Nem akartam hazudni neki

2009. december 11. 07:13 - csajokespasik

„Zokogva vágtam át a fővároson, párszor csak centiken múlott az életem.” A fiúnak az őszinteség lett a veszte, pedig ő tiszta lapokkal akart játszani, mégis a bank vitt mindent. A munkahelyén ismerkedik meg álmai nőjével, ám a hölgy foglalt. De amint felszabadul, összejönnek, és visszakézből mennek is szét mindjárt, pedig egyik félnek sem volt oka rá. Egy nagyon ellentmondásos történet következik, melyből kiderül, hogy a boldogságnak néha mi vagyunk a legnagyobb akadálya.

 

Sziasztok! Eléggé kusza a történet, igazából egyes elemeit én sem nagyon látom át, ezért csak feltételezéssel tudom kitölteni az űröket. A történet két évvel ezelőtt kezdődött. A főiskolát otthagytam, és elmentem egy vállalathoz dolgozni. Ott megismertem egy lányt, aki a munkatársam volt. Napi nyolc órákat voltunk együtt, több időt töltöttem vele, mint az akkori barátnőmmel. Két hónap után esett le számomra, hogy a lánynak - Áginak - barátja van, méghozzá az a srác, aki szintén ott dolgozik. Nem látszódott semmi rajtuk, pedig akkor már évek óta együtt voltak, eljegyzés is megesett már. De mintha két idegen lenne.

Szóval, van ez a lány, aki azonnal megbolondított a gyönyörű szemeivel, az éles eszével, a csodás kisugárzásával. Mivel tudtam, hogy nem lehet köztünk soha semmi, megpróbáltam kihozni a maximumot a barátságból, és sokat nevettem vele, segítettem a munkájában. Egy napon aztán bejelentette, hogy szétmentek Gáborral, a pasijával. Két szék közé kerültem, ugyanis a srác engem kért meg, puhatoljam ki a lánynál, hogyan lehetne visszamenni, miközben a lányt már valaki "elvitte". Nem volt mit tenni, maradtam mindkettő barátja, de a helyzetem rosszabb volt, mint annak előtte. Aztán teltek a hónapok, és Ági újra szabad lett. Akkor képes lettem volna szakítani akkori barátnőmmel, hogy összejöhessek a lánnyal, de a sors arcon köpött: a két kolléga újra egymásra talált. Végleg elveszettnek éreztem a helyzetet, és immáron lemondtam mindenről. Teltek a hónapok, s lassan egy újabb év ment el, mikor elhatároztam, visszatérek a főiskolára. Szeptemberben leszámoltam a céggel, és magam mögött hagytam minden emléket. Legalábbis azt hittem.

Szeptember közepe táján hívtak bentről: céges bulit tartanak, menjek el én is. Nem volt okom nemet mondani, elmentem. Találkoztam megint a lánnyal, és minden, amit elraktároztam magamban a hónapok alatt, hirtelen feljött bennem. Féltem, ha sokat iszom, elmondom neki, mit éreztem... illetve, érzek iránta. Így hát az este kellemes kínban telt el. Pár napra rá beszélgettünk msn-en. A lány elmondta, nem bírja tovább Gábort, és végleg ott akarja hagyni. Bíztattam rá, hogy ez az, bátran, lépjen ki a kapcsolatból, ha boldogtalan. Akkor elmondta, hogy volt egy fiú, aki iránt érzett valamit, de azt elfojtotta magában, hisz a fiú nem adott semmi jelet. Unszoltam, hogy keresse meg a fiút, és próbálja meg, mit veszíthet. Hát... én voltam az a fiú.

Ültem ott és olvastam, hogy fél éve nem bírt rám nézni anélkül, hogy ne húzódott volna össze a gyomra, ha a nevem szóba került, megremegett a keze. Szerelmes volt, először érzett ilyet eddig az életében. Vallomása megadta a lökést számomra, hogy kilépjek én is a 2,5 éve tartó, „hol jó, hol rossz” - kapcsolatomból. (Ide kívánkozik a melléktény, hogy amíg dolgoztam, elég sok lánnyal megismerkedtem, kvázi kerestem azt, akivel boldog lehetek. Sokszor azt hittem, szerelmes vagyok, és ilyenkor mindig Áginak, mint barátnak újságoltam el, hogy most talán megtaláltam azt, akivel boldog lehetek, ha már akkori barátnőmmel nem. Egy ilyen lány volt Anita is. Mindketten szakítottunk a párunkkal, Ági 6 évet hagyott hátra, én "csak" 2,5 évet.

Csodás október köszöntött ránk. Minden nap képes voltam mosolyogni, örültem az életnek, minden sínen volt. Boldog voltam, és Ági is annak tűnt. Születésnapomra sálat kötött, pedig nem tanult előtte kötni, de csak értem megcsinálta. Aztán a vonat október végén jött, Anita képében. Felhívott egy délelőtt, hogy a hennát, amit megbeszéltünk hónapokkal ezelőtt, azt csináljam meg neki. Nem volt okom nemet mondani, de féltem, hogy Áginak rosszul fog esni. Anita akkor már csak barát számba ment nálam, holott szeptemberben meg voltam győződve, ő kell nekem. Ezt nem átallottam akkor még a munkahelyen Áginak is elújságolni. Szóval elmentem a lányhoz, de hívtam a barátnőmet, hogy hová készülök menni, de nem vette fel a telefont. Éjszakás műszakban volt, aludt.

Többször is próbáltam, hogy meg tudjuk beszélni, de a telefon csak csörgött, nem vette fel. Végül is elértem Anitához, és épp hennázás közben szólat meg a telefon. Felvettem, és azonnal rögtön elmondtam nyíltan és őszintén, hogy hol vagyok, mit csinálok. Nem akartam, hogy mástól tudja meg, nem akartam hazudni, őszinte voltam Ágihoz. Aznap még semmi rosszra nem számítottam. Aznap este még beszéltünk, biztosítottam a szeretetemről, és hogy vele leszek gondolatban, tartson ki. Aznap reggel sms hangjára ébredtem. Megírta, miért nem jön el aznap hozzám, hogy együtt legyünk. És ne írjak, ne hívjam, mert nem fogja felvenni. Rosszat sejtve botorkáltam a főiskolámhoz, hogy internethez jutva el tudjam olvasni a leveleim. Összetörtem. A levelében bizalom teszt-elbukásáról írt, és hogy sejtette, ő csak Anita-pótlék a számomra. Nem képes bízni a szavamban, és javasolta, hogy más lányoknak próbáljam meg beadni azt, amit neki akartam. Végső érve: az ember nem változik, és ez érződött a viselkedésemen. Szerinte én az a fajta ember vagyok, aki csapodár, akit csak ideig-óráig köt le a nő, és már megy is tovább. Ő félti az érzéseit ettől.

Zokogva vágtam át a fővároson, párszor az életem centiken múlott. Hazafelé tartottam a buszon, írtam neki az sms-eket, hogy bocsásson meg, mit vétettem, amiért ezt érdemlem...? Hogy nem akarok nélküle élni, hiszen oly régóta ő nekem az igazi nő, akire vágyom. A péntekem így telt. Kérdések válaszok nélkül.... szombaton már kissé higgadtabban láttam a dolgokat, képes lettem volna elfogadni az ítéletét. Akkor beszéltünk msn-en. Amikor múlt időben beszéltem kettőnkről akkor elmondta, ő nem tud még így gondolni ránk; neki ez még annyira kusza. Időt kért, hogy átgondolhassa. Kedden vette fel a telefont, csütörtök óta először, és két órán át beszélgettünk. Feloldódott minden félelmem, újra jókedvű voltam, még ha csak addig is. És érezni lehetett, ő is megkönnyebbült a hangomtól. Akkor azt mondta, ha most kéne döntenie, akkor miért is ne folytassuk, de ezen még gondolkoznia kell. Teltek a napok, bennem pedig nőtt a remény, egészen péntekig. Akkor bejelentette: nem megy neki. Bizalom nélkül nem. Nem adtam neki sohasem okot, hogy elveszítse bennem a bizalmát, őszinte voltam hozzá az első perctől az utolsóig. Csütörtökre beszéltünk meg találkozót, amikor a személyes tárgyak visszakerülnek a tulajdonoshoz. A csütörtök maga a pokol volt számomra. Mosolygott, próbált vigasztalni, hogy nem halt meg senki, és soha nem lehet tudni; lehet, még összejövünk. Próbáltam a lelkére hatni ott is, bizonygattam a szeretetem, de mindhiába. A búcsúölelést elutasította. Azt mondta: találkozunk úgyis még.

Egy héttel később kerestem újból, baráti kávézásra. Elutasító válasz: Miért? Mi értelme lenne? Mikor mondtam neki, hogy megígérte, hogy fogunk találkozni, a válasza ennyi volt: hazudni szoktam. A szemembe hazudott, nem tudott őszinte lenni. A dolgot nem hagytam annyiban, ezért elhatároztam: meglepem. A meglepetés sikerült, és jó volt látnom rajta, hogy nem tudja palástolni a jókedvét, a jelenlétemben, ami nekem köszönhető. Két év alatt, amíg kollégák voltunk, számtalanszor tapasztaltam részéről ezt a zavarodott mosolygást és fejrázós nevetést. Tudom mit jelent nála. A remény szikrája fellobbant bennem ismét, de nem ragaszkodom a dologhoz oly görcsösen már. Az élet viszont a legjobb dramaturg. Mikor csoporttársaimnak egy pár korsó mellett elmondtam ezt a történetet, nem sejtettem, hogy a közös jövőnk tönkretevője egy asztalnál ül velem. A srác ért némiképp a hacker-programokhoz, és öncélúan, pusztán azért, hogy számomra nyomozzon, megpróbált bejutni a lány e-mail programjába. Azt gyanította ugyanis, a lány azért dobott így, mert közben van valakije. Az eredmény kudarcba fulladt, mert a biztonsági rendszeren fennakadt, de Ági se fért hozzá a leveleihez egy ideig (azt hiszem 24 óra). Amint értesültem a dologról írtam Áginak, hogy mi van és miért van. De ahelyett, hogy egyszerűen tudomásul vette volna, máris engem támadott a dologgal, hogy biztos én csináltam ezt, hogy a megmentő szerepében tetszelegve visszahízelegjem magam. Akkor mondtam neki telefonba, ami szerintem már napok óta bennem volt, tudat alatt: Ági, én nem akarok tőled már semmit. Néha-néha még elszomorít, hogy a csoda, ami nekem Ági volt, sok ilyen kis banánhéjon elcsúszott, és hogy a szeretete irántam nem volt olyan erős, mint az enyém iránta; de próbálok a jövőbe tekinteni, és bízni abban, találni fogok egy hozzá hasonló lányt, akibe talán szerelmes lehetek. Hát, ennyi lett volna, remélem nem sikeredett kuszára, és nem adtátok fel a felénél.

 

 
294 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr961579549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Igazság Atyja 2009.12.11. 12:51:20

@Girgesz: Arra célzol, hogy azok mindig megpróbálnak odébb röppenni, míg a köztériek ritkán ellenkeznek? :)

Girgesz 2009.12.11. 12:54:35

@Igazság Atyja: hát...akár erre is gondolhattam volna :D

blah 2009.12.11. 12:59:40

@Girgesz: tőlem a tököt hívhatod nagy sárga uborkának, nem ez a lényeg, hanem, hogy mi miért van.
@Lobelt: köszönöm! Na akkor az én műszakom itt le is járt :)

alumi 2009.12.11. 13:01:12

@Igazság Atyja: fasza végkövetkeztetés vót..:)

@Girgesz: tetovál! nem hennázik..:)

Stupidella 2009.12.11. 13:02:53

@Lobelt: @kóristalány: valamiért nem tapasztalom ezt az életrevalóságot meg jogismeretet a hozzánk járó 18-22 éves korosztálynál. A legtöbbjük az anyukájukat kéri meg, hogy telefonáljon meg ügyintézzen helyettük. Egy kérvényt is csak tollbamondással tudnak összehozni, ha csak elmondom nekik, mit írjanak bele, maguktól nem tudják megfogalmazni, összerakni. Sokszor ha nem szólok, hogy ezt vagy azt igénybe tudnák venni, csak utána kell menniük, akkor semmi se történik.

Vagy csak akkor életrevalók, ha buli van? :)

Girgesz 2009.12.11. 13:06:11

@blah: Tőlem meg hívhatod a csivavát fajkutyának, az akkor is csak egy divatpatkány...

(Azon gondolkoztál már, hogy nem biztos, hogy mindig és mindenben neked van igazad?)

alumi 2009.12.11. 13:06:24

na pajtikák pénteki móka következik!

A kérdés:

hány dudát számoltok össze az alábbi oldalon?

www.borsonline.hu/

*magyar színvonal 2009. év vége*

kóristalány 2009.12.11. 13:11:04

@Stupidella: Teljesen igazad van, én nem is erre gondoltam az előbb. A múltkoriban az iskolában fültanúja voltam, amint az egyik hatodikos gyerek azt mondta a tanárnak, megsértette az emberi jogait azzal, hogy letöröltette vele a táblát, amit összefirkált, és hogy az apja ügyvéd, és be fogja perelni. Azt hittem lehidalok.

