Egy idegen csávó nyitott ajtót

2017. július 12. 07:32 - csajokespasik

„A csaj amúgy most kezdte meg a negyvenes éveit, és talán úgy érzi, visszanyerhet valamit a fiatalságából, ha nála jóval ifjabbakkal folytat viszonyt” - Posztolónk szerint vidéken a hűség szónak más értelme van. Egy távkapcsolat előnye, hogy az a fél, amelyiknek több szexre van igénye, tágabb mozgástérben csillapíthatja éhségét.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Barátnőmet vidéken meglátogattam – ez akár egy népdal első sora is lehetne...

Tavalyi történet. Én a fővárosban élek, bejelentés nélkül megyek, már ahogy a meglepetéseket kivitelezni illik. Ábrándok: Milyen jó lesz újra látni őt. Megérkezem és csöngetek. Egy félmeztelen fickó nyit ajtót. A stílusából ítélve helybeli... - a szituáció ultrasablon. Átélni viszont nekem új volt. A barátnőm riadt arccal előkerül belülről, mondja, hogy ő csak haver stb., lényegtelen. Gyanúsan sokat mentegetőzik, magyaráz (és tulajdonképpen fölöslegesen, ezzel csak rontott a helyzeten) nevetgél, jár a szája. A „haver” cuccai mindenhol a földön... összekapja magát és köszönés nélkül elhúz. Milyen udvarias csak-haver... A következő távozó én voltam.

Nem tartott vissza. De a „Mit keresel itt és miért nem szóltál előre?” – kérdés addigra már legalább ötször elhangzott. Tanulság: ha megcsalod a párod, legyél akárhol, mindenképp készülj fel valami hihető hazugsággal és ne hagyd, hogy a másik nyisson ajtót, amikor csöngetnek... Meg akartam lepni, de ő lepett meg...

Mivel előtte is már jártam abban a városban, voltak ismerőseim. Velük is megosztottam utána a történteket. És hallottam róla olyan pletykákat, hogy a büfében, ahol dolgozik, a kedvesen mosolygó fiúknak extra feltétet is hajlandó adni...úgyhogy ne sajnáljam. Úgy látszik, vidéken más értelme van a hűségnek. Utána egy szót sem hallottam róla többé. Semmi magyarázkodás telefonon. Ő is belátta talán, hogy azzal csak magát alázná. Így végződött egy közel másfél éves kapcsolat.

Meg merem kockáztatni a gondolatot, hogy sok nő hűségnek definiálja azt, ha úgy lép félre, hogy a másik nem tudja meg. És a másik oldalról elméletileg ez hűség is, ha abban a tudatban van tartva. A csaj amúgy most kezdte meg a negyvenes éveit, és talán úgy érzi, visszanyerhet valamit a fiatalságából, ha nála jóval ifjabbakkal folytat viszonyt. Amiben biztos van valami, nem tudom, az önbizalmat biztosan tuningolja, ha az évek számából faragni nem is tud. Az sem lehetne indok, hogy tapasztalatlan, mert ő inkább már túltapasztalt, de akárhogy keresem helyette a mentségeit, ezt a kapcsolatformát nem ennyi idős fejjel kéne elkezdeni.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4512658337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása