A kocka pasi számára unalmas

2014. szeptember 12. 07:30 - csajokespasik

”Nem vagyok ügyvéd, se sebész, izgalmas hobbim sincs, már ha a sörözés nem számít annak” – Levélírónknak elege van a sorozatos visszautasításokból és a Lépj túl rajta-mozgalomból. Ha gazdag lenne, fizetne a szexért, még akkor is, ha öndevalválás, hiszen amelyik pasi fizet a szexért, az nem lehet egy szép darab, aki jól néz ki, ingyen is megkapja. Posztolónk olyan kapcsolatot keres, ami nem verseny, nincsenek vesztesei vagy túlélői.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Mondták, hogy túl jó nőknél ne próbálkozzak. Tudom. És mi van a nem túl jó nőkkel? Akik még idősebbek is nálam, nem 2-3 évvel, de akár többel is? Na, ha ők visszautasítanak, akkor van vége mindennek és akkor kell magamba szállnom. Nők, akiknél azt hittem, próbálkozhatok, de nem voltak partnerek ebben sem, olyan könnyedén elküldtek a bánatos francba, olyan ócska szöveggel, hogy épp kibékültek az exükkel, épp alakulóban van egy friss, egy másik valami, vagy éppen nem akarnak most kapcsolatot (amúgy aki ezt mondta, nem sokkal később már kapcsolatban volt, érdekes módon) de azt is hallottam, hogy nincs ideje ilyesmire.

Ezek mind nekem szóltak, nekem lettek bekamuzva, nekem találták ki, ... hát, legalább ennyi megtiszteltetés ért, hogy megdolgoztassák értem azt a kis agyukat. Csak ismerkedni szerettem volna, és megnéztem a tükörben: nincs rám írva semmi. Régebben még elviseltem, ha elküldtek, de ennyi után egyre nehezebben. Állítólag kedves, udvarias faszikról álmodoztok. Aha, nem, szerintem másról. Én legyek talpig úriember, minden elutasításkor, de a nő az bármikor bármilyen bunkó lehet, mert ami tőlem bunkóság, az nála olyan édi. Ha kilenc alkalomból kilencszer nemet kapsz, akkor kicsit kétségbe esel. Vagy nem és csinálod tovább, mert töretlen a lelkesedésed. Lehet, hogy az a baj, hogy túl átlagos vagyok, nem árad belőlem semmi extrém, bennem semmi nincs, ami túl menő lenne.

Nem igaz, hogy senkit nem vagyok képes felszedni. Adok magamra, igényes vagyok, átlagos testalkat, átlagos arc, mi van a nőkkel? Kire várnak?? Izgalmas állásom sincs, egy raktárban gürizek, nem vagyok ügyvéd, se sebész, izgalmas hobbim sincs, már ha a sörözés nem számít annak. Azt mondja az egyik csaj, hogy a kocka pasi számára unalmas – nem tartom magam annak, de ha ezt vonta le eddig, kettő tali alatt, valóban nincs értelme a folytatásnak, meg is írtam neki, abba is maradt. Hát ha már az elején ekkora elvárásokat támaszt, és jobban tudja, hogy én mi vagyok, mint én… mi lesz később? Ha egy durva elutasítás után megjegyzéseket teszel rá, még ők vannak megsértve. Marad a plátóizás. Van most egy nő, aki kedves, meg minden, tán pont azért, mert már berakott a barát dobozba. De látom minden nap, hogy fent van a közösségin, aktív meg minden, és inkább magamat törölném onnan, mint őt, mert ha őt törlöm, az férfihiszti. Kéne fejleszteni egy alkalmazást, ami kitakarja azokat, akikre egykor rámozdultál, de az érzés nem lett kölcsönös.

Lépj túl rajta – mondom magamnak, de a huszadik Lépj túl rajta után rájöttem, hogy az egész életet a Lépj túl rajta szellemben élni nem lehet. Semmit nem érdemlek, csak lépjek túl rajta. újra és újra. Még azt se mondom, hogy az a fajta vagyok, aki várja a csalódást és lubickol az önsajnálatban. Nem akarok boldogtalan és magányos lenni – de az vagyok. Ha lenne lóvém, fizetnék a szexért, még akkor is, ha leköpöm magam utána. Mert aki fizet a szexért, az valami súlyosat lát be, nem adonisz, aki jól néz ki, ingyen is megkapja.

Mit szeretnék, kit keresek?

- ne legyen rettenetesen bonyolult, de legyen őszinte.

- a kapcsolat legyen zárt, bensőséges, intim, nem kirakat, nem egy divat, nem mutogatni való.

- ne legyen verseny. Egy kapcsolatnak ne legyen nyertese, vesztese vagy túlélője. Egy kapcsolatot lehet együtt is csinálni!!

- vele egyszerű legyen minden,

- ne vegye fel ezt a ma divatos hercegnő stílust (ha ocsmány, főleg ne, mert attól csak röhejes lesz). Azért, mert kislánykorában nyert az iskolai farsangon vele, attól az életben még nem hercegnő. Amúgy hercegnőnek lenni nem csak ruha, nem csak kényeskedés, meg szájelhúzó, lenéző sznobság, de jellem is, ami náluk nincsen.

 
5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr426691099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pretty kitty 2014.09.12. 09:12:22

Boci posztel nem olvasztam vegig mel tul unalmasz volt :PPPPPPPPPP XDDDDDDDDDDDD

shakespeare 2014.09.13. 21:31:20

ber a nok nem ugy mukodnek ahogy gondolod, ha jot akarsz akkor ezt kell tenned : ne logjon rajtad a zsir, sportolj, tudd a not tancba( tarsasagi) vinni es legyel sokkal jobb ebben mint az atlag, lazitsal de ingben menjel nohoz ne poloban, vasalt ingben, ha nincs penzed ujra akkor vegyel ujszeru jo minosegut a kulfoldi second handbol.add meg a modjat. ne lelkizzel, mond el neki h milyen gyonyoru, fogjad es vigyed (hozza vagy hozzad) ne legy eroszakos de ne bizonytalankodj.
tehat : tanc, vasalt ing, szex.
ne keress egyet, akard az osszeset, kapd is meg, majd valaszd akivel elni is lehet.
tarskereson ugyelj, sok dog csak az egojat szereti fenyezni, van aki szexet akar mert izgi, szoval olyanok vannak akik parjukat ritkitjak

flegmáné 2014.09.14. 06:48:44

Keress egy hobbit, poszter! Olyat, ahol emberek közé jársz. Két legyet egy csapásra. Egyébként én is elkönyvelnélek unalmasnak, ha csak a sörözést tudnád említeni. 2. komment is egész jókat mond.

Kertes_Kata 2014.10.14. 21:59:09

Bocsi, de unalmasnak hangzol valóban. Akkor is, ha modell arcú pasi lennél, egy éjszaka utan szaladnanak a nők, mert így látatlanból süt belőled, hogy a szexuális kreativitásod is alacsony. Az jó, hogy nincsenek nagy elvárásaid nőkkel szemben, javítja az esélyeket. Akit te keresel a leírás alapján, egy szürke kisegér, ugyanannyira ambíciómentes és kényelmes, mint Te. Bocsánat, hogy kemény vagyok. De ha nőt akarsz magad mellé, az nem lesz egyszerű! Küzdeni kell érte (legalábbis biztosítani arról, hogy jó nő), rossz napjai, problémái lesznek és még néha szórakoztatni is kell, meglepni a szülinapján, ápolni, ha beteg (még ha csak a lelke is). Bizony. Ez nem egyszerű, szóval olyan nincs, hogy 'egyszerű' valakivel lenni. És hozzáteszem, a szürke kisegér nők is izgalmas pasikról álmodnak. Szóval ha nem változtatsz magadon, és nem próbálsz 'izgalmasabb' lenni - új ambíciók, sport, lehetőleg fejlesztő hobbi), akkor még a szürke nős is le fog lépni az első rámosolygó pasival - már ha összejöttök egyáltalán. Az előző kommentelő ötletei egyébként jó kiindulási alap. De tálald meg, mi tehet Téged vonzóvá! Ha mar szerinted is unalmas vagy, mit vársz? Mások majd döglenek érted?

Reactor 2021.12.12. 22:28:02

Az a baj, hogy mióta még a legrondább nő is kap havi 10 levelet társkeresőn, elkezdték tömegesen jó magasra rakni a lécet, hogy lehetőleg minél kevesebb pasi tudja megugrani, csak a legjobbaknak sikerüljön...ezért van az, hogy a férfiak felső 20 százalékának egyszerre 4-5 barátnője is van, a legtöbb átlagos, vagy pláne átlag alatti pasas meg egyedül marad. Mindez a hipergámiának köszönhető.
De ne sajnáld - te csinálsz jobb vásárt, ha a nők elkerülnek. Hasznod semmi nem származik belőlük, veszteség viszont annál több.
süti beállítások módosítása