Túl fiatal pasi szeretett belém

2013. augusztus 30. 07:46 - csajokespasik

„Ez az egész nem nekem való és az én dolgom lenne még az elején leállítani őt. Miért félek nemet mondani?” – Posztolónk az igen fiatal lovagtól olyan bókokat kap, amiket 20 éve nem hallott már. Ha nem lenne családja, talán bele is ugrana a dologba, így most egyelőre csak őrlődik.

 

Nem vagyok független nő, fiatal sem vagyok, de lenne egy ide passzoló történetem. Erre vonatkozik a kérdésem is, amit máshol nyilván nem is mernék feltenni. Szóval, megismertem egy fiatal férfit - le sem írom a korkülönbséget, mert nekem is kínos -, akivel eleinte csak barátilag találkoztam. Tetszett, persze, hogy tetszett, nem vagyok még vénasszony, de azt nem gondoltam volna, hogy neki eszébe jut kezdeményezni.

Kizökkentett a korábbi életemből, szerepemből: hazamegyek, mosogatás, szennyes-gyűjtés, főzés, család ellátása. Minden napom egyforma. De mióta megismertem őt, mintha már nem lennék ugyanaz. Szeretem a férjem és a gyerekeimet, de itt van ez a harmadik dolog, amire egyelőre nem tudok mit mondani. Még semmi nem történt köztünk. Állítólag belém szeretett, ezt nagyon sok üzenetben leírta nekem. Ragaszkodik hozzám, olyanokat mond, amiket 20 éve nem mondtak már nekem. Mellette szépnek és tökéletesnek éreztem magam. De azt is érzem, hogy ez az egész nem nekem való és az én dolgom lenne még az elején leállítani őt.

Miért félek nemet mondani? Nem biztos, hogy képes lennék titkos viszonyt folytatni, úgy beosztani az időm, hogy rá is jusson, meg a családra is. Azt sem akarom, hogy egy titkos „taggal” bővüljön a család, aztán lebukjunk valamikor. Szóval, ennyi a történet és nagyon nem tudom, mi lenne az irányadó.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr215484307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása