Családja van, de velem azért megcsalná a férjét

2011. szeptember 14. 07:37 - csajokespasik

„Másnap megerősítette az előbbi gondolatát, ugyanis egyenesen azt írta, hogy szívesen megcsalná velem a férjét” – a srác 15 éve nem látta egykori lánypajtását, de amikor újra összefut vele, már házas, így nem ő nehezedik rá, hanem egy nagydarab informatikus. Az asszony annyira felmelegíti a régi emlékeket, hogy nyíltan felajánlja neki saját magát. Levélírónk nehéz döntés előtt áll: maradjon a barátság, vagy pár menet, aztán csá? Perverz időutazás Donnatonnával.

 

Legalább már 15 éve nem láttam Á-t, mióta elballagtunk az általános iskolából. Kedves erdélyi lány volt, nagyon jó barátok voltunk, sülve-főve együtt csavarogtunk, sokan azt hitték, járunk, de nem volt semmi, még gyerekek voltunk. Fura érzés volt, amikor bejelölt egy közösségi portálon. Annak idején nagyon jó barátok voltunk, de mégis gyerekek. Neki azóta már van egy 1 éves kislánya meg egy férje. Azt javasolta, hogy találkozzunk, meghívna hozzájuk ebédre. El is mentem: alig ismertem rá, csak a szeme és az arca volt a régi, kicsit meghízott, de a szülés ugye, nem wellnessprogram.

A neten róla fent levő képen csak az arcát láttam, ami kissé kikerekedett, arányban a testével, de azért szép maradt. Hát most láttam a többit is. Nem volt taszító, de hát… volt rajta fölösleg, nem egy tehetetlen zsírtömeg volt szerencsére, hanem arányosan telt. Ismeritek azt a kövér és vidám nőt, akit mindenki szeret. Na, ő ilyen volt. Egy új személyisége lett, amit a teste faragott. Amint megszokta a szemem, már lassan szépnek is láttam. Az ura szintén hatalmas volt, de ő már nem teltkarcsú, hanem az a zónapörköltesen kövér ember, nem is értettem, Á. miért ment hozzá. Jah, az anyagiak. A pasi elég jól el volt eresztve, annyi kiderült hogy a számítástechnikában dolgozik, gépeket szerel, programoz, tart karban, köt be stb. Nagyon jól esett egy kicsit nosztalgiázni Á.-val és nagylányként látni olyasvalakit, akit kislányként ismertem meg és úgy is élt eddig az emlékezetemben. Ezután elkezdtünk levelezni: írta, hogy egész helyes pasi lett belőlem. Visszabókoltam, hogy ő meg helyes lány lett. "Hát, hiába, felnőttünk, megértünk, milyen kár, hogy elmúlt a gondtalan gyerekkor stb.". Már akkor motoszkált bennem a gondolat, hogy miért levelezünk napi 4-5 alkalommal? És végül a lány egyszer azt írja, hogy ha nem lenne foglalt, szívesen járna velem. Ezt elengedtem a fülem mellett, valószínűleg csak bókolt vagy viccelt, vagy rosszul írt valamit. Másnap megerősítette az előbbi gondolatát, ugyanis egyenesen azt írta, hogy szívesen megcsalná velem a férjét. Na, most erre mit írjak? Egyrészt nem ezért kerestük egymást, másrészt én szívesen beszélgetnék még vele, mert csodás élmény egy gyerekkori baráttal lenni, olyan, mint egy időutazás. De ugyanakkor izgalmas gondolat egy régi ismerőssel csinálni. És ha megtesszük, akkor mi lesz? Hogyan tovább? Vagy csak egy-két menet titokban, amíg a medve elhúz a chiplaborba, aztán vissza a családhoz? Hogy gondolja ezt? Én nem bátoríthatom, nem is fogom, azt hiszem az lenne a legjobb megoldás, ha visszaredukálnánk mindent a korábbi szintre, de ehhez még erőt gyűjtök.

 
395 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr883225982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.14. 15:30:41

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Azért Alexandrának sincs rossz cickója, meg úgy általában sem rossz... :P youtu.be/lAhHNCfA7NI na jó mára elég mert... :D

Szöszi 28 2011.09.14. 15:30:42

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Olyan nagyot sem akarok:D El leszek azzal ami van, de köszi :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.14. 15:31:05

@Kata1987:

A normál méretű mellnél nem akar senki nagyobbat, mert normális, ideális és kényelmes. :) Tehát, ha nagyobbat akarsz, akkor nem normális (szerinted), tehát lapos! :) Amúgy ha felszedsz 5 kg-t megnő a melled is.

michaela77 2011.09.14. 15:32:43

@Nard: szerintem meg nem nagyon van nő, aki ne akarna legalább egy számmal nagyobbat...

Szöszi 28 2011.09.14. 15:34:26

@Nard: Jól van Nard, hidd ezt:) A hízásról meg csak annyit, hogy éppen leadni próbálok, úgyhogy az nem jó ötlet:)

KovA 2011.09.14. 15:39:38

Először is egy jótanács: mondd meg annak a már nem lány lánykának saját maga és családja védelmében ne írogasson semmit e-mailben - főleg, ha informatikus a férje - nemcsak neked ne de másnak se később - az sms-ezésre ugyanez vonatkozik... bármi pajzán ötlete támad csak sezemélyesen...
Ez arra az esetre tanács, ha a következőt nem fogadná meg:
maradjon hűséges és ne incselkedjen kifelé, mert abból több kínja lesz mint haszna...
Ha nem jobb egy másik pasi akkor felesleges kockázat az egész - ha meg jobb - akkor kezdődik igazán az őrlődés - mert nehéz ám a kalandozó kóbor lovagból asszonyszöktető hőst gyúrni - s aligha sok a köszönet benne... annak a gyermeknek meg nemcsak anyja, hanem apja is van ám... aligha venné könnydén hogy anyuka lelép akár vele akár nélküle.
ha meg le nem léphet - vergődni fog saját felébresztett szenvedélyszörnyetege fogja kínozni.
S viszonya a férjével még inkább megromlik börtönévé lesz a családja...
Úgyhogy jobb, ha nem kezd ilyet - jobb ha a férje marad neki csak úgy magába, mégha kicsit uncsi is - ha elkalandozik - rá se bír majd nézni mindig másról fog ábrándozni.
Inkebb tegye-tartsa rendbe a családkáját - jobban jár.
Ha pedig ezt elhiszi - úgy jó neki - bár nem tudja meg igaz-e amit mondtam - ha pedig másképp tesz már tudni fogja, hogy igaz - de már nem segít... marad neki, hogy keservesen megküzdje amit elvesztett - de legalábbis legyen óvatos... addig jó amig magában harcolhatja meg a dolgokat - ha már a férje szeretét is eljátssza két fronton harcolhat a családjáért: önmagával és a férjéért...
Azért jobb ha hisztek nekem - és jobban teszed, ha ellenállsz a kísértésnek fuss inkább el, ha ellen nem állhatsz.
Zsákmányt szimatol az asszonyállat - játszópajtásnak álcázva a te férfiúi képzeleted által...
A nő indulatja nem ugyanaz mint a pasié ha összeáll vele... ne gondold. Potenciális zsákmány vagy - nem játszópajtás...

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.14. 15:41:35

@Kata1987: van egy jó fogyokúrós receptem a számodra, amit csak velem lehet gyakorolni: sex - ez jól fogyaszt, főleg ha beleadunk anyait apait :D

SciNu 2011.09.14. 15:42:37

@Kata1987: Nők! Az ember kiteszi a lelkét is nekik, hogy segítsen, de hiába! Most jól megsértődtem.

@Nard: Vagy a feneke, nem mindegy ám :D

@michaela77: Én olyanról is hallottam aki kissebbet akart mert már fájt a háta. Szólt volna inkább nekem, hogy tartsam :D

michaela77 2011.09.14. 15:44:05

@KovA: már többször akartam kérdezni, de mostanra szedtem össze a bátorságomat. Mi az oka annak, hogy - jeleket írsz, nagy számban?
Sok jó értelmes gondolatod van, azonban amikor elkezdem olvasni és a gondolatjeleknél úgy hangsúlyozom magamban a mondatot, ahogy azt szépen iskolában tanultam, akkor az egész mondatnak elvész az értelme (mivel egy mondaton belül van belőle 5-6 is). Nekem úgy tűnik vessző helyett használod. Van ennek valami különös jelentősége az életedben, vagy miért alakult ez így?
Természetesen a mélylélektani magyarázat is érdekel.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.14. 15:44:48

@Nard: A melle jó, csak a segge nagy. De ha fogyózik és lead a seggéből, akkor meg már kicsi lesz a melle.
Ördögi kör! :DDD

michaela77 2011.09.14. 15:44:58

@SciNuBob -I hear you, mon!-: hát az ritka lehet.

@Nard: jóhogy! Pedig nem lapos:P

michaela77 2011.09.14. 15:46:07

@Köldökszösz (csodalampa): ezt én is így gondoltam, de most felfedeztem egy fantasztikus mellfeszesítő krémet. A fogyókúra végén tudok róla konkrétan beszámolni, de eddig minden képzeletet felülmúl.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.14. 15:48:20

@michaela77: Képet kérek, mert így ugye azt mondasz, amit akarsz.
A legjobb egy before/after összeállítás lenne.

Csinálhatnál fotómontázst, valami kellemes zenével aláfestve, de rádbízom, csak egy ötlet volt.

:*

michaela77 2011.09.14. 15:49:18

@Köldökszösz (csodalampa): melyik pizsid volt rajtad, mikor ezt álmodtad?:)

SciNu 2011.09.14. 15:49:47

@michaela77: Neked is felajánlhatom a felfújást :D

Frigyesur (törölt) 2011.09.14. 15:51:37

@Kham: A leiras alapjan egy nyul is lehetsz, aki beleesett a zold festekbe. Ertem en, hogy nem a Nyulon tul, hanem a nyul az, de van otthon egy tucatnyi Anatoliai Szent Kezi Granatom, pont az ilyen esetekre. Persze sietni kell, mert mint azt mindannyian tudjuk, a nyul igen szapora allat. A kepviselok es a terrorista oregasszonyok ijesztgeteset orommel vallalom, egyik fo profilom a kisgyerekek ijesztgetese a fotommal, de mar szeretnem kiterjeszteni az ugyfelkort.

A kamugep dologra annyit reflektalnek, hogy ne akard velem osszeakasztani a bajszodat, mert rejtelyes korulmenyek kozt lefejezheti valaki a kis Brumi macid :P

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.14. 15:51:58

@michaela77: Pucin alszok. De ezt csak neked árulom el! ;) (Ez a kacsintós lenne, remélem eltaláltam. Nem vagyok szmájliszakértő)

michaela77 2011.09.14. 15:53:10

@Köldökszösz (csodalampa): én is, de én ezt még neked sem árulom el;)

Kytia 2011.09.14. 15:53:39

@Чапаев: @SciNuBob -I hear you, mon!-: :DDD

@Buci-Bigyo: Na ja, amikor a taposómalomba visszakerülnek és beindul a kíváncsiság. Ismerőséknél pont ez megy. Új munkahely, új kollégák, új lamúr. Csak a kisgyereket, meg a férjet sajnálom, aki totál kivan.:(

@KovA: Hülyén fogalmazol, de sok igazság van benne. A nők megundorodnak a régitől, ha jön az új ,aki jobb. Ha meg nem jobb, akkor nem sokan mennek bele kavarásba. Bár vannak, akik igen.

@michaela77: Kérem a krém nevét MOST! Bár, ha ilyen hatékony, tuti, hogy rákot okoz.:PPP

SciNu 2011.09.14. 15:54:02

@michaela77: Ejj le kell mondanom akkor a Mellfelfújó Kft létrehozásáról. A leendő ügyfeleleim 100%-a visszamondta a kezelést. Pedig mennyi munkahelyet biztosítottam volna vele :D

Hurri Kán 2011.09.14. 15:54:16

@Frigyesur:
Anthióciai lészen az a gránát... Klasszikusokat pontosan...

Чапаев 2011.09.14. 15:55:15

@michaela77: Na, figyelj, mert mindjárt jön a b. verzió, hogy akkor szívesen leereszt belőle egy kicsit saját kezűleg, ha netán túlfújta volna az a másik (=kontár)! :D

Roy 2011.09.14. 15:56:05

Hajrá, DUGD MEG!!!

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.14. 15:57:10

Eddig csak arról tudtam, hogy többen küzdenek súlyproblémákkal. Most már azt is tudom, hogy lógnak a csöcsök, mint csemegepultban a szalámik.

Akartam én ezt?

michaela77 2011.09.14. 15:57:28

@Kytia: köszi a biztatást:) Az Evelin kozmetikum család sarja, asszem mellfeszesítő a neve, rózsaszín tubusa van. Mióta fogyózom szorgalmasan kenem naponta kétszer, és eddig még mellből nem fogytam, ami nagy csoda, sőt, télleg feszesebb lett. Le is kopogom.

@Чапаев: ennyire inkább már nem mennék bele, mégiscsak rendes lány lennék vagy mi a fene:)

SciNu 2011.09.14. 15:58:37

@Bundabandi: pucéran vagy a punci elírása :D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.14. 15:59:25

@Bundabandi: Paplan alatt a puci pucám pucin punnyad. Jobb esetben egy szájba cuppan. :D
Pucin: pucéran, meztelenül.

Чапаев 2011.09.14. 15:59:56

@michaela77: Papírod van róla? xD Mert akkor inkább tépd össze, csak felesleges frusztrációkat okoz! ;)

Frigyesur (törölt) 2011.09.14. 15:59:58

@Nard: Bah, meg mindig bant a libikoka vereseged, hogy ilyeneket irsz :P
Izzott a kerek, mi? :D

"de egyértelműen Frigyes feje van" :DDD Te tok jol megertened magad a batyammal szerintem :D

@gernika: :DDD

michaela77 2011.09.14. 16:01:19

@Чапаев: nem, de most hogy mondod, éppen kellene valamilyen papír, szereznem kellene egy ukrán maffiózó ismeretséget hozzá vagy nemtom.

Frigyesur (törölt) 2011.09.14. 16:02:54

@gyvy: Elnezest kerek, teljesen jogos.

Чапаев 2011.09.14. 16:02:59

@Kytia: A krém? Tudod te a nevét, szinte ott van a nyelved hegyén! ;)
Olyan fehér, magas fehérjetartalmú anyag, rövid szavatossággal, mert valódi biocucc, éspersze naponta többszöri bedörzsölésre! ;)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.14. 16:05:20

@Köldökszösz (csodalampa): Soha nem hallottam! Azt már hallottam, hogy valaki a "pucájának" hívja, de a pucérra, azt hogy pucin... XD XD

Чапаев 2011.09.14. 16:05:24

@michaela77: Asszem ebben nem segíthetek, csak a piréz keresztapával vagyok jóban... :D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.14. 16:05:26

@Чапаев: Szopicilin? G-vitamin? Rudoncsepp? Gecilin?

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.14. 16:06:19

@Bundabandi: Mert különleges vagyok! Anutám is megmondta! :DDD

Чапаев 2011.09.14. 16:08:30

@Köldökszösz (csodalampa): Evvan, nemhabostorta, tovaris Pelikan megmondta! :D

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.14. 16:09:20

@Чапаев: ja és olyan csomagolásban van, amit sokat kell rángatni meg szopogatni, hogy kijöjjön belőle a hatóanyag nem? :D És ezzel kenegeti a mellét? :D wow !

michaela77 2011.09.14. 16:09:56

@Чапаев: azért ezt is felírom, ha ilyesmire lesz szükségem hozzád fordulok.

KovA 2011.09.14. 16:10:08

@michaela77: Annyi a magyarázat, hogy bénán fogalmazom - úgy írom ahogy épp gondolom - s jelet meg azt hiszem olyankor teszem amikor érzem, hogy ami eszembe jutott megtöri a mondat épkézlábságát. Semmi tervszerűség nincs benne - afféle ösztönösen belerakott csetlésbotlás jelzés, hogy párhuzamos gondolatok keverednek.
A ... - ról viszont tudom, hogy az akkor jön amikor tovább kellene gondolni a dolgot, volna még mit mondani - de magamnak sem engedem meg - (így is túl sokat irkálok).
Hát az a fő, hogy jól értsék amit rosszul mondok is - végülis minden közlés lényege az értelmezés... a mit és hogy mind azt kell(ene) hogy szolgálja.
Ja, meg szokásom ez a fura szórész zárójelezés - mint az iménti - azt meg olyankor szeretem, amikor észreveszem, hogy ugyanaz a mondat kétféle formában - kissé eltérő értelmében egyszerre kétféleképp akarom mondani.
A magyar nyelvünk eléggé kedvez az efféle játékoknak rá is szoktam néhány ilyenre mint pl (m)érték ... merthogy az érték sokszor mérték is... ugyanaz a mondat kétféle mondanivaló aztán az ilyen már (szinte) úgy jön - mondani nem is lehetne így csak írni. Lehet az olvasása sajnos botladozva megy az ilyesminek.
Szóval semmi hátsó gondolat nincs eddig nem is gondolkodtam rajta. Rossz megszokás. Szépen le kéne kerekíteni - csakhát ilyen egyszerelolvasós dolgokra nem jut annyi idő...

michaela77 2011.09.14. 16:14:11

@KovA:
"olyankor teszem amikor érzem, hogy ami eszembe jutott megtöri a mondat épkézlábságát"
Jól van, köszönöm, ezzel az értelmezéssel talán már érthetőbben tudom olvasni a soraidat, köszönöm.
Én iskolában úgy tanultam pl. ilyen esetekben használjuk:
Azon a szép napon Jenő - bár nem sok kedve volt hozzá - hazaindult az iskolából.
És én ezt szépen hangsúlyozom is, a te mondataidba pedig ez a hangsúly értelmetlenséget hoz:)
De köszi, így már könnyebb lesz:)

JOKKA21 2011.09.14. 16:15:07

Csak annyit írok, hogy MNK!

indapass90210 2011.09.14. 16:18:23

@Zs*******: szerintem nem feltétlenül belerondítás. Lehet, hogy a két bálna egyébként elvan, csak a férjnek nincs kedve időnként kikormolni. Olyankor jó, ha ott a régi barát és tündér lesz a sárkányból...

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2011.09.14. 16:18:50

Vajon hány elhízott informatikus néz ezután gyanakvóan kerekded erdélyi kedvesére, aki gyermekei anyja? Mer hogy ebben a kicsiny országban azért ezt így akár névvel is megírhattad volna. Kivéve ha ez nem egy blogtölteléknek szánt kamusztori...ugye..

Чапаев 2011.09.14. 16:20:07

@michaela77: Na, látom, megvolt a mai napi betevő megvilágosodásod! XD

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.14. 16:25:02

@SciNuBob -I hear you, mon!-:

Ígérj 1 milliárd új munkahelyet! Más nyert már ezzel választást is! :)

michaela77 2011.09.14. 16:25:08

@Чапаев: minden nap tanulok itt valamit. Persze csak azért, hogy másnapra legyen mit elfelejteni.

dr. gernika 2011.09.14. 16:25:55

@michaela77: Én sosem akartam nagyobbat, sőt, mikor meghíztam, totál kellemetlen volt, hogy akárhova nyúlok a karommal, mindenhol mellbe ütközöm. Most, hogy fogyok, viszont szomorúan búcsúzom tőlük. :(

michaela77 2011.09.14. 16:27:23

@gernika: tehát rájöttél, hogy igazából nem is volt az kellemetlen?
Javaslom neked is az evelin mellfeszesítőt, és nem kell búcsúznod.

Frigyesur (törölt) 2011.09.14. 16:28:47

@tarquin - védőháló nélkül: Banyek, mindig is tudtam, hogy a politikusok, a politikai hirek loditanak, na de a vidrak. Mi lesz legkozelebb, sarkanyokkal harcol Orban Viktor az imperialistak ellen? :D

michaela77 2011.09.14. 16:33:35

@Köldökszösz (csodalampa): most hogy így mondod megnéztem és de. Én mindig evelint kerestem, így fonetikusan, mer annak rögtön volt értelme:)

KovA 2011.09.14. 16:36:24

@michaela77: Ja hát bocsi mindenkitől a rossz minőségért - alighanem a kapkodós korszellem velejárója a kifogyhatatlan fogyómondanivaló egyszerhasználatossága okán hanyag "előállítása".

michaela77 2011.09.14. 16:36:34

Használt már valaki Ilcsi hámlasztót?

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.14. 16:38:40

@michaela77: ez jó :D mellfeszesítő krém, de igazából növeli a méretet :D LoL .. Farokfeszesítő krém nincs? :D (nem mintha szükségem lenne rá, csak vicceltem :D)

Hurri Kán 2011.09.14. 16:39:31

@Ape:
Arra jó szinte bármilyen krém, kérdés, ki hordja fel :DDD

KovA 2011.09.14. 16:39:45

@Kytia: A jobb nem feltétlenül magától jobb... szeret csinál a jóból legjobbat. Szerelemről nem is beszélve.
A kérdés: honnan támad az éhség - ami (új) szenvedélyt nemz ?

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.14. 16:47:05

@michaela77: Ha a krém lemosása előtt szájjal illetik a cicidet, akkor az ajkak is teltek és feszesek lesznek? Mármint a cicipusziló személy ajkai, nem a tieid.

michaela77 2011.09.14. 16:47:53

@Köldökszösz (csodalampa): hát én ebbe bele sem gondolok. Amúgy nincs jó íze.

Чапаев 2011.09.14. 16:50:28

@michaela77: Sőt, ha belendül a biznisz, akár egy új cicit is összegründolhatsz magadnak! :D

michaela77 2011.09.14. 16:51:06

@Чапаев: á, azért az nem kéne, elég jó ez.

Чапаев 2011.09.14. 16:51:45

@michaela77: Aham, értem. Szóval valaki ezek szerint már reklamált az ízesítése miatt... ;)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.14. 16:51:46

@michaela77: Ezeket jobb előre tisztázni, mert meglepi érheti az embert. Belenézek a tükörbe és megijedek, mert egy néger szája nőtt az arcomra!
Én meg abba nem merek belegondolni, hogy honnan tudod, hogy nincs jó íze! :P

dr. gernika 2011.09.14. 16:52:17

@michaela77: Köszi, majd kipróbálom. Ebből a márkából használtam már sima bőrfeszesítőt és az bejött.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.14. 16:52:23

@Чапаев: Vagy kettőt, de ne legyünk telhetetlenek. :DDD

Чапаев 2011.09.14. 16:54:13

@Köldökszösz (csodalampa): Figyu, tegnap még az amazonság volt a trendi.

krausz2 2011.09.14. 16:55:06

"Akit ma meghúzhatsz ne halazd holnapra..."

michaela77 2011.09.14. 16:55:49

@Чапаев: @Köldökszösz (csodalampa): hát, izé...

@gernika: nekem volt egyszer valami ránctalanító arckrémem tőlük, ami arcon is szuper volt, de dekoltázson valami bababőrt varázsolt. És azóta hiába nézem, nem tudok rájönni melyik volt az:(

Чапаев 2011.09.14. 17:02:13

@michaela77: Hihetetlen, mennyi minden fér bele a "rendes lány"-ság fogalmába! Ezek után szinte nem is értem, mi szükség van egyáltalán a rossz lányokra! XD

dr. gernika 2011.09.14. 17:05:35

@michaela77: És amit ideírnak, azt te tapasztaltad is?
Nard imába fogja foglalni a neved.

Чапаев 2011.09.14. 17:14:50

@gernika: Mond, és te azt hogy fogod viselni, ha Nard folyton azt mormolja majd, vallásos áhítattal az orcáján, hogy "michaela77, michaela77", miközben "akciózik"?! xD

dr. gernika 2011.09.14. 17:49:38

@Чапаев: :DDDD Akció közben nem szokott imádkozni. Meg amúgyse. :)

michaela77 2011.09.14. 17:53:16

@gernika: hát figyi, eddig 8 kilót fogytam, és ahhoz képest nem lett kisebb, szerintem emelkedett, teltebb lett és feszesebb. Persze ez biztosan szubjektív, bár párom is azt mondta, hogy nincs semmi negatív változás, az meg 8 kilónál már-már csoda.
Szerintem Nard imába fogja foglalni a nevem:)
De aztán rendesen kenni, naponta legalább kétszer!

dr. gernika 2011.09.14. 18:08:48

@michaela77: Hát, igazából az enyém is 9-10 kiló után csúszott meg, bár még menthető. Jó, valamelyik nap veszek aztán tesztelem. :)) Még van egy pici a Dove szérumból.

michaela77 2011.09.14. 18:54:04

@gernika: azért azt ne várd, hogy a nyakadig ugrik fel tőle:) Nekem egy ceruzás volt, egy ceruzás maradt:) A formája mégis szebb:)

soproni1 2011.09.14. 18:56:18

Az már elég volt, hogy " a férjem informatikus".
Ki nem csal meg egy informatikust ?

Чапаев 2011.09.14. 19:35:13

@soproni1: ... rendőrt, tanárt, kamionost, péket, halbiológust ... (kívánt szakma tetszés szerint behelyettesíthető)

AzHofi 2011.09.14. 19:41:14

nemtom írták-e hogy verd be neki a lompost izibe, minden kihagyott dugásért száz évet kapsz a pokolban

f.nero 2011.09.14. 19:41:33

Csak 1 szempont: kihagyhatod a csajt, de később meg fogod bánni. Csak idő kérdése.

dr. gernika 2011.09.14. 19:45:23

@michaela77: Ja nem a nyakamba, csak vissza oda, ahol pár hete volt. :)
Ceruzatesztet ezer éve nem csináltam, na majd edzés után.

dr. gernika 2011.09.14. 21:05:18

@gernika: HA eléggé kihúzom magam, még kiesik, de már rezeg a léc...

Чапаев 2011.09.14. 22:07:08

@gernika: Hééé, nem léccel kell tesztelni, hanem ceruzával! :D Jó, hogy nem szőlőkarót vagy baseball-ütőt használsz, basszus! :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.14. 22:51:35

@michaela77:

Ha ez működik, akkor nem baszogatlak majd a mailcímeddel annyit. Csak néha :P

@Чапаев:

Én tesztelem. Teljesen rendben van :P

Joe69 2011.09.15. 05:17:24

Elmondanám, hogy nagyon sok unatkozó dagadt férjes asszony játssza ezt a játékot, hogy elkezdi így "húzni" valamelyik régi pasiismerősét, vagy többet is egyszerre, ahogy az a posztban le van írva. Kell neki a megerősítés, hogy azért válthatna ő, ha akarna. Én is ugrottam pár ilyenre, volt, ahol ágyig jutottunk, de persze ott már a passzív "darab fa" figura maradt, meg a rinyálás, miért is csinálja ő ezt, és persze nekem kellett a megértőt játszani, nekem kellett őt szegényt megsajnálni nagy-nagy vívódásával..ha már félredugunk, akkor azt csináljuk is végig, ugyebár, szánalmas szituk ezek..posztoló se fűzzön reményeket hozzá, értem én, ki nem dugná meg szívesen a régi nőjét, de a valóság kiábrándító..

velorex-vezető 2011.09.15. 11:48:05

@KovA: Nagyon bölcs vagy. Komolyan, nem irónia: tökéletesen felvázoltad a variációkat. Simán le tudja tölteni a férj az asszonyka mail-jeit Egyébként férfi vagy nő vagy?

KovA 2011.09.15. 12:52:41

@Joe69: "meg a rinyálás, miért is csinálja ő ezt"
Ja megfejted neki - alighanem meg is nyerheted magadnak... :-) fel van adva neked a magas labda.
Mert tutti nem azért csinálja mint te...
süti beállítások módosítása