Ez tényleg olyan megbocsáthatatlan...?

2024. április 09. 07:55 - csajokespasik

       

               A barátnő addig macerálta Levélírónkat a féltékenységével, amíg odaszólt neki egy durvát. A csaj besértődött és azóta elérhetetlen. A pasi üzenetekben kérleli őt, és arra kíváncsi, mikor érdemes abbahagyni ezek küldözgetését.        

 
       

                Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Férfiként nehezen tudok szerelembe esni, de ha igen, akkor nagyon. És mindig az van bennem, hogy nem szeretnék újra koppanni, mert voltak csalódások. Szeretek bizonyos dolgokat megelőzni, mert vannak nálam ismétlődések.
Volt egy lány, akivel összejöttem, és mindig azzal csesztetett, hogy a normálisnál lassabb vagyok, mindig mondta, hogy lassú vagyok, és valóban, a reakcióidőm hagy némi kívánnivalót maga után.        

       

               Tudta, hogy kit választ, nem volt újdonság, az elején is ilyen voltam. Neki nagyobb a nyüzsgésigénye, ez van.
Történt, hogy rám tapadt egy másik nő egy társaságban, aki nekem semleges volt, és onnantól mindig azzal jött, hogy le akarom fektetni. Ami szintén nem az én stílusom. És azt mondtam neki, hogy ha így látja, akkor menjen, 30 randit biztos le tudna egyeztetni magának a hétvégére. És még pár nem szép dolgot is mondtam neki. Amire otthagyott és elérhetetlenné vált. Írtam rá, nem válaszolt.
Tudom, hogy megbántottam és bánom is. Nem érzi, hogy valahogy oka volt és nem teljesen alaptalan. Csak megbeszélni akarnám ezt. Mert ha szakítunk, akkor ne így. Miért nem tud megbocsátani ezért? Üzeneteket küldjek még, vagy hagyjam?          

 

 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8118375593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VOGAben 2024.04.09. 18:09:35

Ez bizony szót fogadott! A harminc szerencsétlen után jelentkezik majd, 2054-ben legkésőbb biztosan!!

moonshadow 2024.04.10. 07:03:44

"Mert ha szakítunk, akkor ne így."
Miért ne így? Írjon neked mellé egy novellát?
Amelyik bige veled akar lenni, az veled van, és egy erősebb beszólást is évődésnek él meg, amelyik meg melletted is csak keresi a jobb partít, az minden apróságon besértődik.

Lúdvérc 2024.04.10. 12:09:54

"Szeretek bizonyos dolgokat megelőzni, mert vannak nálam ismétlődések."

Nem fog menni, az élet addig tolja az arcunkba a hasonló kapcsolatokat, míg nem változtatunk.
A szerelem nevű túlértékelt kémiai reakció biztosítja, hogy mindig ugyanabba a gödörbe essünk.
Ha jót akarsz magadnak, elmész egy pszichológushoz és pár év múlva sokkal jobb kapcsolataid lehetnek.
Mert ahogy múlik az idő, a nők egyre kevésbé fanyalodnak rá gyerekes, durcás, sértődékeny, drámázós pasikra. Saját tapasztalat.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.04.10. 14:46:57

"mindig azzal csesztetett, hogy a normálisnál lassabb vagyok, mindig mondta, hogy lassú vagyok, és valóban, a reakcióidőm hagy némi kívánnivalót maga után."

Ez a kapcsolat már itt elbukott, menthetetlenül. Nem a te hibádból, nem az ő hibájából. Értelmetlen ui. hibást keresni, ha két ember nem illik egymáshoz.
süti beállítások módosítása