Ő házasodni akart volna, én meg szakítani

2021. június 28. 07:41 - csajokespasik

„Ha ő megjegyzést tett a testemre, pl. ha kicsit megpocakosodtam, az rendben volt, de ha én az ő testére bármit mondtam, az a legmocskosabb merénylet volt” – A pasi legalább annyira megdöbbent azon, hogy a barátnője házasságban gondolkodik, mint a csaj, amikor azonnal nemet mondtak az ötletére.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Ha valakinek már ledózerolták párszor az önbizalmát, nehezen építi fel, hiába is mondják a pontrendszerhívők, hogy az sem elhanyagolható. 38 éves férfi vagyok, és azt vettem észre, hogy így 40 felé már láthatatlan vagyok a nőknek. Az előző párom olyan erővel adta elő, hogy én vagyok a rossz mindenben - ezt majdnem négy évig hagytam -, hogy néha el is hittem. Magamban kerestem a hibát, még akkor is, ha nem bennem volt, amikor kioktatott. Ha egy helyzetben egyértelműen ő volt a hibás, és én mondani mertem neki, akkor mindig neki állt feljebb, ... Azt mondta, hogy felnőtt ember, ne szóljak bele, tudja, mit csinál.

Ha ő megjegyzést tett a testemre, pl. ha kicsit megpocakosodtam, az rendben volt, de ha én az ő testére bármit mondtam, az a legmocskosabb merénylet volt.

Ő tehetősebb családból származott, amit mindig éreztetett is velem.

 

Visszatérő szövege volt, hogy sosem bizonyítok neki.

 

Ez nem volt igaz, legfeljebb nem olyan mértékben, ahogy elképzelte. Ha ő próbált heccből féltékennyé tenni, az jófajta női humor, de ha én beszélgettem egy régi nőismerőssel, akkor biztos meg akartam csalni, és mit képzelek... Tudnék még példákat írni, de nem ez a lényeg, szerintem mindenkinek ismerős az ilyen helyzet. Aztán megjött az eszem, egyre jobban kezdtem érezni, hogy ebből semmi jó nem lesz, de az adta meg a döntő lökést, amikor bejelentette, hogy elgondolkozhatnánk majd a házasságon. És amikor határozottan azt mondtam, nem, onnan kezdődött el a lejtmenet.

Neki semmiért nem kellett megdolgoznia úgy komolyan, a szülei mindent aláraktak - és ezt még a szakításkor sem vetettem a szemére, mert tudom, ezzel nagyon betaláltam volna, de voltam ennyire úriember.

 

Nem aggódom miatta, majd az instáról szakít egy playboyt.

Az majd bizonyít neki, és minden igényét kielégíti, gondolom. A lényeg, hogy egy ideje újra ismerkedem, és nem tudom, hol rontom el a dolgot, de maximum második randiig jutok el, utána átlátszóbbnál átlátszóbb dumákkal ráznak le, hogy ő még az exén nincs túl valójában / nincs ideje / családi problémák hirtelen / most ne talizzunk, mert túl meleg van.

Nem vagyok könnyű eset, de azért taszító sem. A visszajelzések utólag mindig azt mutatták, hogy remekül elszórakoztattam őket, jól érezték magukat velem, de közbejött a fontos nyaralnivaló meg a többi. De utána sem reagáltak. Az egyik mondta, hogy 2 hétre el fog tűnni. Nem csak ennyi időre tűnt el, én meg találgattam, mi lehet vele. Ráírtam utána, és persze nulla válasz. Most bennem van a hiba, vagy csak ilyeneket fogok ki sorozatban?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2916606544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása