Nem akartam hazudni neki

2009. december 11. 07:13 - csajokespasik

„Zokogva vágtam át a fővároson, párszor csak centiken múlott az életem.” A fiúnak az őszinteség lett a veszte, pedig ő tiszta lapokkal akart játszani, mégis a bank vitt mindent. A munkahelyén ismerkedik meg álmai nőjével, ám a hölgy foglalt. De amint felszabadul, összejönnek, és visszakézből mennek is szét mindjárt, pedig egyik félnek sem volt oka rá. Egy nagyon ellentmondásos történet következik, melyből kiderül, hogy a boldogságnak néha mi vagyunk a legnagyobb akadálya.

 

Sziasztok! Eléggé kusza a történet, igazából egyes elemeit én sem nagyon látom át, ezért csak feltételezéssel tudom kitölteni az űröket. A történet két évvel ezelőtt kezdődött. A főiskolát otthagytam, és elmentem egy vállalathoz dolgozni. Ott megismertem egy lányt, aki a munkatársam volt. Napi nyolc órákat voltunk együtt, több időt töltöttem vele, mint az akkori barátnőmmel. Két hónap után esett le számomra, hogy a lánynak - Áginak - barátja van, méghozzá az a srác, aki szintén ott dolgozik. Nem látszódott semmi rajtuk, pedig akkor már évek óta együtt voltak, eljegyzés is megesett már. De mintha két idegen lenne.

Szóval, van ez a lány, aki azonnal megbolondított a gyönyörű szemeivel, az éles eszével, a csodás kisugárzásával. Mivel tudtam, hogy nem lehet köztünk soha semmi, megpróbáltam kihozni a maximumot a barátságból, és sokat nevettem vele, segítettem a munkájában. Egy napon aztán bejelentette, hogy szétmentek Gáborral, a pasijával. Két szék közé kerültem, ugyanis a srác engem kért meg, puhatoljam ki a lánynál, hogyan lehetne visszamenni, miközben a lányt már valaki "elvitte". Nem volt mit tenni, maradtam mindkettő barátja, de a helyzetem rosszabb volt, mint annak előtte. Aztán teltek a hónapok, és Ági újra szabad lett. Akkor képes lettem volna szakítani akkori barátnőmmel, hogy összejöhessek a lánnyal, de a sors arcon köpött: a két kolléga újra egymásra talált. Végleg elveszettnek éreztem a helyzetet, és immáron lemondtam mindenről. Teltek a hónapok, s lassan egy újabb év ment el, mikor elhatároztam, visszatérek a főiskolára. Szeptemberben leszámoltam a céggel, és magam mögött hagytam minden emléket. Legalábbis azt hittem.

Szeptember közepe táján hívtak bentről: céges bulit tartanak, menjek el én is. Nem volt okom nemet mondani, elmentem. Találkoztam megint a lánnyal, és minden, amit elraktároztam magamban a hónapok alatt, hirtelen feljött bennem. Féltem, ha sokat iszom, elmondom neki, mit éreztem... illetve, érzek iránta. Így hát az este kellemes kínban telt el. Pár napra rá beszélgettünk msn-en. A lány elmondta, nem bírja tovább Gábort, és végleg ott akarja hagyni. Bíztattam rá, hogy ez az, bátran, lépjen ki a kapcsolatból, ha boldogtalan. Akkor elmondta, hogy volt egy fiú, aki iránt érzett valamit, de azt elfojtotta magában, hisz a fiú nem adott semmi jelet. Unszoltam, hogy keresse meg a fiút, és próbálja meg, mit veszíthet. Hát... én voltam az a fiú.

Ültem ott és olvastam, hogy fél éve nem bírt rám nézni anélkül, hogy ne húzódott volna össze a gyomra, ha a nevem szóba került, megremegett a keze. Szerelmes volt, először érzett ilyet eddig az életében. Vallomása megadta a lökést számomra, hogy kilépjek én is a 2,5 éve tartó, „hol jó, hol rossz” - kapcsolatomból. (Ide kívánkozik a melléktény, hogy amíg dolgoztam, elég sok lánnyal megismerkedtem, kvázi kerestem azt, akivel boldog lehetek. Sokszor azt hittem, szerelmes vagyok, és ilyenkor mindig Áginak, mint barátnak újságoltam el, hogy most talán megtaláltam azt, akivel boldog lehetek, ha már akkori barátnőmmel nem. Egy ilyen lány volt Anita is. Mindketten szakítottunk a párunkkal, Ági 6 évet hagyott hátra, én "csak" 2,5 évet.

Csodás október köszöntött ránk. Minden nap képes voltam mosolyogni, örültem az életnek, minden sínen volt. Boldog voltam, és Ági is annak tűnt. Születésnapomra sálat kötött, pedig nem tanult előtte kötni, de csak értem megcsinálta. Aztán a vonat október végén jött, Anita képében. Felhívott egy délelőtt, hogy a hennát, amit megbeszéltünk hónapokkal ezelőtt, azt csináljam meg neki. Nem volt okom nemet mondani, de féltem, hogy Áginak rosszul fog esni. Anita akkor már csak barát számba ment nálam, holott szeptemberben meg voltam győződve, ő kell nekem. Ezt nem átallottam akkor még a munkahelyen Áginak is elújságolni. Szóval elmentem a lányhoz, de hívtam a barátnőmet, hogy hová készülök menni, de nem vette fel a telefont. Éjszakás műszakban volt, aludt.

Többször is próbáltam, hogy meg tudjuk beszélni, de a telefon csak csörgött, nem vette fel. Végül is elértem Anitához, és épp hennázás közben szólat meg a telefon. Felvettem, és azonnal rögtön elmondtam nyíltan és őszintén, hogy hol vagyok, mit csinálok. Nem akartam, hogy mástól tudja meg, nem akartam hazudni, őszinte voltam Ágihoz. Aznap még semmi rosszra nem számítottam. Aznap este még beszéltünk, biztosítottam a szeretetemről, és hogy vele leszek gondolatban, tartson ki. Aznap reggel sms hangjára ébredtem. Megírta, miért nem jön el aznap hozzám, hogy együtt legyünk. És ne írjak, ne hívjam, mert nem fogja felvenni. Rosszat sejtve botorkáltam a főiskolámhoz, hogy internethez jutva el tudjam olvasni a leveleim. Összetörtem. A levelében bizalom teszt-elbukásáról írt, és hogy sejtette, ő csak Anita-pótlék a számomra. Nem képes bízni a szavamban, és javasolta, hogy más lányoknak próbáljam meg beadni azt, amit neki akartam. Végső érve: az ember nem változik, és ez érződött a viselkedésemen. Szerinte én az a fajta ember vagyok, aki csapodár, akit csak ideig-óráig köt le a nő, és már megy is tovább. Ő félti az érzéseit ettől.

Zokogva vágtam át a fővároson, párszor az életem centiken múlott. Hazafelé tartottam a buszon, írtam neki az sms-eket, hogy bocsásson meg, mit vétettem, amiért ezt érdemlem...? Hogy nem akarok nélküle élni, hiszen oly régóta ő nekem az igazi nő, akire vágyom. A péntekem így telt. Kérdések válaszok nélkül.... szombaton már kissé higgadtabban láttam a dolgokat, képes lettem volna elfogadni az ítéletét. Akkor beszéltünk msn-en. Amikor múlt időben beszéltem kettőnkről akkor elmondta, ő nem tud még így gondolni ránk; neki ez még annyira kusza. Időt kért, hogy átgondolhassa. Kedden vette fel a telefont, csütörtök óta először, és két órán át beszélgettünk. Feloldódott minden félelmem, újra jókedvű voltam, még ha csak addig is. És érezni lehetett, ő is megkönnyebbült a hangomtól. Akkor azt mondta, ha most kéne döntenie, akkor miért is ne folytassuk, de ezen még gondolkoznia kell. Teltek a napok, bennem pedig nőtt a remény, egészen péntekig. Akkor bejelentette: nem megy neki. Bizalom nélkül nem. Nem adtam neki sohasem okot, hogy elveszítse bennem a bizalmát, őszinte voltam hozzá az első perctől az utolsóig. Csütörtökre beszéltünk meg találkozót, amikor a személyes tárgyak visszakerülnek a tulajdonoshoz. A csütörtök maga a pokol volt számomra. Mosolygott, próbált vigasztalni, hogy nem halt meg senki, és soha nem lehet tudni; lehet, még összejövünk. Próbáltam a lelkére hatni ott is, bizonygattam a szeretetem, de mindhiába. A búcsúölelést elutasította. Azt mondta: találkozunk úgyis még.

Egy héttel később kerestem újból, baráti kávézásra. Elutasító válasz: Miért? Mi értelme lenne? Mikor mondtam neki, hogy megígérte, hogy fogunk találkozni, a válasza ennyi volt: hazudni szoktam. A szemembe hazudott, nem tudott őszinte lenni. A dolgot nem hagytam annyiban, ezért elhatároztam: meglepem. A meglepetés sikerült, és jó volt látnom rajta, hogy nem tudja palástolni a jókedvét, a jelenlétemben, ami nekem köszönhető. Két év alatt, amíg kollégák voltunk, számtalanszor tapasztaltam részéről ezt a zavarodott mosolygást és fejrázós nevetést. Tudom mit jelent nála. A remény szikrája fellobbant bennem ismét, de nem ragaszkodom a dologhoz oly görcsösen már. Az élet viszont a legjobb dramaturg. Mikor csoporttársaimnak egy pár korsó mellett elmondtam ezt a történetet, nem sejtettem, hogy a közös jövőnk tönkretevője egy asztalnál ül velem. A srác ért némiképp a hacker-programokhoz, és öncélúan, pusztán azért, hogy számomra nyomozzon, megpróbált bejutni a lány e-mail programjába. Azt gyanította ugyanis, a lány azért dobott így, mert közben van valakije. Az eredmény kudarcba fulladt, mert a biztonsági rendszeren fennakadt, de Ági se fért hozzá a leveleihez egy ideig (azt hiszem 24 óra). Amint értesültem a dologról írtam Áginak, hogy mi van és miért van. De ahelyett, hogy egyszerűen tudomásul vette volna, máris engem támadott a dologgal, hogy biztos én csináltam ezt, hogy a megmentő szerepében tetszelegve visszahízelegjem magam. Akkor mondtam neki telefonba, ami szerintem már napok óta bennem volt, tudat alatt: Ági, én nem akarok tőled már semmit. Néha-néha még elszomorít, hogy a csoda, ami nekem Ági volt, sok ilyen kis banánhéjon elcsúszott, és hogy a szeretete irántam nem volt olyan erős, mint az enyém iránta; de próbálok a jövőbe tekinteni, és bízni abban, találni fogok egy hozzá hasonló lányt, akibe talán szerelmes lehetek. Hát, ennyi lett volna, remélem nem sikeredett kuszára, és nem adtátok fel a felénél.

 

 
294 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr261579549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nikica21 2009.12.11. 07:34:45

Sziasztok! Jó reggelt? Miért esik még mindig az eső....nem szeretem!:(
Nekem az Anitás rész egy kicsit érdekes...van b.nőd, de Anitával jársz és Ágit szereted???? Vagy rosszul értelmeztem!
Az egész történetben Ági érzései furcsák...bár ez csak a Te szemszöged...meghallgatnám Ágiét is miért döntött a szakítás mellett!:)
Aki keres az talál...tehát keress!:D

Nikica21 2009.12.11. 07:36:02

Háh én voltam az első....ilyen se sokszor van!:D
Erás, csillagocska akkor ki is szed béres cseppet....velem fekszetek és velem keltek(szőrnyű lehet)!:D

Erásss 2009.12.11. 07:41:07

@Nikica21:
Neked is jóóóó reggelt!:)
Kanizsán is esik az eső.:( Na elolvasom a postot és reagálok rá,márha lehet...

Erásss 2009.12.11. 07:50:15

Én végig sem olvastam. Engem ez a szeret-nem szeret történet annyira nem érdekel. Ehhez még kora van.Úgyhogy egyenlőre No Comment!:)

vendriner aladár 2009.12.11. 08:19:23

Ez van, amikor az ember nem kellően egyenesen áll hozzá a párkapcsolatokhoz. Egyébként meg, mindenki úgy alakítja a sorsát, ahogy ő akarja, semmilyen ok és okozati dolog nem véletlen.
Egyébként a sztori kusza, nagyon nehezen átlátható, nálam a sztori felénél elveszett a fonál, de többször is végignéztem.
Egy férfi, ha hennát csinál egy nőnek az minden nőnek gyanús. Szerintem ez őrült nagy balfék dolog volt. Megyek hennázni, he... Légyszi, gondolkodj már egy kicsit a másik fejével.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2009.12.11. 08:24:55

A postíró növesszen gerincet. Liánozó majom.

Devil2 2009.12.11. 08:43:43

Jó reggelt az egybegyűlteknek! :)

Devil2 2009.12.11. 08:47:34

Kedves Posztoló! Az élet mindent visszafizet, de ezt most már Te is tudod. Anita mellett már fejben Ágival vagy, aztán ahogy kissé szilárdabb talajt érzel a lábad alatt, dobod Anitát, majd Anita, kvázi visszavág a hennás dologgal, onnantól csak egy kétségbeesett vergődés volt csak Ágival. Ez így volt rendjén.

Devil2 2009.12.11. 08:48:35

@Nikica21: Szia! Te adod a keretet a CSP blognak. :)

Devil2 2009.12.11. 08:49:36

@Erásss: Én is szedem ám a béres cseppet, különben nem tudnék annyit motorozni. :D

Igazság Atyja 2009.12.11. 08:52:17

@Nikica21: Jól értelmezted. Az akkori barátnőmet Erikának hívták, de iránta semmit nem éreztem, a nevét is ezért tartottam lényegtelennek megemlíteni. Amolyan fix pont volt az életemben. Gyakorlatilag csak nála laktam, mosott-főzött-takarított rám, és hébe-hóba egy kis szex is befigyelt, hogy nyugton legyen.

Sejtettem, hogy már így is elég szövevényes lesz a történet, ezért nem írtam a másik két hölgyről, akik még képbe kerültek a sztori időtartama alatt: Beatrix 30-as évei végén járó ügyintéző milf volt a főiskolán, vele 7 hónapig folytattam testiségen alapuló viszonyt. A végefelé egyértelmű jeleit adta, hogy lelkileg is kötődni kezd hozzám, ezért kénytelen voltam elvarrni ezt a szálat. Ginát (18) pedig matekból korrepetáltam, és néhány alkalommal nem csak az íróasztalnál folytatódott a nem csak korrepetálás. Kedves, játékos és csinos volt, de korából eredően túlságosan komolytalan hozzám. Összességében Bea volt a legtapasztaltabb, Gina a legpajzánabb, Anita a legérzelmesebb, Erika pedig a legháziasabb. Azt reméltem, Ágnesben egyszemélyben találom meg mindezt, de a sors meghágta az elképzeléseimet.

"..nem sejtettem, hogy a közös jövőnk tönkretevője egy asztalnál ül velem."
Ha Ági olvasná a történetet, biztosan azt mondaná: jól látod, egy asztalnál ültél saját magaddal. Ilyen fanyar humora van, ezt is szerettem benne.

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.12.11. 08:52:48

@Devil2: Jó reggelt, csatlakozom. Éljenek a keretemberek! :)

kóristalány 2009.12.11. 08:55:06

Na, ez a történet se érett gondolkodásról árulkodik.
"soha nem lehet tudni; lehet, még összejövünk" milyen szöveg már ez? Most szakítani akar, vagy nem? Ellöki magától a srácot, de azért nyitva hagy egy utat vissza, biztos ami biztos. Utálom, ha valaki a másik érzelmeivel játszik!

kóristalány 2009.12.11. 09:00:18

@Igazság Atyja: Szóval, te vagy a posztoló? 4 nő egyidőben, meg kell hagyni, nem tétlenkedtél :)
Mit gondolsz, megérte?

Igazság Atyja 2009.12.11. 09:02:06

@kóristalány: Ha belegondolok, hogy kizárólag a szép emlékek azok, amiket soha nem vehet el tőlünk senki, a válasz határozott igen.

kóristalány 2009.12.11. 09:03:35

@Igazság Atyja: "a sors meghágta az elképzeléseimet" talán mert e te módszeredet alkalmazta... (bocs a keménységért)

kóristalány 2009.12.11. 09:07:57

@Igazság Atyja: ha így gondodlod...
én már szívesen becserélném az összes szép emlékemet egy jól működő kapcsolatra

Girgesz 2009.12.11. 09:11:58

@kóristalány: de miután feltörtem az e-mail fiókját, kiderült, hogy a 4 lány mellett még másik ötöt is fűzögetett.

J és jó reggelt! :DDDDD

Erásss 2009.12.11. 09:14:36

@Devil2:
Helló Szivi!Csak nehogy rendőrkézre kerüljél!:D

alumi 2009.12.11. 09:15:03

Ennyi zavaros érzelmű embert egy rakáson bakker!

Atya tényleg Te írtad?
*ha igen, akkor csalódtam....

Girgesz 2009.12.11. 09:17:01

@kóristalány: nem biztos, hogy megéri -édesapám egyik nagy bölcsessége, hogy az ember gyűjtsön minél több emléket, mert előbb-utóbb eljön az az idő, amikor már jóformán csak az emlékeiből él és akkor nem árt, ha van mire támaszkodni.

Erásss 2009.12.11. 09:17:39

@Igazság Atyja:
Szóval Te egy Casanova vagy!?Egyszerre 4 nő?Tudsz élni!:D

Lobelt 2009.12.11. 09:17:42

Nem ismeritek még Atyát? Mesterien alkalmazza az iróniát és a szarkazmust... :) Biztos nem ő volt... :) Korgoth a barbár nem mászkál sírva a városbban :)

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.12.11. 09:19:24

@Lobelt: Szerintem se Atya volt, teljesen ellenkezik a bennem kialakult személyiségrajzzal. Ő bölcs, megfontolt, remek világképpel.

Kósza 2009.12.11. 09:20:07

Pálinkás jóreggelit!
Alig egy hónapos szerelmes kapcsolat mellett volt barátnő testére rajzolgatni nem menő. Ezt még az a nő sem veszi be, amelyik esetleg később, egy stabil kapcsolatban elnézné, elhinné. Gondolom a szerző sem nézné el, ha az újdonsült szerelme "csak úgy" egy hónap után felmenne a volt barátjához mitesszert nyomkodni, vagy trimmelni. Ugye?!

Igazság Atyja 2009.12.11. 09:21:16

@Lobelt: A francba, pont azon tűnődtem, hogy akik személyesen is ismernek, ezt nehezen tudják majd elképzelni rólam. Ez volt az egyetlen gyenge pontja a történetnek. Helyesbíteni akartam a zokogós mondatot így: "..úgy éreztem, magam mint egy kis ficsúr, aki bőgve rohangál a városban..", de addigra szétlőtted a poént. Ez az igazi barbarizmus. :)

Igazság Atyja 2009.12.11. 09:22:16

@primu: Én csak irigykedem a posztolóra a partvonalról. :)

@Erásss: 5! :)

alumi 2009.12.11. 09:30:10

megnyugodtam...:)))

Lobelt 2009.12.11. 09:32:21

@Igazság Atyja: Ugyan, Atya! Sírni nem szégyen, hagyd, hogy könnyeid patakja mossa el a lelkedben dúló vihar által partra sodort szerelmed hajójának törmelékeit :D:D:D:D

(Na, Guiness Rekord? Ennyi képzavar egy kommentben :P)

vendriner aladár 2009.12.11. 09:36:15

@Igazság Atyja: Basszus, pedig pont a te véleményedet vártam a legjobban, erre te írod a posztot. Az tuti, hogy nem unalmas az életed, bár szerintem boldogtalan. Életművész tetszik lenni?

Girgesz 2009.12.11. 09:41:37

@Lobelt: tudod ezt te még fokozni... :DDDDD

kóristalány 2009.12.11. 09:44:52

@Girgesz: Igazad van, de én már inkább másfajta emlékeket gyűjtögetek :)

Igazság Atyja 2009.12.11. 09:46:29

@Lobelt: Jár is érte egy Guiness: www.coolopticalillusions.com/blog/wp-content/uploads/2007/11/guiness_ad.jpg

Sajnos ritkán akad olyan poszt, amelyben nagybetűvel kezdik az összetett mondatokat, viszonylag rendben van a helyesírás, és nincsenek kínos rövidítések. Magyarul kevés a kisajátítható anyag, és még azt is elcseszik ilyen zokogós baromságokkal. Korgoth says: hörr! :)

@primu: Nade kicsit komolyra fordítva a szót: hiába, a nők nagy része akkor is az ilyen sumákokat szereti, annak ellenére, hogy miattuk alakul ki bennük az MPG-koncepció. Micsoda makkság már: "és soha nem lehet tudni; lehet, még összejövünk." Bezzeg az őszinte, one-woman férfiak sosem kapnak ilyen sejtelmes plusz esélyt álmaik asszonyától. Ennek a kóklernek viszont alanyi jogon járt a hennázás mellé. :) A normális férfiak unalmasak, a posztoló-féléket viszont mindig körüllengi valami titokzatos huncutság.

2009.12.11. 09:50:56

Nekem a történet nagyon-nagyon zavaros. Anita az ex? Vagy egy teljesen új szereplő? Ritkán van olyan, hogy a felénél otthagynám a történetet, de ma már kínszenvedés volt végigolvasni a sok nyűglődést.

Az Ági lehet pont bizalmi részen csalódott az exében, ezért kezelte így a bizalmat. Ráadásul ha Anita tényleg az ex... ki örülne neki, ha a párja hennát készít az exének. Már a találkozás is egyes esetekben zűrös és zavaró lehet.

Amúgy egy kis egyedüllét jót tett volna a 2 lányka között. Nem csak a csajokra érvényes az a mondás, hogy f*-ba kapaszkodva képesek csak kilépni egy kapcsolatból, és persze csak ebbe kapaszkodva képesek létezni. Ugyanez él a pasikra is... És persze tisztelet a kivételnek.

Girgesz 2009.12.11. 09:53:01

@kóristalány: Hát csak gyűjtögess... hátha a gyűjtögetés közben alakul ki a tartós kapcsolatod-aki keres az talál;)
@Igazság Atyja:basszus, hogy miért nem páréve indult el ez a rovat... azonnal megtanulnék hennázni. Így max. a párom hátán gyakorolhatok egy kis jégerrel :DDD

Igazság Atyja 2009.12.11. 09:53:43

@Zsu0805: A liánozó férfiak zokogó ficsúrok. Az igazi életművészek úgy kapaszkodnak bele a következő ( . )( . )-be, hogy az előzőt eszük ágában sincs elengedni. :)

deflorator 2009.12.11. 09:53:59

Az utolsó bekezdést mindenki értette rajtam kívül?

deflorator 2009.12.11. 09:55:58

Az utolsó bekezdést mindenki értette rajtam kívül?

2009.12.11. 10:01:04

@Igazság Atyja:
Az a legjobb, ha ki is mondják, hogy elhagyom a nőm, ha összejössz velem. Hahaha... Az ilyentől mentsen az ég. :)

Igazság Atyja 2009.12.11. 10:01:52

@deflorator: A posztolónak volt egy haverja, aki nagy hackernek tartotta magát. Ez megpróbált belépni a lány levelezésébe, bizonyítandó, hogy az más férfiakkal is kavar. Ez nem jött össze, a lány meg azt hitte, maga a posztoló hackerkedett nála. Ezért pontot tett az ügy végére, a fickó meg úgy próbálja beállítani, mintha csak a haver bénasága miatt hiúsult volna meg az újabb kapcsolat lehetősége Ágival.

"..a válasza ennyi volt: hazudni szoktam."
Általában nem a hazugok mondják ezt, hanem akik kíváncsiak, hogy egy valóban hazug emberből milyen reakciót vált ki ez a mondat. :)

jaffandi 2009.12.11. 10:02:04

Tényleg nem érted, hogy miért nem bízik benned a lány? Talán mert az ő orra előtt kerested a korábbi barátnőd mellett a jobbat, ahelyett, hogy szakítottál volna vele.
Nem igazán értem, hogy mi tartott vissza attól, hogy megmondd Áginak, hogy szereted, nem hinném, hogy az erkölcsi tartás, hiszen a barátnődet átverted.
Szerintem ne sajnáld és sajnáltad magad tovább, mert eléggé szánalmas.

