" Markáns kamuillat járja át a fülledt nyári levegőt.

Mit kell betervezni azon, hogy megdugsz egy nőt, aki csak dugni akar egyet? Feltételezem, "álmai nője" legalább egy patront megért volna neki is, bár gyanús, hogy a külsőségekről megint nem esett egy szó sem. Viszont ha a hölgy értelmes, konszolidált, finom, elegáns ÉS csúnya volt (ám ezzel együtt is álmai nője a perverzének), akkor neccesen, de elfogadható igaznak a történet. Akkor valamilyen szexmentes álmot akart szőni vele valószínűleg, dehát a nőnek meg pont csak az kellett volna, és ha jól értem, egyszer.

@Józsi: Férfitársaid bíznak abban, hogy léteznek még normális nők, de többségük összetenné a két kezét akkor is, ha a nők körében ez a fajta karakán őszinteség lenne a default. Frankón megmondja, hogy nem a feleséged, nincs beszámolási kötelezettsége, meg azt is, hogy csak dugni akar veled egy jót. Hol a probléma? Azt hiszem, jól megrökönyödnél, ha a nők sosem summantanának, kavarnának, ködösítenének a szándékaikat illetően.

"Figyelj, Géza. Nem vagy az esetem, dehát egész jól keresel, és most nincs senkim. Költözzünk össze, hamarosan jön a tél, felesben kellemesebb csengetni rezsit és ha gondolod, néha meg is dughatsz. Ha közben befigyel egy jobb lasszócélpont, időben jelzek, mielőtt váltok, jó? Ha meg kénytelen leszek beletörődni, hogy erre nincs már esélyem, együtt maradunk, és te lehetsz a gyerekeim apja. Na?"

"Te Hugh, én nem vagyok ám szerelmes beléd, bár tudom, ez most meglepett kicsit. Idegesít a többi hülye picsa is a kastélyodban, de a zseton meg a hírnév miatt maradnék még egy darabig. Ha megkérlek, hogy soha többet ne érints meg az aszott kezeiddel, kidobsz?"

Pontosítok: nem megrökönyödnél, hanem infarktust kapnál. :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.14. 08:44:14

"ezt minden habosítás nélkül lazán beletolta az arcomba." Nagyon helyes, ha nem így tesz, akkor azon picsogsz, hogy többet képzel bele, mint ami. Ennyire ne zavarjon már, hogy nem táncol mindenki úgy, ahogy te fütyörészel.

S0und 2010.07.14. 08:44:38

A gond az öreg, hogy:

Társadalom által idealizált nő -------------------------------------------- ilyen messze van ----------------------------------------------------> az átlagos nőtől. Kérdés, hogy neked mi kell. Azért mert "életedbe először" többet szerettél volna egy szimpla dugásnál, majd hoppon maradtál, ledöbbent fejjel. Hiszen mi az már, hogy van nő aki nem akarja helyből leélni az életét veled, ellenben azért őszintén megmondja, szívesen összebújna veled egy estére. Hajajaj hova jutott a világ.

(facepalm)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.14. 08:49:15

@Father Justice:

"Az iwiwen se szólnak majd le, hogy karácsonykor nincs pasim, ki venne nekem ajit?" :D :D :D

Frigyesur (törölt) 2010.07.14. 08:56:03

Na majd en valaszolok. Miert csinalja ezt valaki? Nemtol fuggetlen szerintem azert, mert a masik nem jo nala egy ejszakanal tobbre. Ennek lehet kulso vagy belso oka. Orulok, hogy feltalaltam a spanyolviaszt ennek a bonyolult kerdesnek megvalaszolasaval.

Ti pasik komolyan azt hiszitek, hogy jobb ha valakit szep szavakkal lefektetnek, aztan pattintjak? Nem hinnem, hogy ennyire naivak vagytok. Egyszeruen a cel erdekeben kepesek vagytok hazudni. Marha jellemes...

Vegul, emiatt az 'az utca nevelte'?! Muhahahhhaaa :D

Frigyesur (törölt) 2010.07.14. 08:58:00

@Kedves Nard: Mondjuk Nard leirta a velemenyem a maga noiesen finom, elegans stilusaban. :D Nardy egy nem latszatno, szerintem repulj ra, kedves sztoriiro. :)))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.14. 09:03:54

@Frigyesur:

Nem vagyok egy olcsó ribi Frici! :) A minyimum, hogy haccá' nettót keressen, fizesse a manikűrt, a fodrászt (tegnap voltam), a szolit, a szaunát és a konditermet, ezenfelül a ruháimat és mindent mást is fizessen. :)

jaffandi 2010.07.14. 09:05:38

Most nem azér' de jobb lett volna, ha hazudik és a szex után tűnik el? Akkor jött volna, hogy "szegény én, kihasználtak"?
Az utolsó pár mondat meg űbergáz.

Frigyesur (törölt) 2010.07.14. 09:10:05

@Kedves Nard: Óóó, nem is gondoltam volna :)) Gernika nyujtja ezeket? :D Bar azt minimum elvartam volna egy hozzad hasonlo csucskategorias csajszitol, hogy hurcolassza a popsid automobillal, vagy te kapj egyet. A hozzad hasonloknak derogal a BKV, fuj! Aztan ekszerek, vacsorak, medences haz etc. Ne add magad olcson! :D

Kytia 2010.07.14. 09:12:26

@Father Justice: :DDD

És a másik oldalról?

"Te, Zsuzsi, szimpatikus vagy ám nekem, csak az a baj, hogy valahányszor találkozunk, nem tudom levenni a szememet az öklömnyi bibircsókról az arcodon. Ettől függetlenül jó lenne dugni egyet, ha már a barátnődnek nem jövök be, de kérhetem, hogy hátulról? Aztán majd udvarolok is, meg minden, tudom, hogy azt szereted, és így a barátnőd közelében is maradhatok, hátha egyszer meggondolja magát."

Ha itt egyszer kitörne az őszinteség, asszem, vége lenne a világnak.:) Mondjuk az is elég jó jele a világvégének, amikor egy bombanőt nem dugnak meg csak azért, mert őszintén bevallja, hogy erre vágyik.:)

Amúgy, ha igaz a poszt, akkor azért válaszolok a kérdésre: Azért csinálta ezt a lány, kedves Józsi, mert pasija van. Vagy alapból hűtlen típus, vagy épp bosszút állni készül. Mindenesetre neki sem könnyű, hidd el.:)

JoSé 2010.07.14. 09:15:03

hali, hát a posztolónak érzésem szerint igaza van.. ebbe a mai világba sajnos már mindenki képmutató, tisztelet természetesen a kivételnek,azt viszont vésd az eszedbe egy jó időre hogy neten megismert lányok több mint 90%-a csak látszatban aranyos és cuki, sőt sorolhatnám a jelzőket de fölösleges mert a tanulság mindig ugyanaz...("egyszerűen okés volt, finom és elegáns"-látszat :/). Az első benyomás sokat számít, és ilyenkor mindenki képes csak a legjobb oldalát megmutatni, aztán persze az idő múlásával kimutatja a foga fehérjét, és ez történt ebben az esetben is, sajnálatos módon :(. A lány legalább megmondta hogy mire kell neki.. ennyi a pozitívum.("akik bíznak még abban, hogy léteznek normális nők, akik részesültek valamilyen otthoni nevelésben is"), sajnos ez van...megértelek mert én is olyan lányt keresek... de ritka mint a fehér holló.

reggeli mix :) www.youtube.com/watch?v=CKXyBnaAxHU

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.14. 09:15:19

@Frigyesur:

Persze hogy ezt mind nyújtja nekem, másképp már rég lecseréltem volna! :) És igen, cipeli a kis popómat mindenhova, nemár én vezessek! :)

@Kytia:

Megint a szexről beszélsz bakker!

Tamarian 2010.07.14. 09:20:38

Jó reggelt (ez nem pofátlanság még ilyenkor, ugye? ;)) ) csajok! :))
Röviden és még álmosan: gáz posztoló gázálma a gáz nőről.
Mer' lehet felvállalni a "nekem több kell"-fílinget, nem is ez a baj. De álomnő attól az, hogy finom és elegáns - esetleg stílusosan idézgetett Lord Tennyson-tól, míg a kisujját messzire tartotta, és ez látszott a webcam-en -, hogy mi van a külcsín alatt, azt már nem tetszett kihorkolni. Nem fontos, nem kell rá figyelni. Így tetszett járni.
Amúgy még ha nem is az ilyenekkel bandázok, miért ne lehetne egy nő is ilyen céltudatos? Leírtak szerint korrekt, egyértelmű volt végig. Hát akkor?
Posztoló meg tartson önálom-vizsgálatot, és ne a merítést fikázza. A horgászbot az ő kezében volt ugyanis.

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2010.07.14. 09:21:33

ezaaaaaz....
használjatok ki:D:D:D:D:D!!!!!

@Frigyesur: na látja tudtam hogy Önnek ez egyértelmű;)

Frigyesur (törölt) 2010.07.14. 09:21:44

@JoSé: Ne akadjunk le ott, hogy ritka a normalis lany. en tovabb mennek. Nincsenek normalis lanyok! Mind abnormalis. Tisztelet a kivetelnek, es az Nard. :)))

@Kedves Nard: Ooo, mar ertem miert terheli le annyira a meloja. Mennyit gurizhet azert, hogy ezt mind megkapd! Persze te sem lazsalsz, egy ilyen kulso fenntartasa legalabb akkora feladat, ha nem nehezebb.

Es meg a nyugdijasokat is leveri helyetted. Kincs ilyen ember! :)

Frigyesur (törölt) 2010.07.14. 09:23:48

@Kool Kitty Kat: Majd en mindjart ugy kihasznalom magat, hogy egy hetig monoklival jar, ha mar ennyire lelkes. :P

Hogyne lenne egyertelmu. Az en kiscicamnak is vannak igenyei, cserebe viszont egy bombazo. :))

Stupidella 2010.07.14. 09:25:11

Mennyi pasi örülne, ha ilyen bonyodalommentes csajjal találkozna!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.14. 09:27:15

@Frigyesur:

Muszáj neki ennyit dolgozni! Mindent megér neki, hogy ilyen bombázója van! :) A nyuggerek irritálnak, úgyhogy ez a minyimum, hogy lezúzza őket! :) Kitty kanászodik? :)

@Kool Kitty Kat:

Jaj muti már az új lakkcsizmidet és a cuki fűződet! :)

Tamarian 2010.07.14. 09:28:17

@Kytia: :)) Jut eszembe:

Egy férfi mondja a haverjának:
- Nem tudom, mit vegyek a feleségem születésnapjára. Megvan mindene,
megvehet magának bármit, amit szeretne.
- Figyelj csak! Miért nem adsz neki egy papírt, amire ráírod: "Ez a jegy egy
óra szexre jogosít, az Ön által kívánt módon"? A férfi így is tesz. Másnap
újra találkoznak.
- Na, hogy sikerült az ajándék? - kérdi a haver.
- Ne is mondd! Odaadtam neki, amikor elolvasta ugrált örömében. Aztán a
nyakamba ugrott, homlokon csókolt, majd elrohant, és azt kiáltotta.: egy óra
múlva itt vagyok!

@JoSé: Az is sokat segít, ha az MNK-zás helyett nem ültök fel a ". Az első benyomás sokat számít, és ilyenkor mindenki képes csak a legjobb oldalát megmutatni, aztán persze az idő múlásával kimutatja a foga fehérjét, és ez történt ebben az esetben is, sajnálatos módon " ideológiának. A gatyátokat tessék szorosra fűzni, mert az első benyomást általában odalent értelmezitek, és persze szándék szerint konkrétan... De hát ugye egy fül miért ne a zenére vágyna... :D
szóval AGGYAL kell mérlegelni. Ja, és valami emberismeret is játszik... ami nem a 90-60-110 megállapítását jelenti. Akkor talán nem lesz panaszmukizás.

bagolybagoly 2010.07.14. 09:36:59

De szemét! Megmondta, hogy mit szeretne! Hát, el se hiszem! Aztán meg csak beletörődött az elutasításba, szemét csajok! Miért csináljátok ezt!?

S0und 2010.07.14. 09:38:51

@Tamarian: Nem pofátlanság 9:20kor Jóreggeltezni, DE! ;) remélem azért ébredtél fel, mert hasadra sütött a nap és az izzadságodba fürödtél. "Nincs is ennél jobb ébredés nyaranta..."

2010.07.14. 09:39:47

Visszanyalt a fagyi...

supracoger · http://supracoger.blog.hu/ 2010.07.14. 09:42:30

"az volt a legvisszataszítóbb, hogy ezt minden habosítás nélkül lazán beletolta az arcomba"

szerintem az a visszataszító hogy manapság mindenki megjátsza magát és nem meri kimondani hogy mit akar. diszkóba az emberek fele faszért/pináért megy, de azért megjátsza hogy csak bulizni jött. ez mivel jobb? miért pont az a baj ha valaki megmondja hogy mit akar és nem takarózik különböző indokokkal? miért kéne lefutni a kötelező 3 randis köröket, megjátszani hogy "felmegyek hozzád aludni, de csak mert messze lakom", amikor csak dugni?

Kytia 2010.07.14. 09:42:57

@Kedves Nard: Hát baszki, erre a posztra miről írjak:DDD Atya meg folyton a pénz körül forog. Biztos állati csóró.:D

nicknek (törölt) 2010.07.14. 09:43:44

Sziasztok!

Először is küldd el a lány e-mail címét priviben:)
2. Senkire nem lehet ilyen kontrollt gyakorolni, amit te tettél.
3. Neten sem mindegy hol ismerkedsz, túl sokat adtál magadból a levelekben ezt nem szabad, mert mi marad a személyes találkozóra??? Az hogy akkor most már feküdjünk le?:)
4. A csajok nem szeretik a romantikát a PASITÓL
5. Az örök mondásom: egy csaj sem annyira normális, mint amennyire látszik:D

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.14. 09:44:58

@JoSé: ez van, amikor nem veszed a fáradtságot arra, hogy megismerd a másikat, mert már előtte megszexualizálod. Magadra vess, barátom.

Tamarian 2010.07.14. 09:48:21

@S0und: :D Hát majdnem... De az igazi oka az volt, hogy _mégiscsak_ kimásztam, hogy ha nem kapkodom össze elég korán a cuccost, akkor ma már nem tesztelem az Adria hőmérsékletét. Csak holnap ;)))
*kicsit szégyelli magát. De csak kicsit ;D*

Caddy 2010.07.14. 09:49:03

ÓÓÓ egy romantikus pasi. Ritka kincs, épp társkeresőre való, ahol lehet szerelmeslevelekkel bombázni álmai nőit.
Én nem tudom mi a baj ezzel,hogy a nő egyenes. Ha rébuszokba beszél, meg nem tudja meg bizonytalankodik, akkor meg az a baj. Itt nyilván posztíró nem az a helyespasi volt, akire számított, de gondolta attól még a szex mehet. Mi a probléma?

BARI 2010.07.14. 09:50:51

Amikor a fagyi visszanyal.

Kytia 2010.07.14. 09:52:21

@JoSé: "ebbe a mai világba sajnos már mindenki képmutató"

Most itt nem pont az volt a baj, hogy őszinte volt?

"...az volt a legvisszataszítóbb, hogy ezt minden habosítás nélkül lazán beletolta az arcomba..."

nicknek (törölt) 2010.07.14. 09:53:16

az milyen király lett volna, ha azt mondja, csak verseket akar:))

Falshang 2010.07.14. 09:57:18

Fúj, milyenek ezek a neten megismert lányok.

2010.07.14. 09:57:34

@BARI:
Hello! :)
Egyrugóra? :)

Falshang 2010.07.14. 09:58:04

Fúj, milyenek ezek a neten megismert lányok.

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.14. 09:58:13

@Kytia: képmutató volt, mert azt mondta, szexet akar, pedig az egy (finom és elegáns) álomNŐ esetében eleve lehetetlen.:-)

2010.07.14. 09:58:50

@nicknek:
Vagy ha továbbmegy és nem szimpla szexet akar... :) Bár lehet abba már benne lett volna a pasi. :) Sőt ez a gond, hogy nem valami extrát kért. :)

2010.07.14. 09:59:35

@Falshang:
Gonoszak és rosszak, és csak a pasik testét akarják. :)

BARI 2010.07.14. 10:00:08

@Zsu0805: Megpróbáltam a lényegre törni. :D

2010.07.14. 10:01:06

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
Jah, mert az álomnők nem szexelnek, nem pukiznak, illatosat kakilnak, nem zsírosodik a hajuk, mindig tipp-toppon ébrednek és még böfögni se szoktak...:)

gonosztojás (törölt) 2010.07.14. 10:06:44

Ojjé...
Na lökd a csaj telefonszámát ecsém, én se akarok tőle többet..
illetve dehogynem...hetente befér az időbe.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.07.14. 10:07:42

ha hazudik a no az a baj, ha nem hazudik, az a baj..?:-DDD

szerintem itt nem a csaj a defektes, hanem a posztiro..
az o nevelteteset kellene atfutni inkabb, hogy vajon milyen csaladi hatter lehet az, ami hazugsagra nevel es undorra az egyenes emberekkel szemben:-)

nicknek (törölt) 2010.07.14. 10:09:33

@Zsu0805: áh..:) Szerintem tök normális csaj. Megunta a csöpögést... jó helyes a pasi, akkor nézzük milyen a szexben. Ezzel adott még egy esélyt a magában már leírt kapcsolatnak. Azóta sem jelentkezett gondolom, sokat nem jelentett neki a dolog és ez érthető.

2010.07.14. 10:10:43

@BARI:
Én is én is... :)

2010.07.14. 10:11:56

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
Mily csodálatos lények ezek a nők. :)

Flea 2010.07.14. 10:13:19

Nyilván férjnél volt, azért kerülte a bonyodalmakat!

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2010.07.14. 10:14:03

elejét kell venni a dolgoknak...
én is megkérdeztem a zasszonyt reggel, hogy felhívhatom -e még:)

SzCsaba 2010.07.14. 10:14:04

Meg kellett volna dugni a ribancot nem pedig rinyálni.

gonosztojás (törölt) 2010.07.14. 10:19:58

@Flea:
Szerintem meg egyszerű szingli felfogás volt.Pl. még fiatalnak találtja magát egy szoros elkötelezett kapcsolatra estleg.Van akinek még nem jött el a "nagy Ő" melletti megállapodás ideje.
érdekes hogy ez a férfiaknál elfogadott indok, deha egy nő/lány tesz így azt rögtön máglyára akarják rakni.Ezt még mindig egészségesebbnek tartom, mintha venne magának egy termetes műbrokit és azzal sanyargatná magát amíg el nem jön a komoly kapcsolat ideje..

Snowmass 2010.07.14. 10:20:13

Posztíró nem modern, ez van.:)

Megjegyzem, picsogás helyett inkább értékelni kellene, ha egy nő tudja és egyúttal közli, hogy mit is akar. Az elmúlt néhány ezer év tapasztalatai ugyanis ezen a téren:
1. Meglehetős ritkasággal sikerül eldönteniük, hogy mit is akarnak.:))
2. Az előbbiek fennforgása esetén még ritkábban képesek meta- és egyéb kommunikációjukkal értelmes módon közölni a férfioldallal, hogy mi is a dörgés.:))

Falshang 2010.07.14. 10:20:17

@Zsu0805: ja meg eltünnek síelni, közben meg a herceg a gép előtt várja álmai nőjét.

SciNu 2010.07.14. 10:21:56

Ó jajj, a szívem szakad meg érted drága posztíró. :D

Stringer 2010.07.14. 10:22:48

De jót röhögtem.

:-)))))))

repecs 2010.07.14. 10:23:07

Láttam már sok szájkaratés pasit, de a mikor a nő nyomulni kezd mondjuk mert részeg a férfiak 90% visszavonulót fúj.

KCB 2010.07.14. 10:24:22

Szerintem korrekt volt, te képzeltél bele túl sokat.
Mondjuk érdekes hogy ha csak szexet akar akkor minek leveleztek ennyit. Az hogy a nők racionálisak, fikció. Bármelyik nap beüthet a ménkű és az összes addigi dolog meg tud semmisülni mintha nem is lett volna. Nálam minden második eset így végződik hogy nem azt akarja ahogy viselkedik :)

KCB 2010.07.14. 10:26:11

Javítom, 10-ből 9 esetben semmiféle korreláció nincs a viselkedése és a tettei között.

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.14. 10:26:21

@Kool Kitty Kat: ezt csak azok tudják, akikkel nem szeretik.:-)))

SzCsaba 2010.07.14. 10:26:56

Ja, egyébként meg a netes ismerkedéssel nekem pont fordított a tapasztalatom, lelkisegélyszolgálatot akarnak a csajok, miért van, hogy az ilyen ribancokat én sehogy sem tudom megtalálni... :D

kuciber 2010.07.14. 10:28:05

Nem adnád meg a csaj elérhetőségét?

Szívesen venném, ha lennének ilyen "csak szex és más semmi" nő ismerőseim.

orient 2010.07.14. 10:28:07

Posztíró. Viccesen kellett volna visszavágni az mindig bejön.

Ha Ő így arcba mondja második találkán:
-"Figyu, csak lefeküdni szeretnék veled, többet nem"

kapásból válasz:
-"ok de mennyibe kerülsz? Mert nem akarok visszaélni a helyzettel"

Ebből rögtön vette volna az adást, valszeg kapsz egy jó nagy maflást, de legalább van egy jó sztorid a haveroknak amin lehet röhögni. Így te érezheted magad megalázva, úgy meg ő érezte volna...

Az korrekt volt a csajtól, hogy egyenes volt, sokkal jobb mint játszadozni aztán még nagy reményeket táplálsz. De a tényen nem változtat, ribanc. Csak az egyenes, korrekt fajtából. :)))

nicknek (törölt) 2010.07.14. 10:28:24

@Kerek Perec: akkor csak minden második nővel kezdj:D

Kytia 2010.07.14. 10:28:44

@gonosztojás: Tévedés. Tuti, hogy pasija van. Annyira egyik nő sem modern, és szingli, hogy lemondjon az ajnároztatásról, csak úgy. Azért mond le, mert megkapja mástól.

@Snowmass: Pont azért ködösítünk és álbizonytalankodunk annyit, mert ha egyenesek vagyunk, akkor tessék, láthatod, hogy mit kapunk. Jól meg van ez komponálva.:)

CyberPunK 2010.07.14. 10:30:02

Egyszer találkoztam egy ennyire szókimondó karakán csajjal, konkrétan hagytam a francba, ebbe semmi nőies nincs, buzi meg nem vagyok. Egy nő tud szebben is fogalmazni, szóval én konkrétan megértem a posztolót. Mondom újra a gyengébbek kedvéért: nem azzal van a baj amit mondott, hanem ahogy mondta.

gonosztojás (törölt) 2010.07.14. 10:30:28

Azért arra kiváncsi lennék, hány ígéret íródott le netkapcsolat alatt a lány részéről a holtodiglan-holtomiglaról. Valszeg egy sem.A postoló egyszerűen félreértette a helyzetet és passz. A helyében örültem volna egy (vagy több) potya lehetőségnek.

thwarter 2010.07.14. 10:31:16

Miert csalt volna a latszat? Most az a baja, hogy oszinte volt vele a lany?
mugy meg vszinuleg o is csak szexet akart volna, de elvarta volna, hogy a lany konnyektol fuldokolva, terdenallva konyorogjon, hogy ne hagyja el, meg vegye felesegul es csinaljon neki sok gyereket...

aGerald 2010.07.14. 10:31:23

A posztoló egy balfasz. Vagy csak érzelmileg 12 éves.

2010.07.14. 10:31:26

@nicknek:
Van olyan, hogy a csomagolás jó, és a hormonok is beindulnak, de amúgy egy tökkelütött a pasi vagy kapcsot nem lehet vele alakítani. Erre vannak az egyéjszakás kapcsolatok. Csak valahogy az a berögzült kép, hogy ezt csak a pasik teszik, a csajok nem.

Stringer 2010.07.14. 10:31:37

Vajon hány éves a posztíró?

Demidoux 2010.07.14. 10:32:56

Volt ilyen ismerősöm, akivel ez kiválóan működött. Tudtuk, hogy ezt akarjuk, nem érzelmi pezsgést.
Működött.
Sokáig.
Hol itt a baj?

Kósza 2010.07.14. 10:33:08

íme, végre egy pasas, aki nem szereti a focit, nincsenek haverjai,... Nem is tud spontán dugni egy egészségeset! Nem tudja ezt így ezt betervezni ezt,... :) Szép íve van az eheti fake sztoriknak, grat Panni! :)

szmercs 2010.07.14. 10:33:29

Jó reggelt mindenkinek. Hát erre most mit mondjak?Legalább öszinte volt és megmonta mitis akar.Mit kell ezen problémázni felesleges, egy patront azért megért volna és annyi.Neki is jó lett volna meg neked is.Ha meg köntörfalazott volna akkor meg azért huztad volna a szádat hogy mert csak kihasznált.Ami meg a normális csajokat ileti vannak csak keresni kell.

2010.07.14. 10:33:31

@Falshang:
Ebben mondjuk volt valami. Ha én spec valakivel rendszeresen tartom a kapcsolatot, akkor azért csak megemlítem, hogy amúgy megyek egy hétre síelni.

Martian (törölt) 2010.07.14. 10:33:34

A hozzászólók nagyrésze már megírta a lényeget: mennyivel egyszerűbb lenne az élet, ha mellébeszélés helyett mindenki egyenesen megmondaná, hogy mit is szeretne. Ha ez kölcsönösen stimmel, akkor minden rendben van.
A legtöbb csalódás akkor éri az embert, ha a másikra rávetíti az elvárásait. De inkább derüljön ez ki aznap, mintsem évek múlva.
És az még mindig benne van a pakliban, hogy a jól sikerült szex után - beszélgetéssel, pénzzel, stb. - felkelted a csaj érdeklődését...

thwarter 2010.07.14. 10:33:50

@Kósza: Ez azt jelenti, hogy a posztiro valojaban leszbikus?

gonosztojás (törölt) 2010.07.14. 10:34:00

@Kytia:
Vagy ne tart rá igényt mélyebb formában egyenlőre.Attólmég, hogy kmondta mit akar,nem kell arra következtetni hogy szimpla szado-mazo tortúrát akart lezavarni. Attól hogy látszólag alkalmi a dolog, még lehet gyengéd.Akár vacsorával, egy jó szórakoztató estével összekötve.Én erre tippelnék.

JOKKA21 2010.07.14. 10:34:17

Vannak még rendes, aranyos lányok, akik igaz szerelemre vágynak...Hans Christian Andersen meséiben..
:D

leofarkas 2010.07.14. 10:34:56

a végett egy proletár szó

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.07.14. 10:35:51

Ha lehetne a lány nevét,e-mail címét....köszönöm.:))

nicknek (törölt) 2010.07.14. 10:36:07

@Zsu0805: egyetértek... Viszont őszintén a sok balfasz pasi nem teszi ilyenné a nőket???

alumi 2010.07.14. 10:36:54

Az biztos, hogy én nem tudnék így hozzáállni a dolgokhoz, de ez én vagyok. Nekem vagy bejön a pasi, és akkor nem csak keksz, vagy nem, de akkor, ha van is eksön, az se tart sokáig.
Egyszerűen nem működik ugyanis a dolog érzelmek nélkül hosszú távon.
Pont ebben különbözünk a férfiaktól.

A posztbeli csaj nekem azért furcsa, mert állati maszkulin viselkedést produkál, ami nekem túl fals. (vagy felvett szerep, vagy lelki sérült, ami hosszú távon csapna oda, esetleg pont ő ragadna egy-két alkalom után)

A pasi pedig túl feminin. Érzékeny, álmodozó.
Abban viszont tipikus pasi, hogy mindig az a nő kell nekik, aki elérhetetlen, akiért kaparni, küzdeni kell.

JOKKA21 2010.07.14. 10:37:02

Prolizni meg sznob szokás.:D

Lui_78 2010.07.14. 10:37:49

Nő-Férfi semmi különbség nincs. Tökéletesek vagyunk:)

index-cenzura.biz 2010.07.14. 10:37:50

dzsízáasz!

most már a nők is dugnak? mi lesz így a világból!?!?!

majd hívd fel (meg a barátnőjét is, azzal lehet lelkizni, ezt meg időnként lerendezed, hogy jusson neked is a tortából). Ajánlom a barátok közt idevágó részét, amiben Chandlerék elmennek megnézni Joey darabját Freudról.

gonosztojás (törölt) 2010.07.14. 10:38:24

@Zsu0805:
Ja, ha azt vesszükalapul, hogy moindkettő leírta az összes bánatát, időtöltését,egyéb dolgit szóról szóra és percre pontosan.DE gondolom ezt csak a fickó tette meg teljes félreértésből, a lány meg egyszerűen csetelt.Valami esetleg szimpatikussá tette lovagunkat neki egy szintig, talán ezért döntött az élő találka mellett, de azt hogy ezt meddig viszi el az ő szuvenír döntése.

JOKKA21 2010.07.14. 10:38:56

"Egy se kurva mind királylány"
Ezen jót röhögtem, ez nagyon jó.:DDDD

JOKKA21 2010.07.14. 10:40:21

"egy se kurva, mind királylány"
Ezen jót röhögtem és nagyon jó.:DDD

Falshang 2010.07.14. 10:42:10

@Zsu0805: na ez az, a nők szeretnek így eltünni, aztán a pasi hadd gondolkozzon, lehet nem is volt síelni, csak kiváncsi volt kibír-e a srác nélküle egy hetet.

Kósza 2010.07.14. 10:42:16

@JOKKA21: tessék több Hobot hallgatni! Bár nem pontos az idézet, de gyanítom onnan származik. Igaz-e Luigi?

Kytia 2010.07.14. 10:43:33

@Zsu0805: Valószínűleg a több száz netes udvarlója közül nem volt alkalma mindet értesíteni az aktuális napirendjéről. Csak az első 50 legfontosabbnak írta meg.:)

@nicknek: De. Ti főztétek, egyétek.

Túrós (törölt) 2010.07.14. 10:43:58

Fenét egyenes, egy görbe ribancz :-D
De ez a szöveg amit Orient írt hogy "mennyibe kerülne" nagyon jó
visszavágás lett volna! :-D

Hagrid 2010.07.14. 10:44:51

Örüljön neki, hogy a csaj előre szólt.:D Utána is megtehette volna. Amúgy ez a fajta csaj a ritkább. Szinte minden csaj ismerősöm komoly kapcsolatot akar vagy abban él és fiatalok ám!:D

JOKKA21 2010.07.14. 10:45:01

Nicknek és a nők nem teszik olyanná a pasikat, aki csak meghúzza őket és lelép, azzal, hogy aki szereti őket azt átverik és nem jó nekik, csak a rosszfiúk?Szerintem azok a férfiak, akik ilyenek sokat csalódtak, én nem vagyok ilyen sajnos, mert nem szídhatnám a nőket, hogy ribik..

Stringer 2010.07.14. 10:45:28

A lány sztorija:

"Képzeljétek, leteszteltem a srácot, mit kezd váratlan helyzetekkel... látni kellett volna az arcát... miután megmondtam, hogy nem gondolom komolyan. Fogadni mernék, nem így fogja előadni a haverjainak!"

JOKKA21 2010.07.14. 10:48:11

Kósza!
Rendben, majd keresek Hobo dalokat.:)

nicknek (törölt) 2010.07.14. 10:48:38

@Kytia: már vártam:) Szóval vers-sírós is kilőve?:) Lassan alig maradunk páran:)

órarugógerincű (törölt) 2010.07.14. 10:51:39

Van még egy tanulság, kedves posztíró, mégpedig az, hogy idióta vagy. Borderline? Van valami halvány fogalmad róla az micsoda, vagy te is csak a Blikkben olvastad?!

Egyébként pedig a pasik 90%-a ilyen. Azért lóg netes társkeresőn, mert (csak) szexet akar. Ha egy nő ilyen, azon pedig felháborodunk? Cö-cö... Kissé képmutató.

De te tényleg egy ritka madár lehetsz. Javaslom szaladj el a könyvtárba pár verseskötetért; valószínű az Igazit is megtalálod ott, a szemüveges, 30 évesen még szűz, savanyú penészvirág könyvtároslány személyében.

Kósza 2010.07.14. 10:51:42

@JOKKA21: jól teszed, mert minden élethelyzetre, minden hangulathoz megtalálod a megfelelő bluest. Mert ez a blues.

Majdnem 2010.07.14. 10:53:07

hehe, a sok kisplogár .. dugni jó akárhogyan is ... és kell is ... a higéné a fő (visszataró) szempont :)

a "Kapcsolat" meg így is összejöhet .. értelmes emberek nyílt kommunikációjánál nincs is szebb

Kytia 2010.07.14. 10:54:14

@nicknek: Magadat azért gálánsan beleszámolod. :DDD

macskafogó 2010.07.14. 10:54:31

szerintem csak annyi volt a baj ezzel a csajjal, hogy nem viselkedett "nőiesen", már aszerint amit a közfelfogás ezen ért. Ami szokatlan, nagyon eltér az addigi tapasztalattól általában megijeszti a pasikat. De szerintem a csajoknál is így van, ha a pasi nem nyomul rögtön azt hiszik, hogy valami baj van vele, vagy saját magukkal. Így vagyunk összegyúrva. Talán mégis léteznek nemi szerepek??

GandalftheGrey 2010.07.14. 10:56:17

Ez egyszerűen szánalmas. Ha valaki nem dugja meg a tökéletes nőt, mert az csak szexet akar: epic fail.

Egyébként meg mielőtt különböző személyiségzavarokkal dobálózunk, legalább a google-be üssük már be, hogy mit is jelent. Könyörgöm, "felszín alatt a borderline", ilyenkor tör rám a sikítófrász.

Dok 2010.07.14. 10:57:24

Kedves Posztoló!

Megvan még a hölgy telefonszáma?
Átvenném az ügyet. :-)

gonosztojás (törölt) 2010.07.14. 10:58:53

@Dok:
Állj sorba bazzeg...:)))DD
Már vagyunk páran...

Alex3000 2010.07.14. 10:58:58

Jaj nem kell ennyit nyafogni, jól megdugód, aztán keresed tovább az igazit. Van még jó lány, csak jó helyen is kell keresni! ;)

pepito1 2010.07.14. 10:59:29

Itt az az igazság, hogy egy igazi balek vagy te szerencsétlen!Hetekig levelezel a kurva nagy semmiről?Ennek sok értelme van te loser.A másik,te még komolyan hiszel a mesékben,hogy van rendes lány???Ennyire balfasz béna belak nem lehet valaki.Ott rontottad el, hogy leálltál hetekig nyalizni ,levelezgetni,jópofizni,viccelődni és stb balfaszságokat elkövetni.A neten pár levélváltás után számot kell kérni ,ha nem adja meg akkor lépsz a következő csajra (van belőlük elég)De te nem,te hetekig nyálas levelezésbe mentél bele.És utána eljátszod itt a szomorú szűzfiút képmutató módon.A csajt húzd nyársra a többi meg kit érdekel?Őt se érdekled te.rendes nők...ezen jót nevettem :D

nicknek (törölt) 2010.07.14. 11:00:44

@Kytia: DD de mint tudjuk köztünk nem lehet semmi, mert én sokat gondolok a szexre naponta, neked meg eszedbe sem jut:D

@macskafogó: Szerintem PASI létezik és NŐ... de ebből a sztoriból az első hiányzik.

@Dok: ilyen problémás helyzetekkel lehet zargatni?:)

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.14. 11:00:45

@primula anderson: posztlány is azt mondta, hogy nem kell neki a levelezőpajti hosszabb távra, ámbár párszor el tudná képzelni. Mondjuk, én posztíró helyében bekérdeztem volna, hogy miért "csak szexre" van igénye, hátha őszintén válaszolt volna.:-)

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2010.07.14. 11:01:18

@Kedves Nard: pontosan...
a legújabb kutatások szerint van, de a felfedezőt mérges férfiak tömegei tépték szét:D:D:D

[c] 2010.07.14. 11:01:46

"Levélírónk arról panaszkodik, hogy eltűntek a jó lányok és csak a képmutató rosszak maradtak."

Nem egészen értem, mi volt ebben a képmutató. Szexet akart, megmondta, nem árult zsákbamacskát. Az lett volna a képmutató, ha megjátssza a pironkodó, szerelmetes szüzet, nemde?

ibafaipap 2010.07.14. 11:02:24

Inkább hazudjon, kavarjon a nő. Ettől nő. Kell az illúzió mindkét nemnek. Először lehet, hogy kényelmes az ilyen helyzet, de egy idő után marhára lelombozó. A nők már így is rengeteg férfias tulajdonságot vettek fel, aztán meg sírnak, hogy hova lettek az igazi férfiak, meg a tisztelet, holott ők irtják ki ezt a férfiakból. Bassza meg, egy nő ne káromkodjon, mint a kocsis, ne igyon az asztal alá és ne szívjon el egy doboz cigit naponta, az őszinteségnek is legyen meg a határa, ne menjen át bunkóba. Én azért levarrtam volna a kiscsajt szemrebbenés nélkül, de attól, hogy beleszeretett a lányba, még nem érzelmi gyerek. Adja itt mindenki a hideget, mintha velük ez nem történt volna meg.

lukit 2010.07.14. 11:02:49

Ha nem dugnak, az a baj, ha dugnak, az a baj.

levi009 2010.07.14. 11:03:15

A csajszi talán leszboszi boszi lehetett, de gondolta kipróbálja, mégis milyen lehet egy pasival...
Amennyiben legközelebb kapsz egy ilyen ajánlatot és a leányzó nem Jimmy hasonmás, akkor bármennyire is romantikus alkat vagy, tölts be az agyadba egy új üzemmódot és félreérthetetlen módon tudasd vele, hogy: YES! Mert melóhelyen ezt úgy hívják, hogy komoly prémiumot kaptál, csak úgy.
Ezután pedig, adj neki, de gazdagon! Úgy meg kellett volna döngetned, hogy élete végéig ezen filózzon.
Menj fel a következő szájtra: wéwéwé_._elqrtam_._hú
Tanulj legalább a saját hibádból és ne hozz szégyent többé a srácokra!

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2010.07.14. 11:04:45

"Inkább hazudjon, kavarjon a nő. Ettől nő." eeeehhhh...
a férfi meg attól férfi, hogy hazamegy részegen és jól elveri az asszonyt, igaz?

Caddy 2010.07.14. 11:06:16

@pepito1: romantikus a lelkem, nem érted? :D

Én most ezt nem értem srácok.Attól lesz férfias egy nő, ha kerek perec megmondja mi kell neki? Nehogy már a határozottság csak a férfiak kiváltsága legyen már.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.14. 11:07:26

@Kool Kitty Kat:

Frici is ezt szokta tenni, rumtól bűzölögve elnáspángol téged! :) De amilyen kis bugyuta vagy, ezért szereted! :P

Onogur 2010.07.14. 11:09:11

Hát Öregfiú!...Az egészben az a legtragikusabb, hogy az ilyen kellemetlen tapasztalatok miatt gondolják azt lányaink, hogy kivesztek az elődeikhez méltó férfiak. Szedd össze magad,és legközelebb - ha egyáltalán lesz legközelebb - ne hozz szégyent a nemzetre! Egy csinos nő ajánlatát pedig visszautasítani úrhoziemberhez méltatlan viselkedés.

levi009 2010.07.14. 11:10:17

Az igazi ragadozók nem szeretik, ha etetik őket, de ha igen, akkor azé' elfogadják! :D

Piszok Alfréd 2010.07.14. 11:10:25

Buta liba.
Mármint a posztíró.

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.14. 11:11:23

@Caddy: jaj, hát akkor hogyan döntenék el ők, hogy én mit akarok?:D:D

@grizliewok: "Inkább hazudjon, kavarjon a nő. Ettől nő." lol

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2010.07.14. 11:11:49

@Verghaust: óvatosan, engem is leszóltak a múltkor:D

@Kedves Nard: :D:D ő legalább "igazi" férfi:p

Circus 2010.07.14. 11:12:39

És az mennyivel jobb, amikor 1 éve tartó csikicsuki múltával 5 hónap teljes nyugalomban családként vele és gyermekeivel való együttélés után (miközben szó szerint mindened odaadod, haverok, kilengés semmi, első a fogadott család és csak azt hallod hogy életünk szerelme, és cél a közös baba mielőbb) egyszer csak kiraknak az utcára, hogy húzz a f@szba és már rántja is be a pénzesembert az ágyába?

Akkor már tényleg tisztességesebb lett volna azt mondani, hogy figyu, q jó veled a szex, meg mittudomén, de... na persze, egy ilyen mondat után meg már messze nem lenne olyan jó semmi... De ez az egész akkor is egy hazugság, vagy így, vagy úgy.

Neten NEM szabad ismerkedni, mert az emberek nagyrésze rákattan és képtelen abbahagyni. Akkor sem, ha már van normális kapcsolat. Ha BÁRMI probléma történik, azonnal menekülünk, kidobjuk a másikat, lecseréljük. Javítani, azt nem. Főleg, ha nekem kellene tennem valamit.

Nem, csajok, bocsánat - nincs (illetve minimális mennyiségű van) nőnemű egyén a netes ismerkedőhelyeken.
Húspiac, a legrosszabb fajtából.

Persze, ez a másik oldalra is igaz.
Pont ezért nem hiszek benne - már nem.

prince of the port 2010.07.14. 11:13:31

Én is így jártam. Aztán 17 nap múlva összeköltöztünk, pontosan 6 hónap múlva összeházasodtunk. És nagyon boldogan élünk, míg meg nem halunk. De minimum 30 év. :-) Jó együtt. Olyan, mint én. És ez az egészben a csodálatos, hogy igazából nem tudjuk, mi fogott meg a másikban, mi tesz boldoggá. Engem Ő, Őt én. Ennyi. :-)

Glg 2010.07.14. 11:14:05

@Stupidella: ottapont

a posztoló te egy gyökér f*sz vagy. amikor te csinálsz ilyent más csajjal az no problem de csajok nem csinálhatják veled? szánalmas pöcs. férfiaktól-e merevedésed van-e?!

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2010.07.14. 11:14:06

@Circus: sztem utána egy dolog még mindig jó lenne, a szex:)

doktor.dikhed 2010.07.14. 11:15:23

Ez nem normális. Végre egy nő, akire nem kell a fél fizetésed ráköltened, nem akaszkodik rád, csak szexet akar... Álomnő.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.14. 11:22:13

@Glg:

Jaj, a közhelyes "férfi"glamour-blog :D Modorosra mehetne :)

Kósza 2010.07.14. 11:22:38

@Onogur: Úgy,...
"Nyolcadik parancsolat: Asszonyt és italt ne utasíts vissza"

Lui_78 2010.07.14. 11:30:04

Fagyit ki hoz nekem?

total eclipse (törölt) 2010.07.14. 11:30:12

hát, én úgy vettem észre, hogy a pasik 90%-a csak szexet akar, akkor meg mit kell rinyálni, hogy végre talál egy olyan nőt, aki szintén? álszent. vagy buzi.

2010.07.14. 11:30:39

@nicknek:
A mai világban mivel akkora egyenjogúságban élünk és ezt már lépten nyomon hangoztatjuk (bár azért valljuk be, hogy akkora egyenjogúság még nincsen az emberek tudatában) egyes nők joggal érezhetik, hogy ha a pasi fűvel fával, és kijelentheti hogy csak szex, akkor ő is megteheti ugyanezt. Persze furcsán hangzik egy nő szájából, de miért ne? Sőt azért azt is bevallhatjuk, hogy ennek a csak szex dolognak is van sunyi és őszinte oldala. A sunyi a szex után lelép egy szó nélkül (nem veszi fel a telt stb.), az őszinte meg úgy indít mint a posztban (ha kamu ha nem) szereplő hölgyemény.
Amúgy meg mindenki maga dönti el, hogy neki beleférnek e az életében és az érzelemvilágába az egyéjszakás kapcsolatok vagy sem.

pingwin · http://pingwin.blog.hu 2010.07.14. 11:31:22

tényleg mekkora képmutatás, hogy megmondta, hogy dugni akar és nem mást.

Lui_78 2010.07.14. 11:31:30

@Zsu0805: a változatosság gyönyörködtet:)

EnCIS 2010.07.14. 11:34:31

nem kell neten ismerkedni, semmit nem ismersz meg senkiből. azt ír amit akar, úgy gondolkodik, ahogyan elvárják tőle. tiszta időpocsékolás.

Brando 2010.07.14. 11:34:35

Olvasta itt vki is a posztot, vagy csak a csípőből leszóljuk a kalapot (nem) viselő posztolót c beszóló verseny folyik?!

Segítek.

Nem az a probléma, h a csaj (hölgynek nem nevezném, durvábbat nem írok) csak szexet akar, ehhez minden joga megvan, sőt, hanem h mindezt elfelejtette közölni a LEVELEZÉS SORÁN a posztíróval.
Mivel minden társkeresés/ismerkedés alapelvei közé tartozik a "milyen kapcsolatot akarsz" kérdéskör mielőbbi tisztázása, nagy valószínűséggel a csaj is eljátszotta a posztoló felé a komoly kapcsolatot szeretnék című szerepet,így is állt hozzá a férfihez, esetleg elő is adta, h mennyire vágyik egy hosszabb társas kötöttségre,aztán az első találkozás után váltott a "csak szexre kellesz/kellettél, másra nem" c játékra, és ez csípte a posztoló szemét.
Hangsúlyozom: joggal.

Ugyanis lehet játszani a csak laza kapcsolatot akarok játékot nemtől függetlenül, csak éppen ezt még időben közölni kell a másikkal - különösen, ha hosszas, célirányos (értsd: társkereséssel kapcsolatos) levelezés előzi azt meg.

Ez ilyen egyszerű.

Circus 2010.07.14. 11:34:47

@Kool Kitty Kat:
te ezek után még próbálkoznál fordított esetben, ha nem először történik meg, de visszakönyörgi magát, mert hülye volt és bocsássak meg, mégiscsak szeret?
Én már nem. SOHA.

Amúgy meg nem tom - én utálok, és nem is nagyon tudok szeretkezni, lelkileg valszeg alkalmatlan vagyok rá. Szerelmeskedni viszont imádok, órákon át.
Érti valaki a különbséget?

2010.07.14. 11:34:53

@gonosztojás:
Az a helyzet, hogy egyesek nem fogják fel, hogy ez csak net. Hogy itt teljesen máshogy viselkednek az emberek mint élőben. Lehet valakivel tök jól elbeszélgetsz neten, de élőben már nincs kedved vele társalogni, sőt akár találkozni sem. Vagy neadjisten valakivel találkozol és nagy csalódás ér, mert nem erre számítottál, és persze utána megy a leépítés, amit a másik nagyon nem akar felfogni. De persze van olyan is, hogy az első 1-2 beszélgetés alatt szimpatikus a másik, míg miután derülnek ki a dolgok, jön át a stílusa egyre idegesítőbb. Én pár napja jártam így...

Lui_78 2010.07.14. 11:35:16

@nicknek: Úgy nyalok mint egy álom. Igaza van:D

2010.07.14. 11:36:01

@Falshang:
Ha eltűnünk akkor annak megvan az oka, nem tesztelgetünk, pusztán le akarjuk rázni. Az már más kérés, hogy utána ha rákérdeznek ki mit talál ki, ki mennyire őszinte.

Snowmass 2010.07.14. 11:36:17

@Kytia: Na de egyenesség fennforgása esetén azért kapjátok, amit, mert amúgy folyton csak a ködösítés megy.:DD

2010.07.14. 11:37:07

@Kytia:
Üzenőfalra kiteheti. :) Én is kifogom ha olaszba megyek, bár annak más oka is van... :)

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2010.07.14. 11:37:17

@Circus: ha ezzel indított volna akkor simán vállalható.
de ahogy már írták korábban, valakinek belefér ez valakinek nem:)

Kósza 2010.07.14. 11:38:11

@nicknek: Te jó ég, ennyi halottat hagytam magam után?! :)

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2010.07.14. 11:38:28

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): nekem azt írta, hogy néha a perverzitás határát súrolja...
nem is igaz, mert már rég átléptem:D:D:D

Circus 2010.07.14. 11:40:00

@Circus:
mármint szexszel SEM próbálkoznék.

alumi 2010.07.14. 11:42:43

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: nekem azért gyanús a dolog, mert ha nekem a pasi nem jön be, akkor nem akarok csak szexet sem vele.:)
de persze ez én vagyok. más attól még lehet más, csak elég elfuserált egy gusztusa lehet.
amúgy lehet, hogy a pasi jó kiállású, ámde síkhülye hejjjjessspassi. az a fajta, aki dekorációnak, meg ágymelegítőnek jó, de baráti társaságban letagadnád, hogy hozzád tartozik.:) ilyen volt nekem is, de azzal sem ment sokáig. marhára zavart, hogy szellemileg nem mozogtunk egy síkon.:)

a lánynál én erősen valószínűnek tartom, hogy épp csak kilépett egy kapcsolatból, vagy epedezett valakiért, vagyis az érzelmei le voltak kötve más felé. próbálkozott, de érezte, hgoy nem megy. ezért javasolta a szexet, mert a posztíró úgy általában bejött neki, de az érzelmei máshoz húzták.

nicknek (törölt) 2010.07.14. 11:42:45

@Kósza: @Lui_78 (egy se kurva mind királylány): most már értitek miért kérdezi minden csaj, mi a horoszkópod?:))

Falshang 2010.07.14. 11:42:52

@Zsu0805: viszont, ha eltünik valaki(le akarja rázni), miért nem mondja meg, hogy figyu ez a szitu. Az túl egyszerű?

Kytia 2010.07.14. 11:43:43

@Snowmass: Mi meg azért gecizünk a jófiúkkal, mert a rosszfiúk felidegesítettek. Így szép, kerek a világ.:)

@Zsu0805: Loveboxon nincs üzenőfal.:)

Kósza 2010.07.14. 11:46:08

@nicknek: hehehe,... nem is vicces. Mikor alkalomadtán azért hívom fel anyámat, hogy mondja már meg, percre pontosan mikor is születtem, akkor csak annyit mond,... ejnye ejnye fiam, már megint új barátnőd van! :)

alumi 2010.07.14. 11:47:33

@Brando: ennél sokkal súlyosabb szituk is vannak. a posztoló olcsón megúszta! örüljön.

van, amikor hónapokig megy a parasztvakítás a komoly kapcsolattal, jövővel, hogy aztán egyik pillantról a másikra jöjjön a hátra arc. és az illető még valami elfuserált idea alapján el is hiszi magáról, hogy mennyire korrekt arc, hiszen mégsem egy családalapítás után közölte. örűjjé.

ha így állunk hozzá, akkor a csaj egy jellembajnok a fenti példa viszonylatában.

Frigyesur (törölt) 2010.07.14. 11:47:34

@Kedves Nard: Penz szamolva, asszony verve :D

@Kool Kitty Kat: Az igazi miert volt idezojelben? :P

Girhes Joe 2010.07.14. 11:47:35

Számomra igazából az a kérdés, hogy akkor most jól eldugva léteznek-e még a jókislány típusú nők (keresi a nagy ő-t, életreszóló házasságot akar sok gyerekkel, hagyományos szerepekkel, és nemcsak nőiesen néz ki, hanem finom nőként is viselkedik, netán szűz is még huszonévesen), vagy ez csak egy jó nagy átverés show? Megy a panaszkodás a nők részéről hogy a férfiak csak szexet akarnak meg hogy már nincs is igazi férfi, aztán kiderül, hogy ők se különbek? Amilyen értelemben vett igazi férfit akarnak, olyan értelemben vett igazi nő van-e még?

egerészölyv 2010.07.14. 11:47:51

Hiába, vannak még érző lelkű férfiak, bár lehet, hogy csak a mesében. De így is szép. Ha valaki a netes kapcsolatát valóságosba kívánja precipitálni, de a csaj a valóságban vonakodó, akkor csapnivaló volt a tüzelő szakasz a virtualitásban.

Frigyesur (törölt) 2010.07.14. 11:48:37

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): @Kool Kitty Kat:
Ferfiak, ha horoszpokolnak. :D Csajok, egy kis manikur melle? :)))

2010.07.14. 11:48:45

@Falshang:
Van akiből nem nézed ki hogy normálisan le tudja reagálni a dolgokat, és néha tényleg többszáz leveltől, sortól kíméled meg magad.

2010.07.14. 11:49:22

@Kytia:
Az ilyen kétségbeesetten párt kereső emberek első dolga utána, hogy bejelölnek face-n vagy iwiw-en... ott már van. :)

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2010.07.14. 11:49:27

@Frigyesur: :D
mert az igazi férfi olyan mint Lui...
netes gyíkarc, aki rózsaszín mopeddel jár és folyton fagyiért könyörög:D:D:D

billy reed 2010.07.14. 11:51:04

Teljesen lényegtelen, hogy fake vagy sem a poszt.
A lényeg, hogy valaki érzelmeken alapuló kapcsolatot keresett. Nem csak egy dugást.
Sajnálom, hogy a többség ezt balfaszságnak fogja fel.

Remélem akkor is ilyen vidámak lesztek, mikor a ti lányotok tolja így egy /vagy több/ férfi arcába magát!

Brando 2010.07.14. 11:51:42

@pingwin:
Nagy valószínűség szerint ez volt szitu, ha másképp lett volna, nincs ez a poszt.

Mr. Homn 2010.07.14. 11:53:08

na vazze. hülye-e vagy? belefutsz egy ilyen ritka kincsbe és eldobod.

Roy 2010.07.14. 11:53:16

Nem hogy örülnél. Igy legalább nem akaszkodik a nyakadba.

mojszipupi 2010.07.14. 11:53:47

Én meg azt tapasztalom h minden lány komoly kapcsolatot akar. Örülj neki h találtál vkit akivel kufircolhatsz néha ;))))

Falshang 2010.07.14. 11:54:39

@Zsu0805: próbálom érteni. Amúgy az üzifalos helyeken sem kell elfogadni hogy ismered, ki is lehet nyomni;)

nicknek (törölt) 2010.07.14. 11:54:40

@Zsu0805: egyetértek. Én is utasítottam vissza az első randin... de pontosan tudtam tetszem neki és ezzel csak jobban felspanoltam és mélyítettem a dolgokat. Ha megtörtént volna megkapja ott és akkor, amit szeretne... valszeg fel sem hívott volna:)

Kivlov 2010.07.14. 11:56:32

Egy tanult cimborám rég megmondta.
„3féle nő van:
- Aki valamilyen testi, szellemi egyéb tulajdonsága miatt nem jöhet szóba.
- Aki jó lenne, de foglalt, így kvázi esélytelen.
- Ribancok, fűvel-fával...”
És akkor találj normálisat…

Caddy 2010.07.14. 11:57:54

@billy reed: rossz helyen kereste, aztán felajánlották neki a boldogan dughatsz kártyát, és nem élt vele, ezt tartjuk balfasz dolognak.

incognita 2010.07.14. 11:58:46

Miután a kedves posztíró hisztizett az egy hetes szünet miatt, csodálkozom, hogy a csaj egyáltalán hajlandó volt vele találkozni. Az meg, hogy a szexen kívül többet nem akart, ezek után érthető. Az, hogy meg is mondta, kifejezetten korrekt.

A posztíró pedig jobban tenné, ha nem másokat hibáztatna a saját életéért. Ennyitől egészséges lelkű ember nem kenődik így el.

Kósza 2010.07.14. 11:59:07

@Kivlov: ugye tudod melyik nőt nevezzük foglaltnak?

Caddy 2010.07.14. 11:59:46

@Mr. Homn: maga nézzen méleket. :)

Lui_78 2010.07.14. 11:59:55

@nicknek: Tőlem csak annyit szoktak kérdezni: "Ráérsz, hogy bestiálisan magadévá tegyél te férfiállat?"
:)

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2010.07.14. 12:02:13

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): és csak annyit mondasz: Nem.
:D@Kósza: amelyiken épp fekszenek. de legalább ketten:D

Brando 2010.07.14. 12:02:18

@primula anderson:
Sok igazság van abban, amit írsz.
Végül is felfogható így is az egész.

2010.07.14. 12:03:35

@Falshang:
Tény-tény, hogy nem kell elfogadni.

nicknek (törölt) 2010.07.14. 12:03:47

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): jól hangzik:)) már én is adtam hasonló tanácsokat csajsziknak, hogy írják ezt, mert nem hitték el bejön:))

Lui_78 2010.07.14. 12:04:00

@Kool Kitty Kat: Annyit szoktam mondani, hogy "Húszezer"
:)

2010.07.14. 12:04:31

@nicknek:
Az a legjobb, ha még nem is taliztatok de már unszimpatikus, és csak erölteti, erölteti a dolgot. :)

Kósza 2010.07.14. 12:05:56

@Kool Kitty Kat: őőőőő,... sajnos vizuális típus vagyok :)

Frigyesur (törölt) 2010.07.14. 12:06:00

@Kool Kitty Kat: Mijer nem? Light colat iszik, zupermacsooooo :D

Snowmass 2010.07.14. 12:09:48

@Kytia: :) Nem. Hanem azért, mert hagytátok, hogy felidegesítsenek.:)

[c] 2010.07.14. 12:09:56

@Brando: Hát igen, hasonló helyzetben a férfiak rendszerint angolosan távoznak, az mennyivel jobb :)

Lui_78 2010.07.14. 12:10:51

@nicknek: neked van régi neved is, vagy nem ismerlek még?

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2010.07.14. 12:10:53

@Kósza: igaz...
az úgy nem jó.
mondjuk hogy mindkét lapja foglalt:D

@Frigyesur: ez eszembe sem jutott:)
csak az, meg Ön;)

[c] 2010.07.14. 12:11:26

@Kivlov: "- Aki jó lenne, de foglalt, így kvázi esélytelen."

Ez hülyeség, nem kell folyton kapcsolatban leledzeni. Amikor végetér egy, kell némi szünet a léleknek. Ergo a jó nők sem mindig foglaltak.

alumi 2010.07.14. 12:14:25

@Brando: sajnos mivel velem megtörtént a leírt eset, nem igazán tudok falnak menni a posztoló rinyálásától. akkor mit csinált volna, ha úgy jár mint pl én, vagy az az ismerősöm, akivel 8 év együttélés, családalapítás, közös ház, kocsi, két gyerek (egyik kicsi, másik kisbaba) közölte a férjura, hogy ő tulképpen végig egy másik nőbe volt szerelmes, és akkor ő most visszahúzna hozzá. majd a közlést tett követte. a csaj meg ott állt a két gyerekkel és a tudattal, hogy az elmúlt nyolc éve, a házassága egy orbitális nagy hazugság volt.
8(!) év után és ami benne van...

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.14. 12:14:29

@primula anderson: bármelyik variáció elképzelhető a lánynál, de csak találgatni tudunk, mert a nagy ismerkedés már nem terjed addig, hogy posztíró kíváncsi legyen az okokra.

Nekem olyan volt, hogy azt hittem, hogy nem csak szex, de rájöttem, hogy tévedtem.:D

loislane21 2010.07.14. 12:15:49

aha, ok...
talán jobb, ha úgy hazudoznak a nők, ahogy a pasik? Nem értem hol a gond..Csak kimondta, amire sokan mások nem képesek:) Inkább értékeld!

badturtleboy 2010.07.14. 12:15:57

Vágod engem csak olyanok találnak meg akik komoly kapcsolatot akarnak, de ilyenek ??? Én csak jó neveltetésűekkel ütköztem eddig ezek szerint:D,na papa lökd a csaj adatlapját aztán ellátjuk a gondját! :D

Lui_78 2010.07.14. 12:16:11

Ideje észrevenni, hogy a kemények Light Colát isznak...:)

alumi 2010.07.14. 12:19:42

@incognita: a posztíró lehet gyenge lelkű is, vagy csak valaki, aki nagyon vágyik egy kapcsolatra, esetleg a lány többet mutatott, mint amit végül adott.
nem vonnék le messzemenő következtetéseket.

azt viszont inkorrektnek tartom, hogy x idei intenzív (mert számomra ez jött le) levelezés után a nő se szó, se beszéd csak úgy lelép sielni egy hétre. nem az a gond, hogy lelép, hanem hogy fél szóval nem említi meg, hogy bocs, most el fogok tűnni, majd jelentkezem.
ez némiképp irreális x idejű levelezés és találkozás után.
ha meg nem jött be neki a csóka, akkor legalább annyi tartás lehetett volna a libában, hogy a szeme közé mondja, hogy "bocs, de bukó a történet". ennyi. nem kötelező összejönni, de még csak szexelni sem a faszival. lehet őszintének lenni, és nem utólag picsogni, ha majd mástól ugyanezt kapja vissza.

a szexelni akarást lehet őszinteségnek nevezni, de ebből az őszinteségből csak a gerinc hiányzott.

Csabi78 2010.07.14. 12:20:39

Van egy rossz hírem, kedves Levélíró: úgy néz ki, meleg vagy.

Lui_78 2010.07.14. 12:22:19

CSABI78 for prezident!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.14. 12:22:32

@primula anderson:

Ez mind ok. Csak nem értem miért nem gerinces dolog megmondani, hogy csak szexre kell neki? Ennyi és egy bambi. A csóka bevallottan csinált már ilyet, most az zavarta, hogy vele akarták eljátszani? :)

alumi 2010.07.14. 12:23:14

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: sok alternatíva nincs.

a hintáztatás,variálás, pálfordulás mögött mindig egy harmadik van (vagy ex, vagy még IRL, vagy plátói, vagy alakulófélben lévő..).

pláne, ha előtte kölcsönösnek tűnt az érdeklődés.

az emberek (nők és férfiak) egyszerűbbek, mint gondolnánk.

rezo_O 2010.07.14. 12:25:52

hallod es mitol kellett volna elkoteleznie magat? hogy irtal neki neha? hogy a monitor elott ulve mar kitalaltad hova viszed el nyaralni?
a masik hogy a karakterek buvoleteben elkurtad a lehetoseget is ennek. ha jol megdugod visszajar erted, abbol meg akarmi lehet.
ha pihegve maszik ki a furdobe mikozben nemerted mert annyira nincsereje hogy kimondja "demegbasztal", tuti hogy el fog gondolkozni, hogy ez a srac tobbet er mint egy egyszeri alkalom.
o ezt szereti, ezt keresi. te meg inkabb szornal viragszirmokat a pore testere elteritve ezzel par pillangot ropteben. nem ugyanaz.

szerintem ez nem neveltetes kerdese, folosleges ugy kiakadni.

alumi 2010.07.14. 12:26:19

@Kedves Nard: de miért nem közölte ezt a hölgyemény a sielés előtt b.a meg?
vagy ki kellett találni az egy hét alatt a barinőkkel, hogy mi legyen?
esetleg a béla nem tudta eldönteni az egy hét alatt, hogy kell-e neki a csaj, vagy sem, ezért ment vissza hintáztatni a posztolót?

mi a pélóra várt egy hétig? nyilván nem örök cejit kell azonnal ígérni, de egy valóban határozott (és nem műtrengyi) nő nagyon hamar le tudja venni (akár az első találkozó után), hogy mit is akar. (kapcsolat-szex-lapát)

Glg 2010.07.14. 12:26:47

@Kedves Nard: ??

@Zsu0805: Hi Zsu...hogysmint?

@Brando: és ha a föld lapos lenne a világvégén kifolyna az összes víz az óceánokból...ilyen feltételezések is vannak.

@billy reed: igen én vidám leszek, mert legalább tapasztalatot szerez és nem egy posztolóhoz hasonló gyökér mellett lesz élete végéig hanem tud mi alapján párt választani.

@nicknek: hát igen aljas egy praktika ez-de igen hatásos és imponáló-viszont csak akkor ha tisztában van vele csak dacból nem kap meg, kül a végén még hoppon maradsz :).

@megmondtam?megmondtam: lol:D:D

@Kivlov: ...és akkor 3 féle pasi van:
-aki idiótaségokat állapít meg idióta tapasztalotokból idióta módon...
btw-aki keres az talál (NEM a neten)-ami meg nem passzol azt lerendezed és pá.

külön.remek 2010.07.14. 12:27:03

:D Nem autó adás-vételről társalogtatok, hanem barter szex adás-vételről... Nem érnek rá az emberek mindenféle lómantikára... Az életük: csak stex és más semmi, a szerelmi életük: csak szex és más semmi... Erre tanít minden. Nézz körül. :)

nicknek (törölt) 2010.07.14. 12:29:59

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): sör nincs?:) nem hinném, hogy ismerjük egymást... bár a nők által még lehet rokonok is lehetünk:))

Jerky_Maistro 2010.07.14. 12:31:57

de jó, hogy vannak még ilyen nők.

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2010.07.14. 12:33:09

eddig azt hittem, hogy csak a filmekben van ilyen. most újból van remény, hogy IRL is létezik a dolog... ;-))))

molnibalage · https://militavia.blog.hu/ 2010.07.14. 12:33:21

Irigylem a posztolót a problémáival...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.14. 12:33:22

@primula anderson:

Lehet kisebb gondja is nagyobb volt Béluskánál, gondolta egynek jó lesz. Én hintáztattam több ideig is :)

nicknek (törölt) 2010.07.14. 12:33:23

@Kósza: na igen... kell nekik valami kapaszkodó mindig:)

indapass90210 2010.07.14. 12:34:27

Érti valaki, hogy hol a probléma?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.14. 12:34:38

@Glg:

Arra céloztam hogy ennyi erővel olvashatnék poppermüllercoelhót is, kb ugyanolyan sekélyes,közhelyes és semmitmondó az a blog amit linkeltél.

Francekellregisztralni 2010.07.14. 12:34:52

No, nem bírom megállni, hogy hozzászóljak...

"...léteznek normális nők,..."

MI AZ, HOGY NOOOOORMÁÁÁLIS?
Senki se normális önmagában...úgy eleve értelmetlen a szó is. (szerintem) Ezt üzenem a többieknek is akik itt dobálóznak vele.
Ad kettő, attól még, hogy valami nem tetszik még lehet tök normális.

"..., akik részesültek valamilyen otthoni nevelésben..."
Ahaaa...szóval téged apu elvitt arra a bizonyos helyre,hogy megtanuld szépen kérni, hogy legyen szíves vegye a szájába...hmm... irigyellek, de komolyan:D

csi szi 2010.07.14. 12:34:53

@Csabi78: Nem biztos, persze neten (vagy haveri társaságban) lehet adni az érzelemmentes, kérges macsót (=alfahím), hisz ez a férfitól elvárt, férfias attitűd, kétségtelenül (ahogy a fizikai erő, a bátorság és az agresszió is hozzátartoznak a tökös férfi képéhez, az is, hogy levarr minden jó puncit habozás nélkül (és persze mint tudjuk itt minden jelenlévő férfinak min. 20 cm-es farka van, és min. 2-3 óra nála egy menet:)) de attól hogy valaki nem ilyen még nem biztos hogy homár. :) Valszeg csak gátlásos (lehet, hogy okkal, pl. a macsóideáltól eltérő kinézet), kevés az önbizalma, és az ilyen nyersen határozott, kertelés nélküli női megnyilvánulástól megijedt. Persze lehet buzi is, de akkor miért csajok után epedezik? Persze ha nálad a lúzer és a meleg szinonimák az más...

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2010.07.14. 12:34:56

"Ez a fajta lány az, akit az utca nevelt, majd valahogy a személyiségére erőszakolt egy kis make up-ot, hogy trendi legyen és ne látszódjon a felszín alatti borderline."

a látszódjék-kal szebb és irodalmiasabb lenne a mondat. igaz, akkor ki kellene venni a mékapot, a trendit és a bordűrlányt.

no mindegy... ;-)

Frigyesur (törölt) 2010.07.14. 12:35:06

No, amit viszont nem ertek: hany pasi irta, hogy idealis no az, aki csak szexet akar, es ennyi? Ettol mar valaki 'hudefasza' lesz, tenyleg? A sztori irojatol persze alszent, mert mar is akart kizarolag szexet.

A masik meg, hogy miert fekudt le vele. Hat fene tudja, azert en sem akarnek lefekudni mindenkivel, aki szeretne velem. Sot.

Egyetlen gond ezzel a tortenettel, hogy durvan kettos merceju es nagyon-nagyon alszent... Akar meg el is hiszem, hogy elment tole a kedve, bar nem ertem mire fol, amikor neki sincs ellenere a kizarolagos szex kapcsolat. Na meg a rinyalas es sardobalas melle, az tenyleg nem tokos, ferfias dolog. De pusztan a szexualis interaktus hianya meg nem...

alumi 2010.07.14. 12:37:38

@Kedves Nard: mint már mondtam, nem tudok azonosulni a posztban szereplő csajjal. de talán ezt nem is sajnálom.:)

Falke 2010.07.14. 12:38:06

Hogyodanerohanjak. Lassan alig hallok a szomorú hegedűszótól. Nyilván minden oké lett volna, ha csak kicsalja a farkadat, aztán nem hallasz róla többet. Nyílt volt, akkor az a baj, ha csak játszik veled, az a baj. Barom vagy.

Frigyesur (törölt) 2010.07.14. 12:38:10

@Kool Kitty Kat: Miért vagyok kivétel? *ártatlan, tágra nyílt szemek*

@Kedves Nard: Jó, de te csaj vagy, azoknak lehet. :D

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): Persze, es meg hajat is bodoritanak. ;) (kuc-kuc:))))

Piszok Alfréd 2010.07.14. 12:38:29

@Brando: "mindezt elfelejtette közölni a LEVELEZÉS SORÁN a posztíróval"

Hát, talán akkor még nem tudta.

nicknek (törölt) 2010.07.14. 12:39:10

@Dövan: tüsi haja volt a csajszinak:D

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.14. 12:40:41

@primula anderson: na, ez igaz, mégis minden történet más - ez az érdekesebb része.:-)

mákosnudli 2010.07.14. 12:42:19

Ugye milyen szar, amikor a képedbe tolják? Bezzeg, ha egy faszi mondja ezt egy lánynak, az simán okés. Menj a f.szba!

Piszok Alfréd 2010.07.14. 12:45:17

@billy reed: szerinted mennyivel jobb, ha a lányod közben azt is hiszi, hogy fülig szerelmes, mint ha tudja, hogy nem?

Nick Leeson 2010.07.14. 12:45:19

Senki nem veszi észre, hogy posztírónak nem a potya numerával van gondja, hanem azzal, hogy csaj előadta előtte a nagy romantikus "hosszútávú" kapcsolatot kereső libát?

Miért olyan nagy baj az ha valakinek már nem csak egyalkalmas ribancra van szüksége? Hanem esetleg olyan tyúkra, akitől gyereke lesz és azokat együtt felnevelik az elkövetkezendő 20 évben?

Elhiszem, hogy manapság tök ciki még csak gondolni is arra, hogy valaki gyereket szeretne, de azért van ilyen is...

indapass90210 2010.07.14. 12:47:04

Életem legjobb része az volt, amikor egyszerre volt 3 különböző csak szexre.

indapass90210 2010.07.14. 12:47:52

@Dövan: ja, és mind a három csajszit megcsinálni egy nap úgy, hogy nem kell aggódni milyen hajszálak vannak az ágyban.

Glg 2010.07.14. 12:48:56

@Kedves Nard: jaaaa-hát abból csak a megfelelő tapasztalat megszerzése volt a lényeg amire rá akartam mutatni, nem a milfvadászat-az télleg modoros.

@csi szi: nem...a meleg = buzi,köcsög stb.-deinkább nem élem ki a homofóbiámat. a lényeg h férfi ember ilyen szituban nem picsog mint egy fürdősk*rva.

@idelle: hát nálam a posztolónak eme mondata kiverte a biztosítékot...milyen jogon kurváz le valakit ez a gyökér, kérdem én?

Piszok Alfréd 2010.07.14. 12:50:53

@primula anderson: nekem se intenzív levelezés, se egyéb nem jön le. Megismerkedtek, egyszer találkoztak, beszélgettek. És a levélíró azt hitte, hogy közel kerültek egymáshoz. Szerintem nagyon akarta ezt hinni, a csaj meg nem.

inci-finci (törölt) 2010.07.14. 12:52:54

Hát nem tudom, én jobban bírom ha azt mondja ugorj fel hozzám, vagy ha testbeszéddel jelzi a vonzódást. Hozzáteszi hogy most nem keres tartós kapcsolatot és ennyi. Az őszinteséget a faragatlansággal, nyersséggel, tárgyilagosságot a szenvedéllyel nem lehet összekeverni. Kiábrándítóan lankasztó egy bunkó picsa.

Ha az asszonyhoz megyek sem nyomom egyből a szájába a faszt, kap előtte egy csókot. Meg utána :D

Piszok Alfréd 2010.07.14. 12:52:59

@primula anderson: mert nem is jutott eszébe közölni, mert nem tartotta annyira fontosnak a pasit. Én sem küldök körímélt minden msn ismerősömnek, ha eltűnök egy hétre.

Francekellregisztralni 2010.07.14. 12:54:59

"Senki nem veszi észre, hogy posztírónak nem a potya numerával van gondja, hanem azzal, hogy csaj előadta előtte a nagy romantikus "hosszútávú" kapcsolatot kereső libát?"

dehogy nem, csak a pasinak nem tűnt fel, hogy erre nem őt választották. Holott tisztában van a handycapjével, ha egyszer neten ismerkedik...

inci-finci (törölt) 2010.07.14. 12:54:59

@Dövan: szegényes az életed. amúgy nem az volt a menő mikor ukrán maffiózók kértek lóvét? :D

mákosnudli 2010.07.14. 12:55:52

mert ez aztán romantikus:
"Miért olyan nagy baj az ha valakinek már nem csak egyalkalmas ribancra van szüksége? Hanem esetleg olyan tyúkra, akitől gyereke lesz és azokat együtt felnevelik az elkövetkezendő 20 évben?"
érdekes perspektíva, szép életet egy tyúkkal és nem azzal a nővel, akit szeretsz!

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.07.14. 12:56:11

@Kivlov: egy haverom mondása az egyik nagy csalódás után/alatt:

"kár, hogy a férfiaknak nincs p.nájuk! akkor megb.szhatnák magukat és nem lenne szükségük a nőkre."

@az aki: a romantikus, hosszú távú rész nálam kimaradt, ilyet nem olvastam. annyit írt, hogy társkeresőn leveleztek - de hogy recepteket cseréltek, vagy a starwars123-ról elmélkedtek, ez sehol nem derül ki...

Brando 2010.07.14. 12:56:13

@Piszok Alfréd:
De azt csak tudta, h miféle kapcsolatot keres egyéntől függetlenül, nem? De.

Piszok Alfréd 2010.07.14. 12:57:25

@Frigyesur: " hany pasi irta, hogy idealis no az, aki csak szexet akar, es ennyi?"

álmodoznak...

Father Justice (törölt) 2010.07.14. 12:57:49

@mákosnudli: Nem mindegy, milyen az az "egy faszi". Ha A++ kategóriás hejjespasee valaki, aki egy éjszaka öt átlagnőt újíthat be, még minimálsummantásra sem kell időt fecsérelnie a kósza sunázások érdekében. Mivel ezeknek a nők szinte mindent benyelnek, nyilván tőlük "simán okés" a csak(egy)szexes felajánlkozás.

Egyéb esetekben meg lehet szerelmet, házasságot, öngyilkosságot hazudni stílus és gátlástalansági faktor függvényében, ha csakszexre pályázik az ember. :)

Frigyesur (törölt) 2010.07.14. 12:58:28

@Piszok Alfréd: Miért nem? :O Én még ki is plakátolom a környéken. :)))

Mondjuk tényleg nem világos, hogy mit jelent a 'megismerés'. 1x beszéltek egy netes csevegő alkalmazásban (banyek, de nehéz kikerülni néha az angol szavakat :D), vagy társkereső, vagy pár email. Meg kérdés, hogy megbeszéltek-e következő találkozót. Gondolom nem. Akkor meg tényleg mire föl az egész? :S

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.07.14. 12:58:50

@az aki: a szót utálom hogy 'ciki'. mintha kést forgatnának a gigámban. mindegy, leírom. nem ciki, ha valaki többet akar, normális kapcsolatot. miért lenne az.
aki itt lebzsel velem együtt, nagyrészt ezen a véleményen van - tapasztalataim szerint.

sultan999 2010.07.14. 12:59:09

Nekem neten vissza sem irnak altalaban. A talalkozasig pedig ritkan jutottam el. Most en vagyok a luzer, vagy ez massal is igy van?

inci-finci (törölt) 2010.07.14. 13:00:31

@sultan999: meg kell várni míg ők írnak. ja hogy nem írnak? igen, kibebaszott nagy lúzer vagy.

jaffandi 2010.07.14. 13:00:36

@az aki: És ha a posztíró is másnak mutatta magát a levelekben, mint amilyen igazából és a csaj csak a találkozáskor szembesült vele, hogy nem azt kapta amit várt? Miért ne változtathatna a hozzáállásán? Attól még lehet, hogy akar hosszútávú kapcsolatot, csak nem vele.

nicknek (törölt) 2010.07.14. 13:01:00

@sultan999: nekem visszaírnak... elvárásokkal teli világban élünk.. szard le... légy az aki vagy és majd visszaírnak:)

Piszok Alfréd 2010.07.14. 13:01:18

@Brando: hát én például úgy vagyok, hogy nem keresek semmilyen kapcsolatot, de szeretek ismerkedni. És akár élőben, akár neten, nem tudom előre, hogy mi lesz belőle, hiszen az ismerkedés lényege pont az, hogy az elején nem ismeri a másikat az ember, csak később, addig meg honnan tudja, hogy egy ismeretlentől mit akar.
Megismerkedtek, és egy ponton a lány látta, hogy a pasi többet akar, ő meg nem akart többet. Akár tesztnek is nevezhetnék, mert aki némi levelezés és egyszeri találkozás után azt gondolja, komoly a kapcsolat, azzal valami nem stimmel.

Brando 2010.07.14. 13:02:06

@Glg:
Vannak.
Ahogy olyan feltételezések is, h a posztoló levelezésbe kezd egy csajjal, megbeszélik, h egyik sem akar komoly kapcsolatot a másiktól, találkoznak és aztán még neki áll feljebb, h a csaj csak szexet akar.

Bocs, de az én verzióm jóval hitelesebb.

rezo_O 2010.07.14. 13:04:49

Link van amugy a csajhoz?

Piszok Alfréd 2010.07.14. 13:05:02

@az aki: "Senki nem veszi észre, hogy posztírónak nem a potya numerával van gondja, hanem azzal, hogy csaj előadta előtte a nagy romantikus "hosszútávú" kapcsolatot kereső libát?"

előadta?

Nick Leeson 2010.07.14. 13:05:22

@jaffandi: Pont ez a lényege a posztnak... Hogy manapság a nők nagy része NEM akar hosszú távú kapcsolatot!
Ha esetleg ez nem jött volna át valakinek...

A mai mentalitás:
Gyerek, férj, család, karácsony, stb. CIKI!.
Szingli élet, csajos bulik, egy éjszaka, pláza, butik, MENŐ!

indapass90210 2010.07.14. 13:05:23

@inci-finci: Nem pont úgy volt, de itt látszik, hogy nagyon nem mindegy, hogy a szopott f.nak melyik oldalán áll az ember :D

2010.07.14. 13:06:27

@Glg:
Köszi megvagyok, élek-élek. Valamikor jó lenne összefutni veletek. :)

Nick Leeson 2010.07.14. 13:06:40

@Piszok Alfréd: Másképp el tudod képzelni, hogy valaki felháborodik egy tuti, potya numerán? Most komolyan!

Piszok Alfréd 2010.07.14. 13:06:51

@az aki: "Miért olyan nagy baj az ha valakinek már nem csak egyalkalmas ribancra van szüksége? Hanem esetleg olyan tyúkra, akitől gyereke lesz és azokat együtt felnevelik az elkövetkezendő 20 évben?"

Ez rendben is lenne, de miből gondolta egy tali után, hogy ez AZ a nő? És miért baj, ha a csaj meg TUDTA, ez NEM AZ a pasi? És ugye még összefüggést is lehet e között találni?

indapass90210 2010.07.14. 13:07:20

@sultan999: ha 20ból egy visszaír az már megfelelő arány!

Piszok Alfréd 2010.07.14. 13:08:38

@az aki: pontosabban: ez a nő, ettől a férfitől, nem akart hosszútávú kapcsolatot...

inci-finci (törölt) 2010.07.14. 13:08:58

@Piszok Alfréd: nem ezt írja

"Nem azzal volt a bajom, hogy csak szexet akar, (ki nem ?) nekem is volt már úgy, - az volt a legvisszataszítóbb, hogy ezt minden habosítás nélkül lazán beletolta az arcomba."

Egy szenvedélyes este nem feltétlenül ezzel indul. Jól érzik magukat, flörtölnek, szexelnek.

"lepippanthatlak a kukák mögött. de siessünk mert nem érek rá"

na ehhez kár levelezgetni. hogy értse aki szövegértésből gyenge a

"sajnálom, az édesapja elhunyt" áll szembe a "kifingott a vén szar, itt vannak zacsiban a szaros ruhái"

mondattal. őszinte és őszinte :)

Piszok Alfréd 2010.07.14. 13:09:45

@az aki: persze. ha egy romantikus alkat vagyok, aki nagyon vágyik társra, bármit el tudok képzelni magamnak. és ne hidd, hogy nincsenek ilyenek, ismerek többet is.

Martian (törölt) 2010.07.14. 13:10:20

@az aki: "Senki nem veszi észre, hogy posztírónak nem a potya numerával van gondja, hanem azzal, hogy csaj előadta előtte a nagy romantikus "hosszútávú" kapcsolatot kereső libát?"

Ez honnan derül ki a posztból, azon kívül hogy a levélíró ezt vetítette rá a csajra?

a kertész tömlővel 2010.07.14. 13:11:45

tudja valaki hol van az Érdek Nők Képviselete??

amu mostanába ilyen mind,,ez a trend,,
ha jo vagy kivülröl,,bszol,,ha jol bszol akkor maradsz,,de még mindig nem biztos h egydül te bszol.
jopár csajt kültem annyába mostanába..pénztárca az persze rögtön érdeklödési téma mindnél...

FrankieG 2010.07.14. 13:12:25

Posztíró:

A csaj nevét, elérhetőségét írd meg priviben ... :-)

Frigyesur (törölt) 2010.07.14. 13:12:46

@Piszok Alfréd: Errol? :O Max. eretlen sracok sajatja, nem? Idovel felnonek, es rendes kapcsolatot akarnak. Aszem. Nem tudom, a magamfajta pasik nem annyira latnak erre ra. :D

nicknek (törölt) 2010.07.14. 13:14:10

Szerintem Érdek nő nincs... mi tesszük őket azzá... mert egyébként érdektelen:))

indapass90210 2010.07.14. 13:14:31

@Piszok Alfréd: Kezdetben mindenki romantikus alkat, aztán a szerencsésebb emberek elérik a 16 éves kort.

Brando 2010.07.14. 13:14:38

@Piszok Alfréd:
AZ h komoly - valóban komoly - lesz a kapcsolat vagy csak egy futó kaland vagy még az sem, azt persze nem tudhatod ELŐRE, de hogy eleve megadod a lehetőségét a komoly kapcsolatnak vagy sem, azt igen.

És ezt lehet már az elején közölni. Sokan kizárják a komoly kapcsolatot és így keresnek társat, nincs ebben semmi rendkívüli.

Nyilván a levelezés során a posztoló úgy érezte, valszeg nem alaptalanul, h levelező társa nyitott egy komoly kapcsolatra, és ezért érte váratlanul a csak szexre kellesz kijelentés. Ami annál is furább, mert ha első alkalommal tényleg csak beszélgettek, akkor a csaj mire is alapozta a vágyát? Mert ha addig semmi nem történt köztük, akkor különösen igaza van a posztolónak.

Piszok Alfréd 2010.07.14. 13:14:39

@inci-finci: nézd, én a szöveg alapján a posztírót úgy képzelem, aki akár a kezét is megkérhette volna a csajnak az első randin, de legalábbis a jövőről, házról, gyerekekről beszélgethetett.
Ebbe a képbe tökéletesen beleillik, hogy a csaj meg azt mondja, szimpi vagy, de szexnél többet nem akarok. Mit kell ilyenkor habosítani? Egy ilyen mondat a pasik 90%-ánál nem hogy kicsapná a biztosítékot, hanem már keresnék is elő a lakáskulcsukat.
Szerintem a pasi egy romantikus mimóza, a nő meg korrekt volt és tényleg nem illenek össze.

Nick Leeson 2010.07.14. 13:15:16

@Piszok Alfréd: A csaj beleszart az egészbe... Nekem ez jött le belőle.

Előtte lehet hogy nagyban tette az agyát net-en.

De mindegy.

Francekellregisztralni 2010.07.14. 13:17:03

@az aki: "A mai mentalitás:
Gyerek, férj, család, karácsony, stb. CIKI!.
Szingli élet, csajos bulik, egy éjszaka, pláza, butik, MENŐ! "

Pasi mentalitás:

1. A természet épp nem volt kegyes, de öltönyöm van meg BMWm, szóval akármilyen faszkalap lehetek a nőket úgyis csak a pénzem érdekli. A nő pedig ennek fényében fogadjon szépen szót. Jó kutya ül!"

2. Á.. én túl rendes és romantikus és családszerető vagyok, de a mai világban minden nő kurva, hisz a BMWsnek van, rám meg egy se mászik magától."

de biztos vannak "normálisak" is :D

Peetee 2010.07.14. 13:18:28

Te megalúzer!
Ha meg heekig randiztok, aztán még sexelni sem akar, akkor meg az a bajod.
Ez legálább megmondta kerek-perec, hogy miről van szó. Nem árult zsákbamacskát, nem vitette el magát 4szer vacsorázni...stb.

Ez probléma?
Ha nem akarsz dugni a Te bajod, lezárt ügy, mosoly 2 puszi és viszlát.

Ekkora címeres barmot....

Nick Leeson 2010.07.14. 13:18:47

@Martian: Ha ezt vetítette a csajra, akkor valószínűleg ezt is szerette volna. Tehát logikusan ez irányba folyt a levelezés is.

Az egész poszt van vagy 20 sor, nyilván ebben nem lehet kitérni minden részletre...

inci-finci (törölt) 2010.07.14. 13:19:59

@Piszok Alfréd: ahogy itt már nők is leírták előttem a direkt szexre utalás a férfiak többségét elriasztja. megijednek

én nem vagyok túl ijedős de a közönségességtől lelankad az az inci-finci faszom. bunkó parasztpicsát dugni undorító lehet. amikor közönségesen hívtak sohasem lett belőle szex. ha viccesen vagy normálisan akkor lehetett.

Piszok Alfréd 2010.07.14. 13:24:20

@Frigyesur: tudod, ez olyan kúl dolog, és még ha érett is már az ember, és komoly kapcsolatra vágyik, vagy akár abban él, néha sajnálja, hogy annó ez kimaradt az életéből :)))

Nick Leeson 2010.07.14. 13:24:43

@Francekellregisztralni: Ha nő vagy, Te melyiket választanád a két verziód közül?

Az elsőt? :)

Frigyesur (törölt) 2010.07.14. 13:25:58

@az aki: A kivetites lenyege pont az, hogy a sajat magunk motivacioit tulajdonitjuk a masiknak. :) Ergo tok mindegy, hogy o mit mutat. Horribile dictu letezik ennek a forditottja: a pasi a csillagokat is lehozza az egrol szoban, aztan csak 1 dolgot akar... :)

www.youtube.com/watch?v=ie0sz9b_-Uw

Frigyesur (törölt) 2010.07.14. 13:28:07

@Piszok Alfréd: Szerintem azoknak marad ki, akik nem igenylik, ill. a luzerek. Az meg szanalmas, ha kesobb akarjak potolni. ;) De jo, ertem, megy a szovegeles, vetites ezerrel. :))

Piszok Alfréd 2010.07.14. 13:29:03

@Brando: a levelezés során a csaj is érezhette azt, hogy nyitott egy komoly kapcsolatra, aztán megismerve a pasit, már nem volt az. Ez nem derül ki, de lehetett így is.

Piszok Alfréd 2010.07.14. 13:30:26

@Frigyesur: na végre, valaki értelmesen el tudja mondani, mit akarok mondani :)

csacse · http://csacsee.blog.hu/ 2010.07.14. 13:32:43

te most vagy 16 vagy, vagy hót hülye, vagy meleg vagy mint a kazán. VMeg kellett volna varrni, gyalázásig, aztán lebaszni mellé egy kétszázast, hogy tudja hol a helye. pont

Piszok Alfréd 2010.07.14. 13:33:11

@inci-finci: ha jól értem, itt nem az történt, hogy a csaj azt mondta, gyeredugjunk, hanem azt, hogy ennél többről nem lehet szó. Azaz nem felhívás volt, hanem hárítás, abból pedig a kedvesebb mód, hogy azért egy szex még belefér, szerintem ennél többet egy pasi nem akarhat kihozni ebből a szituból.

aranea 2010.07.14. 13:34:57

Én is megkérdeztem ezt egy kollégámtól kávészünetben, hogy van-e kedve hozzám? "Csak egy dugás, mellékhatások nélkül." Volt kedve. Jó volt. Aztán ismételtünk. Soxor. Közben kiderült, hogy teljesen egyformák vagyunk, és tökéletesen összepasszolunk minden tekintetben. S mivel nem volt soha, semmiféle alakoskodás, megjátszás a kapcsolatunkban ("egydugásra" minek is lett volna?) teljesen tiszta és őszinte a kapcsolatunk. Véglegesítettük is. Azóta is ezen röhögünk... "csak egy dugás...!"

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.14. 13:35:45

Nem húzna már el mindenki a trendbszással, tyúkozással, meg mindegyikilyen, nincsegynormálissal a rákba? Minek választ ilyet? Hogy utána itt nyafogjon?

inci-finci (törölt) 2010.07.14. 13:36:42

@Piszok Alfréd: szánalomszex? szar vagy de kinyalhatod a retkes picsám? kevesebbet még akarhat.

gúnár 2010.07.14. 13:37:57

már a férfitársaim! című kezdéssel el lett b@szva az egész...

Brando 2010.07.14. 13:38:10

@Piszok Alfréd:

EZ persze igaz.
De szexet attól, akivel semmilyen kapcsolatom nem volt addig, az egy akkora zsákba macska, nem? Mert mi van ha a posztoló egy perverz állat, aki szereti kikötözve? (keményebbeket képzeld el hozzá). Azt is bevállalta volna a csaj?

Nem erre kellett volna mennie az eseményeknek, a sima szexhez is több kell.

inci-finci (törölt) 2010.07.14. 13:38:41

@aranea: "Közben kiderült, hogy teljesen egyformák vagyunk, és tökéletesen összepasszolunk minden tekintetben"

úgy érted buzik vagytok?

Frigyesur (törölt) 2010.07.14. 13:40:11

@Piszok Alfréd: :)) A Die Arzte? ;))

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Nezd, rendes lanyok miatt nem szoktak nyafogni, de mire is menne az ember, ha beismerne, hogy vele a gond? :)

Piszok Alfréd 2010.07.14. 13:40:12

@inci-finci: nem feltétlenül, a csaj nem ilyennek jön le nekem. Inkább a "nem passzolunk össze, de jól nézel ki és ha már megismerkedtünk, kufircolhatnánk néha".

crazyvik 2010.07.14. 13:40:16

@JoSé: olvasom a kommenteket és egy-két pasi írja olykor, h normális csajt keres. (nyilván kérdés, h kinek ki és mi a normális :)
normális csajnak tartom és nem találok normális pasit.. :(
hogyisvanez...?
ragasszunk a fejünkre matricát, miszerint: kedves, érzékeny, de határozott, érző lelkű, okos, csinos/jó megjelenésű, ápolt, vicces, független, komoly kapcsolatra vágyó egyed vagyok, ellenkező nemből hasonló paraméterűek előnyben...? :)
mert a párkereső oldalakat nem szívlelem, az utcán jártamban-keltemben is talán kevéssé működik 29 évesen...
mindenki a 20éveseket nézi.... :))

Zsoo 2010.07.14. 13:40:42

Érdekelne a lány elérhetősége!!

Father Justice (törölt) 2010.07.14. 13:41:15

@Francekellregisztralni: Amit két pontban összeszedtél, az nem a férfiak alapértelmezett mentalitása, hanem egy - szerencsés esetben már legénykorban megismert - axióma következményei. A nők tekintélyes részét ugyanis valóban csak a pénz érdekli. Ezen kívül van még egy szintén népes kategória, akiket érdekelnének még más, pénzért nem megvásárolható "javak" is, de van az a pénzmennyiség, amiért simán eltekintenek azok esetleges hiányától.

inci-finci (törölt) 2010.07.14. 13:42:35

@Piszok Alfréd: ez is egy lehetőség. ha jó csaj és szexpartnert keres miért ne? de ezen a banánhéjon könnyen el lehet csúszni

fagzal 2010.07.14. 13:42:55

Hol vannak ezek a csajok?? :)

Ez olyan, mint amikor középiskolában figyelmeztettek minket, hogy vigyázzunk, beetetés van, iskolák előtt drogot osztanak gyanús emberek... mi napokig kerestük, de senki! :)

Francekellregisztralni 2010.07.14. 13:43:04

@az aki: :D nyilván.

Á...hívő vagyok. Hisz a nooormáális pasi olyan mint az isten, sokan állítják hogy van, néhányan azt is hogy találkoztak vele ... én még nem láttam;)

Rebelde 2010.07.14. 13:45:22

@Dövan:
"Kezdetben mindenki romantikus alkat, aztán a szerencsésebb emberek elérik a 16 éves kort."

és ott is ragadnak:))))

Piszok Alfréd 2010.07.14. 13:46:43

@Brando: nézd, a sorozatgyilkosokat nehéz elkerülni, de azért az esélye is kicsi. Mi kell még egy sima szexhez? Szerintem, amit ahhoz ismerned kell a másikban, azt csak szex közben tudod meg :)

Frigyesur (törölt) 2010.07.14. 13:48:32

@crazyvik: Szerintem ha valaki normalisan viselkedik, akkor vonzza a normalis embereket. :) Egy-ket hiba becsuszik a gepezetbe, de idovel megtalalja. A nemnormalisak meg azt kapjak, amit adnak. ;) Aszem. Vagy ez most naiv volt? :D

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.14. 13:50:04

@Frigyesur: dehogynem szoktak, azok meg unalmasak.:D

Brando 2010.07.14. 13:51:49

@Piszok Alfréd:
A sima szexhez semmi. A jó szexhez? na ahhoz több kell:-)

Francekellregisztralni 2010.07.14. 13:53:19

@a kertész tömlővel: "jopár csajt kültem annyába mostanába..pénztárca az persze rögtön érdeklödési téma mindnél... "

És ez hogy nyilvánul meg? Icus rákérdez "Mennyit keresel apafej?"

Mert én találkoztam olyan pasival aki olyan szégyenlős lett,hogy megkérdeztem mi a foglalkozása, mintha azt kértem volna tőle,hogy vegye elő a nyílt utcán. Aztán majd össze esett a megkönnyebbüléstől, hogy magamtól is rájöttem, hisz ugyan az mint az enyém...

Snowmass 2010.07.14. 13:55:36

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Azért abban nincs semmi meglepő, hogy végre megjelent jó néhány _potenciális_ kommentelő, miután felkerült az index címlapjára, hogy: "a lány közölte, csak szexet akar".:) Nyerő címválasztás ez, na. Még én is hozzászóltam.:DD

Piszok Alfréd 2010.07.14. 13:56:35

@inci-finci: a banánhéjak már csak ilyenek :) Persze, nem kockázatmentes egy ilyen kapcsolat, miképpen a komoly kapcsolatok sem.

Piszok Alfréd 2010.07.14. 13:57:11

@Brando: ebben igazad van, de valahol el kell kezdeni, nem? :D

Magyarvagyok_Nemturista 2010.07.14. 13:57:17

Tegnap felháborodtam az érettnők blogon, amiben azt ecsetelte a szerző, hogy a szerelem akkor jó, ha a nő minden nap úgy érzi le kell szopnia a férfit. Kiakadtam, mert azt hittem az emberek többségének a szerelem - nőnek és férfinak egyaránt - a szexnél valamivel többet jelent. Az itteni kommentekből azonban kitűnik, hogy nem ő a koszos ribanc, hanem én vagyok a lágyfaszú pöcs.

Bocsánatot kérek, és elmegyek pszichiáterhez, mert asszem komoly problémáim vannak!

Frigyesur (törölt) 2010.07.14. 13:58:38

@fagzal: :DDDD

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Jah, telleg. Akkor sirjunk mi is: a pasiknak csak a szemet kis ribik kellenek, bezzeg ha van az embernek penze, rogton raharapnak a szemetek. Hiaba, a pasik csak a belso ertekekre mennek, mint borules etc. De majd ha lesz penzem, szetszivatom ezeket a kis himringyokat. Aszem a lenyeget osszefoglaltam. :))

@Piszok Alfréd: Gondoltam, csak szerenykedtem :D

Frigyesur (törölt) 2010.07.14. 14:00:45

@Snowmass: Orulunk, kedves potencialis kommentelo :))

@Magyarvagyok_Nemturista: Helyes. Ha elmesz pszichiaterhez, meg tobb problemad lesz. :D

Francekellregisztralni 2010.07.14. 14:00:52

@Father Justice: Őszinte részvétem!
Legyél pozitív, lehet hogy ettől van esélyed;)
Én mint nő ezekszerint, még ebben sem reménykedhetek.:P

inci-finci (törölt) 2010.07.14. 14:01:13

@Magyarvagyok_Nemturista: a szerző férfi (annak hiszi magát)

ezen felhúzod magad? benned van a hiba

Father Justice (törölt) 2010.07.14. 14:03:24

@Brando: @Piszok Alfréd: Olyan variáció még simán elképzelhető, hogy a nő külsőre átlagos, vagy kicsivel az alatti, de a fickó bejön neki. Ám mivel anyagilag nincs ott a szeren, csak egy kis sunázást tud felajánlani, mintegy kárpótlásként, ha már úgyis olyan sokat leveleztek feleslegesen. :) Igaz, az "álomnőnek" az én elképzeléseim szerint szexuálisan is vonzónak kell lennie. De lehetséges, hogy Józsi számára egy párkapcsolatban a szex csak a huszadik tényező a sorban, csakszexre viszont nem 10/4-es macákat szokott beújítani. Így már hellyel-közzel érthető is lenne a történet.

Piszok Alfréd 2010.07.14. 14:04:01

@Magyarvagyok_Nemturista: egy kérdés: ki beszélt itt szerelemről? Pár cset és 1 azaz _egy_ találkozó után?

Piszok Alfréd 2010.07.14. 14:06:45

@Father Justice: ez simán benne van, valóban :)

Brando 2010.07.14. 14:07:59

@Piszok Alfréd:
De.

De akkor:

1, lefekszem a pasival, és ha nem túl jó, közlöm vele, h ennyi volt, vagy egy életre szóló síbérletet veszek Ausztriába.
2, Ha jó a szex, talizok még vele párszor, közben jobban megismerem emberünket, ami a jobb szexet is segítheti mellesleg.
3, Ha fergetegesen jó a performansz, akkor meg átgondolom a dolgot, s ha minden más stimmel megadom az esélyét annak, h - bár első szándékból nem akartam többet - lehet komolyabb is.

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.14. 14:14:54

@Snowmass: :-))) A potenciális kommentelőkkel semmi baj, a potenciális barmokon kicsit kiakadtam, de hát én vagyok a hülye.:-)

@Frigyesur: ebbe így konkréten nem gondoltam bele, hogy min nyafoghatnék.:-)

@kabátnyúl: jaj, maradj már.:-)

@Father Justice: ez egy kicsit tyúk-tojás probléma: minek pörgetnéd a bömö kulcsát, ha nem olyan nőt akarsz, aki a pénzeddel is beéri vagy azért is kapható? Erre ráugrik az adottakból álló felhozatal, és abból kiválasztod a legjobbat.

himpellér 2010.07.14. 14:17:47

Pedig jól meg kellett volna sunázni.Aztán mehetett vóna a náthásba...

Piszok Alfréd 2010.07.14. 14:19:43

@Brando: ez elképzelhető is lett volna, ha főhősünk nem pattintja le a hölgyet. Mindazonáltal a 3. lehetőség esetleges létezése ellenére is addig, amíg el nem érkezik, korrekt dolog nem áltatni vele a delikvenst.

zolika78 2010.07.14. 14:22:58

A poszt írója ott követte el a hibát, hogy a neten ismerkedett...

nicknek (törölt) 2010.07.14. 14:24:09

nem hinném, hogy a potenciális nagy őt kellene látni ... vagy többet beleképzelni mint ami van... ő beleképzelte... csalódott is... én viszont az ő helyébe képzeltem magam:))

bagamoyo 2010.07.14. 14:27:14

Szerintem ribanc!
Megadod a számát?

inci-finci (törölt) 2010.07.14. 14:28:36

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: a nő genetikai programjában az utódgondozásra alkalmas férfi szerepel. lehet erős, okos, gazdag fő kapcsolatnak, vagy jó génanyag akivel félre lehet kúrni. mivel az ember gondolkodó és morális lény ez nem jelenik meg ilyen tisztán, de a genetikai programban benne van a pénzessel kefélj opció is. az aki olcsón adja sokaknak az a kurva, aki drágán keveseknek az a feleség.

hajléktalanba kevés nő lesz szerelmes, viszont a gondoskodásért a szegényebb tanárember is találhat egy puncit akinek nem jutott más vagy konzervatívabb értékrendet neveltek belé.

Father Justice (törölt) 2010.07.14. 14:31:06

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Maga az alapprobléma tényleg tyúk-tojás jellegű, de van két tényező, ami kicsit bonyolítja a kérdést.

Az egyik, hogy a második csoportba sorolható (látszólag nem kizárólag a pénzre hajtó) nőket csak megfelelő rutinnal lehet kiszűrni a mezőnyből, pedig ők vannak a legtöbben.

A másik pedig a kereslet és kínálat közötti drasztikus nagyságrendi különbség. BMW-kulcsot pörgető öltönyösre vágyó macákból kb. ezerszer annyi van, mint BMW-sekből. (Ez részben megmagyarázza azt is, hogy ezeknek az uraknak miért nem kell nagyon cizellálni a frankót stilisztikailag: nagy a merítés, bunkoid (=menő) szöveggel is bármikor tudnak sunázni.) Amikor a macák egy része X évesen kénytelen belátni, hogy sok az eszkimó és kevés a fóka, különös dolgok következnek. Például elkezdik megmagyarázni a férfiaknak (az advanced szintűek saját maguknak is!), hogy felnőttek, immáron érzelmi alapú kapcsolatot keresnek. Holott csak eljött a maradékelvű lasszózás ideje.

Glg 2010.07.14. 14:32:22

@fagzal: áááááááááááááá ezmekkoraaaaa :D:D. most hogy mondod én sem láttam ilyen cukorkának mondott ingyendrogot osztogató embereket soha,pedig sok volt az üres zsebem :).

@Magyarvagyok_Nemturista: pedig ha kicsit túlzott is de így van (azzal kiegészítve h a pasinak meg azt kell éreznie mindennap kinyalná a csajt). jó szex és magas fokú vonzalom nélkül nincs jó kapcsolat.

@Zsu0805: hát elég kusza a nyár, de lehet belefér valahova :).

inci-finci (törölt) 2010.07.14. 14:34:41

@Father Justice: :DDD
ott a pont! kognitív disszonancia

Piszok Alfréd 2010.07.14. 14:35:25

@zolika78: nyilván, a net az ördög műve és aki ott ismerkedik, az örök kárhozatra ítéltetik

indapass90210 2010.07.14. 14:37:37

@inci-finci: hőőőő! Tanárember vagyok én is, de ettől függetlenül nem panaszkodom!

nicknek (törölt) 2010.07.14. 14:39:14

@Glg: nyalás vagy szopás... mindkettőhöz tisztelni kell a másikat, ezt írják nálam okosabbak:) Egymás tiszteletét pedig kell érezni mindennap, ez így igaz:)

Brando 2010.07.14. 14:39:36

@Piszok Alfréd:

Na de pont h létre is jöhessen a teszt a csaj részéről, eleve nem mondom ELŐTTE azt,h ezt meg ezt akarom..
Mert miután megvolt a szex, majd csak UTÁNA mérlegelek.

Más példa.
Elmész a piacra, az árus még ki se pakol és te közlöd, egy kiló almát kérsz.
De hisz még nem is látta az árut, uram?!
Mindegy.
Mindegy?!

Dehogy.

Tehát a sorrend: leteszteli a pasit, és utána dönt, h mit akar tőle, h akar-e stb.
(avagy megnézed az árut, és utána veszel, ha tetszik a minőség)

inci-finci (törölt) 2010.07.14. 14:39:50

@Dövan: mert nem abból élsz. vagy valami különleges versenyképes tudásod van

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.14. 14:40:40

@Francekellregisztralni:

Égő dolog Microsoft-fejlesztőnek lenni, én megértem :)

Brando 2010.07.14. 14:42:01

@Piszok Alfréd: "Mindazonáltal a 3. lehetőség esetleges létezése ellenére is addig, amíg el nem érkezik, korrekt dolog nem áltatni vele a delikvenst."

Ez amúgy rendben.
De ezt írtam is.

Father Justice (törölt) 2010.07.14. 14:46:08

@inci-finci: Pont azt akartam írni, hogy te egyszerűbben összefoglaltad a lényeget. Az utolsó mondatodhoz csak annyit, hogy manapság inkább a maradékelv a meghatározó, a konzervatív neveltetés csak szökőévente játszik.

Hompi 2010.07.14. 14:47:38

Hát most én tényleg nem értem a posztírót.
Legyél már férfi ember! Jó nő volt, és szexelni akart veled? Hát akkor azt mondod oké, és dugtok és jó lesz. Aztán dugtok megint, aztán kiderül hogy van-e értelme még dugni egyáltalán.
Vagy nem dugod meg... az is egy verzió. De miért kell rinyálni?
Az esetek 80%-ában épp az a nagy probléma, hogy a nő ködösít meg jeleket ad, amit egy férfi nem ért. Vagy éppenséggel magyarázat nélkül leráz. Vagy maga sem tudja, hogy mit akar.
Tessék, most itt egy nő aki tudta mit akar, és nem félt kimondani sem, és ez most ekkora probléma? Sőt megkockáztatom, hogy jó fej is akart lenni, ha beajánlott volna a barátnőjének. Ha amaz valóban barátnője akkor nyilván nem uszított volna rá valami szatírt, tehát szimpatikusnak tartott.

Szerintem érdemes pozitívan értékelni a tapasztalatot, hogy ilyen is van.

Francekellregisztralni 2010.07.14. 14:49:09

@inci-finci: "tanárok vagytok vagy kukások?" Ne értékelj mán túl, há' munkanélküli sertésgondozók vagyunk ;)

@Father Justice: Ez mind lehet, meg hogy Józsi nagy szívszerelmének mindenki kellett annó a faluban, csak ő nem ettől aztán szűzmária se lenne elég szemérmetes.
Józsi viszont biztos jobban néz ki mint ahogy hiszi vagy amilyen "hülye". Ha kell egy estére, de nem kell tovább akkor a nő is azt gondolja hogy a csomagolás szebb mint a tartalma.
Megesik az ilyen, no.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.14. 14:49:16

@Father Justice:

Neked csak az fáj, hogy nem vagy BMW-s bunkó :) Ha az lennél, nem pampognál erről :)

Glg 2010.07.14. 14:50:29

@nicknek: álljon meg a bicikli...azt nem mondtam h más nem kell hozzá.

Hompi 2010.07.14. 14:51:34

@Brando: "A sima szexhez semmi. A jó szexhez? na ahhoz több kell:-) "

Tudod, erre azt mondják, hogy amikor a szex jó, akkor igazán qrva jó. Amikor nem annyira jó, azért akkor is nagyon jó.. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.14. 14:52:48

@Hompi:

"A szexben semmi sem gusztustalan, csak ha igazán jól csinálják"

Piszok Alfréd 2010.07.14. 14:53:48

@Brando: amikor reményteli a kapcsolat, akkor persze tarthat sokáig, mire kiderül, mindenben passzolunk-e. De már az első találkánál könnyű eldönteni azt, hogy NEM.

Piszok Alfréd 2010.07.14. 14:54:49

@Brando: és miért feltétlenül a szex lenne a döntő momentum? Ha az jó, akkor minden jó?

nicknek (törölt) 2010.07.14. 14:57:44

@Kedves Nard: :)) nekem kedvencem W.A. ehhez a poszthoz inkább ez menne: "A szerelem a válasz, de amíg a válaszra vársz, a szex felvet néhány nagyon érdekes kérdést."

@Glg: gondoltam, hogy te tapasztalt róka vagy:))

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.14. 14:58:11

@inci-finci: @Father Justice: oké, köszi, eddig azt hittem a nők genetikai programjában az érzelmi-anyagi BIZTONSÁG szerepel, de valószínűleg nem értem őket eléggé.

Tita nick 2010.07.14. 14:58:16

Zöld Pardon, párbeszéd.

Fiú a lányhoz:

- Leszopsz?
- Várj, még táncolok egy kicsit.

Hompi 2010.07.14. 15:01:19

Én nem teljesen értem a posztolót.
Legyél már férfi ember! Jó nő és szexelni akar veled?
Akkor azt mondod oké, és megdugod és jólesz. Aztán megdugod megint. Aztán hamar kiderül, hogy van-e értelme. Ha nincs, kiszállsz.
Vagy nem dugod meg... az is egy verzió. De akkor is miért kell rinyálni?
Az esetek 80%-ában az az gond, hogy a nő ködösít vagy jeleket ad amit egy férfi nem foghat föl. Vagy magyarázat nélkül leráz. Vagy fogalma sincs róla, hogy mit is akar.

Tessék, most itt egy nő, aki tudja mit akar és nem is fél kimondani azt. Erre te bestresszelsz és problémázol.
Pedig megkockáztatom, hogy a csaj jó fej is akart lenni, ha beajánlott volna a barátnőjének. Aki ha tényleg barátnője, akkor nyilván nem uszítana rá valami szatírt, tehát szimpatikusnak talált téged.

Sztem mindenképpen érdemes pozitívan értékelni a tapasztalatot, hogy lám ilyen is van.

Hompi 2010.07.14. 15:02:30

Én nem teljesen értem a posztolót.
Legyél már férfi ember! Jó nő és szexelni akar veled?
Akkor azt mondod oké, és megdugod és jólesz. Aztán megdugod megint. Aztán hamar kiderül, hogy van-e értelme. Ha nincs, kiszállsz.
Vagy nem dugod meg... az is egy verzió. De akkor is miért kell rinyálni?
Az esetek 80%-ában az az gond, hogy a nő ködösít vagy jeleket ad amit egy férfi nem foghat föl. Vagy magyarázat nélkül leráz. Vagy fogalma sincs róla, hogy mit is akar.

Tessék, most itt egy nő, aki tudja mit akar és nem is fél kimondani azt. Erre te bestresszelsz és problémázol.
Pedig megkockáztatom, hogy a csaj jó fej is akart lenni, ha beajánlott volna a barátnőjének. Aki ha tényleg barátnője, akkor nyilván nem uszítana rá valami szatírt, tehát szimpatikusnak talált téged.

Sztem mindenképpen érdemes pozitívan értékelni a tapasztalatot, hogy lám ilyen is van.

Father Justice (törölt) 2010.07.14. 15:05:32

@Francekellregisztralni: A nő a második találkozásnál megmondta, hogy csak dugni akar. Ha Józsi ork lenne, nemhogy nem ezt mondta volna, de nem is lett volna második találkozás egyáltalán. A mélyebb tartalmakat viszont ennyi idő alatt nem is ismerhette meg, tehát nem azokkal volt probléma. Azaz a "nem dől a lé? => csak vigaszszex lesz" variáció sokkal életszerűbbnek tűnik itt.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.07.14. 15:07:38

@primula anderson: sajna ez is megeshet, olyan jellem gyenge pasast fogott ki mint az egyik gyerek kori barátom. 10 éve vannak együtt, ebből 8 év házasság.
szerencsére gyerek még nincs! srác nem is akar, mivel igazából nem szerelmes. sosem volt, de erre most jött rá (ez önmagában is vicc).
Bevallani csak nekem merte. házasodni nem akart, de nem ellenkezett.
most elérte a nagy szerelem; volt ott minden. durvábban, mint egy brazil szennyoperában.
még együtt vannak, csak az anyagiak miatt. szó volt a válásról, de a csaj még így is gyereket akar - ez meg a másik öngyilkos véglet.
hogy miért írtam le, nem is tudom....

Piszok Alfréd 2010.07.14. 15:13:06

@Father Justice: önmagában az, hogy valaki egy reménytelen romantikus kivetítős álmodozó, már elég ahhoz, hogy ne legyen jó parti

Father Justice (törölt) 2010.07.14. 15:13:11

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Természetesen minden nő genetikai programjában szerepel az anyagi biztonság, éppen ezért takaróznak előszeretettel a rafináltabb aranyásók is ezzel. De megfelelő tapasztalatok birtokában meg lehet különböztetni őket azoktól a nőktől, akiknél az anyagi biztonság nem a csúcsrakúrás szinonimája, hanem például stabil, kiszámítható jövedelmet, ÉS a pénzügyek felelős kezelését értik alatta. Csak az utóbbi csoport létszáma mintha exponenciálisan csökkenne manapság.

aranea 2010.07.14. 15:15:13

Piszok Alfréd: azért a szex a döntő motívum, mert ha nem jó - akkor megette a fene az egészet és kár is az időt ismerkedésre pazarolni. Ott helyben kiderül, eldönthető. Ezért jó minél előbb tesztelni a hímneműt (is), mert ha csapnivaló, nem éled bele magad érzelmileg egy marha aranyos, jóképű, inteligens stb. pasival a közös jövőbe. Önvédő taktika ez egy nő részéről. Ha a szex nem működik, (mind1, mit csinál és milyen a másik fél) akkor a többi közös dolog sem fog hosszú távon működni. Lehet persze próbálkozni, vannak "reményteljes ügyetlenkedők". Nem látom semmi értelmét annak, hogy az ember lyánya erölködjön olyasvalaki mellett, aki mellöl előbb-utóbb félreszaladgál (ha meg nem, mert "erkölcs, becsület, stb" akkor saját magát roncsolja lelkileg).

Piszok Alfréd 2010.07.14. 15:19:08

@aranea: ebben igazad van, de ha már előbb tudható, hogy nem működne semmi, akkor a szex már csak szex, nem döntő jelentőségű.

Frigyesur (törölt) 2010.07.14. 15:19:27

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Nem erted, hogy a nok a penzre hajtanak, ha a hajlektalanok nem jok? Nem latod ebben a kimeletlen vaslogikat? :)) Persze a ferfiak azok masok, oket rendre latni hajlektalanokkal, oket nem erdekli a penz. :)))

Madpapa 2010.07.14. 15:19:55

@aranea: nos elméletileg nagyon szép amit leírtál, a való viszont nagyon messzi van ettől

Kismacska (BELLA) 2010.07.14. 15:20:15

@Kedves Nard: a közhelyekkel annyi baj van, hogy általában igazak... :) Ezért közhelyek.

Banya30 2010.07.14. 15:20:17

Én női szemmel is úgy látom, hogy a nők célja az alfahím, ha az nincs meg akkor beszól a biológia, kényszeres gyerekszülési inger és akkor valaki kell valaki a maradékból lehetőleg a minősítés az alfához tartson ne az omegához és akkor még meg is lehet magyarázni, hogy ez tényleg szerelem.
Hány ismerősöm ment 30 felé vissza az elhagyott (és sok mindennek elmondott) exhez csak, mert elindult a pánik, aztán még meg is magyarázták azzal, hogy túl korán találkoztak. :)
A posztírót meg nem értem, hát a férfiak mind csak azt akarják nem? A lány idomult az elvárásokhoz, mi a baj ezzel? Ja, hogy ezt meg is mondta..., ez hiba volt, mert ez szinte kivétel nélkül mindig kisebbségi komplexust vált ki a hímekből. :)))

Frigyesur (törölt) 2010.07.14. 15:22:13

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Akkor itt az ido, most vagy soha, talalj valami nyafognivalot. Anelkul tul konnyu az elet. :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.14. 15:22:43

@Frigyesur:

Én is csak a pénzéé' vagyok a zurammal. Néha ugyan megver, de azért mert szeret! :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.14. 15:24:39

@Father Justice: ne tessék elválasztani az érzelmi biztonságot az anyagitól, mert a kiszámítható jövedelmű, pénzügyeket felelősen kezelő is megpattanhat a következő generációval, és még okot is találhat magának, ha a nőnek csak a pénze kell, ill. ő maga csak ezt tudja nyújtani - amelyik ember különválasztja ezt a kettőt, nagy valószínűséggel így is jár, és csak az elkalapált házasságok száma nő exponenciálisan.:-)

aranea 2010.07.14. 15:25:00

@Madpapa: nálam így működött (amikor máshogy csináltam, mindíg kudarc lett a vége), és a férjemmel is így jöttünk össze - ez alapján állítom, hogy működik a dolog. Persze lehet, hogy csak nálunk. A mienk is csak egy vélemény a sok közül.

Frigyesur (törölt) 2010.07.14. 15:25:24

@Kismac: A kozhelyek azert kozhelyek, mert vegtelen sok ember vegtelen sokszor elismetli oket, ahelyett, hogy gondolkodnanak. :x

Sir Galád (már foglalt) 2010.07.14. 15:25:59

tudja mit akar, nincs ezzel semmi baj. inkább add meg a számát nekem

Lui_78 2010.07.14. 15:26:13

Tényleg kéne fagyi....

Frigyesur (törölt) 2010.07.14. 15:27:48

@aranea: Szerintem ez hulyeseg. A szex pont olyan dolog, ami fejlesztheto. Inkabb az a kerdes kiben mennyi perspektiva van, ez meg pont nem konnyen eldontheto. De biztos en vagyok rosszul bekotve. :x

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.14. 15:28:23

@Frigyesur: "Minden nőnek van lakása." (Kalandorok -zárómondat.):D:D

Kytia 2010.07.14. 15:29:27

Baszki, hogy gyártottatok erre ennyi kommentet???? Senki sem dolgozik ebben a nagy melegben?:DD

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.14. 15:30:53

@Frigyesur: @kabátnyúl: akkor azon nyafogok, hogy mindenpasi BMW-t akar és nem engem. Jó lesz ez?:D

Frigyesur (törölt) 2010.07.14. 15:31:27

@Kedves Nard: Tipikus no vagy, Nardy. Aztan majd szulsz neki 2 porontyot, es keseregsz, hogy miert nem hagytad el korabban ez azt alfahimet. Persze olyankor mar jok lennenek a lepukkant gammak es deltak is, mert a szules teljesen leamortizalt. :D

Uhh, tul sokat olvastam onigazolasokat. Most mar barmire tudok egy odavago kozhelyet. :D

Father Justice (törölt) 2010.07.14. 15:33:37

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Nem én választom el a kettőt, hanem azok a hölgyek, akikről beszélgetünk. :)

Ugyanis azok a hölgyek, akik az anyagi biztonság alatt nem a csúcsrakúrást értik, csak bizonyos szükséges, elvárható minimumokat, eleve érzelmi alapon választanak párt. Csak egyúttal elég racionálisak ahhoz, hogy ne menjenek férjhez a templomegeréhez, mert majd a szerelem minden akadályt legyőz.

Akik viszont csak takaróznak az anyagi biztonsággal, de valójában kizárólag a pénzre hajtottak - na, őket fogja lecserélni Józsi 10 év és 2-3 gyerek után egy fiatalabb típusra. Ők valószínűleg csak nagyokat néznének, ha érzelmi biztonságról kezdenél el beszélni nekik - tehát igazából nincs is mit elválasztani mitől. :)

Frigyesur (törölt) 2010.07.14. 15:34:09

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Jah, van nekik. A ferfiaknak csak azert kellenek. Bele akarjak tenni a sejhajuk a tutiba. Minden ferfi egyforma. *szemeket egre szegez martirtekintettel, ahogy azt nagyrabecsult kollegam szokta volt mondani* :D

nicknek (törölt) 2010.07.14. 15:35:10

@Kytia: csak próbáltunk kiugrasztani a háttérből:)

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.14. 15:35:52

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(: "sosem volt, de erre most jött rá " Ez durva így első olvasásra. Az én barátnőm is hasonlóképp járt 10 év után az első férjével, aztán hozzáment egy igénytelen senkihez, szült neki két gyereket, most eltartja és minden évben válnak egyszer minimum, tök jó.:-(

Father Justice (törölt) 2010.07.14. 15:36:22

@Banya30: Ezzel nem sok online barinőt szereztél magadnak, azt borítékolom. De máj riszpekt, természetesen. :)

Piszok Alfréd 2010.07.14. 15:37:21

@aranea: másfelől az, hogy a szex elsőre nem jó, nem jelent semmit. Másodjára lehet, hogy szuper lesz, vagy harmadjára... Van, akinél csak akkor lesz jó, amikor nagyon megismeri a másikat, másnak idő kell a megnyílásra, némelyek gátlásosak az elején, mások pedig túl gátlástalanok és nem veszik észre elsőre, hogy a másiknak mire is van szüksége.
Szóval nagyon fontos egy kapcsolatban, hogy jó legyen a szex, de ez nem biztos, hogy az elején kiderül.

Piszok Alfréd 2010.07.14. 15:39:02

@Frigyesur: ezt most elképzeltem, és nagyon jól állhat neked :)))

tőzegmalac 2010.07.14. 15:40:01

@Frigyesur: jobban?
nagyon át kell azt dolgozni:)

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.14. 15:40:08

@kabátnyúl: találtam nyafognivalót, most mi a baj?:-)

@Father Justice: mindketten különválasztják, ha nem így lenne, nem tudnátok min agonizálni.:-)

@Frigyesur: nem érdekel annyira.:-)

Banya30 2010.07.14. 15:41:41

@Father Justice: Tudom. :) Szerencsére akad élőben pár aki elvisel. :)

nicknek (törölt) 2010.07.14. 15:43:34

Megértem a posztírót... az egyik kolléganőmmel ma leveleztem sokat, most meg személyesen munkával b@szogat... vissza kellett, hogy utasítsam...:)

Father Justice (törölt) 2010.07.14. 15:43:38

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Ha a tények felismerése és a megfelelő következtetések levonása agonizálás, minek nevezzem azt az előadást, amelyre a késő őszi megfázások idején kerül sor? :)

Frigyesur (törölt) 2010.07.14. 15:46:20

@Piszok Alfréd: Hat meg a szellemi anyjanak, akit szerintem te is ismersz. :)

@kabátnyúl: Tenyleg, nincsenek benne vidrak. :))

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Hogy jutsz igy el a megvilagosodas es bolcsesseg azon fokara, amit sokan kepviselnek itt??! :D

Theremin 2010.07.14. 15:50:24

@Hompi: Pont ez a baj szerintem. hogy abringa egy olyan férfias dologgal indított
ami hányinger keltő. Kiba menő csaj, biztos kiszedi a pasifelhőből az épp aktuálisat
és a érzelmileg egy retek ugar marad mindörökké. Á nem. De.
Totál szánalmas az az elképzelés h a szex kizárólag a test kielégülése.
Aki annak gondolja fizzessen egy hivatásosnak, az legalább tiszta ügy.

Theremin 2010.07.14. 15:55:43

@Banya30: Az alfahím kiválasztása is biológia. A férfiak NEM csak azt akarják elárulom. a lány nem az elvárásokhoz idomult, hanem virtuális faszt növesztett.
Mellesleg sokkal férfiasabb 1 nőt 50 évig szeretni mint 50 nőt 1 évenként elfogyasztani.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.07.14. 15:56:53

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: igen, durva! és még durvább látni kívülállóként az agóniájukat.
minden héten más a hivatalos álláspont. én annyit tettem, hogy elmondtam a barátomnak, hogy a helyében rég elváltam volna. (érzelmek nélkül meg sem házasodnék).
nekem a lány nem volt szimpatikus, mikor megismerkedtek. önző és beképzelt volt. ezt az 1 évtized alatt jelentősen levetkőzte. soha nem mondtam, hogy nem illenek össze. mert mindenki úgy száll le a bicikliről, ahogy ő akar.
mára a barátom lett negatív figura, sokszor nem vette be a gyomrom amit csinált.

tőzegmalac 2010.07.14. 15:58:03

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: ajjaj egy BMW-hez hasonlítod magad? te is olyan szervízigényes vagy? :-)

@Frigyesur: bezony:))
állatkertben is csak zsiráfot látni, de a vidra az hit kérdése:D

varvizib 2010.07.14. 15:58:36

Nem értem ez miért baj. Ha "csak szexet" akar, hát akkor csak szexet adjál neki, ez végül is jó mindkettőtöknek :-)

És persze egy szava nem lehet majd ha beszerzel magadnak előbb-utóbb egy normális barátnőt is akivel a szexen kívül is lesz közös témátok. Ekkor persze röptetni kell a másikat (legalábbis így etikus). Így járt, nem kell sajnálni, ő úgyis csak szexet akart, majd mástól megkapja.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.07.14. 15:59:25

@Theremin: szerintem nem annyira hányinger keltő. ne legyünk már ennyire férfi soviniszták!
ez a történet nem érte meg, hogy a virtuális térbe kerüljön....

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.14. 16:00:17

@Frigyesur: sehogy?:-)

@Father Justice: nem, a felismerés és a megfelelő következtetések levonása nem agonizálás, csak ha megmaradunk rögeszménknél, még ha a tények ezt nem is igazolják.:-)

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.14. 16:03:52

@kabátnyúl: dehogy, én javíthatatlan vagyok.:-) A BMW-hez annyiban hasonlítok, hogy az sem egy rossz elképzelés.:-)

Brando 2010.07.14. 16:07:01

@Piszok Alfréd:

Ezt kérdezd meg a csajtól, aki csak ennyit akart - volna.

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.14. 16:07:07

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(: nem könnyű, de a válást talán addig kellene megejteni, amíg nincs gyerek.

nicknek (törölt) 2010.07.14. 16:09:51

@Kósza: ja, de nem hajtunk rá senkire:)

Piszok Alfréd 2010.07.14. 16:10:52

@Brando: de hát ő nem döntő momentumnak szánta.

Brando 2010.07.14. 16:12:07

@Piszok Alfréd:
Dehogynem: kijelentette h csak szexet akar.

Theremin 2010.07.14. 16:14:05

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(:
Valamit rosszul dekódolsz! Ha férfisoviniszta lennék aszondanám: dejó, itt egy punci, belerakom brét, nem kérdez, nem válaszolok, mehetünk tovább a következőre.
Ehelyett azt gondolom h értelmes, fejlődő párkapcsolatra alkalmas ember nem mond ilyett, függetlenül attól h férfi vagy nő.
A csaj ha csak dugni akar ahhoz nem kell internet, meg randi, meg ismerkedősdi.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.07.14. 16:14:20

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: a baj, hogy a feleség homokba dugja a fejét. nem látja, és nem is akarja látni a teljes képet.
sok mindenről nem tud, így erőlteti a gyerek témát. az anyós is ezzel piszkálja a srácot. véleményem szerint van némi intellektuális lemaradás, hogy nem fogják fel mi a valós helyzet.....

S0und 2010.07.14. 16:14:30

@Tamarian: te kicsit szégyelled magad, én meg nagyon utállak. :)

@councillor: ez majd nem olyan, mint: "Dzsoki már nem szűz?" A döbbenet, a döbbenet!

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.07.14. 16:17:37

@Theremin: haha! aranyapám, te dekódolsz rosszul :D meghagyva a férfiaknak minden előjogot.

a posztíró hiába picsog, nem tudja leplezni látens homoszexualitását.

NemoKapitány 2010.07.14. 16:23:18

Azt hogy sok embert az utca nevelt, pontosan lehet látni a hozzászólásokból. Így volt ez a hölgyikéddel is.

Nem szabad olyan "szubkultúrákhoz" közeledni - vagy legalábbis csak felszínesen - amelyik nem a Te színvonalad. Színvonal a hölgyikéé is, csak más jellegű.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.14. 16:24:55

@Frigyesur:

Elvesztegettem az időmet arra a himpellérre! :) Micsoda egy mocsok pernahajder! :D

Persze megyek majd siránkozni nlc-re meg a porontyblogra, rendkívül modorosan! :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.14. 16:26:38

@Kósza: :-)) Már szervizes blog.:-)

@kabátnyúl: ejj, barátom, ódzkodnék a karbantartástól, még tönkreteszik a szagértő kezek a kiváló konstrukciót, ugye.:-)

Glg 2010.07.14. 16:28:37

@Némó kapitány: enyje már megint egy látens lányokat kurvázó ember. nemértem miért kell elítélni a testi örömöket hajkurászó csajokat? wtf?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.07.14. 16:30:56

@Kismac:

Jelen esetben öncélú és teljesen feleslges "észosztás", megmutatja mekkorafaszacsávó.(közben valami buckalakó lehet) Láttam én brilliáns érvelésű Father Justice-hoz hasonló csókát égni mint a rongy, mert dumálni azt tudott, de fogalma nem volt arról, hogy mit kell csinálni a nőkkel :) Ill tudta, csak rosszul, és a megvalósítás is fos volt, rövid úton kukázva lett a vérbe. :)

Piszok Alfréd 2010.07.14. 16:32:21

@Brando: de nem azért, hogy eldöntsön vele valamit jól. Csupán jól akarta érezni magát.

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.14. 16:32:23

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(: nézd, én megértem, gondolom feleség már nem 20 éves, nem csodálom, ha bepánikol attól, hogy most 30+ nézzen új apu után a leendő gyerekeinek, bár kétségtelenül jobban járna, szerintem - de nem véletlenül említettem barátnőm példáját, félresikerült házasság után esélyesebb szint alattit választani.:-(

Banya30 2010.07.14. 16:34:56

@Theremin: Megkövetlek, igen az is biológia. :)
Én nem írtam, hogy nem férfias a monogámia.
Az adott helyzetben a poszt női főszereplője úgy gondolta lehet jobb, ha ő bújik a nadrágba, ilyen is megesik, találkoztam már nem egy ilyen hímneművel.
Lehet ez a lány is küldte már a jeleket, csak posztírónk vevője nem volt "nem"-re hangolva, így valamit mondani kellett konkrétan, hogy végre a tudatig is eljusson.
Feltehetőleg ez nem így hangzott el szó szerint...
És senki ne mondja, hogy eddig komolyan gondolta az objektivitást a posztírótól. :)))))

nicknek (törölt) 2010.07.14. 16:36:31

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Utálom Csernust... de sok igaz mondása van, többet között az egzisztenciális szint hasonló legyen a kapcsolatban, ahogy az életvitel is stb.

JoSé 2010.07.14. 16:45:50

@crazyvik: Hát látod, ez az élet...én meg nem nagyon találok olyan lányt aki szellemileg egy szinten lenne velem, mert sajnos mindegyik agyilag 0 és gondolkodásilag szintúgy...és én még csak 19 vok...de a matricás dologban egyet értek :D:D, bár picit radikális lépés lenne.. de lehet hogy jó figyelemfelkeltő ^^.

A normális jelentését igen mindenki másképp fogalmazza meg, de szerintem az emberek zöme a normális szó alatt azokat az erényeket érti amiket te is felsoroltál-vagyis körülbelül én is így írnám le a normális embert :D .

Feel so good :D www.youtube.com/watch?v=CZ8MFgoZRpw

BitPork 2010.07.14. 16:47:16

nyehe. Frigyesuré a pont. a mostani kapcsolatom úgy indult hogy a hölgyemény meghívott vacsorára magához. Desznyó bátyátok meg elment, fölzabált mindent és amikor a Hölgy ...khmm... éreztette hogy akkor minek is lenne itt az ideje , két böfögés között közöltem vele hogy nema! majd ha jobban megismerxünk :P és lám, 5 éve együtt élünk.
Én is hiszem h a szex tanulható, és a kompromisszumok egyike egy kapcsolatban. Aki ezt nem hiszi azt kérem h nyolcvanévesen számoljon be nekem a szexuális életéről, és a kapcsolatában betöltött szerepéről.

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.14. 16:51:31

@Glg: "látens lányok" :D:D:D Köszönöm.

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.14. 16:53:30

@nicknek: én is utálom, könnyű a BestLife-ból tolni az igazságot a kétségbeesett parasztnak.:-)

KenSentMe 2010.07.14. 17:00:21

Jó, szerintem a poszt írójának nincsen igaza.. ez egy jólnevelt csaj volt.. az elején közölte a játékszabályokat.. kissé bunkó volt, de nem titkolózott, és ez ugye csak temperamentum. Hogy érezte volna magát az író, hogyha mindezt csak a szex után közli? És azért, mert nem olyan, mint álmai nője, már rögtön a neten kell oltani szegény lányt?

Amúgy a srác mulyaságát is megértem, van, akinek kell az érzelmi körítés, azért az sem mindig vicces, ha reggel közli a csaj az éjszaka után, hogy "most kotródj el egy percen belül, mert már unom a fejedet".. aranyosak ezek a kis maszkulin virágszálak, akik az önmaguknak okozott csalódások során lényegében átalakultak férfivá.

Theremin 2010.07.14. 17:09:43

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(: He-he aranyanyám, nehogymár a nők akarjanak
jogot formálni a termékenyítési aktus minél szélesebb kiterjesztésére!
Ugyanis ez nem jog kérdése, hanem genetikai kód. Abban a pillanatban hagyok ott csapot-papot
egy nőnél amint azt látom rajta, hogy nyomul, és csak baszni akar.
Hol marad a hódítás? Aztán meg sírtok h a mai srácok nem udvarolnak!!!
Persze ha nem is hagyják akkor minek? Igenis egy nő süsse le a szemét, finoman üzenjen
és a pasi tanulja meg ezt kiolvasni.

atomic bomberman 2010.07.14. 17:11:02

a csaj száma v mélje mi?

nicknek (törölt) 2010.07.14. 17:13:52

@atomic bomberman: na várj, azért a srác is megdolgozta, sokat leveleztek... szóval semmi nincs ingyé:)

Joe69 2010.07.14. 17:16:16

Nagyon ismerős a sztori, velem hasonló többször is megesett, ez egy tipikus HP, én 35-40 közötti korosztályban futottam össze ilyenekkel.. A szokványos menetrend a következő:

1. Viszonylag igényes levelezgetés neten, szexközpontúság kihangsúlyozásával.

2. Konkrét találkozó megbeszélése. Jaj, csajszika nyavalyog, ő olyan nagyon el van foglalva, de annyira ám (az, hogy én mégjobban, nem számít), tili-toli, stb.levelezés folytat.

3. Aztán végre megbeszéljük, ám nem jön el, késve de odatelefonál, hogy a barátnője mittudoménkijének a huszadik akárkijével valami gond van,és az nélküle megoldhatatlan, kijelentő módban, egy bocsi nélkül, kinyomja, én , mennyapicsába (csak magamban), haza.

4. Aztán levelezgetés megint, részéről "Na, randi?", én hülye, megint egyeztetek vele.

5. Mit ad isten, eljön. Benyakal egy valag sört, aztán egyszer csak nyelve a torkomban, kishíján letépi rólam az inget, a fél bulizóhely bámul, aztán hazakísérem, de most neee, mert most ne, menj szépen haza, igaz, be is van baszva rendesen, nála ez nem a szexuális vágyat erősíti.

6. Levelezgetés, csajszi: nem érek rá, tilitoli, stb. Aztán egyszer csak egy kategorikus felszólítás: "Márpedig ma este felmegyek hozzád, nincs apelláta !!" Mintha rajtam múlt volna, baszki !!

7. Vacsora, kocsi, friss ágynemű, pezsgő+sör a hűtőben, ahogy kell. Ahogy belép hozzám, vágtat a hűtőhöz, vedeli a neki bekészített sört, majd a pezsgőt, majd telebagózza a lakásomat (én sör-és bagómentes vagyok egyébként)Aztán ahogy elkezd vetkőzni, közli, hogy fél órám van, hogy megdugjam, mert a bnője nem ér rá tovább vigyázni a gyerekre (egy másik verzióban az volt, hogy másnap nagyon korán kell kelnie..)

Nem folytatom, ennyi is elég..rengeteg ilyen HP van..és a játék végösszege abszolúte negatív..

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.07.14. 17:19:36

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: csaj 33, srác 32. akárhogy is, de még fiatalok. van esély egy sokkal teljesebb, tartalmasabb kapcsolatra, akkor hajrá!
a véleményem az, hogy inkább legyek egyedül, mint évekig vergődjek egy sz.r kapcsolatban....

áldorivendel 2010.07.14. 17:22:30

Nincs megnyugtató megoldás. A promiszkuitás hozza a kéjeket, de a beutalót is a bőr- és nemibeteg gondozóba. No risk, no fun. A szex gyönyörű. NŐT AKAROK!! (Amszterdamban még mindig 50 euro a kirakatos nő?)

Glg 2010.07.14. 17:33:55

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: most hogy máshogy tagolva olvasom télleg elég vicces :D:D. de szándék szerint így kell tagolni: "egy látens lányokatkurvázó" :)

@Theremin: hol élsz? igenis szexi és izgató az amikor egy csaj egyértelművé teszi h szét kéne cuccolnod a két lába közti területet.

tőzegmalac 2010.07.14. 17:38:46

@áldorivendel: (az csak a 20 perces változat...)

Theremin 2010.07.14. 17:39:26

@Glg: nem mindegy hogyan teszi egyértelművé!
Direktbe vagy sejetelmesen.De szeubjektív h ki mire gerjed.

Theremin 2010.07.14. 17:40:29

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(:
Úisten de szar nekem. De legalább kapura lövök .

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.07.14. 17:44:31

@Joe69: a 2-es pont után nem értem, hogy mit akartál a csajtól....

nálam eddig az volt a csúcs, aki 1 év barátnősködésért (értsd kitartottságért) egy 206-os peugeot-ot akart...... így, előre kijelentve. jót röhögtem :DDD

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.07.14. 17:45:21

@Theremin: nem, te egy másik sportot űzöl. szájkaratézol, de becsúszott egy öngól is.

Joe69 2010.07.14. 17:53:57

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(:

Az a gyanúm, én írtam le a nagy magyar primitív átlagszitut, a te pözsós sztorid nem az átlag..egyébiránt a poszt elején is az volt, hogy a csajszi tilitolit játszott..egyébiránt meg már azért is ejtettem volna a csajt, hogy csigazabáló fosláda kellett volna neki, akkor már legalább egy AUTÓRA fájt volna a foga:))))

Glg 2010.07.14. 17:54:34

@Theremin: mindkettő jó sztem: ha diszkóban tánc közben megmarkolja a farkam és megharapja a fülcimpám, vagy ha elejtett utalásokkal és cseles mozdulatokkal.

sultan999 2010.07.14. 17:54:56

Nekem neten vissza sem irnak altalaban. A talalkozasig pedig ritkan jutottam el. Most en vagyok a luzer, vagy ez massal is igy van?

Piszok Alfréd 2010.07.14. 17:56:40

@sultan999: ne küldj képet, és ne ezt a szöveget írd le nekik...

Glg 2010.07.14. 18:04:50

@sultan999: sztem a visszaíráson nem kell fennakadni. egy képről meg pár sor akármiről nagyon nem valószínű h olyan benyomást kap valaki mint amilyen benyomást személyesen tennél rá. a találkozásig való eljutás viszont már rajtad múlik, úgyh nagyon valószínű h valamit nem csinálsz jól. egy érdekes személyiségre jó dumával (nem egyenlő a fűt faszt összehazudó nagydumás seggfejekkel) még akkoris kíváncsiak a lányok/fiúk (mert a nickedből nemtom eldönteni te melyik vagy :D) ha nem éppen adonisszal magával van dolguk. DE mindenek előtt azt javaslom ne neten ismerkedj :D...legalábbis komoly kapcsolat céljából ne...sztem nem a legjobb úgy párt találni...és elmesélni sem olyan jó h hogy találkoztatok mintha mondjuk strandon (fürdőruha miatt nincs zsákbamacska;)) vagy kávézóban ismerkedtek meg...

nicknek (törölt) 2010.07.14. 18:14:05

@sultan999: a netes ismerkedés egy alternatív formája az ismerkedésnek... épp annyi esélyed van benne, mint ha az utcán leszólítasz valakit... ezért annyi jelentőséget is tulajdoníts neki

Írtam én is csinos lányoknak... volt aki visszaírt, de ami fontos tudd te ki vagy??? Mert amíg ezt nem tudod, nem hiszed el.. addig hogy hinné ezt el más... szakítás után próbálkoztam és nekem sem írtak vissza... majd eltelt némi idő és a legtöbb visszaírt... találj önmagadra, építsd fel a próbálkozások során önmagad és egyre jobb leszel.

Theremin 2010.07.14. 18:16:17

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(: Sajnálom ha így gondolod,
ha ettől jobban érzed magad, akkor legyen így.

NemoKapitány 2010.07.14. 18:21:46

@Glg: Anyád, húgod, nővéred, nagymamád?

munkamacskák gazdija 2010.07.14. 18:25:19

Kamu sztori.

Az a csaj, aki szexelni akar nem fog hetekig levelezgetni egy szerencsétlen alakkal.
Az ilyen férfit keres, nem fájdalmasan nyivákoló majmot.

smartdrive 2010.07.14. 18:32:19

most is épp otthon sír, hogy a szemét férfiak kihasználják

A kandúr fényesíti a bajuszát, odamegy a kismacska.
-Hova készülődsz, kandúr?
-Megyek baszni.
-Vigyél magaddal!
-Jó, gyere velem, de mindent úgy csinálj, mint én.
Peckesen sétálgatnak a tetőn, csepeg az eső, megcsúsznak, csúsznak lefelé. Az utolsó pillanatban sikerül megkapaszkodniuk az ereszcsatornában, lógnak már vagy félórája, egyszercsak megszólal a kismacska:
-Na, baszok még vagy 10 percet, azt én megyek is...

valakitalánvagyok 2010.07.14. 18:40:22

@Hompi: Ez így igaz, ahogy írod!
3x is :)

dr. gernika 2010.07.14. 18:43:02

Egyszerűen félelmetes, hogy egy esetből micsoda általános megállapításokra jutnak a pasik...

stars7726 2010.07.14. 18:52:06

én nem értem mi a fasz baja van a posztirónak?
komolyan.apám,mi a gondod?
1 hét után kinek,és miért kellene beszámolni?
egyetlen találkozás után...
ezt rosszul gondolod.a nő nem tulajdon.szerencsére.
a másik,hogy csak szexet akart?na és?
legalább a szemedbe mondta,és nem hülyített be,mindenféle
olcsó trükkel,hogy aztán pár év múlva kifordított zsebekkel
távozz a partyból.néha nem értem a hapsikat sem.soha nem jó semmi.a nők se százasok,de a pasik se.az tuti.
ezt pedig így felfújni és beírni,egyszerűen hülyeség.

nicknek (törölt) 2010.07.14. 19:06:04

@Drága IV gernika: utálom az általánosítást... mert aki itt megteszi.. megteszi máshol is. Nem teszed el a poharad és jön, hogy mindig elől hagyod:)) Ami most vicces, de ha ezt valakire is ráhagyod, ebben a tudatban él tovább, milyen rendetlen vagy.

Bejgli 2010.07.14. 19:10:02

amúgy romantikus vagyok. de megértem a lányt. jöhetnek a kövek :P

Glg 2010.07.14. 19:11:08

@Piszok Alfréd: anyázik de hogy miért?

@Panni CsP:
kérném @Némó kapitány: periszkópjának levágását :D:D

Piszok Alfréd 2010.07.14. 19:15:17

@Drága IV gernika: jaja, ebből következik is, hogy minden pasi hülye :)))

Piszok Alfréd 2010.07.14. 19:16:35

@Glg: gondolom, arra utalt, ha anyád, lányod, nővéred, nagymamád, nagynénéd lenne olyan fehérmájú, aki szeret dugni...

Joe69 2010.07.14. 19:29:41

@sultan999:
Ne sajnáld magad, öreg ! Maximum olyasmikhez jutnál, amit én írtam le ! Nem nagy veszteség, hidd el !

Glg 2010.07.14. 19:51:31

@Piszok Alfréd: jaa...az más...nem feltételeztem ekkora taplóságot.

@Némó kapitány: ha télleg így van ahogy @Piszok Alfréd: monta akkor a következőt tudom mondani neked: és ha igen akkor mivan b*zdmeg. egyébként is hogy a g*cibe jössz ahhoz h a családomat belekeverd te s*ggfej. szarjál sünt.

Piszok Alfréd 2010.07.14. 19:55:07

@Glg: mármint, hogy mit szólnál hozzá, ha...

Glg 2010.07.14. 20:17:20

@Piszok Alfréd: semmit. a pasizgatás nem egyenlő a könnyűvérűséggel és a csalfasággal. de akkor se keverje bele.

Piszok Alfréd 2010.07.14. 20:21:12

@Glg: egyetértek, nem is azért mondtam, csak hogy nem volt az komoly anyázás :)
Szerintem jobb, ha egy nő tudja mit akar, mintha nem.

atila68 (törölt) 2010.07.14. 20:48:28

,,,mert fosnak az érzelmektől, mert anyu elfelejtette elmondani milyen mikor elég ha rágondolsz.

deflorator 2010.07.14. 21:05:03

"Lányok, miért csináljátok ezt?"
Ezt a történetet nem egy lányról írta? Egyből többen voltak?

atabornokurlanya (törölt) 2010.07.14. 21:06:23

Ettől miért maszkulin egy nő??? Inkább IQ szint kérdése (jó értelemben!!)

Nekem sokkal inkább tűnnek maszkulinnak a fesztiválokon hempergő, cigiző ápolatlan lányok!

atabornokurlanya (törölt) 2010.07.14. 21:17:20

egyébként meg ez effajta nyers üzenet mögött a lány részéről szerintem meg az áll, hogy

"Bocsi, nem vagy az esetem, ne is éld bele magad, még csak véletlenül se bolondulj belém mert látod én csak egy ilyen olcsó préda vagyok..." az egyik legjobb lerázós módszer ;)

HA EGY NŐ KOMOLY KAPCSOLATOT AKAR NEM FOG KEKSZELNI MÁR A MÁSODIK RANDIN !!!!! Sőt.....

Zabalint (törölt) · http://sznobizmus.blog.hu 2010.07.14. 21:28:41

Most mi a baja a poszt-tolónak, végre egy őszinte nő.

Egyébként csak én vettem észre, hogy az emberek 90%-a azt az embert tartja őszintének, aki azt mondja, amit elvárnak tőle?

vadmacska1995 2010.07.14. 21:34:39

Milyen érdekesw. Nekem pont ugyanez a problémám a pasikkal

inci-finci (törölt) 2010.07.14. 21:46:13

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: miért, ezt így láttad?

@Frigyesur: ja, a férfiak gyakran vesznek olcsó nőket keletről. nálunk ehhez még nem elég fejlett a technológia. aki ügyes így is talál :)

inci-finci (törölt) 2010.07.14. 21:58:50

@atabornokurlanya: a komoly kapcsolat is elsőrandis dugással kezdődik. meg a komolytalan is. második randi? hol élsz te?

DanZi 2010.07.14. 22:01:32

Ez még egy viszonylag korrekt eset, bár a levelezgetés sokmindent elbasz... geci és aljas, amelyik flörtöl veled, mielőtt végre harapofogóval kihúzod belőle, hogy csak a tested kell neki... na az egy igazi riherongy!! Le az ilyenekkel!

Cuppanj a végére! (törölt) 2010.07.14. 22:19:46

Szerintem az éjjeliőr férje mellett unatkozó kielégítetlen házisszony volt.

2010.07.14. 23:49:04

@Drága IV gernika:

En csak arra jutottam, hogy eleg kozonseges stilusa lehet, ha ezekkel a szavakkal fogalmazta meg.

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2010.07.15. 07:44:20

azta, 518 komment, ez majdnem új rekord, pumpáljuk fel 600-ra :)

dr. gernika 2010.07.18. 02:18:28

@nicknek: Én tényleg rendetlen vagyok.
@Piszok Alfréd: :DDD
süti beállítások módosítása