Üzenet a lehúzós nőknek

2015. február 19. 07:46 - csajokespasik

„A nő csalja meg a férfit, és ő távozik onnan, pénzt követelve, de nulla jogalappal, ugyanis se házasok, se egyebek nem voltak” - négy + 1 eset olyan nőkről, akik férfiakat használnak ki tervszerűen. Ajánlott felhagyni ezzel a veszélyes életmóddal, mert jön majd egyszer egy olyan pasi, aki nem lesz annyira elnéző és udvarias, mint Posztolónk és sorstársai.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Levelem célzottan azokhoz a nőkhöz szól, akik tudatosan tesznek tönkre férfiakat. Minden túltárgyalás és körítés nélkül, beszéljenek a rövid tények. Mire gondoljon az ember az alábbi esetekben, amik a közelmúltban, ha nem is tegnap, de megtörténtek közeli ismerőseimmel:

a./ Féléves kapcsolat után hamar esküvő, a nő akarja, nyüstöli emiatt a párját, 1 évig sem marad meg, válni akar, és elég sok mindent elvisz.

b./ A nő leamortizálja a pasi autóját, majd lába kél pár százezer forintnak is a lakásból, amiről ő természetesen nem tud semmit, majd sértetten távozik. Fáj neki, hogy bevádolják. Nem oktalanul. Kiderül, hogy volt saját lakása, csak elfelejtette megemlíteni, mert költségkímélőbb volt a pasinál laknia.

c./ A csaj eljátssza a szerelmest, felcsináltatja magát, majd a gyerek születése után fél évvel meglép, az anyjához költözik, habár a pasi mindent megadott neki. Most már valamennyire megenyhült, de akkor ez olyan hirtelen következett be, hogy felfogni se volt ideje. Az érintett férfi a legrendesebb ember, akit ismerek, nem tudom, mitől lett ilyen hülye az a nő.

d./ A nő csalja meg a férfit, és ő távozik onnan, pénzt követelve, de nulla jogalappal, ugyanis se házasok, se egyebek nem voltak, csak két ember egy fedél alatt. Lelkiismeret, meg ilyesmi?

 

Ezek után a férfi szedje össze magát, mert férfi, tehát nincs lelke. Én 37 éves vagyok, és állíthatom, elég nehéz összekapni magunkat egy ilyen után. Egy eset megtépázta az én önbizalmam is. Kb. 8 hónapja lehettünk együtt, beleszerettem, a párom jó volt mindenben, a családja is elfogadott. Az utolsó 1 hónapban előjöttek a veszekedések, a befordulások, szexelni már nem óhajtott velem, a kiutakat kereste. Eltávolodtunk, már nem is csinált titkot belőle, hogy másokkal is találkozik. Ha én melóztam, az nem számított, rá kellett érnem, ha ő vizsgára készült, nekem kuss volt. Mindenben segítettem, nyugalmat hagytam neki, ha azt kívánt.

Kaptam egy mélt tőle, amiben a szememre veti, hogy milyen bunkó vagyok, ő még ilyet nem látott, és ilyen stílusban ne beszéljek vele. Nem tudtam, mire céloz, mert a részleteket mellőzte. Végleg eltört benne valami, össze van zavarodva – ebben biztos voltam. Nem éreztem, hogy szeretne, de nem értettem, ha ennyire irritálom, miért nem hagy el? Végül én döntöttem helyette és azt mondtam, ne találkozzunk többet, mert nincs sok értelme, és ha ez egy játék a részéről, akkor nekem nem tetszik. Szerintem ezt várta, de azért még ekkor is előadta a nagy sértett nőt. Aztán nem tudtam elérni, eltűnt. Gyenge vagy a magyarázkodáshoz, ezért inkább elbújsz, vagy szóra se tartod méltónak a másikat, de inkább az előbbi variáció.

Azt már tudjuk, hogy mik vagytok, ezen túl is léphetünk, csak nem mindegy, mennyiért. Ennyi beteg nő még nem élt ezen a világon, mint ma. Nekik üzenném, hogy nagyon nagy szívességet tennének azzal, ha mától felhagynának ezzel a szemlélettel / életmóddal, vagy segítséget vennének igénybe szakembertől, mert jön majd egyszer egy „lúzer” pasi, aki nem lesz olyan elnéző és udvarias, mint mi, és akkor meg bömböltök.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr477187779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása