Nem akarok jóban lenni az exével

2013. augusztus 28. 07:50 - csajokespasik

„Most úgy érzem, hogy szívességet tenne vele, ha a lány eltűnne a képből” – Levélírónk pasija még mindig tartja a kapcsolatot az ex nőjével, aki mostanában egyre sűrűbb vendég. A kezdetben toleráns barátnő nem tud egyebet tenni, szívesen látja, beszélget vele, együtt érez és kávét főz. De most már nagyon bosszantja az ex jelenléte.

 

Két és fél éve vagyunk együtt a párommal. Én úgy mentem bele ebbe a kapcsolatba, hogy tudomásul vettem, hogy ő jóban maradt az ex nőjével és napi rendszerességgel tartja vele a kapcsolatot. Felnőtt emberek vagyunk, ha nincs ok, nem féltékenykedünk, nem keserítjük meg a másik és a magunk életét. A dolog nem rég más fordulatot vett, amikor is a csajt otthagyta a hapsija, és a telefonok meg a személyes találkozók megszaporodtak közte és a párom között.

A viszony annyiban változott, hogy a csaj azóta sűrűbben jelentkezik, rendszeresen feljár hozzánk, én pedig próbálok érett és modern gondolkodású nő lenni, akit nem érint az ilyesmi, mert képes felülemelkedni a dolgokon és felnőttesen gondolkodni. Vendégül látom, beszélgetek vele, együtt érzek vele, kávét főzök. Néha a páromnak is elege van, és sokáig nem keresi őt, de a lány ír neki, hívogatja. Sosem hittem abban – és ma sem – hogy az exekből lehet még barát. Ilyenről nem tudok. Én azzal tartom rendszeresen a kapcsolatot, aki hiányzik, akitől tanácsot várok, vagy az épülésemre szolgál.

Volt olyan, hogy kettesben terveztünk egy estét, beültünk egy helyre, majd csörög a párom mobilja, majd megkérdi tőlem, nem baj, ha ő is csatlakozik? Most erre mit mondjak? Úgyis eldöntötte már. Vagy ha nemet mondok, akkor visszahívta volna a csajt, hogy „ne hari, hát, sajnos nem”. Ma már attól is kiráz a hideg, ha kimondja a lány nevét előttem. De muszáj mosolyognom. Ha most leülök a lánnyal beszélni, azzal beismerem, hogy végig féltékeny voltam és eddig csak kussoltam és szerepet játszottam – nem jó. Ha nem ülök le vele, semmi nem fog változni – megint nem jó. A féltékenység sem jó. Kezdem úgy érezni, hogy nem vagyok neki fontos és második helyre kezdek visszaszorulni.

Azon már rég túl vagyok, hogy mi van, ha lefekszenek egymással? – semmi, szexeltek már előtte is, semmi újdonságot nem fognak tapasztalni, ezért nem hagyna el. Ami megnyugtat, hogyha vissza akarná kapni az exét, akkor eddig is leléphetett volna vele. Nem fogom követelni, hogy beszéljen a lánnyal és koptassa le, mert nincs kizárva, hogy az én hibám is a kialakult helyzet, hiszen kezdettől fogva elfogadónak mutatkoztam feléjük és a helyzet felé. Most úgy érzem, hogy szívességet tenne vele, ha a lány eltűnne a képből. Annak idején a lány hagyta el. Egyébként 10 év korkülönbség van köztük. És a lány viselkedéséből azt szűrtem le, hogy még mindig nem semleges neki a párom. Legutóbb az bosszantott fel, hogy amikor a lánynak szülinapja volt, a párom elment rá és csak utólag tudtam meg, hogy hova és kihez – ez is gyanakvást keltett bennem. Simán hívhatott volna engem is, nem voltunk ellenségek. Nem hívott. Hívhatott volna, ha nincs titkolnivalója. Nem tudom, mit jelent neki a komoly kapcsolat-fogalma. Mert amit eddig csináltunk, az valahogy nem az.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr605481459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása