Ragaszkodott a kiélt fejű csajához

2009. november 12. 06:54 - Panni CsP

„Úgy látszik, vonzom az egyenruhásokat” – állítja következő történetünk írója, aki megismerkedik egy honvéddel. Már a kapcsolat elején, az első randi árnyékában kiderül, hogy elég link figura, aki ráadásul egyedi értelmezéssel bír a párkapcsolatokat illetően. Szakítanak, ám a következő jelölt is kolléga, olyannyira, hogy ismeri a korábbi lovagot. Az új versenyzővel eleinte túl jól alakulnak a dolgok, majd rejtélyes okokból ő is elkezd borulni. Fegyvert váááállhoz!

 

Sziasztok! Egy jó ideje olvasgatom már a Csajok és Pasik-blog vérciki és olykor szomorú sztorijait. A magam 21 évével érdekes arcokkal találkoztam már. Manapság tényleg csak pasik és nem férfiak vannak (biztos van kivétel, csak én nem találkoztam még vele). Állítólag nem vagyok egy csúnya leányzó, de nem vagyok nagy bulizós típus sem, így inkább a net előnyeit és kényelmét kihasználva chaten, netes társkeresőkön keresgéltem, de persze a személyes kontaktot sem kerültem el…több-kevesebb sikerrel! Jó néhány vicces randit, sztorit tudnék mesélni, de talán a legutóbbit mesélném el. Az egyik netes társkeresőn kaptam egy kedves üzenetet egy sármos, kimondottan helyes pasitól, tőlem 7 évvel volt idősebb. Látásból ismertem is, mert ugyanabban a városban lakunk. Szimpatikus volt, így visszaírtam neki (ami ritkaság nálam), aztán persze msn-ezgetések, telefonbeszélgetések stb.

Már az elején feltűnt, hogy egy kicsit zárkózott, és mindig azt mondja, hogy „ő nem az a típus, aki egy nap 100 sms-t küld, meg ötvenszer felhívja a másikat". Ez egyértelmű, nem is vártam volna el, de az a túlzott lassúság és a napi 1 sms is kicsit durva volt, pedig állítása szerint érdekeltem (mi lett volna, ha nem). A korából és a foglalkozásából adódóan (egyenruhás volt, és nevezzük G-nek), kicsit többet és komolyabb gondolkodást vártam tőle, valami azt súgta, hogy nem teljesen az, aminek látszik. Mindezek ellenére kb. április végétől június elejéig a neten meg telefonon beszéltünk. Aztán végül eljött a nagy nap, és találkoztunk. Hát, az is érdekes volt. Megbeszéltük, hogy 5-kor egy hangulatos kávézóban találkozunk. Én naiv, azt gondoltam hogy 5 előtt 10 perccel már ott fog toporogni és alig várja hogy jöjjek. Én 5 előtt 2 perccel oda értem és nézek jobbra-balra, sehol. Azt hittem, annyira szőke vagyok, hogy nem ismerem fel, de sehol nem volt. Leültem egy asztalhoz a kerthelyiségben: jön oda a pincér, hogy mit hozhat, én meg bájosan közöltem, hogy még jön valaki (milyen romantikus, nemde?! a csaj várja a pasit..). Szóval, „jó” kezdés volt. Majd hogy ne érezzem annyira elveszettnek és bénának magam, bánatomban elkezdtem egyik barátnőmmel csevegni telefonon, egyszer csak 5 óra után néhány perccel kit látnak szemeim?! Hát, G-t. Azt hittem, leesek a székről, olyan helyes volt, még akkor messzebb volt, kommentáltam közben a látottakat barátnőmnek telón keresztül (akár egy élő meccs-közvetítés), majd gyorsan leraktam a telefont, amikor közelebb ért.

Nem kért elnézést, sőt be sem akart mutatkozni, én nyújtottam a kezem, meg volt 2 puszi. Aztán jött a szokásos, kedves csevegés, egészen addig, amíg az ex szóba nem került. Én msn-en is kérdeztem tőle, hogy jelent-e még neki valamit, persze azt mondta, hogy nem. Elkezdte mesélni, hogy 3 évig éltek együtt, egy harmincas, kiélt fejű, elvált, 1 gyerekét nevelő nőci volt, semmi jót nem néztem ki belőle (de lehet, hogy az elfogultság beszélt belőlem). Mondta, hogy havonta muszáj találkozniuk mert egy lakásra kötöttek egy bérleti szerződést és 1 év múlva letelik, így ellenőrzi, hogy rendesen fizeti-e a nő a dolgokat. Én elég kamunak éreztem a dolgot, vonakodva, de elfogadtam. Ezzel kapcsolatban az volt az érdekes, hogy mihelyt G. iwiw-en „kapcsolatban” volt, akkor az ex nő is. Amint kiderült, hogy együtt vagyunk, egyből nem hívta a nő a csekkek befizetettségének leellenőrzése miatt G.-t :D Kicsit megmosolyogtató és átlátszó, de ez van. Aztán beszélgettünk, sétálgattunk, majd vártam, hogy felajánlja, haza kísér vagy haza visz, de semmi… Bevágott egy taxiba és hello. Egyébként is azzal mentem volna, úgyhogy nem volt túl nagy lovagiasság! :D Nem maradtunk semmiben, kicsit olyan munkamegbeszélés-hangulatú volt az egész első randi, de nem maradtunk semmi konkrétban, azt mondta majd hív. Életem talán legbénább randija volt, de mégis vonzott a srác, talán pont azért, mert régen volt kapcsolatom, meg azt gondoltam, biztos csak rossz napja volt. Bíztam benne, hogy nem mindig ilyen. Aztán másnap semmi…este írtam neki egy sms-t, majd felhívott: elég bódult, ittas állapotban. Többek között az sem tetszett, hogy meglehetősen gyakran ivott, amikor nem dolgozott, vagy születésnap, vagy névnap, vagy 1 éves a mikró, valami ok mindig volt :D, meg a mániákus kondi a megszokott kis napokon, ha esett, ha fújt.

A maga kis hülye módján próbálta megmagyarázni a dolgokat. Sajnáltam, hogy nem vettem fel azt a beszélgetést, Youtube-ra való lett volna, nagyon nevettem, talán már kínomban is. Nem vettem komolyan. Teltek a napok, semmi nem volt, majd úgy vettem észre, napokkal később mégis csak akart, mert egyből megemberelte magát - kaptam a szép sms-eket, meg hogy látni szeretne. Találkoztunk, minden szép és jó volt, egészen addig amíg be nem jelentette, hogy neki kell a szabadság…persze, nem is akartam én senkit sem bekorlátozni, de ha van párja az embernek, akkor azért bizonyos mértékig nincs akkora szabadsága. Aztán próbálta megmagyarázni a dolgot, hogy ő is erre gondolt. Kicsit ugorva a sztoriban: 1 hét járás után azt mondta, hogy menjek el vele Siófokra, a bátyjáékkal együtt. Én még akkor nem akartam semmilyen családi bemutatósdit, meg hogy nézett volna ki, ha 1 hét járogatás után már el is megyek vele. Visszautasítottam. Ezen G. eléggé megsértődött, talán innen kezdődött minden baj. Nem nagyon tudta elfogadni, ha ellent mondanak neki, nagyon ego-s ember, talán ez is vonzott benne. Elég fiatal vagyok, dolgozok is és tanulok is, ráadásul nem egyszerű álmaim és céljaim vannak. Tudom, közhely de az embernek arra van ideje, amire szakít. Én is tudtam, hogy ő mennyit dolgozik és ő is, hogy én csak este érek rá. Aztán persze a végén már ezt is a fejemhez vágta. Júniustól szeptember elejéig jártunk, tehát néhány hónapos járogatás volt csupán. Jó életük van az egyenruhásoknak: 7 napból kb. hármat dolgozott, én meg vasárnap kivételével minden nap, és ez is baj volt neki, de ezt akkor is tudta, amikor összejöttünk, akkor nem volt gond. Mivel neki ennyi szabadideje volt, csak a jóisten tudja, hogy mit, meg mit nem csinált. Nagy nehezen sor került a családi bemutatósdira is, náluk. Azt vettem észre, ahogy még inkább megkedveltem, (annak ellenére is, hogy 2 külön világ voltunk) ő egyre inkább távolodott tőlem, amit el is fogadtam volna, ha lett volna oka. Nyár volt, mindenféle fesztivállal, és ez volt a mániája. Nekem ez egyáltalán nem tetszett, nem mentem vele, kettesben nem nagyon akart sehova menni, vagy a bátyjáékkal, vagy haverokkal, vagy egyedül ment. Esténként találkoztunk, ha meg hétvégén úgy alakítottam, hogy találkozzunk, akkor meg ő jött mindenféle hülye indokkal, hogy miért nem jó neki. Mindketten szörnyen büszkék voltunk. Önzetlenül adtam a szeretetet, megfordult a fejemben az is hogy csak bizonyos szükségletei kielégítése végett van velem, persze ő ezt tagadta. Ezek után, úgy érzem, szerettem és ragaszkodtam hozzá, de nem erőltettem - sem a csavargást, erre-arra, sem az együtt alvást, de annyira ő sem, mert vagy fázott, vagy melege volt, vagy sok szúnyog volt.

Sejtettem azt is, hogy szeret ismerkedni. Én még inkább kötődtem hozzá, aztán már a végén mindent a fejemhez vágott. Nem volt olyan hét, hogy vagy én, vagy ő ne mondja azt, hogy elég volt és ennyi. Nagyon szenvedtem miatta, szerintem valamilyen szinten ő is, csak büszke volt és nem mutatta ki, mert szerinte az „gyerekes”. Ő olyan tipikus férfi, fánkkal a kezében (ki lehet találni, hogy mivel foglalkozott). Majd végül szakítottunk, végleg. De mindenféle mondvacsinált indokkal még felhívott, 10 percig vitatkoztunk, aztán általában kinyomott, köszönés nélkül. Rejtett számos hívásokat is kaptam, amiket vagy felvettem, vagy nem, persze nem szólt bele senki. Gyerekes dolog ez az egész. Volt olyan, hogy egyenesen megkérdeztem: szeret-e? Erre azt mondta: „igen, érzek szeretetet..”, ezen a válaszon kiakadtam, persze ő azt mondta, hogy csak kötözködik.

Törölni akartam msn-ről, de teljesen kiakadt, hogy ne töröljem. Fent van azóta is, de nem beszélünk, esetleg néha ír, 1-2 szúrós mondatot. Az ex nőjével kapcsolatban annyit mondott még, hogy lehet tényleg igazam volt és mégsem felejtette el. Dühös voltam hogy egy harmincas, kiélt fejű, elvált, gyerekes, munkanélküli nő miért nagyobb perspektíva, mint egy fiatal, (állítólag) szép, művelt dolgozó és mellette jogot hallgató lány?! Nagyon kivoltam, becsapva éreztem magam. Aztán persze tovább ismerkedtem, amin ő kiakadt, de hogy mi jogon, azt ő sem tudta. Majd iwiw-en telepítettem a Csajok és Pasik-alkalmazást, ahol bejelölt egy 24 éves srác, nevezzük K-nak. Szimpatikus volt, visszajelöltem. Aztán msn-beszélgetés…kapaszkodjatok meg: kiderült, ő is ugyanazzal foglalkozik, és szintén ebben a városban. Azt hittem szétakadok! Vonzom az egyenruhásokat. Persze G. hosszú idő óta nem írt msn-en, aztán amikor K-val elkezdtem beszélgetni, egyből írt. Úgy érzem, helyre tettem magamban a dolgokat. Megkérdeztem tőle, hogy zavarja-e, hogy beszélgetek egy kollégájával, ezen teljes mértékben szétcsúszott. Szerinte ez ízléstelen dolog. Írtam neki, hogy nem a kezemet kérte, hanem csak beszélgetünk. Erre G. besértődött, és azt írta „csak azért beszélgetek K-val, hogy őt bosszantsam”. K. mesélte, hogy G. annak idején mesélt rólam, persze nem sok jót, hogy én állítólag nem voltam igazi, meg inkább testileg vonzódott hozzám, viszont akkor azt nem értem, hogy miért akad ki - mind a mai napig - ha mással ismerkedek, ha annyira nem érzett semmit? Nekem ez már zavaros, mindenesetre nem lepett meg a dolog, sajnos. Semmi olyan szándék nem volt bennem hogy azért ismerkedjek K-val hogy G-t bosszantsam, ez elég beteges lenne. Helyes srác K., kellemes volt vele beszélgetni, engem egy kicsit zavart hogy G-vel kollégák, de K.-t nem zavarta meg. Elmondása szerint, nem túl gyakran dolgoznak együtt. Aztán találkoztunk, nagyon kellemes volt, olyan volt amilyennek egy randinak lennie kell, teljesen más volt mint G. Aztán msn-en írogatott hogy legszívesebben megcsókolt volna…stb. Minden szép és jó volt, találkoztunk újra, elcsattant egy szimpla csók, ami 2,5 órahosszáig tartott, elég szép és érzelmes volt minden, már-már meseszerű. Aztán másnap várok, mint egy hülye: se sms, se hívás, semmi. Nagy nehezen lökött egy sms-t utána (3 óra múlva, miután hívtam). Nem vette fel, mert állítólag aludt, de másnap msn-ezünk. Másnap lett, feljött msn-re és elkezdte írni, hogy őt zavarja, hogy G-vel kollégák, írtam neki hogy engem is, de akkor nem zavarta, amikor órákig az érzelmes Casanovát játszotta?! Aztán előadta, hogy mégsem zavarja, mellék állást akar elvállalni, mert „egy ilyen csajnak megakar adni mindent” meg az előző nője kihasználta, mind anyagilag, mind érzelmileg, és helyre kell hogy jöjjön. Erre csak néztem, azt írtam neki, hogy mindezt hamarabb is közölhette volna. Annyit írt hogy attól még találkozunk, és majd kialakul, meg hogy ha helyre jön, ő fog engem keresni. Azóta hol az van, hogy ő agyal, hol az van, hogy azt mondja, próbáljuk meg. Én nem keresem, ha ő keres, akkor keres, de én nem. Valami eltört bennem, azt hiszem a bizalom. Nem történt még ilyen, hogy ennyire meseszerű legyen és ennyire egyben legyen minden, ilyen hamar. Egy kicsit megijedtem, de ő még jobban, és folyton keresi az indokokat. De akkor minek neki komoly kapcsolat, ha mégis független akar maradni? Szép volt minden, egy pillanatig boldog voltam, de az élet úgy hozta, hogy megint nem. Nem kicsit fáradtam bele az egészbe…

 

 
191 komment
Címkék: emlék kaland pasi

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr591504108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

scavengario 2009.11.12. 11:24:54

@Szelid sunmalac-Elmeny designer:
A lottó puszta szerencse. Nem befolyásolhatod. De a netes ismerkedésben azért nem az van, hogy majd kidob valamit a gép.

Szelid sunmalac 2009.11.12. 11:29:50

@scavengario: Pedig nagyon jol fogalmaztal. PONT az van amit kidob a gep!

Erásss 2009.11.12. 11:29:56

@gabcigirl:
De még mennyi elmebeteg van.Csaj, srác egyaránt.Lehet,hogy pályát tévesztettem.Pszichiáternek kellett volna tanulnom,és halálra keresném magam! :D

ChaosAngel 2009.11.12. 11:30:14

Jó hosszú poszt. Bizony vannak ilyen srácok. Nem kell feladni, fiatal vagy még.

ui.: válaszolgattam a kérdésekre a prágai történetnél.

dekás dezső 2009.11.12. 11:32:57

"Dühös voltam hogy egy harmincas, kiélt fejű, elvált, gyerekes, munkanélküli nő miért nagyobb perspektíva, mint egy fiatal, (állítólag) szép, művelt dolgozó és mellette jogot hallgató lány?"

ezen röhögtem a legnagyobbat. hát a 21 az 21.

TBal 2009.11.12. 11:34:18

@scavengario: Én veled értek egyet, vannak normálisak is neten, meg sok szemét. Ha az ember megtanulja felismerni a szemetet, akkor igenis találhat hasznos dolgokat :)

TBal 2009.11.12. 11:39:42

Még egy lehetséges verzió! Egy barátja rejtélyesen elcsábította egy MLM-be (oda szoktak ilyen rejtélyesen meginvitálni), ő elhitte, hogy ez élete nagy lehetősége, és most el kell szakadnia a párjától, mert csak úgy tud ügynek hasznosat tenni...

Vagy esetleg belépett a Szcientológusokhoz :)

TBal 2009.11.12. 11:40:16

@TBal: bocs, ezt nem ide akartam írni, hanem a szakítósba...

TBal 2009.11.12. 11:48:52

@Erásss: kb. ugyanaz a kettő, na... :) Általában csak ide írok, most oda is, és összezavarodtam :)

Erásss 2009.11.12. 11:52:50

@TBal:
A bőség zavara,mi? :)

nyuszifül111 2009.11.12. 11:53:01

Fúj de nem szimpatikus a lány! Ő okos és szép, a másik meg ronda, és még gyereke is van! Ilyen beképzelten nehéz lesz pasit fogni...Pár év múlva meg majd irigykedve nézi a 30-as, kiélt fejűt, mert annak legalább van gyereke!

vivax 2009.11.12. 12:00:36

ezt a selejt bukszát, tiszta gáz a csaj. még lekúrni sem érdemes az ilyet, mert simán giga problémahalmazt építhet egy futó kalandból is. meg az a hatalmas öntudat teeee. loller.

2009.11.12. 12:08:31

@nyuszifül111:
Én ilyeneken meg se ütközök. Hogy mért nem? Mert főleg a nők (de a férfiak is) nagy része ilyen. Mindíg mi vagyunk a szépek, az okosak, a kedvesek, az meg aki elveszi a párunkat, vagy akibe a kiszemeltünk szerelmes a csunya, a buta és a gonosz. Persze van kivétel, de azért szerintem ha mélyen magunkba nézünk, többségünk elmondhatja, hogy mekkora "r. volt az a nő akivel a párunk megcsalt", hogy mekkora "k. volt az a nő aki rámászott a párunkra", hogy mennyire "csúnya az a nő akiért a Béla oda van, pedig én ilyen és ilyen vagyok, és ráadásul még oda is vagyok érte". Szerintem szinte mindenkinek volt ilyen az életébe legalább 1x.

Erásss 2009.11.12. 12:10:08

@Zsu0805:
Hacsak egyszer lenne!Jó lenne! :)

Erásss 2009.11.12. 12:11:56

@vivax:
Én már találkoztam olyan pasival,aki az első randi után esküvőről álmodott.Na ezektől az emberektől kell nagyon gyorsan megszabadulni.Ha az elején nem lépsz le,félő,hogy később meg már nem tudsz!A csajok többségét sem kell félteni...

szamoca00 2009.11.12. 12:21:23

Hosszú és unalmas sztori, felesleges ennyit írni róla, hisz szinte semmi sem történt.

2009.11.12. 12:23:03

@Erásss:
Ne is mond. :) Sőt, van hogy később rájövünk, hogy az a személy nem is gonosz meg hp, hanem egy tök rendes ember. :)

Lobelt 2009.11.12. 12:25:15

Hi! Gondoltam beköszönök! Van valami érdekes? :)

Én is kétfejűnek olvastam! :)

2009.11.12. 12:26:50

@Lobelt:
Semmi extra, csak dumcsizgatunk. :)

Erásss 2009.11.12. 12:28:15

@Zsu0805:
Hát igen.Na abban a pillanatban el is szégyellem magam.Persze nem tart sokáig! :) :D

2009.11.12. 12:33:54

@Erásss:
Nekem így volt az egyik csaj évekig az egyik legjobb barátnőm. :)

Caddy 2009.11.12. 12:36:42

Húú ez nagyon hosszú és semmi sem volt.
Elején szimpi volt, de aztán....

Prim a tied a nap kommentje. :)

uhhh (törölt) 2009.11.12. 12:42:38

ragaszkodott kétfejű csajához?
mi ez emlékmás?

alumi 2009.11.12. 12:48:06

@vendriner aladár: köszi. te nyomhatod a novellát, én meg időnként a verseket.:)

@tarquin- 1forma ördögműalkotás: örülök.:)

@Caddy: köszi!:)

@Igazság Atyja: igen. :) ez az ügyvédjelölt csaj-honvéd pasik-hinta címszó alatt fut.:D

@rikus: a múzsám elég hektikus. de próbálkozom.

@Zsu0805: a szakítóson ezt csináltam jó darabig. aztán kifulladtak a sztorik, és elhagyott az ihlet.:)
de ha lesz, fogok még írni. csak olyankor szoktam, ha tényleg összeáll valami érdemi a fejemben. rossz minőséggel nem kínozlak Titeket.:)

2009.11.12. 12:54:59

@prim reborn-habkő rulz:
Azért szedd össze magad és rímelj. :)

SciNu 2009.11.12. 12:55:22

Ez de szar volt... Asszem ez az akire lehet mondani hogy önsorsrontó. Látja, tudja mi van és folytatja. Megérdemli amit kap.

alumi 2009.11.12. 12:56:36

@Zsu0805: mondjuk inkább a novellákat szeretem. megfelelő, passzoló rímeket nehezebb faragni, de ezekhez a posztokhoz a vers ritmikája valahogy jobban passzol.

alumi 2009.11.12. 12:57:20

@Zsu0805: ja, és áj tráj...:)

Poirot 2009.11.12. 13:09:12

"Nem kért elnézést, sőt be sem akart mutatkozni, én nyújtottam a kezem, meg volt 2 puszi."

Csak egy kis adalék:
Férfi és nő között történő bemutatkozáskor a nő nyújtja a kezét elsőként, a férfitől ez illetlenség. Ha a nő nyújtotta, és a férfi megfogta, akkor a férfi mondja először a nevét mivel az etikett szerint ő mutatkozik be a nőnek.

Persze nem gondolom, hogy a történet férfifőszereplőjében lett volna ennyi tudatosság, de egy önkéntelen udvariasság miatt nem kell lebunkózni. :)

huncutszamóca 2009.11.12. 13:13:59

Helló!Csak az aladár-féle "nézzük meg a másik szemszögből" kommentig olvastam, remélem azóta már másnak is feltűnt, hogy a "tipikus férfi, fánkkal a kezében" bizony nem katona, hanem rendőr!!! Egyébként a szép és okos lánynál mégis csak lehetett vmi bibi, ha még a fakabátokkal sem jött össze...ill. ahogy ő többször is utalt rá; nem egy szellemi síkon mozogtak, ergo a srácok túl nagy falat lett volna.

scavengario 2009.11.12. 13:31:52

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: Ne haragudj, de ez hazugság. Nem az van, amit kidob a gép. Azzal ismerkedhetsz, akivel akarsz. Ha elég figyelmes vagy, a levelezésből is sokminden kiderül valakiről, akár akarja, akár nem. Ezután (ha átment a szűrőn) el lehet dönteni, hogy érdemes-e élőben is találkozni. Ott tovább folytatódik egymás megismerése.
Ha szerencse a neten való ismerkedés, akkor az élőben történő is az.

Nem tudom, mi abban a hihetetlen, hogy találtam olyan normálisan kinéző/viselkedő lányt, akivel 5 éves kapcsolatom volt. Illetve, az, hogy másodjára is a neten találtam értelmes nőt. Ma már nem csak a szakbarbár informatikusok használnak neten, minden normális háztartásban megtalálható. Ebből következően szinte mindenki számára elérhető, a társkeresővel együtt. Ha meg ismerkedhetek egy újabb csatornán (nem csak a buszon, szórakozóhelyen, moziban, stb.) akkor miért ne használhatnám ki. Szerintem nem vagyok egyedül, aki így gondolja ezt.

Szelid sunmalac 2009.11.12. 13:39:17

@scavengario: En nem haragszom. Hazgsag pedig az, hogy a Husveti Nyul tojast ojik. En lattam es az is csak barna bogyokat tudott kipreselni magabol!

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.12. 13:40:22

Eráss nem is rád céloztam, kivéve, ha te vagy a szerző.

Zsu fenntartom, hogy minden hülyét és ostobát felvesznek ma már a jogra. Az, hogy emellett egyenruha fanatikus is...

Glg 2009.11.12. 13:43:02

@scavengario: nem aztmondjuk h lehetetlen-csak azt h nagyon ritka eset a tiéd. az én álláspontom szerint kizárólag neten a lusta és félénk emberek ismerkednek-mert könnyebnek érzik a dolgot a monitor mögötti biztonságban. félre ne értsd ezzel nem téged fikázlak-általánosságban beszélek. a neten dumcsizgatás vagy levelezgetés össze sem hasonlítható azzal amikor egy club-ban vagy discoban vagy akárhol odamész egy tök ismeretlen csajhoz és szóba elegyedsz vele. a csajra is sokkal nagyobb hatást gyakorol, meg izgalmasabb is :).

2009.11.12. 13:50:26

@savanyú a narancs ( Villanyfényes):
De én meg fenntartom, hogy ez meg nem csak a jogra vonatkozik. A mai világba minden hülyét felvesznek szinte egyetemre vagy főiskolára (meg máshova is). :)

tarquin - védőháló nélkül 2009.11.12. 13:54:05

@Zsu0805: ezzel nem is lenne baj, ha az évek alatt megokosodnának.:-)

Stupidella 2009.11.12. 14:12:20

@Zsu0805: ezt sajnos tanúsíthatom, mint to-s néni :)

scavengario 2009.11.12. 14:15:22

@Glg: "az én álláspontom szerint kizárólag neten a lusta és félénk emberek ismerkednek"

Ezt én is így gondolom. Ezért is írtam le az előző kommentjeimben, hogy egészséges, magabiztos embernek ez az online társkeresés egy újabb lehetőség az élő ismerkedés mellett, nem pedig kizárólagos forrás. Én magam is úgy kerestem párt, hogy szórakozóhelyek mellett társkeresőn is.
De a tapasztalatom az, hogy a clubokban sok csaj kifordul önmagából (vagy a hely vagy az alkohol miatt). Olyan ruhát vesz fel, amilyet máshova nem. Úgy viselkedik, ahogy a hátköznapokban nem. A legtöbbje többet is akar mutatni, mint ami. Azért ez már sokszor zavaró volt, inkább csak kedvtelésből csajoztam emiatt az ilyen helyeken. Hangsúlyozom, itt is vannak kivételek, nem is kevés, de azért szép számmal akadnak a fentebb leírtak is.
Plázában, utcán, társkeresőn természetesebben viselkednek az emberek. Bár a társkereső is torzít kicsit, ott meg felbátorodik az, aki egyébként a saját árnyékától is megrémül!

Glg 2009.11.12. 14:15:54

@Zsu0805: @Stupidella: és ez miért probláma...én kifejezetten örültem h volt egy csomó segghülye szaktársam-mindig annyi ösztöndíjat kaptam mint a szar mert lehúzták a szakátlagot :D:D:D:D:D

Stupidella 2009.11.12. 14:18:07

@Glg: talán nem is az a bosszantó, hogy ezt a sok hülét felveszik, hanem az, hogy valahogy sikerül nekik a diplomához is hozzájutniuk. :)

2009.11.12. 14:19:32

@tarquin- 1forma ördögműalkotás:
Csak egyre lejebb kerülnek. :) És ráadásul elhülyítik egymást. :)

@Stupidella:
Nem irigyellek. Hacsak az én volt csoporttársaimból indulok ki nem lehetnek könnyű napjaid. :)

@Glg:
Nem gond, cak üljenek jó messze tőlem. :) Bár mikor rájöttem, hogy ők is diplomát kaptak... pfff... :)

scavengario 2009.11.12. 14:21:52

@Stupidella: Ezt ne is mondd, a kolléganőm ugyanazon az egyetemen végzett, ahol én, de szakmailag a középiskolai szinten sincs! Teli a vinyó a romantikus filmjeivel. Nem írja ki őket DVD-re (az iso fájlok már bonyolultak neki), hanem vett külső winchestert, amire átmásolta őket. Azóta már vett mégegyet. Kíváncsi leszek rá, hogy lesz-e harmadik.
Azt már meg se említem, hogy informatikusként nem tud windows-t telepíteni és nem ismeri a particionálás fogalmát.

Szelid sunmalac 2009.11.12. 14:24:41

@scavengario: Hat inkabb mutassanak tobbet, minthogy eltakarjanak dolgokat!

@Zsu0805: Kersz diplomat? Akciosan szerzek neked 180.000-ert eredetit! Meg be is van jegyezve!

Szelid sunmalac 2009.11.12. 14:27:46

@Zsu0805: Meg mindig nem irtad meg mikor es hol lesz a buli, meg hogy mit kell hova iktatnom...

2009.11.12. 14:30:50

@Szelid sunmalac-Elmeny designer:
A buli sajna elmarad, sok a melo. :(

Stupidella 2009.11.12. 14:32:07

@Zsu0805: az a szerencsém, hogy a levelező és az esti tagozatot viszem, ők már többnyire önszántukból, tanulási céllal iratkoznak be, de látom, mit kínlódik a kolléganőm a nappalisok nagy részével. Néha a szövegértelmezéssel is problémájuk akad, azon mindig kiakadok. :)

@scavengario: ezeket még én is tudom, pedig sose tanultam informatikusnak... Hogy végezte el az illető? Vitte az ajándékokat az oktatóknak?

Caddy 2009.11.12. 14:37:00

@scavengario: plázában, társkeresőn???????

Szelid sunmalac 2009.11.12. 14:42:00

@Zsu0805: Jol atvertel! Mondd nyugodtan a szemebe, hogy utalsz mert cigany vagyok!

@Caddy: En pl. a wc-n is egesz termeszetesen szoktam viselkedni!

scavengario 2009.11.12. 14:48:36

@Stupidella: Ezen csodálkozok én is, hogy voltak képesek diplomát adni a kezébe...

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: Hogy jön ide az eltakargatott dolog? A netes társkereséshez? Élőben is el lehet hallgatni a feleséget/férjet :D Jó, a púpos hátat csak neten lehet :D

Skype és webkamera, máris kevesebb esély van a rossz élményekre élőben :D

De van benne igazság, a társkeresőn nem normális emberek vannak. Pl. mostani kedvesem nem tud süteményt csinálni. Hát Nóóóórmáááális?! :D

2009.11.12. 14:49:31

@Stupidella:
Nekem akkor mentem majdnem falnak csoporttársamtól, mikor 20x kellett neki elmagyarázni, hogy a 3 jegyű teremszámból az első számjegy az emeletet is jelöli. (207 = 2. emeleten keresd azt a fránya 207-es ajtót) Csak nem fogta fel... én meg azon agyaltam, hogy ha fejbevágom Andorka R. szociológia könyvével akkor hátha újraindítom a gépezetet... :) Nagy kisértés volt, de legyőztem. :)

2009.11.12. 14:50:19

@Szelid sunmalac-Elmeny designer:
Jó lenne tényleg bulizni és nem dolgozni... :) Dehát muszáj. :)

scavengario 2009.11.12. 14:51:46

@Caddy: meg utcán, kávézóban, bárhol. Miért ne lehetne ismerkedni? :D Vagy szerinted is "vérciki" bizonyos helyeken az ismerkedés? Akkor ezentúl vigyázok, hogy egy bevásárlóközpontban, plazaban véletlenül se szólítsak le senkit, főleg ne a buszon mert jaj úristen mi lesz! :D

Caddy 2009.11.12. 14:54:17

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: hülye, te mindenhol magadat adod, ez is többek között a baj veled.

@Zsu0805: pedig Andorka tuti segített volna rajta, az azért kemény szakirodalom. :)

scavengario 2009.11.12. 14:55:25

@Zsu0805: ez már durva, mint a sajtreszelő! De ne tudd meg, hogy hány diplomás kollégám korlátolt szemléletű, szakmailag nulla ember.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.12. 14:55:39

@tarquin- 1forma ördögműalkotás: Néni! Ne várj el lehetetlent! Ezzel csak görcsölni fognak:)

Glg 2009.11.12. 14:56:05

@scavengario: a szerepjátszás mindig megvan-mikor jobban mikor kevésbé de az ember kisebb nagyobb mértékben mindig rájátszik h a legjobb formáját hozza, akár tudatosan akár tudatalatt :)-ilyen a természetünk. én szándékosan sosem játszom meg magam de ha lekameráznám magam és visszanézném biztos fedeznék fel olyan dolgokat amit alap esetben máshogy csinálnék

Glg 2009.11.12. 14:58:10

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: bazzz :D:D:D:D:D-nem igaz...azért utál mert néger kínai vagy

Caddy 2009.11.12. 14:58:17

@scavengario: szerintem a plázában nem természetes a viselkedés, erre kapta fel a fejem.
Én például kiborulok mindig, mert rohadt meleg van és utálom nagyon. Tele van idiótákkal, meg rohadtul ráérő emberekkel.
Ma is mennem kell a Westendbe, és már most utálom az egészet.

2009.11.12. 14:58:20

@Caddy:
Hát még a kötése milyen vastag és az oldalszám se semmi. :)

@scavengario:
Ez a gond, hogy olyan emberek kapnak diplomát akik meg se érdemlik. :( Én ezért is mentem át levelezőre 2 év után, mert ami nappalin folyik, hát az minden csak nem felsőoktatás.

scavengario 2009.11.12. 14:59:25

@Glg: pontosan. De szórakozóhelyeken hajlamosabbak az emberek túljátszani magukat, ezért én ott nem is ismerkedek komolyan. Csak olyan laza, kötetlen ismerkedés, aztán meglátjuk mi lesz.

2009.11.12. 14:59:26

@Glg: Téged mert nem tudsz megenni egy epertortát. :) Nah jó, tudod, Téged nem utállak. :)

2009.11.12. 15:00:16

@scavengario:
Szórakozóhelyen nem is lehet. A társaság 80%-a ittas. :)

Glg 2009.11.12. 15:02:29

@Caddy: @scavengario: nekem a kedvenc helyem a strand-illetve tengerpart :D. ott aztán nincs zsákbamacska :D:D-látod milyen útra fizetsz be :)

2009.11.12. 15:02:47

A polusos rádiós reklámot hallottátok? A malacosat, az ujji ujji. :) Hát behalok rajta. :) (amúgy danubiuson meg elég gyakran)

Glg 2009.11.12. 15:04:04

@Zsu0805: meg tudtam enni :P:P csak voltak komplikációk :)

Stupidella 2009.11.12. 15:04:15

@Zsu0805: jaj! :D

Az a vicc, hogy nálunk én szoktam megírni a hirdetményeket, tájékoztatókat, útmutatókat és nem tudom olyan szinten szájbarágósan megírni, hogy maradéktalanul felfogják, mi van. Valaki mindig elakad :)

Pl. nálunk is bevezették a gyűjtőszámlás módszert. Le van írva tök részletesen, hogy milyen számlaszámra, milyen közleménnyel kell utalni a lóvét, de még mindig akad olyan, aki postán fizeti be rózsaszín csekken, meg hasonlók. Aztán meg itt bőgnek, hogy hol a pénzük.

Stupidella 2009.11.12. 15:04:53

@Glg: aki körbetekeri magát törülközővel, az esélytelen? :D

tarquin - védőháló nélkül 2009.11.12. 15:05:04

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): ez elvileg nem lehetetlen: Ha oktatnak, akkor oktondi vagyok, de ha befejezték, akkor már nem, nem?:-)

2009.11.12. 15:07:03

@Stupidella:
Ááááá nem mondod... Ez azért durva. Utalás helyett posta. Azt a pénzt már ne is keresse kb. :)

@Glg:
Nem kevés komplikáció volt. :)

Caddy 2009.11.12. 15:08:31

@Glg: sok meglepetés nem érhet, az már biztos. :)

2009.11.12. 15:10:01

@Caddy:
Max már csak sötét lehet mint az éjszaka. :)

Glg 2009.11.12. 15:12:36

@Stupidella: ha alatta pucér és a törcsi nem lepedő méretű akkor nem teljesen :D

@Caddy: meg az ember ki tudja használni a testi adottságait :)

Glg 2009.11.12. 15:13:14

@Zsu0805: az meg már éjszaka a parton nem számít :D

tarquin - védőháló nélkül 2009.11.12. 15:14:27

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): zavarba jöttem: az már a fekete öves hülyék szintje?:-)

2009.11.12. 15:16:01

@Glg:
Nem vagy komplett... :P :D

Stupidella 2009.11.12. 15:16:14

@Glg: láttam én már normál testalkatú, ámde nagyon löttyedt nőt is. :)

Szelid sunmalac 2009.11.12. 15:20:52

@scavengario: Mi lesz, mi lesz...pofan vagnak, az lesz!

Szorakozohelen tuljatszani??? Orulok ha egy ertelmes mondatot ki birok nyokogni, ugy hogy kozben nem ragok folyamatosan es forgatom a szemeim!

@Zsu0805: Persze...muszaj....aha

@Glg: Nemi maori beutessel es mongoloid arckifejezessel...

Glg 2009.11.12. 15:21:53

@Zsu0805: tudom :D ezért szeretnek az emberek :D:D

@Stupidella: persze-de a hibalehetőség akkoris alacsonyabb mint bármely más esetben :)

Glg 2009.11.12. 15:23:10

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: na ja-a mexikói felmenőkről nem is beszélve :D

Szelid sunmalac 2009.11.12. 15:25:34

En ki se merek menni strandra. Otthon is mindig lekapcsolom a lampat. Igazabol a parom is meg csak nyaktol felfele latott, de neha az is sok. A furdolepedot pl. rendszeresen nem a kezembe nyujtja, hanem radobja a fejemre.

Glg 2009.11.12. 15:28:22

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: akkor még jól jártál-az én barátnőim pl mozgásérzékelőt szereltek fel a szobákba, h amikor belépek lekapcsolódjon a villany, és lecsukódjon az ablakon a redőny-így nem kell elviselniük a kinézetemet :D:D:D:D:D

Caddy 2009.11.12. 15:28:51

@Zsu0805: az meg ugye kit érdekel? :)

@Glg: mint például? :)

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: te olyan hülye vagy sün!

Szelid sunmalac 2009.11.12. 15:30:13

@Glg: Te! Nem ugyanaz a baratnonk veletlenul?

Caddy 2009.11.12. 15:32:06

@Glg: na hát te sem vagy normális.

Fiúk eddig se volt rossz kedvem, de bearanyoztátok a napomat. Köszi. :)

Glg 2009.11.12. 15:40:20

@Caddy: hát mint páldául azt h milyen teste van :D:D:D

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: afrancba-akkor már értem miért vannak a lakásában akkora fürdőlepedők, eddig mindig azt mondta hogy arra az esetre kellenek ha elromlanak a mozgásérzékelők-de most lebukott

Szelid sunmalac 2009.11.12. 15:49:25

@Glg: En meg nem ertettem miert van kortes wc-papir is, mikor en a barackosat szeretem! Mit csinaljunk vele? Tudod mit? Ha legkozelebb nala alszol, nyomj fogkremet a fulebe! Ha piros lesz a fule, akkor tudni fogom, hogy beigazolodott!

Glg 2009.11.12. 15:54:48

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: a körtés a kedvencem-hmm ez egyre gyanúsabb. ok-megy a foigkrém majd. te meg vágj egy kis kopasz foltot a hajába miközben alszik, és akkor énis felismerem ha előbb mennél hozzá mint én.

Szelid sunmalac 2009.11.12. 16:28:03

@Glg: Akkor megegyeztunk! Akcio ma este! Aztan holna pegyutt buslakodhatunk maganyos letunkon egy bor felett!

Igazság Atyja 2009.11.12. 18:06:12

A posztoló példáján felbuzdulva hozzáadtam iwiw-en a Csajok és Pasik alkalmazást. Fel is poppant az első fényképes ajánlat: "Tetszik-e neked Renáta? (13 éves, Budapest)". Ezek mindent tudnak rólam. :)

styke 2009.11.12. 19:07:08

velem egyszer fordult elő, hogy a másik "versenyzőt" gonosznak, csúnyának és minden másnak láttam, aztán nézőpontot váltottam és rájöttem, hogy biztosan másabb valamiben mint én- jóban is lettünk... erre nem sokan képesek, vagyis talán az emberek többsége nem :)

amúgy meg olvastam már jobbat is itt...

Nikica21 2009.11.12. 19:40:17

@Glg: @Igazság Atyja: De hülék vagytok....de remélem a csaj lebukását megírjátok egy jó posztban!:D

Igazság Atyja 2009.11.12. 20:22:51

@Nikica21: De még milyen posztban! A magam részéről a kiélt testéről is részletesen beszámolok majd. ;)

Nikica21 2009.11.12. 21:01:54

@Igazság Atyja: jajj bocsi most nézem, hogy igencsak félrenyomtam!:D
Nem baj a Te posztod is jó lesz bizti!:D
süti beállítások módosítása