Igazság Atyja 2009.12.11. 10:02:49

@Zsu0805: Az csak a második legjobb. Az igazi profi évekig tudja titkolni a No.1 barátnője létezését a többi előtt. ;)

AndOr01 2009.12.11. 10:04:33

Szerintem az a baj, hogy sokan hiába váltanak partnert, a régi sérelmaiket tovább viszik az új kapcsolatba. Nem arról van szó, hogy a elbukott a teszten, hanem arról, hogy bizonyos dolgokara "ugrik" a másik. A rossz tapasztalatokat nehéz levetkőzni. Nehezebb mint a rossz kapcsolatokat. Én is láttam már olyat, hogy 2 ember felhőtlenül boldog lehetne, élveznék is egymás társaságát, de a korábbi kapcsolatokból örökölt frusztráltság miatt, olyan érzés keríti a feleket ahtalmába, hogy "Boldog vagyok, de istenem melyik pillanatban lesz vége?". A végén odáig fajul a dolog, hogy belefáradnak a folytos rettegésbe és az abből adódó féltékenységbe, veszekedésbe.

Fontos lenne, hogy az új pasi/leány tiszta lappal indulhasson.

Visszatérve a posztra - feltételezve, hogy nem volt egyoldalúan megszépítve - a leányzónak is szerintem hasonló gondjai voltak.

Mondjuk nem értem miért kell a másik leveleit feltörni. Ez az a pont amikortól már végképp nem tudtam azonosulni a posztíróval. Hiába "ajánlja" fel valaki, ha van gerincem és nem akarom, akkor nem adok megbízást.
Ez a dolog kicsit levesz a poszt hitelességéből, mert ez egy olyan embert mutat akinek nincsenek különösebb elvei. Akinek nincsenek elvei az pedig mindig úgy magyaráz(hatja)za a dolgokat, ahogy neki a legkényelmesebb.
Lehet, hogy a leányzó - mégiscsak -ebből sejtett meg valamit és emiatt volt a szakítás?

2009.12.11. 10:08:35

@Igazság Atyja:
Évekig titkolni? Ha No.1 barátnő nem jön rá, hogy a többi úgy tudja, hogy nincs, akkor nem lehet egy okos lány, vagy max nagyon-nagyon naiv és látja ő, csak nem érdekli. :)

Ohh én pár hete sokkolódtam és nevettem egy jó nagyot, aztán most hétvégén meg a srác is megkapta a tipikus Zsu-beszólást. :) De ezt majd egyszer. :) Úgy érzem még nincs vége, még jó kis poszt kerekedhet belőle, és remélhetőleg már csak háttérszemlélődő leszek. :)

Girgesz 2009.12.11. 10:09:42

@Zsu0805: Azért az Ágika sem kutya... alig lép ki egy kapcsolatból, oszt úgy váltogatja a pasikat, mint más a bugyiját... és hozzá ezek a kibékül az exxel, összeveszik vele, majd megint kibékül... érzelmileg ő sem teljesen stabil lányka.

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.11. 10:10:32

Nem is tudtam, hogy ilyen gyakran jön el az életben az Igazi, mint a posztban.:-) Másfelé meg a madár se jár:-)

alumi 2009.12.11. 10:11:15

@Igazság Atyja: ez igaz. sajnos én is beleestem ebbe a csapdába már.:)a nagydumás, hejjespasííí típust már jól ismerem.

viszont gondolj bele:

ha a ván vumen pasik úgy néznének ki, mint a sumákok, akkor ők is azok lennének.:D

viszont én most már igyekszem ilyen vánvumen férfit keresni, úh vannak friss tapasztalataim:

akik eddig szóba jöhettek volna, sajnos mind olyan bénák, és unalmasak voltak, már bocs, hogy inkább 100 rész egymás után a Dallasból, mint egy este velük. plusz, azt se felejtsük el, hogy egy vánvumen, nem véletlenül az, ami. azért vánvumen, mert egyszerűen nincs akkora kisugárzása, nincs olyan dumája, vagy bátorsága, hogy lyukat pofázzon a nők hasába. (tisztelet a kivételnek-bár azzal még nem találkoztam sajnos) így pedig könnyen belátható, hogy hódításainak önmaga a legnagyobb kerékkötője.

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.11. 10:14:30

@tarquin - ma tündérke:-): ja, hogy már tisztázódott, hogy nem az Atya írta. Ismét lekéstem a spanyolviasz feltalálását.:-)

Igazság Atyja 2009.12.11. 10:15:02

@Zsu0805: Nyitott kapcsiban működhet az is, és ott tényleg nem érdekli. :) Egyéb esetben pedig nem arra nem szabad rájönnie, hogy a többiek nem tudnak a létezéséről, hanem eleve neki sem szabad tudni, hogy léteznek a többiek. Magyarul senki nem tud a többiekről. :)

@AndOr01: Ezt jól látod, de szerintem a gyakorlatban nincs teljesen tiszta lap, csak megfelelő mértékű tolerancia. Burkoltan jelen van -legalábbis az új kapcsolat első fázisában- az exek rossz vonásainak keresgélése az aktuális partnerben. Idő és bizalom kell hozzá, míg minden kétséget kizáróan meggyőződik róla, hogy a Béla semmilyen tekintetben nem Géza. :)
A részletes beszámolók a csajozási szokásokról (liánozásról), a hennázás meg a hackerkedési kísérlet együttesen már nem sejtés, hanem teljes bizonyosság a leányzó számára a posztoló bizonyos jellemvonásairól. Szerintem.

alumi 2009.12.11. 10:16:43

@AndOr01: hja kérlek.
a mai világban, amikor általános gyakorlat, hogy a nők kémprogramokkal figyelik a pasijaik internetes ténykedését otthon, én már holmi meghekkelésen sem lepődöm meg.

a mobiltelefon figyelgetése mára már kutyafa.a!

komplett iparág épül a féltékenységre, és a bizalmatlanságra.

Másrészt a tiszta lap dolog szép, de nem létezik.
Pont ezért van az , hogy minél idősebb, tapasztaltabb az ember, annál nehezebb fog bele bármibe, mert mindig működésbe lépnek az automatizmusok.
Aztán persze kezd kiöregedni, mire pánikszerűen beválaszt egy olyat, akit addig került, mint a tüzes parazsat, és kezdődik a családalapítás-projekt, majd érthető módon pár éven belül válás...

deflorator 2009.12.11. 10:16:58

@Igazság Atyja: Így már világos.

Ez az Ági mintha kissé bizalmatlan lenne. Márpedig a bizalom a kapcsolat alapja.
Anita akaratán kívül felbecsülhetetlen értékű szolgálatot tett, nélküle a posztíró tovább pazarolta volna az idejét Ági mellett.

2009.12.11. 10:17:59

@Girgesz:
Nah igen, a lánykák is érdekesek. Ági aki kapcsolatból ki, kapcsolatba be, kapcsolatból ki, vissza az exhez, extől ki, bele egy újabba... Anita meg... eszembe nem jutna egy pasit megkérni, hogy hennázza össze valamimet. Ha az exem akkor főleg nem, ha csak haver akkor se, maradjunk a profiknál, vagy maradjunk egy barátnőnknél, az a tiszta és átlátható, jah és mindenekelőtt érzelemmentes marad.

Nah lefutok fürdeni, mert ma már tényleg el kell jutnom vásárolni, mivel a lámpámba a 4 égőből már csak 1 ég... egyszerre lettek véve, ergo lassan kiég a maradék 1 is. :)

blah 2009.12.11. 10:18:55

ez a srác nincs tisztában magával... na majd talán egyszer

Igazság Atyja 2009.12.11. 10:20:22

@tarquin - ma tündérke:-): Látod-látod! Legközelebb ne a Szakítóson kezdj. Ki korán kel, Guinesst nyel. :)

@primu: Nem is tudom, ki szokta felhívni rá a figyelmet, hogy ne sztereotipizáljunk. :) Ha az előnyös megjelenésű férfi csak sumák, a one-woman típus pedig kizárólag Quasimodo magyar hasonmása lehet, akkor ugyanez a teória érvényes a nőkre is. Tehát ha akár kicsivel is átlag feletti küllemű, akkor csak rüfke lehet. Ez igazából kérdés akart lenni, de úgy meggyőztél, hogy most már kijelentés. :)

Rahsid 2009.12.11. 10:21:50

Fura vagy te more. Nem kéne ennyire őszintének lenni.

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.11. 10:22:28

@AndOr01: nem gondolom, hogy itt Ági régebbi sérelmei okozzák a fő problémát: "Anita akkor már csak barát számba ment nálam, holott szeptemberben meg voltam győződve, ő kell nekem. Ezt nem átallottam akkor még a munkahelyen Áginak is elújságolni." Kis idő elteltével ugyanebben a mondatban kicserélődik a név? Valóban? Anita-Ágira? Esetleg fordítva is? Szó ami szó, én is megállnék gondolkodni egy pillanatra hasonló helyzetben.

alumi 2009.12.11. 10:25:48

@Igazság Atyja: hol olvastad az írásomban, hogy a vánvumen kvazimódó?
bocs, csak sehol nem találom!

ezek alapján inkább Te sztereotipizálsz...

akkor még egyszer hadd írjam le érthetőbben:

a helyes pasik, akikkel én eddig találkoztam, sumákok voltak. (ez nem egyenlő azzal, hogy mind sumák!)
a vánvumen pasik, akikkel én eddig találkoztam, bénák voltak.
(ez nem egyenlő azzal, hogy mindegyik béna!)

és most megyek és homokot szórok a fejemre.:)

Igazság Atyja 2009.12.11. 10:26:06

@primu: Van egy 30 körüli hölgyismerősöm, két gyermekes családanya. Voltak már problémák a házasságában, félrelépések mindkét részről, aztán állítólag kibékültek. Tegnap este becsöngetett hozzám, hogy nem megy a WiFi, meg be kellene állítani a gépen ezt-azt. Főleg az zavaró mostanában a gépen, hogy valami állandóan elveszi a fókuszt az aktív ablakról, és a képernyő jobb felső sarkában felvillan egy pár pixelből álló kis négyzet. Ez vajon mi lehet? A férfiúi szolidaritás reflexből azt mondatta velem, hogy ez csak valami komoly vírus lehet, de személyesen kell látnom. :)

Igazság Atyja 2009.12.11. 10:31:23

@primu: "ha a ván vumen pasik úgy néznének ki, mint a sumákok, akkor ők is azok lennének.:D"

Tehát helyesen: "Ha az általam ismert ván vumen pasik úgy néznének ki, mint azok a sumákok, akikhez eddig szerencsém volt, akkor ők is sumákok lennének." No problemo. :) Így valóban létezhetnek elfogadható külsejű one-woman férfiak, de akár rosszarcú sumákok is. A másik, amit ezek szerint szintén benéztem a hozzászólásodban ez: "egyszerűen nincs akkora kisugárzása, nincs olyan dumája, vagy bátorsága, hogy lyukat pofázzon a nők hasába." Vagy egyszerre tényleg csak egy bizonyos nő érdekli, és kizárólag annak akar a hasába lyukat pofázni, még ha meseszerűen is hangzik így elsőre. :)

Igazság Atyja 2009.12.11. 10:32:18

Látom, sok volt ez így mára. Ha felbukkan a posztoló, elnézést, hogy megpróbáltam belehackerkedni a posztjába. Nem szép dolog, tudom. :)

blah 2009.12.11. 10:32:20

ja, aki hennázik férfi létére az eleve látens meleg...

kóristalány 2009.12.11. 10:32:29

@Igazság Atyja: én naiv! jól bedőltem neked :)
na de nem is véletlenül választottam a nevemet :)

Devil2 2009.12.11. 10:33:35

@primu: Gratulálok, jól látod ezt a "vámvumen" dolgot.. :)

Girgesz 2009.12.11. 10:34:13

@primu: Lehet rossz helyen keresgélsz...

@deflorator: szerintem a bizalmatlan ember magából indul ki... (én is megtenném, ergo, biztos ő is megteszi)

@Zsu0805: hátha nem is hennára gondolt és nem is tintával :D Az exxek elég gyakran összejárnak még egy kis ideig "csak úgy" alapon egy kis eü szexxre...

deflorator 2009.12.11. 10:35:01

@primu: Biztos vagy benne, hogy nem csak magadnak akarsz hízelegni azzal, hogy az a normális amit te csinálsz?

AndOr01 2009.12.11. 10:40:32

Úgy látszik a válaszokból, hogy megöregedtem. :(

Lehet, hogy és sem fogok találni olyna leányzót akinek
sok lenne az ilyen "turpisság", hogy emileket nézzen meg,
és telefont figyeljen?

Biztassatok még egy kicsit mielőtt felakasztom magam! :)

Rebca 2009.12.11. 10:40:54

Nagyon menő ám éppen csak elfutni az autók elől zokogva (nagyon férfias), csak éppen mások életét is kockáztatod vele mert mivan ha rárántja a kormányt valaki másra. Ha meg akarsz halni, ott a kötél, mással ne basszál ki. Ha meg kell egy csaj, menj oda hozzá, ne játszd ezt a tini-baromságot hogy 5 évig lesem és szenvedek mert nem nem vagy képes lépni. Mint az általánosban komolyan.

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.11. 10:41:49

@Girgesz: "szerintem a bizalmatlan ember magából indul ki... " Ezzel vitatkoznom kell, mert itt (is) a posztpasi kijelentései alapozták meg a bizalmatlanságot, valamelyik nő iránt érzett érzelmeit hazudta, csak Ági benézte.:-)

alumi 2009.12.11. 10:42:42

@Igazság Atyja: én folyamatosan elképedek ismerős lányokon!
nagyon sokan alapból kémprogramot tolnak fel a gépre, vagy van, aki automatikusan menti az msn beszélgetéseit, megint mások a mobiltelefon helyzetjelentőt használják rendszeresen, sőt van, aki fel is törette a pasija mail fiókját....
és ezek felnőtt nők!
hihetetlen energiákat áldoznak a pasijaik tiltott útjainak feltérképezésére, és azzal védekeznek, hogy "dehát a viselkedésével ezt érte el nálam a párom", miközben észre sem veszik, hogy már alapból ezt nyomatják, amikor még alig ismerik a másikat. ők mit szólnának, ha a pasi is figyelné őket (ami lehet, igaz is).
egyszerűen nem értem, hogy a másikra való odafigyelés helyett, miért ezt nyomatják?
ti. nincs az a mellékvágány, ami ki ne derülne! a női megérzést amúgy sem csaphatja be semmi (ezt már több ízben megtapasztaltam)

és ami a legnagyobb önbecsapás az egészben, hogy amikor "végre" bizonyítékot találnak, akkor emésztik magukat, dühöngenek, visszacsalják a másikat, de persze, hogy leüljenek megbeszélni, azt már nem (mert mi van, ha megtudja így a másik, hogy figyelte?)..vagy urambocsá szakítani, és továbblépni? azt még úgy sem. fene se akar egyedül maradni.-mondják ők és azzal vigasztalják magukat, hogy a többi sem különb. ("meg a szingli barátnőimen látom, hogy mind ba..atlan, én nem akarok arra a sorsra jutni.."- ez még tipikus magyarázat)

ki érti ezt? mert én nem.

Kósza 2009.12.11. 10:42:52

@Girgesz: hehehe, úgy érted a henna valójában "dirty sanchez" ? :)

alumi 2009.12.11. 10:43:50

@deflorator: hol állítottam, hogy normális, amit én csinálok?

kóristalány 2009.12.11. 10:44:29

@primu: "azért vánvumen, mert egyszerűen nincs akkora kisugárzása, nincs olyan dumája, vagy bátorsága, hogy lyukat pofázzon a nők hasába"
ha én találok egy pasit, aki nekem lyukat tud dumálni a hasamba, egyáltalán nem bánom, ha másoknál nem arat sikert :)

alumi 2009.12.11. 10:44:31

@Girgesz: jaj, ezeket az általános bölcsességeket ismerem, csak az a baj, hogy a padláson sok a lom, oda már nem bírom bepakolni...

Girgesz 2009.12.11. 10:45:36

@AndOr01: őszintén szólva, ha valaki belenézeget a személyes dolgaimba, én azon nagyon ki tudok akadni (egyik párom sem tett ilyet!). Mindennek van határa -így az egymás tiszteletben tartása. Ha valaki belenéz a cuccaimba, levelezéseimbe, telefonomba az én engedélyem nélkül, az alapból olyan bizalomhiányt jelez, ami akadályozza egy jó kapcsolat kialakulását, működését. Nem mintha bármi takargatnivalóm lett volna/lenne, de akkor is. Kell egy kis mozgástér mindenkinek.
De félig megnyugtatlak: egy ilyen nő még biztos létezik -de ő már foglalt :D

kóristalány 2009.12.11. 10:45:42

@AndOr01: ha ez megnyugtat, itt vagyok én :)
bár nem is vagyok mai csirke...

kóristalány 2009.12.11. 10:49:53

@primu: Hát ezt én se fogom megérteni, ha 100 évig élek se.
Alapból undorító ez a kémkedősdi. Aki ilyen idióta, meg is érdemli, hogy tönkremenjen a kapcsolata.

csillag× 2009.12.11. 10:49:58

@Nikica21: hát így vizsga után elhatároztam, h addig alszom amíg bírok :)) De sajnos csak 10ig sikerült, mert addig aludtam, míg fel nem ébresztettek :( :P

deflorator 2009.12.11. 10:52:08

@primu: Szó szerint sehol. Értelem szerint viszont pontosan ott, ahol ezt a degenerált gyakorlatot általánosan elterjedtnek tünteted fel.
(Egyébként a fizikai megvalósítás önmagában is kérdéses számomra. Eleve feltételezi, hogy ugyanazt a gépet (sőt ugyanazt a felhasználói fiókot) használják.)
Egy fedél alatt az ember a szövetségeseivel lakik. Az ellenség házon kívül van. Ha a barátnőm a szobában sunnyog, akkor nem megcsalni készül, hanem vett nekem egy ajándékot és éppen el akarja rejteni. Ha nem így gondolnám akkor nem lennék vele.
(Mondjuk én egy szánalmas galandféreg vagyok és a pöcsöm is kicsi, esélyem se lenne dugni ha kilépnék a kapcsolatból.)

Kósza 2009.12.11. 10:53:34

@csillag×: szia :) Miből vizsgáztál? Had nosztalgiázzam kicsit :)

alumi 2009.12.11. 10:54:57

@Igazság Atyja: nézd, azért egy dolgot szögezzünk le:

jöhetnek picsogni a vánvumenek, meg a majompásztorok, hogy a normális pasik senkinek sem kellenek, brühühü.

de vannak dolgok, amik tények, és kész:

az egyik ilyen, hogy a nők ösztönösen a számukra legmegfelelőbb férfit keresik. aki erős, védelmező, határozott, és "jó apaanyag" (na ezért pár sovi biztos meg fog kövezni:)). abszolút nem alapfeltétel, hogy úgy nézzen ki, mint bredpitt! ez csak valami elfuserált férfi rögeszme, amit a csúnyácska, átlagos pasik találtak ki, önnön sikertelenségük lelkük-nyugtató magyarázására.

ebből következően ritkán lehet sikeres a nőknél az a férfi, aki hebeg-habog, mekeg-makog, és ráadásul még írtó nagy bakikat is behalmoz.
meglehet, ő egy "lajoska" bőrbe bújt superman, de ha nincsenek meg a határozottság, és magabiztosság elsődleges jelei nála, akkor a nők 80 %ánál már megy is levesbe.

ami pedig a hejjespasikat illeti. valóban létezik a széplelkű, lófarkas herceg alakja, aki hercegnőjéhez örökkön hű.

a baj ott kezdődik, hogy manapság a nők elég meghatározó százaléka lett annyira céda, hogy gátlás nélkül mászik rá az átlagosnál helyesebb hímpéldányokra, tekintet nélkül annak családi státuszára. (lsd a sok picsogó szerető némbert, aki kollektív sajnálatra buzdítja a blognépet szipogóan gusztustalan hódításának tálalásával)
a pasi tehát folyamatos kísértésnek van kitéve. nem védem ezzel a férfiakat, mert megérik Ők a pénzüket, de tény, hogy ha valakin seveneleven-ben fürtökben lógnak a nők, annak azért hosszú távon elég nehéz megállni, hogy néha bele ne harapjon a tiltott gyümölcsbe.
tehát az elvhű lófarkas herceg eszméje itt már erősen sántít...

Girgesz 2009.12.11. 10:54:59

@tarquin - ma tündérke:-): azért Ágti sem olyan szent...

@primu: akkor próbálkozz a garázsba pakolni őket... a régi okosságok nem véletlenül terjednek el, hanem azért, mert nagy az igazságtartalmuk. Ha nekem valaki egy klisével jött, mikor a problémám ecseteltem, akkor bizony elgondolkoztam rajta, hogy valakik előttem már jártak hasonló cipőben és megoldást is találtak rá. ;)

@Kósza: miért ne?

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.11. 10:55:31

Semmilyen szinten nem tudok kiakadni, ha egy számomra fontos ember belenézeget a személyes dolgaimba, azon igen, ha kérdezés helyett felállítja magában a hülye összeesküvés-elméleteit.

alumi 2009.12.11. 10:56:46

@deflorator: hát jobb, ha kilépsz a házból, mert sajnos több ilyen "házon belüli ellenség" van, mint gondolnád!

és a fene se állította, hogy normális, sőt! talán olvasd el még egyszer értelmezve, amit írtam.

alumi 2009.12.11. 10:57:35

@Girgesz: jajj, közhely-háború van...:)

Rebelde 2009.12.11. 10:58:12

lehet, hogy én nem tudok olvasni, de úgy látom valakinek meg az írás nem megy:P

alumi 2009.12.11. 11:00:22

@kóristalány: a legszebb meg az, hogy nyomoznak, és ha nem találnak semmit, akkor "tuti sumák van, és törli a leveleit", ha meg találnak valamit, akkor "tudtam, hogy ez a szemét megcsal!"
mire én: "és dumáltatok, vagy mi? elhagyod?"
ő: "nem tudom...nem tudom...tudod, az az x közös év, meg minden..."

ilyenkor szem fennakad, és már húzok is balra el..

csillag× 2009.12.11. 11:01:02

@Kósza: hello-bello :)finom kis operációkutatás :) annyira gyönyörűűű:P

AndOr01 2009.12.11. 11:01:05

@kóristalány: Az a baj, hogy én se vagyok egy herceg. :)

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.11. 11:01:35

@Girgesz: nem állítottam ilyet, de posztoló nyíltan bevallja mindkét nőről, hogy pont ő az, akit keres, ugye. Szerintem ez elgondolkodtató.

Kósza 2009.12.11. 11:03:23

@csillag×: hujujjjujjjj, valami Ferencre emlékszem, 2-od évben ő szívatott bennünket. Sikerült?

kóristalány 2009.12.11. 11:04:56

@tarquin - ma tündérke:-): Egy számomra fontos ember nem nézeget bele a személyes dolgaimba, mert mindent megosztok vele, és mindent tud rólam enélkül is.
Normális ember nem gyárt összeesküvés-elméleteket. Ha idáig fajul egy kapcsolat, már régen rossz!

kóristalány 2009.12.11. 11:06:39

@primu: "ilyenkor szem fennakad, és már húzok is balra el.. "
...a legjobb, amit tehetsz...

2009.12.11. 11:06:58

@tarquin - ma tündérke:-):
Veled értek egyet, nem akadok ki azon, ha egy számomra fontos ember (legyen az barát, családtag, pár) belenézeget a személyes dolgaimba, bár x idő kell ahhoz, hogy esetleg jelszavakat is megadjak, de volt már rá pl., és nem azért mert Ő kérte. Amúgy viszont ha valaki belenéz akkor vica-versa működik a dolog. És az egymás dolgaiba való nézegetés nem minden esetben lehet a bizalom hiánya, bár tény, hogy egy idő után kialakulhat.

csillag× 2009.12.11. 11:07:26

@Kósza: hát az eredményre még várni kell :) igen -igen jól emléxel a nevére. Bár én akkor nem vettem fel ezt a tárgyat ezért csinálom most. Amúgy én szeretem / bírom a bácsit :)

kóristalány 2009.12.11. 11:07:34

@AndOr01: Ha nem hercegnőre vágysz, ez nem okozhat gondot :)

Devil2 2009.12.11. 11:07:40

@primu: Nem akarsz új nicket? Igazság Anyja? hm? :)

Kham 2009.12.11. 11:08:59

A hennázás, az nem az amikor népiesch motívumokkal összefestenek vörös festékkel? Tényleg nagyon erotikus lehet, esetleg ha a lány hátsójára elkezdte felfesteni a Védákból a "Visnu és Siva lemennek a NonStop boltba túrórudiért" történetet, akkor még érteném.
Szerintem a hacker cimborának volt igaza, a posztoló meg hülyébben viselkedett, mint egyszeri Führer a bármicvón, a nők bármit elhisznek a számítógépről, azt kellett volna mondani hogy "biztos vírus, formatálni kell":D

Kósza 2009.12.11. 11:10:56

@csillag×: egyéb mazochista szenvedélyeid? :)

deflorator 2009.12.11. 11:11:42

@Kham: Ugyan, el kell kérni a merevlemezt, mert másik gépen lehet biztonságosan helyreállítani a tartalmat.

csillag× 2009.12.11. 11:13:17

@Kósza: jaj figyelj a többihez képest ezek nem olyan nehéz számítások :P pl.:számvitelek..:S
Egyébként meg Kr.e. lehet, h még nem volt ennyire poénos a bácsi :D

blah 2009.12.11. 11:15:05

@primu: a női megérzés egy baromság. Az a tudat alatt észlelt dolgok tükröződése ami valójában egy tanult reakció. Azt pedig minden kedves eltévedt, keresgélő kommentelőnek üzenem, hogy a pszihológia fantasztikus tudomány, ráfordítással sok felesleges dologtól megkímélhetitek magatokat. Jelenleg a korosztályunk max 1%-a rendelkezik egészséges értékrenddel, ergo ilyen ismeretek nélkül ez az egész keresgélősdi egy öngerjesztő folyamat. Ha meg baszni akarsz akkor meg nem kell itt szerelemről beszélni meg kapcsolatokról... csak becsapjátok magatokat. A barátok különben is sokkal jobb társaságot nyújtanak mint a "párok" (barát/barátnő) ha magatokba néztek igazat adtok nekem. A legtöbb ember saját magával sincs tisztában, akkor meg a céljai is hamisak értelemszerűen, úgyhogy marad az illúzió kergetés. Az önérzetességet meg tegyétek félre, azért van az agyatok, hogy használjátok.

Kósza 2009.12.11. 11:16:06

@csillag×: persze, persze,... mindjárt felkelek a tolókocsimból, és előveszem az indexemet, s megnézetem a kisonokámmal, mikor is volt az a vizsgám pontosan. Persze lehet, hogy az évtizedek elfakították a téntát benne.

csillag× 2009.12.11. 11:19:38

@Kósza: na látod, papii :P :)))

alumi 2009.12.11. 11:23:21

@blah: nem fogok vitába szállni veled a női megérzésről!

másrészt nem csak párkapcsolatokban működik.

alumi 2009.12.11. 11:24:22

@Devil2: az olyan izé lenne.
még atya azt hinné kineveztem magam a virtuális oldalbordájának..:)))

alumi 2009.12.11. 11:25:35

@kóristalány: jaja, de a legjobb, hogy pont ezek a nők nem értik meg, a hozzám hasonló "b.tlan szingliket" :D

kóristalány 2009.12.11. 11:26:03

@blah: Meglehet, hogy a pszichológia fantasztikus tudomány, de nem hiszem, hogy az átlagembernek ezzel kéne foglalkoznia. Én a józan paraszti észre esküszöm.
Na meg arról is hosszan lehetne vitatkozni, hogy mi is az az egészséges értékrend.

kóristalány 2009.12.11. 11:27:39

@primu: de ugye nem is ezektől vársz megértést... :)

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.11. 11:28:55

@kóristalány: nyilván megosztom, ezért nem akadok ki. Azon igen, ha az egy hét múlva veszekedésnél előhozza, hogy XY haverom pedig mit hívogat engem különben is. De ez nyilván nem fordulhat elő, mert a logikusan gondolkodó pasik nem hisztiznek soha:-)

Kósza 2009.12.11. 11:31:15

@blah: már amennyiben valaki kitanulja 5+X év alatt a pszichológia tudományát,... egyébként könnyen tévútra vihetnek a manapság oly divatos megélhetési, celeb pszichológusok, pszichiáterek fércművei, melyek jó esetben nem okoznak kárt az olvasókban. A pszichológia köntösébe bújtatott okkult ostobaságokról nem is beszélve!

Girgesz 2009.12.11. 11:31:18

@primu: kard ki kard!-"csak egy maradhat!" :)))))))

@tarquin - ma tündérke:-): Istenem!-hát olyan bizonytalan a srác. Vagy mégse? ;) Nekem az a gyanúm, hogy egy szépfiú és egy tipikus széplány este a poszt, akik kavargatnak össze-vissza, aztán csodálkoznak, ha néha pofára esnek.

@kóristalány: ez az!ha valami bántja, kérdezzen. Vagy kérdezze meg, hogy megnézheti-e az "akármimet". Én nem haragszom meg azért, ha valaki nyílt és becsületesen kérdez.De azért igen, ha lopva belekukucskál a dolgaimba. Mondjuk hozzátartozik, a témához, hogy én semmit nem szoktam otthon titkosítani, a párom mindenhez hozzáférne, ha akarna. Lehet ezért nem is olyan kíváncsi, mert látja, hogy nem titkolódzok.

Rebelde 2009.12.11. 11:32:47

@blah:

ki mondja meg, hogy mi korosztályunk egészséges értékrendje? te?

blah 2009.12.11. 11:38:09

@primu: mondtam, hogy tegyétek félre az önérzetességet. Az meg pont az én állításomat bizonyítja, hogy nem csak párkapcsolatokban működik.
@kóristalány: túl hosszasan nem tudnánk vitatkozni ha azt vallod, hogy a józan paraszti ész elegendő lenne. Akkor ha soha nem kombinálna senki és olyan egyszerűen élne mint egy földet kapáló paraszt aki havonta egyszer lát embert, lehet, de nem ez a helyzet.

kóristalány 2009.12.11. 11:38:59

@Girgesz: "Lehet ezért nem is olyan kíváncsi, mert látja, hogy nem titkolódzok." pontosan!

kóristalány 2009.12.11. 11:41:45

@blah: Azért a józan paraszti ész sokkal több ennél. Abszolut logikus és sallangoktól mentes gondolkodás.
És ugyan mi a fenének kéne agyonkombinálni a dolgokat?

Kósza 2009.12.11. 11:43:45

@kóristalány: maradj a józan észnél, és nem lehet belédkötni :)

blah 2009.12.11. 11:44:42

@Rebelde: ha van agyad és használod rájössz magadtól, én nem fogom senkinek megmondani. Hosszútávra kell tervezni és ennyi, nem értékrend kódexről beszélek.
@Kósza: nem éppen azokra gondoltam :)

alumi 2009.12.11. 11:45:53

@kóristalány: nem, csak az emberi....egysíkúságon egyszerűen újra, meg újra elképedek.

Kósza 2009.12.11. 11:47:44

@blah: hanem milyen értelemben puffantottad be ide a pszichológiát? Milyen mélységben, és milyen forrásokból ajánlod a jelen kör tagjainak? Akikről, lássuk be, sokat nem tudhatsz te sem.

blah 2009.12.11. 11:48:06

@kóristalány: na ezt nem mondod komolyan? Majd pont egy nő nem fog kombinálni... ez akkor tartható amit leírtál ha a mezőn élsz. Tudat alatt rengeteg dolgot felfogsz amik csak később jönnek elő, és mivel nem egy mezőn élsz távol sok sok ingertől ezt nehéz gyakorlatban kivitelezni. De ha te ilyen stabil vagy őszintén irigyellek.

Igazság Atyja 2009.12.11. 11:49:33

@primu: Ezzel teljesen egyetértek, csak vannak bizonyos lukak a koncepciódban, amiket be kell tömni. Igaz, hogy a nők tucatszám másznak rá a lófarkas hercegre (sőt, a valamivel átlagon felüli férfiakra is), de ezt csak akkor tudják megtenni, ha kedvező fogadtatásra találnak hozzá. Ez az esetek túlnyomó részében így is van, de azért nem mindig. A másik fontos részlet, hogy még a lófarkasok között is akadnak, akik elsősorban nem a mennyiségre, hanem a minőségre utaznak - és ekkor az érzelmi szálat még nem is érintettük. Ha csak ezt a hozzászólásodat olvastam volna, könnyen azt hihetném, hogy számodra csak a töketlenkedő, béna, rosszarcú lúzerek és a jóvágású, határozott, rámenős alfahímek tábora létezik, a közöttük tátongó hatalmas űrrel. :)

Igazság Atyja 2009.12.11. 11:50:50

@Kósza: Na, mi ezért olvasunk tanult kollégáimmal PopperMüllerCoelho helyett Korgoth, a barbárt. :)

kóristalány 2009.12.11. 11:51:03

@primu: de szép szót találtál rá :)

blah 2009.12.11. 11:52:49

@Kósza: a mélységet mindenkire rábízom, a forrás pedig mindenkinek önmaga és környezete.
Nem ismerek itt senkit, de nem is személyre szabottan osztom az észt. Alternatívát kínálok a boldogulásra ha tetszik megszívleled ha nem akkor meg nem.

Kósza 2009.12.11. 11:54:39

@blah: ez már már spirituálisan hangzott!

alumi 2009.12.11. 11:55:24

blah 2009.12.11. 11:15:05
igen, valóban. a pszichológia annyira fantasztikus tudomány, hogy csak egy skizofrén őrültet nem tud diagnosztizálni mittoménhány pszichodoki..
és aztán ez az őrült lövöldözni kezd a pécsi egyetemen.

vagy igen. annyira korrekt tudomány, hogy a barátnőm depresszióját egyre erősebb tudatmódosítókkal próbálja kikezelni, mert magyarázatot nem talál rá, és lelki síkon nem tudja kezelni, helyette inkább drogossá teszi a pácienst és a lelki bajai mellé még gyógyszerfüggővé is...

a sort inkább nem folytatom.

az önismeret egy belső megismerési folyamat. Jung lehet, hogy szép elméleteket dolgozott ki, és meglehet, Freud is mondott igaz dolgokat, de az egyéni önismeret egy belső folyamat, amiket nem szakkönyvekből szokás elsajátítani.

és nem tudom más hogy van vele, de ha nekem csak "viszket", azt azért el szoktam tudni különíteni a társra vágyom állapottól..

Girgesz 2009.12.11. 11:56:22

@kóristalány: ...de azért hagyjunk már a másiknak egy egészséges, szabad mozgásteret,hogy ne érezze elnyomva magát a kapcsolatban

@blah: Annyiban igazad van, hogy ha valaki eldöntött magában valamit, akkor ahhoz legalább próbálja már meg magát tartani-különben csak saját magának nehezíti meg az életet a sok hezitálással, agyalással, kavarással, stb. De hogy női megérzés ne lenne? Csak a saját tapasztalataimból merítve is legalább százszor megtudnám ezt cáfolni :DDD

Rebelde 2009.12.11. 11:56:29

@blah:

köszönöm, az 1 százalék az kis szám a "helyes"(kinek mit jelent) értékrendet illetően és tartózkodnék attól, hogy azt mondjam bárkinek is, hogy céljai hamisak, eltévedt stb.

a pszichológia egyébként remek dolog, szeretem én is

alumi 2009.12.11. 11:56:51

@Igazság Atyja: én ezt az űrt keresem, de egyre inkább úgy érzem, hogy fekete lyuk.:D

tudom, tudom, rossz helyen keresek!:D

Kósza 2009.12.11. 11:57:53

@Igazság Atyja: ez ugye a kognitív pszichológia tanain alapszik? :)

alumi 2009.12.11. 11:59:14

@kóristalány: mást akartam, de anyukám azt mondta ne beszéljek csúnyán nyilvános fórumokon.:D

Rebelde 2009.12.11. 12:00:07

@primu:

a pszichológia jó, a páciensekkel van a baj:)

Igazság Atyja 2009.12.11. 12:00:08

@primu: Vigyázz is a fekete lyukkal, mert ha mégis megtalálod és túl közel kerülsz hozzá, azonnal magába szippant. De legalább a közhelyparádé után csillagászati régiókba emelkedik a beszélgetés. ;)

@Rebelde: Szia! Már megint csak bántasz. Vagy még mindig, nem is tudom, hogyan értelmezzem. :)

Girgesz 2009.12.11. 12:01:25

@Igazság Atyja: azért a M.A.G.U.S. regényekről se felejtkezzünk el ;)

Stupidella 2009.12.11. 12:02:03

Nem értem, miért akadt ki a csaj egy hennázáson. Úgy érzem, ez csak egy (szegényes) indok volt arra, hogy leépítsen. Hogy miért, azt passz.

kóristalány 2009.12.11. 12:02:51

@blah: Nos, én az egyszerűség és természetesség híve vagyok. (Kérem félretenni a szó degradáló értelmezését!) Az egyszerűség a boldogság kulcsa. Azt hiszem ezt nálam sokkal okosabb emberek (egyes filozófusok) is hangoztatták már az idők folyamán.
Ha már a mezőt említetted... az éppenséggel nem mondható ingerszegény környezetnek. Csak azon múlik, ki mit lát a szemével.
Amíg meglátod az élet apró szépségeit, nem lesz baj a lelkivilágoddal, bármennyi stressz érjen is.

