Ebből már nem lesz ötödik év

2024. szeptember 13. 07:44 - csajokespasik

       

               A csaj sem az ágyban, sem a konyhában nem mozog otthonosan. Posztolónk adott neki bőven időt, kitartott mellette, teret is hagyott neki, de mindezzel talán ő rontotta el a dolgokat, mert így azt éreztette párjával, hogy nem kell elvárásokhoz igazodnia.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

4 éve vagyok együtt a barátnőmmel. Neki ez az első komoly kapcsolata. De fejben már olyan szinten vagyok vele, hogy néha kezdem elhinni, hogy mégis én vagyok a hibás, én látom rosszul, és ez a helyzet így normális.
A problémám az, hogy a párom nem veszi észre, hogy kezdünk eltávolodni egymástól. Pedig én nem akarok. Nem jutunk előrébb a kapcsolatunkban. Valahogy nem építjük már egymást. Ő sem társadalmi helyzetekkel, sem a saját érzelmeivel nincs tisztában, magáról is keveset tud. Én meg szép lassan elfelejtettem, milyen szeretve lenni.        

       

               Persze nekem meg kell értenem, hogy neki mindez a családi hátteréből adódik. Viszont az, hogy valaki ennyi idő alatt ne tudjon jobb társsá válni, az számomra elszomorító. Odafigyelek rá, támogatom, semmiben nem korlátozom. Meglepem vacsorákkal. Ezzel szemben ő a mai napig nem tudja, mit szeretek – sem az ágyban, sem a konyhában. Az elején azt hittem, ez változni fog. Van értelme tovább próbálkozni és várni?
Nem figyel rám olyan szinten oda, ahogy az ennyi idő alatt elvárható lenne. Ő csak egyértelműnek veszi a jelenlétemet, mintha esélyét sem érezné annak, hogy elhagyhatom. Mindez annyiban az én hibám, hogy sosem szóltam rá, és ha adódott valami gond, azt hittem, magától rájön, vagy megoldottam én. Sok olyat eltűrtem, amiket más már nem tenne. De szerettem őt boldognak látni. Kitartottam mellette, mert ő még fiatal, és teret hagyok neki, hogy megpróbálja megértetni magát, de ezzel talán én rontom el, ha azt éreztetem vele, hogy nem kell elvárásokhoz igazodnia.          

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr818490764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2024.09.13. 09:59:33

Nem olyan bonyolult a helyzet. A csajszi éretlen még egy kapcsolatra. Neki még bulik kellenek, ahol nem a társhoz igazodunk, hanem a handulathoz választunk aktuális partnert.

Te viszont aggasztó vagy. Erre már pár hónap alatt is rá kellett volna jönnöd, és lépni. Ha négy év után is még mindig lamentálsz a dolgon, akkor az beteges. Neked valószínűleg a hebrencs moncsicsik jönnek be, de ha így van, a következő se lesz jobb. Vagy megvárod, míg az aktuális felnő - és erre nincs garancia -, vagy dobod, és csinálsz egy öszinte önvizsgálatot, mielőtt új kapcsolatba kezdesz.
Jobban meggondolva neked legfeljebb véletlenül lesz jó társad, akinek bejönnek a határozatlan balekok. Bármilyen furcsa, ismerek ilyet. Magam se értem hogyan lehet, de létezik. Fel a fejjel!
süti beállítások módosítása