Megkért, hogy segítsek kicsomózni a bikinijét!

2009. október 18. 07:24 - Panni CsP

„Egy mosoly, és ajkaink újból egybeforrtak - érzem szíve lüktetését, és az én lelkem is oly heves.” Nem Ady becses sorait olvashatjuk, csupán egy rövid idézetet az alábbi posztból. Újra nyár és vízpart. Egy fiú és egy lány megismerkedése következik, fülledt erotikával.

 

Egy meleg nyári napon, a Balaton partján sétáltam a házunkhoz, a nap éppen lemenőben volt és ezernyi apró szikra pattogott a vízen. Arcomon éreztem az este hűvös szelét, amikor egy nyárfa alatt megpillantottam egy gyönyörű lányt. Éppen vette le magáról a vizes ruhát, ismertem, de csak pár röpke szóból, délutánonként mindig itt szokott úszni, és bevallom mindig gondolkoztam azon, hogy megszólítom, de eddig még nem volt elég merszem, nagyon tetszett nekem. Most is olyan szép, ahogy hosszú ében fekete hajából a vizet csavarja a vízcseppek lassan kúsznak le a combján. Amikor közelebb érek, erőt veszek magamon, oda köszönök neki:

- Szia. - mondom jól hallhatóan. Egy pillanat alatt több ezer gondolat fut át az agyamon. (nem is hallotta, mond hangosabban, fuss el, meny közelebb)

- Szia - jött a válasz.

- De jó, segítenél?

- Persze – mondtam, és már ott is álltam előtte!

- Szia, Balázs vagyok!

- Marietta!

Majd megfordult és kérte, hogy segítsek kicsomózni a fekete bikinijét!

 

Bőre kreolos és a víztől még csillogott az aranyló nap fényében, ahogy a szél szárította tökéletes testéről a csordogáló vízcseppeket. A haját félrehúzta és elkezdtem kikötni a fürdőruhát, azon járt az eszem, hogy vajon most látom-e utoljára. Nyár végéhez közeledtünk, én is már csak két napot vagyok itt! Sikerült, a csomónak már nyoma sincs és a pántok lassan eltűnnek.

- És te meddig vagy még itt Fenyvesen? - kérdeztem miközben elfordultam.

- Holnap délelőtt indulok haza Pestre - és már lassan fel is volt öltözve.

- Tényleg, én is ott lakom!

Már szemtől szemben álltunk, éreztem, hogy valamit tennem kell vagy legalább szolaljak meg, de nem ment semmi, majd hirtelen… Megcsókolom!

Megint ezernyi gondolat… Visszacsókol!

Kezeink már egymáson, szinte egybeforr testünk, majd egy nesz és mindennek vége. Visszanyerem időérzékemet, és ami nekem egy heves percnek tűnt most már csak egy múló pillanat! Érzem, hogy a rabja vagyok, fogom a kezét, eleresztem, de ö is fogja az enyém! Egy mosoly, egy óra és ajkaink újból egybeforrtak. Érzem szíve lüktetését és az én lelkem is oly heves. Ölelésünk, mint kígyózó inda rabul ejtettük testünket, a földre esünk, mint pihe-puha ágy. Nem számit már más, mint egy kalandos nyár!

 

 
38 komment
Címkék: nyár

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr701433345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.10.18. 08:12:49

Hmmmm, ez számomra kamu szagu és túl csöpögős. :) Pláne, h pasi irta. :)

Devil2 2009.10.18. 08:37:38

Igen, ez olyan mintha csak álmodta volna. Álomnak viszont nem rossz. :)

csillag× 2009.10.18. 09:55:45

Ajj...ha legalább a sorok rímeltek volna, akkor azt hinném, h egy ezer 1800-as beli alak írta :P vagy megtaláltuk Kölcsey vagy Vörösmarty leszármazottját?? húúhaaa :P
Egyébként kíváncsi lettem vna, hogy mi lett a sztori vége?
- csörgött az óra és beverted a fejed az éjjeliszekrénybe? netán érezted, h tiszta szivacs a szád, mert a párnával csókolózol vagy a reggel folyamán belopakodott cicussal? bejött anya, h Balázska kész a reggeli? ...
Hm..apropó, Baláááázs! ... nah, jó inkább nem mondok semmit

szmercs 2009.10.18. 10:07:34

Álomnak nem rossz de a valóságnak hmmmm sántít.De nem tudtuk meg hogy mi lett a sztori vége.Lehet kevesebbet kellene álmodozni de a nyelvi szerkezet nem rossz.

szmercs 2009.10.18. 10:11:25

@Zsu0805: Ezt hogy érted??? Úgy hangzott mintha mi férfiak nem tudnánk mély érzéseket kifejezésre jutatni.Vannak olyanok akikben lefullad a láncfűrész de olyanok is akadnak akik képesek érzelmeik kifejezésére.A sztori az tényleg sántít.

Szelid sunmalac 2009.10.18. 10:23:02

@szmercs: Dehogynem! Kulonosen a melegek.

2009.10.18. 10:29:57

@szmercs:
A férfiak is ki tudják fejezni a érzelmeiket, de azért ilyen formába... hát ez azért számomra egy "férfi" szájából túl csöpögös volt. Főleg úgy, h ha legalább a bnőjéről beszélne igy, élete szrelméről, gyerekei (leendő) anyjáról... de egy ilyen megszexeltem a parton story... ez olyan lányregényes nekem. Ez túl csöpögős! :)

a katona fehérben 2009.10.18. 10:46:32

Vicces, amikor valaki azzal próbálja nyomatékosítani a mondanivalóját, hogy modalitástól függetlenül minden mondat végére felkiáltójelet tesz. Így kb. a harmadik mondattól olyan érzése lesz az olvasónak, mintha lelkesen a fülébe ordítanák a sztorit. A "meny közelebb" pedig külön fájt.

szmercs 2009.10.18. 10:55:20

@Zsu0805: Ezért vagyunk különbözőek.Lehetnek ilyen emberkék akik túlságosan mélyérzésűek.Lehet neki a lány lett volna az első.De hogy mi történt utána azt sajna nem tudjuk.De egyetértek hagy a sztori sántít.

boss888 2009.10.18. 10:58:13

jaaaaj... Aztán felkeltél, mert a kezed belelógott a bilibe! Én is Pamela Andersonal álmodtam az éjjel, de ott volt szexis!:)))

Caddy 2009.10.18. 11:11:05

Sziasztok!
Ennyi? Most komolyan egy szexualizálás a parton egy vadidegennel? Vagy még az sem? És mik ezek a túl romantikus képek? Jajj. Hát nem tudom, lehet az a baj, hogy én már kinőttem a tündérmesékből. Hideg téli napokon egy ilyen forró kaland, lehet csak ez a bajom. Olyan hihetetlen. :)

Caddy 2009.10.18. 11:16:30

@Zsu0805: az nem baj, ha egy pasi romantikus, sőt. Nekem nem ettől fura. Inkább attól, hogy ez olyan tini sztori nyári kalandos, és akkor tényleg nem passzol a stílus, hacsak nem valami zsenivel van dolgunk.

@csillag×: időnként rímeltek. :D

Igazság Atyja 2009.10.18. 11:16:52

Nyár végén minden évben eltöltök pár napot a szüleim nyaralójában a barátaimmal. Egy ilyen alkalommal ők kiugrottak bevásárolni, én pedig gondoltam, addig megmártózom a tóban. Miközben vetkőztem, azon mosolyogtam, amit Béláról, a part réméről meséltek riogatásképpen a fiúk. A süket perverz állítólag rendszeresen kukkolja és zaklatja a fürdőző lányokat, ráadásul szellemi fogyatékos lévén semmi nem tartja vissza mocskos szándékai megvalósításától. Sajnos a kamunak hitt figurával hamarabb találkozhattam, mint gondoltam, mert ahogy a vizet csavartam a hajamból, furcsa árnyék vetült mellém hátulról: eltéveszteni sem lehetett a fejénél az SZTK-keretes szemüveg körvonalait. A torkom összeszorult, amikor megszólalt:
- Pi...csaa...!
- Hiba! - mondtam félig felé fordulva határozottan, hogy ne lássa rajtam a félelmet. Nyáladzott, és éreztem, ahogy a 9 dioptrián keresztül legelteti rajtam dülledő szemeit. Egyre feszültebb lettem.
- Gecó, perverz kretén! - kiáltottam fel hangosan, hátha közeli fürdőzők is meghallják és a segítségemre sietnek. Valószínűleg rosszul olvasott szájról (vagy nem a számra figyelt), mert vigyorogva közelebb lépett és hörögve közölte:
- Picsa, aládnyalok!
Elfordultam és ökölbe szorult a kezem, mialatt ezer gondolat cikázott át az agyamon, vajon mit tegyek ezzel az idiótával. Ekkor hátulról megragadta a melltartóm pántját. Erre végleg betelt a pohár, és tudtam, mindent egy lapra kell feltennem.
- "Mayi kema!" felkiáltással (thai küzdősportokat tanulok) teljes erőmből ágyékon rúgtam, ő pedig ordítva rogyott le az avarba. Gyorsan összekapkodtam a cuccaimat, de mielőtt elrohantam, utoljára jól megnéztem. Fetrengése közben nem fájdalom jelei voltak láthatóak az arcán, hanem mintha kéjelegve fantáziálna valamiről. Az állat! Azóta a haversrácok egyetlen szavát sem vonom kétségbe.

vendriner aladár 2009.10.18. 11:24:22

Egyik este épp szárítkoztam a napon, mikor és csutakoltam magam, beakadt a melltartóm pántja. Már mindent elkövettem, nem akart a csomó oldódni, ekkor hirtelen leszólított egy srác.

Megszólított és én igénybe vettem a segítségét. Nagyon tetszhettem neki, mert a gatyája, majd kilyukasztotta az oldalamat, miközben szöszmötölt, gondolom nem a telefonja volt ekkora.

Majd megkérdezi tőlem meddig csodálhat még itt parton, mondom sietek haza Pestre. Erre ő, hű én is odavalósi vagyok. Mondom kicsi a világ, csak nehogy eldurranj a gatyádba. Ekkor hirtelen lekapott, de beakadt a nyelviercingem, alig tudtam a sráctól megszabadulni. Mikor kiszabadultam egy kicsit ragadt a derekam, vajon miért?

Igazság Atyja 2009.10.18. 11:30:01

@vendriner aladár: Tömör, velős, ütős. Ez az "én is pesti vagyok!" fordulat tényleg hihetetlen nekem is. Pedig egészen addig szemernyi kétségem sem volt, hogy a történet igaz. :)

vendriner aladár 2009.10.18. 11:35:56

@Igazság Atyja: Elég fiktív a dolog vagy csak túl sok pornót néz az illető:)

Igazság Atyja 2009.10.18. 11:37:54

A pihe-puha ágy meg akkor esik a földre, mikor kidobják a hetedikről. :)

ravezed 2009.10.18. 15:49:08

- én is pesti vagyok!
- meg még 1,7 millióan, na húzzál elfelé :D

blarke 2009.10.18. 16:49:12

... és még én vagyok nyálasan terjengős és túlbonyolító.

Erásss 2009.10.18. 17:24:58

Hát ez a srác tuti,hogy ratyi!Egy normális pasi nem fogalmaz ilyen nyálasan!Nagyon gáz!!A történetről meg no comment!
Ezt az egészet nem hiszem el!

Devil2 2009.10.18. 20:04:54

@Erásss: azért a "teccő geci, kő kóla?" -nál mégiscsak jobb.

Libelle · http://penzeszsak.blog.hu/ 2009.10.18. 22:57:05

Kár volt végigolvasni. Azokra a szerelmes füzetekre emlékeztet a történet, amiket még tizenpáréves koromban előszeretettel olvastam. De aztán rájöttem, hogy az élet egyáltalán nem olyan.

2009.10.18. 23:26:12

@a katona fehérben:

énis láttam mán ijjet nőbe. minden mondat végén felkiáltójel, felkiáltó mondat végén három felkiáltójel. Próbátam vele megbeszélni, de nemtuttam mer beteg vót. :>

DevonMais 2009.10.18. 23:59:15

Remélem nem lett olyan a tapéta...

GAbica 2009.10.19. 07:54:47

"meny közelebb"

ez ütött :)

amúgy ha múlt héten valamelyik sztorira azt mondtam, hogy levendulaszagú könyv, akkor erre már jelzőket sem találok.

GAbica 2009.10.19. 08:02:44

@Igazság Atyja: szerintem nem csak a szaga az :D

TBal 2009.10.19. 10:47:06

pornófilmekben szoktak ilyen sztorik lenni...
"Ó, Spermafióka! Megmentettél! Hogy hálálhatnám meg? :)"

G_P 2009.10.19. 10:48:26

EMBER!

Ha már próbálsz költői lenni, akkor próbálj meg HELYESEN írni, mert rohadtul nem hiteles, egy álköltői, mű szövegkörnyezetben az, hogy MENY ODA. Szerintem csak a myvipes r*mák képei alatt vannak ilyen stílusú feliratok. A sztori amúgy túllőtt a célon, mert nyálasabb a kívánatosnál, sokkal. Mi ez, Júlia/Romana regény?

G_P 2009.10.19. 10:49:26

EMBER!

Ha már próbálsz költői lenni, akkor próbálj meg HELYESEN írni, mert rohadtul nem hiteles, egy álköltői, mű szövegkörnyezetben az, hogy MENY ODA. Szerintem csak a myvipes r*mák képei alatt vannak ilyen stílusú feliratok. A sztori amúgy túllőtt a célon, mert nyálasabb a kívánatosnál, sokkal. Mi ez, Júlia/Romana regény?

Koczy · http://koczyblogja.blog.hu 2009.10.19. 10:53:44

Gyönyörű nyári este volt, a nap lemenőben a Balaton felett, a piros sugarak sötétsárgára festették a halvány zöldeskék vizet.

Én épp a parton ácsorogtam, arra várva, hogy rám akadjon végre valami pasas, hiszen már öt napja billegtettem a csípőmet itt a tangás csöcskilógatós bikinemben, de egy "Jó a segged kö kóla" megjegyzésnél többet sosem kaptam, és azt is olyan hímegyedtől, akivel akkor sem kefelnék, ha ő lenne az utólsó férfi a földön.
Szóval már nagyon viszketett, elhihetitek...

Úgy gondoltam, hogy nekiállok vetkőzni, hátha akkor nagyobb sikerrel járok, és rám ugrik valamelyik bokorból egy afroamerikai jó nagy bránerrel, de sajna csak egy nyomi fejű, felzselézett hajú, ötven kilós, nyáladzó focistagyerek sétált arrafele. (mostmár tudom, hogy egy forgalmasabb partszakaszon kellett volna keresgélnem)

Szóval, már annyira be voltam indulva, hogy úgy döntöttem, jó lesz ez is, hiszen nehogymár numera nélkül húzzak haza innen a partról. Mekkora ciki lesz elmondani a plázaluvnya barátnőimnek, akiket szétkeféltek a digók az olasz tengerparton, hogy nekem semmi nem akadt a horgomra.

Megkértem hát ezt a kedves kis 17 évest, hogy oldozza ki a melltartómat, aki erre úgy beindult, hogy mindjárt le is dugta a nyelvét a torkomon. Rájöttem, hogy erre mégsincs szükségem, úgyhogy ellöktem maagmtól. Sajna magával rántott, és mindketten akkorát zuhantunk a fűcsomókkal szabdalt betonplaccon, hogy alig bírtunk utána felkelni...

Egyébként a vonaton aztán felszedtem egy nagydarab tetkós kidobósrácot és egész Pestig abba sem hagytuk a kefélést...

Stupidella 2009.10.21. 07:05:01

Ez übernyálas volt és erőltetett. A stíluson és a helyesíráson volna még mit csiszolni.

VanWilder 2009.10.30. 17:10:31

Jézusom mi ez a nyáladzás? Ehhez hasonló történeteim nekem is voltak, de nem ájultam el tőlük.

Glg 2009.11.11. 12:50:19

a posztoló egy buzi

Glg 2009.11.11. 12:50:51

ja és a sztori sztem fake
süti beállítások módosítása