Rebelde 2009.12.11. 12:02:57

@Igazság Atyja:

nem, csak nem nagyon értettem az irományt, lehet nálam van a hiba mégis:)

Igazság Atyja 2009.12.11. 12:03:42

@Kósza: Természetesen, primu "lófarkas herceg"-képe és Korgoth viselkedésmintáinak kombinációjával közelítjük az ideális férfi modelljét. :)

Igazság Atyja 2009.12.11. 12:04:53

@Rebelde: Bizonyos részletek számomra is homályosak voltak, ezért próbáltam meg a posztoló nevében, a saját fantáziámra hagyatkozva kiegészíteni a történetet. Sajnos nem mindenkinek tetszett. :)

kóristalány 2009.12.11. 12:05:20

@Girgesz: "...de azért hagyjunk már a másiknak egy egészséges, szabad mozgásteret,hogy ne érezze elnyomva magát a kapcsolatban
" természetesen! soha nem is állítottam másként

Girgesz 2009.12.11. 12:07:27

@Igazság Atyja: én nagyon szeretem megtalálni azt a kis lyukat ésnem bánom, ha magába szippant. De hogy magyaráznád el egy nőnek, hogy ez milyen jó?! :DDDD

@primu: "tudom, tudom, rossz helyen keresek!:D "
Ennek felismerése az első lépés a helyes út megtalálásában...(mennyi közhelyet akarsz még ma olvasni tőlem?:D)

Kósza 2009.12.11. 12:07:44

@Igazság Atyja: férfi az aki csinált már gyereket
épített házat
tud kaszálni
és mindig van nála kés

alumi 2009.12.11. 12:08:33

@Rebelde: :)

@Igazság Atyja: jaja, lehelletkönnyen ráléptünk a képletes beszélgetés tejútjára.:)

*ja, és igen, akarom, hogy beszippantson a fekete lyuk.:)

blah 2009.12.11. 12:08:38

@Girgesz: nem ma kezdtem a pályát, nincsennek itt csuda dolgok. Annyi, hogy a férfiak és a nők gondolkodási módjában van különbség.
@primu: nem áll messze ez attól amit mondani akartam, nem is pszihológushoz akartam én küldeni mindenkit. De szükség van rá aahoz, hogy megértsd magad és környezeted.
@Rebelde: a helyeset nem helyeset úgy értem, hogy a boldogulásban gátol vagy sem. Így aztán meg az eltévedés értelmezhető.

Stupidella 2009.12.11. 12:10:07

@kóristalány: szerintem mi egy bolygóról származunk ;)

alumi 2009.12.11. 12:11:29

@Girgesz: au, bombázz, plíz!:)

hiszen tudod: újszülöttnek, minden vicc új..:)

Igazság Atyja 2009.12.11. 12:11:35

@Girgesz: Azt nem részletezhetem, ezt a blogot fiatalkorúak is olvashatják. De a magyarázatnál olyan sumák módszereket is bevetnék, mint Tier nan Gorduin, ha már a mágusról van szó. :)

@Kósza: Akkor 75%-ban férfi vagyok, de az első kritérium miatt körbetelefonálom az exeket, hátha 100%. :)

Rebelde 2009.12.11. 12:11:39

@blah:

így ok, ennek tudatában egyetértek a korábbi gondolattal is

Stupidella 2009.12.11. 12:11:43

Egyébként meg igenis létezik női megérzés. Nekem jelez, ha kell. :)

Girgesz 2009.12.11. 12:12:58

@kóristalány: az élet apró szépségeinek nagy része a pesszimista beállítottságú emberek számára láthatatlan. Ne várd el mindenkitől, hogy így éljen (sokuk számára ez is csak egy közhely *akinek nem inge...*)

Mozgástér- én nem nézek bele a párom személyes dolgaiba. Amíg nincs okom kételkedni, nem foglalkozom vele, hogy mit csinál. Ha meg már kételkedek, akkor az ilyen kíváncsiság csak segíti az önigazoló elméleteim kikombínálását. Nem egyszerűbb, ha megkérdezem? Nagyjából ezt várom el a páromtól is.

alumi 2009.12.11. 12:13:45

@blah: nem mondom, hogy nem fordult meg a fejemben, sőt bizonyos okokból mostanában is terveztem, hogy beszélgetek egy pszichodokival, mert vannak dolgok, amelyek megoldásához egyedül kevés vagyok, de ugyanakkor vannak folyamatok,lelki dolgok, amiket egyszerűen magunknak kell lerendeznünk.

blah 2009.12.11. 12:13:58

@kóristalány: ok, ennek örülök amit írtál, de a filozófia olyan mint az amerikai tini filmek, inkább idealizál mint hasznos. A mező pedig ingerszegényebb 100szor mint egy város egyetlen kis terecskéje. Ha nem így lenne nem lennének barátaid hanem juhot terelgetnél vagy erdőkben vándorolgatnál mert nem vonzana az emberek közelébe semmi.

kóristalány 2009.12.11. 12:14:08

@blah: "férfiak és a nők gondolkodási módjában van különbség"
ehhez a felismeréshez remélem kellett sok pszichológiai könyvet tanulmányoznod :)

alumi 2009.12.11. 12:14:46

@Kósza: kifelejtetted, hogy

...és vót katona!!!!:)))

kóristalány 2009.12.11. 12:14:50

@Stupidella: Kösz, örülök, hogy nem vagyok egyedül :)

Rebelde 2009.12.11. 12:18:00

@primu:

mindent te rendezel le, az is a te döntésed, hogy elmész pszichológushoz és az is, hogy hasznodra fordítod, amit mond vagy ad

kóristalány 2009.12.11. 12:19:30

@blah: kitartok a véleményem mellett, a mező csak emberekben szegényebb, mint a város, nem ingerekben.
Ez persze nem azt jelenti, hogy ne lenne igényem emberi társaságra.

blah 2009.12.11. 12:19:42

@primu: ezt nagyon helyesen látod! A pszihológus azt a tudáshiányt hivatott pótolni ami miatt nem tudsz egyes dolgokat megoldani magadban, mivel az ember igen intelligens lény, ez a tudás elsajátítható, akár autodidakta módon is. Csak ugye ehhez a helyes meglátásodat kell szem előtt tartani.

blah 2009.12.11. 12:22:30

@kóristalány: ezt Girgesznek írtam. Megvan az előzménye, evidens dolog.

Stupidella 2009.12.11. 12:24:10

@kóristalány: nem sok mezőn járhatott az ember :) milliónyi döngicsélő méhecske, ilyen-olyan bogárkák, apró élőlények, millióféle virágok...

Egy városka apró terén sem nagyobb a nyüzsgés.

kóristalány 2009.12.11. 12:24:50

@blah: bocs, hogy belekontárkodtam, de nem tudtam nem leütni a magas labdát :)

Stupidella 2009.12.11. 12:25:27

nem vagyok amúgy nyelvtannáci, de fura, hogy egy pszichológiát ennyire favorizáló valaki ne tudja, hogy kell helyesen leírni a pszichológia szót.

Igazság Atyja 2009.12.11. 12:27:19

@Stupidella: A köztéri pillangók azonban egészen másféle ingereket idéznek elő, mint a zöldellő mezők lepkéi. :)

blah 2009.12.11. 12:27:39

@kóristalány: ne félj nem szívom mellre :)

Stupidella 2009.12.11. 12:28:16

@Igazság Atyja: ezt nem vitatom, de melyik pillangóra mondod azt, hogy a természet csodálatos műve? :)

Igazság Atyja 2009.12.11. 12:29:44

@Stupidella: Úgy igazságos, ha mindegyikre, hiszen az emberi pillangók is a természet nagyszerű remekművei - ha evolúciós szempontból közelítjuk a kérdést. :)

Girgesz 2009.12.11. 12:29:58

@Stupidella: nem csak vele... :D

@primu: azt hiszem befejezem-már így is érzek némi élt a válaszodban. ;)

@Kósza: az első kritérium nem stimmel csak,de rajta vagyunk az ügyön :)

@blah: ha már különbözik a gondolkodásunk és olyan dolgokra is rájönnek, mint amire mi nem, akkor azt nyugodtan nevezhetjük megérzésnek-nem? Tök mindegy minek veszed/hívod, a lényegen nem változtat.

@Igazság Atyja: a jó öreg Tiert is elnyelte a nők ármánykodása(legalábbis egy istennőnek ő sem tudott ellenállni).

Stupidella 2009.12.11. 12:34:32

@Igazság Atyja: na jó :) de a mezei pillangóban anélkül gyönyörködhetsz, hogy benyújtaná a számlát :D

@Girgesz: szuper! :)

alumi 2009.12.11. 12:35:32

@Rebelde: persze, de nálunk azért még mindig van amolyan "dilidoki" ellenérzés, ami nem igazán tudom miből fakad, az egy millió utcán magában dumáló országában...

miközben nyugaton olyan természetes a saját pszichológus, mint nálunk a 10 deka párizsi.:)

kóristalány 2009.12.11. 12:36:31

@blah: ennek örülök, kár is lenne :)

Igazság Atyja 2009.12.11. 12:36:36

@Stupidella: A gyönyörködés a közterületen is ingyenes, minden másért viszont a mezőn is benyújtja valaki a számlát a mai világban. Sehogy nem jó ez, én mondom. :)

Netuddki. 2009.12.11. 12:36:50

Csak az elejébe olvastam bele. Levélíró meleg-e?

alumi 2009.12.11. 12:37:08

@Girgesz: áááá, rosszul érzed....:)

alumi 2009.12.11. 12:37:47

@kovi1970: henna festés miatt nálam is rezeg az a léc...:)

Igazság Atyja 2009.12.11. 12:39:06

Ja. Az érzelgősek feltételezésekkel töltik ki az űröket, a kemény alfák kőkemény szafaládéval, mindenki másnak ott a dilidoki meg a párizsi. :)

Lobelt 2009.12.11. 12:40:55

@blah: Szívemből beszéltél! Mióta elkezdtem itt kommentelni, folyton azt szajkózom: tudatosság. Ismerd meg magad, ismerd meg a amásikat, ismerd meg a reakcióit, könnyebben boldogulsz majd a mindennapi életben! :D Kár, nagyon nagy kár, hogy a pszichológiai alapismeretek mint tantárgy nincs benne a NAT-ban. De majd talán egyszer... :) A pszicjológia csodálatos! De jó, hogy nem vagyok egyedül ezzel! :D

Stupidella 2009.12.11. 12:42:28

@Igazság Atyja:

"Miva, mitakaaarsz, mitbámúúúsz? Ha akarsz valamit gyere oszt pengesd a lóvét, kicsifijjam! Ha nem, húzzá el, míg szeipen mondom!"

:)

Stupidella 2009.12.11. 12:44:29

@Lobelt: én inkább az alapvető jogi ismereteket tenném bele a NAT-ba, meg életre valósághoz nyújtanék nekik praktikus tanácsokat.

Igazság Atyja 2009.12.11. 12:45:59

@Stupidella: Végül is.. ez is kiválthat bizonyos ingereket. :) Ez a modortalanság lenne a standard szöveg? Én inkább a "Szia, szépfiú.. nem jössz?" variációt ismerem. Lehet, hogy azért, mert mindig csak civilizáltan, visszafogottan gyönyörködöm. :)

Girgesz 2009.12.11. 12:46:20

@primu: férfi vagyok...rosszak a megérzéseim :DDDDD

"henna festés miatt nálam is rezeg az a léc...:) "
Miért? Hány férfi tetovál, aki nem meleg, csak jó a kézügyessége?

@Igazság Atyja: majd rájössz a két pillangó közötti lényeges különbségre,amint megpróbálsz kapcsolatot létesíteni egy mezei pillangóval :P

Lobelt 2009.12.11. 12:47:52

@Stupidella: Magyarországon vagyunk. Az életrevalóságot bármelyik random, 5 fősnél nagyobb társaságban összeszedheted, ha figyelsz. :) A pszichológiai alap szintű ismerete (praktikus ismerete) pont hogy egyébként az életrevalóság egyik nagy segítője lenne.

Igazság Atyja 2009.12.11. 12:48:38

Ha azt sem tudom, mi az a henna, nagyon alfa vagyok? :)

kóristalány 2009.12.11. 12:50:05

@Stupidella: Az a benyomásom, hogy a mai fiatalok nagyon is jól ismerik a jogaikat, és hajlamosak elfelejtkezni a kötelességeikről (kötelezettségeikről).
Az életrevalósági tanácsadással maximálisan egyetértek.

Lobelt 2009.12.11. 12:50:35

@Igazság Atyja: én inkább gammának mondanálak :D :P (ld.: Aldous Huxley -Szép új világ :D)

Igazság Atyja 2009.12.11. 12:51:20

@Girgesz: Arra célzol, hogy azok mindig megpróbálnak odébb röppenni, míg a köztériek ritkán ellenkeznek? :)

Girgesz 2009.12.11. 12:54:35

@Igazság Atyja: hát...akár erre is gondolhattam volna :D

blah 2009.12.11. 12:59:40

@Girgesz: tőlem a tököt hívhatod nagy sárga uborkának, nem ez a lényeg, hanem, hogy mi miért van.
@Lobelt: köszönöm! Na akkor az én műszakom itt le is járt :)

alumi 2009.12.11. 13:01:12

@Igazság Atyja: fasza végkövetkeztetés vót..:)

@Girgesz: tetovál! nem hennázik..:)

Stupidella 2009.12.11. 13:02:53

@Lobelt: @kóristalány: valamiért nem tapasztalom ezt az életrevalóságot meg jogismeretet a hozzánk járó 18-22 éves korosztálynál. A legtöbbjük az anyukájukat kéri meg, hogy telefonáljon meg ügyintézzen helyettük. Egy kérvényt is csak tollbamondással tudnak összehozni, ha csak elmondom nekik, mit írjanak bele, maguktól nem tudják megfogalmazni, összerakni. Sokszor ha nem szólok, hogy ezt vagy azt igénybe tudnák venni, csak utána kell menniük, akkor semmi se történik.

Vagy csak akkor életrevalók, ha buli van? :)

Girgesz 2009.12.11. 13:06:11

@blah: Tőlem meg hívhatod a csivavát fajkutyának, az akkor is csak egy divatpatkány...

(Azon gondolkoztál már, hogy nem biztos, hogy mindig és mindenben neked van igazad?)

alumi 2009.12.11. 13:06:24

na pajtikák pénteki móka következik!

A kérdés:

hány dudát számoltok össze az alábbi oldalon?

www.borsonline.hu/

*magyar színvonal 2009. év vége*

kóristalány 2009.12.11. 13:11:04

@Stupidella: Teljesen igazad van, én nem is erre gondoltam az előbb. A múltkoriban az iskolában fültanúja voltam, amint az egyik hatodikos gyerek azt mondta a tanárnak, megsértette az emberi jogait azzal, hogy letöröltette vele a táblát, amit összefirkált, és hogy az apja ügyvéd, és be fogja perelni. Azt hittem lehidalok.

Kósza 2009.12.11. 13:12:51

@primu: vótam, de mán visszajöttem :)

Igazság Atyja 2009.12.11. 13:12:52

@primu: Én csak hármat, mert egyet eltakar egy szerencsétlenül elhelyezett piros karikás 18-as. Viszont ez a cím: "Sztriptíztáncosnő zaklatta a szexista Benkőt", ez tetszik. Ahhoz, hogy ilyen zaklatások érjék az embert, csak szexistának, vagy Benkőnek is kell lenni? :)

Rebelde 2009.12.11. 13:17:36

@primu:

hát én olyan najív vagyok, hogy autódudára gondoltam

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.11. 13:18:04

@kóristalány: hihihihihi...*jajderöhögök*. El is képzeltem, hogy apuka valóban perre viszi a dolgot, a bírák is röhögnek egy jót legalább.:-)

kóristalány 2009.12.11. 13:18:35

@Igazság Atyja: legyél szexista, de könyörgöm ne legyél Benkő, abból is sok
kezd az az érzésem lenni, hogy a benkő a bunkó finomkodó megfogalmazása lásd: zsemle-zsömle :D
(bocs mindenkitől akit szerencsétlenségére így hívnak)

Lobelt 2009.12.11. 13:21:43

@Stupidella: Miért gondolom azt, hogy egyetemen dolgozol TO-n? ;)

Lobelt 2009.12.11. 13:24:36

@primu: Köszönöm, köszönöm! Ma este nem tudtam volna nézni se a Fókuszt, se az Aktívot, de gy most már hozzásegítettél a mai médiacsöcshöz. Köszönöm Primu!

Igazság Atyja 2009.12.11. 13:24:48

Szerintem ezt akarta linkelni, csak a blogmotor lenyelte a cím második részét:
www.borsonline.hu/girl.php?op&kid=2009-12-02&id=1007&page=1
Na, itt már lehet összeadni meg szorozni. :)

csillag× 2009.12.11. 13:24:55

@Lobelt: nekem is rögtön ez ugrott be :D

Stupidella 2009.12.11. 13:25:52

@kóristalány: ja igen, az ilyen esetek is léteznek. :)

@Lobelt: talán mert... így is van? :)

alumi 2009.12.11. 13:27:12

@Lobelt: igazán nincs mit. én odafigyelek a pasik lelkivilágára. most, hogy megvan a nirvána, a küldetés teljesítve.:)

alumi 2009.12.11. 13:28:12

@Igazság Atyja: elveszed a szórakozásomat.:(

@Kósza: nem rossz.:)

Igazság Atyja 2009.12.11. 13:29:38

@primu: Legalább már tudod, én mit éreztem, mikor egyesek rájöttek, hogy nem én vagyok a posztoló. :)

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.11. 13:30:34

@primu: nem tudom, mert a "playmate-ből lemezlovassá vált modell" megfogalmazás láttán gyakorlatilag padlóra küldött a húúúazannya-életérzés.:-)

Kósza 2009.12.11. 13:32:47

@tarquin - péntekgyűlölő: elirigyelted a karrierjét, mi? Amúgy miért vagy Te péntekgyűlölő?

Lobelt 2009.12.11. 13:35:11

@Stupidella: és hol? Elég a város, nem kell az egyetem vagy a kar :D

alumi 2009.12.11. 13:50:42

@tarquin - péntekgyűlölő: hát igen. ez a valami, nem a 8 órás munkanapok!
lehet, hogy nekem is ki kéne pakolnom a melleimet a dj pultra? attól sikeres lennék? vagy nem?

@Igazság Atyja: ehh, de gonosz vagy!:)))

Lobelt 2009.12.11. 13:56:29

MEGSZAKÍTJUK ADÁSUNKAT! 2010 MÁJUS 14-ÉN METALLICA KONCERT A PUSKÁS FERENC STADIONBAN! :):):):):):) YEAH!

naplo-online.hu/koktel/20091211_metallica_budapest

Igazság Atyja 2009.12.11. 13:59:45

@tarquin - péntekgyűlölő: Hosszúkás hengerekről átváltott a széles-laposakra. Az újítani tudás a siker titka. :)

Ha nem zaklatnának visszautasíthatatlan ajánlatokkal buja milfek a fészbúkon, bővebben hozzászólnék a pszichológia témához is.
Így legyen elegendő csak ennyi: az a tuti, ha nem csak a másik reakcióit, de a motivációt is megismered! Na mit szóltok hozzá. :)

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.11. 14:01:09

@Kósza: nem, tisztában vagyok azzal, hogy a mai világban csak az ész és a belső értékek segítségével lehet boldogulni.:-)// A péntek nem az én napom, ilyenkor a vicceskedvű úristen mindig megmutatja, hol a helyem.

@primu: ugyan, kérlek, a sikerhez elég a pozitív hozzáállás és a kisugárzás, mint az köztudott.:-) A dekoltázs nem számít.:-)

Kósza 2009.12.11. 14:03:44

@tarquin - péntekgyűlölő: vicceskedvű úristen,.... mindent nekem sem kell értenem.
A dekoltázs valóban nem számít, ha elég mély! :)

Kósza 2009.12.11. 14:07:07

@tarquin - péntekgyűlölő: minden pénteket utálsz, vagy csak minden másodikat?

alumi 2009.12.11. 14:09:31

@tarquin - péntekgyűlölő: nem is a dekoltázst raknám ki!

hanem ami körbevonja.:D

Igazság Atyja 2009.12.11. 14:14:13

Szóljatok, ha számolni kell.
Minden Ilyen Lehetőség Felbecsülhetetlen :)

@Lobelt: Lehet tudni, hogy a mostani koncertrepertoárban milyen arányban vannak jelen régi és új számok? Ezzel nem leszek népszerű, de a Load óta nem érdekel a Metallica munkássága.

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.11. 14:19:45

@Kósza: számszerűsíteni nem tudom, de általában úgy alakul, hogy mindegyiket.:-(

@primu: :DD

@Igazság Atyja: azért mégsem olyan formabontó típus a lelkem.:-)
A másik motivációinak megismerése talán a legfontosabb, és egyben a legnehezebb, a reakciói pusztán iránytűk.

Lobelt 2009.12.11. 14:20:54

@Igazság Atyja: Az arányról nem tudok, de sok régi nagy számot játszanak, ezt tudom. Azt még a cikk is írta, hogy sok régi szám is felcsendül. Lehet, hogy ebben a hónapban csak párizsit eszek, de akkor is ott leszek jövő májusban, ráadásul valahol a színpad előtti részen garázdálkodok majd: Circle of Death!!! :D :D :D

Kósza 2009.12.11. 14:22:58

@tarquin - péntekgyűlölő: végképp nem értem, és ez felkeltette az érdeklődésemet! :)

alumi 2009.12.11. 14:40:42

@Igazság Atyja: @Lobelt:

hát, ha már koncert, én inkább a Rammsteinre mennék ki.

Igazság Atyja 2009.12.11. 14:41:17

@tarquin - péntekgyűlölő: Főleg ha tényleges motivációit - melyek főleg a szemrevaló dekoltázsok feltérképezésére irányulnak - sumák reakciókkal leplezi. :)

@Lobelt: Én is jövök, még ha le is kell mondani a kaviárról miatta. Úgyis utálom. :)

@primu: Mi vonja körbe? Érdeklődő férfitekintetek? :)

Igazság Atyja 2009.12.11. 14:44:21

A Rammsteintől csak a Sehnsuchtot ismerem, még srácokoromból, az jó. Letöltöm a többit is, és ha nem gagyultak el, megfontolom azt is. Állítólag nagy show.

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.11. 14:46:53

@Kósza: :-)) Péntekenként mindenki átáll ilyen light munkatempóra, mivel ezt a napot mindenki szereti, talán épp ezért.:-) Namármost ez számomra azt jelenti, hogy duplaannyi energiabedobással feleannyit bírok megvalósítani, és az utolsó percig rizikós, hogy az eddigi tervezésem-tárgyalásom megy-e a levesbe. Izgis. Remélem, sikerült csillapítanom az érdeklődést.:-)

Kósza 2009.12.11. 14:49:38

@tarquin - péntekgyűlölő: érteni értem én, csak fel nem foghatom! :)

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.11. 14:52:05

@Igazság Atyja: a reakciókat nehéz kontrollálni, ha sumák az illető, ellentmondásba fog keveredni előbb-utóbb.:-)

@primu: nocsak, hát az meg mikor?

alumi 2009.12.11. 14:52:49

@Igazság Atyja: mivel a mellbedobás nálam inkább a vicc kategória, inkább azt mondanám, hogy nekem tetszik, amit a tükörben látok.:)

Kósza 2009.12.11. 15:02:46

@tarquin - péntekgyűlölő: úgy érted enyém a mennyek országa? "melyik ajtón mennyek be?" egész másra gondoltam a péntekgyűlöleteddel kapcsolatban, azt hittem jön ex, viszi a gyereket/gyerekeket 7végére,... de így akkor semmi gáz, csak meló, ezért kár az úristent felemlegetni :)

Igazság Atyja 2009.12.11. 15:09:26

@tarquin - péntekgyűlölő: Ha nagy sumák, akkor csak utóbb, de akkor már úgysem fogja túlzottan érdekelni az adott hölgy. Ezek a modern sumákok már csak ilyenek. :)

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.11. 15:15:47

@Igazság Atyja: danke.:-)

@Kósza: olyan összefüggésben kell ideemlegetnem, hogy ha valamit eltervezek, abba lesz szíves, és még ő sem dumál bele.:-) A magánéletem nem ad okot arra, hogy a nevét a számra vegyem.:-)

Igazság Atyja 2009.12.11. 15:28:01

Elég vékony a határvonal a tetszetős és a vicces ( . )( . ) között. Az utóbbira példa a következő fotó, amit sumák módon mobillal készítettem a haverom legénybúcsúján. Számoljatok:
genyaszkop.uw.hu/lb.jpg
A többieknek tetszett, én szörnyülködtem. :)

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.11. 15:30:15

@Kósza: mindenki máshol szereti bonyolítani az életét:-))

@Igazság Atyja: ezt már megtanultam.:-)

tárhejj · http://atarhely.hu 2009.12.11. 15:44:26

Én végigolvastam. Az én szerény véleményem: nem dobnám ki, ha valaki ilyen lenne velem.

