Lefeküdt az ápolóval, aki a lepedőt cserélte alattam

2009. október 12. 06:51 - Panni CsP

„A srác biciklivel jött utánam és elütött...Na így ismerkedtünk meg!” – így indul a történet idilli része, ám sajnos nem így folytatódik. A sztoriba még egy csecsemő is belekerül, aki pont a legrosszabb pillanatban érkezik. A legbizarabb tanulság a következő lehet: ha a pasid meghágja azt az ápolónőt, aki a gyermekedet világra segítette, és téged is tisztába tett, érdemes felülvizsgálni a kapcsolatot.

 

Az én történetem 7 évvel ezelőtt kezdődött. 17 évesen az ember lánya imád bulizni, haverokkal lógni és flörtölni. Ezzel én is így voltam. Egyik este megláttam a szemben lévő házban egy nagyon szép akváriumot, amiben elkezdtem gyönyörködni és pár pillanat múlva egy félmeztelen, nagyon helyes srác is feltűnt, aki táncolt. Ezek után szinte mindig az ablakban lógtam, hátha újra láthatom. Pár nappal később az ablakban napoztam, amikor észrevettem, hogy egy távcsővel kukkolnak, és igen, végre észrevett a szembe szomszéd fiú! Elindultam sétálni, persze a legszupibb rucimat vettem fel, aminek meg is lett a hatása, igaz nem úgy sült el, ahogy én szerettem volna, ugyanis a srác biciklivel jött utánam és elütött...Na így ismerkedtünk meg!

Sok időt töltöttünk együtt, én voltam neki a szembe szomszéd lány, nekem pedig ő a szembe szomszéd fiú. Elmondta, hogy van barátnője, de már nem igazán vannak együtt, de ez engem nem érdekelt, mert egy barátot találtam meg benne, aki mindig fel tudott vidítani, és én is őt. Ezekből a találkából mégis kialakult egy szerelem, ami nem volt zökkenőmentes. Ő 6 évvel idősebb volt nálam és hát nem nézték jó szemmel, hogy mi együtt vagyunk, mi mégis kitartottunk egymás mellett. Összeköltöztünk és minden túl tökéletes volt egy darabig….aztán jöttek a viták. Én suliba jártam így nem dolgoztam, ő csajozgatott és már minden apró dolgon összevesztünk. Ekkor megtudtam, hogy ő csókolózott egy másik csajjal és így szakítottunk. 7 hónapig se veled, se nélküled kapcsolatban voltunk, külön éltünk, de mégis ragaszkodtunk egymáshoz, aminek az lett a folyománya, hogy újra összejöttünk. Ismét minden tökéletes volt, imádtuk egymást, eldöntöttük hogy legyen egy kisbabánk és amikor kiderült, hogy terhes vagyok mindketten örültünk és nagyon-nagyon boldogok voltunk …a szülésig! A 9. hónapban minden jól ment, jött velem minden vizsgálatra, látszott, hogy imád engem és ezt éreztem is, aztán eljött a nagy nap. Sajnos császárral született a babánk és én nem tudtam feldolgozni sok mindent. Amikor hazamentünk a kórházból találtam a gépen olyan üzeneteket, amit ő kapott más lányoktól, most nem részletezném, de azt tudni kell, hogy eléggé szexuális dolgok, meztelen fényképek. Nagyon összetörtem és még depisebb lettem, száguldtam a lejtőn lefelé. Egyre rosszabbodott köztünk a viszony, már nem aludtunk együtt, nem csináltunk semmit, csak vitáztunk. Egyik este elment, és mint utólag kiderült, lefeküdt egy csajjal, akiről csak később derült ki, hogy a klinikáról az egyik ápoló csaj, aki az én gyerekemet fogdosta és cserélte alattam a lepedőt - nagyon kibuktam, és úgy éreztem vége a világnak: megpróbáltuk megbeszélni, hogy miért történt, de nekem nem ment a feldolgozás. A kapcsolatunk amilyen tökéletes volt, annyira tönkrement és már majdnem utáltuk egymást. 7 év után (a bűvös 7-es) ezer beszélgetés után ő azt mondta, hogy többé már nem szeret és elhagyott minket. Most éli a világát csajozik, bulizik és én már nem is tudom hova lett az a szembe szomszéd fiú, akit anno úgy szerettem és a legjobb barátom volt!! Tanulság? Talán annyi, hogy ha megtalálod az igaz barátot, sose keveredj vele viszonyba, mert nem éri meg elrontani mindent.

 
509 komment
Címkék: hazugság expara

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr761433259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

afényharcosa 2009.10.12. 08:17:15

Na, az elmaradhatatlan tanulság megint odakerült a végére:), bár nem egészen stimmel...nem egészen úgy indul, mintha csak barátot keresett volna a "szembe szomszéd fiú"-ban...
Egyébként nem értem, hogy ha tudta a csaj a pasiról, hogy milyen csalfa, mi tartott 7 évig a kapcsolatban?
Amúgy meg egy ilyen kapcsolatra hogyan lehet alapozni, hogy még gyermeket is vállaltak?

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.10.12. 08:30:50

@afényharcosa: remek kérdéseket feszegetsz - egyelőre még nem szólok bele semmit, megvárom, míg a többiek is megérkeznek.

Devil2 2009.10.12. 08:37:23

Another bad-boy story...
Tud élni a srác, de a viccet félretéve, nagyon nagy barom volt hogy gyereket is csinált. Azon, hogy a csaj a rabja lett, már nem is csodálkozom.

vagány csaj 2009.10.12. 08:51:51

Érdekes egy sztory. Persze sokszor hallottuk már hogy a szerelem vak, és sajnos ez igaz is. Én is kérdezhetném, hogy mi tartott 7 évig, mire rájöttél, hogy félrelépeget. De nem teszem.
Azt viszont megkérdezem, hogy mit gondoltál? Azt hitted egy gyerek megoldás lesz a problémáitokra??? Lehet, hogy mindketten akartátok, de a kicsapongó élete miatt legalább neked kellett volna annyi eszednek lenni, hogy nem szülsz neki gyereket. Bár biztos imádod, és nem bántad meg a babát, de apát nagyon rosszul választottál. Főleg hogy tudatos és akaratos terhesség volt.
Az nem derül ki a történetből, hogy mint apa állja még a helyét? Látogatja a gyerekét???
Én csak azt tudom tanácsolni neked, hogy a jövőre koncentrálj, nézz előre és sohasem hátra! Még fiatal vagy és meg fogod találni a szerelmet, de ezt a pasit az életbe ne fogadd vissza többet! Ha a gyereked apja, ha nem. Ő már nem fog változni.
Sok sikert és sok boldogságot a babához! :)

drhrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr (tör 2009.10.12. 09:02:42

A tnaulság szerintem hibás, nagyon szép, ha a szerelmed a legjobb barátod is!

vagány csaj 2009.10.12. 09:08:14

@Glg: Igen, Te vagy a 6. kommentelő, bár nem írtál semmit! :D Szedd össze magad! Ennyire megvisel a hétfő reggel?? :P

Glg 2009.10.12. 09:09:55

"Ekkor megtudtam, hogy ő csókolózott egy másik csajjal és így szakítottunk."-Húúúúúha :D:D:D:D-bár még mindig jobb mint a: "ha mégegyszer ránézel egy másik csajra szakítok veled" szöveg :D.

Na olvasok tovább :)

vagány csaj 2009.10.12. 09:11:01

@wzoli: Ezzel én is egyetértek!
És ha megtalálod a barátságot, s közben szerelmes leszel, azzal rontasz el mindent, ha visszautasítod. Különben is, férfi és nő között NINCS tiszta, igaz barátság! Előbb-utóbb kialakulnak az érzelmek, legalább az egyik fél részéről.

vagány csaj 2009.10.12. 09:12:56

@Glg: Ne legyél gonosz! Mindkettőből le lehet szűrni, hogy a pasi egy puncipecér!

afényharcosa 2009.10.12. 09:15:46

@vagány csaj: Így van! Férfi-Nő barátság egyszerűen nem létezik. Vagy az egyik, vagy a másik fél egyszer csak többet akar.

afényharcosa 2009.10.12. 09:17:17

@Glg: Megvárjuk, míg végigolvasod...:)

afényharcosa 2009.10.12. 09:17:59

@wzoli: Ilyen az életben nem létezik. Szerintem.

Glg 2009.10.12. 09:19:51

@vagány csaj: még nem olvastam el azárt nem írtam semmit :)

"ha megtalálod az igaz barátot, sose keveredj vele viszonyba" előtte meg "akit anno úgy szerettem"
Ez megint mi?-barát???- a rohadt életbe nyálcsorgatva kukkolja a csaj a srácot és barátnak tekinti ? Valkamelyik a kettő közül de mind2 nehezen. :D:D:D
Sztem ez a gyerek dolog úgy volt h a csaj megakarta tartani a srác meg nem merte felvállalni h azt mondja neki vetessék el, és a csaj szülés utáni depije csak rontott a helyzeten

Glg 2009.10.12. 09:20:46

@vagány csaj: hát igen az egyértelmű-úgyhogy énsem értem h mi volt ez a 7 év

pause 2009.10.12. 09:22:17

te amugy nemertem miert gondoltad hogy egy ilyen pasit megfogsz egy gyerekkel.aki felrekefel 6 ev alatt az utana is felre fog, hacsak nem lesz impotens,de akkoris megmarad szatirnak.naiv vagy es sajnallak,de foleg az urugy gyereket sajnalom:(

na kicsit mas kerdes
mindenki azt mondja hogy a buvos 7
de az 6-7 ev kozott vagy 7-8 ev kozott van?
:)

Iustizmord 2009.10.12. 09:23:16

a feleségem nőgyógyásza az anyám lehetett volna. nem volt kísértés.

tanulság: válogasd meg a kezelőszemélyzetet.

marosy 2009.10.12. 09:29:03

Kedves Panni, egy hülye ribanc vagy.

Glg 2009.10.12. 09:29:09

@wzoli: szerintem sincs ilyen

SzZ 2009.10.12. 09:29:09

Csak nekem tűnik fel, hogy rossz fordítás az egész? Tele van magyartalan "ő" személyes névmással meg határozatlan névelővel. Ti meg itt rágódtok rajta...

Szűcslaci 2009.10.12. 09:31:37

Azért alakult így, mert "depis" lettél. A gyercsi meglepte, kicsit izcsi volt, de aztán ijcsi jött, ijcsijében a farkcsit egy másik punciba dugcsizta és ez annyira megtetszett neki, ogy szakcsi lett belőle. Gyerek voltál, gyerek vagy - előbb nőjj fel, azután kovácsolj gyereket. Te, te depcsi.

Glg 2009.10.12. 09:32:31

@SzZ: énis észrevettem dehát csaknem...mi értelme lenne?:S

muhi 2009.10.12. 09:33:00

Mi a jelentősége annak, hogy az ápoló csajjal feküdt le? Megcsalt, szakítottatok, egyedül vagy a gyerekkel, sajnos ez a fontos, nem a körülmények.

vagány csaj 2009.10.12. 09:34:04

@pause: Az 6-7 év között van. Nekem is 6,5 évig tartott a leghosszabb kapcsolatom... :)

Erásss 2009.10.12. 09:35:22

A történet nagyon kemény!Nem lehetett egyszerű neked... Páran feltették neked azt a kérdést kedves postíró,hogy miért maradtál vele...?Szerintem mindannyiunk életében volt már olyan párkapcsolat (főleg az első nagy szerelem), amikor mindig megbocsátottunk a párunknak,és mindent elhittünk neki.Milliószor összevesztünk/szakítottunk majd kibékültünk.Ilyen kapcsolat nálam is volt,5 évig tartott...Nálatok viszont sokkal dúrvább a helyzet,mert kisbabátok is született.Amit azért ne bánj!!Úgyis meg fogd találni az életben azt a pasit,akivel tényleg boldog leszel!Én ezt kívánom neked!

Liora · http://www.pallas70.hu/marketing-kepzes.php 2009.10.12. 09:36:37

Van pár nagy ugrás a történetben, biztos ezer dolog kimaradt. Azért én nem ítélném el ennyi alapján a pasit, bár a gyereket neki sem kellett volna vállalnia.

Egy 17 éves lány meg ne számítson arra, hogy egy 23 éves majdnem-férfi örökké ki fog tartani mellette. Az nagyon-nagyon ritka.

Publius Decius Mus 2009.10.12. 09:49:00

Azért az élet nem egyszerű. Csúnya dolgokat csinál ez a srác, talán te sem vagy túl jó emberismerő, de egyszer élünk, most kell hibázni is. Viszont akárhogy is van, neked van legalább egy gyereked, manapság ez már nagy dolog és nem fogsz magányos vénlányként meghalni, te már sosem leszel egyedül.

JackBlack 2009.10.12. 09:51:17

@Erásss: igen, mindenkinek volt ilyen kapcsolata. De ez még nem legitimál semmit. Pont ezért jó például ez a blog, mert hátha rájönnek az emberek, hogy ami nem megy ne erőltessük, ne bocsássunk meg, ne reménykedjünk (az esetek többségében), lépjünk tovább: aki nem nekem való, az később sem lesz az. (Még akkor se ha gyereket szülök neki)

A poszt írója kislány (mindegy hány éves valójában), felelős gondolkodásnak nyoma sincs.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2009.10.12. 09:55:18

Elég hülye volt a csaj, gondolta a fickót majd megfogja a gyerekkel, a csóka is fasz volt, hogy bevállalta a gyereket. A legnagyobb vesztese a történetnek a baba. Egyedül őt tudom sajnálni, hogy ilyen barom szülei vannak. Remélem nem az anyja eszét örökölte. Bár az apjáéval sem lenne ki a vízből.

Igazság Atyja 2009.10.12. 09:56:38

Én is azt hiszem, hogy nagyon sántító tanulságot sikerült levonnod történtekből. Aki emberileg nulla, az nem csak párkapcsolatban, hanem barátként is megmutatja a valódi arcát előbb-utóbb.

Rögtön az elején érezhető volt, hogy gáz lesz: "..elmondta, hogy van barátnője, de már nem igazán vannak együtt.." Van még épeszű nő, aki beveszi ezt a dumát? :) De ha az elején nem is szólalt meg a vészjelző, legkésőbb akkor olajra kellett volna lépned, amikor csajozott melletted, miközben te már a közös gyerekről álmodoztál. A fazon életstílusáról nem sokat írtál, csak annyit tudtunk meg, hogy 'tökéletes' volt az a hét év. Pedig számít, mert egy csajozós partyarc ritkán szokott egycsapásra megváltozni és legyökerezni pusztán attól, hogy először veszi kézbe a gyerekét. Tehát itt vagy 24 évesen egy gyerekkel - ezáltal sokkal korlátozottabb ismerkedési lehetőségekkel. Nem irigyellek, de nem is sajnállak, mert kizárólag te tehetsz róla. Ha már ennyire naiv voltál, legalább a szüleidre hallgathattál volna.

Glg 2009.10.12. 09:58:55

@Publius Decius Mus: miről beszélsz? baromira örülhet h egy gyerekkel a nyakán egyedül maradt-legalább van egy gyereke-pf :D ja meloja meg nemtudom van-e meg az se derül ki h egyetemre járt-e. sztem nem mert úgy általában nem vállalnak be gyereket h közben megy a suli-bár előfordul az is. egy a lényeg gyerekkel egyedül normális melo nélkül... hát télleg van minek örülnije nemigaz ? :D

@Szűcslaci: :D:D:D

@Erásss: ezért jó ha az ember nem jár 5-6 évet a gimi elsőben összeszedett kapcsolatával.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2009.10.12. 09:59:33

@Igazság Atyja:

"Van még épeszű nő, aki beveszi ezt a dumát?"

Ha nem is épeszű, de elég sok. Inkább úgy fogalmaznék, hogy nem veszi be a dumát, hanem szándékosan benyeli, hogy megfogja a pasit, és maga mellé láncolja. Kapcsolatfüggő a nő.

Lobelt 2009.10.12. 10:01:06

@SzZ: lehet benne valami

@JackBlack: konkrétan teljesen egyetértek :)

Erásss 2009.10.12. 10:04:38

@JackBlack: Igazad van,ilyen szempontból tényleg jó,hogy van ez a blog!Mikor 14-15 éves tinédzser szerelmes,ő mindig megbocsát,mindig a szívére hallgat és nem az eszére!Azért mert tapasztalatlan!Ha viszont egyszer megbocsát,utána megfog 2szer,3szor...100szor is.Szerintem!Lehet,hogy ezzel a véleményemmel,sokan nem fognak egyet érteni,de én magamból indulok ki.Fiatalként,szerelmesként nem érdekeltek a jótanácsok,amiket a tapasztaltabbak adtak nekem...Aztán eltelt 5 év,mire észbekaptam,hogy egy elmebetegre pazaroltam a gimnáziumi éveimet!:D

Erásss 2009.10.12. 10:06:08

@Glg: Igazad van,erre már én is rájöttem! :) A saját hibáimból tanulok....

Publius Decius Mus 2009.10.12. 10:07:23

@Glg: Te még nem ismered az életet, pedig nem kell öregnek lenni, csak figyelni kell. Az biztos, hogy sokszor nem könnyű, de tuti, hogy tud szerezni munkát és párt is. Az élet kűzdelem, vannak benne meglepetések és legyenek benne célok is, amiket időnként újra kell fogalmazni. Egy új szituban nem keseregni kell, hanem meglátni az előnyeit is, többnyire van. Isten hozott a való világban.

Erásss 2009.10.12. 10:07:38

@Glg: Igazad van,erre már én is rájöttem! :) A saját hibáimból tanulok sajnos...

Erásss 2009.10.12. 10:08:34

Bocs,2szer küldtem el!!!

Manyizga (törölt) 2009.10.12. 10:08:54

"lefeküdt egy csajjal, akiről csak később derült ki, hogy a klinikáról az egyik ápoló csaj, aki az én gyerekemet fogdosta és cserélte alattam a lepedőt"

A poszt írója még nem volt szaporodóképes állapotban, ezért az alfahím másik nőstényt keresett közben. :)))

alumi 2009.10.12. 10:09:17

Nemtom. Én igaz barátnak nem rittyentem ki magam szexire, és pláne nem szülök neki gyereket.

repecs 2009.10.12. 10:09:25

És mi van azzal a másik 3 pasival aki udvarolt még neked csak nem voltak olyan adoniszok illetve nem voltak olyan érdekesek izgalmasak?

Glg 2009.10.12. 10:09:56

@Erásss: szerencsére -gondolom :)- nálam úgy alakult h gimi alatt mindig csak pár hónapos kacsolataim voltak így a tapasztalatlanságból eredő hibák egy részét elkerülhettem-bár a tartós kapcsolatok alatt előkerülő hibalehetőségek egy része így is megtalált :)-de szerencsére megúsztam 1,5 évvel :)

vernarancs 2009.10.12. 10:10:06

Az egesz sztoriban a gyereket sajnalom. A csaj is meg a faszi is egy idiota.

Caddy 2009.10.12. 10:13:53

Sziasztok!
De szép történet!Nem a bűvös hetes volt ott a probléma, hanem az, hogy nem a megfelelő emberrel álltál össze. Ráadásul még gyereket is szülsz neki. Gratulálok. Ez persze nem menti fel a pasit, sőt. Csak nagyon könnyű mindig a másikat hibáztatni, aztán magunkat meg közben nem látjuk.

Glg 2009.10.12. 10:14:29

@Publius Decius Mus: énsem a kesergés mellett voksolok-de azért a gyerekét esetleg melo nélkül nem a legalább van ketagóriába sorolnám-főleg h nem egyszerű gyerekkel párt találni főleg ilyen fiatalon.

@prim reborn: ott a pont :)

@repecs: asszem a válasz benne van a kérdésben

Bit Rot 2009.10.12. 10:16:46

@Manyizga:
"aki az én gyerekemet fogdosta és cserélte alattam a lepedőt"

Hát igen, még véletlenül sem "a mi gyerekünket", hanem az "én gyerekem". Az apának nem gyereke?

Szomorú történet, de mintha valahol megérdemelné a csaj. Azért részvétem.

afényharcosa 2009.10.12. 10:22:22

@Caddy: Mi ebben a történetben a szép?

tarquin - védőháló nélkül 2009.10.12. 10:26:01

"Elmondta, hogy van barátnője, de már nem igazán vannak együtt" Hogyhogy nem igazán? Hanem? Ímmel-ámmal? Vagy mi?:-)

@Igazság Atyja: a történet alapján egyszerre több nőnek is mondhatta a srác a fent idézett mondatot a 7 év alatt is, és bejött neki néhányszor.

afényharcosa 2009.10.12. 10:27:08

@Erásss: "Szerintem mindannyiunk életében volt már olyan párkapcsolat (főleg az első nagy szerelem), amikor mindig megbocsátottunk a párunknak,és mindent elhittünk neki.Milliószor összevesztünk/szakítottunk majd kibékültünk."
Nekem konkrétan nem volt ilyen. De azt mindenki ismeri, hogy felmelegítve csak a káposzta jó...
Ha valaki mindig (nem csak 1x!) megbocsát (ha megbocsát!) a párjának és mindent elhisz neki, ott már tényleg gond van!
Én is próbálkoztam már megbocsátással, de vhol mindig ott marad a levegőben az a vmi...

Igazság Atyja 2009.10.12. 10:29:47

@Bit Rot: Szerintem ez már csak egyfajta utólagos taszító hatás, önámítással ötvözve. Próbálja magát elhatárolni az ápolónőtől és a faszitól is. "Ez ilyen szemétláda? Akkor méltatlanná vált rá, hogy a gyerekEM apja legyen." - próbálja megmagyarázni saját magának. Pedig az, és 30 év múlva is az lesz. Az sem lesz borítékolható boldogság, ha mégis talál valakit, akivel elkezdik felnevelni a gyereket. Ugyanis pár év múlva, mikor egy kevés már benőtt az "igaz barát" fazon feje lágyából, elkezd érdeklődni, hétvégi látogatni. A gyerek meg kérdezősködni, hogy miért van "apu" meg "másik apu" is. :)

Publius Decius Mus 2009.10.12. 10:30:42

@Glg: Pont fiatalon lehet párt találni még gyerekkel is. Számtalan példát ismerek és jó volt a folytatás nevelőapával is. Sok családot akaró srácnak ez egy jel, hogy a hölgy is családcentrikus. Volt kollégámnak is most született a második gyereke, míg a lány már hozott is egyet. Jól vannak a srác szereti a nevelt gyereket is.

afényharcosa 2009.10.12. 10:33:45

@Igazság Atyja: ez csak nevelés kérdése, h miért van két apu. A gyerekkel MINDIG őszintén kell bánni.

vagány csaj 2009.10.12. 10:34:37

@Publius Decius Mus: "Az biztos, hogy sokszor nem könnyű, de tuti, hogy tud szerezni munkát és párt is. Az élet kűzdelem, vannak benne meglepetések és legyenek benne célok is, amiket időnként újra kell fogalmazni. Egy új szituban nem keseregni kell, hanem meglátni az előnyeit is, többnyire van."

Így van, ezzel teljes mértékben egyetértek!

boss888 2009.10.12. 10:35:24

Asszem ezt a mait posztot nem kommentelem!:)

Glg 2009.10.12. 10:36:25

@afényharcosa: semmi-egy katasztrófa az egész-max ironikusan szép.

@Publius Decius Mus: Persze és ebben van a lényeg: "családot akaró srác", mert ezzel a 30 alatti korosztály nagy részét kizárod-legalábbis magamból kiindulva. Nem mondom h nem lehet idilli kapcsolatot szerezni így -de hogy nehezebb az biztos. Pl ha egy olyan sráccal fújja össze a szél aki megfelelne neki minden szempontból de még nem akar gyereket-nemhinnám h összejönne a dolog.

rienderien 2009.10.12. 10:40:46

Egyetlen rövid észrevételem van mindössze: aki elhagy egy terhes nőt (feleség, barátnő), vagy a társát a gyerekkel, az egy utolső szemétláda! Nem tud senki olyan mentséget mondani, ami miatt ezt elnézném bárkinek! Előtte kell gondolkodni, utána meg vállalni a következményeket!

Lobelt 2009.10.12. 10:41:47

@afényharcosa: arról nem is beszélve, hogy ha folyton megbocsát, akkor a másik ebből nem azt szűri le, hogy "jaj, mennyire szeret", ha nem azt, hogy akkor bármit megtehetek. És meg is fog tenni. Sokaknak nem tetszik, hogy ezt írom, de ez sajnos így működik. Kevés a kivétel...

Igazság Atyja 2009.10.12. 10:42:24

@afényharcosa: Hogy miért van két apu, nem nevelés, hanem elbaltázott döntések kérdése. :) Legalábbis a konkrét történetben az. Tudom, arra gondoltál, hogy fel lehet nevelni a gyereket két apuval is civilizáltan, és ebben igazat adok neked. De az már partnerfüggő, hogy ki hogyan áll ehhez a kérdéshez, és mennyire veszi be a gyomra, hogy a faszmalac ex alanyi jogon felbukkanhat időközönként.

@Publius Decius Mus: Lehet találni, csak jóval kisebbek az esélyek. Ugyanis sokan nem a családcentrikusságra következtetnek a fiatal, egyedülálló nő + gyerek kombinációból, hanem egy rossz döntésre, megkérdőjelezhető emberismeretre. Én is. A családcentrikusság jó dolog, de kizárólag a saját gyerekekkel a centrumban - számomra.

boss888 2009.10.12. 10:42:38

@Glg: Nehezen találnak, párt a gyerekes anyukák, ezzel egyet értek! Én is ismerek kettőt...

Anatómus 2009.10.12. 10:43:24

Mindenkinek gyerekhangversenyre kellene járni! Ott megmondta a Hollerung bácsi, hogy hiába tudja az ember (aszony/lány/pipi stb) józan ésszel felmérni a pasas hibáit és tudja, hogy nem kellene belemenni - belemegy, mert Don Giovanninak nem lehet ellenállni, hiszen végletesen vonzó. Csak nála nem kell hétéves együttéléssel kalkulálni, mert különben hogy lenne Leporellonak olyan hosszú listája.
Egyébként genetikailag biztosan tökéletes arra, hogy apává tegyen egy nőt, de saját magát nem, és tudjuk, hogy vannak genetikailag bedrótozott remek nevelőapák... hülye dolog ez a természet :-)

Caddy 2009.10.12. 10:43:48

@afényharcosa: az irónia. :)

@rienderien: húú, ha ennyire fekete és fehér lenne minden,én nem érezném jól magam.

afényharcosa 2009.10.12. 10:44:01

@rienderien: Dehogynem! Van kivétel! Éspedig az, ami ma is feszegetve lett, amikor a lány ilyenképp akar megfogni egy fiút, aki pedig már ki akar lépni a kapcsolatból. Az ilyen egy aljas szándékból elkövetett cselekmény, és nem becsülendő, hanem megvetendő...

afényharcosa 2009.10.12. 10:44:49

@Caddy: OK! Ha irónia, akkor rendben van!

Caddy 2009.10.12. 10:46:48

@Lobelt: én értem az egyet. :)

Igazság Atyja 2009.10.12. 10:47:31

@Lobelt: Tetszik, nem tetszik, ezzel úgyis tisztában vannak. Egyébként az ilyen típusú embereket nem csak papucsként könyvelik el, hanem egy idő után egyfajta fix pontként is. Akit bármikor elő lehet rántani a tarsolyból ínséges időkben egy esetleges szakítás után is némi sündörgéssel.

afényharcosa 2009.10.12. 10:50:04

@Lobelt: Egyetértek, az ilyenek mindig elbízzák magukat és erősen vérszemet kapnak...

Caddy 2009.10.12. 10:50:11

@afényharcosa: de ez egy kétoldalú játszma. Ha a nő, azért akar gyereket szülni, hogy megtartsa Don Juan-t, ámde ő menne,menekülne. Azt szeretném csak kérdezni hogy ezek nem beszélnek egymással? Annyira jó a kapcsolat,hogy ketten kétfelé húznak benne? Akkor ez biztos hogy kapcsolat?

afényharcosa 2009.10.12. 10:51:58

@Caddy: A nő szerint igen, mert a fától nem látja az erdőt szindrómában szenved. És biztosra veszi azt, hogy szerencsétlen gyermekkel eléri aljas céljait.

Glg 2009.10.12. 10:53:49

@boss888: nemár :D

@Lobelt: teljesen igazad van. én nem vagyok aljas természetű de nekem is ez jutott eszembe eddig mindig amikor ilyen csajjal hozott össze a sors-mérmint nem úgy h megcsaltam meg ilyenek-hanem észre lehet venni a viselkedésén h ilyen, és azt ki nem állhatom. egy csajnak legyen tartása, tudja meghúzni a határt h ok ennél a pontnál már télleg elég.

@afényharcosa: igen-ennél aljasabb dolog nem nagyon létezik, volt már olyan h énis ilyentől paráztam a mikor egyik bnőm túl sokat beszélt a gyerekekről meg h milyen édik (a falra tudok mászni ettől :) egyébként)

vagány csaj 2009.10.12. 10:55:18

@Lobelt: Igaz! Ezért megbocsájtani? MAXIMUM 1x, dee...

Igazság Atyja 2009.10.12. 10:57:57

Az aljas! :) Itt inkább lila ködről van szó, ha tényleg együtt tervezgettek és örültek a terhesség alatt a gyerek érkezésének. Nem a fickó döntése ellenében vállalta be a gyereket, hanem azt hitte, ő is akarja - noha csak eljátszotta az örömet. De tényleg sok nő van, aki pasifogó etalonként veti be ezt a végső trükköt.

vagány csaj 2009.10.12. 10:59:34

@boss888: Khm... khm... Erre inkább mondok semmit! :)
Illetve mégis! Valaki kimondottan azokat részesíti előnyben! Engem tavasszal egy 21 éves nőre cseréltek le, akinek 3 éves gyereke volt. Azóta onnan is odébb ugrott a csávó, 24 éves szintén gyerekes nőre... Szóval a gyerek nem akadály.

Ebben a történetben azzal volt a probléma, hogy tudatosan akarták és vállalták a gyereket a bizonytalan kapcsolatba. Felelőtlenek voltak.

Rock me Amadeus 2009.10.12. 11:02:24

hülye buzi, az ilyen lányok meg megérdemlik

Lobelt 2009.10.12. 11:02:27

@vagány csaj: igen, igen... :) már megint előjön ez a fogalom: felelősség. K*rv*ra nincs az emberekben. 90%-ban legalábbis. Ehhez kéne már végre felnőni, felelősen dönteni. Ha meg nem tudok, mert alkatilag képtelen vagyok rá, akkor forduljak nálam bölcsebb emberekhez irányításért, vagy ne menjek emberek közé!!!

Húúú.. bocsi... :) Ez most nagyon vérmesre sikerült, de kiborít, mikor valaki nyávog, hogy "jaj így szemét a másik", meg "jaj de szar dolog történt velem"... és a saját felelősségét meg senki sem hajlandó látni, csak rinyálnak :)

Igazság Atyja 2009.10.12. 11:02:32

@vagány csaj: boss888-nak igaza van, PÁRt nehezen találnak. Olyan ravasz kóklert viszont, aki megeteti őket, hogy minden vágya a pótapukaság (pedig valójában csak dugni akarnak), annál többet. Mivel a nő ekkor már a gyerek érdekeit helyezi első helyre, sajnos nagyon könnyű megetetni - ahogy a saját történeted is mutatja. Ezt használják ki a huncutok. Vagy aljasok? :)

2009.10.12. 11:03:43

Kutyából nem lesz szalonna... Tanuljátok már meg végre. Megcsalt... móst lehet itt boncolgatni, h kinek mi a megcsalás, a csók v a szex v ilyesmik. A lány úgy érezte h megcsalták, és azért csak volt olyan x év után a kapcsuk, h a srác tudta, h melyiküknél mi számít megcsalásnak. Már akkor ki kellett volna b-ni a p-ba és hagyni a francba. Ha egyszer megtette és csak egy ilyen megbüntetlek de nem is (se veled se nélküled) büntit kapott mit vártál? Úgyis meg fogja tenni megint, mivel látja, h úgyis megbocsátasz. GYereket meg egy ilyen embernek szülni? Még mit nem... Gyereknek gyereket nem szülünk. Hova akarja majd vinni apuci a picit, a discoba? Vagy egy randira az ápolónővel? Vagy esteleg a kocsmába? Ugyan már... legalább a nők lennének felelősségteljesek ha gyereket vállalnak.

afényharcosa 2009.10.12. 11:03:50

@Igazság Atyja: Itt megint csak az egyik fél által tálalt történetet olvashattuk, a saját szemszögéből. Hogy ez mennyire reális, azt mindenki döntse el saját maga. Az én véleményem szerint semmi olyan ne olvasható ki a story-ból ami arra engedne következtetni, hogy igazából örülne annak az ártatlan kis jövevénynek. Tekintsünk csak 1 egyszerű mondattöredékre."nekem nem ment a feldolgozás". Pont emiatt a kisember miatt kellene összeszednie magát, mert ő fogja meginni a levét...

afényharcosa 2009.10.12. 11:05:23

@Igazság Atyja: 1értelműen aljasok. Ez nem huncutság...

Glg 2009.10.12. 11:06:05

@Igazság Atyja: számból vetted ki a betűt :D:D

@vagány csaj: számomra is egyértelmű h a páldédban a könnyű numera esélye miatt szemezget a srác a gyerekeiket egyedül nevelő csajok közül.

Lobelt 2009.10.12. 11:06:39

@Zsu0805: right said! :) Zsu0805 for president!!! :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2009.10.12. 11:06:47

@vagány csaj:

A fickó tehát, a szerinte könnyen dönthető, anyukákra utazik. Könnyű zsákmánynak tűnnek azok a nők, mert apát keresnek a gyereknek. Ezáltal lecsapnak minden olyan pasira, akik érdeklődnek irántuk és megütik az ezáltal valamennyire alacsonyabb mércét, és színleg elfogadják a gyereket. Valójában meg az ilyen pasik csak a legkisebb ellenállásra mennek, az egyedülálló anyukák meg örülnek, hogy végre olyan pasi aki elfogadja a gyerekét, meg minden. Nem mondom, hogy ne lenne olyan férfi, aki ne fogadná el, de jórészt az ilyenek szédítik ezeket a nőket. Amint megunják őket, dobják, és keresik a következőt...

Persze lehet prot és kontrát mondani ez ügyben, én is láttam mindkét esetre példát.

Glg 2009.10.12. 11:10:45

@Zsu0805: így van-a se veled se nélküled még jól is jöhetett ennek a srácnak-sőt még örülhetett is neki-mert legalább nem zavarta a csaja játékaiban. szal ez még a lehető legrosszabb megoldás volt.

2009.10.12. 11:12:53

@Lobelt:
Danke. Aber bitte deutsch. :) Angolt max webfordítóba értelmezek. :) De ezt megtaláltam. :)

vagány csaj 2009.10.12. 11:13:04

@Igazság Atyja: Na ne már, hogy huncutságnak nevezzük a szemétséget! Igenis aljas húzás! Dehát PASIK! Igazából jobbat nem várunk... :P :)
Na de most ennél a másodiknál már megvan egy ideje...

Kamelot 2009.10.12. 11:13:31

Ezt a görény pasit és én is csak sajnálni tudlak kedves poszt író, de kívánom, hogy sikerüljön talpra állni. Főleg a kisgyermek ne szenvedje meg azt, hogy a szülei elkúrták a dolgokat. Mert ezt valahogy ketten rontottátok el. Az előző esetekből is látni kellett volna, hogy egy gané szoknyapecér akármennyire is mondják, egy gyermek miatt se változik meg. És valószínűleg elő jött belőle a pánik, hogy többet ő nem mehet bulizni, kocsmázni, ahogy ez a legtöbb férfi esetében így van, de az esetek 90%-ban ezt meg tudják beszélni normálisan a párok.

Snowmass 2009.10.12. 11:13:54

Ki mint vet, úgy arat. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy a kezdetektől fogva kódolva volt a sztoriba ez a végkifejlett. Viszont kár, hogy ehhez még egy gyereknek is meg kellett születnie.

Andi86 (törölt) 2009.10.12. 11:14:02

Helló.
Velem történt meg a sztory és igen ez az én szemszögem ami nagyon röviden lett összefoglalva és nagyon rosszul lett megírva a bevezető mert nem jött rosszkor a baba mert közösen akartuk és imádjuk és nem bántuk meg.
Azt nem tudom honnan vették egyesek hogy a gyerekkel akartam megfogni???!!!!-erről szó sincs!
Az pedig hogy megérdemlem hogy elhagyott?-hmmm nem kívánom még az ellenségemnek sem hogy így járjon!!
Én mellette lettem nő és anya és én nagyon szerettem és ő is engem az pedig hogy mégsem ment természetesen nem csak az ő hibája.

Igazság Atyja 2009.10.12. 11:14:25

@afényharcosa: Bizony, nekem sem jött át, hogy örülne a gyereknek. De az sem derült ki, hogy eleve nem is akarta igazán, vagy a fejlemények miatt alakult így. Lehet, hogy nem akarta, de mivel a fickón úgy látta, ő annál inkább (amiről szintén kiderült, hogy nem igaz), nem akart csalódást okozni? Na, ez a nagy huncutság. :) Viszont: "17 évesen az ember lánya imád bulizni, haverokkal lógni és flörtölni." Talált egy hasonló beállítottságú fazont, aki ráadásul könnyen elérhető volt a szomszédban. :) 6 év után gondolta, ennyi elég is a közös gyerekhez, félrekefélések ide vagy oda. Ebből gondolom, hogy itt nem a láncolós trükkről van szó, hanem a tévedések vígjátékáról.

2009.10.12. 11:17:51

@Glg:
Kb. :) De a csaj volt hülye, h ilyenbe belement. A gyerek meg már csak következmény volt.
És amúgy az ilyen apákat kéne falhoz állítani, v inkább sarokba. Akik jajjj persze jöjjön a baba, aztán miután már késő visszatáncol. Az ilyen kapja be és mást is megérdemelne, de azt inkább nem mondom...

Amúgy fiúk lányok... már aki beszélgetett erről. Nem csak a csajokat lehet levenni a polcról ha úgy van. Tudnak pasik is ilyen papucsak lenni, h miután szakítottál 1-2x akkor is első füttyre (v kinek hogy tetszik sms csipogásra) ugranak. :)

afényharcosa 2009.10.12. 11:19:54

@Igazság Atyja: Tévedések vígjátéka...?Hát igen, tévedés volt eleve a barátságot a szerelemmel keverni...

2009.10.12. 11:21:30

@Andi86:
"Az pedig hogy megérdemlem hogy elhagyott?-hmmm nem kívánom még az ellenségemnek sem hogy így járjon!!"

Nem érdemled meg, senki se érdemli meg, de láthattad volna a jeleket.

Azért ha már itt vagy megkérdezem. Ha megcsalt mért mentél hozzá vissza? Nem fordult meg a fejedbe h újra meg fogja tenni?

afényharcosa 2009.10.12. 11:23:39

@Andi86: Nos, gondolom, tényleg nem csak az ő hibája volt. És csak remélni tudom, h a gyermek-akiről még az sem derült ki, h fiú-e vagy lány (csak egyszerűen: A gyerekem), önzetlen szeretetet kap majd mindkettőtöktől.

Lobelt 2009.10.12. 11:25:28

@Zsu0805: Dein Wunsch ist mir Befehl: Zsu0805 für Präsident! :):):)

Glg 2009.10.12. 11:25:31

@Andi86: "Én mellette lettem nő és anya"-és ennél nagyobb hiba nem is kell.

@Zsu0805: Ha nem kell messzire menni jóhogy-egy pásztóróra mindig jól jön :P:D:D. De am így van-pasikból is van rengeteg olyan akivel azt csinál a nője amit akar.

2009.10.12. 11:25:58

@afényharcosa:
Nagy igazság. A barátom ne legyen szerelmem, de a szerelmem legyen a barátom. Tanuljuk már nem összekeverni a 2-t.

Igazság Atyja 2009.10.12. 11:27:21

Önzetlenséget várni egy olyan embertől, aki az ápolónő megdugásával ünnepli a gyermeke születését? Sajátos. :)

vagány csaj 2009.10.12. 11:27:59

@Andi86: Ezek szerint látogatja és szereti a gyerekét.
Ez még a jobbik eset. Az én barátnőmnek szintén van egy 5 éves lánya, akit az apja 2 éve nem látott, azt se kérdezi meg soha, hogy él-e még... Erre tegnap a kiscsaj azt mondja: "én már nem foglalkozok az apával". Szegényem meg se ismerné már, csak képről tudja, hogy van. Az ilyen az igazán megvetendő!

afényharcosa 2009.10.12. 11:28:10

@Zsu0805: 1 esetben működhet csak: ha már elmúlt(!) a szerelem. Feltéve, hogy tudnak ezt követően jóban lenni 1mással. Mert ez az igazán nehéz!

Glg 2009.10.12. 11:28:11

@Zsu0805: Azért mert abból h mellette lett nő azt veszem le h ő volt neki esetleg az első-Andi86 javíts ha tévedek-és ez elég sok esetben esztelen ragaszkodást szül.

2009.10.12. 11:28:27

@Lobelt:
Danke. :)

@Glg:
Vagy az exnője. :) Ne becsüljétek le a nőket, tudjuk úgy irányítjuk néha a szálakat és a pasikat ahogyan akarjuk. Már amelyiket lehet. :)

Snowmass 2009.10.12. 11:28:37

@Andi86: Szerintem az ilyen mellette lettem nő és anya típusú sztoriknál jórészt a vakszerencsén múlik az, hogy a megfelelő/összeillő személyekkel történik-e meg mindez, avagy sem. Ami viszont a te történetedet illeti, szerintem itt finoman szólva is azért voltak olyan jelek, amelyek lehetővé tették volna, hogy ne a vakszerencsére hagyatkozz.

Andi86 (törölt) 2009.10.12. 11:29:43

Azért mentem vissza hozzá mert szerettem és a mai napig vannak iránta érzéseim.Viszont miután összejöttünk újra minden szép és jó volt sokáig.....
Kislányom van.

boss888 2009.10.12. 11:29:50

@Igazság Atyja: Lehet, hogy a magánklinikán benne volt az ápolónő feladataiba...

afényharcosa 2009.10.12. 11:30:23

@Andi86: Kedves szerző! Szeretnénk további hozzászólásaidat is olvasni! Ne tűnj el!

Szelid sunmalac 2009.10.12. 11:31:47

Szerintem teljesen termeszetes, hogy meghalalom a gondoskodast annak, aki az egyetlen gyermekem gondozza elso napjaiban. Mivel pedig a penz snassz, ezert logikusan termeszetben teszem ezt. Nem ertem mi itt a gond.

Lobelt 2009.10.12. 11:31:48

@Zsu0805: ha nem élnék boldog párkapcsolatban, ezért a kijelentésedért elhívnálak randira (és ha te sem élnél boldog párkapcsolatban, el is jönnél... :P)

de viccet félretéve hasonlóan látjuk a dolgokat :)

Glg 2009.10.12. 11:31:49

@Zsu0805: én azért szeretem megtartani maganak a repülőgép irányítását-még ha a botkormányt más veszi is kézbe időnként :D:D:D:D

afényharcosa 2009.10.12. 11:31:56

@Andi86: A mai napig vannak érzéseid iránta? Nem kéne ezeken az érzéseken túllépni végre? Nagy a gyanúm, nem csak úgy tekintesz rá, mint a kislányod apukájára...

Glg 2009.10.12. 11:32:34

@boss888: munkaköri leírás tartalmazza azt mondod ? :D

Andi86 (törölt) 2009.10.12. 11:33:09

Semmilyen téren sem ő volt az első az életemben.
Barátnak indult de szerelem lett sztem sokan vannak így ez nem elítélendő.

2009.10.12. 11:33:31

@afényharcosa:
Igaz. :)

@Glg:
Ha az az amire gondolok, és sztem gondolunk... tehát h Andinak ő volt az első és ő volt az elhagyásig az egyetlen. Pffff... Már bocsy Andi és mindenki, de... Nem kurvának kell lenni, de azért tapasztaljunk már család és gyerek elött. Viszonyítási alap.

Glg 2009.10.12. 11:33:51

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: pénz helyett péniszt ad? :D:D csak pár betű mégis micsoda különbség :D

Szelid sunmalac 2009.10.12. 11:34:14

@afényharcosa: Szerintem pedig emberi es jolelku. Azert teremtettunk e foldre mi ferfiak, hogy oromet es boldogasgot hozzunk a holgyek eletebe. Csak a nok olyan onzok, hogy mindent csak maguknak akarnak. Nem ertik meg, hogy pl. az apolononek mekkora orom volt az, pedig o ugyanannyira elvezi...

afényharcosa 2009.10.12. 11:35:46

@Andi86: És mint barátnak kitetted magad az ablakba(gondolom nem télvíz idején, és nem bundában voltál)? Na meg aztán a legkisebb feltűnés nélkül a "legszupibb" cuccod felvéve ellejtettél előtte? Hogy van ez?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2009.10.12. 11:35:51

@Andi86:

Mondtad neki, hogy "legyünk barátok!" ? :)

Glg 2009.10.12. 11:36:12

@Andi86: akkor viszont nem értem a lila ködös ragaszkodást-akármennyire is szeretsz valakit reálisan kell szemlélni az eseményeket

Szelid sunmalac 2009.10.12. 11:36:31

@Zsu0805: Ezert is hagyta el, hogy Andi meg tudja elni az eletet es ki tudjon probalni mast is. Ez a ferfi csupa sziv es onzetlenseg! Irigylem!

afényharcosa 2009.10.12. 11:38:14

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: Csak az a nem mind1, hogy eközben kinek okozol fájdalmat. Mert ha kiderült a lány számára is az ESET, nem csinálhatta vmi szolidan...

Szelid sunmalac 2009.10.12. 11:38:54

@afényharcosa: En pl. ha megismerkedek valakivel, akkor mindig alsonadragra vetkozom es ellejtek egy zulu tancot a tiszteletem es a kolcsonos megbecsules jegyeben, barhol is vagyok.

Andi86 (törölt) 2009.10.12. 11:40:17

Ti mindenkiről látjátok hogy van nője vagy pasija?
Igen jó pasi és meg akartam szerezni de miután megtudtam hogy van bnője nem hajtottam rá és igen megbeszéltük hogy csak barátok leszünk és működött is sokáig de ha működik a szikra nincs mit tenni........de látom itt senkivel sem történt még ilyen hogy a barátjába lett szerelmes.

2009.10.12. 11:40:39

Azta, írom a kommentet, és 5mp frissités után kb 50 új komment... :)

@Lobelt: :) :) :) :)

@Glg: Irányítani lehet hátulról is... v ha az úgy jobban tetszik akkor a másodpilóta üléséből is. :)

Munkaköri leírás... meg még mit nem. :) Bár ha sármos a doki, pl. egy dr. House akkor neki is meg kell köszönni h segített világra hozni a gyereket. Megköszönöd Te apuci v megköszönjem én? Ha már nagy egyenlőségben élünk. :)

Szelid sunmalac 2009.10.12. 11:41:07

@afényharcosa: Miert kene szolidan? Nem elvette az apolot, csak apolta lelket es a libidojat. Miert faj Andinak, ha oromet okozunk masnak?

afényharcosa 2009.10.12. 11:42:33

@Andi86: Hát, velem valóban nem...de én konkrétan nem is tudok férfit barátnak elképzelni. Ha pasinak nem jó, akkor vagy haver lehet, vagy semmi...

2009.10.12. 11:42:38

@Szelid sunmalac-Elmeny designer:
Én is ilyen férfit szretnék, aki hagyja, h kiéljem magam gyerekszülés után. Hát kösszy... :)
Nah kezdek cinikus lenni, igérem leállítom magam. :)

vagány csaj 2009.10.12. 11:43:35

@Andi86: De az előzőek tiniszerelmek voltak, ez meg egy "komoly" kapcsolat. Ilyenből is többet kellett volna tapasztalni viszonyítási alapnak.
Bár lehet, hogy hiába a viszonyítási alap, ha valaki szerelmes...

Szelid sunmalac 2009.10.12. 11:43:36

@afényharcosa: En csak gyengen probalkozom neha...kismiska vagyok meg.

Andi86 (törölt) 2009.10.12. 11:43:36

@Szelid sunmalac-Elmeny designer:

Nem kívánom hogy a te párod majd más "lelkét" ápolgassa
Egyébként ha tudni akarod már nem fáj és ezzel nem tudsz bántani!!

Glg 2009.10.12. 11:44:36

@Zsu0805: azám pörgünk mint a ganészóró :D:D. e-e a másodpilóta csak belebeszélni tud :) (és itt nem úgy értem h a mikrofonba :D:D). Anyám-rá vagy kattanva dr. housera :)-kellemetlen lenne ám a szakálla bizonyos területeken :D:D!

2009.10.12. 11:45:06

@Andi86:
De történt... Én voltam barátomba szerelmes, de meg is tanultam h jobb volt ő barátnak mint pasinak. Pedig semmi rosszat nem tett. Azóta biztos nem kezdenék baráttal. Barát az barát, a szerelem más tészta.

afényharcosa 2009.10.12. 11:46:05

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: Mivel is próbálkozol, Kismiska? A nők 99%-át magad ellen hangolni...?

Glg 2009.10.12. 11:46:24

@Andi86: zur info-> csak ironizál-asszem :D

afényharcosa 2009.10.12. 11:46:49

@Andi86: Nem azt írtad az előbb, hogy még vannak iránta érzéseid?

2009.10.12. 11:47:32

@Glg:
Néha a "belebeszéléssel" (nem a mikrofonba) több dolgot el lehet érni... :)
Dr House... ááá a szakállat le lehet borotválni, de a cinizmusa és az angol humora visz mindent. :)

Igazság Atyja 2009.10.12. 11:47:54

@boss888: Ez esetben huncutul önző dolog, hogy kimaradt a nővérke telefonszáma. Viszont legalább fény derült az igazi tanulságra is: a magánklinika nem olcsó mulatság, de az apuka szempontjából az extrák miatt megéri. :) Nyilván sok idegeskedéssel jár az esemény. Ha választani kellene a feszültségoldó házipálesz meg a csinos nővérke szolgáltatásai között... sokan néznénk komoly döntés elé. :)

Lobelt 2009.10.12. 11:49:21

@Andi86: dehogynem. sajnos megtörtént. Nem lett jó vége. Mai napig nincs jó vége. Nekem egyébként ez a sorsom. Rendszeresen beleszeretek a barátaimba... Nincs mit tenni... De uralkodok magamon, mert tudom, hogy nincs jó vége :(

Andi86 (törölt) 2009.10.12. 11:49:37

@afényharcosa: de igen,vannak érzéseim nem tagadom,de már nem tud bántani az hogy megcsalt vagy az hogy lelépett.
Nagylány vagyok és talpra állok.

afényharcosa 2009.10.12. 11:50:54

@Andi86: Hát akkor, kívánom Neked, hogy sikerüljön! Nem lesz 1szerű...

Glg 2009.10.12. 11:50:57

@Zsu0805: hát ja ha a sok duma miatt nem tud figyelni az ember, nekimehet valaminek :D:D. és mekkora botja van... mi ? :D:D:D:D

2009.10.12. 11:51:14

Ácsi ácsi... elsiklottunk vmin:

"Sajnos császárral született a babánk és én nem tudtam feldolgozni sok mindent."

Ez mi lehet? Sajnos császárral szültem részt még talán megérteném, mert sok nő nem akar azzal szülni, de ez a nem tudtam feldolgozni sok mindent rész... hmmm... ?????? számos kérdőjel??? Már olvasáskor is megvolt, de most ötlött be újra????

dr. gernika 2009.10.12. 11:51:20

Á, nem ez a tanulság, hanem az, hogy éretlen pasinak nem szülünk gyereket.
"eldöntöttük hogy legyen egy kisbabánk és amikor kiderült, hogy terhes vagyok mindketten örültünk és nagyon-nagyon boldogok voltunk …a szülésig!"
Jaj de kis romi! De ilyen zizi kapcsolatra, majdnem tiniként még kiskutyát sem érdemes vállalni.

vagány csaj 2009.10.12. 11:51:39

@Igazság Atyja: ...de mindannyian a házipáleszt választanátok... Valószínű, mi!? Pff! XD

Glg 2009.10.12. 11:52:21

@Andi86: Ha nagylány lennél nem lenne miért talpra állnod :)

Glg 2009.10.12. 11:53:47

@vagány csaj: így van-az ápoló után levezetésnek :D:D

2009.10.12. 11:53:51

@Glg:
Szegény madarak...:) Hát még a motorja... :)

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2009.10.12. 11:54:34

Rémes, és szegény lány, de tudok még vadabbat. (Hátha vígasztalja ez egy kicsit a lányt.)

Angol lapban olvastam, hogy a férj mialatt a felesége a szülőszobában, egy nyolc éves kisfiút berántott a WC-be és leszopatta magát. Rajtakapták és a bíróság előtt azzal védekezett, hogy a szülés miatti izgalmát vezette le csak.

vagány csaj 2009.10.12. 11:55:17

@Glg: A sorrendet nem akartam én felállítani... :P

Andi86 (törölt) 2009.10.12. 11:55:32

@Zsu0805: nos képzeld el hogy az utolsó két hónapban már bent fekszel a klinikán mert a gyereked veszélyben van....számos alkalommal riasztották a dokimat hogy azonnal császár mert baj van aztán a végén még 6 nappal túlhordod és végre eljön a nagy nap ......majd 8 óra szenvedés után a baba szívhangja elmegy mindenki körülötted szaladgál majd pár óra múlva felébredsz azt sem tudod hol vagy csak mondják hogy megszületett a lányod......nem láthatod egy darabig mert nem vagy olyan állapotban és a gyerek sem nem tudsz szoptatni mert tiszta ideg vagy és nem indul be a tej.......folytassam?

vagány csaj 2009.10.12. 11:56:34

@A Nép - Te vagy!: Na nee! Menj vissza oda, ahol eddig voltál! Fújj!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2009.10.12. 11:56:46

@A Nép - Te vagy!:

Gondolom minden esküdt meg tudta érteni a férjet.

Glg 2009.10.12. 11:57:21

@A Nép - Te vagy!: bazmeeeeg :D:D:D:D no comment-a kissrác is nagy búza lehet akkor már fiatalon :D

@Zsu0805: és amikor a motorján a botjával...:D:D:D

2009.10.12. 11:57:26

@A Nép - Te vagy!:
Fuuuujjjjjjjjjjj... Golyot a szemétnek. ááááááá ennél udorítobb. Pedofil vadbarom. :(

vagány csaj 2009.10.12. 11:58:28

@Andi86: Igen, de utána meg kell nyugodni, amikor látod, hogy minden rendben. Meddig voltál depressziós? És mennyi idős a kislányod?

Andi86 (törölt) 2009.10.12. 11:59:58

@vagány csaj: majd 6 hónapig ,és ezért valahol megértem hogy megcsaltak mert elviselhetetlen voltam (de ezt már csak most látom így)
Másfél éves múlt

2009.10.12. 12:00:02

@Andi86:
Áááá inkább ne. :( Nah ezért méginkább... Hallod jó nagy genyo volt a pasid. Nehogy még védd.

OmegA404 (törölt) 2009.10.12. 12:01:25

Tetszet volna inkább egy jóravaló balfasznak gyereket szülni.
Mindig ez van a nőkkel benézik a csődöröket családapának...aztán csodálkoznak, hogy más kancán nyerít a vadbalfasz aki biztos nagyon akarta a gyereket persze...

Ki kell nézni egy dagadt szemüveges csendes srácot, akinek a farkára igazából köpni se akarnál... na az nem fog elhagyni...

Okosabbak kombozzák... csak hasonlítson gyerek... legalább színbe.

Caddy 2009.10.12. 12:01:55

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: itt a sün.

@Kedves Nard: itt nem lehet ugyan szűrni, de kérlek.

@Zsu0805: ez már bennem is. De hátha megtudjuk, hiszen itt van a posztíró.

2009.10.12. 12:02:16

@Andi86:
Akkor se mentség. Nehogy már felmentsétek azért mert Te depis voltál. Egyeszerűen csak nem volt képes a gatyájába tartani a farkát.

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2009.10.12. 12:02:31

Itt van egy tökéletes anyuka. De ha TÖKÉLETES,AKKOR MIÉRT HAGYTÁK EL?

Glg 2009.10.12. 12:02:54

@OmegA404: áááááááááááá :D:D:DD:D:D ez meredek volt-de igaz

OmegA404 (törölt) 2009.10.12. 12:04:25

Azért ez eléggé ott van... elöször azt hittem a gyerekkori dadussal répázott a figura... na az kemény lett volna.
Így átlagos... szegény alulfizetett nővérkéket el könnyű elkáprásztatni.

A csávó meg biztos kivolt, a terhesség meviseli a férfit is.

Andi86 (törölt) 2009.10.12. 12:05:21

@Lakásfelújító Feri: Egy cseppet sem vagyok tökéletes!!!!!
Ezer meg ezer hibám van ahogy mindenkinek.

vagány csaj 2009.10.12. 12:05:56

@OmegA404: Íjjj, ez nagyon durva hallod! XD

afényharcosa 2009.10.12. 12:07:02

@OmegA404: "Ki kell nézni egy dagadt szemüveges csendes srácot, akinek a farkára igazából köpni se akarnál... na az nem fog elhagyni..."
Na neee! Vagy Te ilyen Vagy?
Szerencsére a valóság azért többnyire mást mutat...
@Andi86: Megérted, hogy megcsalt? Még ezek után neki adsz igazat? Nem is értem. Miért nem akkor gondolkodtál, h elijeszted a viselkedéseddel? Már ha tényleg ez volt a gond...

vagány csaj 2009.10.12. 12:09:33

@Andi86: Így már valamennyire érthetőbb a dolog, bár a megoldás nem a megcsalás.
De azt nem értem hogyhogy nem nyugodtál meg, amikor minden rendben volt. Sokat hallani a szülés utáni depresszióról. Én még sosem szültem, ezért nem tudok nyilatkozni, de az ismeretségi körömben nincs ilyen. Mégis annyit hallani róla. Mitől hagy akkora nyomot, amikor ott van kárpótlásul a tündéri csöppség?

Andi86 (törölt) 2009.10.12. 12:11:00

@afényharcosa:
Egy depis ember nem látja hogy gond van nem tudja hogy ő depis ezer barát, szülő mondhatja hogy baj van ha maga a személy nem veszi észre.
Én nem védem mert mocsok dolognak tartom amit tett viszont ha belegondolok hogy a pasiknak kell a sex (lételem) ahogy a nőknek is(jobb esetben) akkor tudhattam volna előre hogy ez lesz......

Andi86 (törölt) 2009.10.12. 12:12:38

@vagány csaj: nem törvényszerű hogy mindenki beleesik!

afényharcosa 2009.10.12. 12:14:09

@vagány csaj: Hagyhat nyomot, nem is akármekkorát. Csak nem mind1, h ki mit helyez előtérbe. Van, aki a saját maga sérelmeit tolja az első helyre (nagyon kellemetlen emlékeket tud ám hagyni az emberben 1 szülés, illetve előzmények, utóhatások, stb.), vagy azt nézi, h annak a kisembernek minden szép és jó legye, ne induljon (akkora) hátránnyal neki annak a bizonyos nagybetűs ÉLET-nek.

afényharcosa 2009.10.12. 12:16:04

@Andi86: Lételem? Érdekes megközelítés...ezek szerint nehogy vmi miatt is vissza kelljen utasítanunk 1 hapsit, mert akkor az biztos, h mással fog kavarni? Nem értek 1et.

Szelid sunmalac 2009.10.12. 12:16:48

Jajj gyerekek! Hat mar senki nem erti a cinizmust? Ejnye mar no!
Most kezdjek el en is az unalomig ismert elcsepelt lozungokat hangoztatni? Attol tan valtozik a helyzet, esetleg jobb, a magam izlesenek megfelelove alakithatom a posztolot?

Andi86 (törölt) 2009.10.12. 12:17:33

@afényharcosa: nos ha jót akarsz akkor 6 hónapig ne utasítsd vissza.

Szelid sunmalac 2009.10.12. 12:19:04

@Andi86: Azert ezzel nem ertenek egyet. A legtobb ember bizony eszreveszi, hogy rossz kedvu, hogy semmi nem tetszik neki. A kulonbseg talan ott van, hogy vannak akik felismerik, tenniuk kell ellene.

afényharcosa 2009.10.12. 12:19:50

@Andi86: Hogy jön ide a hat hónap?

Andi86 (törölt) 2009.10.12. 12:20:39

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: Ebben igazad van,van aki felismeri én nem.
Így jártam.........

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2009.10.12. 12:21:38

Azt a mindenit mindenit azoknak a hapsis kavarásoknak!
Szerintem ha egy jó családanya kézben tartja a családját,akkor a "hapsi" nem fog kicsapongni.
Mindennek oka van,.Az nem lehet indok hogy fel állt a töke....
Biztos nem kapta meg otthon. Ennyi.

Andi86 (törölt) 2009.10.12. 12:21:59

@afényharcosa: olvasd vissza......úgy jön ide hogy 6 hónapig voltam extra depis és addig nem volt sex ha meg volt az meg...vicces......így jön ide a 6 hónap.

afényharcosa 2009.10.12. 12:24:11

@Andi86: Hát, látod, 6 hónapig nem vetted észre, h nincs rendben veled vmi? Ez már túl hosszú idő, nem gondolod?

Szelid sunmalac 2009.10.12. 12:24:20

@Andi86: Ez nem igy jaras kerdese. Utobb egy dolgot tehetsz. Tanulsz belole. Mindenkinek vannak jobb-rosszabb idoszakai. Ismerni kell magad annyira, mi az a szint vagy helyzet, amit meg kezelni tudsz magadtol es azzal probalkozni is kell. Ha szukseges, tobbfelekepp. Ha pedig egyedul nem megy, akkor batran kerj segitseget. Kerdezni es kerni sosem rossz. Felteve persze, hogy a megfelelo modon a megfelelo embertol...

Egyebkent pedig mindne ember kibirja szex nelkul egy ideig ha szukseges, es ha te epp nem tudsz, vagy nem akarsz (gondolok itt pl. a 9. honap vegere), biztos tudsz a kedvere tenni.

Andi86 (törölt) 2009.10.12. 12:24:50

Így van nem kapta meg......csak azt nem értem hogy a nők itt hol vannak? nekik nem jár figyelem törődés együttérzés? Ha a pasi nem kap meg vmit úgy ahogy ő akarja akkor már a csaj szar és félre kell dugni vagy el kell hagyni?!

dr. gernika 2009.10.12. 12:25:24

@Anatómus: "Egyébként genetikailag biztosan tökéletes arra, hogy apává tegyen egy nőt,"
Hogy kell apává tenni egy nőt? :)

Szelid sunmalac 2009.10.12. 12:28:16

@Andi86: Eddig arrol nem voltszo, hogy te mit nem kaptal meg. Elo a farbaval! Mire lett volna szukseged, amit nem kaptal meg, jogos volt-e, valoban nem kaptad-e meg es mondtad-e neki egyertelmuen mire lenne szukseged es ha igen, o mit tett?

afényharcosa 2009.10.12. 12:28:28

@Andi86: Ez itt a gond. Ezt kellett vna időben felismerned, h az, akitől gyermeket szeretnél, nem ugyanaz, akit társként képzelnél el...

fogyókúra 2009.10.12. 12:29:27

Szülés utáni depressziót a hormonszintek hirtelen változása okozza elsősorban, és megfigyelték, hogy általában az igazán lelkiismeretes anyákon jön ki, akik a baba körül mindent tökéletesen akarnak csinálni (épp a baba érdekében), és emiatt az állandó aggódás, a kialvatlanság, a folyamatos "készenlét" állapota hozza ki/rontja a helyzetet.

A pasi egy szemét volt, még éretlen. Sajnos, csak pár év múlva, amikor majd benő a feje lágya, akkor fogja csak ezt belátni (ha egyáltalán). :(

Sok sikert az új pár kereséshez és találáshoz! :)

Andi86 (törölt) 2009.10.12. 12:29:37

Nos kedves kommentezők!
Én nem írok többet megosztom a véleményeket és ez így van rendjén Mindenki tanuljon a másik hibájából hogy ő ne kövesse el azokat.
Sziasztok

Szelid sunmalac 2009.10.12. 12:31:08

@Andi86: A vele valo kommunikacio soran is igy zartad le a kenyes kerdeseket?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2009.10.12. 12:32:00

@Andi86:

Ha nem kapta meg, akkor jó ideig nem kaphatta meg, és ezért nyomta meg az ápolócsajt. Vagy kapott varánuszarcot tőled, meg lebaszást minden elképzelhető dologért,jogosan vagy jogtalanul. Nem lehet hogy kissé hisztis vagy? Lehet ebből volt elege?

Én csak az advocatus diaboliként beszélek, nem ez az én véleményem, csak próbálok ojjektíve maradni.

Igazság Atyja 2009.10.12. 12:32:05

@Andi86: "Én suliba jártam így nem dolgoztam, ő csajozgatott..." ==> Melletted akkor is félrekúrt, amikor megkapta. Bizonyos férfiak alapból ilyenek. Egyszerűen nem vontad le a megfelelő következtetéseket az életviteléből, mint ahogy jópáran utaltak is már rá.

OmegA404 (törölt) 2009.10.12. 12:36:51

@afényharcosa: Nem igazán jött be, örök agglegény vagyok... a másik tipusból... de van eszem és belátásom, nem csinálgatok fel csajokat... ha nem vállamom a következményeket.

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2009.10.12. 12:37:02

Na ez az Andi86 lehet hogy megérdemli a sorsát!Nagyon hisztis kisasszonynak tűnik.Hamar befellegzett neki itt. CSAK OBJEKTÍV MEGVILÁGÍTÁSBA LETT HELYEZVE AZ ő GONDJA. :-))

Andi86 (törölt) 2009.10.12. 12:37:36

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: @Kedves Nard: @Igazság Atyja:

Van ezer dolgom nem tudok itt ülni és válaszolgatni minden pillanatban.
Lehet hogy hisztis vagyok sőt féltékeny is sőt ezer más rossz tulajdonságom is van mint ahogy mindenkinek!!!!
A csajozgatás nem mindig a dugást jelenti!!!-sok más formája is van a csajozásnak.......

Andi86 (törölt) 2009.10.12. 12:38:56

@Lakásfelújító Feri: köszönöm hogy ezt írod neked is hasonló jókat kívánok!!!

Glg 2009.10.12. 12:38:57

@Andi86: mert a te setedben ezt történt?-6 hónapig keine sex?

Szelid sunmalac 2009.10.12. 12:39:14

@Andi86: Valamiert ugy erzem, hogy te inkabb megertesre vartal, nem pedig oszinte velemenyekre. El kell keseristelek, ehhez itt, rossz helyen jarsz, illetve joval kisebb eselyed van olyat talalni, aki pont ugy gondolkodik, mint te.
Velunk nem kell vitaznod, mi idegenek vagyunk es probalunk ravilagitani dolgokra, amik esetleg neked nem jutottak eszedbe. Ennyi es nem tobb...

s_timcsi · http://autostat.hu/cikk-kereso 2009.10.12. 12:39:14

Nem tudom, mire számítottál!? Talán hallgatni kellett volna a szülői szóra, és nem a saját fejed után menni.
Most nem kell ezen keseregni, te alakítottad így az életedet. Legalább a gyerekedet neveld fel tisztességgel, ésn e hagyd, hogy ő is ebbe a hibába essen!

OmegA404 (törölt) 2009.10.12. 12:39:19

@afényharcosa: Amúgy inkább egy élő fába kössél bele kisbeton.

Glg 2009.10.12. 12:40:46

@Andi86: aha-hát igen a 6 hónap az 6 hónap-ezt jól látod-így nemtudom mit vártál-de azért ezt megoldhattátok volna úgyis h megbeszélitek

Igazság Atyja 2009.10.12. 12:41:08

Te pedig mindig elhitted, hogy a csajozásai arcrapuszikban csúcsosodtak ki. Nekem nincs is több kérdésem. :) Szerintem a többiek sem cseszegetni akartak, csak természetszerűleg felmerülő kérdéseket tettek fel.

Andi86 (törölt) 2009.10.12. 12:43:41

Nem vártam én semmit ,leírtam egy történetet ahogy sokan mások.......
Hogy ki mit ír, gondol......az az ő dolga és nem leszek se több se kevesebb!

Szelid sunmalac 2009.10.12. 12:44:58

@Andi86: Senki nem mondta, hogy tobb vagy kevesebb lennel, esetleg legyel. De kar duhongeni es megsertodni. Ez itt tenyleg felesleges.

Andi86 (törölt) 2009.10.12. 12:45:54

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: nem sértődtem meg főleg nem dühöngök......:)

Szelid sunmalac 2009.10.12. 12:47:11

@Andi86: Akkor jo. Szoval? Mire is lett volna szukseged, amit nem kaptal meg? Tudott o ezekrol a szuksegletekrol? Kiderult miert nem kaptad meg?

sovesztomesz 2009.10.12. 12:50:18

No, kavarok már egy kis hullámot.
Jó sok "hasonló" történetet lehet itt olvasni. Én Konzervatív vagyok; szóval meggyőződésem, az igazi férfi poligám, az igazi nő pedig mono-. Ez eddig rém egyszerű. 2000éves "keresztényi" szocializálódásunk terméke ez az egy asszony, egy férfi- kapcsolat kultur-baki, ebben módban előbb-utóbb ellobban az utólsó szikra is, és nem marad más, mint a játszmák sokasága. A lányok pedig abba hibába esnek, hogy mindig kezükbe akarják venni a gyeplőt; nos, a mai felhozatalt elnézve érthető, de akkor sem nekik való... Szóval, igaz, hogy ma már nem léteznek férfiak - mert papucs-férjeket, vagy dühöngő, asszonyverő állatokat én nem neveznék annak -, de a természetnek parancsolni nem lehet; a férfi csajozik...
Bocs, nem akarok arab lenni, az ő kulturájuk is elkorcsosult, ma már csak "árucikkek" a nők arrafelé, de alapvetően a többnejűség nem bűnös dolog. Azt pl. tudtátok, hogy eredetileg azért burkolták a nőket - mint a kába követ - ruhákba, mert ugyanolyan értékesnek találták őket???

Andi86 (törölt) 2009.10.12. 12:50:47

@Szelid sunmalac-Elmeny designer:
Tudod írhatnék regényt arról hogy mi hiányzott abban a pár hónapban,de már annyira felesleges.
Visszacsinálni már nem lehet nem tudom így én ezzel lezártam és feleslegesnek tartom leírni hogy nekem mi hiányzott mert ez csak az én szemszögem.....az exem tuti máshogy írná le mert ő másként élte meg.

afényharcosa 2009.10.12. 12:51:18

@OmegA404: Nos, ehhez csak annyit, akinek nem inge, ne vegye magára...

Csernusova 2009.10.12. 12:51:43

Nagyon felelőtlen dolog volt úgy gondolkodni, hogy majd a gyerekvállalással megoldódnak a problémák...sosem fogja a párkapcsolati problémát jóvá tenni egy gyerek vagy egy házassági papír.Inkább szakítani kellett volna, mert időben nem tudták megoldani a párkapcsolati kakit!

Andi86 (törölt) 2009.10.12. 12:54:33

@Csernusova: Hangsúlyozom! Nem volt párkapcsolati probléma azért lett gyerek.....nincs pasi megfogás nincs na majd így megmentjük a kapcsolatot! Szerettük egymást akartuk a gyereket és lett aztán hogy mégis nem jött össze ......majd mással összejön :D

Glg 2009.10.12. 12:54:54

@sovesztomesz: így van, de azért létezik még a normális kategória-de érdekes módon a csajok legtöbbször az általad említett két szélsőséget választják-aztán nyavalyognak a ha balul sülnek el a dolgok, vagy kib***nak a pasival.

Szelid sunmalac 2009.10.12. 12:54:56

@sovesztomesz: En ugy tudtam azert, mert azt hittek akkor olyan kaba lesz, mint a ko.

@Andi86: Nem felesleges, mert ezek az igenyek valoszinuleg megvannak most is meglesznek kesobb is. Talan jobb ezeket felmerni es tudatositani, nemcsak magadban, de a kovetkezo parodban is.

@afényharcosa: Hacsak ki nem fizeti!

afényharcosa 2009.10.12. 12:55:01

@sovesztomesz: Ez tipikus férfi-szemszög. Ez a "az igazi férfi poligám, az igazi nő pedig mono-" dolog így, ebben a formában nem igaz. Valószínű, hogy Te nem hallottál arról, miszerint maga az ember poligám, nem konkrétan a férfi. Csak ti ezt érdekes módon kisajátítjátok...

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2009.10.12. 12:55:02

A "HAPSI"NAK VAN IGAZA! Én hím soviniszta vagyok Andika.
Nagyon naivnak tűnnek a hozzászólásaid.Itt egy ilyen fórumon mit vársz? Cirógassák meg a hajadat? Vagy dicsérjenek?
Ez nem arról szól kedves! Itt csak nyílt,és egyenes véleményeket hallgathatsz meg sok-sok embertől.

Glg 2009.10.12. 12:56:24

@Andi86: te nem nevezed párkapcsolati problémának h megcsalogatott, vagy csajozgatott tökmind1-de sztem akkor azért nem volt minden rendben :D:D:D:D

Csernusova 2009.10.12. 12:59:36

@Andi86:"Összeköltöztünk és minden túl tökéletes volt egy darabig….aztán jöttek a viták. Én suliba jártam így nem dolgoztam, ő csajozgatott és már minden apró dolgon összevesztünk. Ekkor megtudtam, hogy ő csókolózott egy másik csajjal és így szakítottunk. 7 hónapig se veled, se nélküled kapcsolatban voltunk, külön éltünk, de mégis ragaszkodtunk egymáshoz, aminek az lett a folyománya, hogy újra összejöttünk" - nem voltak párkapcsolati problémák?Játszmáztatok egy mással.Elvesztegettetek egymásra egy csomó idöt.De legalabb tanulopenznek jo volt...remélhetöleg...

Igazság Atyja 2009.10.12. 13:03:14

@sovesztomesz: Egy "konzervatív" nő pedig pont fordítva gondolja? Józsi otthon babázik, ő meg megdugatja magát fűvel-fával? :) A természetnek nem lehet parancsolni, de ezt ne keverjük azzal, hogy a férfiak egy része nem tud parancsolni a farkának sem. Egyébként a csajozással önmagában semmi probléma, csak ha valaki erre van berendezkedve, ne hitegessen egy stabil párkapcsolatban, családban gondolkodó nőt évekig és főleg ne vállaljon vele gyereket. Az már nem játékos huncutság. Nyilván van olyan nő, aki ezzel együtt is bevállalja, mert hasonlóan gondolkodik a monogámiáról és a poligámiáról mint te. Akkor viszont tisztázzák az elején a játékszabályokat, és nincs semmi probléma. Másrészt a férfiak nagy részénél idővel csitulnak kissé a kedélyek, és optimális esetben 30 körül már nem az a fő életcéljuk, hogy minden esélyesnek tűnő helyzetben megfarkaljanak valakit. Ha viszont mégis, akkor a nő csak saját magát hibáztathatja, hogy egy ilyennek szült gyereket. 6-7 év alatt már bőven oszolhatott volna az a bizonyos köd, hogy a konkrét posztnál maradjunk.

Andi86 (törölt) 2009.10.12. 13:04:32

@Csernusova:
Az hogy most elolvastatok egy történetet ami extra röviden összefoglalt 7 évet nem láttok bele az életembe nem tudhattok mindent.
Én kiírtam magamból,megmagyaráztam dolgokat én lezártnak tekintem és ennyi.......lehet tovább osztani az okosságokat de amíg ezt nem éli át vki az nem tudhatja milyen rossz érzés.

Szelid sunmalac 2009.10.12. 13:05:09

@Igazság Atyja: Sok nonek van az a kenyszerkepzete, hogy majd o megszeliditi a vad ferfit. Ez kihivas, amit o valaszt maganak. A kudarc pedig csalodas, csak ilyen esetekben kicsit nagy a bukta. Raadasul nemcsak neki, de a gyereknek is.

Szelid sunmalac 2009.10.12. 13:06:48

@Andi86: Mar ne is haragduj, de eszunk agaban sincs atelni! Sot! A legtobb ember probalja a leheto legjoban vezetni az eletet, nem beleugralni mindnefele godorbe, hogy aztan buszken hangoztassuk mennyire melyen voltunk mar. Mi is a cel pontosan?

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2009.10.12. 13:08:04

Ez a poszt úgy szar ahogy van. Itt van köztünk az írója is,de még nyalogatja sebeit...Kezdek töprengeni ezen a jányon. :-)
Én is elhagytam volna valószínű.....Hogy miért? Csak gondolkodni kell kicsit.

sovesztomesz 2009.10.12. 13:08:16

@afényharcosa: hát, biztos van női poligámia is, csak nem ezen a bolygón:-)! vagy ha mégis, ott nagy baj van a leányzó lelkével; de őket majd meggyógyítja a holisztikus orvos... nyugi, nincs itt semmiféle kisajátítás; egy ragadozónak nem tudod megtiltani, hogy ne öljön, a természetének része, a nyúl meg képtelen húst enni, ennyi. Ugye érzed a hasonlaton, hogy ilyen a természet??? Csók!

Glg 2009.10.12. 13:09:46

@Andi86: ez így van-csak akkor ne várd h hozzászóljanak-minek rakod fel ide ha most aztmondod úgyse tudják mit mondjanak rá mert át kell élni h megértsék. ez egy picit ambivalens nem? ha postot írsz az elolvassák és az eddigi tapasztalataik alapján kommentelik az emberek-ez van, idevág az a mondás: ha valaki kurva ne sírjon ha basszák, szóval írtál-most fogadd el h véleményt formálnak a történetről akár teccik akár nem.

Glg 2009.10.12. 13:12:54

@sovesztomesz: de bizony van női poligámia :) igaz nem törvényes házassággal de nekem is volt szerencsém egy tündéri lányhoz aki igencsak szereti a jó pasikat-bár meg kell hagyni amikor komoly kapcsolata van akko mono-legalábbis a saját bevallása szerint:D

Caddy 2009.10.12. 13:14:14

@Andi86: hát az én párom ne csajozgasson, se ne dugogasson más nőket, se ne smároljon. Akármit jelent is nálad a pasim csajozgatása,én nem kérnék belőle.

KCB 2009.10.12. 13:16:28

"Talán annyi, hogy ha megtalálod az igaz barátot, sose keveredj vele viszonyba, mert nem éri meg elrontani mindent."
Ez így ahogy van hülyeség, a csajok szokták mondani lepattintásnak. Persze barátnak mindig jó az ember, kefélni meg lehet mással...
Amúgy nincsen zsákba macska, nem hiszem hogy a pasid szentéletű volt, esetleg nem veted észre vagy nem akartál tudomást venni róla. Mindenesetre sajnálom.

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2009.10.12. 13:17:03

Andi ezt csak neked!
www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0&feature=related
De ne nyaldosd tovább sebeid!
Ha 7 esztendeig is félre kefélt a babád,az örök életében olyan marad! Talán még annak örülhetsz is,ha nincs még a gyerekednek egy féltestvére valahol. Így nagyobb az esélye annak,hogy kapsz is valamennyi tartásdíjat.

2009.10.12. 13:17:46

Az az alap, érdekes kérdés, hogy miért kell az a pasi a nőnek, aki "nyíltan" nem monogám a kapcsolatban.

Miért "szeretnek" a nők ilyen helyzetekben lenni. Illetve, hogy ha nem erre vágynak, akkor miért nem rohannak fejfesztve a másik irányba, és keresnek egy normálisat.
Ehelyett, ha lesz egy nyugisabb időszak a kapcsolatban, akkor még tetézik is a bajt gyerekkel.

sovesztomesz 2009.10.12. 13:18:23

@Glg: van ilyen hölgy, de én őket nem nevezném a nagybetűs Nőnek, bár tényleg van olyan hím, aki miatt elfelejtik poligám hajlamaikat; de ez az ő döntésük, mert ők választanak és ez is tény!!!

csillag× 2009.10.12. 13:19:03

@Andi86: nem tudom , h milyen a családi hátered, de ha körülötted hatalmas volt az a bizonyos rózsaszín köd, a szüleid nem vették észre, h valami nem stimmel ezzel a sráccal? Mert bizony ahogy olvashattuk voltak ott bizonyos bakik, jelek, amik utalhattak volna a srác kicsapongásaira. :( És mikor depis lettél, az Ok, h Te nem vetted észre, de a környezeted, barátok, szülők..stb nem tudtak volna segíteni? :(

Boss, egyből Te ugrottál be, mikor olvastam a sztorit.. :)

Csernusova 2009.10.12. 13:19:06

@Andi86: pontosan azért jók az ilyen storyk hogy az ember lassa milyen ne legyen, miket ne tegyen meg a sajat eleteben! Hogyha mar igy alakult, akkor arra figyelj a jovoben, hogy kovetkezovel tiszteljetek egymast, legyen meg a tiszta, oszinte kommunikacio és akkor van eselyetek egyutt!

vagány csaj 2009.10.12. 13:19:32

@Andi86: Nem kell felvenni és mindent magadra érteni. Mi amit leszűrtünk azt boncolgatjuk, sokszor már a témától nagyon eltérően.
És így van, aki még nem élte át, az nem tudja mit tenne hasonló helyzetben.
Sok boldogságot kívánok neked, találd meg a szerelmet és neveld sok-sok szeretettel a kislányod! :)

sovesztomesz 2009.10.12. 13:19:37

@afényharcosa: Vannak dolgok, amik belátáson alapulnak, nem a meggyőzésen...

afényharcosa 2009.10.12. 13:21:03

@sovesztomesz: De meggyőzni aztán Te nem hagyod magad...akármi történjék is.

csabi123 2009.10.12. 13:21:10

amúgy ez a blog a legjobb példa arra hogy mennyi szellemileg visszamaradott, egyszerű ember van... az összes poszt annyira buta
de ez már tényleg sok:D
így gyereket vállalni, hát grat:)
a fogalmazásodból ítélve te is egy 15 éves maradsz egész életedre, és valószínüleg ezért is vagy ilyen felelőtlen...

megfogalmaznád miért is volt szükségetek egy gyerekre?
csak nem az általad már jól kiismert megbízhatatan csávót akartad evvel megváltoztatni és magadhoz láncolni?
vagy lehet hogy csak tök véletlenül csúszott be?

Igazság Atyja 2009.10.12. 13:22:27

Legalább annyi nő poligám, mint férfi - de legalább annyian lépnek félre rendszeresen, ezen nincs mit szépíteni. Mivel az agresszió is az "ember" természetéhez tartozik, ezentúl legyünk elnézőbbek a sorozatgyilkosokkal szemben is. Ők legalább bevállalták, hogy nem fojtják el mindenféle gagyi emberi és társadalmi elvárás miatt a belső ösztöneiket. :)

afényharcosa 2009.10.12. 13:24:45

@Igazság Atyja: Érdekes megközelítés. Mármint a sorozatgyilkosok téma. Az már inkább betegség, mint belső ösztön,nem...?

csillag× 2009.10.12. 13:25:28

@csabi123: már annyiszor leírta h nem a pasi megtartására irányult a szülés!!!!! :) Boldogok voltak (állítólag) és közösen szerették vna.. :)
Sajnos rosszul sült el a dolog :S

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2009.10.12. 13:26:13

@csabi123: CSABI ugye Andi műleírását te sem gondolod komolyan? De jó a meglátásod nagyon.

csillag× 2009.10.12. 13:28:14

ohh, de merre jár bazdmeg???? én szeretném (akarom) az érem másik oldalát is.. :) ill. szeretnék ebben az esős időben valami "napsütést" :P

sovesztomesz 2009.10.12. 13:29:22

@afényharcosa: belátom, nem lehet veled vitatkozni, nem is akarok; ez tipikusan olyan terep, amiben a hölgyek előnyben vannak. Már "bánom", hogy belementem :-). Hullámkavarásnak azért jó volt! Személyesen nem tennék ilyet; az rossz "karma"; mer' én is fénylénynek készülök, vagy mi és ez nem vicc...

Igazság Atyja 2009.10.12. 13:30:32

@afényharcosa: Szerintem kevés sorozatgyilkos gondolja magáról, hogy beteg. Számukra ez így természetes - ahogy vélhetően a posztban szereplő férfi sem tartja magát aberráltnak vagy normálatlannak. Csak arra akartam utalni ezzel a hasonlattal, hogy sokkal egyszerűbb valami globális (itt az összes férfira kivetített), leküzdhetetlen belső kényszerre kenni a szart, mint a megfelelő gondolkodású partnert kiválasztani. (Aki adott esetben belemenne a nyitott kapcsolatba, vagy egyszerűen csak szemet hunyna a férfi kalandjai felett)

Szelid sunmalac 2009.10.12. 13:30:38

@afényharcosa: A sorozatgyilkolas igenis oszton! A homoszekszualitas sem betegseg, ugyanugy a sorozatgyilkolas sem. Evezredek alatt fejlodott ki bennunk, csak a modern kor elnyomo diktaturaja probalja meg kigyomlalni belolunk! Sertesnek veszem a kommented es most azonnal kideritem a cimed!

Glg 2009.10.12. 13:31:29

@csabi123: ember ha elolvastad volna a kommenteket kifejtette a szerző h tervezett volt a gyerek elvileg a pasi is karta, legalábbis ezt mondta- am a többiben igazat adok :D

@sovesztomesz: pont ez benne az elragadó-vágod miss independent ne-yotól bár az nem konkrétan erről szól :D:D. az ő döntése ez a lényeg-bár veszélyesek is mert ha belehabarodsz akkor könnyen szarul lehet járni-de észnél kell lenni ennyi a lényeg :D

boss888 2009.10.12. 13:31:42

Nem értem mi van abban, hogy bevállalt egy gyerek?! Ez van.. Felneveli egyedül, benne volt a pakliba! Nem ő az első aki egyedül neveli a gyerekét

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2009.10.12. 13:33:40

Akkor mi a homoszexualitás ha nem betegség? Előny?

Glg 2009.10.12. 13:34:18

@sovesztomesz: nemigaz- a pasik jobban vitatkoznak mert tudnak logikusan gondolkodni :P:D. a csajok azért nyernek a vitában mert a saját hülyeségüket hajtogatják akármit mondasz:D

Szelid sunmalac 2009.10.12. 13:35:43

@Lakásfelújító Feri: Az is oszton, mint a sorozatgyilkossag. Keresem a cimed...

afényharcosa 2009.10.12. 13:37:33

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: Húúúúúúú, most nagyon beijedtem...! Miért kell 1 véleményt sértésnek venni?

afényharcosa 2009.10.12. 13:39:47

@Glg: Köszy, ez megint jólesett. Csak most egész másért, mint az előző...

Glg 2009.10.12. 13:39:59

@afényharcosa: baszki ironizál hányszor mondjam még ? :D

Szelid sunmalac 2009.10.12. 13:40:01

@afényharcosa: Sertes!!! Aljas ragalom!!! Kikerem magamnak en nem vagyok sorozatgyilkos! Hova jarsz bevasarloni? Mi?

afényharcosa 2009.10.12. 13:41:34

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: Ugyan-ugyan! Tessék már visszahúzni azokat a tüskéket!

sovesztomesz 2009.10.12. 13:42:34

@Igazság Atyja: Nos, tényleg van olyan hagyomány, mely szerint bűn nem létezik, csak bűntudat. azért a gyilok szélsőség, kicsit. Ja, és van bűntudat-keltés, ami viszont nem helyes hozzáállás; játszmák sokasága az élet nő és férfi között, legalábbis a mai, civilizált világban. A posztban a lány áldozatnak látszik, de a fiúnak is van felelőssége természetesen, de ez az ő valóságuk...

afényharcosa 2009.10.12. 13:43:48

@sovesztomesz: "játszmák sokasága az élet nő és férfi között" ez látod nagyon így van...

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2009.10.12. 13:44:04

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: Mit akarsz a címemtől? Jönnél dolgozni? :-)
Ha komolyan gondolod egy malteros vödröt kikészítek! :-))

Lobelt 2009.10.12. 13:44:28

én úgy szeretnék hétfői poszt lenni a Csajok & Pasik blogban... :)

Glg 2009.10.12. 13:44:34

@afényharcosa: btw hogy szeretnéd még h jólessen ? :D:D:D

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2009.10.12. 13:45:09

"Lefeküdt az ápolóval, aki a lepedőt cserélte alattam"
Már féltem, hogy egy férfival feküdt le, de elolvastam és nővel! Huhh. A buzis storykat úgy sem szeretem... :)

afényharcosa 2009.10.12. 13:45:17

@Lakásfelújító Feri: Ő mindenki címét akarja. Sőt, azt is akarja tudni, hova járunk bevásárolni...

afényharcosa 2009.10.12. 13:46:10

@Glg: Azt nem hiszem, h Veled tárgyalom meg...

csillag× 2009.10.12. 13:48:24

@Lobelt: Csak nem elhanyagoltnak érzed magad?? :)))))

De kétségtelenül tény, h ma nagyon termékenyek voltak a kommentelők:)

afényharcosa 2009.10.12. 13:48:41

@Kóser Malac: Gondolom, szántszándékkal nem ápolóNŐ-t írt...

Glg 2009.10.12. 13:49:02

@afényharcosa: nem is tartok rá igényt hidd el :)

Szelid sunmalac 2009.10.12. 13:49:40

@Lakásfelújító Feri: Kell a francnak a malteros vodrod! Tartsd meg magadnak! Nem is megyek! Elvetted a kedvem az egesztol...

@afényharcosa: Mert elotort a sorozatgyilok osztonom! Azer'!

Lobelt 2009.10.12. 13:49:53

@csillag×: most már nem... :D

próbáltam ironizálni, hogy egy ilyen egyszerű esetet is túl lehet beszélni :D

sovesztomesz 2009.10.12. 13:50:13

@Glg: az tény hogy, a férfiak feje értelem vezérelt, a nőké inkább érzelem-, de a szívnél pont fordítva lehet, meg az ágyéknál is, ezért fordul elő, hogy a hím olyan mint a hal, a farka(érzelme) irányítja, míg a lányok ebben is tudatosabbak, ahogy szívügyekben. Persze ezek általánosságok, nem determinált dolgok...

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2009.10.12. 13:53:06

@sovesztomesz: Na tomesz ezt benézted nagyon! Ha már hülyeségeket kercolsz,akkor legalább tedd oda, "Tisztelet a kivételnek!"

sovesztomesz 2009.10.12. 13:53:08

@afényharcosa: Nem ugrik be, melyik irományra utalsz, de pl. a bardó-ban, vagy hol mindenki fényes, de persze meg lehet világosodni a köztes lét előtt-után is...

csillag× 2009.10.12. 13:53:12

@Lobelt: ha nem hát nem :P Pedig már éppen fel akartam ajánlani, h ha szeretnéd, akkor megkérem Zsu-t h nézzen feléd egy kicsit :D

afényharcosa 2009.10.12. 13:55:09

@sovesztomesz: Hogy is van ez? Most értelemvezéreltek a férfiak, v mégsem egészen?

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2009.10.12. 13:55:13

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: Na most már akkor csődöt is jelentek lassan,ha nem jössz! Pedig dolgos kezekre szükség van.Válságos időszakot élünk. :))

sovesztomesz 2009.10.12. 13:55:45

@Lakásfelújító Feri: véleményt írtam, ami szubjektív, nyilván más az életutunk, ezért előfordulhat, hogy elbeszélünk egymás mellett, de elfogadom, ha nem értjük egymást...

2009.10.12. 13:56:40

@Lobelt:
Én inkább nem... inkább egy vasárnapi mikor fű fa alig figyel. :) Mert ezt már én nem tudom követni...

Amúgy meg a pasi volt itt a hunyó. Mindig is a nőket hajtotta meg a bulit, ezután se lesz másképp, max ha megkomolyodik. Ahogy írtad már gyerek előtt is megcsalt, utána is. Bent fexel a korházba az ő gyerekével, utána magad alatt vagy, h mi van a gyerekeddel, erre meg ő mit csinál? Megint csak azon jár az agya. Rohadjon meg az ilyen pasi.
Igen vannak igényei, de azért gondolkozzunk már egy kicsit. Főleg a pasik. Plusz x kg-al (ha kórházba, ha nem), sztem az utsó 1-2 hónapba a nőknek csak csekély %-a akar v tud szexelni, utána meg ott van az a plusz 3 hónap. Legalábbis én úgy tudom h szülés után 3 hónapban nem ajánlatos... bár még nem szültem. Tehát összeadva pár hónapig igencsak szexmentes életet él a pasi. Ne mondja már nekem azt valaki, h ez kibirhatatlan.

Szelid sunmalac 2009.10.12. 13:58:19

@sovesztomesz: Mert persze az sokkal jobb, ha a szivuk iranyitja oket...pont abbol vannak az ilyen szituk. Mig a masik oldalon az ilyen gyerekek...

2009.10.12. 13:59:11

@csillag×: Héhééé. :) Csillagom mi van itt? Elmegyek egy 10 percre és már kerítőset játszunk? :) Dumáljátok ezt meg Miával. :)

Lobelt 2009.10.12. 13:59:24

@Zsu0805: nem kibírhatatlan, mindenesetre nehéz

de ehhez intelligencia kell a férfi részéről, hogy felfogja, nem azért nem szexel vele a nő "mer egy hülye picsa", hanem mert szeretne, de nem megy épp...

ha szereted a nőt, akkor megérted, ha nem társként tekintesz rá, csak szextárgyként, akkor nem. de akkor meg mi a f*szért csinálsz neki gyereket... vagy nem ilyen egyszerű? csak én látom ilyen egyszerűen?

sovesztomesz 2009.10.12. 13:59:47

@afényharcosa: A nick-neved alapján gondoltam, a chakrák jelentenek valamit; nyílván, ingoványra lépnék, ha téma tudora vagy, de a chakra-vezérlet különböző a két nem között, vagy ne legyek ilyen "elvont":-)?

afényharcosa 2009.10.12. 14:00:21

@sovesztomesz: Paulo Coelho: A fény harcosának kézikönyve az "iromány". De tartok tőle, nem egyezik ilyenfajta érdeklődési körünk...
Ez legalább olyan, mint amikor 1ik nap megyünk fel a párommal a szüleihez, és a liftben volt egy hirdetés, 1 könyvvel, na meg mellette egy nővel. Láttam rajta, hogy nézi, mire én: Tetszik? Mire ő: Hát én csak a könyvet néztem...
Na persze. Könyvet akkor fog a kezébe, ha útban van az asztalon és nem tudja letenni a tévé távkapcsolóját...:)

boss888 2009.10.12. 14:02:15

@Zsu0805: Szülés után 6 hétig nem lehet szexelni. De cumi az lehet korlátlan:)

sovesztomesz 2009.10.12. 14:02:17

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: úgy értettem, elég tisztán tudják megélni érzelmeiket a fiúk (szívből), ez áldás és átok egyben, de a lányoknak is jut elég sorscsapás vezéreltségük miatt...

afényharcosa 2009.10.12. 14:02:32

@sovesztomesz: És igen, ennyire nem kell elvonatkoztatni. Ez nem az a hely...

2009.10.12. 14:02:35

@Lobelt:
Detto. :)
Az olyan pasi aki tizenakárhány éves korától haláláig non-stop szexelni akar, és nem akarja, h a nő amiatt, h szül ne tudjon vele szexelni az szedjen bogyot v szurassa magába. Az ilyen hímsejtet örökíteni se érdemes. :)

o̝͚̣͔̙̜̜̞͉̺̞̬̖̱͉̼͛̑ͧ́̀̓̈́̓̾̇ͭͣ̆͊͌̑m͕̘̻̬̙̟͔̼̳̬̜̪͕͍̫ 2009.10.12. 14:02:44

János Bond vagyok, titkosügynök. Ez a történet budapesti küldetésemet taglalja.

Az ügynökség egy lakást biztosított Pesten, ahol felkészülhettem a feladatomra. Éppen szuper-ninja-kungfu mozdulatokat gyakoroltam az akváriumom mögött, miközben piranhakat csiptettem a mellbimbóimra, amikor a hatodik érzékem azt súgta: figyelnek. Megfogtam a bal herémet és kettőt reccsentettem a nyakamon, ettől a titkos agyba épített távcső a szemem elé jött és azonosítottam a kémet: a szomszéd csajt.

Jelentettem a kapcsolattartó tisztnek, hogy lebuktam, aki azt mondta, hogy változott a terv, a "szomszéd csaj" egy idegen civilizáció gyermeke. Az új feladatom, hogy termékenyítsem meg és vizsgáljuk meg, milyen ember-idegen hibridek születnek a frigyből, amiket utána titkos katonai bevetésekkor lehet hasznosítani.

Sikeresen behálóztam az idegent, elcsábítottam és 7 év vajúdás után meg is született a hibrid bébi. Mivel ennek az idegen civilizáció nőstény képviselőinek nincsen vaginája, császárral született a poronty.

Ahogy a feladatomat elvégeztem, el is kellett tűnnöm, újabb idegen civilizáció látogatott a földre és a holdkúrós ügynökre újra szükség volt!

afényharcosa 2009.10.12. 14:03:39

@bazmegbazmeg: Na végre! Már nagyon hiányoltunk ám!:)

Glg 2009.10.12. 14:04:15

@Zsu0805: ezt nem értem-miért mondják megkomolyodásnak azt ha egy pasi eldönti h egy csaj mellett köti le magát. miért komolytalan az aki enm akar kötöttségeket mert karriert épít és élni akarja az életék úgy h a maga ura? hm? én spec sértőnek érzem az a frázist :)

nemrég pl jön nekem egy 19 éves csaj azzal h szivesen odaköltözne hozzám meg ilyenek, émmeg erre lóf*szt, ő meg h még nem komolyodtam meg :D:D:D-amikor ő él életcél nélkül egyelőre csak érettségivel mert h az egyetem úgyse menne :D

Lobelt 2009.10.12. 14:04:35

@bazmegbazmeg: nos én most szartam be... :)

2009.10.12. 14:04:37

@afényharcosa:
Fény harcosa? Coelho...fuuu nem olvastam még de utánanézek. :)

@boss888:
Jah igen, Téged kellett volna kérdezzelek. :)

Lobelt 2009.10.12. 14:06:28

@Glg: igaz, ami igaz, rossz a kifejezés: nem komolytalan, aki nem akar gyereket meg családot, csak karriert, hanem egy butuska(no offense).

nagyon messzire vezet a téma, de az ilyen ember egyedül akar meghalni?

Glg 2009.10.12. 14:06:35

@afényharcosa: teis jó embereket választasz párnak akkor :D

sovesztomesz 2009.10.12. 14:06:36

@afényharcosa: Coelho-val nincs baj; a lánnyal a liftben? Hát, az ő élete, mit választ, felvilágosodást, vagy Mónika-showt-t, vagy mit...

csillag× 2009.10.12. 14:06:41

@bazmegbazmeg: no comment :D :D <--- ilyen a fejem...írni nem tudok...ÁLLAT vagy!!! :D

@Lobelt: egyet értek :)

@Zsu0805: áááá...én nem kerítek senkit senkinek :P :) (csak egy kis plusz program):P Hiszen L boldog párkapcsolatban él :)

Glg 2009.10.12. 14:07:29

@Lobelt: nem csak még bőven van ideje:D a no offeneset meg ne írd oda ha beszólsz

Glg 2009.10.12. 14:08:03

@boss888: itt a megmondóember :D

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2009.10.12. 14:09:55

@afényharcosa: Ez is jó kedves harcos! A férjed lehet hogy hűséget fogadott,nem vakságot!!! :-))

Lobelt 2009.10.12. 14:11:59

@Glg: igaz, attól függ hány éves. Mert ha sokáig vár, csak a selejt marad. (direkt fogalmazok sarkosan) A jobbak az elején elkelnek. Ez most halál komoly. Ráadásul ahhoz, hogy megismerd, hogy eldöntsd mellette akarod leélni az életed, egy kis időre szükséged van. És ha későn kezded, akkor ott már nagyon sok veszély van a fent említetten kívül. :)

Egyik barátom is így gondolkodott mint Te, de később rájött, hogy mégsem olyan jó az.

afényharcosa 2009.10.12. 14:12:15

@Lakásfelújító Feri: Nem férjem, így semmit nem fogadott...de nem is várom el tőle. Tudod, nem várhatunk a másiktól olyan dolgokat, amikre saját magunk sem vagyunk képesek...:)

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2009.10.12. 14:12:17

@bazmegbazmeg: Jót röhögtem,de te biztos hogy dilis vagy....:-))

sovesztomesz 2009.10.12. 14:14:26

@afényharcosa: értem, értem. De nézőpont kérdése, mi az elvont; nekem pl. az, mikor valaki attól komolyodik meg, hogy "be adja a derekát"...

afényharcosa 2009.10.12. 14:16:05

@sovesztomesz: Attól nem lehet vkit komolynak nevezni, hogy beadja a derekát...

2009.10.12. 14:17:34

@Glg:
Komolyság alatt azt értjük, h nem dug meg füt fát aki az útjába kerül és már gondol a gének továbbadására is.
A komolyság nem abból áll, h dolgozol, családot alapítasz, szülsz/születsz 1-2 gyereket akiket felnevelsz és utána meghalsz.
Komoly lehet az az ember is, aki x ideig éli világát, utána előtérbe kerülnek fontosabb dolgok, mint pl a karrier és a család. Lehet egy férfi v egy nő úgy is komoly megfontolt felnőtt, h dolgozik és tisztességes férj/feleség + szülő, de mellette egyes hétvégéken (v hétköznap is akár) beül a haverokkal (asszonykával v asszonyka nélkül - mind a kettőnek meg kell lennie) valahova szórakozni egy kicsit.

Én azt vallom, hogy (kort nem írok,mert az változó lehet)
1.Szórakozz "ész nélkül", és persze tanulj mellette
2.Állapodj meg valaki mellett (mikor már eleget szórakoztál - ki mit vesz annak) és persze mellette vagy tanulj v építgesd karriered + szórakozz (ekkor már kicsit több ésszel, hisz van valakid)
3.Költözz össze azzal akit szeretsz és alkossatok egy családot (idővel gyerekekkel). Persze munka és szórakozás melett

Ha házas vagy és gyereked/id vannak az nem jelenti azt, h attól kezdve csak ők vannak, de akkor már felelős vagy azokért akikkel együtt élsz.
Mért bántjuk azokat akiket "szeretünk"? Mért marunk bele abba akivel együtt élünk?

Drága GLG, pont Hozzád? Már bocsy, de amennyit tudok Rólad... Neked még jópár év kell ahhoz, h bárkivel összeköltözz v bárki mellett komolyan megállapodj. :)

sovesztomesz 2009.10.12. 14:19:40

@afényharcosa: idézőjeles volt, de mindegy, már megint előnyt kovácsoltál, nem lep meg :-). No, lassan lépek, keresek valami elvontabb posztot...

2009.10.12. 14:21:22

@Lobelt:
Véletlen nem itt laksz a környékemen? Mert itt spec az megy, h az a lány, aki 25 éves koráig nem kel el az már csak selejt. :) Bnőmmel mindig olyan jót mosolygunk ezen. :) Már nincs 1 év és selejt leszek. :)

afényharcosa 2009.10.12. 14:22:21

@sovesztomesz: Értem, hogyan értetted, még ha nálam hiányzott is a "jel". De ha Neked nem jó itt...

afényharcosa 2009.10.12. 14:23:56

@sovesztomesz: Ugye, ha elhagysz, Veled mehetek...?:)

csillag× 2009.10.12. 14:24:05

@Zsu0805: húha...nálunk még nem ütötte fel ez a felfogás a fejét...de akkor nekem is igyekeznem kell :) :P
Jaj, Zsu, de Neked ott van/lesz az örök lovagod: Tökéletes katona :P

2009.10.12. 14:24:34

@Lobelt:
Jah bocsy, nem selejt, hanem maradék. :)

2009.10.12. 14:26:36

@csillag×:
Ebbe sztem neki is lesz beleszolása. :) Ha otthon lenne tutira kommentelne is hozzá... ha eddig nem is most biztos. Biztos valami negatívat. De már dolgozok rajta, tudod azok a jó kis kompromisszumok. :)

Lobelt 2009.10.12. 14:26:52

@Zsu0805: hát, így jártál :P

viccet félretéve, nem éreznéd furán magad, ha mondjuk 33-35 éves korodra még nem lenne igen komoly kapcsolatod? (direkt nem házasságról meg "elkelésről" beszélek)

sovesztomesz 2009.10.12. 14:27:27

@afényharcosa: A poszthoz utoljára... Egy bölcs egyszer azt mondta: "Csak az nem szenved el ártást, akinek nem kell..." Gondolom, ez is elég elvont. Zsu és irántad is maradok tisztelettel.
"Viszlát és kösz a halakat!" :-)

2009.10.12. 14:30:01

@Lobelt:
Ááááá az abba a korba már kell. Jó most jönni fog az, h az még nem kor stb. De én spec 33-35 éves koromba már társat akarok, sőt babát is. Jó van mikor x év után elválnak a felek (mert megesik), de akkor is már ott van az, h volt már "családom".

Igazság Atyja 2009.10.12. 14:34:30

@csillag×: Kapd össze magad! Legalább egy baba erejéig. :)

Lobelt 2009.10.12. 14:36:23

@Zsu0805: no, erről beszélek én is. Viszont akinek akkorra sincs senkije (ismét csak nem feltétlenül házastársra gondolok), annál biztos, h valami hiba van. Karrierista, nem érdekli a család, meg van hibbanva, tök mindegy mi az indok: nem kellett a pasiknak vmi miatt (vagy neki nem kellettek a pasik). Ilyen nővel nehéz családot alapítani...

2009.10.12. 14:36:30

@Igazság Atyja:
Ráér ő arra még... elötte még elviszem egy jót bulizni. :)

csillag× 2009.10.12. 14:38:15

@Igazság Atyja: :) hadd szaporodjon a magyar nép??:P :)
Amúgy kössz , de nem élnék vele :) Ha meg mégis jönne az a hatalmas rózsaszín köd, még akkor is ott vannak a normálisan gondolkodó szüleim, akik mondanák, h kislányom Te hülye vagy!! :P Rájuk, meg hallgatnék :)

csillag× 2009.10.12. 14:39:46

@Zsu0805: :D:D Köszönöm...ez dejól esett ;)

2009.10.12. 14:40:30

@Lobelt:
Hát igen. De azért fordítva is igaz, mert az a pasi aki azért 35 éves koráig kb nem állapodik meg... ijjj... Az se sokkal jobb. Gondolj bele, h ha 35 éves férfi házasodik, lehet meg se éri a gyereke diplomaosztóját.
Aláírom, toljuk ki a korokat, ne házasodjunk 18-20 évesen (ahogy a régiek tették), de azért épp ésszel tologassuk a határokat.

Lobelt 2009.10.12. 14:45:35

@Zsu0805: ehh, na már megint egyetértünk. Le is lépek :D Amit Zsu nyilatkozik, azt gondolom én is. Uff. :)

2009.10.12. 14:47:22

@Lobelt:
:) Ne már, kell aki kiáll mellettem. Tuti fogom majd kapni az oltást, és akkor kell egy pasi aki a sarkára áll, h márpedig... :)
Nah jó csak vicc volt, meglincselek én bárkit ha arról van szó. :)

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2009.10.12. 14:47:56

KICSIT ELKANYARODTUNK A POSZTTÓL, DE NEM BAJ. .)

Lobelt 2009.10.12. 14:48:25

@Zsu0805: azt rögtön gondoltam =)

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2009.10.12. 14:51:10

Én kiállok melletted Zsu! Álljunk a sarkunkra? Én a lábam újaira szoktam. (Magasabbnak tűnök) .)

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2009.10.12. 14:52:43

Ma valahogy ebben a fránya esős időben semmi kedvem. Még a végén depis leszek....
www.youtube.com/watch?v=GjX2MSUAJ0Q

csillag× 2009.10.12. 14:58:23

@Lakásfelújító Feri: csak nehogy gyereket szülj hirtelen :)

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2009.10.12. 15:01:32

@csillag×: Azt meg mi? A gyereket nem a gólya hozza felétek?
Illetve nem tartozok terry néni családjához... :-))
Jó a kedvem köztetek. Ezért szeretek blogolni.

2009.10.12. 15:07:19

@Lobelt:
Ha Te azt tudnád... hogy milyen kis beszologatós majdnem piafejreborítós vagyok. :) :)

@Lakásfelújító Feri:
Nekem a lábujj is megfelel, de nekem segít egy kis alátámasztás. :) A magassarkú sarka jó dolog. :)

Lobelt 2009.10.12. 15:09:49

@Zsu0805: nem tudom, és akkor lehet, nem is akarom :P a magassarkúval meg csak széééép óvatosan... :)

csillag× 2009.10.12. 15:12:29

Juj, pedig az milyen önvédelmi fegyver tud lenni... :D hmmm...

Lobelt 2009.10.12. 15:12:56

@afényharcosa: imagine all the people, livin' life in peace :D

akkor meg már: www.youtube.com/watch?v=MZbkdBxGBYg mostani nagy kedvenc, és kapcsolódik a dzsonlennonoshoz :D

Igazság Atyja 2009.10.12. 15:14:41

@Zsu0805: Ezt az alátámasztást szerintem sokan félreértették. :)

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2009.10.12. 15:17:02

Egyszer elolvasnám már az index-en. Hirtelen felindulásból(férje kocsmázása miatt)egy 6 gyermekes családanya halálra sebezte lábbelijével alkoholista férjét!
Amúgy dolgoztok? Egy kis kultúrát hintenétek rátok e zenével...:-))
www.youtube.com/watch?v=FsLj8blqSgQ

afényharcosa 2009.10.12. 15:18:05

@Lobelt: Neked mi a még csak álom...?

Lobelt 2009.10.12. 15:19:48

@afényharcosa: nos ha nagyon bele akarunk menni: az, hogy az emberek a jót látják egymásban, és békében élnek egymés mellett. Nagyon tömören összefoglalva.

Tudom, nagyon nagy hippi vagyok :):):)

csillag× 2009.10.12. 15:21:55

@Lobelt: Világbéke? :)... csak nem szépségkirálynők nyomdokába szeretnél lépni? :)

afényharcosa 2009.10.12. 15:22:41

@Lobelt: Ugyan...de azért 1 kicsit úgy hangzott, mint mikor a szépségkirálynőket kérdezik...tudod, világbéke!:)

Lobelt 2009.10.12. 15:25:05

tudom :D azért nevetek én is magamon, de hát mit kezdjek, mikor amúgy nem egy hülye ötlet, csak a szépségmacák elcsépelték

na de ez már nagyon off...

Inkább oda akarok kilyukadni, hogy Bob Marley - One love

Hattttalmas verzióban: www.youtube.com/watch?v=4xjPODksI08&feature=PlayList&p=C122061BDC373B4B&playnext=1&playnext_from=PL&index=2

hihhhetetlen jó

2009.10.12. 15:29:16

@Lobelt:
Csak védtem a tulajdonom. :)

@csillag×:
Főleg a boszicipők. :)

@Igazság Atyja:
:) Rossz az aki rosszra gondol. :) :P

afényharcosa 2009.10.12. 15:31:10

@Lakásfelújító Feri: Hát, igen, ez vmikor tényleg nagy szám lehetett, ma + már csak nevetünk rajta.

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2009.10.12. 15:33:37

@afényharcosa: Sajnos én nem tudok ilyeneken nevetni! Valahogy eszembe jut a szlovák-magyar viszony.Na de mindjárt keresek valamit,és elkergetem a felhőket!!! :-)

Lobelt 2009.10.12. 15:33:47

@afényharcosa: nem szoktam hülyeségeket beszélni (vagy ha igen, akkor letagadom :P)

Lobelt 2009.10.12. 15:36:06

@Zsu0805: pasi = tulajdon? :D:D:D (csak vicc volt)

afényharcosa 2009.10.12. 15:36:15

@Lobelt: Ki mondott ilyet, Kedves...? Absz. nem gúnyolódásnak szántam...
www.youtube.com/watch?v=ipoZbsc_3eU&feature=related

csillag× 2009.10.12. 15:36:17

@Zsu0805: az meg már relatíve, h ki mit gondol rossznak!! :P ;)

afényharcosa 2009.10.12. 15:37:35

@Lakásfelújító Feri: Te tényleg szó szerint értetted...

Lobelt 2009.10.12. 15:38:17

@afényharcosa: tudom, hogy nem annak szántad :)

Bono herélt hangját csak korlátozottan vagyok képes elviselni :D Ez épp belefér még :P

dr. gernika 2009.10.12. 15:39:19

@Glg: Van matriarchális társadalom óceániai szigeteken is asszem. Ott is erős elnyomásban leledzenek a pasik. :)

afényharcosa 2009.10.12. 15:39:56

@Lobelt: Örülök, h nem értettél félre, sajnos, sokan hajlamosak rá...
Amúgy meg senkire sem karom ráerőltetni az ízlésem :)

Lobelt 2009.10.12. 15:42:04

Pá aranyoskáim! A holnapi (reméljük) igen izgalmas posztbeli viszontlátásra! ( van ennek így értelme? :) )

2009.10.12. 15:42:42

@Lobelt:
A kis suttyó el akarta lopni a koktélom. :) Ezt meg nem hagyhattam szó nélkül. :)

@Drága IV gernika:
Mért nem oda születtem. :) Nah jó nem, nincs is rosszabb egy papucsnál. Ha mamuszt akarok veszek magamnak egyet a cipőboltba. :)

2009.10.12. 15:44:20

@Lobelt:
Hello! :) Látom nem csak én dolgozok 4-ig. :)
Én is tiplizek kerekeket cseréltetni (nem az agyamba, azk még frankón működnek), aztán VISSZATÉREK. Én a késelős gyilkos. :)

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2009.10.12. 15:46:11

@afényharcosa:@Drága IV gernika: Ezeknél a népeknél sok minden előfordulhat! Ott sok banán terem. A férfiak ott csak termékenyítenek,ha haza jönnek a mezőről,erdőből.

csillag× 2009.10.12. 15:46:35

@Zsu0805: "VISSZATÉREK"... ő nem a Terminátor volt? :D bár nekem8 :P Felőlem lehetsz mind2 :)

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2009.10.12. 15:48:47

@Zsu0805: Te most munkaidőben firkáltál? Ejnye-bejnye.....-)

2009.10.12. 15:49:02

@csillag×:
Ilyeneket nem nézek, csak hallottam. :) De pl. a tuom mit tettél tavaly nyáronba is visszatér a gyilkos asszem (bár úgy rémlik az már más a 2.ba), meghát persze a sikoly filmek. :)

2009.10.12. 15:51:36

@Lakásfelújító Feri:
Nyugis napom van. :) Meghát persze mint mintadolgozó csak ha nincs munka akkor ütlegelem a billentyűzetet. :)

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2009.10.12. 15:54:50

Nálam is munkaidő van,és felügyelem a dolgokat megfelelően.
Csak nálunk az a gáz(ép,ip)hogy 5ig tart a műszak.
4ig vagy?

csillag× 2009.10.12. 15:58:44

@Zsu0805: Jah, tudom Zsu, mint a Star Wars :D

csillag× 2009.10.12. 16:06:29

@Lakásfelújító Feri: juuuj ez mekkora:D Általános sulim jut eszembe és a mikulás + a farsangi buli...húha amikor a záróra 8órakor volt :D:D

csillag× 2009.10.12. 16:14:13

@Lakásfelújító Feri: látom már kellőképpen felpörögtél:)

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2009.10.12. 16:15:52

Táncolsz velem? www.youtube.com/watch?v=-P6700m-tZ0&feature=PlayList&p=9AE5EB78807B70AA&index=9

Ha a te megrendelőd is feléd tartana a bankból,lehet hogy neked is jó kedved lenne. :))

Glg 2009.10.12. 16:18:48

@Zsu0805:drága zsu hát látod :D énis jót röhögtem-pedig pontosan tudja milyen vagyok már abból is ahogy megismertem-majd elmondom az egész sztorit :)

csillag× 2009.10.12. 16:19:47

@Lakásfelújító Feri:szívesen, szeretek :))
Nah, akkor már értem mire ez a nagy heppi érzés :)

csillag× 2009.10.12. 16:22:35

@Lakásfelújító Feri: ajj, de most már fejezd be!!!! Így nem lehet tanulni.. :D :)

Glg 2009.10.12. 16:22:59

@csillag×: ajjaj valami vibrálást érzek a levegőben :D:D

boss888 2009.10.12. 16:23:03

Ezt a macarénat egyszer betanította nekem 3 hölgy ismerősöm, némi alkohol hatása alatt... Utána elmentünk, bulizni és elő kellett adni a táncot közösen elég égő lehetett! De hála égnek az alkohol segített nem annak érezni a dolgot.:D

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2009.10.12. 16:23:36

De remélem nektek tudok valamicske örömet szerezni ezekkel a linkekkel?
www.youtube.com/watch?v=8mS8F5ifRrY&NR=1&feature=fvwp
Heppi,vagy nem heppi jó ha van drágám.... :-))

boss888 2009.10.12. 16:25:41

@Glg: Pont erre gondoltam én is, mintha vibrálna a levegő Csillag és Feri között:D

csillag× 2009.10.12. 16:26:43

@Glg: menj távolabb a képernyőtől, Drága!! Akkor talán nem rezonálsz annyira... :)

Glg 2009.10.12. 16:28:51

@boss888: már ércelődik is leplezendő a kiderült turpisságot :)

@csillag×: nem tudok elég távol menni mert akkora mint egy mozivászon :D:D

csillag× 2009.10.12. 16:29:01

@boss888: @Glg: tudjátok építeni kell a pozitív kapcsolati hálót :) Ki tudja mikor nem lesz szükségem egy kis lakásfelújításra ;) ;))))

csillag× 2009.10.12. 16:32:03

Jah, és Boss! csak, h tudd Veled is csak azért barátkozom, mert nem tudhatom mikor jön jól egy kis faszállítás :D

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2009.10.12. 16:32:57

@csillag×: Sok pénzed van,hogy ilyen ábrándokat kergetsz :-))

boss888 2009.10.12. 16:34:29

Mondom én van itt valami!!:D

csillag× 2009.10.12. 16:34:53

@Lakásfelújító Feri: még nincs, de azért tanulok (ill próbálok) hogy majd az legyen.. :) Vagy majd beházasodok valahova :D

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2009.10.12. 16:36:07

Van utánfutó is,de kisteher is...
Amúgy értem a szállítást betyárok :-))

Gyertek iskolába--->>www.youtube.com/watch?v=p9VzSOHHr9o

csillag× 2009.10.12. 16:36:09

@boss888: igen van. Rohadt sok eső....ami miatt ma még egy rendőr kocsi is rám dudált..!! :S

csillag× 2009.10.12. 16:39:28

@boss888: öööö...hát...izé...szóval....:)

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2009.10.12. 16:39:30

@boss888: Most belinkelek a béybinek valamit! (Csillagosnak) De pssszt!(www.youtube.com/watch?v=TRi30CNNxoE) még most is jó a kedvem.Holnap lesztek?

boss888 2009.10.12. 16:42:41

Miért @csillag×? Annyira átázott a ruhád, hogy az felért egy vizes póló versennyel!? Örülj neki, hogy csak dudált, és nem vittek be a közlekedés veszélyeztetése miatt!:P:D

csillag× 2009.10.12. 16:44:16

ezt jól linkelted vagy én vagyok a béna hozzá?? :( (számomra a 2. verzió a reálisabb, de sose lehet tudni) :)

És sztem tuti leszünk:)

csillag× 2009.10.12. 16:47:37

@boss888: az volt a gáz, h nem vittem esernyőt a suliba és persze nekiállt zuhogni mikor vége lett az előadásnak. én meg már kiismertem a lámpákat és tudom h mikor lehet már rálépni a zebrára..amikor már megállították a forgalmat de még nem zöld a gyalogátkelőnél....Szal én h ne ázzak jobban bőrig, ráléptem a még piros jelzést mutató ygalogátkelőnél. Persze halottam a duda szót. De már csak a másik oldalról néztem vissza, h ki a fene dudált...nah akkor láttam, h Süni... :S :)

csillag× 2009.10.12. 16:48:27

lányok?? Boss ez Neked is szólt? :D

Glg 2009.10.12. 16:51:48

@csillag×: fasz állítás ? :D:D:DD:D:D:D:

boss888 2009.10.12. 16:52:19

Gondolom zsu kocsi kereket cserél télire. Vagányt meg nem tudom. Az előbb volt msnen

csillag× 2009.10.12. 16:56:07

@Glg: találsz ebben valami kivetnivalót?? Valami nem tetszik?? :D:D :P

Glg 2009.10.12. 16:57:13

@csillag×: énnem csak ne nekem kelljen csinálni :D

boss888 2009.10.12. 16:57:55

@Glg: Erről van egy storym! Ülök bent a fodrásznál, (elvileg női fodrász) és a csaj miközben vágta a hajam kérdezi, hogy hogy megy a faszállítás... Mondom jól! Van megrendelés. Erre az ott lévő 45ös nő megszólal, hogy ezt nem itt kéne megbeszélni! :D:D Utána elmagyarázta a csaj, hogy mivan...:) Elégé pirult a feje

csillag× 2009.10.12. 17:01:13

@boss888: jaj, ez oltáriiii :D Egy példa arra, h miért ne avatkozzunk mások életébe :D

csillag× 2009.10.12. 17:03:17

@Glg: de példát vehetnél Boss-ról, ő milyen tökös gyerek, be meri vállalni, h ő saját maga csinálja :D

afényharcosa 2009.10.12. 17:08:48

@boss888: Jó story! :)

Glg 2009.10.12. 17:14:15

@boss888: áááááááááááá neeeeeeeeeee :D:D:D mekkora :D rendesen beégett :D

dr. gernika 2009.10.12. 17:22:43

@Zsu0805: HA nincs komplikáció, szülés után 6 hétig nem ajánlott. Az testvérek között is csak 1,5. És max. az utolsó hónapban rizikós, mert megindíthatja a szülést.

Glg 2009.10.12. 17:27:32

@bazmegbazmeg: ez őjra nagyszerűen sikeredett-volt egy kisebb hullámvolgy sztem de most megint formában vagy :D

@csillag×: ha nincs más akkor énis :D

2009.10.12. 17:28:45

@Glg:
Várom a storyt. :)

@boss888:
Azt a macarenat megnéztemm volna... :) Nah látod, ott is részeg voltál... :) Amúgy igen télire csseréltem. :)

@csillag×:
Faszállítás mi? :) Ejnye bejnye Nóryka. :) De ha már itt tartunk... boss bnőmmel mi meg a mézesdiópálinkára hajtunk. :) Én azért spanolok Veled. :) :) :)

dr. gernika 2009.10.12. 17:37:57

@Zsu0805: Majd nem mosolyogsz ha már mindenki annak tart. :D
Még jó, hogy nem azon a környéken lakom.

csillag× 2009.10.12. 17:38:05

@Zsu0805: 6hét = 2,5 hónap...Zsuu, ez matematikailag no stimmt.
Egyébként Te korábban 6hónapot mondtál? Vagy rosszul emlékszem?
Nah az én szüleim ezt nem tartották be :P Élő példa vok :)))

2009.10.12. 17:40:45

@csillag×:
1,5 honap szülés után, 1 honap szülés előtt. 1+1,5=2,5
Nem mondtam 6-ot, csak azt, h én 3ról hallottam. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2009.10.12. 17:41:01

@afényharcosa:

Micsoda egy perverz állat vagy! Coelhot nem olvas épelméjű ember!

csillag× 2009.10.12. 17:43:07

@Zsu0805: jah OK , valóban ! Jogos! Bocsbocs! :)

dr. gernika 2009.10.12. 17:50:37

@Lobelt: Hát ez így ahogy van baromság. Két hozzád hasonló agymenésű pasival is randiztam, mind azon tipródtak, hogy hol van bennem a defekt, ha egy ilyen külsejű és értelmi képességű nő eddigre nem kelt el... hadd ne mondjam, hogy már egyiknek sincs se híre, se hamva.
Természetesen voltak komoly kapcsolataim, de tönkre mentek, és nem olyan könnyű újat találni (mármint igazán passzolót). Kettő között az ember értelemszerűen egyedül van.

dr. gernika 2009.10.12. 17:52:00

@Zsu0805: "Mert itt spec az megy, h az a lány, aki 25 éves koráig nem kel el az már csak selejt. :)"
Selejtnek. :)

Az előbbire pedig: 2,5 hónapot egy szerető férj kézi is orális rásegítéssel szerintem fél lábon is...

afényharcosa 2009.10.12. 17:52:23

@Kedves Nard: Perverz állat, aki mondja! Attól, h vki nem érti, még nem jogosítja fel arr, h ítélkezzen mások felett, nem gondolod?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2009.10.12. 17:59:14

@afényharcosa:

Értem én, csak Coelho közhelyes nyálas fos. Mint Müller, meg Popper is.

Glg 2009.10.12. 17:59:25

@Zsu0805: @Drága IV gernika: afenébe már vágjátok h terhes sexről beszélgettek egész délután ? :D:D

afényharcosa 2009.10.12. 18:01:19

@Kedves Nard: Dehogy érted, csak a másik ízlését kritizálod!

dr. gernika 2009.10.12. 18:02:07

@csillag×: HEhe, én dudáltam már rendőrautóra. Szerencsére itt vidéken nem jár érte bírságolás. :D
Most viszont L, pá

csillag× 2009.10.12. 18:02:34

@Glg: és ez neked egyre jobban tetszik. mi? :P :D Te kis perv... :)

afényharcosa 2009.10.12. 18:03:38

@Kedves Nard: És sok mindent lehet rá mondani, csak azt nem, hogy nyálas, meg közhelyes, meg egyéb, amit csak gondoltál. De máskor inkább ezirányú véleményed tartsd meg inkább magadnak, jó? Kösz

Glg 2009.10.12. 18:03:41

@csillag×: na jó bevallom :D:D-ez van ítéljetek el :D:D:D

csillag× 2009.10.12. 18:06:56

@Glg: büntit szeretnél? :D

Glg 2009.10.12. 18:08:32

@csillag×: egy kis spanking jól jönne-vagy ha rálépnél tűsarkúval a zacsimra az is teccene :D:D:D::D:D

csillag× 2009.10.12. 18:13:57

@bazmegbazmeg: csak nem Te is csatlakoznál?

2009.10.12. 18:21:53

@Glg:
A zacsidra nem lépek, de ha szeretnéd simán átsétálok rajtad tűsarkúval. :) De szólj elötte, mert akkor elmegyek a cipészhez és kihegyeztetem a végét. :)

afényharcosa 2009.10.12. 18:23:37

@Glg: De ha dupla élvezetre vágysz, szívesen csatlakozom Zsuhoz...

csillag× 2009.10.12. 18:27:10

@Glg: Hmmm....micsoda felajánlások!! Hajrá keleti gyógymód...akupunktúra :) (én nem utasítanám vissza a helyedben)

Caddy 2009.10.12. 18:29:28

Gondoltam visszanézek,de látom már csak a cset. :D:D:D Helyes.

@Zsu0805: láttam kerékcsere volt. Siker?

o̝͚̣͔̙̜̜̞͉̺̞̬̖̱͉̼͛̑ͧ́̀̓̈́̓̾̇ͭͣ̆͊͌̑m͕̘̻̬̙̟͔̼̳̬̜̪͕͍̫ 2009.10.12. 18:34:48

... és akkor valaki megemlíti, hogy alpárira sikerül egy-egy kommentem:)) ÁLSZENTEK!:)

2009.10.12. 18:35:15

@Caddy:
Jaja sikerült hála égnek, de jó kis dugoba kerültem... volt vmi cuki baleset. :) Még jó, h ismerem a kis utcákat. :)
Már nem túl sokat tudtunk hozzászolni a poszthoz, igy marad holnapig a "chat". :)

csillag× 2009.10.12. 18:36:46

@bazmegbazmeg: az asszem én voltam.... :D:D:D:D:D:D:D:D:D :$ :$
De nem bántó szándék volt :)

o̝͚̣͔̙̜̜̞͉̺̞̬̖̱͉̼͛̑ͧ́̀̓̈́̓̾̇ͭͣ̆͊͌̑m͕̘̻̬̙̟͔̼̳̬̜̪͕͍̫ 2009.10.12. 18:38:29

@csillag×: na ráadásul:) nem vettem bántásnak, sőt, ha nem sikerül jól egy comment, akkor el is várom hogy a képembe vágjátok, kritika nélkül nem tanul az ember.. amúgy sem vagyok az a sértődős fajta.

ma majdnem nem írtam, sok volt a meló, alig volt időm netezni..

2009.10.12. 18:40:56

@bazmegbazmeg:
Én még nem is olvastam... nah visszakeresem. :)

csillag× 2009.10.12. 18:43:40

@bazmegbazmeg: Jaja, pontosan ! Nagyon fontos, h egy ember el tudja fogadni az építő kritikákat és a saját célja elérése érdekében fel tudja használni!!! :) És ezen az oldalon abból nincs hiány :) Csak tudni kell kiválogatni a sok komment közül...:)

2009.10.12. 18:46:53

@bazmegbazmeg:
sorry, de túl sokan beszéltek akkor hozzám. :) Tudod a népszerűség... Te már csak tudod. :)
De most elolvastam, öcsém át is szolt a szomszéd szobából, h halkabban nevessek, mert tanul. :)

Caddy 2009.10.12. 18:50:56

@Zsu0805: jól tudom, hogy megy ez. Máshol ugyanez van. :)
De látom itt is megvan a kis társaság.

@bazmegbazmeg: upsz! nekem is visszaolvasás a házi feladat. :)

2009.10.12. 18:54:08

@Caddy:
Áááá mi már a kemény maggal csak msn-en nyomjuk szinte... :) Tudod, közösbe vesszük egymást és szívjuk a srácok vérét. :) Boss már kiakadt tőlünk, Kaccwalc is rászokott azóta a piára, Glg meg... ő egyre perverzebb, de tőlünk ő is behúzza fülét farkát. :)

Caddy 2009.10.12. 19:08:14

@Zsu0805: szóval két út van az egyik az alkoholizmus a másik járhatatlan? :) Szép kis társaságba keveredtem már megint. :)

2009.10.12. 19:10:49

@Caddy:
ááá a csajokkal nincs gond, csak a pasik lesznek alkásak. :) De látod sunyul az összes. :)

csillag× 2009.10.12. 19:21:52

@bazmegbazmeg: hát bárcsak ott ülhetnénk :)

dr. gernika 2009.10.12. 19:25:39

@Caddy: Keresede az új társaságot, mert a régi már nem is jó? :D

Igazság Atyja 2009.10.12. 19:25:48

Számítsátok ki a geometriai középpontot, aztán szervezzetek oda egy hétvégi sörözést. Az sem baj, ha egy rekettyés lesz az. A társaság a lényeg, nem a lepukkant késdobáló feeling. :)

2009.10.12. 19:26:44

@csillag×:
Jaja... én is élvezném. :) Bár sztem Neked nem lenne jó, mert akkor behajtanák rajtad a fiúk a sok-sok dolgot. Tényleg el is felejtettem Bossnak szólni, hogy...
Héééé Boss, tudtad, h a Csillagunk... :)

o̝͚̣͔̙̜̜̞͉̺̞̬̖̱͉̼͛̑ͧ́̀̓̈́̓̾̇ͭͣ̆͊͌̑m͕̘̻̬̙̟͔̼̳̬̜̪͕͍̫ 2009.10.12. 19:30:22

Miért is nem szervezünk valami sörözést? Találjuk ki, ki a legkevésbé mobil, és köré szervezzük a dolgot.

Igazság Atyja 2009.10.12. 19:32:41

@bazmegbazmeg: 182 kg vagyok, nálam kevébé mobil arcot nem találsz itt. A sört viszont nem vetem meg. Záhonyból írok, jöhettek. :)

2009.10.12. 19:33:48

Kér még valaki palacsintát? Megyek sütök párat. :)

o̝͚̣͔̙̜̜̞͉̺̞̬̖̱͉̼͛̑ͧ́̀̓̈́̓̾̇ͭͣ̆͊͌̑m͕̘̻̬̙̟͔̼̳̬̜̪͕͍̫ 2009.10.12. 19:38:10

én bp, teljesen mobil, kocsi van, útközben fel tudok venni bárkit. a hétvége épp megfelel. Záhonyban tudunk hol aludni?

csillag× 2009.10.12. 19:40:16

@Zsu0805: Te Zsuuu...mire nem készülsz?? :D
@Igazság Atyja: Kicsit elkéstél :( Pár héttel ezelőtt lett vna még partnered ott... :)

Caddy 2009.10.12. 19:42:16

@Drága IV gernika: így is fogalmazhatunk, de inkább azt mondanám, hogy ott nem történik semmi. :)

@Zsu0805: szóval nem vagyok veszélyben.megnyugodtam. :D

Igazság Atyja 2009.10.12. 19:43:00

Csak hülyéskedtem a körészervezéssel, én is majdnem Bp. Szerintem a többség úgyis pesti, a többiek meg garantáltan eljutnak ide tömegközlekedéssel is. De mielőtt elkiabálnám, mindenki helyezzen el magáról zászlót a google térképen, és aztán szervezkedjünk. :)

csillag× 2009.10.12. 19:56:31

@bazmegbazmeg: ok, kedves B+, akkor lécci vegyél fel pont útba esek! :) csak egy kis kitérő a Mecsek felé :P :)

o̝͚̣͔̙̜̜̞͉̺̞̬̖̱͉̼͛̑ͧ́̀̓̈́̓̾̇ͭͣ̆͊͌̑m͕̘̻̬̙̟͔̼̳̬̜̪͕͍̫ 2009.10.12. 20:04:29

nem gond, ha jó az idő, akkor motor, viszonylag hamar megjárjuk :)

viccet félretéve, hétvégi sörzés? ha kell akkor megyek pécsre begyűjteni

csillag× 2009.10.12. 20:07:57

@bazmegbazmeg: ...hát..bazdmeeeeeeg...nem mondod h komolyan lejönnél....öööö

Igazság Atyja 2009.10.12. 20:17:31

@Zsit (nyújtózós macs; E, _nagyon_ E, aki T :D): Nem, az 222 valójában. De ha előnyösen öltözöm, simán letagadhatok hatvanat. Márpedig erre hétvégén lehetőség is lesz, mert beköszöntött a cudar idő. :)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2009.10.12. 21:16:51

@Igazság Atyja:
A fekete slankít! És ügyelj arra, hogy ne úgy nézz ki benne, mint egy földbe döngölt karó! Ez fontos!
:))))

Itt már most rém hideg van! brrr, vacc-vacc.

Caddy 2009.10.12. 21:55:08

@Zsit (nyújtózós macs; E, _nagyon_ E, aki T :D): nem csak ott van hideg Zsit drága, itt is. Most nincs különbség. :P

www.idokep.hu/?oldal=hoterkep

Mansyn 2009.10.13. 02:14:32

Hm mintha a nővérem szerelmi történetét olvastam volna de csak addig amíg nem jött a gyerek :), ő szerencsére otthagyta a srácot. Mondjuk én az elején megmondtam neki, hogy nem hozzá való mert.... stb.

Igazság Atyja 2009.10.13. 08:53:14

@Mansyn: Itt sajnos nem volt jószívű hugi, csak lelkes nővérke. :)

Lobelt 2009.10.13. 15:04:09

@Drága IV gernika: úgy szeretem azokat az embereket, akik egyből baromságot kiáltanak, amikor valami olyasmit találnak leírva, ami pont rájuk nem vonatkozik. megváltoztassam a nevem "TUDOM, HOGY VAN KIVÉTEL, DE RITKA, MINT A FEHÉR ZORRO"-ra???

Örülj neki, hogy kivétel vagy, de attól még nem biztos, hogy baromság, csak mert rád nem vonatkozik.

Mansyn 2009.10.13. 15:12:40

@Igazság Atyja: Bocsi nem hugi vagyok hanem öcsi :) , de semmi gond. :)

boogieee · http://www.pallas70.hu/logisztikai-ugyintezo.php 2009.10.13. 15:48:39

24 éves vag, ha jól számolok? 1 férj, egy baba, egy válás? Szép életút, gratulálok! Hallgattál volna anyádékra!

boO. (törölt) 2009.10.15. 13:50:27

Csak azt a szegény gyereket sajnálom. Nem ő tehet róla hogy az apja egy faszkalap, az anyja meg egy lotyó.
süti beállítások módosítása