Ezen a kapcsolaton már nincs mit menteni

2015. augusztus 25. 07:44 - csajokespasik

„Havi 1-2 szex, de ha én nem kérném, nem lenne ennyi se. Mi történt velünk? Én ugyanaz vagyok, ő nem” - Posztolónk szeretne valakinek újra fontos lenni. Barátnője, akivel már 11 évet lehúzott, egyre sárkányabb, annak ellenére, hogy hangulatjavítókat szed. Mit akar elérni egy nő azzal, amikor felveszi a Gonosz feleség-szerepét, és már nem lehet megbeszélni vele semmit?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A párommal 11 éve vagyunk együtt. Én lennék a férfi fél, bár ő ezt az utóbbi időben rendszeresen megkérdőjelezi. Nem tudom, mi történt vele, talán azt érzi, hogy egysíkúvá vált az életünk, mert azelőtt ő tevékeny életet élt, én kevésbé. Régebben – ami nem is volt olyan régen, talán 3 éve – együtt járkáltunk még el hétvégi programokra és élveztük egymás társaságát. Ma meg azt kifogásolja, hogy kevés pénzt viszek haza, pedig pont annyit, mint korábban (min lepődött meg, mi volt ebben az újdonság? Most jött rá?)

Aztán: a házimunkából nem veszem ki a részem ELÉGGÉ: valójában igen, a magam módján, ami az én részem, a fűnyírás, szegelés, festés, vezetékezés: az én részem. Mosogatás, porszívózás: nem. Az az ő dolga.

A házi tevékenységekhez egy friss eset: nekiáll egyedül valamit kirángatni a garázsból:

- Kösz, hogy segítettél ! - mondja utána 1 órával vádlón. Addig forgatta magában, hátha vissza tudja fojtani.

- De mit csinálsz és miért esel neki egyedül? - kérdezem.

- Mert rád nem lehet számítani!

- Miben? Mert egyedül nekiesel és várod, hogy felfedezzelek?

- Láthattad! Csak nézted. Magadtól kellett volna rájönni.

- Mire? – nem értem, miről beszél. - Mit kell csinálni azzal? Tavaly ki akartad dobni.

- Semmit - vágja rá idegesen. – Itt mindig kell valamit csinálni. Soha nem lesz vége. Szalad az egész ház!

- De akkor osszuk be, apránként megcsináljuk – ajánlok egy józan kompromisszumot.

- Annyi minden van, hogy inkább bele se fogjunk - mondja.

És ezzel újra körbejártuk a semmit. Ezekből a párbeszédekből már minden hétre jut egy. És félek, hogy mostanában csak sűrűsödni fognak. Havi 1-2 szex, de ha én nem kérném, nem lenne ennyi se. Mi történt velünk? Én ugyanaz vagyok, ő nem.

Ha nincs probléma, csinál, mert unatkozik. Annyi még hozzátartozik, hogy jövő hónapban lesz 47 éves. Amúgy jól tartja magát, nincs elhízva, csak ezek a dührohamok és fölösleges vádaskodások ne lennének. De akkor is: nem korai ez még? Én tűrök, tűrök és tűrök, próbálom szeretni, de azért ez nem megy a végtelenségig, én sem vagyok betonfal.

Mit is akarok én? Szeretnék valakinek újra fontos lenni. És egyre inkább nem érdekel, hogy mikor van szimplán rossz kedve, és mikor bosszant szándékosan. 1 éve tudom, hogy hangulatjavítókat szed. Talán nála fordítva működnek és ezért rajtam csapódik le minden. De olyan nagy problémái nincsenek, szerintem maga sem vallja be, hogy ennyi volt. Volt sok szép emlék. Ezekbe kapaszkodom.

Maradjak mellette és ne adjam fel? Mit akar elérni azzal, hogy felvette a gonosz feleség szerepét, és nem lehet megbeszélni vele semmit? Vagy ezen a kapcsolaton már nincs mit menteni. Vagy lépjek ki ebből és keressek mást. (Amúgy lenne más).

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr417732190

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Elhízás miatt nem kell kalória csökkentett diétát kezdeni. 2015.08.26. 17:18:58

A második világháború után az emberek szegények voltak, és nem volt elég élelmiszer. Felesleges lett volna az elhízással törődni, hiszen a legtöbb ember nagyon sovány volt. Az orvostudomány fejlődésének és a javuló gazdasági felté...

Trackback: A viaszpecsétgomba terhes nőknél is szükséges! 2015.08.26. 17:18:40

A ganoderma terhes és vajúdó nők számára egyaránt szükséges. Amikor egy nő teherbe esik, a szülei talán aggódnak, hogy adhatnak-e neki ganodermát. A várandós anyáknál gyakoriak a hangulatingadozások, különösen az első gyermek eset...

Trackback: Mai civilizációnk életminőségének veszélyei és lehetőségeink, hogy megelőzzük a betegségeket. 2015.08.26. 17:18:20

Mostani világunkban ahol nagy a népességrobbanás és nagyok a gazdasági különbségek a fejlett és elmaradott országok, sőt földrészek között sokan nem is tudják miért van ez a sok kóros elhízás, ami persze a betegségek kialakulásána...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása