Van egy új nő, de a régi hazavár

2012. május 02. 07:31 - csajokespasik

„Miért hazudtam? Amiért az a férfi, aki mindent képes megtenni, csakhogy nyerjen, megnyerjen magának valakit” – Levélírónk egy megunt kapcsolatból menekülne az új nőhöz. Hogy ne legyen olyan egyszerű a történet, a csajnak másért dobog a szíve. Ha otthon egy rendes nő vár, akkor megéri félrelépni?

 

Sziasztok! Szerintem, ha valaki, aki ide ír, vadidegenek véleményére kíváncsi anélkül, hogy túlságosan kiadná magát, beavatva több ezer embert, akkor hajlamos a sztori részleteit megmásítani, nehogy lebukjon, és felismerhetővé váljon. Én is torzítok egy kicsit és próbálok nem belezavarodni, de kíváncsi vagyok olyan emberek véleményére, akik teljesen kívülről látják ezt a helyzetet. Jelenleg két nő van az életemben, mindkettő fontos… de máshogyan: másfél éve együtt vagyok G.-vel. Ő egy értelmes és kedves lány, de a dolgaink nem úgy mennek, mint régen. Hajlamos vagyok megkockáztatni a szörnyen hangzó „unalmas” szót is. De érzem, hogy szeret, minden mozdulatában és mondatában benne van. Ám ez amolyan anyáskodó szeretet. Én is szeretem őt. Kb. pont ilyen szinten.

A másik oldalon egy ex-munkatársnőm áll. Legyen V. Nem rég szakított a párjával, amikor találkoztunk, elmondta nekem. Addig, érdekes módon, meg sem fordult a fejemben, hogy közeledjek hozzá. És amikor megtudtam, hogy szabad, elindult bennem valami. Meg akartam szerezni őt. Igen, de G. hazavár, és nem valami gusztusos megtenni vele ezt, még ha a két nő nem is ismeri egymást. Mert bennem találkoznak, hiszen nekem kell mindkettejük szemébe néznem. Ugyanis V. úgy tudja, én is otthagytam a páromat… Miért hazudtam? Amiért az a férfi, aki mindent képes megtenni, csakhogy nyerjen, megnyerjen magának valakit. Olyan spontán és folyékonyan hazudtam, mintha előre megírtam volna és csak fel kéne olvasnom… Kicsit megijedtem és megundorodtam magamtól, amikor otthon G. hozzám ért, hozzám bújt, főzött nekem. Lehet, hogy csak az újdonság varázsa teszi és vonzalmam V.-iránt csak egy menekülés egy lelakott kapcsolatból. A történetben van egy negyedik fél is, ugyanis V.-nek van már egy új kiszemeltje, akiről korábban mesélt is nekem, de még nem történt semmi. Ez még azelőtt történt, hogy feltártam neki szándékaimat. Ő nem ellenkezett, de nem is adott sok bíztatást. Még nem feküdtünk le, bár egy-két csók azért elcsattant. Amíg V. nem tisztázza magában a helyzetet, addig én a nullponton vagyok. Az lenne az okos döntés, ha hagynám a hazugságot és elfelejteném V.-t… és nem éltetne az az illúzió, hogy egy kapcsolat örökké vibráló és vad marad. Mert G. egy rendes nő, erről a kalandról sem fog tudni. De hamarosan valamit tennem kell.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr134483433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása