Túlságosan gazdag volt hozzám

2009. december 02. 07:12 - Panni CsP

„Ha nincs pénzed, akkor adok kölcsön mozijegyre, és holnap visszafizeted” Következő posztolónk vérciki randiélményt kínál, és nem is csalódunk. A két történetet egyetlen közös motívum köti össze: a kamugazdag pasik. Azok a férfiak, akik azt hiszik, hogy minden hiányukat kipótolja a képzelt vagyon fitogtatása. Most megtudhatjuk, hogy minél nagyobbra nyitod a szemed, annál többet látsz. Vagy nem…

 

Sziasztok! Régóta olvasom a blogot, azonban sokáig nem jutott eszembe egyetlen olyan történet sem, ami közérdeklődésre tarthatna számot – nem vagyok egy „szidjuk az exet mer’ az jó”- fajta. Mostanában egy nosztalgiázás ürügyén eszembe ötlött két sztori, amolyan vérciki randiélmények... Nem is húzom tovább, hadd szóljon. :) 16 éves voltam, amikor megismerkedtem Robival, aki akkor volt 20 éves. Nem volt egy „hejespasee” de nem is nagyon vonzanak az ilyenek. Kedves volt, csendes, és mint pár nappal később kiderült, piszok gazdag, ami a történet szempontjából – szerintem – lényeges. Minden nap találkoztunk, általában haverokkal együtt jöttek értem, irány a város. Az első, amin meglepődtem, hogy tetemes tartozása volt, később kiderült, hogy miért, de ezt nem részletezném. Rövid leszek.

Úgy egy hete lehettünk együtt (már ha a kézen fogva járkálást lehet így nevezni), amikor felhívott, hogy menjünk moziba. Aznap este a legújabb Star Wars volt premieren. Csaknem félórás könyörgés után szabadultam otthonról. Persze, ide is jött a baráti társaság, velünk együtt négy pár.

Már a mozi felé tartottunk, éjfél előtt nem sokkal, amikor az én drága Robim megszorította a kezem:

- Van pénzed? - kérdezte minden bevezető nélkül. Hirtelen köpni-nyelni nem tudtam, eszembe jutott, hátha kölcsön akar kérni. Ha mégse, akkor ugyan mi a fészkes francot akarhat?

- Van. Mert? - nem túl értelmes válasz, de hirtelen nemigen tudtam egyebet kinyögni. Jött is a hidegzuhany.

- Gondoltam, ha nincs, akkor adok kölcsön mozijegyre, és holnap visszafizeted - ez volt az a pont, amikor legszívesebben sírtam, röhögtem, és ordítottam volna egyszerre.

Biztosan bennem van a hiba, számomra akkor (de még most is) evidens, ha valaki meghív moziba, akkor a meghívás szó szerint értendő. Persze, ez nagyban függ a kapcsolat aktuális minőségétől, de az első randik egyikén, úgy gondolom, ez elvárható. Szerencsém volt, hogy édesanyám nagyon előrelátóan megdobott otthon némi pénzzel. Azt hiszem, ő sem gondolta, hogy az egész elmegy a mozijegyre...

A másik történet szintén 16 éves koromban játszódott. Egy este megismerkedtem Bandival, ő 19 éves volt. Szimpatikusnak tűnt, de nem nagyon volt időnk beszélgetni, így telefonszámot cseréltünk, hogy majd felhív. Ő egy jó barátjával volt, aki ezalatt az én nagyon jó barátnőmet fűzte. Ott is megtörtént a számcsere, aztán ment mindenki a maga dolgára. Néhány nap múlva jött a telefon: találkozzunk, és mi lenne, ha egy páros randi keretein belül tennénk mindezt? Nem tartottam kifejezettem jó ötletnek, de végül rábólintottam. A város egyik legnagyobb biliárdszalonjába beszéltük meg a találkozót. Nőnapi ajándékként valami plüss jószágot kaptam tőle, a találkozás örömére, meg egy akkora csokrot, hogy nagyobb volt, mint a fejem. Meglepett és kicsit furcsának is találtam, de azért aranyos volt. A bántó inkább az volt, hogy a haverral nem egyeztetett, így a barátnőm nem kapott egy szál gyomot se. Kezdetben nem is volt semmi gond, iszogattunk, beszélgettünk, biliárdoztunk, néha a srácok megjegyezték, hogy milyen füst van, mennyire utálják a dohányosokat. Aztán az „én” Bandim látványosan kikezdett a barátnőmmel, amit mi hárman kevésbé díjaztunk. Végül megmagyarázta, hogy engem akart féltékennyé tenni. Legbelül halálra röhögtem magam, ha ez igaz, akkor szánalmas, ha nem igaz, legalább ne hazudozzon már az első randin. Ahogy ez lenni szokott, lekéstem a buszt. Fogvacogtató hidegben baktattunk, ekkor már kettesben, a belváros felé, séta közben hívott egy taxit a főtérre. Folyamatosan beszélt, öt percre sem állt be a szája. Elmesélte, hogy ő milyen mocskosul gazdag – még egy ilyen! -, hogy ő csak márkás cuccokat húz magára, és mennyi a minimum, amennyibe kerülnie kell egyes ruhadaraboknak, ahhoz, hogy megvegye. Kezdett ellenszenvessé válni, a sznobizmusával együtt. Később elmondta, mennyire nem bírja az igénytelen embereket, akik sportcipőt húznak a lábukra, ha kimennek az utcára, turkálóban, piacon, kínaiban vásárolnak, nem járnak étterembe...stb. Itt megjegyzem, rajta valóban bőr cipő volt, és vadonatújnak tűnő „amerikaidrágamárka” nadrág, póló, kabát. Rajtam egy sportcipő. Turkálós nadrág (ez nem látszott rajta, de akkor is). Kínais kabát. Itt már kezdett szakadozni az a bizonyos húr. Egy szó, mint száz, amikor megérkeztünk a főtérre, és rágyújtott, betelt a pohár, hiszen egész este azt hallgattam, hogy „a büdös bagósok”. Közöltem vele, hogy innen hazatalálok, köszönöm. Mielőtt folytathattam volna, közbevágott: - Az jó, mert engem már úgyis vár a taxi! - nem bírtam tovább, elröhögtem magam. Nagy nehezen kinyögtem, hogy ha van rá mód, többé ne keressen. Ezen a ponton őszintén meglepődött, már-már kétségbeesett. Mielőtt beleélné magát, elküldtem, keresse meg a taxit, már vár rá...

Nos, ennyi volna az én történetem, azért írtam, mert igazi vérciki, mindkét helyzetben állati kellemetlenül éreztem magam. Mostanság divattá vált a sztorik végére tanulságot, jó tanácsot írni. Én nem hiszem, hogy 21 évesen vagyok olyan helyzetben, hogy kéretlenül tanácsot osztogassak, tanulság pedig nincs, vagy ha mégis, kinek-kinek a magáé. Remélem, azért jól szórakoztatok, velem együtt :). Ha úgy találjátok, hogy cukorszirupos tinisztori, akkor pedig elnézést, hogy ilyenekkel zaklattalak titeket.

 

 
388 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr361555703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gande 2009.12.02. 17:48:46

@Bukowszky:

ennél már csak az a durvább, amit egy ismerősöm mesélt: szórakozó helyen dumál egy csajszival, kérdezi hogy meghívhatja-e egy italra. közli a leányzó, hogy köszi nem azért beszélget vele ő is ki tudja fizetni, de ha nagyon akarja, akkor iszik egy jägert. a srác kifizeti. dumcsi folyt, a csajszi nagyon odateszi magát, simogatja az alkarját. kb. 15 perc után szájra puszi és a kérdés, hogy ott ül még a két barátnője, fizessen nekik is egy-egy jägert. a válasz nemleges volt, a csajszi próbálkozott még 2x, aztán ennyi.

Igazság Atyja 2009.12.02. 17:50:51

@ongirl: A tiéd csak ebihal ehhez képest, hiszen a te esetedben próbált fizetni a fazon, csak nem tudott. Persze ettől még idióta, hiszen előrelátó férfi nem hív meg nőt úgy sehová, hogy nincs minden címletű bankjegyből a pénztárcájában legalább egy. Viszont nem kerültél volna ilyen helyzetbe, ha nálad van megfelelő mennyiségű, különböző címletű készpénz. Magyarul ehhez a bohóckodáshoz mindketten ugyanannyira kellettetek, akárcsak az a vendéglátóegység, ahol nem tudnak felváltani egy nyomorult húszezrest.

gande 2009.12.02. 17:53:37

@boss888:

én nagyvonalú vagyok. nem sört, hanem pezsgőt a barátaimnak. egy kis pezsgő és 17 pohár. :D:D:D

indapasssucks 2009.12.02. 18:13:42

A szabály zsír egyszerű. A pasi fizet. Mindaddig, míg a csaj az alábbi jelzések valamelyikét nem küldi:
A/ ő is akar fizetni.
B/ kifejti, hogy szerinte ez így természetes.

Ekkor az alábbiakat kell figyelembe venni:
A1/ emancipált -> ez normális dolog, nem akar függni -> ok
A2/ nem akarja, hogy azt hidd, hogy a csaja/tulajdona vagy -> EOF

B1/ így nevelték, a nő alárendelt. Ha jól tud szopni -> ok
B2/ anyagias ribanc -> fogyóeszköz, ha megnőtt az étvágya egy újabb modellre kell cserélni automatikusan -> EOF (csak szopatni, mert még a végén bevállal egy gyereket, csak hogy medencés családi házban élhessen, aztán magyarázhatod majd a fiadnak sörözés közben, hogy 'fiam, az anyád tényleg egy ribanc' :)

csillag× 2009.12.02. 19:32:38

Fúú..látom, mindenki elkotródott :P :)

@orient: jaj, nem-nem. Lehet, rosszul fejeztem ki magam, de én sem úgy értettem, h azért fizessen a srác,mert a csaj csóró.
Amúgy ha ez az udvariasság régimódiság,hát akkor énis maradi vagyok.
Egyébként én abban a kategóriába tartozom, h kicsit zavarban vagyok, ha helyettem fizetnek. :$ Ez olyan mintha ...(nem is találok rá megfelelő szót)...olyan mintha elkötelezném magam...szóval, mintha tartoznék akkor neki.
Jobban szeretek első randin/találkán inkább sétálni, várost nézni :)...stb..
De ha nagyon nem tudok mit tenni, akkor egy nem drága helyre beülni.... :)

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): öhm...hát többen céloztak rá, h bajok vannak az értési képességeimmel :$

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.02. 20:39:35

@csillag×: Óóó értem, de én kifejezetten a jog(nem) értési képességedre céloztam :)

Tamy 2009.12.02. 20:57:42

@Igazság Atyja: Nah kíváncsi vagyok, kire tippeltél :), én írtam :)

Látom, nem kaptam oltást (nem sokat :P), viszont többen normálisnak és szimpatikusan tituláltak, ez kedves :D.

Én is mondhatni régimódi vagyok. Kapcsolatban oké a fele-fele, de randin nem :). Kapcsolatban volt már, hogy hajlandó voltam mindent fizetni. Randin, moziba pl a jegyet általában a srác veszi, én a popcorn, kólát. Eredetileg a pénzt is erre kaptam...

csillag× 2009.12.02. 20:57:56

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): hogy veled mindig komment kavarodásba kerülök :P Nem tudom mi lehet az oka :))Áhh...de nem hiszem, h velem van a baj :D

Erásss 2009.12.02. 21:02:07

@Tamy:
Ez így van.Kapcsolatban fele-fele,de randin a fiú fizet.Ő hív meg,így illik...!

csillag× 2009.12.02. 21:03:17

@Tamy: Neeeeeeeeeeeee..mér jelentkeztél?? :( .... :D

Na, akkor gondolkodjunk :P Valaki jogban naggyon jártas egyénre szert tennék :) Ellenszolgáltatásban megegyezhetünk :P

Tamy 2009.12.02. 21:07:19

@csillag×: :S Nem tudtam h nem szabad...:(

Igazság Atyja 2009.12.02. 21:10:43

@Tamy: Missy88-ra tippeltem - ezek szerint mellélőttem. Stimmelt a kor, az igényes megfogalmazás és hogy rendszeresen olvasod a blogot te is. Jól jártál el mindkét esetben, oltásra ezért nem volt semmi szükség. A mozijegyes fickó beszólása nálam is nagyot ütött, egy igazi sokkoló szívtipróról lehet szó. :)

@csillag×: Nagyszerű híreim vannak! Mivel megnyerted a fogadást, a vendéged leszek egy szolid kis ebédre. Vegyes gyümölcsleves, roston sült pulykamell héjában főtt burgonyával, francia salátával, desszertként pedig egy kis fetucchi. Az ezt követő borozgatás során ecsetelem, milyen előnyökkel kecsegtetnek a trükkös fogadások. ;)

csillag× 2009.12.02. 21:15:59

@Tamy: :D :D áh, semmi gond :))))) :P Viszont látszik, h jobban ráérzek a dolgokra mint a kedves Atya :P

@Igazság Atyja: Látom cserben hagyott a női megérzésed :D
héé....de arról nem volt szó, h még a menüt is megszabod!!!! :D (fúú, lehet, h a jogi könyvek helyett keresek valami éttermet, ahol legyártják nekem ezeket.. :P és így könnyebben megúszom, mint a jogi procedúrával)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.02. 21:37:24

@csillag×: komment kavarodásba? mindig? :) nem is velem van a baj:) Előbb az ellenszolgáltatás :P

Igazság Atyja 2009.12.02. 21:40:21

@csillag×: A joggal itt egyébként sem mennél semmire: ebben a sportszerű, nagy nyilvánosság előtt megkötött, minden részletet precízen rögzítő fogadásban még egy sztárügyvéd sem találna hibát. Lehet, hogy a legkönnyebben úgy úszod meg, ha megtanulod elkészíteni ezeket a finomságokat. ;)

csillag× 2009.12.02. 21:50:50

@Igazság Atyja: de te nem is ráztál velem kezet (*aranyosan pislog-pislog*) :$ :)

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): nah, akkor ezt most meg lehet oldani főzés nélkül v nem?:P

Nikica21 2009.12.02. 21:58:34

Mindenkinek jó estét kívánok!
Van valaki a fedélzeten?:D

csillag× 2009.12.02. 22:00:31

@Igazság Atyja: na,de akkor lássuk, ha minden kötél szakad : gyümi leves: hm..jó választás :)
pulykamell: nyam...finom... :)
krumli: elmegy..
franciasali: fújj!
fetumizé: nah ez gógli..:) Vagy megkérem @boss888: -t rakjon ide pár szót a a tudatalattiából :D
Nah a bor meg kifejezetten jól fog jönni abban a lelkiállapotban... :S :P

Nikica21 2009.12.02. 22:03:49

@csillag×: bocsi @Igazság Atyja, de abban igaza van csillagnak, hogy nem ráztál vele kezet na és senki nem vágta át...!:)
De szerintem menjetek el ebédelni és mindenki fizesse a magáét!:DDD

csillag× 2009.12.02. 22:04:06

@Nikica21: én vagyok...és asszem kezdek tengeri beteg lenni :S :D

Nikica21 2009.12.02. 22:08:38

@csillag×: lehet a pecázástól jobban lennél és a még kifognál egy halacskát is...lehetne az az ebéd!:D

csillag× 2009.12.02. 22:13:11

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): hogy jön ide a fűts meg a fűzés? :P
@Nikica21: lehet, h a végén még egy aranyhalacskára bukkanok...hm..három kívánság.. :)))
Vagy a másik verzió, h körbesétálok, és lehet, h egy jóképű matrózfiúra bukkanok..... :))))

Nikica21 2009.12.02. 22:15:17

@csillag×: a matrózfiú valószínűbb is és jobban is hangzik!:D

csillag× 2009.12.02. 22:20:12

@Nikica21: asszem be kell lesnem a kabinokba :$ Itt a fent a fedélzeten csak te vagy :))

Nikica21 2009.12.02. 22:24:05

@csillag×: oh...vigyázz mert szégyelősek a matróz fiúkák így fél mesztelenül!:D

csillag× 2009.12.02. 22:28:35

@Nikica21: héééé, te azt honnan tod, h félmeztelenek? :D és hogy "fél"? alul v felül semmi?:D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.02. 22:29:41

@csillag×: Hát a főztöddel megfűzöd, aztán hálából befűt neked :P

@Nikica21: Nana! :)

Nikica21 2009.12.02. 22:31:19

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Nana???
@csillag×: Mivel, hogy ha az én kabinomban vannak akkor látom őket, hacsak nem bekötötték a szemem...szerintem most még csak felül mesztelenek!:D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.02. 22:39:19

@Nikica21: Igen nana, semmiféle halat nem eszünk:)
@csillag×: Majd fogsz :P

Nikica21 2009.12.02. 22:53:33

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Hát én sok halat nem igazán...mivel nem vagyok oda érte valami nagyon!:)

csillag× 2009.12.02. 22:59:02

@Nikica21: akkor lécci egyet (kettőt) irányíts át hozzám :)) De valami "jófélét" :D

Nikica21 2009.12.02. 23:04:41

@csillag×: Milyent szeretnél...szőkét, barnát, fesketét...magasat, alacsonyat, közepeset...?:D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.02. 23:06:52

@csillag×: Én jobb vagyok, mint a bor :P
@Nikica21: Most megsértődjek?:)

Nikica21 2009.12.02. 23:12:27

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): attól, mert nem szeretem annyira a hal ízét még nem kell magadra venned!:)

csillag× 2009.12.02. 23:25:03

@Nikica21: oké:) ez a sorrend megfelelő :P:D
@savanyú a narancs ( Villanyfényes): nah, de kérem! Hova akar kilyukadni?

Nikica21 2009.12.02. 23:25:14

Azt hiszem én lefekszem....!
Aludjatok jól...álmodjatok szépeket,
Jóéjt gyerekek!
:)

csillag× 2009.12.02. 23:27:56

@Nikica21: én még tanulok egy picit, de neked joccakát:)

Girgesz 2009.12.03. 07:47:49

@csillag×: ellenszolgáltatásként meghívod egy ebédre?Szerintem Atya kapható rá :D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.03. 08:44:25

@Nikica21: Vagyis az én ízemet szeretnéd, rendben :)

@csillag×: Én? Sehova, és titok:P

orient 2009.12.03. 10:30:38

@csillag×: ok ez az indok ami tök normális. Sokszor én is láttam valaki kínosan érzi(lekötelezve) magát ez miatt. Ami jogos és érthető. Érdekes a feleségem az elején amíg semmi komoly sem volt nem engedett fizetni semmit és éreztem azért mert nem volt benne biztos mit akar és nem akarta lekötelezve érezni magát. Aztán máshogy alakúltak a dolgok :))))

csillag× 2009.12.03. 21:07:30

@Girgesz: bár, ha én csinálok neki kaját, akkor lehet, h nem köszöni meg :D Vagy rögtön meg is bánja, h kikezdett velem :P

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): nah most sehova vagy titok?

@orient: :)

Nikica21 2009.12.03. 21:50:20

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Hol írtam azt, hogy a Te ízedet szeretném?:)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.03. 22:08:13

@csillag×: Mindkettő, de inkább titok:)
@Nikica21: Kikövetkeztettem:)

csillag× 2009.12.03. 22:09:22

@Nikica21: fújj!!! :d Ti miről beszéltek??? én asszem kilépek ebből a szobából:P vagy leugrom erről a fedélzetről:)) Úszom egyet :D

Nikica21 2009.12.03. 22:30:43

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): rosszul következtetted! Én nem rólad, hanem a hal ízéről bezséltem...amit ráadásul nem is szeretek!

Nikica21 2009.12.03. 22:31:57

@csillag×: Vááárj én is szeretek úszni nagyon!:) Ugrok én is!:D

csillag× 2009.12.03. 22:48:36

@Nikica21: hozd a kabinodból a srácokat is !! :D

Nikica21 2009.12.03. 23:01:53

@csillag×: okés okés...megbeszéltük!:D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.03. 23:08:54

@Nikica21: CSak némelyikét nem szereted:) Sosem következtetek rosszul:)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.03. 23:39:13

@Nikica21: Az esetek nagyon nagy részében igen. Ez nem is szokott tetszeni a nőknek:)

Nikica21 2009.12.03. 23:48:51

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Néha kicsit idegesítő, mikor mindent a saját szájad ízére formálsz!

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.04. 14:05:05

@Nikica21: Ez azért van, mert finom a szám íze, és így neked is nagy élmény, amikor megkóstolod:)

csillag× 2009.12.04. 16:00:24

fújj ti mit gusztustalankodtok??? :P

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.04. 20:01:07

@csillag×: Talán irigy vagy csillag csücsöri kisgádzsi?:P

csillag× 2009.12.04. 21:04:23

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): szeretem a halat...minden héten tuti elpusztul miattam egy :$ DE nem a szopós fajtából.... :S

csillag× 2009.12.04. 22:06:40

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): mivel kapásból, nagy ívben elkerülöm!!

csillag× 2009.12.05. 12:09:21

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): de intenzív..tartalmas beszélgetést folytatunk :D

Nikica21 2009.12.05. 15:51:55

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Nem éreztem a szád ízét...ha meg ha íze van az nekem valahogy nem vonzó!

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.05. 18:08:37

@Nikica21: Az már a te bajod. Engem sosem zavart, ha a nő szájának mentol, vagy lobello íze volt...

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.05. 18:38:48

@Nikica21: Az már a te bajod. Engem sose zavart, ha mentol vagy lobello ízű a nő szája.

csillag× 2009.12.05. 19:00:42

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): de gondolom a szájfénytől te sem vagy oda. :) "fúj..ragad" pasireakció :))

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.05. 20:34:31

@csillag×: Mert mintha a női reakció más lenne : "fúj...ragad, nyúlik, összekensz, te disznó!" :P

Nikica21 2009.12.05. 20:52:38

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Az én szám íze vagy gyümis vagy csokis!:D
De hal ízt nem bírnék!

csillag× 2009.12.05. 21:25:15

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): hát disznót nem is engedek olyan közelségbe.... :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.05. 22:02:48

@csillag×: Persze, hogy nem, mert előtte mind aranyos amorozó, aztán évek múltán meg egy lusta disznó:) De a lényeg, h nem engedsz:)

@Nikica21: Csoki ízű hal?:)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.07. 16:49:15

@Nikica21: Miért lenne furcsa?:)

@csillag×: Honnan veszed, hogy nem voltam: Pláne, hogy nem leszek?

csillag× 2009.12.07. 19:03:37

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): mert sztem te soha nem voltál, nem avgy és nem is leszel finom :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.08. 13:48:43