GargleBlaster · http://autostat.hu/hasznos 2009.12.11. 15:51:13

szerintem ne egy hozzá hasonló lányt akarjál találni hanem mondjuk egy normálisat aki kevésbé paranoid...

Girgesz 2009.12.11. 16:02:14

@Igazság Atyja: Hát ezen én is szörnyülködnék... :D
(Amúgy nem értem ezt a legénybúcsú=táncoslányok divatot, de biztos én vagyok a hülye. Ha már valaki házasságra adja a fejét, akkor a lakodalomig hátralévő időben már csak nem csajozik- előtte és utána már mindenkinek a maga gondja. Akkor most mi értelme van a lányoknak? A leendő elkárhozottat akarják elcsábulásra bírni a haverok, vagy maguknak akarnak jót? Előző esetben a saját haverjukkal csesznek ki, ha esetleg kiderül a turpisság, második esetben meg nem kell legénybúcsú ahhoz, hogy elmenjenek a srácok valahova és megnézzenek egy ilyet. De ezt lehet, hogy tényleg csak az én vidéken edződött lelkivilágom mondatja velem... :DDD)

Kósza 2009.12.11. 16:02:56

kellemes 7végét, sziasztok!

Igazság Atyja 2009.12.11. 16:03:52

@Girgesz: Megmutatják a vőlegénynek, mi az, amiről le kell(ene) mondania a továbbiakban, és persze maguknak is jót akarnak. :)

Girgesz 2009.12.11. 16:12:04

@Igazság Atyja: most komolyan naivnak tűnhetek, de szerintem ez qurva nagy kib@szás a vőlegénnyel szemben. Ha tényleg jóbarátok veszik körbe a legénybúcsún,akkor találjanak ki olyan feladatokat, dolgokat, amiket lehet emlegetni egy életen át(én eddig mindig ezt tettem, ha legénybúcsúra voltam hivatalos, vagy a szervezéssel bíztak meg).
Ha táncoslányt akarok nézni, nézetni a haverokkal akkor azt nem a legénybúcsún teszem, mert előbb-utóbb úgyis ki fog derülni (nehezebb eltitkolni, mint egy "kis esti csavargást"). De ez egyéni vélemény...

Igazság Atyja 2009.12.11. 16:32:51

@Girgesz: Szerintem a legtöbb menyasszony tisztában van vele, hogy a párja tart legénybúcsút, és manapság a leánybúcsú sem ritkaság. Az, hogy mennyire zavaró számára, hogy táncoslányokat nézett a vőlegény, egyéni kérdés. Ha tudják róla, hogy zavarja / zavarná, akkor valószínűleg titokban tartják. :) Másrészt lehet, hogy azt is jókedvűen emlegetik egy életen át, ahogy a táncoslányok a poharakat egyensúlyozták a kebleiken, meg ilyenek. Ezt már haveri kör válogatja.

Girgesz 2009.12.11. 16:37:46

@Igazság Atyja: ezért írtam, hogy ez egyéni vélemény. Mivel én baromira nem örülnék neki, ha a párom chipendale fiúkat nézegetne a lánybúcsúján,így azt gondolom ő is hasonlóan vélekedhet a táncoslányokról a legénybúcsún... :D

fubu05 2009.12.11. 17:32:20

Egy ilyen unalmas sztorin menyit tudtok beszélni. :)
Az az igazság, hogy az ilyen férfiaknak van szerencséjük a nőkkel.
Egy örök igazság Ganxsta Zolee és a Kartelltől :
"Ilyenek a nők, a szemeteket szeretik,
Izgatja őket ha a pali kibaszik
Velük, azt hiszik, megváltoztatnak,
De későn veszik észre, hogy hibáztak. "

2009.12.11. 17:49:26

@fubu05:
Szerintem a kommenek 1/5-e szól a posztról. Általában vagy továbbragozzuk egymás kommentjeit, vagy egyből új témát dobunk fel. :) Szerintem általába 11-12-ig (bár van hogy már elöbb) lezajlanak a posztkommentek (mindig van 1-2 új betérő, aki még hozzászól azért), és utána marad a kommentelők traccspartyja. :)

Nikica21 2009.12.11. 19:03:56

@Devil2: Oh...keretember...ez jól hangzik! Szal én teszem egésszé a blogot!:D Megtisztelő!:D

James86 2009.12.11. 21:30:53

Helló-helló. Én volnék az a bizonyos ember, akit majdnem kivasaltak Pesten. Látom, kellett volna némi magyarázatot fűzni a dologhoz. Szóval:

Akivel 2,5 évig jártam: Réka. Vele voltam amikor elmentem dolgozni. Vele voltam boldogtalan.
Anitát Réka mellett ismertem meg. Nem jöttünk össze, nem feküdtünk le. Én éreztem, hogy tudnám őt szeretni, de végül is nem lett belőle semmi. Vele barátok voltunk és vagyunk is.
Ági pedig a munkatárs, későbbi barátnő, aztán aki szakított velem.

A hackerkedést nem kértem. A srác önhatalmúlag csinálta. mikor kiderült, én voltam a legjobban kiakadva, azért írtam Áginak, hogy mi történt.

Lizuka 2009.12.11. 21:37:09

hát érdekes és bonyolult történet...hidd el nem csak te csúszol el ilyen kis banánhéjon...nekem is ugymond nemrég (7hónapja) ment tönkre az a kapcsolatom amiben felhötlenül boldog voltam és az életemet adtam volna az illetöért...hát ien az élet sajnos...ami jó azt mindig elveszi tölünk...:S...hát további sok sikert neked is hogy ismét találj egy ilyen lányt mint Ági.

James86 2009.12.11. 22:07:34

Kiegészítés:
Nem vagyok meleg. A hennázást csak alkalmanként csinálom, mikor megkérnek rá.
Amikor Anitának csináltam a mintáját, nem fordult meg semmi "rossz" fejemben, Ágihoz hűséges voltam.

Igazából, így utólag végigondolva mindketten ott basztuk el, hogy Ági is és éni is túl hamar jöttünk össze. Mindkettőnknek kellett volna pár hét szünet a szakítás után. A régi berögződések Gáborral benne maradtak, ahogy bennem is a Réka mellett felvett szokások.

2009.12.12. 00:04:17

@James86:
Nah most a sok női névvel kicsit elvesztettem a fonalat, de mindjárt kigobozom. :)
Amúgy sorry, de nem pár hét szünet kellett volna, hanem inkább hónap. Pár hét alatt nem jut túl az ember egy hosszú kapcsolaton. :)

vagány csaj 2009.12.12. 03:53:41

Helló fiatalág!
Na mi folyik itt??
Én még bulizok!!! :)
Van valaki a fedélzeten??

vagány csaj 2009.12.12. 03:54:21

Helló fiatalág!
Na mi folyik itt??
Én még bulizok!!! :)
Van valaki a fedélzeten??

vagány csaj 2009.12.12. 03:54:45

Helló fiatalág!
Na mi folyik itt??
Én még bulizok!!! :)
Van valaki a fedélzeten??

vagány csaj 2009.12.12. 03:59:05

Helló fiatalág!
Na mi folyik itt??
Én még bulizok!!! :)
Van valaki a fedélzeten??

vagány csaj 2009.12.12. 03:59:09

Helló fiatalág!
Na mi folyik itt??
Én még bulizok!!! :)
Van valaki a fedélzeten??

vagány csaj 2009.12.12. 03:59:10

Helló fiatalág!
Na mi folyik itt??
Én még bulizok!!! :)
Van valaki a fedélzeten??

vagány csaj 2009.12.12. 03:59:24

Helló fiatalág!
Na mi folyik itt??
Én még bulizok!!! :)
Van valaki a fedélzeten??

vagány csaj 2009.12.12. 03:59:24

Helló fiatalág!
Na mi folyik itt??
Én még bulizok!!! :)
Van valaki a fedélzeten??

vagány csaj 2009.12.12. 03:59:25

Helló fiatalág!
Na mi folyik itt??
Én még bulizok!!! :)
Van valaki a fedélzeten??

Devil2 2009.12.12. 08:35:49

@vagány csaj:
HŰŰŰ, mekkora buliba lehetsz Honey..?! :D

fubu05 2009.12.12. 10:20:10

@Zsu0805: Értem most már.:)Legyen nagyon szép napod.

2009.12.12. 10:30:16

@vagány csaj:
Fuuu Drágám, nagyon sokszor elküldted a kommentet. :) Milyen buliba voltál? Mesélj! :)

@fubu05:
Köszy, Neked is szép napot. :)

csillag× 2009.12.12. 12:27:19

@vagány csaj: juj, Vagány 9komm!! :) ez vetekszik Kacc. számával...igaz a tartalmát nem tudtad überelni :))

Nikica21 2009.12.12. 15:55:09

@csillag×: Hát kacét nem tudta űbrelni, mert valsz. nem ivott annyit!:D

fubu05 2009.12.12. 17:58:39

Szép estét kívánok mindenkinek.:)

Nikica21 2009.12.12. 18:06:00

@fubu05: Neked is!
Legalább nem vagyok egyedül!:)

fubu05 2009.12.12. 18:22:31

@Nikica21: :)Új vagyok még itt és most olvasgatom a posztokat hát van egy két furcsa.

Nikica21 2009.12.12. 18:52:45

@fubu05: Hát igen vannak érdekes sztorik...ezért is járunk ide!:D

fubu05 2009.12.12. 19:11:38

@Nikica21: Most mennem kell nagyon kellemes további estét kívánok.:)

pkrisko 2009.12.13. 07:37:32

Ilyen buta, bena, erzelgos baf@szt!
Ha valaki veletlenul ilyet gazol kocsival, a rendor meg sem bunteti!

2009.12.13. 11:50:26

Reggelt Mindenki!
Merrefelé havazik? Nálunk reggel jó nagy pelyhekbe esett, most már kicsit alább hagyott és sajnos nem is maradt meg, de idén már láttam havat. Tök király. :P :D

csillag× 2009.12.13. 12:33:03

Kellemes Ádventet ;)

@Zsu0805: mázlista :( irigy..irigy..:P Erre dél fele sajnos még nem rázta meg a szakállát a télapó :(, de a balcsinál se. Viszont Miskolc fele is volt egy kicsit mutatóba, de ott is elolvadt...
Remélem karácsonyra kicsit megerölteti magát. :)

2009.12.13. 13:41:42

@primu:

"és nem tudom más hogy van vele, de ha nekem csak "viszket", azt azért el szoktam tudni különíteni"

de most inkább csak viszket, nem? :>

Jut eszembe, lógok ám Neked egy könyvvel, Pütyürke! :>

2009.12.13. 14:28:12

@Girgesz:

"Ha tényleg jóbarátok veszik körbe a legénybúcsún,akkor találjanak ki olyan feladatokat, dolgokat, amiket lehet emlegetni egy életen át"

Hát, ami azon a képen vót, azt lehet is emlegetni egy életen át!! :))))

Nikica21 2009.12.13. 14:57:36

@Zsu0805:
Itt se esik a hó sajnos!!!! De legalább az eső sem!
Karácsonyra essen annyi, hogy legyen mit lapátolni!:D

Glg 2009.12.14. 11:24:59

ezt a buzit. a posztoló egy nyálas gyökér :D

vagány csaj 2009.12.14. 19:26:00

@Devil2: @Zsu0805: @csillag×:
Sorry, de nálam lefagyott. Ezek szerint mégse. Na mindegy.
Meglátszik, hogy nem épp voltam józan... Azért az a nemtomhány Bacardicóla... Hmm! ...fini volt!!! :DD

csillag× 2009.12.14. 20:05:43

@vagány csaj: áhh.. ne is törődj vele, nem tettél rosszat senkivel...sőt.. :D:D:D:D

vagány csaj 2009.12.15. 15:20:20

@csillag×: Akkor jó! :D
Egyébként magamnak elég rossz volt. Legalábbis a másnap... :DD

Nikica21 2009.12.15. 21:57:38

@vagány csaj: Miért nem lehet rögtön a harmadnappal kezdeni...mi?:D
süti beállítások módosítása