Kósza 2009.12.11. 13:12:51

@primu: vótam, de mán visszajöttem :)

Igazság Atyja 2009.12.11. 13:12:52

@primu: Én csak hármat, mert egyet eltakar egy szerencsétlenül elhelyezett piros karikás 18-as. Viszont ez a cím: "Sztriptíztáncosnő zaklatta a szexista Benkőt", ez tetszik. Ahhoz, hogy ilyen zaklatások érjék az embert, csak szexistának, vagy Benkőnek is kell lenni? :)

Rebelde 2009.12.11. 13:17:36

@primu:

hát én olyan najív vagyok, hogy autódudára gondoltam

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.11. 13:18:04

@kóristalány: hihihihihi...*jajderöhögök*. El is képzeltem, hogy apuka valóban perre viszi a dolgot, a bírák is röhögnek egy jót legalább.:-)

kóristalány 2009.12.11. 13:18:35

@Igazság Atyja: legyél szexista, de könyörgöm ne legyél Benkő, abból is sok
kezd az az érzésem lenni, hogy a benkő a bunkó finomkodó megfogalmazása lásd: zsemle-zsömle :D
(bocs mindenkitől akit szerencsétlenségére így hívnak)

Lobelt 2009.12.11. 13:21:43

@Stupidella: Miért gondolom azt, hogy egyetemen dolgozol TO-n? ;)

Lobelt 2009.12.11. 13:24:36

@primu: Köszönöm, köszönöm! Ma este nem tudtam volna nézni se a Fókuszt, se az Aktívot, de gy most már hozzásegítettél a mai médiacsöcshöz. Köszönöm Primu!

Igazság Atyja 2009.12.11. 13:24:48

Szerintem ezt akarta linkelni, csak a blogmotor lenyelte a cím második részét:
www.borsonline.hu/girl.php?op&kid=2009-12-02&id=1007&page=1
Na, itt már lehet összeadni meg szorozni. :)

csillag× 2009.12.11. 13:24:55

@Lobelt: nekem is rögtön ez ugrott be :D

Stupidella 2009.12.11. 13:25:52

@kóristalány: ja igen, az ilyen esetek is léteznek. :)

@Lobelt: talán mert... így is van? :)

alumi 2009.12.11. 13:27:12

@Lobelt: igazán nincs mit. én odafigyelek a pasik lelkivilágára. most, hogy megvan a nirvána, a küldetés teljesítve.:)

alumi 2009.12.11. 13:28:12

@Igazság Atyja: elveszed a szórakozásomat.:(

@Kósza: nem rossz.:)

Igazság Atyja 2009.12.11. 13:29:38

@primu: Legalább már tudod, én mit éreztem, mikor egyesek rájöttek, hogy nem én vagyok a posztoló. :)

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.11. 13:30:34

@primu: nem tudom, mert a "playmate-ből lemezlovassá vált modell" megfogalmazás láttán gyakorlatilag padlóra küldött a húúúazannya-életérzés.:-)

Kósza 2009.12.11. 13:32:47

@tarquin - péntekgyűlölő: elirigyelted a karrierjét, mi? Amúgy miért vagy Te péntekgyűlölő?

Lobelt 2009.12.11. 13:35:11

@Stupidella: és hol? Elég a város, nem kell az egyetem vagy a kar :D

alumi 2009.12.11. 13:50:42

@tarquin - péntekgyűlölő: hát igen. ez a valami, nem a 8 órás munkanapok!
lehet, hogy nekem is ki kéne pakolnom a melleimet a dj pultra? attól sikeres lennék? vagy nem?

@Igazság Atyja: ehh, de gonosz vagy!:)))

Lobelt 2009.12.11. 13:56:29

MEGSZAKÍTJUK ADÁSUNKAT! 2010 MÁJUS 14-ÉN METALLICA KONCERT A PUSKÁS FERENC STADIONBAN! :):):):):):) YEAH!

naplo-online.hu/koktel/20091211_metallica_budapest

Igazság Atyja 2009.12.11. 13:59:45

@tarquin - péntekgyűlölő: Hosszúkás hengerekről átváltott a széles-laposakra. Az újítani tudás a siker titka. :)

Ha nem zaklatnának visszautasíthatatlan ajánlatokkal buja milfek a fészbúkon, bővebben hozzászólnék a pszichológia témához is.
Így legyen elegendő csak ennyi: az a tuti, ha nem csak a másik reakcióit, de a motivációt is megismered! Na mit szóltok hozzá. :)

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.11. 14:01:09

@Kósza: nem, tisztában vagyok azzal, hogy a mai világban csak az ész és a belső értékek segítségével lehet boldogulni.:-)// A péntek nem az én napom, ilyenkor a vicceskedvű úristen mindig megmutatja, hol a helyem.

@primu: ugyan, kérlek, a sikerhez elég a pozitív hozzáállás és a kisugárzás, mint az köztudott.:-) A dekoltázs nem számít.:-)

Kósza 2009.12.11. 14:03:44

@tarquin - péntekgyűlölő: vicceskedvű úristen,.... mindent nekem sem kell értenem.
A dekoltázs valóban nem számít, ha elég mély! :)

Kósza 2009.12.11. 14:07:07

@tarquin - péntekgyűlölő: minden pénteket utálsz, vagy csak minden másodikat?

alumi 2009.12.11. 14:09:31

@tarquin - péntekgyűlölő: nem is a dekoltázst raknám ki!

hanem ami körbevonja.:D

Igazság Atyja 2009.12.11. 14:14:13

Szóljatok, ha számolni kell.
Minden Ilyen Lehetőség Felbecsülhetetlen :)

@Lobelt: Lehet tudni, hogy a mostani koncertrepertoárban milyen arányban vannak jelen régi és új számok? Ezzel nem leszek népszerű, de a Load óta nem érdekel a Metallica munkássága.

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.11. 14:19:45

@Kósza: számszerűsíteni nem tudom, de általában úgy alakul, hogy mindegyiket.:-(

@primu: :DD

@Igazság Atyja: azért mégsem olyan formabontó típus a lelkem.:-)
A másik motivációinak megismerése talán a legfontosabb, és egyben a legnehezebb, a reakciói pusztán iránytűk.

Lobelt 2009.12.11. 14:20:54

@Igazság Atyja: Az arányról nem tudok, de sok régi nagy számot játszanak, ezt tudom. Azt még a cikk is írta, hogy sok régi szám is felcsendül. Lehet, hogy ebben a hónapban csak párizsit eszek, de akkor is ott leszek jövő májusban, ráadásul valahol a színpad előtti részen garázdálkodok majd: Circle of Death!!! :D :D :D

Kósza 2009.12.11. 14:22:58

@tarquin - péntekgyűlölő: végképp nem értem, és ez felkeltette az érdeklődésemet! :)

alumi 2009.12.11. 14:40:42

@Igazság Atyja: @Lobelt:

hát, ha már koncert, én inkább a Rammsteinre mennék ki.

Igazság Atyja 2009.12.11. 14:41:17

@tarquin - péntekgyűlölő: Főleg ha tényleges motivációit - melyek főleg a szemrevaló dekoltázsok feltérképezésére irányulnak - sumák reakciókkal leplezi. :)

@Lobelt: Én is jövök, még ha le is kell mondani a kaviárról miatta. Úgyis utálom. :)

@primu: Mi vonja körbe? Érdeklődő férfitekintetek? :)

Igazság Atyja 2009.12.11. 14:44:21

A Rammsteintől csak a Sehnsuchtot ismerem, még srácokoromból, az jó. Letöltöm a többit is, és ha nem gagyultak el, megfontolom azt is. Állítólag nagy show.

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.11. 14:46:53

@Kósza: :-)) Péntekenként mindenki átáll ilyen light munkatempóra, mivel ezt a napot mindenki szereti, talán épp ezért.:-) Namármost ez számomra azt jelenti, hogy duplaannyi energiabedobással feleannyit bírok megvalósítani, és az utolsó percig rizikós, hogy az eddigi tervezésem-tárgyalásom megy-e a levesbe. Izgis. Remélem, sikerült csillapítanom az érdeklődést.:-)

Kósza 2009.12.11. 14:49:38

@tarquin - péntekgyűlölő: érteni értem én, csak fel nem foghatom! :)

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.11. 14:52:05

@Igazság Atyja: a reakciókat nehéz kontrollálni, ha sumák az illető, ellentmondásba fog keveredni előbb-utóbb.:-)

@primu: nocsak, hát az meg mikor?

alumi 2009.12.11. 14:52:49

@Igazság Atyja: mivel a mellbedobás nálam inkább a vicc kategória, inkább azt mondanám, hogy nekem tetszik, amit a tükörben látok.:)

Kósza 2009.12.11. 15:02:46

@tarquin - péntekgyűlölő: úgy érted enyém a mennyek országa? "melyik ajtón mennyek be?" egész másra gondoltam a péntekgyűlöleteddel kapcsolatban, azt hittem jön ex, viszi a gyereket/gyerekeket 7végére,... de így akkor semmi gáz, csak meló, ezért kár az úristent felemlegetni :)

Igazság Atyja 2009.12.11. 15:09:26

@tarquin - péntekgyűlölő: Ha nagy sumák, akkor csak utóbb, de akkor már úgysem fogja túlzottan érdekelni az adott hölgy. Ezek a modern sumákok már csak ilyenek. :)

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.11. 15:15:47

@Igazság Atyja: danke.:-)

@Kósza: olyan összefüggésben kell ideemlegetnem, hogy ha valamit eltervezek, abba lesz szíves, és még ő sem dumál bele.:-) A magánéletem nem ad okot arra, hogy a nevét a számra vegyem.:-)

Igazság Atyja 2009.12.11. 15:28:01

Elég vékony a határvonal a tetszetős és a vicces ( . )( . ) között. Az utóbbira példa a következő fotó, amit sumák módon mobillal készítettem a haverom legénybúcsúján. Számoljatok:
genyaszkop.uw.hu/lb.jpg
A többieknek tetszett, én szörnyülködtem. :)

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.11. 15:30:15

@Kósza: mindenki máshol szereti bonyolítani az életét:-))

@Igazság Atyja: ezt már megtanultam.:-)

tárhejj · http://atarhely.hu 2009.12.11. 15:44:26

Én végigolvastam. Az én szerény véleményem: nem dobnám ki, ha valaki ilyen lenne velem.

GargleBlaster · http://autostat.hu/hasznos 2009.12.11. 15:51:13

szerintem ne egy hozzá hasonló lányt akarjál találni hanem mondjuk egy normálisat aki kevésbé paranoid...

Girgesz 2009.12.11. 16:02:14

@Igazság Atyja: Hát ezen én is szörnyülködnék... :D
(Amúgy nem értem ezt a legénybúcsú=táncoslányok divatot, de biztos én vagyok a hülye. Ha már valaki házasságra adja a fejét, akkor a lakodalomig hátralévő időben már csak nem csajozik- előtte és utána már mindenkinek a maga gondja. Akkor most mi értelme van a lányoknak? A leendő elkárhozottat akarják elcsábulásra bírni a haverok, vagy maguknak akarnak jót? Előző esetben a saját haverjukkal csesznek ki, ha esetleg kiderül a turpisság, második esetben meg nem kell legénybúcsú ahhoz, hogy elmenjenek a srácok valahova és megnézzenek egy ilyet. De ezt lehet, hogy tényleg csak az én vidéken edződött lelkivilágom mondatja velem... :DDD)

Kósza 2009.12.11. 16:02:56

kellemes 7végét, sziasztok!

Igazság Atyja 2009.12.11. 16:03:52

@Girgesz: Megmutatják a vőlegénynek, mi az, amiről le kell(ene) mondania a továbbiakban, és persze maguknak is jót akarnak. :)

Girgesz 2009.12.11. 16:12:04

@Igazság Atyja: most komolyan naivnak tűnhetek, de szerintem ez qurva nagy kib@szás a vőlegénnyel szemben. Ha tényleg jóbarátok veszik körbe a legénybúcsún,akkor találjanak ki olyan feladatokat, dolgokat, amiket lehet emlegetni egy életen át(én eddig mindig ezt tettem, ha legénybúcsúra voltam hivatalos, vagy a szervezéssel bíztak meg).
Ha táncoslányt akarok nézni, nézetni a haverokkal akkor azt nem a legénybúcsún teszem, mert előbb-utóbb úgyis ki fog derülni (nehezebb eltitkolni, mint egy "kis esti csavargást"). De ez egyéni vélemény...

Igazság Atyja 2009.12.11. 16:32:51

@Girgesz: Szerintem a legtöbb menyasszony tisztában van vele, hogy a párja tart legénybúcsút, és manapság a leánybúcsú sem ritkaság. Az, hogy mennyire zavaró számára, hogy táncoslányokat nézett a vőlegény, egyéni kérdés. Ha tudják róla, hogy zavarja / zavarná, akkor valószínűleg titokban tartják. :) Másrészt lehet, hogy azt is jókedvűen emlegetik egy életen át, ahogy a táncoslányok a poharakat egyensúlyozták a kebleiken, meg ilyenek. Ezt már haveri kör válogatja.

