A pia mentség a bunkóságra?!

2012. június 21. 07:38 - Panni CsP

„Most már tudom, hogy kattant a fiú, mert részletesen leírta, hogy ha szeretném, hogy egész napokat töltsünk az ágyban, az jó, mert ez neki is bejön” – először egy tavaly nyári táborban gyalázza le posztolónkat a pasi, és most azzal folytatja a terrort, hogy bocsánatot kér a tavalyi teljesítményéért, majd a szerelmével kezdi üldözni a csajt. Mennyiért lehet elnézni valakinek egy nyilvános „leleszbizést”?

 

Kedves blog! Nem rég történt és még most is tart. Igazából tavaly indult. Minden évben eljárok egy bizonyos táborba, ahol tavaly elég kellemetlen perceket szerzett nekem egy részeg srác. Egy kocsiban vittek minket a táborba és akkor még nem ismertük egymást, egyáltalán, azon túl, hogy a sofőr bemutatott minket egymásnak. Amikor megállunk az első benzinkútnál ez a srác - nevezzük Balhés Tamásnak – azonnal vett egy szatyor dobozos sört, és rögtön fel is pukkantott egyet a kocsiban. Amíg leértünk, legalább hatot lehúzott.

Aztán a kocsiban énekelni kezdett, de nem is ez volt a baj, hanem az, hogy senki nem szólt rá, pedig rajtam és rajta kívül volt még a sofőr, meg mellette egy srác. Egyiket sem zavarta, sőt, szívesen álltak meg, amikor Balhés óbégatott, hogy pisilnie kell. Sosem értettem a férfiak ilyetén összetartását, a bunkóság kötelékében, de mindegy. Végre megérkeztünk. Itt találkoztam a barátnőmmel, aki már két napja ott volt. Balhés T. nem hagyta abba az ivást, és hamar ki is szúrt magának. Hamarosan le is leszbizett, mert nem vele dumáltam, amikor részegen megtalált és leböfögött, hanem a barátnőmmel mászkáltam folyton, mivel rajta kívül nem ismertem senkit. Hát mi lettünk a leszbik és azóta így is szólított, hogy „Leszbike”. Az a baj, hogy mások előtt is művelte, akiknek most mit magyarázzak, ha maguktól nem látják. Nem védett meg senki, csak vigyorogtak, egy pasi se mondta neki, hogy „Álljál már le!” vagy valami, csak vigyor… Teljesen hülyét csinált belőlem, nyíltan. Na, aztán valahogy lekopott, a folytatás már jobb volt, végül haza. Az idei táborban nem volt ott (Hála Istennek!) de nem volt ez így sokáig. Merthogy rá pár héttel találkoztunk a tábor egy budapesti találkozóján. Azonnal megismert. Láthatóan szégyellte magát. Odajött és eleinte csak mizu meg hello stb. én meg egyszavakkal lerendeztem és mosoly nélkül arrébb léptem. Vette az adást, tudta, hogy mi van, és a harmadik sör után bocsánatot kért, hogy tavaly bunkó volt. Csak így. Azt mondta, sokat ivott akkor… és? az alkohol mentség a bunkóságra?! Azt mondja, nem emlékszik nagyon, mit csinált konkrétan… (Ha nem emlékszel rá, az mentség?) Azt mondja, ne haragudjak, én meg megmondtam, hogy de, haragszom, majd leléptem, elég volt belőle. Pár nap múlva rám ír a FB-n. azt mondja, még egyszer bocs… és találkozzak vele (?). udvariaskodás nélkül visszaírtam neki, hogy hova menjen és kivel találkozzon. Hát, kiröhögött. Továbbra is randizni akar. Letiltottam. Mivel kint volt a mélcímem, hát azonnal odaírt. Most már tudom, hogy kattant a fiú, mert részletesen leírta, hogy ha szeretném, hogy egész napokat töltsünk az ágyban, az jó, mert ez neki is bejön. Nem válaszoltam, de nagyon szeretném lerázni. Ezt a címem nem akarom csak miatta megszüntetni, egy ilyen kretén miatt, mert mindenki ezt ismeri, 5 éve ezt használom, munkában, levelezéshez, mindenhez. Mi ad egy pasinak ekkora önbizalmat, hogy először lealáz, aztán meg nem tudok szabadulni a zaklatásától??

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr834601927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása