Meglepi 3 főre: rajtakaptam az asszonyt a szeretőjével

2011. október 21. 07:28 - csajokespasik

„Ha más mesélné, csak félig hinném el, vagy úgy sem. Sajnos akkor nem tudtam gondolkodni, és nagyon elvertem a pasast„ – igazi mintaférj mai posztolónk, aki apró meglepetésekkel kényezteti asszonyát. Egy szép nap újabb meglepetést készítene elő, de ő lepődik meg, ugyanis nem egyedül találja kedves nejét az ágyban, ráadásul az asszony testén látható nyoma maradt a közös örömnek. Most mi legyen? Válás? Mi lesz a gyerekkel és a közös jövővel? Vagy egyszerűen bocsásson meg az asszonynak? Egy jó tanács: ha megcsalod az uradat, legalább vegyetek ki szobát.

 

Sziasztok! Elég elkeseredett állapotban írok. A feleségemmel a napfogyatkozáskor ismerkedtem meg 12 éve, egymás mellett álltunk egy téren, és amikor besötétedett, átöleltem és megcsókoltam. A továbbiakban minden szépen alakult, összeházasodtunk, dolgoztunk, illetve ő évekig otthon volt először a gyerekkel, aztán nem talált munkát, később is csak ideiglenesen. Gondolom ezzel sokan így vannak vidéken. De az anyagi része engem nem is annyira érdekel, mert tudom, soha nem leszek gazdag, eleve olyan munkám van, amiből legfeljebb tisztességesen lehet megélni (pincér vagyok egy kisvárosi helyen).

Viszont szerintem nem voltam rossz férj. Mindig gondoskodtam a feleségemről, minden hónapban volt valami meglepetésem neki, virág, édesség vagy programok, egyszer elvittem vacsorázni, máskor vidámparkba vagy moziba. Ha beteg volt, ápoltam, ha fáradt volt, mindig besegítettem neki a háztartásban, akkor is, ha neki nem volt más dolga én meg munka után jöttem haza. Lemondtam az egyetlen szenvedélyemről, a finom sörről (csak napi 1-2 üveggel ittam – igaz, drága fajtákat -, de soha nem vagyok részeg), amikor jött a gyerek, inkább nem ittam három évig, csak hogy mindenre fussa. És mindenek felett nagyon szerettem mindig a feleségem, sohasem csaltam meg, pedig több ajánlatot is kaptam időközben, mert nem vagyok annyira csúnya (jó, erősen kopaszodom, de Bruce Willis is, nem?). Számomra a hűség alap. Két hete éppen meglepni készültem a kedves feleségemet (a párnája alá akartam rakni egy színházjegyet, amíg nincs otthon), amikor sikerült három embernek is meglepetést szereznem! A kedves feleségem ott volt a hitvesi ágyunkban egy másik férfival és annak ondójával a testén! A lehető legrosszabbkor nyitottam rájuk, olyan volt, mint egy rossz filmben. Ha más mesélné, csak félig hinném el, vagy úgy sem. Sajnos akkor nem tudtam gondolkodni, és nagyon elvertem a pasast is és a feleségemet is első dühömben, pedig esküszöm, hogy nem vagyok indulatos ember, soha nem ütöttem meg senkit addig a napig.

A feleségem aznap máshol aludt és két napig nem került elő (egy barátnőjénél volt), végül múlt hét kedden az ajtónkban áll és azt mondja, beszélni akar velem. Kérte hogy bocsássak meg és adjak neki még egy esélyt. Én inkább el akartam volna válni, de a józanész ez ellen szólt, mert a válásnál minimum a fél lakást vagy az autót, de lényeg, hogy többmilliós nagyságrendű javakat veszítenék, és fizethetném a gyerektartást a kevés jövedelmemből. Egy válás szerintem egy férfinak anyagi csőd, legalábbis aki nem nagyon jómódú. Meg aztán 37 éves vagyok, hova váljak el? 12 év munkája van ebben a kapcsolatban, és nem hiszem, hogy még egyszer végig tudnám ezt csinálni. Szóval inkább meg akartam beszélni a dolgot, és azt kérdeztem, hogy történhetett ez? Hiszen rendszeresen együtt vagyunk és nem hanyagoljuk el egymást. Erre azt felelte, hogy nem volt tudatos, „csak úgy megtörtént”. Ilyen létezik? Kérdeztem, hogy vágyik-e valami másra intimitás vagy a hétköznapok terén, de mindenre csak azt mondta, hogy ő csak énrám vágyik, bocsássak meg neki és fogadjam vissza.

Azóta visszaköltözött, és már közeledett is hozzám testileg, de nem bírok nem arra a szörnyű látványra gondolni. Lehet, hogy sosem tudom megbocsátani, és inkább mégis válni kéne? Ti mit tennétek a helyemben?

 

 
823 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr953319141

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: 15 éve körülmetéltek, érzéketlené vált a hímvesszőm 2011.10.21. 10:10:09

34-éves vagyok, házas. Azzal a problémával fordulok önhöz, hogy 15 éve körülmetéltek és mivel nincs meg a fitymám, ami védené a makkot, így érzéketlené vált a hímvesszőm. Vagyis nem teljesen, de nehezebb a dolog. Nem érzem úgy a hüvelyt, mikor szexelün...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jadu 2011.10.21. 07:43:16

minek válnál, ha épp írtad, h anyagilag bazira nem érné meg? Mi akadálya annak, h innentől kezdve nyitott házasságban éljetek? Ha nem tudsz megbocsátani, és nem akarsz anyagilag tönkremenni, milyen opcióid lehetnek? Nem kell, h minden úgy maradjon mint anno az eset előtt...
Gondold át, mi a fontos neked, s dönts okosan...én nem mondhatom meg neked, h mit csinálj.

Dominó 2011.10.21. 07:50:22

Azért én meghallgatnám a feleségét is...
Nekem elég fura az, hogy:
1. Nem számít a pénz, mégis
2. ha el kéne válni, az mekkora anyagi veszteség lenne a férj számára, aki
3. pincérként dolgozva elviszi színházba, étterembe és hasonló nem olcsó helyekre a nejét.
Még tökéletes hejjjjespaseeenak is gondolnám őt, ha ez az egész nem bűzlene.

Muha 2011.10.21. 07:50:51

Csak nem ozoran a techno partin?
Az suti volt

fumerin 2011.10.21. 07:51:35

Mi ebből a tanulság?
SÖRÖZNI kell! Nem szabad lemondani róla, mert megcsal a zasszony :D

SciNu 2011.10.21. 07:54:24

"hogy nem volt tudatos, „csak úgy megtörtént”. Ilyen létezik?"
Persze. MNK. Kérdezd csak Jokkát.
Hát én basznám ki a picsába a kurvát. Ilyenkor örülök, hogy én házassági szerződést akarok majd köttetni. Egy ribonáz se vigye már amit én gyűjtöttem össze. A szerelem a legjobbat a válás a legrosszabbat hozza ki az emberből.

d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/381809_700b.jpg

indapass90210 2011.10.21. 07:59:04

"Ti mit tennétek a helyemben?"

Azért nem lehet igazán jó tanácsot adni, mert ugyan nagyjából minden normális ember agya ugyanúgy működik, de emellett vannak apró nüanszok amik különbözővé tesznek. Szerintem párszor rúgjál be, az elég gyakran segít.

"12 év munkája van ebben a kapcsolatban, és nem hiszem, hogy még egyszer végig tudnám ezt csinálni."

Mondjuk nincs 12 éves tapasztalatom, de én is mindig azt hiszem, hogy nem akarom és tudom még egy csajjal végigcsinálni. Ettől függetlenül újra és újra sikerül.

Szerintem mindentől függetlenül azt kell eldöntened, hogy akarod-e gyermekeid anyját. Mert ha nem, de az "anyagi javak" miatt maradsz, akkor a hátralévő kb 30 év nagyon hosszúnak fog tűnni. Ilyen esetben jobban jársz, ha elválsz.

Aztán még az is lehet, hogy a feleséged tényleg csak téged akar. Ettől függetlenül minden nőhöz tartozik x+1 faszi, aki a hátadon is meg tudná baszni. Ez oda-vissza működik, nekem is volt olyan csajom, akivel bárhol és bármikor, de a viselkedése miatt egyébként soha nem akartam volna gyermekeim anyjának.

További kérdés, a kisvárosi rögvalóságot figyelembe véve, van-e egyáltalán olyan nő, akivel lehet valamit kezdeni, vagy a jövőben mondjuk Jokkával adhattok egymásnak életvezetési tanácsokat.

Az emlékek pedig úgyis megkopnak, csak ne fixálj arra a pontra, ahol az asszony hasára/hátára ráverték.

indapass90210 2011.10.21. 08:03:54

@Dominó: azért meg lehet érteni a figurát. Most gondolj bele, hogy vidéken (vagyis a nagy részén) mondjuk 150 píz is jónak számít. Annak egyből elmegy a picsába legalább a harmada, meg még valami lyukat is bérelni kell. A maradékből meg próbáljon megélni.

tugezőőr uuuii uuillö 2011.10.21. 08:11:55

Igazi papucs szituáció, a csaj mindent megkapott tőled, így nem csoda, hogy megengedhette magának a hűtlenséget. A történetnek két tanulsága van: kössünk házassági szerződést, és ne házasodjunk agyatlanul.

ati2 2011.10.21. 08:12:18

Szar szitu az ilyen részvétem. Ha szereted úgyis vele maradsz, megbocsátani meg mindenképpen meg kell, bárhogy is alakuljon.
Gondolom párkapcsolati tanácsadás nincs a kisvárosban, próbálj meg pár párkapcsolatokról szóló könyvet beszerezni. Sokat lehet tanulni belőlük, hogy mit csináltatok rosszul. Ha sikerül túljutnotok ezen a válságon sokkal jobb lesz :)

dr. gernika 2011.10.21. 08:13:51

Nem mondom, hogy váljatok el, de jobb lenne ha mégis szétköltöznétek egy időre, és majd meglátjátok, hogy mennyire hiányzik a másik, meg hogy ki tudod-e törölni, vagy legalább elfojtani a látvány emlékét. Én nem hiszem, hogy meg tudnám tenni. Ez a baj ezzel a "csak úgy megtörtént" hozzáállással, hogy nem lehet ellene védekezni, aki ilyen az ugye megteszi még egyszer és sosem érezheted magad biztonságban. Az is lehet, hogy nem az első eset volt.

A polcfúró 2011.10.21. 08:15:39

HI!

Úgy láccik ez a napfogyatkozás már csak ilyen! Nekem is 12 évet lopott el az életemből, de most nem erről van szó...

Anyagiak miatt együtt maradni ugyan olyan hülyeség, mint gyerek miatt. Értem, h miről beszél, de ez elvi kérdés, ha a boldogságom függ tőle, leszarom a ház felét, a kevesebb fizut (max keresek jobb munkát), mert 1 életem van és azt nem akarom az ondos test látványátol rettegve eltölteni!

"Csak úgy megtörtént" létezik, de nem a hitvesi ágyba és amikor épp tudják h nem vagy otthon!!! Csak úgy megtörténni részegen szokott, buliban, külföldi konferencián, távol a házastárstól, egy rossz döntés eredményeként. Ez előre megfontoltnak látszik...viszont nem tudom eldönteni, h van-e különbség, ezt neked kell érezni!

Ha igazából meg tudsz bocsájtani, tedd azt (de ne a píz miatt), h nem, akkor válj el!

Szép napot mindenkinek!!! :)

dr. gernika 2011.10.21. 08:18:00

@Dominó: HAvonta egyszer azért belefér a szórakozás az átlag keresetűeknek is.

Muha 2011.10.21. 08:19:18

Poszterkem!

Nem szoktam ilyet, de minden tiszteletem a tied.
Rendes vagy meg minden, de ha geciznek veled odabaszol.
Igy kell ezt.
A rongyot meg picsazd el megegyszer a kurva annyaba. Tudja meg hogy hol a helye a rohadeknak.

cyd 2011.10.21. 08:19:27

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Az utolsó cserkész óta tudjuk hogy megy ez: megbotlasz a küszöbben és véletlenül beleakad a farkad az asszonyba.

jadu 2011.10.21. 08:19:50

bocsánat, de az anyagiak is számítanak, főleg vidéken nem könnyű munkát találni... Nem azt mondom, h csak az anyagiak miatt kéne együtt maradni, h ez legyen az egyetlen ok, de nem lehet figyelmen kívül hagyni. Nem lehet csak úgy bumm elválni az első rossz élmény után...

Esetleg, ha a pasinál maradhatna a gyerek.. hivatkozzon az asszonyka jellemére :D nem való neki gyerek :p talán a bíró szíve megesik a rendes férjen, akit így átvertek...

fumerin 2011.10.21. 08:22:44

@jadu: Ez mekkora baromság!
( hivatkozzon az asszonyka jellemére :D)
Nem a gyerekét unta meg, hanem a férjét :P

jadu 2011.10.21. 08:26:19

@fumerin: poén volt... a magyar bíróságon úgy sincs sok esélye az apának...

2011.10.21. 08:26:52

@Dövan:
Hmmmm, ilyen korrekt kommentet sem olvastam még tőled. :) Tapsvihar és büszke vagyok rád. :)

Madpapa 2011.10.21. 08:27:09

A nő irdatlan tiszteletlenséget követett el ellened azzal, hogy azt meg merte tenni, hogy a hitvesi ágyban tette meg azt amit. Ez azt mutatja, hogy egy papucs vagy és folyamatosan pincsiztél neki. Érdemtelenül emelted arra a szintre, anélkül hogy ő ezért megdolgozott volna. Hozzászoktattad, hogy neki ez jár. Nem kell csodálkozni akkor azon, hogy azt tette veled amit, mert úgy érezte, hogy ezt megteheti.

2011.10.21. 08:28:47

@Adaptive-Biocinetic-Reactive-Ablative-QuantumArmor:
Azt azért nem tudjuk, hogy a kocsi, lakás/ház megvolt-e a házasság előtt. Mert ha nem akkor hova házassági szerződés.

Dominó 2011.10.21. 08:29:40

@Dövan: pont ezért nem tetszik a történet: ha ennyire be kéne osztani a pénzt, mert nem elég a férfi fizetése, miért megy a rongyrázás?

@gernika: Ezzel egyetértek, csak ez az önfényezéssel kombinálva és aztán a gyerektartástól való financiális félelem nekem nem összeegyeztethető.

Muha 2011.10.21. 08:32:50

Penz nem szamit!
Tartasa legyen a poszternek ocsem

cyd 2011.10.21. 08:33:29

@Dominó: Rongyrázás. Azbazmeg. Ha meg nincs, akkor jön a duma, hogy persze, hogy megcsalta mert csak tenyészkancába oltott házvezetőnőnek tartotta.

Caddy 2011.10.21. 08:33:50

Húúúú.
Itt nagyon nehéz jól dönteni. Ha egyáltalán lehet.
A kérdés az, hogy valóban meg tudsz-e bocsátani neki? Tudsz-e együtt élni a képpel, vagy el tudod-e felejteni?
Majd jön atya és előadja a felerezsi ingyensuna elméletét, amiben valóban van valami ebben az esetben is, de ennél mindig bonyolultabb a kérdés.
Bár nem vagyok a verekedés híve, de emiatt ne fájjon a fejed, mert ez azt gondolom teljesen normális emberi reakció volt.

Son of UDT 2011.10.21. 08:34:38

És a nő mivel is kedveskedett neked?

Minden kapcsolat ellaposodik, ha nem várunk el bizonyos dolgokat a másiktól az alapokon felül.

Én elválnék a francba. Még a szűkös anyagiak mellett is.

indapass90210 2011.10.21. 08:36:45

@Dominó: neked is lehet egy életed, ha havi egy étterem/színház/sütivirág rongyrázásnak számít.

A polcfúró 2011.10.21. 08:37:38

@jadu: Különben is, nem a zh-ra kellene készülnöd? ;-)

A polcfúró 2011.10.21. 08:38:40

@Muha: Eszontam én is! Pacsi? :P

indapass90210 2011.10.21. 08:39:11

@Zs*******: hm, pedig nem akartam ezzel rombolni a gondosan felépített imidzsemet! :D

A polcfúró 2011.10.21. 08:39:53

@Caddy: :D :D :D normális emberi reakcijó??? Eszednél vagy? Bunyózni max akkor normális ha megtámadnak...

Muha 2011.10.21. 08:42:19

@A polcfúró: Aaaa aaaa.
En egyet ertek a Caddyvel.
En lehet meg is oltem volna oket

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.21. 08:42:39

Kibaszni a nőt még azon melegében a faszba, még úgy hogy rajta a szlotty! Lehet büntetni, pl leszarja mindennap, hozzá sem szól, levegőnek nézi. A közöny jó fegyver az ilyen picsák ellen. Vagy legyen bunkó és varrja le a pultoscsajt.

Responsible HR Staff 2011.10.21. 08:43:40

Sajnálom a posztolót, de igen nagy papucs lehet. Én a ráverős jelenet után nem hogy az ágyamba, a lakásba nem engedtem volna be az asszonyt.
Valószínűleg kidobáltam volna az ablakon a cuccait, lecseréltettem volna a zárat, és többet nem engedtem volna be.
Utána perelhet, vagy oldja meg ahogy akarja.

fumerin 2011.10.21. 08:44:42

@A polcfúró: Miért?
Az normálisabb reakció lett volna, ha a poszter is ráveri és a pasival ketten csinálnak a nő hasára mandalát? :D

cyd 2011.10.21. 08:45:34

@A polcfúró: Normális, abban az értelemben, hogy érthető. A pillanat heve stb.

Madpapa 2011.10.21. 08:46:00

@gernika: a szétköltözés csak arra lenne jó, hogy rájöjjenek a rezsiközösség mégiscsak fontosabb :-)
Nem érzelmi alapon fog menni a döntés, hanem kőkeményen a számok alapján.
Amúgy nagyon nem értem a napi 1-2 üveg drága sör felemlítését.
Ha lemondtál a szenvedélyedről akkor a napi 1-2 üveg nem az??? Mert akkor ezek szerint a kapcsolatotok előtt ittál mint a gödény folyamatosan?
A szépen elrendezett kirakati élet, ahol a feleség is csak egy kellék volt? Aztán a kirakati baba erre ráunt?
Komolyan nem akarom elhinni, hogy a nő ekkora hibát vétsen.

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.21. 08:46:42

uhh szegény ember.. sajnos az élet kegyetlen :( Kíváncsi lennék, hogy a „csak úgy megtörtént” hogy történt meg. Bement a vízvezeték szerelő és munka közben felnézett a mosogató alól, meglátta az asszonykát tapadós nadrágban, beindult és letámadta.. Vagy pedig előre meg volt beszélve az XY-al, hogy 8kor megy a férjem dolgozni, f9-re jöhetsz kamatyolni..
Én egy kis időt eltöltenék egyedül valahol, távol mindenkitől, csak magamra és a gondolataimra koncentrálva. Válni és kilépni egy "biztos" családi és anyagi környezetből a mai világban elég necces. Keménynek kell lenned most a feleségeddel, és ezek után mindig. Sajnos igaz, hogy kicsit papucs style-ban toltad, de ez sokakkal megesik, van aki tud tanulni a hibákból, van aki nem, és örökre papucs marad akár a következő kapcsolataiban is. Mutasd meg neki, hogy te jobb vagy, és hogy nem függsz tőle, és legyél vele kicsit közömbös és határozott. El kell érned, hogy ismét férfiként tekintsen rád és felnézzen rád, ne pedig az átverhető, megcsalható férjet lássa benned.

jadu 2011.10.21. 08:47:17

@A polcfúró: ahhoz most mar keso lenne ;) tanultam eleget az elmult harom napban ;)

michaela77 2011.10.21. 08:48:48

Éppen ilyesmiről beszéltem tegnap, hogy manapság az emberek rohadtul nem vállalják a döntésük következményeit.
A feleséged is, mint valami idióta, valószínűleg végig sem gondolta mi lehet ebből, az meg az érzelmi analfabétizmus jele, hogy az sem zavarta, téged ezzel mennyire aláz meg vagy bánt meg, még ha nem derül ki, akkor is.
Nem tudom ilyet el lehet-e felejteni. Ha az ember szereti a másikat, próbál mindenféle indokot találni, hogy miért is kéne együtt maradni.
Nehéz helyzet.

Dominó 2011.10.21. 08:49:29

@Dövan: Csak pincér szemszögből próbáltam gondolkodni ;)

Caddy 2011.10.21. 08:50:45

@A polcfúró: az a másik eset.
Van az a pont amikor elszáll a józan ész.
Gondolj bele, ember éppen meglepetéssel készül szeretett asszonykájának, az meg az ágyban hentereg egy másik fasszal. Nyilván te leültél volna beszélgetni és főztél volna egy teát. :D:D:D:D:D

Caddy 2011.10.21. 08:54:05

@Madpapa: ha pincér létére az a szenvedélye,hogy két 0,33as drágább sört legurít esténként,nem gondolom, hogy nagy a baj.
Az asszony meg hazahordja a paplanpajtikat, szerintem az gázabb.

cyd 2011.10.21. 08:54:21

@Responsible HR Staff: "...a ráverős jelenet után ..."
Ezen mit vagytok fennakadva, legalább nem ejtette teherbe :)

michaela77 2011.10.21. 08:54:29

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): na igen, ez tényleg mind szép és jó, de egy ilyen után hogy fog megbízni benne?
Vagy ezekután minden nap munka közben minden percben azon rágódik majd, vajon az asszonyka kivel hempereg otthon?
Azt kell tisztázni, hogy alakult ki ez a szituáció és tényleg elkerülhető-e, hogy újra kialakuljon.

SciNu 2011.10.21. 08:54:42

@Caddy: De minimum 3 főre! :D

A szőke férj konyhában főz, mikor megérkezik a barátja
- Szevasz öregem hát mi van veled?
- Semmi,semmi, épp az ebédet készítem.
- Az asszonnyal mi van?
- Benn van a szobában. Menj köszönj be neki!
A barát bemegy azután futva jön vissza
- Te, a feleséged az ágyban van!
- Igen tudom.
- De egy másik férfival!
- Jesszusom.....! Akkor nem lesz elég a krumpli!

Caddy 2011.10.21. 08:56:20

@SciNuBob -I hear you, mon!-: hát megkérdeztem volna, Sári te még vársz valakit, vagy csak hárman leszünk? :D:D:D

Responsible HR Staff 2011.10.21. 08:56:22

@cyd:
Végülis...
Always look on the bright side of life.

Bicikliző medve 2011.10.21. 08:57:59

Nekem kezd ugy tunni, hogy a cikkek 90%-at ugyanaz az ember irja :)

indapass90210 2011.10.21. 08:58:18

@Dominó: szerintem integráld a szimulált pincér viselkedésmintádba az itt olvasottakat :D

Bicikliző medve 2011.10.21. 08:59:09

@SciNuBob -I hear you, mon!-: birom, hogy minden temahoz van egy jo keped, csak igy tovabb :)

SciNu 2011.10.21. 08:59:22

@Caddy: Ők már elkezdték a blogos gruppent csak mások nem érkeztek meg :D

A polcfúró 2011.10.21. 08:59:34

@Muha: @fumerin: @cyd: @Caddy: épp ez az, h MEGÉRTHETŐ reakció, de nem normális, valakit megütni semmiképp sem lehet normális. Elszállt az agya = nem volt normális...

Én egyszer ütöttem meg embert, "az" gyerekeket bántott, na az normális reakció, de azért mert megcsalt...áhhh, még annyi időt sem érdemel meg, h rágondoljak, nem h hozzá nyúljak...

Ja, na látod, vannak neked jó ötleteid, hogy meglepődtek volna, ha előkapja a brét! Nagyon bünti lett volna, de mindkettőjükre ráverhette volna, képzeld a pasi arcát! :D

HankyMoody 2011.10.21. 08:59:42

Mindaddig sajnáltam a posztolót, amíg le ne írta, hogy MEGÜTÖTTE A NŐT.

Ezen mindenki átsiklott, szerintetek ennyire elfogadott ez?! A lónak a farkán kívül a második leghosszabb felét, azt! :)

Milyen férfi az, aki megüt egy nőt? Lehet fogni bármire, alkohol, drog, indulat, Hello Kitty, nőt akkor sem ütünk meg!

Ááá...

Kytia 2011.10.21. 09:00:02

"nem volt tudatos, „csak úgy megtörtént”"

Ilyen nincs. Főleg, hogy nem egy buliban, seggrészegen estek egymásnak, hanem szépen megszervezték a találkát arra a napra, amikor te elvileg nem vagy otthon. Az ilyesmi nem egy perc alatt történik, még ha ez is volt az első alkalmuk együtt (amit kétlek), akkor is elég régóta kellett készülniük rá. Ezen kívül nincs olyan, hogy valami csak megtörténik. Illetve de, a vulkánkitörés, a durrdefekt, meg az infarktus, azok valóban csak úgy megtörténnek, de ne vedd már be, hogy két ember között a szex csak úgy megtörténik.

Más: Állítólag azt mondják, hogy a hűtlenséget először megtenni a legnehezebb, ami azt jelenti, hogy aki egyszer már megtette, az nagy valószínűséggel megteszi újra, főleg, hogy feltehetően valami újra vágyik, ezért tette meg már először is.

3.) Ne törődj a pénzzel. Majd kijössz a dologból, legfeljebb egy garzonba kell költöznöd és fizetned a gyerektartást, de túl fogod élni. Másik nőt is találsz, 37 évesen még ifjú titánnak számítasz manapság és lehet, hogy a következő kapcsolatodon nem kell majd annyit "dolgozni".

4.) Számomra akkor lett volna legalább elgondolkodtató az asszony bocsánatkérése, ha minimum előhoz valami olyan dolgot, ami hiányzott neki a kapcsolatból, de nem merte mondani. Szóval, ha értelmezhető oka lett volna, ami így felszínre kerül, beszéltek róla, stb. Az ilyen még a kapcsolat épülésére is szolgálhat, bár ehhez is elég erősnek kell lenni. De itt nem ez van, hanem asszonyka csak azért boríttatta be habtestét egy másik férfi ondójával, mert úgy tartotta kedve. nincs őneki semmi baja, megkap mindent, csak hát mulatni kellett egy kicsit. Az ilyet akkor sem tudnám megbocsátani, ha a párkapcsolati problémákból adódó félrelépést igen (abban sem vagyok biztos).
Szóval én lépnék, akkor is, ha szar és anyagilag szívás.

Baszki, pedig ma rövid akartam lenni.:DDD

Madpapa 2011.10.21. 09:00:39

@Caddy: jó, magamból indulok ki, mert nekem a napi 1-2 üveg már szenvedélynek tűnik.
Komolyan arra gondolok, hogy ez a pasi ( már ha igaz az egész ) végtelenül pedáns volt, mindenféle spontaenitás nélkül. A meglepik is gondolom előre tervezhetők voltak. Ő körülötte forgott a világ.
Na egy dolgot nem tudott megtervezni, a felesége hasán lassan lecsordogáló, frissen gőzölgő ondót :-DD

SciNu 2011.10.21. 09:00:43

@ċsirke72: Kellett valami pozitív is ehhez a posthoz :D

Responsible HR Staff 2011.10.21. 09:01:13

Egyébként teljesen megértem, hogy nem tud túllépni a jeleneten.
Nekem csak hasonló volt, telefonon hívtam, és rosszkor. Egy havercsajhoz ment dumálni. Próbálta letagadni, de a háttérzajból, a hangjából, tudtam hogy mit csinált.
Azt hittem kiszakad a szivem a mellkasomból, és olyan ideges voltam, hogy törni zúzni tudtam volna. Ha akkor láttam őket, tuti hogy én is verekedtem volna.
Természetesen azonnal kiraktam.
Ha a csajt látom az utcán, még mindig megrándul a karom.
Sajnos vannak akik nem tudnak az ilyeneken túllépni.

fumerin 2011.10.21. 09:01:51

@A polcfúró: Biztos furcsán néztek volna :)
Amúgy ez nagyobb alázás lehetett volna ott, akkor, mint egy verés :D

A polcfúró 2011.10.21. 09:02:39

@Caddy: Ja, valszeg kifordultam volna a szobából és eltipliztem volna a rákba, úgy h soha többé nem lát...

helio 2011.10.21. 09:03:12

@Madpapa: érdekes volt, ahogy a sörrel való kapcsolatáról beszélt a poszter :D
szerintem kicsit erős volt, h megütötte a nőt
nem biztos h a feleségnek csokira, vidámparkra lett volna szüksége, de az biztos h el lehet mondani az ismerősöknek, hogy merre hol jártatok és mennyit költöttetek így van havonta egy sztori.

a megcsalás tényleg nagy szemétség, főleg a hitvesi ágyban.
az biztos, hogy volt valami gáz a kapcsolatban, amit lehet h a poszter nem akart észrevenni lehet h észrevette csak nem akart róla tudomást venni.
leírta, amit éppen gondolt és h keserű, leírta h a pénz nem számít, de azt is leírta h az asszonyka nem dolgozik és h a pénz mégis számít. nekem ez zavaros (kerültem már olyan helyzetbe diákként, amikor az is baj volt h dolgozom és az is ha nem természetesen az exemnek, a posztolóról ez jutott eszembe, de lehet h csak én látom ezt bele)

Boris the Bullet dodger 2011.10.21. 09:03:48

Hát barátom, ez nem egyszerű helyzet.
Nagyjából egyidősek vagyunk, szerintem azt te sem hiszed el, hogy ez véletlenül történt. Ez csak egy szánalmas kis magyarázat.
De nem részletezném, nagyrészt egyetértek @Dövan: -nal.
Bár nem nagyon hiszem, hogy ennek valaha jó vége lesz.

michaela77 2011.10.21. 09:04:02

@Responsible HR Staff: éppen tegnap éjszaka volt hasonló szituációm. És igen, olyasmi érzés amit leírtál.

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.21. 09:04:22

@michaela77: sehogy sem fog megbízni. Az együtt maradást nem úgy értettem, hogy minden a régi marad. A bizalom így is úgy is oda, és jadu hozzászólásában van némi igazság: mi akadálya ezek után egy nyitott kapcsolatnak? Diszkréten persze a gyerek miatt, de lehet menni félrekúrni, a feleség megtette, így neki is van egy Ász pár a kezében amit bármikor kihasználhat!

@A polcfúró: vagy ha felidegesítenek :D

Boris the Bullet dodger 2011.10.21. 09:07:41

@A polcfúró:
Az agresszió ebben az esetben sem helyes döntés, de érthető. Nem tudom elítélni érte.

Boris the Bullet dodger 2011.10.21. 09:09:36

@michaela77:
Jesszus. Ezek szerint a tegnap nem csak nekem volt rémes.

fumerin 2011.10.21. 09:11:52

@michaela77: :( Ne gondolkodj ezen sokat tovább...

HankyMoody 2011.10.21. 09:12:33

Ha lenne időm, most belemennék ebbe a "papucs" kérdésbe, de nem tudom követni a kommenteket.

Ha minden leszar a férj/barát, akkor az a baj, hogy semmit se csinál és jajj de fáradt a nő hétvégén, stb. Ezért megcsalják egy olyannak, akitől megkapják mindazt.

Ha mindenben segít a férj, akkor meg papucs, ezért megcsalják olyannak, aki mindent leszar.

Nekem szimpatikus volt, amit a posztoló írt a havi figyelmességekről. Figyelmes.

Madpapa 2011.10.21. 09:12:34

@HankyMoody: a düh már régóta halmozódott benne sok egyéb okból kifolyólag, de nem volt ami aktiválja a kitörést, eddig a pontig. Szerintem mindenkinél van egy olyan pont, ahol már nincs sem ember, sem isten, és elszabadul az indulat, amit onnantól nehéz mederben tartani.

A polcfúró 2011.10.21. 09:13:21

@HankyMoody: Pont h nem siklottunk át rajta, olvass csak vissza! ;-)
Te vagy az én emberem!!!

@Kytia: A vulkánkitörés, durrdefekt, szívinfarktus sem csak úgy megtörténik, mindnek van előzménye... :)

Én olyan naiv vagyok, hogy azt képzelem egy megcsalásnak mindig van oka és mindig visszavezethető arra, hogy valami hiányzik, még ha esetleg nem mondta az asszony vagy a poszter nem írta le h mit mondott. Ha igazán szeretek valakit és miden oks, akkor abba nem fér be harmadik fél, sem a szívembe, sem a bugyimba, ha gondok vannak akkor becsúszhat...

A bocsánatkérést mindig el kell fogadni, max még nem tud megbocsájtani, de a bocsánat kérés annak a jele, h megbánta (ha igazából persze). Ha ez így van, tök mind1, hogy van-e mentsége (lehet erre mentség?) mert hibázni mindenki hibázhat és meg is bánhatja szívből!

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Akkor sem...

ezttörölnikéne 2011.10.21. 09:16:05

Huhh, ez így tényleg durva!
1. Ha csalunk, akkor nem a hitvesi ágyban - mert az ténylég olyan izé... És tényleg baromira nemmindegy,hogy beég-eegy ilyen látvány valamelyik félagyába,vagy csak "hallomásból" tudja, hogy mi történt. In flagranti mindkét(három) fél
2. Megértem a pillanat hevében elcsattanó pofonokat,de akkor sem helyeslem. Lehet ütni a falat is.
2. Valami oka csak volt ennek a félrelépésnek. Egy kapcsolat elszarásához mindig ketten kellenek, legfeljebb az arányokon lehet vitatkozni - de azon meg minek... Ennek azért a végére kellene járni.
3. Mi az,hogy kinek ítéli a gyereket a bíróság? Szépen megegyezünk a közös felügyeletről,a bíró meg szépen jóváhagyja,ennyi. És akkor senki nem fizet senkinek tartásdíjat, de tény, hogy a lakáson akkor is meg kell osztozni.

Responsible HR Staff 2011.10.21. 09:16:07

@michaela77:
Uh, sajnálom. Próbálj nem agyalni a dolgon, és ha olyan szerencsés vagy, hogy nem tudod kivel volt, akkor ne feszegesd. Nekem a riheronggyal majdnem rosszabb összefutni mint az ex-szel.
Remélem te szerencsésebb alkat vagy mint én, aki képtelen vagyok a megbocsájtásra.

Madpapa 2011.10.21. 09:16:22

@HankyMoody: figyelmes volt. Igaz. De a lényeg az volt, hogy mindennek pontosan úgy kellett történnie ahogyan azt ő akarta. Az egész történetben ha észreveszed, a feleség mint egy kellék szerepel csak. Az egész történet csak hősünkről szól. Mindenki más csak asszisztál.

Hurri Kán 2011.10.21. 09:16:32

Mondd asszonynak, hogy innentől hozod negyediknek a 21 éves kolleganődet a melóhelyről. Pont.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.21. 09:19:13

@Adaptive-Biocinetic-Reactive-Ablative-QuantumArmor: Ezek igen komoly tanulságok. A posztolón is nyilván sokat segítenek.

Megjegyzem a megcsalás totál független a papucs szitutól, nem papucsokat is csalnak meg.

michaela77 2011.10.21. 09:19:47

@Responsible HR Staff: tudom kivel volt, a barátja nőjével/exnőjével. A barátja hívta fel rá a figyelmemet, hogy nem ez-e a rendszáma, mert ott áll a csaj háza előtt.
Kiderült, pár hete csütörtökönként hozzájön, állítólag csak isznak meg zenét hallgatnak, aztán péntek este jön hozzám mintha mi sem történt volna.
C'est la vie.

michaela77 2011.10.21. 09:20:50

@Boris the Bullet dodger: nem tom, nekem még nem annyira rémes, még sokkhatás alatt állok és olyan, mintha ez valaki más élete lenne:)

Caddy 2011.10.21. 09:21:26

@A polcfúró: nem fogunk ma ebben megegyezni már látom.
Szavakon akadsz fent, nem a lényegen. Mint ahogy te is megütötted "azt" posztíró is megtette ugyanezt. Utólag könnyű okosnak lenni, meg poénkodni, hogy beszállsz harmadiknak, szerinted hány ember tette volna ezt?

@HankyMoody: Hello Kittyért bármit megtennék, szóval csak lassan a testtel barátocskám. :)

@Madpapa: mutass nekem MÉG EGY olyan pasit, aki 12 év után még azon agyal hogyan tudná meglepni a feleségét! És akkor még nem vettük számításba azt,hogy vidék, kevés pénz, szar meló, gyereke, háztartás, anya nem dolgozik.........
Azt mondod a csávó önzésből és csak saját maga miatt akart színházba menni???? Te viccelsz velem,vagy én nem értem az iróniát.

A polcfúró 2011.10.21. 09:23:14

@michaela77: Ooooo, basszus! :((((((((

Mit szeretnél? Megverjük, mert az normális erekció ilyenkor, vágjuk le a tökét vagy mit kívánsz? :)

Boris the Bullet dodger 2011.10.21. 09:23:17

@HankyMoody:
Egyébként nekem is szimpatikus.

@Madpapa:
Nekem nem ez jön le a sztoriból. Az meg hogy a történet róla szól, érthető, ő írta. Érthető, hogy nem magasztalja egekbe az asszonyt.

A polcfúró 2011.10.21. 09:24:28

@Nathan D'Xantine: Jaja! Ez az igazság!!! Nem tom papucs volt-e, most az "én mindent megtettem" fázisban van, valami hiányzott, különben nem volna félrekufirc...

Caddy 2011.10.21. 09:25:07

@A polcfúró: azt hiszem az lesz a baj, hogy téged egyszer nagyon elvertek, nemde?

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.21. 09:25:59

@A polcfúró: Osztán mégis... A megbánás őszinteségét vajh hogyan méred? Vagy elhiszed vagy nem.
És ugyanez áll a megbocsájtásra, ami egyébként tök független a bocsánatkéréstől. Ha megtud a pasi bocsátani a nőnek, akkor meg fogja tenni így is, úgy is. Ha meg nem tud, akkor jobb válni. Mert egy életen át mérgezni egymást nem túl jó perspektíva.

michaela77 2011.10.21. 09:26:15

@A polcfúró: azt kívánom legyen két és fél évvel ezelőtt:)
Á, nem, azért jó volt. Meg simán várható volt ez, jelek is voltak, csak én voltam túl megértő és szándékosan vak. Meg figyelmen kívül hagytam a női megérzéseket. Többé nem teszem, most megfizetem a tanulópénzt.

A polcfúró 2011.10.21. 09:27:00

@Caddy: Nem. Egyszerűen nincs az a helyzet, h valakit összeverjek, mert megcsalt. Ezzel magát alázta meg még jobban szvsz.

Boris the Bullet dodger 2011.10.21. 09:27:13

@michaela77:
Persze, még friss az "élmény", sajnálom :(
Mondjuk, nem értem, ha teszem azt, tényleg ezért jár fel, akkor ezt miért utólag kell megtudnod. De ez csak költői kérdés volt.

indapass90210 2011.10.21. 09:27:14

@Responsible HR Staff: emellett nincs még egy olyan szokásod, hogy százéves sérelmekre is emlékszel (rángatsz elő?), amiket rajtad kívül már mindenki elfelejtett?

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.21. 09:27:19

@michaela77: A hétvégén búskomor lassúszámokat kell hallgatni, és berúgni több ízben. Ez sem segít, de jól esik.

Madpapa 2011.10.21. 09:28:17

@Caddy: ez nem vicc. A feleség akart menni színházba? Ez olyan erőltetett nekem. Ha azok a meglepik annyira megérintették volna a feleséget és annyira örült volna nekik, most a pasinak nem a frissen fejt ondó látványa égett volna be a retinájába egy életre. Az egész mint írtam is, egy kirakati élet volt a pasi elképzelései szerint. A nő ráunt, de a rezsiközösség miatt nem akart borítani. Egy kis kóbor etyepetye már jól jött. Lehet nem is az első volt... :-)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.21. 09:29:09

Fehér ember megbocsát, de nem felejt.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.21. 09:29:13

Fú! Ez nagyon durva!
Figyi. Nem bántás, amit írok... Az kétségtelen, h jó férj vagy, figyelmes és rendes. De valamit valószínűleg nem tudtál megadni a nőnek otthon (az ágyban).
Mondjuk elég unintelligens az asszony, h nem beszéli meg veled, és esélyt sem ad... Rögtön máshoz fordul.
Lehet tényleg meg is bánta, meg gondolom nem akar egyedül maradni a gyerekkel...
De ha nem tudod ezt megbocsátani neki (amit én soha nem tudnék, és baszki ráadásul a saját ágyatokban...boaha), akkor ennek semmi értelme.
Fogalmam sincs h van a válás. De az csak számít az anyagiaknál, h ő csalt meg téged. Vagy ez csak Amerikában van így? Pff!

ezttörölnikéne 2011.10.21. 09:30:15

lemaradt az 1. pont végéről,hogy minden fél számára megalázó

Kytia 2011.10.21. 09:31:53

@Responsible HR Staff: Nekem is ilyen volt. Telefonon, hogy ő egyedül van. Csak azzal nem számolt, hogy előtte fél percig üvöltözött a telefonba, mert nem hallotta, hogy beszélek (nagymamám a szomszéd szobában aludt, suttogni próbáltam), és egy csicsergő hangú illetővel tárgyalta meg, hogy mi lehet a baja a telefonnak. mikor ezzel szembesítettem iszonyú zavarba jött, nyeldekelt, meg dadogott, csak azt sajnáltam, hogy nem bírtam tovább a feszültséget. Ha bírtam volna, még hallgathattam volna egy ideig, hogy kínlódik két nő között.:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.21. 09:33:22

@Picicsibe:

Csak az angolszász jogban van megkülönböztetve ez. Madjarisztánban a férfit semmizik ki minden esetben, és adják a nő kezébe a gyerekkel zsarolós kártyát.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.21. 09:33:25

@Picicsibe: Csibe, ez Magyarország. Még a gyereket is az alkesz anyukának ítélik egy bontóperben.

A polcfúró 2011.10.21. 09:33:59

@Caddy: Nem vertek meg soha. (lehet nem ártott volna? :D) Csak egyszerűen én tudom annyira tisztelni az embereket, h nem követnék el erőszakot bármennyire is fáj, vagy megbántott. Joga van hibázni, n is hibáztam már sokat... Szerintem ilyen esetben ha valaki nem tud uralkodni magán, hisztiroham, verés, az Ő gyenge jellemét tükrözi, ami szegénységi bizonyítvány. Ezt én így gondolom...ti másképp, megértem.

@Nathan D'Xantine: Szerintem azt lehet bizonyítani, h őszinte volt-e vagy sem, de ez idő kérdése, nem ott azonnal dől el.
Szerintem miden megbocsájtást meg kell előzzön a bocsánatkérés, ha van rá mod. Ettől függetlenül igazad van, a megbocsájtás egy döntés, amit vagy meghoz valaki vagy nem.
A többi amit írtál egyetértés, én is ezeket írtam korábban.

@michaela77: Máris építem az időgépet!!! Van valakinél fluxuskondenzátor? :D
Kitartás!

cyd 2011.10.21. 09:35:09

@Responsible HR Staff: "Nekem a riheronggyal majdnem rosszabb összefutni mint az ex-szel."
Tehát meg lettél vezetve.

Boris the Bullet dodger 2011.10.21. 09:35:19

@Madpapa:
Na de tegyük már fel, hogy a nőnek volt egy pici szája, amit kinyithatott volna akkor is, ha teszem azt nem örül az ajándékoknak vagy más problémája van, nem csak akkor amikor arra járó kóbor farkakra bukik rá.

Responsible HR Staff 2011.10.21. 09:35:46

@Dövan:
De igen. Bár a pszichomókus kezelése óta valamivel jobb.
Iszonyatos önfegyelem kell ahhoz, hogy veszekedés közben ne hozzak elő ezer éves sérelmeket.
Én utálom a legjobban hogy ez van.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.21. 09:38:31

És mostan azokhoz a ffi egyedekhez szólnék, akik szerint a kurvázás jár nekik az asszony mellett, me' hogy az nem pont azt, úgy, annyit...
Na amit ez a nő csinált a poszt írójával, pont az!
Házasságba ez nem fér bele, egyik fél részéről se. Még ha ti ffiak azt az ősi ösztönt is kaptátok, h szétszórjátok magvaitokat, és benépesítsétek a földet.
Szeretet, tisztelet, intelligencia.
Ámen!

(hú, ma nagyok okos vagyok, má' érzem!)

Kytia 2011.10.21. 09:39:33

@A polcfúró: Nem, a bocsánatkérés annak a jele, hogy vissza szeretné kapni a korábbi életét, amit amúgy ő baszott el. Meg lehet még annak is a jele, hogy a másik pasival nem jött össze a dolog, bár ez csak adalék, a lényeg ugyanaz.
A megcsalásnál szerintem az van, hogy már nem szereted, vagy nem úgy a másikat. Ettől függetlenül nem biztos, hogy az ember a gyerekei apjától rögtön válni szeretne, ha közömbössé vált számára az illető. Simán leélnek emberek életeket egymással úgy, hogy a másik iránt totál közömbösek.

@michaela77: "állítólag csak isznak meg zenét hallgatnak" Valamiért titeket (a párokat) mégsem hívták meg a mókára.
Kirúgtad?

Dr. Jula Watson 2011.10.21. 09:40:40

@Dövan: Hűű, ilyen összeszedett kommentet már nagyon régen olvastam tőled. Mi történt?

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.21. 09:41:21

@Boris the Bullet dodger: "Az meg hogy a történet róla szól, érthető, ő írta. "

Ezt igazán megírhatnád a tegnapi poszthoz is. :-)

Úgy látom itt két lehetőség van. Ha szerző magáról ír, az a baj, mert ez önző köcsög. Ha a másikról, akkor meg jön a "na persze, a másikat fikázod, de biztos te vagy az oka, azért nem mondasz semmit magadról".

Azt én is szoktam hiányolni, hogy itt sose ismerjük meg a másik fél álláspontját, de azt nyilván a másik féltől ismerhetnénk meg.

A polcfúró 2011.10.21. 09:41:42

@Picicsibe: Lehet h szolt az asszony, csak mi nem tudjuk, mer a pasi most még a nagy tagadásban leledzik...

Nekem volt olyan esetem, h évekig mondtam (nem rinyáltam, csak próbáltam megbeszélni) h mi a baj és nem történt változás. Bejött valaki a képbe (nem volt megcsalás), akkor volt nagy sírás rívás, még mindig hittem és próbálkoztam. Ismét pár év következett amiben ugyan oda lyukadtunk ki, mint a "valaki" előtt, na akkor elmondtam mi a gondom és léptem... Nem csaltam meg, mert volt önfegyelmem, de én megértem az ilyen nőket és pasikat is, h máshol keresik (nem kell keresni, jön magától) azt ami nincs otthon (te is ezt írtad), és nem biztos, h nem szolt, csak lehet nem vették komolyan!

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Annak főleg nem látom értelmét...

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.21. 09:42:19

@Köldökszösz (csodalampa): Fú, ez dúrva! De akkor se kéne csak ezért együtt maradni.

(azé' jó tudni, h én csak jól járhatok! :D)

goumideaumineaux 2011.10.21. 09:42:30

Üdv, démosz!

Ha nagyon jószívű vagyok, el tudom képzelni, hogy tényleg csak úgy megtörtént a nővel. (Kisvárosban ismer mmindenki mindenkit nem lehet egy panzióba menni, nem volt kocsijuk, hogy ott elintézzék, stb.) Végül is óvszer nem volt náluk, de az is simán elképzelhető hogy a pasi nem komálta a gumit.
Ami viszont nekem nagyon hiányzik a történetből, az a gyerek. Van ismerősöm, aki csak azért ment vissza az exnőjéhez, mert nem bírta a gyereke nélkül. A poszt-toló csak annyit írt, hogy van gyereke. Ha ilyen álomférj volt, akkor szerintem a gyerek is hiányozna az életéből.
Szóval gyanús a történet, nagyon gyanús.

michaela77 2011.10.21. 09:42:33

@Boris the Bullet dodger: @Kytia: azért nem mondta el, mert féltékeny vagyok a csajra és utálom. Tehát úgy döntött, hogy nem az lesz, hogy nem találkozik vele (mert másrészről meg a legjobb barátja nője és náluk a barátság eddig szent volt), hogy ne bántson meg, hanem inkább hazudik róla, hogy ne legyen hiszti.
Természetesen itt volt a vége.

@Köldökszösz (csodalampa): berúgást tervezem:)

Kytia 2011.10.21. 09:43:52

@Picicsibe: "Még ha ti ffiak azt az ősi ösztönt is kaptátok, h szétszórjátok magvaitokat, és benépesítsétek a földet."

Csak szólok, hogy állítólag a női ösztönök meg úgy vannak bekódolva, hogy minél több és változatosabb magot próbáljon az ember lánya begyűjteni. Sőt, nemrég volt egy cikk, hogy megfigyelték, hogy valamelyik monogám madárfaj nősténye, miközben a hím elmegy magot gyűjteni, kiáll a fészek környékére a szabadba és várja, hátha jobb genetikai adottságú hímek járnak arra és ha ez megtörténik, akkor suttyomban párosodik velük.:)
Egyébként én is azt gondolom, hogy embereknél ez már szociális kérdés és nem ösztönkérdés. Akinél az, annak utaljunk ki szájkosarat, ki tudja, mire képes.:))

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.21. 09:44:13

@A polcfúró: Magyarán ott és akkor max a hazugságvizsgáló segítene, ami a magyar háztartásokban még(!) nem alapfelszerelés. :-)
Ami pedig az "idővel" kiderül az sem arra vonatkozik, hogy ott, és akkor, amikor bocsánatot kért megbánta-e... Tekintve, hogy lehet ez hosszabb folyamat is. Pl. elsőre a béke kedvéért kamuzik, aztán viszont idővel tényleg belátja, hogy hülyeség volt.

Boris the Bullet dodger 2011.10.21. 09:45:06

@Nathan D'Xantine: :)
Persze, de ilyen helyzetben nem is elvárható, hogy a szerző próbálja megérteni a másik felet.
Nekem az nagyon nem tetszik, hogy a végén még a picsa lesz az áldozat, mert szegénynek színházba kellett mennie és sárga liliomot kapott vörös rózsa helyett, tehát a faszi a hibás.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.21. 09:46:01

@Kytia: Ezen madárfaj hímegyedei a palimadarak.

JOKKA21 2011.10.21. 09:46:47

"Viszont szerintem nem voltam rossz férj. Mindig gondoskodtam a feleségemről, minden hónapban volt valami meglepetésem neki, virág, édesség vagy programok, egyszer elvittem vacsorázni, máskor vidámparkba vagy moziba. Ha beteg volt, ápoltam, ha fáradt volt, mindig besegítettem neki a háztartásban, akkor is, ha neki nem volt más dolga én meg munka után jöttem haza"

Ez volt a baj cimbora, aki kedves velük, aki szereti őket, aki a csillagokat lehozza nekik és aki kinyalja a feneküket az nem jó nekik, az nem izgalmas nekik, nekik a bunkó, flegma, nagyképű, menő, gazdag ,jóképű, kigyúrt macsó kell, aki megalázza őket és aki után futhatnak, nem szeretik ezek a ribancok, ha a lábaik előtt heverünk.Hálátlan hülye picsa az összes csaj.Többet ne nősülj, mert ilyen szemét ribik a nő, én sem nősülök soha, mert nem akarok így járni, mint te.Na jöhetnek a menő, csajok kedvence szépfiúk osztani, hogy ne általánosítsak és "rendesek" a nők.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.21. 09:47:27

@michaela77: "Meg figyelmen kívül hagytam a női megérzéseket. Többé nem teszem, most megfizetem a tanulópénzt."

Ez klassz önátverés. Szerintem vagy ugyanúgy fogsz működni, mert ez az alaptermészeted, vagy jön a paci másik oldala és paranoiás leszel. Ami már nem női megérzés lesz.
Tudod: "Ha a macska megégeti magát a forró tűzhelyen, többé nem ül a forró tűzhelyre. De a hidegre sem."

A polcfúró 2011.10.21. 09:47:31

@Kytia: Igen és ezen kívül a bocsánatkérés annak a jele is lehet, h megbánta tettét! Ez a dolog nem fekete-fehér, tuti, h benne is rengeted dolog játszódott le azelőtt is h megcsalta, nem tudjuk miért jutott oda a nőci. Ő is lehet összezavarodva, azt gondolta ez egy megoldás, de rájött h mégsem stb. stb. Amit tett, az rossz, elítélendő, de ettől még nem esz ő a sátán, aki velejéig romlott és soha nem volt, nem is lesz olyan tette, ami tiszta, szép és önzetlen stb... egy emerről beszélünk.

JOKKA21 2011.10.21. 09:47:48

ilyen szemét ribik a nők.:)

Kytia 2011.10.21. 09:47:58

@michaela77: Megértelek. Imádnám, ha kiderülne, hogy a pasim titokban heti rendszerességgel jár fel ahhoz a lányhoz, akire féltékeny vagyok. Persze nyilván csak zenét hallgattak.:S
Sajnálom és kitartás. Sokkal jobb kapcsolatot is találsz (aki mondjuk nem csinálja meg azt, hogy napokig nem jelentkezik).

michaela77 2011.10.21. 09:48:29

@Nathan D'Xantine: most ez volt, a női megérzésre azt mondtam, á, paranoiás vagyok a rossz tapasztalatok miatt.
Valamikor csak változtatni kéne már ezen és elhinni amit érzek:)

Responsible HR Staff 2011.10.21. 09:48:44

@michaela77:
Úristen, mi ez a fasziknál, hogy olyannal kúrnak félre, akit a barátnőjük utál?
Ez valami nem tudatos merénylet a csaj ellen? Vagy így még izgibb? Az enyém is azzal ment félre, aki a legjobban irritált.

JOKKA21 2011.10.21. 09:50:05

"Ez a dolog nem fekete-fehér, tuti, h benne is rengeted dolog játszódott le azelőtt is h megcsalta, nem tudjuk miért jutott oda a nőci."
Persze avasd szentté a csajt, szegény csajt kell sajnálni, mindig annak a hibája a megcsalás, akit megcsalnak?Bezzeg, ha valami ribanc írta volna, hogy megcsalta a férje, akkor a férj lenne a disznó, ha meg férfit csal meg egy ringyó, akkor a férj tehet róla és a feleség nem kurva, hanem rendes kedves királylány, hát a nagy brét!

cyd 2011.10.21. 09:50:23

@Boris the Bullet dodger: Pincér Józsi mindenképp kedves, figyelmes ember a leírása alapján. Ettől még előfordulhat (bár szerintem kis százalékban), hogy Pincérné Kati nem volt oda a színházért, vidámparkért. Sőt ezen kis százalékok még kisebb százalékában, akár még mondhatta is férjurának, de ő nem látott tovább a saját kedveskedésén túl.

michaela77 2011.10.21. 09:50:32

@Kytia: köszi.

@Responsible HR Staff: szerintem a nők megérzik, ha gáz van, és azért utálják a másik nőt. Aztán meg egyszerűen csak bebizonyosodik, hogy jól érezték.

A polcfúró 2011.10.21. 09:50:36

@Nathan D'Xantine: Nem, egyszerűen el kell döntenie, hogy hisz neki és ad neki még egy esélyt (pénztől, gyerektől mittoménmitől függetlenül) vagy sem. Ha megbocsájt és próbálják helyrehozni, akkor majd idővel kiderül, h a nő is komolyan gondolta-e, megbánta-e valóban.

Чапаев 2011.10.21. 09:51:27

@Dr. Jula Watson: Mióta alkalomszerűen besegítek a pinázásba, azóta a Mesternek van ideje filozofikus gondolatmeneteket is végiggöngyölíteni.

Mondom: PINA! :D

Muha 2011.10.21. 09:51:49

Vegiggondoltam.
A taplaleklanc es a hierarchia, a rang es a renome megorzese is megkivanja, hogy ilyen esetben a ferfi odabasszon.
Ez kotelesseg.

A polcfúró 2011.10.21. 09:51:59

@Responsible HR Staff: Fordítsd meg a dolgot! Valeszeg azért utáltátok a csajt, mert éreztétek a lovag vonzódását hozzá.

Hurri Kán 2011.10.21. 09:52:00

@Responsible HR Staff:
A lehető legjobb egyébként Nővérével/ húgával, már ha van neki. Komolyan. :D

Чапаев 2011.10.21. 09:53:34

@fumerin: Vagy behívnak mindenkit a körfolyosóról, előkapják a serpenyőt és omlettet, ha már ... :D

Responsible HR Staff 2011.10.21. 09:54:14

@michaela77:
Naigen, ezen én is sokat agyaltam anno, hogy azért utáltam a csajt, mert potenciális ellenfél volt, vagy eleve antipatikus volt...
Nem tudom, mert viszonylag hamar elkezdett nyomulni az exre.

Tényleg sajnálom, hogy ez történt veled, rúgj be párszor, és ha tudod, kerüld el őket örökre.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.21. 09:54:30

@Boris the Bullet dodger: miért? Tegnap nem a nő lett az áldozat?
Az negyvenszer elhangzott, hogy a pasinak eleve számolnia kellett volna azzal, hogy a korkülönbség negyven körül durván ütni fog. Az egyszer sem, hogy a nőnek is kellett volna azzal számolni, hogy a 10 évvel fiatalabb pasiját örgedve, és elhízva nem fogja tudni megtartani örökké.
Vagy te olvastál olyat, hogy vajon szegény fickónak akit 25 évesen magára tekert egy rutinos 35 éves csaj, miért kéne egy életen át "szenvednie" az ifjúkori tapasztalatlansága miatt?
Nem. De prédikációkat bezzeg olvashattunk dögivel, hogy most már maradj mellette köcsög!

Nyilván a fenti is egy szélsőséges vélemény, csak azt akarom jelezni milyen kellemes kocka módon gondolkodunk.

Egyik barátom majdnem pont hasonló leosztásban utazik, mint a tegnapi eset. Ott a nő elfogadja, ha a pasi le akar lépni, mert ilyen korkülönbséggel eleve nem az "együtt öregszünk meg" életérzéssel ment bele a szituba.

JOKKA21 2011.10.21. 09:54:47

Kettős mérce van itt, ha csajt csalnak meg, akkor disznó pasi, ha meg egy csaj csal meg férfit, akkor a csaj a szegény és biztos a férfi a hibás, mert...De arra nem gondoltok, ha férfi csal meg egy bulát, akkor annak is lehet oka, hogy a ribi elhanyagolta a férfit(havonta egy cumi) és "fájt a feje" mindig..
-MNAHK-

Kytia 2011.10.21. 09:54:49

@Köldökszösz (csodalampa): Melyiké nem azok?:)

@A polcfúró: Számomra a nő csak akkor lett volna hiteles, ha az eset után elmondja, hogy "ez és ez már nem volt olyan, mint régen, x idő óta emésztem magam rajta, és akkor jött a Józsi, aki rákérdezett és megértette és hát akkor elgyengültem, mert egyedül éreztem magam stbstb. De most, hogy kiderült, nagyon sajnálom és azt gondolom, hogy változtatnunk kell, akár menjünk el párterápiára, vagy bármi, hogy még egyszer ne kerüljünk így el egymást, stbstb"
Ezt mondta? Nem. Azt mondta, hogy "csak úgy megtörtént". Nem akar változtatni semmit az életén, azt akarja folytatni, ami eddig volt. Csak jól szórakozott, ennyi. Én az ilyesmit sosem tudtam megbocsátani. Nem mondom azt sem, hogy becsülöm azokat, akik képesek rá, mert nem becsülöm őket. Megérteni meg lehet a másik embert, akár elfogadni is, de együtt élni valakivel, aki fájdalmat okoz, az szerintem egyenlő az élet elpocsékolásával.

JOKKA21 2011.10.21. 09:55:20

és "fájt a feje" mindig..a csajnak.

A polcfúró 2011.10.21. 09:56:07

@Kytia: Honnan tudod mit mondott? Csak azt tudjuk mi van ideírva...

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.21. 09:56:11

@A polcfúró: Dehogy... :-D
Pont erről beszélek. Soha nem fog "kiderülni".
Max hinni fog valamelyik verzióban a csávó. ;-)

Az egész puszta hit kérdése. Vagy ha cinikus akarsz lenni önáltatásé... :-)

Responsible HR Staff 2011.10.21. 09:56:52

@gyvy:
Vagy egy húgom, hála istennek ismerem annyira, hogy tudjam hogy ilyet sosem tenne velem. Ha igen, akkor valószínűleg átmennék Tarantino-Menyasszonyba :D

Boris the Bullet dodger 2011.10.21. 09:57:02

@michaela77:
Az a baj, hogy az ilyen sunnyogásnak folyton ez a vége, előbb-utóbb úgyis kiderül, akkor már úgysem hisz neki senki.
Mozdulj ki, rúgj be csúnyán, este én is bontok egy sört az egészségedre :))

@cyd:
Na ez az amit én innen észak-budáról nem tudok megítélni.
Viszont még ha igazad is van, a félrekúrást a hitvesi ágyban nagyon nem díjazom. Pláne hogy gyerek is van.

Hurri Kán 2011.10.21. 09:58:08

@Responsible HR Staff:
Nőknél olyat kijelenteni, hogy valamit SOSE tennének meg, enyhén szólva is felelőtlenség, bocs.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.21. 09:59:27

@A polcfúró: Viszont abból tudunk csak kindulni. És azt tuti, hogy a "csak úgy megtörtént" elég balfék "magyarázat" volt. Ennek okát fentebb már kifejtették. Emellé bármit is mondott még, nem enyhíti ezt a marhaságot.

Kytia 2011.10.21. 09:59:32

@JOKKA21: Szerintem a legritkább esetben van a megcsalásnak olyan oka, amin változtatni lehet. Szerintem általában két tényező befolyásolhatja.

1.) A megcsaló személye
2.) A megcsalt személye

Ezeken meg ugye nem nagyon lehet változtatni.

Boris the Bullet dodger 2011.10.21. 09:59:48

@Nathan D'Xantine:
Háttal ülsz a tévének, én a mai posztról beszéltem :)
A tegnapi azért egy picit más volt, ráadásul a fele fake :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.21. 10:00:02

@JOKKA21: Ne általánosíts! :DDD
És tuti nem az volt a baj, h rendes. Ahol van gyerek, ott ez nem gond! A szexben volt a hiba, szerintem.
Nem elég csak kemény fasszal rendelkezni (péniszt akartam írni, csak @michaella77 kedvében szeretnék járni, azé' a fasz!)

Kytia 2011.10.21. 10:01:50

@A polcfúró: "Szóval inkább meg akartam beszélni a dolgot, és azt kérdeztem, hogy történhetett ez? Hiszen rendszeresen együtt vagyunk és nem hanyagoljuk el egymást. Erre azt felelte, hogy nem volt tudatos, „csak úgy megtörtént”."

"Kérdeztem, hogy vágyik-e valami másra intimitás vagy a hétköznapok terén, de mindenre csak azt mondta, hogy ő csak énrám vágyik, bocsássak meg neki és fogadjam vissza."

Amúgy csak abból dolgozhatunk, ami ide le van írva. Nyilván fake az egész, mint a többi, így nem kell azon filózni, milyen fiktív párbeszéd lehetett még.:DDD

ezttörölnikéne 2011.10.21. 10:02:18

@Kytia: Amikor a másik még egy földre szállt angyal ill. földön járó félisten,amikor nem az ész és még csak nem is az érzelem,hanem a"kémia" irányít,akkor a megcsalás egyszerűen lehetetlen. A szerelem hatótávja azonban kb 2 év... Ezután is szereti és kívánja az ember a párját,de már képes nélküle is levegőt venni, uram bocsá,szembesül néhány hibájával. Aztán még néhány év és szépen bepöttyöződik az egykor makulátlan kapcsolat is... És lassanelőáll az a helyzet, hogy akár egy 3.a kor is, ha egyébként szereted a párod. Részemről mélységesen egyetértek azzal,hogy egy kapcsolat végét nem a megcsalás,a harag,a nagy veszekedések jelzik,hanem a közöny.

A polcfúró 2011.10.21. 10:02:26

@JOKKA21: Nem, mindkét fél disznó, aki ilyet megenged magának. Viszont ez nem zárja ki azt a tényt, h otthon valami nem stimmel, amiben a másik fél is hibás. TÉNY! De azt ne felejtsük ki, h a férfiak szeretnek azzal hencegni, hogy csak úgy megdugnak akárkit, mert épp arra volt kedvük és szeretik azt mutatni, h valakit megcsalnak, h ezzel semmi gond nincs, mert ez nekik jár. Ez alapján ítélik így meg sokszor a dolgokat, ahogy Te írod...

@Nathan D'Xantine: Miért ne derülhetne ki? Ha nem dolgozik a kapcsolaton, megint másfelé kacsingat kiderül, h nem volt komoly az elhatározás. Ha sikerül őszinte, bensőséges kapcsolatot fenntartaniuk akkor meg az ellenkezője. Ha nem dugdossa a telefonját, nem titkolózik, elviseli, bármikor ellenőrizhető legyen stb. akkor azért az nem csak hit kérdése.

Burgenlandi opelos 2011.10.21. 10:02:51

@michaela77: Megértelek.

@Kytia: Téged is megértelek.

@Responsible HR Staff: És téged is megértelek.

cyd 2011.10.21. 10:03:16

@Responsible HR Staff: És kinyírnád a húgod is?

@Boris the Bullet dodger: Nem mondom, hogy igazam van, csak ez is egy lehetőség.
A félrekúrás rossz, érteeem? Az hogy ez a "hitvesi" ágyban történt, a Hősök terén, a mosógépen, vagy bárhol a megítélés szempontjából hangulatfüggő. A végeredményen nem változtat. Csak egy plusz negatív (képzavar) kapaszkodó a megcsalt félnek.

Boris the Bullet dodger 2011.10.21. 10:04:30

@Responsible HR Staff:
Valószínűleg nem véletlenül irritál az elejétől fogva. Állítólag van az a női megérzés vagy mi a szösz.

JOKKA21 2011.10.21. 10:04:31

@Kytia: Aki meg akar csalni, az megteszi, lehet kényeztetni, jól megdugni, bármit csinálhat az ember..

@Picicsibe: Tudom el kell vinni mekibe és discoba is a sunát és elmondani naponta százszor, hogy "szeretlek".:D

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.21. 10:04:43

@Kytia: "Egyébként én is azt gondolom, hogy embereknél ez már szociális kérdés és nem ösztönkérdés."

Jajj kérlek, nem gondolhatod komolyan, hogy több százezer év genetikailag kódolt ösztöneit, felül tudja írni az emberiség ezer (még annyi sem) év civilizáltsággal?? :)
Lehet hogy te azt hiszed, hogy tudatosan választod az illetőd, de a tudatalattid már régen kiszűrte őt neked, a különféle jelek és érzékszervi ingerek alapján. Erre is volt egy kutatás, hogy a (tudatosan nem érezhető) testszagokból ki tudja szűrni a nő, hogy melyik férfi illik hozzá jobban genetikailag. Csak az a helyzet, hogy azt is bebizonyították, hogy a női fogamzásgátlók összekuszálják a hormonháztartást és ezáltal ez az észlelés is módosul, tehát azok a nők akik szedték a teletabit, rosszul választottak (a genetikai szempontokat figyelembe véve).

Egyébként nem tudom miért olyan ciki manapság ez az ösztön dolog. Azt hiszi bárki is, hogy a mai elcseszett korcs társadalom által mutatott minták sokkal jobbak vagy elfogadhatóbbak lennének ok-okozati összefüggésben, mint az ösztön? Szerintem elfogadhatóbb ösztönből leölni egy állatot, és megenni mert éhes vagy, mintsem csupán puszta hobbiból vagy unalomból, hogy dicsekedni tudjunk az ismerősöknek. Jó tudom nem a legjobb példa, de a különbségeket azért szemlélteti.

Amúgy úgy van ahogy írod, a nők is ugyanúgy szeretnek kamatyolni, sőt akár félre kamatyolni, ők is a legjobbat akarják maguknak és az utódnak, csak ugye a mai társadalomban ez nem elfogadott és ezért nem is nagyon beszélnek róla a nők (nyilvánosan) olyan bátran mint a férfiak, és főleg nem dicsekednek az esetleges történeteikkel.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.21. 10:04:54

@Boris the Bullet dodger: A mai meg a rögvaló mi? :-)
Ami meg a tévét illeti. Nem ülök neki háttal, csak emlékszem még a sorozat tegnapi részére is. (88 éves nagyimmal ellentétben)

JOKKA21 2011.10.21. 10:05:23

@A polcfúró: Nők nem hencegnek, csak szeretnek ribanckodni vagy ahogy ti nevezitek flörtölni.:)

Burgenlandi opelos 2011.10.21. 10:05:51

@Kytia: Hogyne lehetne változtatni. Be lehet zárni az illetőt egy olyan életvitelbe, ahol egyszerűen esélye nincs találkozni olyan ellenkező neművel, akivel kamatyolni lehet. És nem feltétlenül a Básztijjra gondolok.

Kytia 2011.10.21. 10:05:56

@gyvy: Rám egyszer rám mozdult a nővérem pasija, persze csak lájtosan, de ahhoz elég nyilvánvalóan, hogy nővérem kiakadjon. Na, amit az a faszi kapott tőlünk (nem, nem szexre és nem is dícséretre gondolok).:DD Jó lánytestvér nem szarik bele a családi fészekbe egy legalja hímvesszőért (mert aki rámozdul a barátnője rokonára, az aztán legalja).

Boris the Bullet dodger 2011.10.21. 10:05:58

@cyd:
Közben újra elolvastalak, tényleg nem írtad hogy igazad van :) Kicsit leragadtam madpapánál.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.21. 10:06:56

@Kytia: Hmm. Na ezt még nem olvastam. :D

Asszondom, me' ma okos gondolataim vannak, szerintem:
Lehet, h valakiben erősebb az ösztön, de az akkor ne akarjon párkapcsolatot, hanem keféljen amerre csak jár. ;)

GUMIVAL! Óvd magad és mások egészségét. És előzd meg az abortuszt!

A polcfúró 2011.10.21. 10:07:09

@Nathan D'Xantine: @Kytia: Félre értés ne essék, én is az mellett érveltem, h "csak úgy" nem történhetett és nem is akarom a csajt védeni. Csupán nem szeretném elfelejteni azt a tényt, hogy végig arról ír a pasi, hogy ő milyen jó férj volt, ami gyanús, hiszen semmi hibája nincsen és ahogy már írtam "én mindent megtettem" frázisban van. Így nem fog előrébb jutni, mert az tündérmese, hogy van egy hibátlan, mindent megadó férj/feleség és akkor a szemét másik, csak úgy megcsalja, mert úgy alakult... ez nagyon ritka, még bebaszva, buliban is szvsz. de lehet h túl idealista vagyok s magamból indulok ki...

Burgenlandi opelos 2011.10.21. 10:07:21

@JOKKA21: Sokat kell még tanulnod a nőkről, asszem.

Responsible HR Staff 2011.10.21. 10:07:42

@cyd:
Kapna az biztos. De valószínűleg többet nem szólnék hozzá - számomra ez a családon belüli legális kinyírás.

@Burgenlandi opelos:
Köszi.

Dr. Jula Watson 2011.10.21. 10:08:06

@A polcfúró: Hát, azért én el tudom képzelni, hogy ha asszonyka otthon, munka nélkül, a háztartással se nagyon kell törődni, akkor igazából ami neki hiányzott: az az elfoglaltság, és valami ami lefárassza. Ezért keresett hát valami kis történést az életébe.

JOKKA21 2011.10.21. 10:08:50

@Burgenlandi opelos: Bezárni?Az már szar, ha pórázon tartod a párod, hogy ne dugjon félre, ha menni akar el kell engedni, hogy húzzon a vérbe.

@Kytia: Miért nem kényeztettétek ketten a tagot?:) Testvéreket dugni egyszerre jó érzés lehet.

Boris the Bullet dodger 2011.10.21. 10:09:01

@Nathan D'Xantine:
Nem tudom hogy rögvaló-e.
Viszont azt tudom, hogy a tegnapinál, a bugyiban ólálkodó nejes résznél sírtam a röhögéstől, mert annyira béna fantázia volt, amit max egy 14 éves meg Kovi mester képes elkövetni.

A polcfúró 2011.10.21. 10:09:07

@JOKKA21: Ilyen is van. Ált. legalább nem dicsekszenek vele, legalábbis az "én köreimben"! :D

Hurri Kán 2011.10.21. 10:09:10

@A polcfúró:
A másik fél álláspontját most sem ismerjük.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.21. 10:09:40

@A polcfúró: Te még sose buktál el olyan elhatározást, amit eredetileg halálosan komolyan gondoltál?

JOKKA21 2011.10.21. 10:10:18

@Burgenlandi opelos: A lényeget megtanultam velük kapcsolatban, nem szabad bennük bízni és csak házimunkára jók, néha szexre.

Boris the Bullet dodger 2011.10.21. 10:11:22

@Dr. Jula Watson:
Na de unalomból félrekúrni elég régi román szokás.

A polcfúró 2011.10.21. 10:11:42

@Dr. Jula Watson: Lehet. Ennek is oka van, nem biztos h a pali, de tuti h nem stimmelt a kapcsolat. Amit leír a pasi, színház stb. az nagyon jó, úgy néz ki ő szerette volna építeni a kapcsolatot. Viszont lehet volt valami más hiány... De az is leet egy velejéig romlott nőre bukkantunk, aki szerette a párját, minden ok volt otthon, de ő mégis más brére vágyott.

helio 2011.10.21. 10:12:03

@Nathan D'Xantine: szeintem ezeket a paranoiákat a ffiak ültetik a nőkbe.
@michaela77: a megfelelő pasi nem hagyja, hogy legyen bármi kétséged, akkor sem ha neki a legjobb barátja történetesen egy nő. az ember lánya nem féltékeny, ha nem hagyják neki :))
kitartás :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.21. 10:12:17

@JOKKA21: Ha azt írom, h gond volt a szexben, és neked ez a válaszod rá: "Tudom el kell vinni mekibe és discoba is a sunát és elmondani naponta százszor, hogy "szeretlek".:D"

Ajjajj! ;)

Burgenlandi opelos 2011.10.21. 10:13:16

@Kytia: Van az a helyzet, amikor be lehet fűzni a csaj után vagy közben a húgát is, de a csávó elszámolta magát: Nem számolt azzal, hogy ti jóban vagytok egymással, ami tegyük hozzá, nem túl gyakori eset.

Kytia 2011.10.21. 10:13:22

@ezttörölnikéne:@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Akkor kérlek magyarázzátok meg a posztoló viselkedését, aki 12 éven át hűséges és odaadó volt, és még a feleségének való kedveskedést sem mulasztotta el.
Hol van itt a két év? És hol van itt az ösztönvezéreltség?
Én ezekben nem hiszek. Az ember sokkal tudatosabb. A hűtlenség meg nemcsak szexből áll. Kurvára összetett folyamat.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.21. 10:13:29

@Boris the Bullet dodger: Jól van már...
:-D

Az télleg elég sablonos volt... Ettől persze még akár lehetett igaz. Ezek ugyanis nem véletlenül lesznek sablonok. :-)
(Az emberek ölég sablonosak. Lásd fentebb.)

cyd 2011.10.21. 10:13:37

@Kytia: Jajjmár! Csak összekevert titeket. Én sajnálom szegényt, törvényileg be kéne tiltani az ikreket :)

Responsible HR Staff 2011.10.21. 10:13:55

@Boris the Bullet dodger:
Ezzel a női megérzéssel hadilábon állok.
Évekig úgy gondoltam, hogy nekem aztán nagyon jó.
Ez a pöcs meg, aki megcsalt ezzel a libával, az elején amikor kértem hogy ne lógjon vele, mert szerintem rá fog hajtani, azt mondta csak bemagyarázom magamnak. Annyira győzködött, hogy csak bemagyarázom, hogy elhittem hogy én vagyok a hülye.
Aztán amikor tényleg megcsalt, és mondtam hogy éreztem, akkor megkaptam, hogy köztük nem is volt semmi szikra, csak amikor mondtam hogy nem kéne haverkodniuk, akkor kezdett kialakulni valami, ergó én "beszéltem beléjük" a dolgot.
Na most vagy volt egy jó megérzésem, amit a féreg pasim ellenem akart fordítani, vagy a női megérzések valóban bemagyarázások.
Azért azt hiszem az előbbi.

Hurri Kán 2011.10.21. 10:14:08

@Picicsibe:
Mint tudjuk, vannak pénzért kapható és pénzért nem kapható dolgok. :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.21. 10:14:13

@Picicsibe:

Ja, támogassad az orális szexet :D

@Kytia:

Én azért sajnálom a pasit, ha a nővéred is hasonló habitusú mint te, akkor igazi pokoljárásban lehetett része. :)

A polcfúró 2011.10.21. 10:14:58

@gyvy: Igen, ezt mondjuk, és?

@Nathan D'Xantine: Dehogy nem! Ez megtörténhet...de ez a lényegen nem változtat asszem. Nem csak az a lényeg, megbánta-e hanem h képes-e megtartani hosszú távon az elhatározását.

@JOKKA21: Nem tudom, de megválogatom, h kivel tartok kapcsolatot.

Hurri Kán 2011.10.21. 10:15:13

@cyd:
Dehogyis. Isten ments. :DDD

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.21. 10:15:25

@helio: Igen. Múltkor is láttam a buszon egy csávót egy nagy csomaggal meg ásóval.
Mondom neki: Hová mész, tesó?
Mire ő: Paranoiát ültetni...

ezttörölnikéne 2011.10.21. 10:16:01

@Kytia: @michaela77: Azért nem olyan egyszerű az a helyzet,hogy a pasid találkozgat egy lánnyal baráti alapon. Amíg nincs arra okod,hogy ne hidd el,amit mondd, miért ne tennéd? Lehet,hogy zavar,igen. De ez esetben 2 lehetőség van. Vagy azt mondod,hogy rád való tekintettel ne találkozgasson vele, tehát neki le kell mondania egy barátról miattad. Lehet,hogy megteszi, de örülni nem fog neki. Ki tudja, miért és mekkora nyomot hagy ez majd benne... Vagy úgy érzi, túl nagy az áldozat, amit kérsz tőle és hazudik neked, mondván,amiről nem tudsz, az nem fáj. Ez esetben,ha kiderül, ő lesz a szemét pasi... Akkormost ki rontott el,mit és hol?

Hurri Kán 2011.10.21. 10:16:01

@A polcfúró:
Valamit még akartam írni, de elfelejtettem. Majd eszembe jut. :)

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.21. 10:16:25

@Burgenlandi opelos: ezt hogy érted? Melyik mondatára írtad, s mit kell tanulnia?

@Picicsibe: Imdálak! Olyan okos és törődő vagy! :)

Burgenlandi opelos 2011.10.21. 10:16:28

@Responsible HR Staff:
"És most nekem hiszel vagy a szemednek???"

JOKKA21 2011.10.21. 10:16:32

@Picicsibe: Nem úgy kezdődik a szex általában?:) Nekem nem kell udvarolni, mert kapok bármikor kurvát.

@A polcfúró: Jól teszed.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.21. 10:17:00

@A polcfúró: Kezdünk megkavarodni. :-)
Akkor most mi számít? Hogy a megbánás pillanatában őszinte volt-e, vagy az, hogy később az elvárásaink szerint cselekszik-e?

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.21. 10:18:26

@ezttörölnikéne: "Vagy úgy érzi, túl nagy az áldozat, amit kérsz tőle és..." szakít veled.

Ez is egy lehetőség...

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.21. 10:19:23

@A polcfúró: Igen, lehet, h szólt. És lehet tök béna a férj az ágyban. De akkor se az az egyetlen és legelső megoldás, h megcsalom.
(tudom, te se ezt mondtad, csak h megérted, ha máshoz fordul)

Geciszar ügy, amikor már van gyerek! De pont miattuk is kéne gondolkozni, és próbálkozni normális módon ezt megoldani! (már nem a kialakult helyzetet, hanem az előzményeket)

A polcfúró 2011.10.21. 10:19:25

@gyvy: Oks! Akkor lehet több értelme lesz nyúlfülű! :D

@Nathan D'Xantine: Valójában jó lenne ha ez a kettő találkozna! :D

Kytia 2011.10.21. 10:19:31

@JOKKA21: Pontosan.

@Burgenlandi opelos: Minek zárnád be? Önkéntes alapon jó csak a párkapcsolat. Vagy te meglasszóztad az asszonyt gyerekkel, direkt azért, hogy ne legyen ideje pasizni?

@Picicsibe: Egyetértek. Az emberi fajnál az utódgondozás kb. 20 évet vesz igénybe. A hasonló fajok általában mind monogámok, mert a természet bebiztosítja a dolgokat. Ha valaki mégsem az, ne szaporodjon, mert nem lesz képes felnevelni az utódot.

@A polcfúró: Szerintem idealista vagy. Pont a mindent megadó férjeket csalják a leggyakrabban. Mert azok biztonságot nyújtanak, nem izgalmat. A megcsalás meg izgalmat. Ugyanez fordított felállásban is. Odaadó, csendes asszonyka mellé kellenek a ribancok, különben döglötthal-szagúnak érzi a dzsigoló az életét.

Boris the Bullet dodger 2011.10.21. 10:20:54

@Responsible HR Staff:
Ez csak duma. Persze, te hajszoltad bele. Sőt neki kifejezetten taszító lehetett a hölgy, de annyira durván belebeszélted, hogy egy óvatlan pillanatban befogott orral, behunyt szemmel dugta meg. Menjen az ilyen a picsába. Legalább vállalja be ha már hazudott.
De jól értem, hogy még együtt vagytok?

@Nathan D'Xantine:
Ja, lehetett igaz. De ha velem történik meg, fix hogy nem említem senkinek, mert még véletlenül azt hiszi, a maradék eszem is elment :D

Burgenlandi opelos 2011.10.21. 10:21:15

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Jokka ezt a baromságot (is) írta:
"Tudom el kell vinni mekibe és discoba is a sunát és elmondani naponta százszor, hogy "szeretlek".:D"
Tudod, milyen jó szexpartnert veszítettem el azzal hogy csak EGYSZER kimondtam ezt?

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.21. 10:22:28

@Responsible HR Staff: Hm. Ismerek egy történetet, amelyben a nő, aki Csernust olvasott, meggyőződésévé tette, hogy márpedig szét fognak menni a párjával. Ezt addig hajtogatta, addig nyavajgott rajta, míg pár éven belül tényleg szétmentek.

Ettől függetlenül nem gondolom, hogy nálatok is ez lett volna, csak mondom, hogy létezik az önbeteljesítő jóslat.

helio 2011.10.21. 10:23:01

@Nathan D'Xantine: haha
nagyon sok ffi tesz azért, h a bnője, párja féltékeny legyen sokszor még csak nem is direkt és észre sem veszik.

cyd 2011.10.21. 10:23:22

@gyvy: Akkor neked irány a Wigwam vagy Club 202 vagymiatök. Ott van/volt a pultban egy ilyen ikerpár. Hajrá! :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.21. 10:23:47

@A polcfúró: Előfordulhat. Csak mint mondtam ezt sose fogod tudni. :-D

Burgenlandi opelos 2011.10.21. 10:24:08

@Kytia: Én nem zártam, nem zárok be senkit. Én voltam bezárva, nem kis ideig, tudom miről beszélek.

Muha 2011.10.21. 10:24:21

Mi a geci az az ondo?

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.21. 10:24:39

@helio: hihihi
nagyon sok nő tesz azért, h a pasija, párja féltékeny legyen sokszor még csak nem is direkt és észre sem veszik.

A polcfúró 2011.10.21. 10:24:41

@Picicsibe: Ha szolt és nem történt semmi, akkor megértem, bár nem a magcsalást, szakítania kellett volna, ha nem tudták megoldani...

@Kytia: Ha unalmas, akkor az eleve gáz, mert akkor nem csinálnak semmi érdekeset...akkor aztán lehet rendes, meg odaadó, máris megvan a hiány forrása.

Caddy 2011.10.21. 10:25:11

@Madpapa: nem fogjuk ezt megfejteni, mert csak a pasi verzióját ismerjük. Miért ne élvezte volna a nő is? Nyilván ha nem jól jön ki a lépés, akkor nem erőltetem a dolgokat. Hm? Szerintem inkább asszonyka jó dolgában nem tudta mit csináljon magával.

@A polcfúró: rendben, elfogadom. Én megértem, te nem. Túltárgyaltuk :)

@JOKKA21: szerintem pont, hogy nem volt unalmas, csávókám mindig azon volt, hogy ne legyen egyhangú, ezért próbálkozott. A többi butaságra ki sem térek. :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.21. 10:25:30

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Kölcsönös az imádat! ;)
Ez már a szappanoperánál is egyértelmű volt! :D

Hurri Kán 2011.10.21. 10:25:37

@cyd:
Wigwamba jártam régen, de mulatni. Vagy iszunk, vagy kúrunk, a kettő együtt nem megy. Bocs. :D

@Muha:
A faszom tudja. :D

Responsible HR Staff 2011.10.21. 10:26:26

@Boris the Bullet dodger:
Dehogy vagyunk, a bizonyos leleplező telefon után szakítottam vele.
Később próbálkoztam barátkozni, hátha túl tudok lépni a sértettségemen (hiszen a megbocsájtás a megbocsájtónak jó), de nem ment. Egy gondolat köt hozzá: vajon jobb lett volna, ha izomból orrba vágom?
De már ez is csak nagyon ritkán merül fel bennem.

Muha 2011.10.21. 10:26:44

@gyvy: Kerdezd mar meg nekem!

cyd 2011.10.21. 10:26:53

@Burgenlandi opelos: Na igen. Nem mindegy melyik 3 szótagot mondod "sz" betűvel kezdődően.

Hurri Kán 2011.10.21. 10:26:54

@helio:
Már számtalanszor leírtuk, legalább is én, 10-ből 9 és félszer az a nő lesz féltékeny, amelyiknek nincs önbizalma...

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.21. 10:27:10

@JOKKA21: "Nem úgy kezdődik a szex"

Nálam nem! :D
Ja, mondjuk neked nem kell tudnod... ;)

ezttörölnikéne 2011.10.21. 10:27:56

@Nathan D'Xantine: így van, ez is egy lehetőség. Csak éppen,ha szereted a párodat,akkor adott pillanatban tűnhet a hazugság a jobb megoldásnak...

hany eves a kapitany 2011.10.21. 10:29:01

Én nem tudom, hogy igaz-e, hogy a rendes faszikat sokszor átvágják, de én esküszöm, hogy megbecsülnék egy olyan férjet, amilyennek leírod magad. Sajnálom a csalódásod.

Szerintem egy hiba megbocsátható, sőt több is, én nem dobnám a kukába ezt a házasságot, mindenképp megpróbálnám folytatni. Aztán persze, ha nem tudsz a dolgon túllépni és mindig az a látvány lebeg előtted, akkor nincs mit tenni. De én erőlködnék a helyetekben. Nagyon is.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.21. 10:29:23

@gyvy: Nyugodta átírhatod a 9-et 10-re, és törölheted "a nő" szövegrészt. :-)

JOKKA21 2011.10.21. 10:30:05

@Caddy: De nektek az unalmas, aki kedveskedik nektek..Aki bunkó az izgalmas..

Caddy 2011.10.21. 10:30:08

@Muha: nem használjuk ezt a szót! :D:D:D

Muha 2011.10.21. 10:30:23

Ondo mondo odamondo megmondo minimondo

Kytia 2011.10.21. 10:30:42

@cyd: Nem ikrek vagyunk, ő történetesen szőke, én meg barna. Nehéz lett volna összekeverni.:))

@Burgenlandi opelos: Á, akkor ezért kúrtok félre olyanokkal, akiket utálunk. Már értem. Remélem, michaela és HR is megvilágosodtak most.:))

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Ó, szolidan közösítettük ki.:)) Amúgy nem olyan habitusú. Én hozzá képest olyan kis szelídke vagyok.:DD

@ezttörölnikéne: Segítek megérteni: férfi és nő heti rendszerességgel találkozik az egyikük lakásán mindezt eltitkolva a párjaiktól = szex.

jadu 2011.10.21. 10:30:44

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): ugyan már, ösztön... ha pasi lennék és tombolna bennem a tesztoszteron és ott állnál előttem, és úgy ösztönösen jól beverném az arcod, akkor ezt mondanád? Ez ösztön, amit visszafog az ember, ha dühös leszek nem az az első, hogy leölöm meg hasonlók... mert az ösztöni reakció lenne.
Nézd, amikor a szexualitásról van szó, mindenki mostanában azzal jön, h ösztön, ne is akarjuk mederben tartani, de ha a brutális dolgokról vanszó, mint például a verekedés, jaaaj az milyen barbár ösztön, nem szabad engedni neki, tessék mederben tartani az efféle késztetéseket... fúúúj kettős mérce :D

Muha 2011.10.21. 10:31:20

@Caddy: Az ondot?
Ki is toroltem a szotarombol mostazonnal

A polcfúró 2011.10.21. 10:31:56

@Nathan D'Xantine: :D tudtam magos kiflit kellett volna reggel vennem! :D

michaela77 2011.10.21. 10:32:23

@Boris the Bullet dodger: köszönöm:)

@ezttörölnikéne: ha a lány egyértelműen nyomul rá, akkor szerintem elvárható, hogy leépítse a barátságot. Ha pedig a barátság többet jelent a párkapcsolatnál, tehát inkább a párját bántja meg, mint a barátját, az is elmond sok mindent.
Aközött pedig nagy a különbség, hogy szereti azt a barátját és néha találkozna vele, mondjuk nyilvános helyen, vagy leveleznek egyszer-egyszer, hogy mi újság, és aközött, hogy hazug módon, minden áldott héten csütörtökön a csajjal iszik, zenét hallgat, nála alszik és pénteken egész nap együtt vannak. Párkapcsolat mellett ez nálam túlmegy a barátság fogalmán. Nálam sem alszik egyik barátom se (jó, ha lenne sem).

Caddy 2011.10.21. 10:32:35

@JOKKA21: ki az a nektek?????
Én, bár királylány vagyok, egymagam vagyok.

jadu 2011.10.21. 10:32:59

@Kytia: way to go :D
Az ilyen pasi megragadt a fejlődésben... vmi puhatestű kis féregszinten

ezttörölnikéne 2011.10.21. 10:34:04

@Kytia: na jó, gyanús :)@Nathan
D'Xantine: és te persze még sosem választottad a jónak tűnő rosszabbik megoldást :)

indapass90210 2011.10.21. 10:34:31

@Dr. Jula Watson: "Hűű, ilyen összeszedett kommentet már nagyon régen olvastam tőled. Mi történt?"

Igazából az van, hogy 3 ember használja ezt az accountot, és emiatt változik a kommentek stílusa és mondanivalója!

Caddy 2011.10.21. 10:35:17

@Muha: nagyon vicces vagy a g betűset.:D

cyd 2011.10.21. 10:35:28

@gyvy: Ott én sem csinálnám, zavar a tömeg.

@Kytia: Azért volt 50% esélyem, hogy bejön :)

michaela77 2011.10.21. 10:35:44

@ezttörölnikéne: jajj ne már. Ha szereted a párodat, akkor pont nem a hazugságnak kell a legjobb megoldásnak lennie.
Hanem pl. vállalva a következményeket elé állsz és azt mondod, neki nagyon fontos az a barátja akire féltékeny vagy, mondj te alternatívát, hogy találkozzon vele. Vagy megfelel-e, ha hármasban-négyesben találkoztok.
De a kettesben hazudva sunnyogás szerintem nagyon messze áll a szeretettől.

Dr. Jula Watson 2011.10.21. 10:35:48

@A polcfúró: Miért, miért véded ennyire a nőt, és akarod mindenáron rátestálni a pasira, hogy ő volt a hibás?
Simán előfordul, nem is egyszer, hogy bizony unalmukban szerveznek be külön entyem-pentyemet az emberek.

@Boris the Bullet dodger: Románnak román, de sok román van sajnos az emberek között.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.21. 10:36:39

@jadu: Ugyan miért? Megpróbálta. Olyan nagy tragédia ez?
:-)
Megkapta a magáét? Meg. Igaz nem úgy ahogy gondolta...

De gondolj bele! Ha csak 10-ből egyszer bejön.... ;-)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.21. 10:36:56

@Kytia:

Te szelíd? :D A nap vicce! :) Olyan mint gernika, aki ma 2 nyuggernek is segített. Szerintem így eteti be őket, hogy később gyanútlanok legyenek, amikor felrúgja őket! :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.21. 10:38:13

"Hanem pl. vállalva a következményeket elé állsz és azt mondod, neki nagyon fontos az a barátja akire féltékeny vagy, mondj te alternatívát, hogy találkozzon vele."

Ezt nem annyira értem. Hogy gondolod?

michaela77 2011.10.21. 10:38:16

@Responsible HR Staff: majdnem detto ugyanez.
De én úgy számolom, így, hogy már nem kell titokban csinálni, nem is lesz izgalmas és pár héten belül lecseng a dolog.
A te pasidnál sokáig tartott azzal a másik csajjal, miután szakítottatok?

cyd 2011.10.21. 10:38:21

@Nathan D'Xantine: Na így kaphatta a poszter neje is a sallert.

ezttörölnikéne 2011.10.21. 10:39:15

@michaela77: nem, ezt így valóban nem kell szó nélkül hagyni... Az ördög mindig a részletekben rejlik :) De lássuk be, típus hiba szokott lenni,főleg a lányok részéről, a kisajátítási hajlam.

Kytia 2011.10.21. 10:40:03

@jadu: Ott a pont. Az ösztöneit fékezze más, NEKEM jogom van kiélni őket, mert ez a természetes. Bbbbböeeeee. A legjobb, amikor te fékezed az ösztöneidet becsületből, a másik viszont beleszarik és akkor utólag, amikor kiderül, csak arra tudsz gondolni, hogy "baszki, mennyi jó dolgot kihagytam". Amit egyébként nem bánnál, mert egy megbízható, tényleg intim párkapcsolatért nem nagy ár lemondani mindenféle kósza baromságokról, de amikor utólag kiderült, hogy nem is volt az, aminek látszott...

SciNu 2011.10.21. 10:40:08

@Caddy: nektek nőknek :) hisz minden nő ugyanolyan :D

hany eves a kapitany 2011.10.21. 10:41:24

@michaela77: Nemá!!! Ez az a csaj, aki nyomult rá és sokszor voltak egy hullámhosszon? vagy ő valaki más?
Lehet, hogy már írtad, csak nem olvastam az összes kommentet. Még.

Boris the Bullet dodger 2011.10.21. 10:41:55

@michaela77:
Nincs mit, nem kis áldozatot hozok én ezzel :D

@Dr. Jula Watson:
Ezzel meg én értek egyet.

@Responsible HR Staff:
Akkor szerencsére csak félreértettem. Ne is foglalkozz már vele, nem érdemes.

indapass90210 2011.10.21. 10:42:13

@Responsible HR Staff: ezzel tényleg foglalkozni kell, mert aki nem ilyen, azt még akkor is zavarni fogja, ha egyébként érti miről van szó. Arról nem is beszélve, hogy végül is a te elmédet mérgezi a rengeteg negatívum és brutál kellemetlen matróna lesz belőled.

Dr. Jula Watson 2011.10.21. 10:42:28

@Dövan: És a másik 2 személyiséged közben mit csinál? :)

michaela77 2011.10.21. 10:42:48

@ezttörölnikéne: ha a csaj nem nyomult volna rá olyan egyértelműen, én sem csináltam volna problémát belőle.

@hany eves a kapitany: igen, képzeld, pont az. Aki miatt olyan nem normális voltam, hogy mégis miket gondolok, nem is tudna rá nőként tekinteni, meg amúgy is milyen hisztis buta picsa.

Muha 2011.10.21. 10:42:54

Kuldommindenkinek sok szeretettel fluor tomi gecigranat cimu szamat

Kytia 2011.10.21. 10:43:04

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Mondom én, hogy "hozzá képest"...:DDD

@michaela77: Ó, nálam ez pont bejött. Összejött azzal, akivel félrekamatyolt, majd 3 hónap után visítva menekült tőle. Persze hozzám menekült volna, de elővigyázatos voltam és villámgyorsan bepasiztam.:))

Boris the Bullet dodger 2011.10.21. 10:44:11

@michaela77:
Viszont ez szerintem téged már ne érdekeljen, legyen az ő problémája.

Dr. Jula Watson 2011.10.21. 10:44:33

@Dövan: Megkockáztatom, ez a felhasználó egészen szimpatikus ma. Maradhatna ő? :)

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.21. 10:44:44

@Kytia: erről is volt egy kutatás, hogy a nőknek (az élővilágban is a nőstényeknek) a gyerekneveléshez a leg megbízhatóbb pár kell aki fel tudja nevelni az utódokat. Viszont általában nem teljesül egyszerre a jó genetika és a megbízhatósági feltétel, azért a papucs nevelgeti az alfahím porontyait :) Most nyilván azt gondolod, hogy ez nem így van az embereknél, de a múltkor pont Czeizel Endrével volt egy interjú és azt mondta, hogy meglepődnénk milyen gyakran találkozik ilyen félrekúró párokkal (nőkkel, mert ugye a nőnél lehet bizonyítani genetikailag a gyerek által, hogy nem is a férj az apa) Bemennek a párok egy sima DNS összeillőségi tesztre, és kiderül, hogy a 2-3 hetes embrió nem is apukától van. Persze mivel összeillőségi teszt, ezért nem árulhatják el az apukának, hogy anyuci félrekúrt.

michaela77 2011.10.21. 10:44:59

@Kytia: na a legutolsó amire most vágyom, az a bepasizás..:) De látni sem akarom, úgyhogy nem hiszem, hogy elgyengülnék, meg ő nem is olyan, hogy akár egyetlen szóval is jelét adná megbánásának.

michaela77 2011.10.21. 10:45:55

@Boris the Bullet dodger: sosem tudnék bosszút állni, mert nem vagyok olyan típus, de nagyon jót tenne utólag is a lelkemnek, ha kiderülne, hogy hamar megunták egymást és kurvára kár volt felrúgnia ezért egy kapcsolatot és egy gyerekkori barátságot.

Dr. Jula Watson 2011.10.21. 10:47:55

@michaela77: Ha csak a csaj nyomul, akkor nincs semmi baj, egészen addig, amíg a 2 kapcsolatban lévő szereti, tiszteli egymást, vagyis a kapcsolat stabil lábakon áll. Mert akkor hiába nyomul egy harmadik, esélye sincs, csak lepattan. Nálatok viszont ez a kapcsolat eleve nem volt valami hú de tuti, és ezért is érezhetted jogosan veszélyforrásnak az illetőt. Mert láttad a rést a pajzson.
Érdekes amúgy, hogy pont pár napja beszéltél az álmodról.

Responsible HR Staff 2011.10.21. 10:48:13

@michaela77:
Hát, mivel megszakítottam a kapcsolatot, így csak nagyon távoltól láttam mi van velük. Eleinte sokat voltak együtt (de nem mint igazi pár), akkor ha jól tudom az exem nagyon sajnáltatta magát, hogy micsoda szemét vagyok, aki nem értette meg, és kidobtam.
Akkoriban a csajjal ha összefutottunk, elég diadalmas fejjel nézett rám, ez a tipikus "én nyertem, az enyém" fejjel. Csak akkor ő még nem tudta (akkor mondjuk még én sem), hogy itt csak én voltam az igazi nyertes.
Aztán ahogy ezek a "sajnáljuk magunkat, mi a helyzet áldozatai vagyunk" dugások általában, az ő kapcsolatuk is elhalványult.
Ha jól tudom, ímmel ámmal még most is kurogatja néha, de sosem voltak igazi párkapcsolatban, és igen, viszonylag hamar elszürkült.

A polcfúró 2011.10.21. 10:48:14

@Dr. Jula Watson: Nem védem és nem akarom. Olvastad a többi hsz-at is, vagy csak amit neked írtam?
Semmiképp sem elfogadható, hogy megcsalta. Visszatetsző, hogy a pasinak nincs semmi hibája, maga szerint. Egyszerűen nem tudom elképzelni, a minden ok, akkor megcsalja, biztos van ilyen, de én nem tudom elképzelni. Ettől függetlenül elítélem a nőt, h megcsalta, bármilyen "oka" is volt arra, kifelé tekintgessen. Csak mivel volt ellentétes tapasztalatom, azt gondolom, lehet szolt ő h van problem, csak nem talált halló fülekre...de nem a megcsalás lett volna az adekvát válasz, ez már az Ő sara, ogy ide jutottak az meg valszeg mindkettőjüké. Így oks?

JOKKA21 2011.10.21. 10:48:49

@Caddy: Nektek=nőknek
Ha te királylány vagy, akkor én vagyok a sárkány, aki elrabol és..:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.21. 10:49:01

@Muha:

Gecimód más nő vagy :D

@michaela77:

Akkor maradnak a kedvenceid! :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.21. 10:49:03

Egy kis házi praktika nőknek (csak me' má' rég volt).
Javasolt alkalmazás, pl egy spontán szopás előtt, ha épp zavar a hajad...

toplike.eu/post/101737

(köszönöm @michaella77, h tegnap felhívtad a figyelmem a kötelezettségeimre!)

michaela77 2011.10.21. 10:49:32

@Dr. Jula Watson: igen, teljesen jól látod. Hát jah, valószínűleg nem véletlenül voltak ezek az álmok még mindig heti rendszerességűek. Éreztem én, hogy valami nem százas.

@Responsible HR Staff: jaja, ez várható volt.

jadu 2011.10.21. 10:50:08

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): persze, s szertinted ez az össz népességnek hány százaléka? Ugyan már, amikor "nagy számokról van szó" akkor jobb, ha az ember elosztja azt min. kettővel :P
A te gyerekedet majd ki neveli fel? és a te gyerekednek hitt gyerek az kié is pontosan?

michaela77 2011.10.21. 10:50:37

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: hát bazze, valahogy most azokhoz sincs kedvem:)
Ellenben szívesen végigaludnék pár hónapot:)
És lehet megint fikázni, mert ma veszek valeriánát, különben hetekig nem fogok aludni, a mostani éjszakán is egyetlen órát sikerült.

Muha 2011.10.21. 10:51:29

@Muha: Akarom mondani CSAJ vagyok.
Faszom bele!
:)

ezttörölnikéne 2011.10.21. 10:52:08

@michaela77: igen,a nagy könyvben ez így van megírva... A nagy probléma az, hogy az emberek a tökéletes megoldást többnyire csak mások esetében látják meg. Amikor a saját életükben bekavarnak az érzelmek,akörülmények,akkorviszonylag kevesen képeseka tisztán látásra.

Kytia 2011.10.21. 10:52:23

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Jaja, erről én is hallottam. Bár így lett volna nálunk is.:(
Persze, sokan vannak ilyenek is, de amíg látok pozitív példát, addig nem fogadom el a megcsalás szükségszerűségét. Addig úgy vagyok, hogy vesszen az áruló.:)

Amúgy a hozzánk leghasonlóbb emberszabású majmoknál úgy van, hogy a kolóniában kiosztott szerepek vannak. Az alfával közösül mindenki, a béták meg segítenek nevelni az utódokat. Nem tiltakoznak, mert nincs más választásuk, ugyanakkor néha nekik is csurran-cseppen egy kis szaporodási lehetőség, igaz, az alfa legtöbbször kinyírja az utódaikat.:S

Dr. Jula Watson 2011.10.21. 10:53:13

@A polcfúró: Igen, végignyálaztam az összes hozzászólást, ezért reagáltam ilyen lassan. De pont te említed a saját tapasztalatot, és úgy tűnik, hogy ezen nem tudsz túl lépni. Mert igen, van olyan, hogy az egyik benne van, és mindent megtesz, és a másik meg egy nagy f.sz és jódolgában nem tudja mit csinájon. Pont a net van tele ilyenekkel, nemtől függetlenül, akik csak unatkoznak, és azért keresik a kalandot. Meg hát, mert ez nekik jár.
Az egyetlen ami komoly változást idézhetne elő egy ilyen kapcsolatban, ha a posztoló bizony elküldené anyukát gürizni, még ha ingyen is, de bizony érezze milyen az, ha nem otthon vakargatja a picsáját.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.21. 10:53:18

@michaela77:

A macskák meg vannak őrülve a valerianaért. Zárd el előle. :)

@Muha:

Nem, ellenben vonszoljad ki a ropisegged KVCG-re. :)

michaela77 2011.10.21. 10:53:20

@ezttörölnikéne: na meg ugye a korrektségre.
Én valahogy mindig azt gondolom, hogy az emberek úgy állnak hozzám, ahogy én állok hozzájuk. Aztán mindig koppanok.

hany eves a kapitany 2011.10.21. 10:53:32

@michaela77: Na, elolvastam a többit is. Nagyon sajnálom, hogy ilyen paraszt volt. Tényleg csak azt tudom mondani, hogy egész biztos találsz nála jobbat. Mondjuk ezzel nem sok pozitívat mondtam a legutóbbi fejleményeket ismerve, de tudod hogy gondolom:)
A megérzésekkel kapcsolatban meg szerintem mindenki szívesen hallgatna rájuk, csak az a probléma, hogy nagyon nehéz őket megkülönböztetni a többi gondolattól.
Szóval fel a fejjel, próbálj picit örülni annak, hogy nem vett el több időt tőled egy ilyen gerinctelen alak. Tudom, hogy ez sovány vígasz...

Responsible HR Staff 2011.10.21. 10:53:35

@michaela77:
Igen, én is pont így láttam - látom.
Amikor ezt kifejtettem az exnek, akkor kaptam meg, hogy önző alak vagyok, aki kisajátítja, és hogy nem bízom meg benne. Pedig igen is van fiú lány barátság, és nincs abban semmi ha ketten járnak el bulizni, és én vagyok korlátolt.

Mi a f.szért voltam én abban a kapcsolatban, azt nem tudom.

jadu 2011.10.21. 10:53:52

@michaela77: de miért is bánná, hisz ő csak italozott és zenét hallgatott... ahha... meg most is a télapó hozza a csokikat a cipőkbe XD
Te ennél többet és jobbat érdemelsz!

Dr. Jula Watson 2011.10.21. 10:54:06

@michaela77: Mi mondtuk is. Én megtanultam, figyelni kell a megérzésekre, mert sokat elárulnak. Ha másról nem, saját magunkról.

Kytia 2011.10.21. 10:54:12

@michaela77: Hé, most esett le!!! Ez az a lány, akivel álmodni is szoktál??

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.21. 10:54:23

@Burgenlandi opelos: sejtem! vannak helyzetek amikor nem szabad az érzelmekről beszélni..

@Picicsibe: óó mekkora lamúr lesz még ebből :D :D

@jadu: ki mondta hogy a verekedés barbári? Én nem ítélem el. A gyilkosságot ellenben igen. Nézd akár hogy is nézzük, az ösztönök nagyban befolyásolnak minket a mindennapjainkban, cselekedeteinkben. Csak mivel intelligens fajnak tartjuk magunkat, ezért próbáljuk őket mederben tartani és irányítani valamelyest. Van akinek nagyon megy az önuralom, van akinek nem és nem tud magán uralkodni. De belül az érzések mindenkiben ott vannak, csak nem mindegy hogy mit enged belőlük a felszínre.

JOKKA21 2011.10.21. 10:55:22

@Responsible HR Staff: Nincs barátság lány és fiú között, az egyik fél mindig többet akar majd annál!

Dr. Jula Watson 2011.10.21. 10:55:34

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Hát ez nagyon érdekes, mert ahogy körbenézek, a baráti körben, minden gyerek tiszta apja, egyik sem tudná letagadni, még ha akarná se.

Muha 2011.10.21. 10:56:00

@A Jó Meglepően Izmos Hercege:
Nagy baj van kerem riado
Hallo hallo
Surrran egy muhamano

michaela77 2011.10.21. 10:57:16

@hany eves a kapitany: azért 2,5 év is elég sok. És végülis nem bánom, mert azért ezt leszámítva jó volt. Csak nem így kellett volna véget érnie, nem ezt érdemeltem.

@Responsible HR Staff: és én mondjuk el is hittem, hogy én vagyok a hülye.

@jadu: igen, szerintem pontosan így gondolja, nem volt ebben semmi rossz és szükséges volt hazudni, mert nem értettem volna meg.

@Dr. Jula Watson: jaja, csak ahogy valaki írta, nehéz megkülönböztetni őket a hülye gondolatoktól.

@Kytia: igen, ő az.

Muha 2011.10.21. 10:57:39

@jadu: Zsido mikulas megvan?

- gyertek csak hyertek gyerekek. Lehet vasarolni!

ezttörölnikéne 2011.10.21. 10:58:21

@JOKKA21: ha már túl vannak rajta, akkor lehet! :)

indapass90210 2011.10.21. 10:58:24

@Dr. Jula Watson: Ha küldesz képet a cicidről, akkor megbeszélem vele!

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.21. 10:58:38

@Kytia: "baszki, mennyi jó dolgot kihagytam"

De te nyugodt lelkiismerettel tudsz belenézni a tükörbe. És ez mindennél többet jelent.

Muha 2011.10.21. 10:59:20

@Dövan: Ha en kuldok egy kepet a cicimrol mit teszel?
:)

Dr. Jula Watson 2011.10.21. 10:59:33

@JOKKA21: És? Amíg csak az egyik akar, nincs gond.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.21. 10:59:57

@JOKKA21:

De van, csak épp mindkét oldalról kell hozzá a fizikai ellenszenv. :)

Dr. Jula Watson 2011.10.21. 11:00:34

@michaela77: A hülye gondolatok is jönnek valahonnan. Ha jól ismered saját magad, és megpróbálsz nem hazudni magadnak, akkor azoknak is meg tudod találni az okát.

Muha 2011.10.21. 11:00:50

@gyvy: Lol

Multkor mondta a nonstopba a szakadek hogy fonokur zongorazzzal hozza meg egy cseresznyet.

Burgenlandi opelos 2011.10.21. 11:00:58

@Kytia: Szegény alfának naponta kötelessége majmokat baszni? Nem irigylem.

Kytia 2011.10.21. 11:01:00

@michaela77: Ajjaj, akkor az álmokat tényleg nem szabad figyelmen kívül hagyni.:(

Dr. Jula Watson 2011.10.21. 11:01:56

@Dövan: elég nagy felbontású a monitorod, hogy kiférjen a kép? :D

michaela77 2011.10.21. 11:02:07

@Dr. Jula Watson: a hülye gondolatok az előző rossz tapasztalatok miatt vannak. És mostmár lesznek emiatt a rossz tapasztalat miatt is.
Honnan tudnám, hogy csak attól tartok újra meg fog történni, ami már megtörtént, vagy tényleg megérzek valamit?

ezttörölnikéne 2011.10.21. 11:02:09

@michaela77: miért,mit érdemeltél volna,hogyan lehet jól befejezni? Tudom, álljon eléd egyenesen. És az jó lett volna? "Ne haragudj, édes, de az Anitával mostanában nem csak zenét hallgatunk, hanem dugunk is. Úgyhogy ezentúl inkább legyünk barátok!" Lószart!

Muha 2011.10.21. 11:03:07

@michaela77: Szerintem is minden pasi geci.
Egyet ertek veled

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.21. 11:03:13

@jadu: nem azt mondtam hogy a népesség nagy százaléke, csak hogy van ilyen :)
Nincs gyerekem még, sőt most nőm sincs, szóval a ki kinek a gyereke lesz kérdésre most nem tudok érdemleges választ adni :)
De ha gondolod csinálhatunk, ráérek a hétvégén :D Kaphatsz G-vitamint vagy fehérje shake-t vagy ahogy tetszik :D :D

@Kytia: ne érts félre én is monogámia párti vagyok, sosem csaltam meg senkit. És most pont azért vagyok egyedül, mert szeretnék kicsit "szórakozni" :D Szerintem ez így FAIR! Ja és lehet luuzer dolog, de olyan nőt nem fogok megdugni, akinek párja, férje van. Persze ha ő titkolja el azzal nem tudok mit kezdeni.. :S

JOKKA21 2011.10.21. 11:03:19

@ezttörölnikéne: :D

@Dr. Jula Watson: Ha nem te vagy az, akkor lehet, de ha téged pattint a barátod(haver) akkor cumi van.

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Ez igaz, olyan nőnek lennék a haverja, akit nem dugnék meg, de nem vagyok nőkkel haverkodó fajta, mert azok a témák nem izgatnak, amiben ők jók, őket meg azok, amiben én.

Kytia 2011.10.21. 11:03:39

@Köldökszösz (csodalampa): Igazából nem. A nyugodt lelkiismeret olyankor a legkevesebb. Nem érzem a fölényemet, sőt. Én szégyellem magam, nem a másik fél.

@Burgenlandi opelos: Nem kötelessége semmi. Az van, amit ő akar.:)

michaela77 2011.10.21. 11:03:40

@ezttörölnikéne: azelőtt kellett volna elém állni, mielőtt elkezdett az anitával zenét hallgatni.
Elég annyit mondani, hogy ő úgy érzi ez nem megy nekünk, hagyjuk abba és kész. Aztán lehet tiszta lelkiismerettel barátkozni mással.
Én mindvégig őszinte és korrekt voltam vele. Ezt vártam volna viszont.

jadu 2011.10.21. 11:04:36

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): nem azt mondom, hogy nincsenek ösztönök. De pont azért van tudatunk és lekiismeret meg stb természetes korlátok, amik az állatoknak nincsenek, hogy az ösztöneinekt mederben tudjuk tartani. Sőt, azt sem mondom, hogy fojts el mindent magadban, mert az sem veezet jóra, de egy párkapcsolatban felelősséggel tartozol a másikért is... szóval nem az ösztönöknek kellene vezetnie mienket... remélem érted, mi a különbség.
Vannak ösztönök, de nem is kell behódolni nekük... és amikor jönnek az állatokkal, baszki, nem egyenrangúak... hagyjátok már abba az állatvilággal való pedálozást, vagy ha állatnak érzed magad, egészségedre :) ez most nem kifejezetten neked szólt ;)

Father Justice (törölt) 2011.10.21. 11:06:13

Röviden: ezért nem kell (felelőtlenül) nősülni és vakegérként élni.
Továbbá www.genetech.hu , hogy az utolsó kérdés ne legyen kérdés.
Persze igazából sajnálom a hölgyet, hiszen ha 'csak terád vágyik', akkor az a szemét mocsok megerőszakolta. Meg az összes többi is, hogy dögölnének meg!

Végül te is rájöttél, hogy amikor a házasságban félrekúrás van, azaz érzelem, becsület, tisztesség nincs, akkor már csak kb. az számít, hogy mennyi vesztenivalód van a válással. Én ezt már 18 évesen is pontosan tudtam, mégis kizárólag a magadfajta, felszarvazott hatökrök fikáznak ma is, hogy deszar agglegényként élni. Szerintem meg sokkal szarabb azért gürcölni, hogy mindenféle lemondások árán felneveld a postás kölykét, és egy utolsó baleknak érezd magad egy ribanc mellett. Kár, hogy ezt csak közel a negyvenhez látod be, de van megoldás: amellett, hogy ismét elkezdesz minőségi söröket kortyolgatni, iktass be a rendszerbe szerelmi szabadfoglalkozású hölgyeket és tömény italokat is. Tartós boldogságot nem eredményez ugyan, de legalább örömteli pillanatokat igen.

Kytia 2011.10.21. 11:06:16

@michaela77: Azért amiket korábban írtál a pasiról...gyanús volt. Szinte fogadtam volna rá, hogy valami van. Ennél azért vannak egyértelműen jobbak is.

Dr. Jula Watson 2011.10.21. 11:06:41

@michaela77: Ha alapból rettegsz, az baj, azt fel kell dolgozni. Meg ismerni kell saját magadat és a másikat is, meg kell hozzá némi emberismeret. Ez így túl általános, meg okoskodó, de valahogy ebből áll össze.
Persze én is belefutottam olyanba, hogy azt hittem ő aztán soha nem hazudna nekem, aztán volt megérzés, rákérdeztem, a szemembe nézve többszörösen tagadott: Hinni akartam neki, majd kiderült, jól éreztem én ezt.

Boris the Bullet dodger 2011.10.21. 11:06:48

@michaela77:
Jó, persze, ez normális, majd jót röhögsz rajta ha kiderül.
De addig is éld a saját életed :)

jadu 2011.10.21. 11:06:59

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): na ezzel most nagyon egyetértek :) és tetszik ez a hozzállás :)
btw, nem kérek fehérjét most, és meg van a saját készletem ;) mármint forrásom XD

Dr. Jula Watson 2011.10.21. 11:07:32

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Szerintem sem :D És nem is 3D-s technológiájú :D

Caddy 2011.10.21. 11:08:15

@SciNuBob -I hear you, mon!-: hát nagyon nagy bajban lennétek, ha mind egyformák lennénk. :D

@JOKKA21: lásd fent a válaszomat.
...jön a herceg és megment a gonosz sárkánytól. :)

cyd 2011.10.21. 11:08:40

@Muha: Hányni fog. Ha más nem keresztet.

Dr. Jula Watson 2011.10.21. 11:08:43

@JOKKA21: Háát, én sosem gerjedek olyanra aki nem gerjed rám. :) Maximum tetszhet, de a tetszetősből meg amúgy is sok van, nálam ez nem akadályozza meg a barátságot. :)

Muha 2011.10.21. 11:09:03

Matekora
-Moricka, neked mennyi jott ki?
-nekem egy marekkal.

PPK™ 2011.10.21. 11:10:37

Ez kibaszott durva. Jól tetted, hogy elverted mind a kettőt.

Megbeszélni?! Mit kell ezen megbeszélni? Magára verette a cuccot a TI ágyatokon! Arra kell törekedni, hogy a legkevesebb veszteséggel válj el. 37 éves vagy és nem 67, bőven megtalálhatod még azt, aki nem csal meg és értékeli, hogy törődsz vele (azért ultragáz, hogy ha törődik az ember a nővel, akkor az a baj, ha nem törődik vele annyit, akkor meg az a baj).

Még egy tanács: másodjára ne házasodj, akármilyen tündérvirágszál(nak tűnik) a nő.

Muha 2011.10.21. 11:10:51

@cyd:
-hannyak neked ciganykereket?
-es en neked lecsot?

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.21. 11:11:42

@Muha:

- Muha, ez volt az utolsó húzásod!
- Ohhh, tudom, tanárnő.

Kytia 2011.10.21. 11:12:04

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Értem. És meg is értem. De én sem szeretem, amikor az állatokat hozzák példának. Olyan "magyarázom a bizonyítványom" szagú a dolog. Nem jár felmentés senkinek, az embernek vállalni kell a következményeit a tetteinek.

Egyébként a fentebb említett madárfajnál, ha a hím rájön, hogy az utód nem tőle van, kilöki a fészekből. Nem neveli más utódját. Még ott is következménye van a félrelépésnek.:)

@jadu: Az állatvilágban a fajok 90%-a között semmilyen társkapcsolat nincs. Egész napjuk az élelemszerzéssel és a létfenntartással telik és évente egyszer (általában tavasszal) megéreznek valami szagot és beugranak a bokorba a szag tulajdonosával. Ez volt a kapcsolat és a szex, aztán csókolom, mennek is dolgukra. Okos emberek mit hámoznak ki ebből? Hogy a legtöbb faj nem monogám, tehát az ember sem.:DDDD

michaela77 2011.10.21. 11:12:23

@Dr. Jula Watson: ismerem magam annyira, hogy tudom naiv vagyok és mindenkiről a legjobbat feltételezem, amellett, hogy elképzelni mindenkiről el tudom a legrosszabbat is:) De aztán nagyon meglepődök, ha mégis a rossz következik be, mert igazából nem gondoltam én azt komolyan:)
Szóval ha tudom, hogy naiv vagyok, max. annyit tehetek, hogy folyton gyanakszom. De az megint nem megoldás, mert megint ugyanott vagyok.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.21. 11:12:28

@Muha: Nemá! Ez volt a kedvenc viccem sokáig. Megunhatatlanul tudok röhögni rajta.

ezttörölnikéne 2011.10.21. 11:13:15

@michaela77: tényleg nem akarok kötekedni,megértem,hogy mit érzel most. De,én kívülálló vagyok.Szóval szerintem könnyen lehet, hogy eleinte tényleg csak beszélgettek.Mint barátok. És nem feltétlenül vette észre,hogy mikor változtak meg a dolgok.Legkésőbb nyilván akkor,amikor először megtörtént a dolog,de akkor ugye máris a megcsalás esete forog fenn. Tehát máris elkésett a tisztességes viselkedéssel.

Kytia 2011.10.21. 11:13:17

@Kytia: Mármint a fajoknál az egyedek között nincs kapcsolat, nem a fajok között. Az azért durva lenne.:DDD

Burgenlandi opelos 2011.10.21. 11:13:30

@Father Justice: Hagyd már végre a kurvákat meg a tömény italokat, van más lehetőség is, nem élhet mindenki a kamionsofőrök szellemi színvonalán.

Caddy 2011.10.21. 11:14:12

@Dr. Jula Watson: :D:D:D

Muhaszíta elég lesz, köszönöm.:D:D

indapass90210 2011.10.21. 11:14:45

@Dr. Jula Watson: mellenként 24 inch elég lesz? :D

michaela77 2011.10.21. 11:15:24

@ezttörölnikéne: azt hiszem nem értjük egymást. Szerintem valaki olyannal találkozni titokban, a hátam mögött, akiről tudja, hogy nyomul rá és odavan érte, emellett pedig tudja, hogy utálom, az rohadtul nem fér bele a párkapcsolatba, akár csak beszélgetés akár nem.
Nálunk ez fűszerezve volt azzal, hogy heti két éjszakánál többet soha nem töltött nálam, mert ő azt nem bírja, neki a saját ágya kell. Ehhez képest a plusz egy éjszakát a csajnál simán kibírta valahogy.

Muha 2011.10.21. 11:15:29

@Köldökszösz (csodalampa):
-ez nem is a koldokom
-nekem sem a kisujjam

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.21. 11:15:58

@ezttörölnikéne: Szerintem még mindig tisztességesebb az első coitus után odaállni, és azt mondani:
Hülye voltam, elbasztam, szevasz. Légy boldog.

De az, hogy utána még ágyrajárok holideholoda, az hányinger.

Burgenlandi opelos 2011.10.21. 11:16:03

@Muha:
-Most jön fel a nap!
-Miért, olyat is ittunk?

Чапаев 2011.10.21. 11:16:15

@Dövan: Na igen, a skizofréniát is van még hova fejleszteni... ;)

Muha 2011.10.21. 11:17:00

@Caddy: Nema. En meg el se mentem.
Csak meg egy kicsit, joooo?
Csak a veget egy picit.

:)

michaela77 2011.10.21. 11:17:06

@ezttörölnikéne: ja, és pláne nem fér bele ott alvással, egy olyan nővel egy lakásban, aki akkor is mászott rá, amikor én ott voltam.

Dr. Jula Watson 2011.10.21. 11:17:22

@michaela77: Nem kell folyton gyanakodni. És itt nem a naivitásról van szó. Csak tudd mit miért érzel, miből jött, hogyan alakult ki, és akkor sokkal jobban tudod értékelni a helyzetet is. Szerintem.

SciNu 2011.10.21. 11:17:23

@Caddy: főleg ha mind olyanok lennétek mint jokka nézőpontjából :D

@Muha: De csak azért mert te még szűz vagy :D

JOKKA21 2011.10.21. 11:17:47

@Caddy: Nem ment meg, mert a herceget legyőzöm és a foglyom maradsz.:)

@Dr. Jula Watson: Jobb nem barátkozni a nőkkel én azt mondom.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.21. 11:17:54

@Muha:
- Kontrázz Gazsi, jön a szakadék!!!
- Hadé-dik-dik-dik!

Dr. Jula Watson 2011.10.21. 11:18:17

@Dövan: Nem a méretet, a felbontást kérdeztem. Hiába 24 inch, ha csak 640X780-as :D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.21. 11:18:41

@Burgenlandi opelos:
- Te Pisti, neked van házid?
- Van. Töltsek?

ezttörölnikéne 2011.10.21. 11:20:19

@michaela77: igen, ezért is nem szoktam kommentelni,csak most valahogy rám jött:) Nem ismerjük a részleteket,nem ismerjük a másik fél álláspontját,így azért nehéz megmondani a tutit.Nem mintha egyébként ezt kívánnám tenni. És belőlem ezek a helyzetek mindig az ördög ügyvédje szerepet hozzák elő:)
Szóval a te életed,a te döntésed. Kívánom,hogy a megfelelő tanulságokat vond le a történtekből! :)

Muha 2011.10.21. 11:23:17

-miert nem jon ki tavasszal a medve a barlangjabol?
-????
-mert megdoglott.

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.21. 11:24:03

@Kytia: "De én sem szeretem, amikor az állatokat hozzák példának." Banyek, hiszen te hoztad a madarakat példának :D

@jadu: amen :)

@JOKKA21: Nem megyünk el bulizni valamikor? Mint 2 magányos frakas :D Jöhetnek más magányos farkasok is innen a blogról, aztán majd jól körbenevetjük egymást, ahogy sorban beégünk :D Na tuti ötlet? :)

cyd 2011.10.21. 11:24:09

@ezttörölnikéne: Nem csak ez volt a gond a mandróval. Ez csak a vége volt. michaela is tudta, csak nem akarta tudomásul venni. Az ember már csak ilyen reménykedő fajta.

indapass90210 2011.10.21. 11:25:51

@Dr. Jula Watson: abból talán a legkisebb felbontású is 1920x1080. De majd zoomolunk.

Frigyesur (törölt) 2011.10.21. 11:26:06

Basszus. Ez gaz ;(

1. "Erre azt felelte, hogy nem volt tudatos, „csak úgy megtörtént”. Ilyen létezik?"
Nem. El ne hidd. Aki megcsalt, annak mar semmit sem hiszunk el, mert gerinctelen.

2. "Lehet, hogy sosem tudom megbocsátani, és inkább mégis válni kéne? Ti mit tennétek a helyemben?"
Valas. Gondolkozas es habozas nelkul. Megcsalt, siman kimondjak.

A valas nem anyagi csod. Gyerektartas a gyereknek itelnek. Ezt mindenkepp fizetned kell. Nem is tudom, nalunk iteltek mar olyat, hogy asszonytartas? :O

Boris the Bullet dodger 2011.10.21. 11:26:22

@ezttörölnikéne:
Az a gond, hogy a tisztességes viselkedéssel már akkor elkésett, amikor sunnyogni kezdett. Sőt, igazából mindkettejükkel tisztességtelen volt. Ha valaki tényleg a barátom, akkor a barátságunkat felvállalom és nem bujkálok. Ahogy a másiknak sem hazudom hogy otthon az ágyamban csicsikáltam, miközben másnál voltam egész éjjel.

cyd 2011.10.21. 11:28:27

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Elég ha másnap kiposztolod. Úgy is oldalbaröhöglek Jokkástúl és nem lesz egy jokkányi lelkiismeretfudalásom se.

Burgenlandi opelos 2011.10.21. 11:30:41

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Miből gondolod hogy beégünk? Aratni fogunk. Én kombájnnal megyek.

Dr. Jula Watson 2011.10.21. 11:33:58

@Dövan: Így oké :) Ez már közelít egy válaszhoz a kérdésre. :)

cyd 2011.10.21. 11:34:20

@michaela77: Ha ettől jobb: nekem folyamatosan szar napjaim vannak mostanság :)

michaela77 2011.10.21. 11:34:56

@cyd: akarsz róla beszélni?:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.21. 11:35:12

@Frigyesur:

Igazából úgy kéne a gyerektartást fizetni, hogy kell ez az a gyereknek, és nem pénzt ad az apa, hanem az adott dolgot megveszi. Mert én sem adnék pénzt amit aztán a nő vagy a gyerekre költ vagy nem, hanem direktbe megvenni azt amit kell.

Kytia 2011.10.21. 11:35:46

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Jóóó, de azzal én nem azt akartam magyarázni, hogy nekem azért szabad félrekúrni, mert a madár is megteszi.:))) De vannak, akik konkrétan így érvelnek.

@Frigyesur: Régen volt ilyen. Az egyik kedvenc könyve Füst Milán: Feleségem története. Abban a nőnek alá kell írnia egy papírt, hogy szeretője volt, különben a férj a válás után fizethette volna az eltartást.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.21. 11:35:49

@jadu:
ad1 Honnan veszed, hogy az állatoknak nincs ilyen?

ad2 Tévedsz. A tudat lényegében arra való, hogy megideologizáljuk/elfojtsuk az ösztönkésztetéseket. A lelkiismeret pedig tudattalan bosszúja ezért.

ad3 Te mégis minek érzed magad? UFO-nak? Jóindulatú feltételezéssel élve egy olyan földi élőlény vagy, amelyik az ember nevet kapta a szőrtelen kétlábú lények egy meglehetősen kis csoportjától. (Persze autentikusan csak akkor vagy ember ha hím vagy, mert ez szó ugye hagyományosan hímnemű egyedet jelöl.)
Nyugodj meg, kizárt hogy a gorillák, vagy a patkányok magukat állatnak hívják!
(Persze az is, hogy gorillának, vagy patkánynak.)

Azért az bíztató, hogy magad is csupán a feltételes módig merészkedsz:"nem az ösztönöknek kellene vezetnie mienket".
:-D

Rebelde 2011.10.21. 11:36:06

az ilyen nem csak úgy történik, az asszony oszkár díjas színésznő és profi hazudozó, de lehet tovább hallgatni a holdfény szonátát és belepusztulni

Чапаев 2011.10.21. 11:36:14

@Kytia: Navárjá', ha a fajok között nincs kapcsolat, az nem a fajtalanság, vagy keverem valamivel? )

Szöszi 28 2011.10.21. 11:36:25

Tökéletesen megérdemelték a verést mindketten. Szar helyzet, de én mindenképpen a válás mellett döntenék, nem élnék tovább valakivel, akitől rosszul vagyok.

Boris the Bullet dodger 2011.10.21. 11:36:30

@michaela77:
Nekem igazából már egy hete szar napjaim vannak :)
De nem kapcsolati gond, inkább üzleti és sokszámjegyű. De ma részben megoldódott és úgy fest a jövő héten már minden oké.

Dr. Jula Watson 2011.10.21. 11:37:56

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Nehéz kérdés ez a gyerektartás, mert egy gyerek bekerülését nehéz számszerűsíteni. És igen, sokszor azt sem lehet számonkérni, hogy azt az összeget bizony a gyerekre költötte-e vagy pedig épp egy divatos sminkcuccra.

Kytia 2011.10.21. 11:38:55

@cyd: "nem lesz egy jokkányi lelkiismeretfudalásom se"

:DDDDDDDDD

cyd 2011.10.21. 11:38:55

@michaela77: kb leszarom, majd elmúlik, változik, valami lesz

Muha 2011.10.21. 11:39:29

Ugy latom megint csak en vagyok sikeres es vannak jo napjaim.

Evvan.
Gecijol nyomom.

Sexeeeeebejbeeeee jejejjjjeeee

Dr. Jula Watson 2011.10.21. 11:41:22

@Muha: Nyomjad bébi, nyomjad csak :D

Szöszi 28 2011.10.21. 11:43:17

@Muha: Nem, nem. Nekem is elég jó napjaim vannak:) Úgyis jobbak, mint neked:D

2011.10.21. 11:44:58

@Kytia: egyetértek veled.

Kytia 2011.10.21. 11:45:14

@Nathan D'Xantine: "A tudat lényegében arra való, hogy megideologizáljuk/elfojtsuk az ösztönkésztetéseket."

És vajon miért tesszük ezt? Azért, mert felépített közösségekben élünk, ahol szabályok vannak és ha mindenki csak menne az ösztönei után, akkor egy métert nem haladna semmi soha. Már akkor megerőszakoljuk a természetet, amikor a vekker csörgésére ébresztjük fel magunkat. Ha nem tetszik, el lehet menni az őserdőbe tarzankodni egyedül.:))

@Muha: Esetleg, ha bóktippekre lenne szükséged: "Jól nézel ki. Hánytál?":)

Muha 2011.10.21. 11:45:22

@Kata1987: Tutira nem
Mert neked nelkuloznod kell muhat nekem meg nem:P

Caddy 2011.10.21. 11:46:35

@Muha: na jó, lásd milyen jó napom van ma. Csak egy kicsit, mert Prrréntek van! :)

@SciNuBob -I hear you, mon!-: abból a nézőpontból az vagyok, olyan vagyok, vagy mi vagyok. :D

@JOKKA21: neked milyen meséket olvastak a szüleid? :D

Boris the Bullet dodger 2011.10.21. 11:46:48

@Dr. Jula Watson:
Gyanús ez a nagy egyetértés. Valld be hogy te valójában én vagyok :)

dr. gernika 2011.10.21. 11:47:03

@A polcfúró: Akivel én a napfogyatkozást néztem, az egy hónapon belül ment a levesbe.

Muha 2011.10.21. 11:47:03

@Kytia: Nincs szuksegem tippekre. Tutira menek mindig mer jo vagyok.
Muhajo vagyok:)

Szöszi 28 2011.10.21. 11:47:26

@Muha: Ezen változtathatunk ;) háháhá:D

Caddy 2011.10.21. 11:47:57

@Muha: te ne igyál ma több kávét Hami. :D:D:D:D

Muha 2011.10.21. 11:48:59

@gernika: Akivel en meg napfogyit nezek tutira megdugom.
100%-os a mutatom.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.21. 11:49:00

@Kytia: Van egy (talán) rossz hírem!
Abban a bizonyos őserdőben szintén felépített közösségek élnek. (A hangyától az elefántig.)
Ergo a tudattól ott sem lehet szabadulni... A vekkertől persze igen, de attól New Yorkban is meg lehet.

Szöszi 28 2011.10.21. 11:49:11

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Nem rontod el:D Mert lenéztem és látom, hogy ott vannak:) Nem vagyok lapos:D

Dr. Jula Watson 2011.10.21. 11:49:27

@Boris the Bullet dodger: Azt mondod, hogy a posztolókorabeli férfi lennék? Pedig a női megérzésem mást súg. De várj! Akkor nem is lehet ilyenem. De akkor küldj te képet Dövannak a cicinkről jó? :D

A polcfúró 2011.10.21. 11:49:53

@Muha: Akkor szerencsés voltál! :)

Kytia 2011.10.21. 11:50:23

@gernika: Lehetséges, hogy a napfogyatkozás nem is azért van megrendelve, hogy megtaláld közben az igazit?:DDD

Akivel én napfogyatkozást néztem, az a legjobb barátnőm volt és utána irgalmatlanul bebasztunk. Igaz, csak 16 évesek voltunk.:)

Muha 2011.10.21. 11:50:24

@Kata1987: Nem tudtok!
Heheheee

@Caddy: Pedig pont a kaven spekulalgattam.
De majd inkabb del utan. :)

Kytia 2011.10.21. 11:51:22

@Nathan D'Xantine: Igaz, még ott sem menekülsz.:)

Dr. Jula Watson 2011.10.21. 11:52:15

@Muha: Azt főzhetnél nekem is. Reggel nem tudtam rácsavarni a kávétartót a gépre, olyan erőtlen voltam. :)

Muha 2011.10.21. 11:52:22

@A polcfúró: Ez nem szerencse kerdese.
Jo vagyok.
Tuuuuul jooo.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.21. 11:54:14

@Kata1987:

Dehogynem. Csak mentegetőzöl. A segged is nagy. :) Nem küldtél képet, se Scinunak se nekem. Addig nem is tudsz meggyőzni senkit semmiről. :)

@Kytia:

Én melóból jöttem haza, öltönyben nyakkendőben. És a Vörösmarty téren láttam. De nem rúgtam be :) Meg asszem nem is jöttem össze senkivel.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.21. 11:54:14

Megjegyzem a nap jótanácsa se gyenge...

"...ha megcsalod az uradat, legalább vegyetek ki szobát."

Boris the Bullet dodger 2011.10.21. 11:54:24

@Dr. Jula Watson:
Éppen küldhetek :)
Vajon a bekecs zavarja? :D

A polcfúró 2011.10.21. 11:54:44

@Boris the Bullet dodger: Igazad van, szerintem @ezttörölnikéne: itt csak arra céloz, hogy nem úgy indult a dolog és lehet h a titkolózás azért volt (mi cseppet sem enyhíti a sunnyogás tényét), mert a nő féltékeny volt, a pasi szerint akkor még alaptalanul és ő csak barátkozni akart. Egy nyílt és őszinte kapcsolatba persze ez nem fér bele!

Muha 2011.10.21. 11:54:58

@Dr. Jula Watson: Nekem ment. Olyan kavet foztem reggel hogy sokkot kaptam.
Nagyon jo lett.

Frigyesur (törölt) 2011.10.21. 11:55:02

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Azert azt eleg nehez elvalasztani, hogy mennyivel tobb kaja, pia satöbbi fogy a gyerek miatt. Mondjuk nyilvan realis osszeget kene megallapitani, es hogy a gyerek hianyt szenved-e, azt lathatosagkor ugyis megtudja. Szal elvileg a biron mulik a dolog.

@Kytia: Mondjuk ebbol a gyerekkel valo otthonmaradas miatt kiesett ido szamitana bele, es slussz. Nem?

@Nathan D'Xantine: Na de a lehet es mennyire gyakori nem egeszen ugyanaz. Nalunk sztem ez nem olyan jellemzo, mint nyugaton.

Dr. Jula Watson 2011.10.21. 11:55:30

@Nathan D'Xantine: Kérem, kérem! :) *bociszemekkel néz*

jadu 2011.10.21. 11:55:38

@Nathan D'Xantine: mivel azt is mondtam, h nem jó, ha elfojtunk mindent...
ha neked ennyi embernek lenni... hajrá, te remek példány... csupasz majom trazan szerti Janet és a többi majmot is ;)

Kytia 2011.10.21. 11:56:11

@Caddy: Az ugye tudjátok, hogy a valóságban a királylány mindig a sárkányba szerelmes? Így van, biza'.:)

jadu 2011.10.21. 11:57:16

@Kytia: jól szóltál :D amen XD

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.21. 11:57:20

@Frigyesur:

Egy barátom van ilyen helyzetben most. Ő azt csinálja, hogy bevásárol a GYEREKNEK. Megveszi azt amit kell, meg vesz neki kaját. A nőnek a egy kurva vasat nem ad. Tudja hogy elbaszná. Mondjuk ezt a módszert anutám mondta neki. Anutám naon goni tud lenni :)

Muha 2011.10.21. 11:57:29

@Kytia: Aaa aaa
Rosszul tudod.
A kiralyfi szerelmes a sarkanyba!

A polcfúró 2011.10.21. 11:57:56

@Kytia: Persze, mert az nagy, erős és annyira kell neki a királylány, elrabolni is képes
!!!!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.21. 11:58:01

@Kytia:

Kivéve a Shrekben, mert ott a szamárba :D

Kytia 2011.10.21. 11:58:01

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Nahát, ilyen is van?:DD

@Frigyesur: Hogy most hogy van, azt nem tudom. A könyvben még gyerekük sem volt.

Dr. Jula Watson 2011.10.21. 11:59:01

@Muha: Látod, és önző módon nem adtál belőle :P

@Kytia: :DD

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.21. 11:59:21

@Frigyesur: Mert a haldokló nyugaton még mindig idejétmúlt hímsoviniszta módon kezelik a kérdést...

(Bár emlékeim szerint ott már ítéltek "pasitartást" is, míg nálunk még nem.)

Nézd, ha közösen egyeznek és belevesznek ilyet, hát megítélik.
Ha a nő ezt perrel akarja kikényszeríteni, hát alapos indokokat kell összehoznia... kétlem, hogy ez ma Magyarországon könnyű lenne... És gyanítom nyugaton sem olyan eccerű.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.21. 12:00:28

@Kytia:

VOLT!

@Dr. Jula Watson:

Te sem mondod el AZT, akkor ne is számíts kávéra! :) Undi.

Dr. Jula Watson 2011.10.21. 12:01:22

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: És lelakatolja anyuka elől a hűtőt, nehogy az egye meg a bevásárolt párizsit? Vagy ezt hogyan oldja meg?

Frigyesur (törölt) 2011.10.21. 12:01:38

@michaela77: O banyek. ;( Meg jo, hogy nem jelentetted be magad hozza, meg ilyenek.

Normalis kapcsolatban telleg alap lenne, hogy elore szol, es nem tiltas, hanem a masik erzeseinek figyelembe vetele.

Kytia 2011.10.21. 12:01:55

@jadu: Látom, tarzanilag egy rugóra járunk.:DDDD

@Muha: Ó. A sárkány meg az öreg királyba?:DD

@A polcfúró: Hát meg ugye alázza naphosszat és olyan határozott, meg férfias.:DD

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Neeem. A sárkány szerelmes a szamárba.:DD

michaela77 2011.10.21. 12:02:47

@Frigyesur: de igen, két hete bejelentett magához, megcsináltatta a lakcímkártyámat és az új forgalmimat is.

Dr. Jula Watson 2011.10.21. 12:03:10

@Muha: Tudhatnád, én mindig kérek! :)

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Zsarolsz?:)

@Nathan D'Xantine: Már ott is vagyok. Végre egy figyelmes férfi :)

Jó ez a 3 hozzászólás így egymás alatt :)

Boris the Bullet dodger 2011.10.21. 12:03:14

@Dr. Jula Watson:
Majd azt mondjuk, fáztál ;) Vagy fáztunk. Vagy mittudomén :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.21. 12:03:16

@Dr. Jula Watson:

Nem, csak azt lehetetleníti el, hogy a nő elbulizza, vagy magára költse a pénzt. Ha felzabálja a gyereke elől a kaját, akkor ez egy újabb dolog ami miatt elperelhető a gyerek tőle :)

Muha 2011.10.21. 12:03:40

@Kytia: A sarkany meg belem!
:)

Kytia 2011.10.21. 12:04:03

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Már úgy értem, hogy nem a te életedben van/volt ilyen, hanem a napfogyatkozáséban.:DD

Dr. Jula Watson 2011.10.21. 12:04:28

@Kytia: és kié lesz a szegény szorgalmas szolgálólány? :)

Muha 2011.10.21. 12:04:32

@Dr. Jula Watson: Felirom muhakek kis post it-re es raragasztom a kofimasinra:)

Muha 2011.10.21. 12:05:12

@Dr. Jula Watson: Azt a lovasz gyerek reszeli:)

Kytia 2011.10.21. 12:05:31

@Muha: Te mi vagy? A hófehér paripa?:DD

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.21. 12:06:13

@jadu: Szelektív elfojtás? Ügyes! És mi is határozná ezt meg? A tudatod? És mire alapozva? Hagyományokra pl? Hallgatólagos közmegegyezésen alapuló szabályokra? Vagy miképp képzeled?

Ennyi embernek lenni?
Hol kisebbítettem volna az emberi létet a te elképzelésedhez képest? Nem vontam ki belőle semmit! Maradt minden. (A természeti korlátról nem beszéltem ugyan, de nem is tagadtam létét.) Ellenkezőleg. A többi élőlényt vontam be ugyane körbe.
Tettem ezt azért, mert nem gondolom, hogy valmi felsőbbrendű faj lennék. Ebben speciel különbözöm a fehér ember faji felsőbbrendűségi mítoszának kíváló archetipusától Tarzantól.

Persze Jane-t azért ösztönösen blokkolnám!

Kytia 2011.10.21. 12:06:17

@Dr. Jula Watson: Természetesen a sárkányé. Csak nem feleségként, hanem szeretőként.:DDD

Szöszi 28 2011.10.21. 12:06:19

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Egy kép alapján nem fogod tudni megállapítani, hogy a fenekem normál méretű és nem vagyok lapos:D Ahogy én se tudnám megállapítani rólad egy kép alapján, hogy jó e vagy rossz a felsőtested:)

Frigyesur (törölt) 2011.10.21. 12:06:39

@A polcfúró: Az :D

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Tudom, 1 Tatjana :D Jo, de nemcsak kaja ruha van, hanem nagyobb a rezsikoltseg, ilyenek.
Bar felelossegteljes apanak igy kene gondolkodnia, csak nem ertem miert nem indit gyerekelhelyezesi pert?

@Kytia: Az akkor mas. En egy elvaltat sem ismerek, passz. Ja, de. De ott gyerektartas volt, korrekten.

@Nathan D'Xantine: Ööö, en nem ezt firtattam.

Muha 2011.10.21. 12:07:00

@Kytia: Eeee eeee, nem.
En a hetedhetorszagon is tuli uvehegy tetejerol csodalhato gyonyoruseges aranymuha vagyok.

Muha 2011.10.21. 12:08:31

@Kata1987: Bezzeg az en kepemrol egybol sugarzik a sexyseg :)

Muha 2011.10.21. 12:09:13

@Nathan D'Xantine: Upsz .
Neked veged.
Jo utat!
:)

Dr. Jula Watson 2011.10.21. 12:09:16

@Boris the Bullet dodger: Oké, ma te beszélsz helyettem :)

@Muha: Csak nehogy elfeledd el is olvasni. És persze tölteni nekem. :*

@Kytia: Akkor jól jár, mert a sárkány úgyis a királylányt alázza :D

Frigyesur (törölt) 2011.10.21. 12:09:33

@Kata1987: En siman meg, ha jo a kep. Kivetel, ha nagyon amorf vagy :D De centikbol is egyszeru. Mellnel csak mellallati kormeret es mellboseg kell. Csiponel meg maga a medence szelessege.

Muha 2011.10.21. 12:10:01

@Dr. Jula Watson: Olvasni nem tudok. :)

Majd rajzolom.
:)

Szöszi 28 2011.10.21. 12:10:11

@Muha: Igen, ez kétségkívül így van:D

Father Justice (törölt) 2011.10.21. 12:10:16

Igen, kifejezetten életszagú megoldás a válás a posztíró helyzetében. A lakást valószínűleg el kell adniuk, hogy egyáltalán osztozni tudjanak (kivásárolni úgysem tudná a nő), aztán még csengetheti a gyerektartást is. Eddig is hónapról hónapra éltek, mi lenne a valószínűsíthető folytatás? Elmegy albérletbe, és az alapvető szükségleteket zsömle + víz szintre korlátozza, hogy a plusz kiadások mellett is meg tudjon élni valahogy? Aztán ha úgy sem sikerül, irány Sherwood vagy vissza a szülőkhöz - ha élnek még?

Szóval nem mindegy, hogy a "szerényebb körülmények között fogok élni, de megmarad a tartásom" vagy "nincstelen leszek, de megmarad a tartásom" kombináció közül kell választani. Igazából ez a fő probléma a posztíró szemszögéből nézve.

Frigyesur (törölt) 2011.10.21. 12:10:49

@Nathan D'Xantine: Hat hogy mennyire gyakori. Szoval ha van 1-2 eset a tobb ezerbol, akkor nemigen lehet vele peldalozni.

Dr. Jula Watson 2011.10.21. 12:11:33

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Van amikor ez nem is olyan könnyen bizonyítható. Mint az az anyuka, aki kieszi a pörköltből a csirkecombot, és a zuzát hagyja a gyerekeknek. :S

@Muha: A végeredmény számít. :)

Dr. Jula Watson 2011.10.21. 12:12:13

@Kytia: hogy őt kefélje a lovászfiú?

Muha 2011.10.21. 12:13:06

@Dr. Jula Watson: Tul meno vagyok a loszaghoz!
:)

@Kata1987: Buksisimi

dr. gernika 2011.10.21. 12:13:32

@jadu: Jah, vidéki uncsitesómék is bumm elváltak tavaly a megcsalás után, most meg úgy néz ki, ki fognak békülni. És az anyagiak benne vannak a döntésben. Én még egyikükkel sem beszéltem, beleszólni sem akarok, csak remélem, hogy a kapcsolatot is rendbe akarják hozni, nem csak a milláikat féltik.

jadu 2011.10.21. 12:14:54

@Nathan D'Xantine: hagyd már ezt, pont nálad jön elő a kettős mérce... mert te csak állandóan a szexualitásról beszélsz. Szelektív elfojtás van.. ebben élünk, tetszik vagy sem, mert a BTK rendesen megszabályozza az ösztöneinket. Meg a szocializáció és a neveltetésünk...
Igen, tulképp nem is az ember vágja tönkre a Földet és irtja ki a más fajokat... mert semmi impakttal nem vagyunk a világra, mert jelentéktelenek vagyunk.. ááá nem, csak ugyanolyan rangban vagyunk mint a pingvinek...

ott kisebbítetted le, amikor felemelted az ösztönöket... ;) S míg én a természetes korlátokról beszélek, amik adottak, és emeltem ki, addig te all hail instincts-el jössz itt...

amúgy úgy érzem, h erősen elméleti a vitnk, mert nem gondolom, hogy ha majd lesz csajod első este megcsalnád, mert áll a pöcsöd. Sőt, azt sem hiszem, h örülnél annak, ha a kapcsolatod elején miután egy jót "testmozogtatok" a szerelmeddel, de neki másnap délután is viszketne és a haveroddal kefélne... de hisz ösztön XD

szóval... amíg te ezt mondod, addig én azt... elméleti az egész... de izgalmas legalább ;)

cyd 2011.10.21. 12:15:03

Azon filózok, hogy ez lehet a tegnapi poszt leírása a jóbarát szemszögéből. És annyira elverte a mai a tegnapi posztert, hogy az meg behaluzta az édeshármast.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.21. 12:15:11

@Frigyesur:

A rezsit úgy oldja meg, hogy befizet pár számlát. :) De egy kurva vasat nem ad kézbe. :)

Frigyesur (törölt) 2011.10.21. 12:15:30

@gernika: Telleg, mit is segitettel a nyugdijasoknak? :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.21. 12:16:19

@Muha: Nemnem! Nem én számoltam ki hol lépjünk ki a hipertérből! AAaaarghhhh...

A polcfúró 2011.10.21. 12:17:10

@Frigyesur: Na találtam egyet ezen a gépen is. Dobj már lécci egy mélt, mert ide nem tok csatolni...

Muha 2011.10.21. 12:18:43

@A polcfúró: Nekem is kuldjel kepet magadrol

Dr. Jula Watson 2011.10.21. 12:18:50

@cyd: :D:D:D:D

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Ez egyébként egy jó módszer lehet.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.21. 12:19:24

@Frigyesur:

Az egyik elesett, és nem rúgta fejbe, hanem felsegítette, a másikat meg útbaigazította. Szerintem ez csak diverzió, hogy odaédesgesse magához őket, hogy valami sokkal kegyetlenebbül elbánhasson velük, mint Kadhafival a lázadók! :)

Frigyesur (törölt) 2011.10.21. 12:19:43

@michaela77: A francba. :@

Ha ettol jobban erzed magad, akkor csatlakozom cydhez: nekem is sz*r napjaim vannak mar egy joideje. :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.21. 12:20:00

@Dr. Jula Watson:

Tudom. Anyám tanácsolta a barátomnak. :) Anyám nagyon genya tud lenni :)

Caddy 2011.10.21. 12:20:21

Feladom, ma nem lehet veletek beszélni. :D

Cicalány, na te sem vagy igazi királylány, ha itt a sárknyt emlegeted. :D:D:D

michaela77 2011.10.21. 12:20:29

@Frigyesur: te sem akarsz róla beszélni?:)

Muha 2011.10.21. 12:20:53

Demotivalo elso kep!!!
Most

cyd 2011.10.21. 12:22:24

@Frigyesur: Te sem vagy a régi. Egy sötét nagyúr mióta csatlakozik bárkihez is, hát még... *legyint*

Muha 2011.10.21. 12:22:27

@Caddy: Velem lehet velem lehet

Muha 2011.10.21. 12:23:45

@Frigyesur: Rendbetegyek neked mindent?

dr. gernika 2011.10.21. 12:24:51

@Dominó: Nem önfényezés volt, csak elmondta, hogy nem volt az asszony elhanyagolva, azaz nem amiatt dugott félre.

Muha 2011.10.21. 12:25:08

Uuuu enyem es Apukamnak adom ajiba

Caddy 2011.10.21. 12:27:05

Egy muhakék kislány átvette az uralmat. :D

A polcfúró 2011.10.21. 12:27:59

@Kytia: Most mér mondod! Otton sincs egész nap...de amikor hazamegy, előre dobja a buzogányát(!), hogy a csaj tudja, h érkezik és eldughassa az emberfaszit. Nem is csinál nagy balhét, pedig emberszagot érzett! :D Kap kaját, azt a csaj simogassa a buksiját és elalszik! :D

A polcfúró 2011.10.21. 12:28:47

@Muha: nem, te tegnap dobtál kedves!

Muha 2011.10.21. 12:29:30

@A polcfúró: Bassszus, jut eszembe egy csajt meg tavaly bedugtam az agynemutartoba.
Gecibe!

:)

dr. gernika 2011.10.21. 12:29:54

@Madpapa: Nem, napi 1-2 sör volt az adagja, és mikor gyerek lett, arról mondott le.
Amúgy az asszony költözzön vissza a barinőhöz, poszter meg majd fedezi a rezsit a zasszony ruhapénzéből meg a megspórolt étterem/színházból.

Muha 2011.10.21. 12:31:08

@A polcfúró: Nah, kuldjed szepen leccilevccciiiiii

Frigyesur (törölt) 2011.10.21. 12:33:50

@A polcfúró: Dobtam.

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Egyertelmu. Jo taktika a gyanu elaltatasa. *kacsint*

@michaela77: Miert, attol jobb lenne neked? :D

@cyd: Vissza se vagok. Elvezkednel csak a genyo szerepeben, es azt nem akarom, hehe ;)

@Muha: Nem a kislanynak kell segiteni az apjanak, milyen lenne mar. Gazos lenne.

Muha 2011.10.21. 12:34:51

@Frigyesur: Cccccc, ha segitek nem kislany vagyok hanem skywalker.
Azt meg lehet

michaela77 2011.10.21. 12:36:13

@Frigyesur: szeretem más nyomorát, kisebbnek tűnik tőle az enyém:)

Szöszi 28 2011.10.21. 12:37:23

@A polcfúró: De én nem;) Jöhet egy kép nekem is:D

Чапаев 2011.10.21. 12:37:37

@A polcfúró: Dehogy dobja előre, nem "mobil buzogány" az, simán elér a sárkánytól hazáig! :D

Muha 2011.10.21. 12:37:51

@A polcfúró: Kulgyel kepet kuldjel kepet tiriririii tiririririiii

Muha 2011.10.21. 12:39:20

Aki kap kepet kulfje mar el nekem de ne a regi mailcimemre mer az meghalt.

Elerhetetlen vagyok most, nagyon. :)

Frigyesur (törölt) 2011.10.21. 12:39:47

@Muha: Akkor rugd seggbe azt, aki eltuntette, ami tegnap kiesett a zsebembol. Ha az ember felig mar beteg fasza keresgelni a sotetben, hidegben, esoben, kifejezetten jot tesz.

A polcfúró 2011.10.21. 12:40:19

@Muha: :D

Aki eccő dobott má ne jöjjön kuncsorogni!

De azé könyörghecc hátha....

Különben csak 1 szar képet sikerült találnom ezen, de majd bepótolom a hiányosságokat!

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.21. 12:41:48

@jadu: Szexualitás???? Hol? Jane blokkolása (ami egy sor a 11-ből, és ami ugye poén) lenne az "állandóan"?
Meglepő. Viszont érdekes információ rólad.

Most pedig kapaszkodj!
Mert tök újszerű infok következnek!
A BTK nem szabályoz semilyen ösztönt. (Ha találsz benne ilyet, akkor copy, please!) A BTK megállapítja mely cselekvések számítanak BŰNcselekménynek, legyenek azok ösztönösek, vagy tudatosak. Továbbá jelzett mű kitér arra is, hogy a törvénykönv összeállítói ilyen esetekre milyen büntetést tartanak kívánatosnak.
A szocializáció(ami egyben ugye a neveltetésed is) pedig nem épp szelektív.
E fenti két alapon létrejövő elfojtási kényszereink nem választhatóak. Meghaladhatóak, de a kényszer az elfojtásra adott lesz.
Az én megjegyzésem arra vonatkozott, hogy ugyan áruld már el, mi alapján fogod kiválasztani, hogy melyik késztetést NEM fogod elfojtani?

Miért ne vágná gallyra az ember a földet? EZT valahol vitattam volna? Szerinted ez a tény emel ki minket az állatvilágból? Rossz hírem van. Más élőlények is hajlamosak totál tönkretenni a környezetüket. Pl én még életemben nem láttam kecskét füvet vetni. Adott területet kopárra legelni igen, vetni nem. Te igen?
Egyetlen ragadozó sem mérlegeli, hogy az épp elejtett zsákmány vajon fajának utolsó példánya volt-e...
Te láttál már olyat hogy egy oroszlán buzgón tanulmányozza a veszélyeztetett fajok listáját, majd odafordul a többiekhez: Bocs csajok ezt a hiperspirálszarvú antilopot most nem nyomhatjuk le, mert már csak 100 van belőle...?

Téged amúgy zavar, ha a pingvinnel egyenrangúnak kell érezned magad? Érdekes... Főleg egy környezetért ennyire aggódó lélektől.

Meg kéne tanulni olvasni. Ha már felsőbbrendű vagy mint egy pingvin. Én ugyan nem emeltem sehova az ösztönöket.
Arra utaltam, hogy tudat létezik minden más lénynél is. Az ösztönöket meg nem kell sehova emelni, köszönik szépen elég erősek így is. (Lásd alapprobléma)

Ami pedig a "csaj" témát illeti. Volt is, van is. Lesz is. És igen, csaltam már meg nőt, váltam el, voltam hűséges, hűtlen, gerinctelen, stb. És bár nyilván senki nem örül, hogyha bizonyos alapigazságok rá is érvényes voltával szembesül, ez abszolút nem érinti az adott tétel igazságát.

Megjegyzem ha viszket neki, hát jobb kihagyni, mert viszonylag könnyű elkapni. Aztán lehet kencézni, meg lórúgás gyógyszereket zabálni...

És még egy rossz hír! Amiről itt "elméletileg" beszélgetünk, az a gyakorlat. :-)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.21. 12:42:57

@Muha: Ne már! Az ágyneműtartó tele volt gecivel? Nem vagy te egy picit nagyképű? :-)

Чапаев 2011.10.21. 12:43:02

@Kytia: Persze, ezért is terhesedik meg az első adandó alkalommal a pikkelyes fenevadtól, akit az állandó gyereksírás, a száradó pelenkák látványa, valamint a bonyolult okfejtések a megfelelő életszínvonalról meg az apai kötelezettségekről előbb-utóbb depressziós gyíkká aláznak majd. Persze ilyen állapotban már könnyedén legyőzi a második férjnek kiszemelt páncélos lovag! :D

A polcfúró 2011.10.21. 12:43:07

@Kata1987: na mána! Mindenki engem akar látni?
Aki jön polcos gruppenre annak majd lesz láthatósága! :)

@Чапаев:ja de előre dobja, mint lasszót, mert nem áll a bré az uccán!

A polcfúró 2011.10.21. 12:44:45

@Frigyesur: Na! gnóm vagyok-e vagy nem-e!? Várom az ítéletet Frigyes Nagyuram! :) Ésatöbbi ésatöbbi...

dr. gernika 2011.10.21. 12:45:04

@HankyMoody: Feltűnt és az nem volt szép tőle, sőt. Ismeretségi körben is volt ilyen nemrég, hát őt sem dicsértem meg érte. De ezzel együtt is sajnálom, mert nem ő a szaralak a történetben .

Чапаев 2011.10.21. 12:45:24

@A polcfúró: Honnan tudod, épp honnan tart hazafele a sárkány, vagy épp kik álldogálnak az út szélén, he? :D

Muha 2011.10.21. 12:46:37

@Frigyesur: Rendben:)

@A polcfúró: Lecci pliiiz naaaaa pitipitipitipiti

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.21. 12:47:47

Szerintem Frigyes elküldi nekem a képed @A polcfúró: , ha kiadok neki egy infot, amit úgyis nagyon rég meg akar tudni. Ahogy michaela77 is :D De ő nem tudja meg, mert nem csinál rántottcsirkét. :)

A polcfúró 2011.10.21. 12:47:50

@Чапаев: mer nem bekopog a buzogány, hanem előredobatik sárkány által a mese tanúsága szerint.

cyd 2011.10.21. 12:49:08

@Frigyesur: Gyengeséget mutatsz, lenyomnak a rebellisek. Hanyatlik a birodalom.

Чапаев 2011.10.21. 12:51:00

@A polcfúró: Jaaa, hogy te még hiszel a mesékben? Háháháhááá! :D

Frigyesur (törölt) 2011.10.21. 12:52:02

@michaela77: Oke, tegnap elhagytam cuccot, ami 25-e fog fajni. A tobbit lsd. Muhanak irtban. Epp csak 2 napja kezeltem ki magam valami masik nyavalyabol. Mult heten berakom a mosast, osszeszappanozom-samponozom magam, hat nem lesz kozos a viz. De lesz. Udito az is, amikor a cirko megmakacsolja magat, es kedd reggel hideg vizben zuhanyzik az ember, olyan macsonak erzi magat tole. A kihutodalepcsohazat nenit mar meseltem. Es meg azt is meg kellett tudnom, hogy koret alkatom van! ;((((

Jobb picit? :))))

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.21. 12:53:14

@cyd: jajj de kedves vagy ma is :D

@Burgenlandi opelos: jó gyere kombinéval, én meg kaszát viszek, azzal is nagyot lehet szakítani :)
Amúgy komolyan gondoltam a bulit! Kit érdekelne? Egy kis(nagy) ivászat, aztán meg belevetjük magunkat az éjszakába de durván :) 1x élünk!

@Kytia: én nem azt mondtam hogy azért szabad mert a madár is félrekúr, sőt nem szabad. Csupán az okok lehetséges forrását említettem.

Muha 2011.10.21. 12:53:27

@Frigyesur: No de milyen szep es okos lanyod van!!!
:)

A polcfúró 2011.10.21. 12:54:12

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Akkor így jártam! :D Még jó h nem puszér egész alakosat küldtem...

De eltűnt Frici, lehet okádik a retyon! :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.21. 12:55:28

@A polcfúró: Jaja! Udvarias sárkány nem toppan csak úgy.
Ezért is van az, hogy soha sárkány még nem írt ide posztot arról, hogy a rablott bigét hasonspermázták a szeme láttára a kedvenc aranykupacán!

A polcfúró 2011.10.21. 12:56:24

@Чапаев: arrol volt szo nem? álmodozni, csak szabad!

Frigyesur (törölt) 2011.10.21. 12:57:18

@A polcfúró: Megneztem, megirtam. Nem vagy gnom. Csak pasi :DDDD

@Muha: Oke, maris jobb. :D

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Telleg elmondod? :))

@cyd: Nem eppen. Csak nem adom meg, amit akarsz. ;)

Muha 2011.10.21. 12:57:53

@A polcfúró: Nem adom fel mig eletben talaaaaaa aaalsz
Nem aldom fel mig egy kepet nem talaaa aaa aa lok

Frigyesur (törölt) 2011.10.21. 12:58:44

@Muha: Az igaz. Az egyik felet nekem koszonhetted :)))

@A polcfúró: Uggyankerlek, lattam en mar durvabb dolgokat :D

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.21. 12:58:44

@A polcfúró: apropó, mi lesz a gintonikkal? Megromlik az üvegben hamarosan. Mostmár el kellene döntened, hogy akarsz-e fúrni vagy sem :) Amúgy meg mindenben benne vagyok, szóval jöhet a kép is terólad nekem :D

cyd 2011.10.21. 13:01:34

@Frigyesur: Na jó, kiengesztelhetsz egy fotóval :)

Frigyesur (törölt) 2011.10.21. 13:03:40

@cyd: Marmint A polfcuro dekoltazsaval? ;)

Muha 2011.10.21. 13:05:04

@A polcfúró: Kuldtem levelket leccci pliiiiiiz

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.21. 13:06:02

@Frigyesur: Pasi? Azaz töke van a menyasszonynak? Wát?? Itt mindenki ellenkező neműnek adja ki magát? Perverz szatírok! :D

A polcfúró 2011.10.21. 13:06:07

@gernika: Mármint melyik részére gondolsz?

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Én akarok, mindig. Az nem romlandó, kifejtettem a képkapási lehetőségeket fentebb!

Muha 2011.10.21. 13:06:20

@Frigyesur: :*

tiruttu ruttutuu tuui tuuuu

Ic kofitajm

Kytia 2011.10.21. 13:08:21

@Nathan D'Xantine: Még csak moat derült ki, hogy ló és te máris a szexuális szolgáltatásait követeled, te kis pajzán?:DDD

@A polcfúró: Csak nehogy korábban érjen haza és akkor nemcsak emberszagot, hanem emberondót is talál a királylányon.:DD

@Чапаев: Ez se rossz megközelítés. Időközben meg a királylány vált sárkánnyá, így nem csoda, hogy a páncélos lovagnak is ő kell. Mindenkinek a sárkány kell!:)))

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Jó, hát azt én is tudom, hogy a szex oka általában a szexuális vágy, annak oka meg valamiféle ösztön. Jól is néznénk ki, ha nem így lenne.:DDD
Amúgy eladtam a Mol-t haszonnal és rögtön utána zuhanni kezdett. Most király vagyok, vagy király vagyok?:DD

Dr. Jula Watson 2011.10.21. 13:08:51

@Boris the Bullet dodger: Ó, hát folyamatosan. Nekem nagyon sok a mondanivalóm :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.21. 13:08:52

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Mi bajod ezzel? Ha MINDENKI ellenkező neműnek adja ki magát, akkor pont rendben vagyunk. Nem?

Frigyesur (törölt) 2011.10.21. 13:08:55

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Ennyi? Annyi kerleles utan egy fotoert elmondod? @A polcfúró: egyezzunk meg: en elkuldom, es Nard ultraciki sztorijat meg neked tovabbitom, oke? ;)

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Azok. Most mondd meg. meg szerencse, hogy egy olyan eleseszu ferfiu, mint en, atlat a szitan.

Muha 2011.10.21. 13:09:54

@Dr. Jula Watson: Tod mer szeretik a vakok a ropit?
Mer mindegyiken mas szoveg van

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.21. 13:10:15

@Kytia: Csak az irígység szól belőlem. És különben is folyton a szexről beszélek, vagy mi...

Frigyesur (törölt) 2011.10.21. 13:10:25

@Kytia: Kezdelek szimpatikusnak talalni. De nehogy azt hidd, hogy az utolso 2 sor miatt, aaaaadehogy ;)))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.21. 13:10:31

@Frigyesur:

Igen, de nem adhatod tovább a sztorit! :) SENKINEK. Maximum Kittynek. Az is épp elég :(

Boris the Bullet dodger 2011.10.21. 13:10:44

@Dr. Jula Watson:
Csak most elvesztettem a fonalat. De ahogy megvan, viszem a szót :D

Muha 2011.10.21. 13:11:05

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Csak en arultam el oszinten a nememet?
Gecik vagytok. Atbasztatok

Dr. Jula Watson 2011.10.21. 13:11:07

@Muha: Így már értelmet nyer a ropisegg kifejezés is :D

A polcfúró 2011.10.21. 13:11:16

@Muha: Láttam arra mondtam h nem adod fel...

Frigyesur (törölt) 2011.10.21. 13:11:54

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Ha ilyen jol keverem tovabb a kartyat, mindenkit a markomban tartok majd *kicsi mancsot osszedorzsol*

Чапаев 2011.10.21. 13:12:00

@Kytia: A dracofília, mint a hím populáció nagy részében meglévő, látens perverzió? Hmmm ... :D

Muha 2011.10.21. 13:12:03

@Dr. Jula Watson: Minden ertelmet nyer amihez csak nyulok:)

Dr. Jula Watson 2011.10.21. 13:12:08

@Boris the Bullet dodger: Nem baj, a fonal elvesztése amúgy is jellemző rám :D

jadu 2011.10.21. 13:12:15

@Nathan D'Xantine: nem, nem információ s csak nem is érdekes.
De ha te annak tekinted, legyen.
A neveltetésem keresztényi, ennek ellenére eldöntöttem, h nem, köszi nem értek mindennel egyet :) saját döntés és választás, a neveltetésem nem determinált arra, h apáca legyek... és a vele együtt elsajátított értékrendszer sem... saját példám.
Nem vagyok tökéletes, tettem olyan dolgokat, amikre nagyon nem vagyok büszke, ám sokszor nem is érzem nagy kihívásnak visszafognom magam (talán pont ezért, mert csináltam 1-2 baromságot, s mondjam azt, h tanultam belőlük?) erről szólt az egész...
És hogy mi alapján választok, h mit fojtok el s mit nem? A tudatom, a gondolkodásra és mérlegelére való képesség alapján (elvileg, ha jó keresztenyén lennék házasság előtt nem is szexelhetnék... na kösz, ezt ki bírja ki? S vannak akiknek megy.. nekem nem... most mea culpázva verjem mellemet? Nem, döntöttem, kész, nekem ez nem megy.. vagy mert elcsábultam egy nős pasival? De nem is tartott sokáig pont a lekiismeretem miatt)... lehetek részeg s elveszthetem e készségemet... de az nem egy olyan alkalom lesz, amire büszke leszek... s már voltam ilyen szituációban...

amíg egy kecske lelegeli a füvet... nem fog belepusztulni a világ, de a mi atombombáinkba, s egyéb biológiai fegyvereinkbe igen... uh lálá... nem egy súlycsoport...
Visszatérve az állatokra.. az oroszlánok nem lennének képesek kinyírni egy fajt sem, nem olyan sikeres vadászok XD

Nos mégegszer... ösztön: éhes vagyok, nincs pénzem, lopok... BTK lopás=bűncselekmény pedig nekem csak ösztönös cselekedet volt. Egy rohadt kenyér a közértből... BTK pontosan leírja ha ezt és ezt teszed ez és ez lesz a következménye...

pontosan tudod, h mi helyes és mi nem. De te (szelektíven = ami általában az épp aktuális önzőséged) eldöntött, h köpsz az egészre, erkölcs meg hasonlókra.. vagy nem. Te döntésed és nem az ösztöneidé.

annyi zavar, hogy akik az ösztönökkel jönnek, kibúvókat keresnek, mentséget "de hát nem tehettem mást, kényszerítettek az ösztöneim" aha. ez egy gyenge ember érve...

A polcfúró 2011.10.21. 13:12:45

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Akkor nincs üzlet! Ennyit nem érhet neked egy foto....

Muha 2011.10.21. 13:12:46

@A polcfúró: Nem hat. Kemeny vagyok. :)

Dr. Jula Watson 2011.10.21. 13:13:00

@Muha: Jajj, akkor engem nem érinthetsz! :D Elveszne a varázsom. :S

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.21. 13:13:06

@Frigyesur:

Hát persze Fricikém, hát persze. :) Hegyekben állnak a padláson a ciki sztorik rólam.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.21. 13:13:58

@A polcfúró:

Jó, de te nem tudnád értékelni, nem ütne akkorát, ha mondjuk michaela tudná meg! :)

A polcfúró 2011.10.21. 13:14:20

@Frigyesur: De akkor valami bombázóról külgyé neki képet, a had higgye már, az én vok!

Szöszi 28 2011.10.21. 13:14:44

@Frigyesur: Nagyon ügyesen keversz:D Nard akar mindenkiről mindent begyűjteni, ehelyett, te teszed ezt:D Azt hiszem talán nekem is inkább neked kellene képet küldenem...Nem neki:D

Kytia 2011.10.21. 13:14:59

@Nathan D'Xantine: Mer elöntött a Zivari Baszdüh, azért lehet.:DD

@Frigyesur: Tudtam, hogy csak a pénzemre hajtasz, nem versz át, te céda.:DD Az utálós klubot is csak azért csináltad, mert azt remélted, támogatom majd anyagilag.:DDD

Muha 2011.10.21. 13:15:29

@Dr. Jula Watson: Pedig epp azon filoztam hogy megtapizlak.

Tenyleg.

Valaki egy kis tapizast?

Dr. Jula Watson 2011.10.21. 13:16:39

@jadu: Ha éhes vagyok, akkor nem a lopás az ösztön, hanem az élelem szerzése. És az, hogy a szerzésnek melyik útját-módját fogom választani, az bizony már az agyi felülvizsgálattól függ, ami áll a jellemből, neveltetésből, közegből, lehetőségekből, félelmekből stb.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.21. 13:17:14

@Kata1987:

Ó a sötét nagyúr megfelelő javadalmazás után elküldi nekem :) Rendkívül korrupt. Hörcsögfotókkal is lekenyerezhető.

A polcfúró 2011.10.21. 13:17:17

Szal, akit érdekel:

Közhírré tétetik Frigyes Úr ítélete!

A polcfúró nem gnóm! És amennyire megítélhető egy szar képből, amin szinte csak arc van, nem bálna, mer nincsen pufi feje!
A mellékelt bizonyítékok alapján megerősíttetik az a tény is, h nem "azok" külseje alapján válogatja a faszijait!

Továbbá a fiúknak teccene a dekoltázsa! :P

Ez a mai ténymegállapítás! :)

dr. gernika 2011.10.21. 13:17:54

@Dövan: á-á, ilyen szokása minden nőnek van. Mmint emlékezni fog mindenre, az már más, hogy mennyire és milyen gyakran rángatja elő.

Dr. Jula Watson 2011.10.21. 13:18:18

@Muha: Ehh, hát, ha filóznod kell rajta, és nem ösztönből jön, akkor nem is köll :D

A polcfúró 2011.10.21. 13:18:59

@Muha: hö???????????

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: áhhh, akkor épphogy miért ne? ???

Szöszi 28 2011.10.21. 13:19:13

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Na jó, elegem van, dobj egy üzit itt, és arra az email címre visszaküldök egy képet:) Essünk túl rajta:D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.21. 13:19:32

@A polcfúró: Na jó, küldhetsz nekem is. De csak mert jó napom van. :D

Muha 2011.10.21. 13:19:33

@Kytia: Tipcsiriii tapcsiriiii

A polcfúró 2011.10.21. 13:19:50

@Muha: te beteg vagy!!!!!!!!!!!! :D

jadu 2011.10.21. 13:20:05

@Dr. Jula Watson: pontosítok ösztönösen cselekedtem... mert életben maradni... ez a legnagyobb ösztön és ez vezérelt ;) s más alternatíva nem volt... mert mondjuk no money homeless vagyok...

Szöszi 28 2011.10.21. 13:21:14

@Köldökszösz (csodalampa): Dobj egy üzit, és neked is elküldöm:D

jadu 2011.10.21. 13:21:47

@jadu: na ilyenkor mondhatom h nem volt más választásom... vagy a példám halt volna éhen?

Kytia 2011.10.21. 13:22:12

@Чапаев: :DDD

@A polcfúró: Mutiénisénis! Tegye fel a kezét, aki valakiről még nem látott képet itt.:)) Én Bundabandiról is lemaradtam, Katáról is Cydről is, Ape-ről is, Nathanról is, és még ki tudja, kikről.:))

Szöszi 28 2011.10.21. 13:22:30

@Muha: Ohh, köszönöm, ha már úgyis a cicimet fogdosod, nem mesélnéd el Nardnak, hogy milyen?:) Elég, ha annyit mondasz, hogy nem lapos:D

Frigyesur (törölt) 2011.10.21. 13:22:43

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Es en megmaszom a hegyet! :)

@A polcfúró: Ooo, az nala nem szamit, csak kivancsi, mint minden no :)

@Kata1987: Nyomassad! :)

@Kytia: Vess egy pillantast becsuletes arcomra, es utana lathatod: engem nemcsak a penzed erdekel, szivi ;) (:DDD)

Dr. Jula Watson 2011.10.21. 13:22:53

@jadu: Nem, nem ösztönösen. Csak a választásodat kented az ösztönre. Mert a no máni homlesz is választhat: kukázik, koldul, elkéri a maradékot,_vagy_ lop....
Szóval mindez nem más, mint önmagunk mentegetése, tisztára mosása.

jadu 2011.10.21. 13:23:18

@Kytia: én még senkiről se :) akkor mindkét kezem felteszem :))

Szöszi 28 2011.10.21. 13:23:46

@Kytia: Róluk én is, de rólad is:D Dobok egy üzit, küldj képet, arra a mail címre én is küldök neked magamról:D Ma ilyen bőkezű vagyok:D

jadu 2011.10.21. 13:24:03

@Dr. Jula Watson: igazad van :D elbukott a példa XD van ez így.. nem volt ügyes :p

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.21. 13:24:11

@Frigyesur:

Akkor küldjed a gmail-esre a polcfúrót :)

Muha 2011.10.21. 13:24:40

Nardy!

A Katanak tok jo didkoi vannak.

Tapiznam hajnalig:)

Frigyesur (törölt) 2011.10.21. 13:25:07

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Imadom, amikor megprobalnak korrumpalni. ::))

@A polcfúró: Es ezt alairom. :)

@Kytia: Csatlakozom. michaela maradt meg ki. Muha meg kuldhetne meg, mert ot szeretem nezni, olyan kis szepseg :*

Dr. Jula Watson 2011.10.21. 13:25:39

@Kytia: Ha begyűjtötted, akkor dobd át nekem is :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.21. 13:25:41

@Muha:

Nem hiszek neked. Tudod nőknek akkor szabad hinni, ha ló legel a sírjukon!

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.21. 13:25:44

@Nathan D'Xantine: te is perverz vagy! Punktum! :D

@Kytia: Most mondjam hogy király vagy Kytia? Ezt nem mondhatom, mert Sanyi a király.. :)
De grat amúgy! ;)
Én 3330nál szálltam ki hét elején kisebb haszonnal, azóta 3500-at is megjárta otp...

@A polcfúró: "kifejtettem a képkapási lehetőségeket fentebb!" - Arra a kijelentésedre gondolsz, hogy csak az kap képet aki a polcfúrós grupiban benne van? Naná :D

A polcfúró 2011.10.21. 13:25:55

@Kytia: Én SENKIRŐL SEM láttam még képet!

Naon népszerű lettem, de ahogy mondtam, aki jön fúrni, az láthat! :)

@Frigyesur: Ááááá, értemmmmm..... (nem baj, azé had egye a penész...nincs annál nagyobb dicsőség, a 1 kamu képér ad egy igazi sztorit!)

Muha 2011.10.21. 13:26:03

@A polcfúró: Repetazni szeretnel huncutka?

Tapesz tapesz

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.21. 13:26:55

@gernika:

Ja :) Höhö, az fun volt :P

@A polcfúró:

Azt nem tenné meg velem. Tudja hogy akkor elvágná magát a további ciki sztoriktól! :)

cyd 2011.10.21. 13:28:10

@Frigyesur: Mondjuk a képküldés az élő bizonyítéka a jedi mind trick-nek, mert hogy épeszű, befolyásolatlan ember nem gondol téged normális értékítéletűnek az fix :)

Frigyesur (törölt) 2011.10.21. 13:29:51

@cyd: Höhö. Ez szep volt. Elvezkedj csak, de jon meg rad kozmetika :D

mmonitor 2011.10.21. 13:30:04

Ez nem az első alkalom volt az egészen biztos, csak úgy megtörtént a nagy lófaszt. Basszál megmindenkit aki az utadba kerül aztán ha az asszony még mindig kedves meg bánja, akkor bocsáss meg neki ha nem akkor válás.
Azt nem értem miért kell ilyenkor a harmadik felet elverni ha az egy idegen, az asszonyt viszont legalább kétszer.

Muha 2011.10.21. 13:30:04

@cyd: Teged mar letapiztalak?

A polcfúró 2011.10.21. 13:30:22

@Frigyesur: Köszönöm megtisztelő kritikádat! :)

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Nem, az láthat majd. Te meg a nemtom hanyadik voltál aki elzárkózott a lehetőségtől, részt vegyen benne! Ezé is dobtad fel a privát szerelés alternatíváját! Ahogy elnézem csak csajok lesznek, a fiúk mind nyuszik és nem fűlik a fogok a fúráshoz, akarom mondani a munkához.

jadu 2011.10.21. 13:33:46

@Köldökszösz (csodalampa): jáj de szupcsi :)) válaszoltam :)

Frigyesur (törölt) 2011.10.21. 13:34:14

@A polcfúró: Van egy utvefurom. De felek annyira szexin nyomom vele, hogy nem birnal magaddal, mint gernika, a taperolo. O is mindenkit letaperolt. Van aki azota se heverte ki, es csak annyit tud mondani szipogva 'szornnnyuuuhhhu volt'.

jadu 2011.10.21. 13:34:55

@Kytia: én rólad is szívesen látnék képet, ha már tegnap úgy nekedmentem XD (bocsi)

dr. gernika 2011.10.21. 13:34:58

@JOKKA21: Te nem ezért nem fogsz nősülni, hanem mert nincs, aki hozzádmenne (vagy legalább szóba állna veled).
Ne kovácsolj itt a szükségből erényt.

Frigyesur (törölt) 2011.10.21. 13:35:55

@jadu: Aaa, meg valaki aki Kytia penzere ahajt. Akarom mondani valaki, aki Kytia penzere hajt :)))

Szöszi 28 2011.10.21. 13:36:27

@Muha: Köszönöm, szeretlek:)

jadu 2011.10.21. 13:37:09

@Frigyesur: lol... ha már a lányok nem érdekelnek... azt sose mondtam, h a pénzük sem ;)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.21. 13:37:24

@jadu: Naon érdekes! Na akkor nézzük:
A kereszténység senkit nem determinál apácalétre. Pusztán választható opció. Egy másik választható opción belül (kereszténység).

Házasság előtti szex... Khm. Hát elég sokan kibírják. Igaz, jelentősen könnyít a helyzeten ha 14-12 évesen házasodnak (középkor), de ez más kérdés.
Tehát jelen esetre te a szex mellett döntöttél. A norma helyett az ösztönnek adtál elsőbbséget. Igaz? Majd idetoltál egy mentséget, hogy "na kösz, ezt ki bírja ki?". Kibúvó? Az. És elég gyenge mert persze miközben leírod magad is tudod, hogy sokan betartják. TE nem tudtad. Amivel az égvilágon semmi baj nem lenne, ha az utolsó sorban nem pont ezt a mentalitást szapulnád.

Kecske vs atombomba. Az atom számláján egyelőre Hiroshima és Nagaszaki, Csernobil, meg pár kísérleti telep. A kecske mint olyan a hajdani "termékeny félholdat" félsivataggá tette. Persze az emberrel karöltve. (Ami nyilván az atombombára is igaz.)
Tehát egyelőre a kecske toronymagasan vezet, mind a kár területi kiterjedését, mind pedig az időbeli hatását tekintve.

A fenti példában az éhség lenne az ösztön? Mert ugye az éhség nem az. A lopás nem ösztönös tett. Szélsőséges esetben adhatok választ az éhségre lopással, de ezt a témát nyugodtan meghagyhatjuk Victor Hugo-nak. Mindenesetre a BTK nem magát az ösztönt szabályozza. Azt ugyanis nem lehet. A tettet szankcionálja. De tartok tőle ez a vonal innen elég meddő...

És most csinálunk egy szép keretes szerkezetet jó? (Nem,nem szemüveg!)

"annyi zavar, hogy akik az ösztönökkel jönnek, kibúvókat keresnek, mentséget "de hát nem tehettem mást, kényszerítettek az ösztöneim" aha. ez egy gyenge ember érve..."

És? Nincsenek gyenge emberek? Keresztényi neveltetésű embertől meglepő álláspont.
Bizonyos Jézus ennél azért jobban ismerte az embert. Téged keresztény szocializációd ellenére zavarnak a gyengék. Ejnye...
De igazad van! Légy erős! És kövezd csak szépen a gyengét!
Mindjárt kezdheted is magadon! Lásd a házasság előtti szex témáját...

Na jó. Durván offra csúsztunk.
Elnézést mindenkitől. Jogosult vagy még egy válaszban elküldeni a picsába, aztán lapozzunk! :-D

Anna Borcsa 2011.10.21. 13:38:06

Nézz fel a blogomra, ha kedved van kommentelj. Szeretkezés, erotika, párkapcsolat, sikamlós történetek. Itt aktív látogató vagy, talán ez is érdekelhet: szeretkezzelvezd.blog.hu/

Szöszi 28 2011.10.21. 13:38:48

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Tőled egyelőre nem jött üzi:D

@Köldökszösz (csodalampa): Neked pedig már vissza is küldtem a képeket:) Remélem nem fordulsz fel a sokktól:D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.21. 13:39:38

@Anna Borcsa: Élvezni a szeretkezést? Hogy ez eddig nem jutott eszembe...

A polcfúró 2011.10.21. 13:39:44

@cyd: Most tönkrebasztad a napomat!

@Frigyesur: De joooo, én is tapizos vagyok! Mindig mindenkor mindenkit! :)

@gernika: (Fentebb!) Pacsiiiiiii?!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.21. 13:39:45

@Kata1987:

Pedig de. Küldtem.

Nézzed meg jobban szöszi! Nem csak lapos és nagyseggű, de nem is lát! :)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.21. 13:41:09

@Kata1987: Visszaküldtem. Mármint, én is küldtem. :DDD

Kytia 2011.10.21. 13:41:53

@Frigyesur: Hiába törleszkedsz, rólad nem kérek már képet.:DDDD
Nekem sem volt meg michaela.:))

@Kata1987: Én facebook linket tudok. @jadu: Akkor te is dobj üzit.:))

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Nem baj, azért jól csináltad.:) Te is küld üzit.:D

@A polcfúró: Meg te is.:D

@Dr. Jula Watson: Menten.:P

Frigyesur (törölt) 2011.10.21. 13:42:02

@Kata1987: Ha kuldok emailt, kuldesz te is?

@A polcfúró: Akkor bocsi. A testem az en templomm, oda senki be ne lepjen :))))

@Nathan D'Xantine: :DDDD

Kytia 2011.10.21. 13:43:06

Hé! Nekem még semmilyen üzi nem jött!!! Toljátok má'!!!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.21. 13:44:11

@Frigyesur:

Miért kell elmondani a legbensőbb titkaimat? :( Engem is taperolt, és taperol a mai napig!

Szöhöhöhörnyühühühü! :)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.21. 13:45:03

@Frigyesur: Írtam egy szívhezszóló levelet Nagyúr!

Frigyesur (törölt) 2011.10.21. 13:45:37

@Kytia: He? Nem is akartam kuldeni, babam :D Rolam ezer kep van a neten :D

Mi'cconal, ha inditanak egy kozos zsarolouzletet? Latom benne az uzleti potencialt :)))

A polcfúró 2011.10.21. 13:45:48

@Frigyesur: be? ki akar belépni? nem szokok olyan durván, de karra teszem a kezem meg ilyenek, nem tom ÖSZTÖNÖSEN, csak mert erről volt ma a nagy diskurzus!

jadu 2011.10.21. 13:45:50

@Nathan D'Xantine: nem köveztem a gyengéket... nem állítottam, h minden késztetést el kell fojtanod... nem mondtam soha, h az a jó és igaz és nagyszerű ember, aki bla bla.. mert ilyen nincs...
én nem bírtam ki... én döntésem volt, h itt nem tudok harcolni... és az én döntésem, h bár több ajánlatott is kapok megmaradok a pasikámnál... mert a megcsalás nálam nem szerepel az elfogadható lapok között...

Nem kövezem a gyengét... áááá

azért majd ha nem lesz ennyire tele a fejem mással és jobban oda tudok figyelni újra elolvasom a kis beszélgetésünket...
(még 45 perc és zhhhhh, ahh akkor lassan lépnem kell a blogról...)

menj a picsámba XD lol.. dehogy uhh ilyet nem tennék.. miért küldenélek el? mert nem értünk egyet? ez még kevés hozzá ;)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.21. 13:47:03

@Kytia: Ami késik nem múlik. Ne szomorkodj. :D

Szöszi 28 2011.10.21. 13:47:28

@Frigyesur: Persze:D Tudja meg az egész világ, milyen visszataszító, nagyseggű, lapos szöszi vagyok:D Várom az üzit:)

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.21. 13:47:37

@A polcfúró: engem SOHA SENKI nem nevezhet nyuszinak! (Marty McFly, Vissza a Jövőbe :) )
De egye fene megyek segíteni munkázni, ha utána megyünk partyzni!

@Nathan D'Xantine: na sejtettem.. :)

És mekkora lenne, mindenki FAKE képeket küldözgetne magáról :D

A polcfúró 2011.10.21. 13:48:12

@Frigyesur: Baszki milyen lavinát indítottunk el! :D :D :D

indapass90210 2011.10.21. 13:49:21

Kiredült már, hogy ki vette a gumit?

Frigyesur (törölt) 2011.10.21. 13:49:46

@A polcfúró: Minden fel meterrel nagyobb kozelseget behatolaskent ertelmezek az auramba :))

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Tudom, lattam ;( Te egy martir vagy! ;(

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.21. 13:49:48

@jadu: Nem volt kötelező! ;-) Csak lehetőség!
ZH??? Péntek délután? Miszösz?

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Eleinte én is...

A polcfúró 2011.10.21. 13:50:45

@Nathan D'Xantine: @jadu:

Ezzel csak azt akarom mondani:

"Két magzat beszélget

- Mondd, te hiszel a születés utáni életben ?
- Persze. A ...születés után jön az élet. Talán azért vagyunk itt, hogy felkészüljünk arra, ami ezután következik.
- Lárifári ! A születés után nincs semmi ! Onnan még senki nem tért vissza ! És különben is, hogy nézne az ki ?
- Azt pontosan nem tudom, de úgy érzem, hogy ott mindenhol fények vannak… Talán a saját lábunkon fogunk járni, és a saját szánkkal eszünk.
- Ez már végképp ostobaság ! Járni nem lehet ! Még, hogy szájjal enni Nevetséges ! Hát nem látod a köldökzsinórt ? És ha már itt tartunk, gondolkodj el egy picit : azért sem lehetséges a születés utáni élet, mert a köldökzsinór túl rövid .
- Igen, de szerintem valami biztosan lesz, épp csak máshogy, mint amit itt életnek nevezünk. – Ostoba vagy. A születéssel az élet véget ér, és kész.
- Figyelj, nem tudom pontosan mi lesz, de majd a Mama segít nekünk…
- A Mama ? Te hiszel a Mamában ? !
- Igen.
- Ne nevettesd ki magad ! Láttad már valahol ? Egyáltalán látta már valaki ?
- Nem, mert itt van körülöttünk. Benne élünk. S bizony, neki köszönhetjük, hogy vagyunk.
- Na, most már hagyjál békén ezzel az ostobasággal, jó ? Majd akkor hiszem a Mamát, ha látom.
- Látni nem tudod, de ha elcsendesedsz, akkor hallhatod az énekét, érezheted a szeretetét. Ha elcsendesedsz, érezni fogod a simogatását, érezni fogod óvó kezét." A. J. Christian - A teljesség hangja

Hogy kurvára nem tudunk semmit a világról! Sem az ösztönökről, se a szocializációról, semmiről........pont!

Kytia 2011.10.21. 13:51:05

@Frigyesur: Nagy ötlet!!! Benne vagyok.:DD

@Köldökszösz (csodalampa): Jóvan, látom.:DD

@Dövan: Nem volt gumi, testre élveztek.:D

Jenő_bácsi 2011.10.21. 13:51:55

Tapasztalatom szerint ha valaki egyszer megtette, meg fogja többször is ( csak az első "nehéz", mint más dolgokban ). Ha ezzel tud együtt élni, akkor maradjanak együtt. Ha nem, akkor váljon el, minél gyorsabban. Bizalmatlanságban nemlehet hosszú ideig élni. A méreg viszont azt eszi, akinél van.

Frigyesur (törölt) 2011.10.21. 13:52:12

@Kata1987: Ment :)

@A polcfúró: Ugyeee?! En is csak lesem :O :D

Boris the Bullet dodger 2011.10.21. 13:52:17

@Dövan:
Senki, hiszen csak úgy megtörtént.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.21. 13:52:22

@Dövan:

Nem vett gumit senki, a szlotty a nején landolt. :)

@Kata1987:

Jóvan, másoknak küldtél, nekem nem! Undi vagy. Nem véletlenül ódzkodom a szösziktől! :(

Mondjuk Frici sem küldte át, szóval morcin viszem be a jajrózsaszín laptoptáskát az irodába! :)

cyd 2011.10.21. 13:52:23

@Frigyesur: Megtisztel a dicséretével Nagyúr. Ja és nekem van michaela képem bibibí

@Muha: Nem, de nem is fogsz.

@A polcfúró: Köszönöm *sátáni kacaj*
Egyébként vedd észre a bujtatott bókot. A mind trick csak ott tud hatni, ahol van mire.

A polcfúró 2011.10.21. 13:53:24

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Kedvencem! A többi meg van dumálva.

@Frigyesur: Autista vagy?

@Nathan D'Xantine: Ugye, ugye h gyanússs? Én is próbáltam kiugrasztani a bokorból! XD

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.21. 13:54:18

@A Jó Meglepően Izmos Hercege:
"Nem véletlenül ódzkodom a szösziktől!"

Bassza meg, most akartam írni neked is. :(

A polcfúró 2011.10.21. 13:55:07

@Frigyesur: Jó dolog azt érezni, h hatással vagy az emberekre meg az eseményekre! (dagadó mellkas)

Szöszi 28 2011.10.21. 13:55:13

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Mert nem jött tőled üzi, Izmoskám:)
De már megkértem valakit, hogy továbbítsa neked a képet jó kis ciki sztoriért cserébe:D

Чапаев 2011.10.21. 13:56:01

@A polcfúró: ... és a zuhanó vajas kenyerek fizikájáról is aggasztóan keveset... ;)

Muha 2011.10.21. 13:56:32

@cyd: Tapptappl :)

Soha ne monddddd tupp tuppp tupp tuppp

:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.21. 13:57:45

@Kata1987:

Senkitől nem kaptam semmit. :( Megyek is be a központba szomcsin.

A polcfúró 2011.10.21. 13:58:14

@cyd: Sajna nem vagyok SW fun, fogalmam sincs, miről beszélsz!!!! :S

jadu 2011.10.21. 13:58:51

@Nathan D'Xantine: ugye? pont ma, amikor a fene se akar még bemenni az egyetemre se XD (megszívtam mert későn jelentkeztem...s már csak ez az időpont maradt erre a felesleges töltelék tantárgyra :/)

jadu 2011.10.21. 14:01:35

@A polcfúró: kösz.. de ha látni akarsz és bizonyosságot.. corvinus egyetem... a négyes előadó előtt leszek... kb 20 perc múlva ;)

Чапаев 2011.10.21. 14:02:00

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Ne legyél már ennyire sarkosan hímsoviniszta! Kecske, birka, de akár nyúl is megteszi! :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.21. 14:02:37

@jadu: Kéz, láb, meg az ilyenkor szokásosak...

Frigyesur (törölt) 2011.10.21. 14:04:12

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Atkuldom a ciki sztoridert Katat. Okezsoke?

@Kytia: Nekem csak nagy otleteim vannak.

@cyd: Atkuldod? :)

@A polcfúró: Koszi :DD Nem, csak nem szeretem. Egy valakitol birom, masnal elvagyok a minimalis kontaktussal, mint kezfogad, es baratoknal nagyritkan puszi es oleles, ha valami jo hirt kozolnek :))

Чапаев 2011.10.21. 14:04:19

@Kytia: Rólam nem is fogsz, drága, engem a pétervári egyetem kibernetika-tanszékén írtak! :P

cyd 2011.10.21. 14:05:35

@Muha: Mellément, de ha mégegyszer megpróbálod töröm el a pici kezed, tekintet nélkül arra ki a fater.

@A polcfúró: Elég ha angolul tudsz, nem kell ehhez SW.

Perverz képküldő/váró banda vagytok egyébként:)

Frigyesur (törölt) 2011.10.21. 14:05:52

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Mindjart megy, de akkor ma ird meg am!

@A polcfúró: Hat igen. Ilyenek a nagyformatumu emberek. *karokat szerenyen szettar*

A polcfúró 2011.10.21. 14:07:08

@jadu: A corvinusnak több épülete van különböző helyeken...
Nem erre írtam egyébként.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.21. 14:09:01

@cyd: Viccelsz?! Most szedtem le egy képet a netről és már végigturnéztam vele az egész bagázst! :DDD

jadu 2011.10.21. 14:09:18

@Nathan D'Xantine: kösz... na lépetem... további jó mulatást...

s bár újonc vagyok, aki akar képet, kap :D és én isssssssss szeretnék mééég XD de komolyan. (ropi seggem van ;)) )

pá.

cyd 2011.10.21. 14:10:22

@Frigyesur: Mit fizetsz? Meg aztán még az érintettet is meg kell kérdezni, hogy ő mit fizet, hogy ne tegyem. Komoly dilemma ez kérem :)

@Чапаев: Lebuktatlak, nekem van fotóm rólad. Íme: 100011011001
Igaz, hogy csak profilból, de ez is több a semminél :)

Чапаев 2011.10.21. 14:10:31

@Muha: Mécsak hajnalig? Mi volt az, aminek hatására hirtelen, pánikszerűen elengedted, mikor az első napsugarak betörtek a szobába, a függöny résén keresztül?! :D

A polcfúró 2011.10.21. 14:10:31

@cyd: Nem tok... ! :D Sosem vagy ott a ilyen fontos témákról van szó... :)

Igggennnnn, PERVERZ!!!!! ;-)

@Frigyesur: *büszkén tekint szerte széjjel a birodalmán és alattvalóin*

jadu 2011.10.21. 14:11:14

@A polcfúró: áá akkor bocsi... oké, Fővám tér :) na tényleg bye be :)

ha sikerült iszom egy sört... jó fajtát ;) az egészségetekre :*

Frigyesur (törölt) 2011.10.21. 14:11:43

@cyd: Hat ez van. Vannak akik nem szorulnak ra a kozmetikara, igy meg is merik mutatni magukat.

Szeretem latni ki van a nev mogott.

Anna Borcsa 2011.10.21. 14:11:53

@Nathan D'Xantine:

Több éves párkapcsolatban nem olyan egyértelmű a dolog. Pláne a folyamatos érdeklődést és izzást fenntartani a szexben és a kapcsolatban. Majd szólj, ha a környezetedben nem találsz párokat, akik évek óta együtt élnek, de öröm-boldogság, ha havonta egyszer szexelnek -és még rövid időtávot mondtam. Kinek elég az? Bezzeg, ha beújít a férfi egy szeretőt, vagy új társat, azzal mindjárt gyakrabban menne- persze, mert mégiscsak megmaradt az igény a jó, izgalmas szexre. Túl hosszú lett volna kiírni, hogy szeretkezz és élvezd - a jelenlegi pároddal akinek meg akarnád adni a hosszú távú, boldog és fantasztikus szeretkezésekkel teli, örömöket együtt megélő, bánatokat együtt megharcoló éveket, évtizedeket. (no és ne hidd azt, hogy ha ma váltasz, akkor holnap nem lesz ugyanolyan unalmas és monoton a szex csak épp az akkori pasival - magától értetődően pasi esetén nővel).

Чапаев 2011.10.21. 14:12:11

@cyd: Betoncsizmában fogod végezni, a Ladoga tó jege alatt, én mondom... :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.21. 14:12:39

@Frigyesur: Mekkora biznisz pörög már itt! Ezerrel toljátok felfelé a GDP-t!
A fényképgyártás részesedése már meghaladja az 5%-ot!

Чапаев 2011.10.21. 14:13:41

@jadu: Mennyire sós? Fogsz kapni rá chipsadót, csak kérkedj itt vele! :D

Kytia 2011.10.21. 14:14:50

Srácok, aki nem küldött üzit, az nem jöhet majd arra a sörözésre, amit majd valaki szervezzen meg, mert én ezekhez hülye vagyok.:D

@A polcfúró: Te is kűgyé már.

Ugyanitt: egy db originál Köldökszöszt tudok cserélni egy michaélára, kit érdekel a biznisz?:DDD

Kytia 2011.10.21. 14:15:53

@Чапаев: Azét valami lelkes kreatív csak lerajzolt illusztrációnak az irományhoz.:DD

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.21. 14:17:45

@Anna Borcsa: Ha ma váltok... és aztán kéthetente, akkor az unalom azt hiszem elkerülhető, nem?

Egyébként nyugi! Épp most határoztuk el egy análvibrátor beszerzését!

Viszont! Ha esetleg tudnál olyan szállást Magyarországon, ahol kovácsoltvas rácsos ágy áll rendelkezésre hálás lennék, ha megírnád hol van!

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.21. 14:18:43

@jadu: "menj a picsámba XD lol.. " na na! te kis huncut, miket nem szeretnél :D

@A polcfúró: zsírság :)

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: detto :)

Чапаев 2011.10.21. 14:19:46

@Kytia: A Fővám tér közel van, küld át jadu-t egy vázlattömbbel, fotó, hangfelvétell nem készülhet! :D

Muha 2011.10.21. 14:21:59

@cyd: Cccccc . UNNEPRONTOOOO

:)

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.21. 14:23:57

@Kytia: előbb te ;)

@Nathan D'Xantine: csak nem te is az anál intruder 2000 típusú berendezést rendelted meg? Hallod, nagyon állat, van rajta 5 sebesség fokozat meg 12 féle rezgési mód, de a 3000-es típuson már van usb aljzat is, és egy spéci programmal szinkronba lehet hozni a felnőtt filmekkel is :D

Чапаев 2011.10.21. 14:23:58

@Nathan D'Xantine: Hidegen kovácsolt, vagy rendes, tüzikovácsolással készült, kisipari munka? Netán olyan, amit maga a Helység Kalapácsa készített, hogy legyen miben Szemérmetes Erzsóknak félrekefélni, és magára veretni a matériát? :D

Muha 2011.10.21. 14:24:50

@Чапаев: Mennem kellett a gyarba. A kenyszer. Kulonben nem engedtem volna

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.21. 14:26:47

@A polcfúró: Ezt két hete olvastam a Face-en...

Viszont te olvastad-e Oolon Coluphid filozófiai bombaként robbanó trilógiáját: a Hol Tévedett Isten, a Még Néhány Isten Legsúlyosabb Tévedéseiből, és
a Végül Is Kicsoda Ez Az Isten Egyáltalán?-t?

Kytia 2011.10.21. 14:28:37

@Köldökszösz (csodalampa): Hiába mosolyogsz, te nem kapod meg.:DDD

@Чапаев: ehh, az úgy semmi.:))

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Na, ennyit az úriemberekről a XXI. században.:D

Чапаев 2011.10.21. 14:28:48

@Muha: Öööö... Mármint a focilabdát, ami a földalatti rezgéseitől leesett a szekrény tetejéről, és az ágyadba landolt?! ;)

Muha 2011.10.21. 14:29:15

Szep
Szebb
Legszebb
Muhaaaaaaa

Frigyesur (törölt) 2011.10.21. 14:29:46

@cyd: Akartad kerdezni mennyit? Penzzel nem uzletelek, minek nezzel te engem.

@A polcfúró: :D

@Nathan D'Xantine: Mindig meglepodom milyen ugyes vagyok.

@Kytia: Majd Nard, a nagy soirvo megszervezi :))))

Muha 2011.10.21. 14:29:59

@Чапаев: Neeeem.
A kata szuperdidkoit!

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.21. 14:30:01

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Neeeem... Az túl profi. Mi még csak kezdők vagyunk. És hát kell hagyni helyet az aranyeremnek is...

@Чапаев: Voltaképp mindegy, csak megtartsa a bilincseket... Az a múltkori házgyári szar...

cyd 2011.10.21. 14:30:03

@Köldökszösz (csodalampa): Nagy a szád de szerintem rólad is tudnék képet szerválni, igazit bebebe :)

@Frigyesur: "Szeretem latni ki van a nev mogott."
Hogy is volt? "...nem adom meg, amit akarsz." :P

@Чапаев: Most hogy mondod, tök rég úsztam egy jót :)

@Kytia: Szar biznisz, mindkettőm van. Ajánlj fel mást :)
Pedig blogtalin viccesebb egy-egy belépő archoz találgatni, hogy melyik nick lehet.

Lassan kiadhatjuk a limitált kiadású gyűjthető cserélgethető csp kártyákat, amikből egy-egy ritka darab millókat ér évek múlva :)

Чапаев 2011.10.21. 14:30:27

@Kytia: Naaa, ne becsüld le látatlanba más rajztudását! :D

Чапаев 2011.10.21. 14:32:30

@Nathan D'Xantine: Börtönrács, esetleg? Azt szerintem ilyen igénybevételekre is specifikálják! :D

Чапаев 2011.10.21. 14:34:56

@cyd: "Lassan kiadhatjuk a limitált kiadású gyűjthető cserélgethető csp kártyákat, amikből egy-egy ritka darab millókat ér évek múlva :)"

Ja, pláne, ha valaki megzakkan a pina/faszhiánytól, és ámokfutásba kezd egy pár UZI-val, valamelyik plázában! :D

Kytia 2011.10.21. 14:36:07

@Muha: Most a lerészegedés fázisait írtad le?:DDD

@Frigyesur: Ő ihat mást. Cuki, színes koktélt.:))

@cyd: Ó, nemá. Kid nincs?:DD Én még téged sem láttalak.

@Чапаев: Node a közgazdászokét...:))

Ezt nézzétek: www.abnehmen-aktuell.de/attachments/lustiges/232d1248773065-singleboerse-afghanistan-singleboerse-afghanistan.jpg

Én nem tudom, az a barna ruhás mit képzel magáról, hogy ilyen lengén mutogatja magát.:))

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.21. 14:37:09

@Чапаев: Na! Veled is csak eggyel többen vagyunk!
Ennyi erővel ajánlgathatod a nagyfesz oszlopokat is a mezőn!
Csapajev wazze...

:-D

michaela77 2011.10.21. 14:37:51

@Frigyesur: olyan kedves vagy, igen, sokkal jobb:)
Sajnálgassak kicsit, attól neked jobb?:D

Muha 2011.10.21. 14:38:33

@Kytia: :P

Peniszcsillar

Hahahahahaaa

michaela77 2011.10.21. 14:39:09

@gernika: képzeld, 13.
Na a mostani helyzetet figyelembe véve, ez pár napon belül vagy olyan 16-ra ugrik, vagy visszamegy vagy 8-ig:D

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.21. 14:39:43

@Kytia: Úriember nem vaddisznó! :) És különben is csak magamban bízom, vagy még magamban sem? Nem is tudom, olyan határozatlan vagyok manapság, vagy mégsem??

@Nathan D'Xantine: kezdőknek a sodrófa is megteszi :D

Чапаев 2011.10.21. 14:40:27

@Nathan D'Xantine: Azt szerintem inkább hagyd ki, adott esetben "megrázó élmény" lehet! :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.21. 14:42:47

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Ööööö... Nálatok mekkora a sodrófa?

@Чапаев: Beépített vibri?

Szöszi 28 2011.10.21. 14:44:27

@Muha: Hmmm....De jó ezt hallani:)

michaela77 2011.10.21. 14:45:31

@cyd: honnan van és mennyi most az árfolyama?:)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.21. 14:45:56

És én barom elmentem megnézni Borcsa ajánlatát...

"- Mélyen vedd be! - hörögte Gray.

Faith kinyitotta a száját, és hagyta, hogy a férfi pénisze a szájába csússzon.

- Így jó... - nyögte Gray."

Nem HITtem volna, hogy ilyen lehetséges...

Frigyesur (törölt) 2011.10.21. 14:46:50

@cyd: Ugyan. Amit igazan akarok, azt megszerzem.
Mondjuk meg Khamra lennek nagyon kivancsi, teljesen elborult fazon :D Meg rad is, milyen az, akit a kozmetika eltet :D

Engem zavar, hogy senkit sem tudok eltalalni, hogy valojaban milyen.

@Kytia: Ööö, en ezzel csak beszolni akartam neki :))

michaela77 2011.10.21. 14:47:38

Látom fotócsere megy, nekem van otthon egy aláírásokkal ellátott juventus fotóm 1986-ból, ki mennyit ad érte?

Frigyesur (törölt) 2011.10.21. 14:49:16

@michaela77: :DD

Nem, koszi, nem kell sajnalni, nem azert irtam. :D De kepet kuldhetsz, hogy ne kelljen senkibol kizsarolnom :D

Muha 2011.10.21. 14:52:34

Puszi-pentek

:* :* :* :* :*

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.21. 14:53:46

@Kytia: áá dehogy akkor nem tőzsdéznék, mi bátrak vagyunk! (vagy csak szimplán bolondok :D )

@Nathan D'Xantine: attól függ milyen fából van. Ha fenyő akkor csak 20-30 cm átmérőjű, de a diófának vastagabb törzse van, az lehet akár 50-70 cm is :)

ÁÁÁÁ fáradt vagyok és álmos.. valaki nem akar megmasszírozni?

michaela77 2011.10.21. 14:59:08

@Frigyesur: az a baj, hogy nem tudom cyd miről beszél, mert soha az életben nem készült még rólam olyan fotó, amit mutogatnék:)
Ha lenne antifotogén díj, én nyerném.

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.21. 15:00:11

@Frigyesur: jó jó, tudtam, csak nem sejtettem! (na ezt honnan idéztem?)

Frigyesur (törölt) 2011.10.21. 15:01:33

@michaela77: A kis genya, megprobalt atverni. Na jol van. Elveszem a borapolojat.
Latod, megnyerned?! Valamiben te vagy a legjobb :))

michaela77 2011.10.21. 15:03:05

@Frigyesur: :) Úgy látom tényleg nagyon szarul vagyok, ha már te is vigasztalsz:))

Frigyesur (törölt) 2011.10.21. 15:05:52

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Bevallom: nem tudom.

@michaela77: A szakitas sz*r dolog, de a te korodban mar tudja az ember, hogy tuleli (na, ez mar jobban tetszett? erezted a finom kis utalast? :)))

michaela77 2011.10.21. 15:07:35

@Frigyesur: ez volt a finom kis? Milyen a nem finom?:) Nyugodtan banyázzál le bazzeg:)

Frigyesur (törölt) 2011.10.21. 15:09:07

@michaela77: Pölö az, hogy ne aggodj, a te korodban az ember mar nem szamithat tobb szakitasra :)))

michaela77 2011.10.21. 15:10:12

@Frigyesur: máris kedvem támadt vidáman szökellni a szivárvánnyal szegélyezett virágos réten:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.21. 15:14:35

@A polcfúró: Ja, ezt ismerem. Szép! Terhes voltam amikor olvastam, bőgtem mint állat...

De azé' nincs nagy mondanivalója. :) Ezt is csak írta valaki. Gondolom egy hormonoktól megzavarodott terhes nő! :D

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.21. 15:15:21

@michaela77: de figyi, nem azt írtad már a múlt héten is, hogy vége a dolognak? Vagy csak szüneteltetek? Vagy ez most egy új pasi volt? :) Ne bánkódj, sok rendes és jóképű férfi mászkál a világon, itt vagyok példának okért ÉN! :D

@Frigyesur: ülj le, egyes! (Mf.: Oscar)
Amúgy pedig tévedtél, mert Picicsibe lenne oly kedves és megmasszírozná fáradt testemet!

@Picicsibe: ezen könnyen tudunk segíteni, de ha tőled kapom, akkor már nem egy sima hétköznapi masszázsra vágyom.. mindig megbolondítasz szívecském :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.21. 15:15:32

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Áááá...Most már mindegy. Most már tudom, hogy az évszázad újítása a szopás...

JOKKA21 2011.10.21. 15:24:11

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Jó ötlet.:D Én egész este a szúrnám a fosód szöveggel hódítanék.:D

@gernika: Ha lenne olyan, akkor sem nősülnék, mert a nők ribik, ne álljanak velem szóba, tegyenek tönkre mást és bőgjenek a hejjespaseek miatt, ha nekik az jó, akkor egészségükre.:)

@Caddy: Andersen és Grimm, de ez nem mese és itt nem happy end van, de egye fene, ha jó csaj vagy és megszeretlek elengedlek a herceghez és lemondok rólad, mint a dél-amerikai szappanoperákban szokás(Alvaro Esmeraldáról).:D

cyd 2011.10.21. 15:26:36

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Oscar de az pontosan így volt: Tudtam, csak nem sejtettem.

@michaela77: Pedig van az a kissé erotikus fotód amit küldtél az ágyban a kis szőrössel ;)

michaela77 2011.10.21. 15:28:22

@cyd: jaa, hát azon a cica van, nem én:) Én csak kellék vagyok:)
Amúgy meg mi erotikus abban? Minden erotikus, ami ágyban van?:)
Holnapra fotózok neked ágybantepsit, erotikusat:D

Hurri Kán 2011.10.21. 15:29:57

@JOKKA21:
Valószínűleg óriási sikert aratnál vele. A Capellában erre még nagyobb az esély.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.10.21. 15:33:12

@Frigyesur: Újabban túl diplomatikus vagy.
Sehol egy kis fojtás, vagy ilyesmi...

Anna Borcsa 2011.10.21. 15:38:45

@Nathan D'Xantine:
Persze, persze elkerülhető. És mindenki egészségére. Egy alternatíva, hogy az ember a könnyebbnek látszó megoldást válassza - vált, ha unalmas a szex, vagy más problémák adódnak, vagy csak szimplán elfelejtenek beszélgetni egymással emberek és erre akkor jönnek rá, ha már kurva nagy a gáz. Én azért még mindig arra törekszem, hogy ne kerüljön sor váltásra - párom részéről se. Na és pont arra nincs alternatívánk, hogy mivel tegyük igazán jóvá a párkapcsolatot (lehet naiv vagyok: életre szóló párkapcsolatot) és a szeretkezéseket - az egyébként monoton hétköznapok mellett. A csapból is az folyik, hogy csalják egymást az emberek és az életük válás válás hátán. Általánosságban értem ezeket és szerintem a mai, házasságban vagy hosszú ideje párkapcsolatban élő emberek kurvanagy többsége előbb vagy utóbb eljut a kapcsolat és a jó szex kimerüléséig. És szomorú, hogy előbb jut eszükbe a válás, megcsalás, szerető tartása és tesznek annak irányába lépéseket. És általában a másik felet hibáztatják, pedig kurvára mindkét fél a felelős azért, hogy nem foglalkoztak a felmerülő igényekkel és nem figyeltek egymásra, nem színesítették a szexuális (ami kulcskérdés) életüket...stb. Mennyi ideje is vagy együtt a jelenlegi pároddal? Lehet még nem jutott eszedbe ilyen, de szerintem később te magad is agyalni fogsz hasonló dolgokon - persze csak akkor, ha addigra még szereted valamennyire őt.

Чапаев 2011.10.21. 15:39:03

@michaela77: Mi lesz a tepsiben, női szeszély? :D

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.21. 15:44:03

@Picicsibe: ne mesélj, hogy kezdünk neki? Nagyon kíváncsi vagyok már és addig is így csillapíthatnád a "kíváncsiságomat" ;) :P

@michaela77: kizárt, nem vagyok én vegyész!

@JOKKA21: Dövan szövege meg a "tetszel gecó, jössz topogni?", akkor nekem is ki kell találnom valami frappánsat :D

@cyd: van amikor jó jó-t is mond! És különben is ha tudtad volna akkor abból is kitaláltad volna :P

TBal 2011.10.21. 15:49:59

Hm, én is hozzászólnék, kíváncsi vagyok, kinek mi erről a véleménye:

Gyanús nekem nagyon, hogy a lényeget nem beszélték meg. Hogy a feleség levágta a végét, hogy a párbeszéd pillanatában nincs közös hang.

Olvastam egy könyvben (asszem az agyszexben), hogy amikor egy férfit terápia során megkértek, hogy mutassa ki a szeretetét egy nő felé, akkor lemosta a nő kocsiját. Erre erőteljesen rímelnek a férfi figyelmességei. Valahogy a lelki dolgokról kevesebb szó esik. Szerintem mindenre kiterjedő érzelmi kommunikáció nem volt. Ha "A hűség alap", akkor simán következhet belőle, hogy ebben a témában megmukkanni nem szabadott a kapcsolatban - a feleségnek félő, hogy volt mit kockáztatnia ennek a kérdésnek a felhozatalakor.

Posztolónak: az őszinteség két emberen múlik, azt el is kell fogadni, nem csak kimondani. A feleséged nem feltételezi rólad, hogy elfogadnád, és szerintem helyesen. Ki kell fejleszteni ezt a képességet, és a feleségednek pedig őszintének kellene lennie ebben a kérdéskörben. Addig szerintem nem fogod tudni folytatni a kapcsolatot úgy, hogy értelmes minősége legyen.

Anna Borcsa 2011.10.21. 15:50:45

@Nathan D'Xantine:
Az análvibrátor is jól hangzik, de a kovácsoltvas rácsos ágy jobban beindította a fantáziámat. Sajna nem tudok ilyen szállást...bár tudnák! Nem is kérdés, hogy nektek nincs szükségetek semmiféle fantáziát megmozgató intuícióra. Annál inkább színesíthetnéd a blogom gyakorlati tanácsokkal és velem együtt biztathatnád a kevéssé nyitott nőket hasonló praktikák bevetésére.

Anna Borcsa 2011.10.21. 16:04:46

"A kedves feleségem ott volt a hitvesi ágyunkban egy másik férfival és annak ondójával a testén!"
"...kérdeztem, hogy történhetett ez? Hiszen rendszeresen együtt vagyunk és nem hanyagoljuk el egymást. Erre azt felelte, hogy nem volt tudatos, „csak úgy megtörtént”. Ilyen létezik?"

Hát, a ti esetetekben nagyon nem. A hitvesi ágyban(??!!)csak úgy megtörtént? De ugye te nem hiszed el "csak úgy". Részletesebben is mondta, hogy "csak úgy" ott termett a fazon - talán az űrből jött- és a nőt megszállta valami "azonnal omolj a karjaiba és kúrasd szét magad" ellenállhatatlan késztetés? Gyáva dolog és a történtek mellett kurvára nem szimpatikus, hogy nem beszél a problémáról. Ha nem beszél róla,nem akarja megoldani, és ezután is homokba dugja a fejét, és csakhamar azon találjátok magatokat, hogy egy másik pasi dugja - de nem homokba és nem a fejét.

JOKKA21 2011.10.21. 16:06:56

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Én azt "gyüsszel" hallottam még régen.:D Legyen a te szöveged a "sunáználak".:)

@SciNuBob -I hear you, mon!-: VV Bandit biztos falják a nők mióta kijött, egyik bulvár oldalon sokan írták neki, hogy velük veszítse el..:D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.21. 16:08:39

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Hmm! :))
Levenném a felsődet, h a finom éritéseimet a bőrödön érezd. A tarkódnál, meg a vállaidon kezdeném, h ellazulj...
Khm! Inkább nem írom itten tovább, mert meglincselnek! :D
De jó lenne! Érzem! :P

JOKKA21 2011.10.21. 16:09:04

@gyvy: Oda nem járok, de ezzel inkább lehet sikert elérni(nőknél) mint a bókokkal...

Hurri Kán 2011.10.21. 16:10:24

@JOKKA21:
Hát hajrá, én drukkolok neked, majd írd meg, mit értél el vele.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.21. 16:44:34

@cyd: Azért is küldtem neked mailt!

Jó hétvégét mindenkinek. Mármint mindenkinek, aki számít. :DDD

SciNu 2011.10.21. 16:48:52

@JOKKA21: A mennyiség még önmagában nem minőség :D Azért nem árt azt is látni kiktől jött az ajánlat.

SciNu 2011.10.21. 17:04:43

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Azt "oszt borér szopol-e"-t lestoppolom magamnak

JOKKA21 2011.10.21. 17:13:39

@gyvy: Rendben.

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Biztos nem playboy címlaplányoktól.:)

Szöszi 28 2011.10.21. 17:15:22

Éhes vagyok, de nem kívánok semmilyen ételt konkrétan. Mit egyek?:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.21. 17:19:12

@Kata1987: Ismerős! Csakis édesség... Utána valami sós! :)

Hurri Kán 2011.10.21. 17:21:39

@Picicsibe:
Kitűnő választás...előjáték gyanánt/közben szőlő, utána... :DDD

Szöszi 28 2011.10.21. 17:22:05

@Picicsibe: Hmm...Nem nagyon szeretem az édeset:D Főzni lusta vagyok, és ne legyen túl kalóriadús. Nehéz eset:D Levánszorgok majd a boltba, hátha találok valami finomat:D

SciNu 2011.10.21. 17:22:50

@Kata1987: Tudok ajánlani valamit amit bekaphatnál ha nem is vagy éhes :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.21. 17:24:35

@Kata1987: ja, reform konyhához nem értek...
Egyél akkor sajtot! Az is fincsi csemege. Almával. :)

Szöszi 28 2011.10.21. 17:26:57

@Picicsibe: Pont a sajt jutott eszembe, az lesz belőle:D Körvonalazódik a dolog. Egy kis sonkával...Jó lesz az:D

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Oké, ez nekem is eszembe jutott, bekapok egy cigit:D

SciNu 2011.10.21. 17:30:11

@Kata1987: Közelít. A formát már aránylag eltaláltad csak a méret különbözik de azt is szívhatod :D

Szöszi 28 2011.10.21. 17:35:40

@Picicsibe: Hú, na ez a veszély nagyon nem fenyeget:D Van mit feldolgoznia a szervezetemnek:D:D

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Nem találhattam el elsőre, csak egy szőke vagyok:D:D

Hurri Kán 2011.10.21. 17:36:21

@Kata1987:
Magasan szállnak errefelé a labdák...;-)

@Picicsibe:
Ugye? :D

Szöszi 28 2011.10.21. 17:38:03

@gyvy: Kérsz képet?:D Ma már mindenki láthatta, hogy nem vagyok lapos, a nagyseggűségem még nem tisztázott (bár nem nagy:D) egyedül az valós, hogy szőke a hajam:D
Küldj egy üzit itt, és visszaküldök képet:D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.21. 17:38:31

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Miért nem kéred meg 1xűen, h szopjon le?
Megy itt a sok mellébeszélés...
Az élet rövid! Cselekedj! :D

SciNu 2011.10.21. 17:40:22

@Kata1987: Akkor jobb ha irányítalak. Még a végén leharapod :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.21. 17:41:54

@gyvy: Szeretem igen!
Meg a nutellát banánnal! :P

cyd 2011.10.21. 17:43:14

@Kata1987: Én nem láttam szóval én még hirdethetem Nard igéjét :P

Hurri Kán 2011.10.21. 17:43:54

@Picicsibe:
De ugye a banánt meghámozod előtte? :D

Szöszi 28 2011.10.21. 17:46:06

@cyd: Ha küldesz itt nekem egy üzit, visszaküldöm a képet neked is szívesen, hogy véglegesen lezárhassuk a kérdést:D

JOKKA21 2011.10.21. 17:50:17

@Picicsibe: Ha tudsz főzni jó leszel nekem.:)

SciNu 2011.10.21. 17:51:45

@Picicsibe: Hová gondolsz??? Nem olyan családból származom én! :D

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.21. 17:58:38

@JOKKA21: áá a sunáználak bár nem rossz, de túl egyszerű :)

@Picicsibe: finom érintéseidet érezzem? az jooo :) de ugye nem ütlegelni akarsz? Mert szado-mazo nem pálya ám!
Mondjuk nem azt mondom, hogy egy kis durvulás, vadulás nem fér bele.. ;)

@SciNuBob -I hear you, mon!-: tökéletes, indításnak :)

Hmm mi legyen az én szövegem.. Megvaan! : Jössz baszni vagy baszol jönni?

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.21. 18:01:13

@JOKKA21: :D
Már mondtad. Hátööö...csirkepöri megy. Meg a mákos guba is. Ilyen egészséges izéket nem igen kotyvasztok!

De tudod, van két gyerek is... Jöhetnek ők is? :P

SciNu 2011.10.21. 18:02:12

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Tudom ajánlani a "mizu, lenyeled vagy kiköpöd"-öt. A lányok bomlani fognak utánad :D

Hurri Kán 2011.10.21. 18:03:03

@SciNuBob -I hear you, mon!-:
Kikkel ismerkedsz, hallod? Há úrinő nem köpköd. :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.21. 18:05:43

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Nem, semmi ilyen! Max a körmömet gyengéden végighúzom a gerinceden. Egy kis gyöngéd hajtépés, és finom kis harapás. Ennél durvább nem lesz! :D

SciNu 2011.10.21. 18:06:30

@gyvy: De az meg csak zsebkendővel fogja meg. :D

SciNu 2011.10.21. 18:09:37

@gyvy: Akkor már nem lesz rajta :D A zsinórtangájának meg nem mindegy?

Hurri Kán 2011.10.21. 18:10:33

@SciNuBob -I hear you, mon!-:
De. Annak az sem árt, ha a fogaddal húzod le. :D

SciNu 2011.10.21. 18:15:09

@gyvy: Mivel elve fogselyemből készül majd? :D
www.nerfnow.com/comic/598

JOKKA21 2011.10.21. 18:17:26

@Picicsibe: Jöhetnek majd kapnak csokit és játékot, nem Másának hívnak?:) Ha jó nő vagy, akkor hosszú távra kellesz.:)

JOKKA21 2011.10.21. 18:20:50

@Picicsibe: Kor?Magasság?Súly?Hajszín?:D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.21. 18:22:31

@JOKKA21: Mása? :D Nem!
Akkor hosszú távra tervezz, mert jó vagyok! :P

JOKKA21 2011.10.21. 18:23:59

@Picicsibe: Összeesküvőkben van egy csaj, akinek két gyereke van és őt hívják Másának.:)

JOKKA21 2011.10.21. 18:26:45

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): "Dugnálak, mint a lopott biciklit" Ez jó lesz?:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.21. 18:31:09

@JOKKA21: Na de kérlek! Nőtől ilyeneket kérdezni??? Mi vagyok én árucikk? Kérdeztem én te milyen vagy? :D

Na jó, a hajam olyan méz szőke. Asszem! :)

Mása... Mondtam már 1x, h nem nézek tv-t! :))
De a bulvárban láttam... Most h így mondod! Nem úgy nézek ki. :D

JOKKA21 2011.10.21. 18:52:09

@Picicsibe: Nem kérdezted, de megmondom, nem vagyok kigyúrt, menő, milliárdos, macsó, hejjespasee és nincs audim.:D
Szőkék tetszenek általában.:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.21. 19:00:40

@JOKKA21: Igen, gondoltam. Utaltál már rá párszor! :))

Na akkor már csak a ferjemet kell eltenned lábalól... Legyen baleset, és enyém lesz minden!
És szabad az út...

(jájj, de morbid)

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.21. 19:03:34

@SciNuBob -I hear you, mon!-: vagy még ez is bejöhet a csajoknak: Szia, hoztam neked virágot, mutasd meg a pinádot..

@Picicsibe: na te aztán tudod mitől döglik a légy ;) hajhúzogatásban, cici harapdálásban, meg fenék paskolgatásban én is örömöm lelem általában.
Na ne ragozzuk, mert neked ha hazaér a férjed akkor lesz kivel paráználkodnod, de nekem.. el kell fojtanom a feszültségeket :D És még buliba sem tudok menni most 7végén, felháborító.. :)

@JOKKA21: ja ez már kicsit összetettebb mondat, mint a sunáználak :D

JOKKA21 2011.10.21. 19:06:11

@Picicsibe: Nem kell eltenni, megcsalod és királylány leszel és a férjed lesz a hibás.:D

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): :D Akkor megvan a mondatod.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.21. 19:06:51

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Hmm. Jó is az! De csendben maradok! :)

Azt mondom ne fojtsd magadba. Forró zuhany, és gondolj valami szépre... ;)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.21. 19:09:22

@JOKKA21: És éljek azzal a lelkiismeret-furdalással, h megcsaltam? :DDD

JOKKA21 2011.10.21. 19:14:47

@Picicsibe: Olyan van a nőknek?:) Ezt nem gondoltam volna, ne élj úgy, majd befűzök egy másik szőkét.:D

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.21. 19:28:16

@JOKKA21: Katát, neki úgysincs komoly kapcsolata csak egy kureszpajtása.
Szóval hajtás-pajtás :D

@Picicsibe: áá az nem ugyanaz.. muszájból elmegy néha, de úgy az egész női testnek amblokk (nem emelnék ki részleteket ;) ), nincs valamire való alternatívája :) Még a pornót is kerülöm most nagy ívben, mert a végén még valamelyik szemrevaló menyecskére rámászom a metrón és jajj neki :D

Erre a hétre leteszem a lantomat, jó hétvégét mindenkinek.
Az ivós és partyzós dolgon meg gondolkodjon akit érdekel mert azt nem viccből mondtam ám :)

Anna Borcsa 2011.10.21. 21:09:27

Nézz fel a blogomra, ha kedved van kommentelj. Szeretkezés, erotika, párkapcsolat, sikamlós történetek. Itt aktív látogató vagy, talán ez is érdekelhet: szeretkezzelvezd.blog.hu/

JOKKA21 2011.10.21. 21:49:32

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): :D Neki nem kellenék, nem akart a dominám lenni.

supracoger · http://supracoger.blog.hu/ 2011.10.23. 14:16:24

nekem is volt egy hasonló sztorim, mondjuk nekem utólag (testileg) jól sült el. később talán le is írom a blogomban.

alien47 2011.10.24. 07:44:36

Ne legyél még mindig papucs!
Asszony lapátra. Gyereket tartsd magadnál. Beszélj egy jó ügyvéddel. Válásnál szempont, hogy az asszon ilyen módon lépet félre.
Legrosszabb esetben viszi a ház felét. Még rosszabb esetben vele maradsz és élvezi az eddigi kényelmes életet. Nem téged szeret már, hanem amit nyújtasz neki.

Évek óta nem kell dolgoznia a tenyereden hordozod. Hol talál még egy ilyen marhát? (bocsánat de ez van)

Légy még egyszer férfi! Az első az volt amikor mindkettőt elverted a második, amikor kirakod!

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2011.10.24. 11:53:05

"Nem téged szeret már, hanem amit nyújtasz neki."

Az egyik oldalról igazat adok, erről lehet szó.

A másik oldalról viszont érdemes mérlegelni, hogy NEKED, levélíró mennyit ér meg a házasság. Kötődsz-e annyira érzelmileg a feleségedhez, hogy megpróbáljátok rendbehozni. (Az érzések tisztázása igénybe vehet pár napot.)
Ugyanis megrendült, illetve elszállt a nejed iránti bizalom.

Ha megmentenéd a házasságot, mondd meg neki, hogy így érzel, ám szeretnéd ha elmennétek szakemberhez.
A pszichológus pedig kitelik a színházjegyek és az egyéb meglepik árából. Legyen most ez a meglepi, hogy éretten gondolkodsz a nejedhez képest!

Annak, ami most van kialakulóban(miszerint nem váltok el, de elhidegültök), semmi értelme.

Ha ő nem hajlandó megmenteni a házasságot a fentebb vázolt módon, akkor elmondhatod, hogy sokakkal ellentétben legalább megpróbáltad.

Peetee 2011.10.26. 16:05:58

Én tesztelném a hölgyet: hosszú hónapig nem engedném közelebb magamhoz.
Biztosan vannak érzelmi kilengéseid, figyelni kell az erre mutatott reakciókat is, ez sokmindent elárul:

Ha bűntudata van és hozzá irányodba érzett szeretet is társul, akkor bármilyen mélységig hajlandó meghunyászkodni, "megalázkodni". Nem kell megalázni, de az alázatos viselkedése őszinteségre utal.

Ha feladja pár hét után, vagy érzéketlenül reagál a kérdéses helyzetekben, akkor semmit nem bánt meg, és nem csak úgy megtörtént a dolog, és várhatóan újra-és-újra előfordul majd.

Hozzáteszem megdöbbentő ,hogy egy ilyen esetben is az anyának ítéleik a gyereket a gyerektartást meg lakást!
Ha a férfi lép félre, és abból lesz válóper, akkor még az autót, a bankszámlát, a megtakarításokat és fél veséjét is elveszik a férfiembernek.
Megdöbbentő.

valakitalánvagyok 2011.10.27. 18:53:20

Ha a gci rajta volt és nem benne, akkor kötve hiszem, hogy ez az első alkalom volt! Elsőre mem szokás magán tárolni a nőknek a cumót!

mekeke 2011.11.23. 07:52:32

A házasság boldogságról szól. Az asszony épp boldog volt, ha ez neked nem tetszik, nem szereted. Neked meg az elverés okozott boldogságot, hiszen magadtól, magadért tetted. Fura család, szerelem.
süti beállítások módosítása