Girgesz 2009.12.11. 16:37:46

@Igazság Atyja: ezért írtam, hogy ez egyéni vélemény. Mivel én baromira nem örülnék neki, ha a párom chipendale fiúkat nézegetne a lánybúcsúján,így azt gondolom ő is hasonlóan vélekedhet a táncoslányokról a legénybúcsún... :D

fubu05 2009.12.11. 17:32:20

Egy ilyen unalmas sztorin menyit tudtok beszélni. :)
Az az igazság, hogy az ilyen férfiaknak van szerencséjük a nőkkel.
Egy örök igazság Ganxsta Zolee és a Kartelltől :
"Ilyenek a nők, a szemeteket szeretik,
Izgatja őket ha a pali kibaszik
Velük, azt hiszik, megváltoztatnak,
De későn veszik észre, hogy hibáztak. "

2009.12.11. 17:49:26

@fubu05:
Szerintem a kommenek 1/5-e szól a posztról. Általában vagy továbbragozzuk egymás kommentjeit, vagy egyből új témát dobunk fel. :) Szerintem általába 11-12-ig (bár van hogy már elöbb) lezajlanak a posztkommentek (mindig van 1-2 új betérő, aki még hozzászól azért), és utána marad a kommentelők traccspartyja. :)

Nikica21 2009.12.11. 19:03:56

@Devil2: Oh...keretember...ez jól hangzik! Szal én teszem egésszé a blogot!:D Megtisztelő!:D

James86 2009.12.11. 21:30:53

Helló-helló. Én volnék az a bizonyos ember, akit majdnem kivasaltak Pesten. Látom, kellett volna némi magyarázatot fűzni a dologhoz. Szóval:

Akivel 2,5 évig jártam: Réka. Vele voltam amikor elmentem dolgozni. Vele voltam boldogtalan.
Anitát Réka mellett ismertem meg. Nem jöttünk össze, nem feküdtünk le. Én éreztem, hogy tudnám őt szeretni, de végül is nem lett belőle semmi. Vele barátok voltunk és vagyunk is.
Ági pedig a munkatárs, későbbi barátnő, aztán aki szakított velem.

A hackerkedést nem kértem. A srác önhatalmúlag csinálta. mikor kiderült, én voltam a legjobban kiakadva, azért írtam Áginak, hogy mi történt.

Lizuka 2009.12.11. 21:37:09

hát érdekes és bonyolult történet...hidd el nem csak te csúszol el ilyen kis banánhéjon...nekem is ugymond nemrég (7hónapja) ment tönkre az a kapcsolatom amiben felhötlenül boldog voltam és az életemet adtam volna az illetöért...hát ien az élet sajnos...ami jó azt mindig elveszi tölünk...:S...hát további sok sikert neked is hogy ismét találj egy ilyen lányt mint Ági.

James86 2009.12.11. 22:07:34

Kiegészítés:
Nem vagyok meleg. A hennázást csak alkalmanként csinálom, mikor megkérnek rá.
Amikor Anitának csináltam a mintáját, nem fordult meg semmi "rossz" fejemben, Ágihoz hűséges voltam.

Igazából, így utólag végigondolva mindketten ott basztuk el, hogy Ági is és éni is túl hamar jöttünk össze. Mindkettőnknek kellett volna pár hét szünet a szakítás után. A régi berögződések Gáborral benne maradtak, ahogy bennem is a Réka mellett felvett szokások.

2009.12.12. 00:04:17

@James86:
Nah most a sok női névvel kicsit elvesztettem a fonalat, de mindjárt kigobozom. :)
Amúgy sorry, de nem pár hét szünet kellett volna, hanem inkább hónap. Pár hét alatt nem jut túl az ember egy hosszú kapcsolaton. :)

vagány csaj 2009.12.12. 03:53:41

Helló fiatalág!
Na mi folyik itt??
Én még bulizok!!! :)
Van valaki a fedélzeten??

vagány csaj 2009.12.12. 03:54:21

Helló fiatalág!
Na mi folyik itt??
Én még bulizok!!! :)
Van valaki a fedélzeten??

vagány csaj 2009.12.12. 03:54:45

Helló fiatalág!
Na mi folyik itt??
Én még bulizok!!! :)
Van valaki a fedélzeten??

vagány csaj 2009.12.12. 03:59:05

Helló fiatalág!
Na mi folyik itt??
Én még bulizok!!! :)
Van valaki a fedélzeten??

vagány csaj 2009.12.12. 03:59:09

Helló fiatalág!
Na mi folyik itt??
Én még bulizok!!! :)
Van valaki a fedélzeten??

vagány csaj 2009.12.12. 03:59:10

Helló fiatalág!
Na mi folyik itt??
Én még bulizok!!! :)
Van valaki a fedélzeten??

vagány csaj 2009.12.12. 03:59:24

Helló fiatalág!
Na mi folyik itt??
Én még bulizok!!! :)
Van valaki a fedélzeten??

vagány csaj 2009.12.12. 03:59:24

Helló fiatalág!
Na mi folyik itt??
Én még bulizok!!! :)
Van valaki a fedélzeten??

vagány csaj 2009.12.12. 03:59:25

Helló fiatalág!
Na mi folyik itt??
Én még bulizok!!! :)
Van valaki a fedélzeten??

Devil2 2009.12.12. 08:35:49

@vagány csaj:
HŰŰŰ, mekkora buliba lehetsz Honey..?! :D

fubu05 2009.12.12. 10:20:10

@Zsu0805: Értem most már.:)Legyen nagyon szép napod.

2009.12.12. 10:30:16

@vagány csaj:
Fuuu Drágám, nagyon sokszor elküldted a kommentet. :) Milyen buliba voltál? Mesélj! :)

@fubu05:
Köszy, Neked is szép napot. :)

csillag× 2009.12.12. 12:27:19

@vagány csaj: juj, Vagány 9komm!! :) ez vetekszik Kacc. számával...igaz a tartalmát nem tudtad überelni :))

Nikica21 2009.12.12. 15:55:09

@csillag×: Hát kacét nem tudta űbrelni, mert valsz. nem ivott annyit!:D

fubu05 2009.12.12. 17:58:39

Szép estét kívánok mindenkinek.:)

Nikica21 2009.12.12. 18:06:00

@fubu05: Neked is!
Legalább nem vagyok egyedül!:)

fubu05 2009.12.12. 18:22:31

@Nikica21: :)Új vagyok még itt és most olvasgatom a posztokat hát van egy két furcsa.

Nikica21 2009.12.12. 18:52:45

@fubu05: Hát igen vannak érdekes sztorik...ezért is járunk ide!:D

fubu05 2009.12.12. 19:11:38

@Nikica21: Most mennem kell nagyon kellemes további estét kívánok.:)

pkrisko 2009.12.13. 07:37:32

Ilyen buta, bena, erzelgos baf@szt!
Ha valaki veletlenul ilyet gazol kocsival, a rendor meg sem bunteti!

2009.12.13. 11:50:26

Reggelt Mindenki!
Merrefelé havazik? Nálunk reggel jó nagy pelyhekbe esett, most már kicsit alább hagyott és sajnos nem is maradt meg, de idén már láttam havat. Tök király. :P :D

csillag× 2009.12.13. 12:33:03

Kellemes Ádventet ;)

@Zsu0805: mázlista :( irigy..irigy..:P Erre dél fele sajnos még nem rázta meg a szakállát a télapó :(, de a balcsinál se. Viszont Miskolc fele is volt egy kicsit mutatóba, de ott is elolvadt...
Remélem karácsonyra kicsit megerölteti magát. :)

2009.12.13. 13:41:42

@primu:

"és nem tudom más hogy van vele, de ha nekem csak "viszket", azt azért el szoktam tudni különíteni"

de most inkább csak viszket, nem? :>

Jut eszembe, lógok ám Neked egy könyvvel, Pütyürke! :>

2009.12.13. 14:28:12

@Girgesz:

"Ha tényleg jóbarátok veszik körbe a legénybúcsún,akkor találjanak ki olyan feladatokat, dolgokat, amiket lehet emlegetni egy életen át"

Hát, ami azon a képen vót, azt lehet is emlegetni egy életen át!! :))))

Nikica21 2009.12.13. 14:57:36

@Zsu0805:
Itt se esik a hó sajnos!!!! De legalább az eső sem!
Karácsonyra essen annyi, hogy legyen mit lapátolni!:D

Glg 2009.12.14. 11:24:59

ezt a buzit. a posztoló egy nyálas gyökér :D

vagány csaj 2009.12.14. 19:26:00

@Devil2: @Zsu0805: @csillag×:
Sorry, de nálam lefagyott. Ezek szerint mégse. Na mindegy.
Meglátszik, hogy nem épp voltam józan... Azért az a nemtomhány Bacardicóla... Hmm! ...fini volt!!! :DD

csillag× 2009.12.14. 20:05:43

@vagány csaj: áhh.. ne is törődj vele, nem tettél rosszat senkivel...sőt.. :D:D:D:D

vagány csaj 2009.12.15. 15:20:20

@csillag×: Akkor jó! :D
Egyébként magamnak elég rossz volt. Legalábbis a másnap... :DD

Nikica21 2009.12.15. 21:57:38

@vagány csaj: Miért nem lehet rögtön a harmadnappal kezdeni...mi?:D
süti beállítások módosítása