@csillag×: Dehogynem, én mindig is az voltam, vagyok, és leszek:P Viszont nem adom ki a nőket, akik ezt megerősítenék:)

@Nikica21: Nem vagyok Lila! :)

csillag× 2009.12.08. 17:18:57

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): énsem adnám ki a helyedben....félnék, h nem egyezne a véleményünk.. :)

Glg 2009.12.10. 10:06:29

ez vicces volt :D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.10. 11:26:53

@Nikica21: De, ha ráborul egy üveg cékla?:)

@csillag×: Mivel neked véleményed van, ők pedig tényeket közölnének- tényleg nem egyezne :D

csillag× 2009.12.10. 15:24:45

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): de a tiéd sem az övékkel :)

Jézus !! mikről beszéltek itt??? céklás csoki??

Nikica21 2009.12.10. 20:58:43

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Fújj....az már nem izlene...nem kérek céklás csokit!:D Végre van olyan csoki ami nem izlene!:D

csillag× 2009.12.10. 21:11:34

Mondjuk én a céklát imádom :)meg a csokit sem vetem meg. De együtt a kettő :D Bár már csokiól is nagyon válogatós vagyok :) Pl. soha nem tudom megérteni, h a snikers -t h lehet szeretni? :))karamell :S mogyi :S csoki :S meg az a habos izé közte....áááá ... fuj :D bár ennek öcsim csak örül, mert akkor ő kapja a részem :P

Nikica21 2009.12.10. 21:20:19

@csillag×: Én nem igazán vagyok oda a cékláért!:D Viszont a snikers-t szeretem...a tibi csokikat nem!:)

csillag× 2009.12.10. 21:47:51

@Nikica21: tibi nekem sem jön be :P ..ezzel egyetértek. De én inkább a marcipános, kókuszos, alkoholos csokikat preferálom :) Persze ezekből sem az utánzatokat...főleg a kókuszosokból :S Azoknak mennyire mű ízük van :S Bounty, ő labdába rúg nálam.. és:D mániám, h levetkőztetem :D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.10. 21:53:51

@csillag×: Háhá kisanyám itt én vagyok előnyben, mivel ismerem őket, te maximum a sajátodén kívűl barátnőid véleményét visszhangozhatod:P
A snickers igenis finom:) De asszem Bounty szeretnék lenni :D

Nikica21 2009.12.10. 21:54:10

@csillag×: Én a milkát milkával enném! De a bounty-t is szeressem...!:D

csillag× 2009.12.10. 22:24:45

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): nem vagyok az anyád!! értve vagyok? :P amúyg meg honnan tod, h sikerült jól kiismerned a csajokat????
Nah most itt ráz a nevetés a gép előtt :))))) Az előbb elfelejtettem beleírni, h így vagyok a rudival is :)) Drága túró rudolf :P amiből pesrze a piros pöttyös az igazi :) Nekem ez vlami berögzött izém.. :)) Meg, h ha pogácsát eszek, akkor pedig először lefejezem.....nem tom miért, de a sajtjával kezdem :))
Rudi, bounty meztelenől, pogi fejnélkül az igazi :D:D:D:D:D:D

Nikica21 2009.12.10. 22:45:33

@csillag×: Én is szeretem a túró rudit, de annyira nem vagyok oda érte...néha néha...kinder bueno???

csillag× 2009.12.10. 22:49:39

@Nikica21: annyira nem tud meghatni...:)) ot is a mogyoróval van a bajom :D Nem vagyok kibékülve a mogyorókkal :D:P

Nikica21 2009.12.10. 23:11:39

@csillag×: Hát ízlések és pofonok! Én szeretem a mogyorót!:)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.11. 12:00:49

@csillag×: Nem azt mondtam, hogy kiismernem sikerül, nem is szándékom. Rudolf is lennék, viszont pogácsa nem, egyik fejemet se harapják le :P
süti beállítások módosítása