3 éve udvarol, de nem lép

2013. március 22. 07:29 - csajokespasik

„Fél órát késik, majd befut. 5 órát ültünk egy helyen. Az asztal alatt megfogja a kezem, és csak néz rám” – Levélírónk nem tud eligazodni egy bonyolult pasin, aki 3 éve szerelmet vallott neki, aztán eltűnt. Most lehetne valami közöttük, de szemezésnél több nem történik. Ki az, aki sumákol?

 

Sziasztok! Van egy férfi, akin nem tudok eligazodni… Ő 27 éves, én 31. Sokáig csak barátok voltunk, de ez 3 éve megváltozott, amikor egy szilveszteri bulin órákig beszélgettünk. Megtudtam, hogy bejövök neki, elmondta, hogy szerelmes belém. Én viszonoztam az érzéseit és tőlem csupa bíztatást kapott. Ezután kb. 2 hétre teljesen eltűnt a képből, nem is hallottam róla. Nem volt barátnője, tudtommal. Amikor újra összefutottunk, úgy csinált, mintha semmi sem történt volna. Itt volt egy nagy szünet, nekem is lett valakim, neki is barátnője, ezalatt sokat leveleztünk.

Amikor ő szakított a barátnőjével, újra elő lettem véve. „Most mit csináljak? Ha régebben sem jutottunk egyről a kettőre, most mit várhatok?” – tűnődtem. Később engem is dobott a párom, ezután 1 évig nem volt senkim. Ezt a tudomására is hoztam, hogyha ő is magányos, meg én is, akkor oldjuk már meg ezt valahogy : ) Szóval, én küldöm felé a jeleket, de semmi. Először én is arra gondoltam, mint a csütörtöki levélküldő, akinek a barátnője nem tudja kiverni a fejéből az exét és magába van borulva. Nem érett még meg az idő. De arra is gondoltam, hogy valójában nem is szakítottak, csak azt mondta nekem. Ha tényleg megtette volna, mert velem akar lenni, akkor nem foglalkoztatná az sem, ha esetleg a barátnője újra akarná kezdeni vele. De szerintem egy jól működő kapcsolatba nem lehet bekavarni. Ha valóban elégedett vele. Ha van barátnője: én úgy gondolom, hogy saját magamért vagyok felelős, nem az ő mellébeszéléséért és tisztázatlan szándékaiért. Ha azt mondja egy felnőtt ember a másiknak, hogy szabad vagyok, akkor azt a másik fél hajlamos elhinni. Miért hazudna? Nem vagyunk már gyerekek. Legutolsó találkozásunkon a következő történt: ő hív fel, hogy találkozzunk, üljünk be valahova. Jó. Fél órát késik, majd befut. 5 órát ültünk egy helyen. Az asztal alatt megfogja a kezem, és csak néz rám. És én várom, hogy megcsókoljon, vagy mondjon valamit. De amikor kimentünk, útközben sem csinált semmit, pedig pont úgy andalogtunk, mint egy normális pár. Amikor elváltunk, az arcomra adott két puszit. Nem tudom, mit csinál, mit akar, de kikészít ezzel. Ha elmondaná, hogy csak behazudta, azt hogy szakítottak a barátnőjével, legalább engedné, hogy lezárjam. De nyomozni utána nem fogok. Szerintem ő csak azt hiszi, hogy szerelmes vagy szeretne szerelmes lenni, de nincs tisztában a szó értelmével.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr315161922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása