Őt szeretem, de a gyerekét nem bírom

2024. március 26. 07:45 - csajokespasik

       

               „Ha elmondom a valódi okát annak, hogy miért nem akarom az odaköltözést, annak lennének következményei” – Levélírónk barátnője egyedül neveli a gyerekét, és néha el is viszi a pasijához, aki nehezen viseli el, így azt, hogy odaköltözzenek vele, nagyon nem akarná.        

 
       

                Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Üdv,
Manapság mindenki olyan érzékeny, senkihez se lehet szólni, mert nem tudni, mitől sértődik meg. A munkahelyemen is van, hogy idegesek valakik, nem tudni miért és nem is mondják meg, és akkor hozzájuk sem lehet szólni.
Néha a barátnőm is ilyen, ezért kínos most ez a helyzet. Ugyanis eddig csak eljárogatott hozzám, viszont most oda akarna költözni a 11 éves gyerekével együtt, akit nehezen viselek el. Eddig csak azért bírtam ki valahogy, mert nem maradt itt sokáig. A gyerekről valami orvos is megmondta, hogy túlmozgásos, problémás, az iskolában is gond van vele... Az anyja mondta nekem ezt, tehát ő is tisztában van ezzel. Legyen rá bármilyen orvosi kifejezés, én csak annyit látok, hogy hangos, idegesítő, káromkodik, hirtelenkedik, nem tud nyugton lenni. Az anyja nem nagyon szól rá erővel.        

       

               Eddig türelmes voltam vele, abban a tudatban, hogy nem marad itt, nem kell együtt élnem vele. És most az a kérdés, hogyha megmondom neki, hogy nem akarnám, hogy a gyerekével odajöjjön, akkor vége is lenne köztünk ? Mert úgy vélné, hogy a szeretett gyermekét valaki, aki neki fontos, ignorálja.
Értem valahol, mert egyedül neveli, nem könnyű, de ezért nem kéne mindent elnézni neki. Én egy -két együtt töltött napot is nehezen viselek el vele, huzamosabban nem menne. Ha veszem a bátorságot és én szólok rá, rám szól, hogy ne, majd ő. És ő nem fegyelmezi, hanem halkan búg neki valamit, ami egyik fülén be a másikon ki.

Egy példa: valamelyik este látom, hogy a gyerek tömi magába a Nutellát, kenyér nélkül.  Mondom az anyjának, hogy ennek nem lesz jó vége... Á, dehogy, hozzá van szokva... Mégis felpörgött tőle a gyerek, utána még csokit is ráevett, aztán fájt a hasa és este 10- ig fent volt, nem lehetett bírni vele. Szeretem a barátnőmet, de ha elmondom a valódi okát annak, hogy miért nem akarom az odaköltözést, annak lennének következményei.          

 

 

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1718363929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chendrys19 2024.03.26. 09:07:10

Hmmm... a Te "várad", a Te szabályaid. Ha nem tetszik a "hölgynek" fel is út, le is út...

Lorrh 2024.03.26. 09:36:28

mi az hogy lennének következményei?? Csicska vagy???? Vágnám ki őket az ablakon rögtön.

Kisgyerekes anyával keverni ősi román szokás - hogy a klasszikus mondással éljek. Ez a férfiak között a legalja, leglúzerebb kategória.

Mérnork 2024.03.26. 16:32:54

@Lorrh:
Vágnád ki a csajt?
Dehát a csóka pont attól tart, hogy a csaj vágja ki őt, vagy minimum puncimegvonás lesz, ha a kis csimótára rosszat szól, innen nem túl egyszerű nyerni..

Sadist 2024.03.26. 17:13:33

Szedd már össze a tökeidet és ne legyél csicska a SAJÁT HÁZADBAN! Mégis mi fog történni, ha megmondod neki, hogy a kölkével nem mehet oda hozzád, ha nem tartják be a TE szabályaidat? Lelép és nem lesz több kúrás? Na bumm!
Nagyon fiatal és/vagy nagyon tapasztalatlan lehetsz, ha egy gyerekes nő ennyire a pöcsödnél fogva tud rángatni.

body_andras 2024.03.26. 17:22:56

Ingyen pina kell, de hogy felnőtt emberként bármilyen megértést tanúsíts a gyereknevelés irányába, az már nem megy. Igazából nem is várja el senki, hogy a gyerekét szeresd, vagy a lakásodban a kis csonkacsaládot megtűrd, de legalább legyen tököd az igazat megmondani: nem akarsz te közös életet kezdeni vele, csak fosol hogy nem lesz punci ha otthagy.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.03.26. 19:54:03

A kapcsolatnak immár így is, úgy is vége. Ha megmondod neki, miért nem akarod a hozzád költözést, akkor azért, ha ellenben hozzad költözik, akkor azért, mert úgysem fogod tartósan kibírni a gyereket.

Egy SNI-s gyerek alapból is problémás, hát még ha az anya meg sem próbálja.

Ha korrekt akarsz lenni, kezdeményezz egy nagyon őszinte beszélgetést. Mondd el, hogy az SNI (speciális nevelési igény) miatt nem bírod elviselni a kölyköt. Aztán ha szereted a nőt, kínálj neki egy kiutat is: próbálja meg szigorúbban féken tartani a gyereket, s akkor te is megpróbálod elviselni. Csekély a remény a sikerre, de ha komolyan szereted a nőt, akkor ezt még próbáld meg.

N.B.: Aki a Nutellát kenyérrel eszi, az egyéb galádságokra is képes.

szeme közé, laposan! 2024.03.26. 22:18:33

Ezt baszhatod. Nem a csajt, nyilván, hanem az egészet úgy, ahogy van... nem neveljük más gyerekét, csinálj te is magadnak, aztán nem lesz ilyen gondod.
süti beállítások módosítása