Mit tennél, ha megcsalnálak?

2013. október 01. 07:45 - csajokespasik

„Fiatal csajok ugyanúgy elvárják a pénzt, mint a 30 körüliek. Csak mire föl?” – néha a nők izgalmas tesztkérdésekkel vizsgáztatják a pasikat, és ha nem azt a választ kapják, amit várnak, robban a bomba. A női játszmázások ördöglakatjait próbáljuk ma szétszedni.

 

Hello,

Mit jelent, amikor a csajok ostobán puhatolózó kérdésekkel vallatnak, és próbálnak úgy tenni, mintha csak játszanának? Mire jó ez? Biztos ismeritek (a férfiak) azt a párbeszédet, amikor a nő olyat kérdez, amire valójában már van válasza, de ha mégse azt kapja, ami a fejében már van, akkor bedühödik. Saját példa, kb. 4 hónap után:

- Mit tennél, ha megcsalnálak? – kérdi a nő.

- Semmit. Te döntöttél – felelem.

- De azért mérges lennél picit?

- Minek?

- Akkor nem is szeretsz igazán!

Satöbbi. Most ennek az egésznek mi értelme, mit akarnak vele? Mihez kell ez a vizsga, mit akarnak leszűrni belőle? Ennek a párbeszédnek több verzióját hallottam már, amik a pasi érzelmeit próbálják feltérképezni, elég primitíven (lenne erre egyszerű megoldás, mindenféle hülye körök nélkül: az, ha egyszerűen, nyíltan és világosan RÁKÉRDEZEL) nem ilyen lényegkerülően. Nem értem, mi célt szolgál mindez. Ha nem azt a választ kapják, mint amit elképzeltek, balhé van. Nem dicsekvés, de volt pár nőm és ma már egy ilyen beszélgetés nálam szakító ok.

Más: Fiatal csajok ugyanúgy elvárják a pénzt, mint a 30 körüliek. Csak mire föl? Elvárják, hogy pénzes legyél, mindent te fizess és érzed, hogy folyton az jár a fejében és azt vizslatja, mennyid lehet? ez egy tök új dolog, régen nem volt ilyen. Mert egy harmincas nőnél, vagy egy elvált nőnél, vagy érettebb nőnél, teljesen megértem, ha érdekli, milyen anyagi helyzetben van a pasi, hogy egy egzisztenciára vágynak, de egy kiscsaj mire fel támaszt ilyen igényeket? Ezt hol tanulták? Otthon? A suliban? Nem hiszem, hogy ennyi idős korukban az egzisztencia járna a fejükben.

Van az a nőtípus is (jártam vele), aki felett a férfinak nincs hatalma, passzív-agresszív, látszólag (első randin) egy kedves nő, egy főnyeremény, később viszont azt csinál, amit akar, mert meg tudja magyarázni, úgy érzed, neked nincs beleszólásod ebbe a kapcsolatba. Amikor ezt nyíltan megmondtam neki, elhagyott. Valószínűleg azért, mert lelepleztem a játékát, és nem látta értelmét folytatni már velem, hiszen a továbbiakban hatástalan a fegyvere. Szóval én látom csak így, vagy tényleg vannak ilyen nők? Vagy csak én fogom ki őket? Nem általánosítok: kívánom, hogy egyszer a párom legyen a kivétel.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr815542944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

datam 2013.10.02. 07:21:29

A penzhajhaszast leginkabb a tvbol tanuljak... Lenyeg hogy tele legye, apuci is tele legyen, es akkor teljes az elet, minden rendben van. A legtobb nonek (butabbik resz) csak az anyagiak szamitanak, ha nem ujgazdag csaladbol szarmazol mar le vagy nezve, mert nincs keret arra, hogy ne kelljen dolgoznia, es eltartott legyen.

Joe69 2013.10.02. 22:41:31

Nagyon helyes. Aki dugás helyett csak tesztelget,azt ki kell vágni. Nem érünk rà.
süti beállítások módosítása