Menekültem az anyja elől

2010. január 04. 07:06 - Panni CsP

„Előbb láttam meztelenül az anyját, mint a lányát!” – fordulatokban bővelkedő mulatságos évnyitó vígopera következik, amely egyszerre tanulságos és szórakoztató. Adva van egy srác és egy lány: utóbbihoz egy gyanakvó, kemény markú anya is tartozik, aki mániákusan próbálja védeni 23 éves lányát a fészekből való távozástól. Most megtudjuk, milyen az, amikor egy elviselhetetlen anya bekavar.

 

A történet nem velem esett meg, hanem az egyik haverommal (legyen Tamás), de amikor elmesélte, vinnyogtunk rajta. Akkoriban 22 éves volt és egy szórakozóhelyen megismerkedett egy nagyon helyes, szolid, 23 éves lánnyal (legyen Zsuzsa). Sokat találkozgattak, napközben beültek egy-egy kávéra. Hamarosan az első csók is elcsattant, de az ágyig még nem jutottak el. Mindketten a szüleikkel éltek, így nem volt választásuk, de már arra is gondoltak, hogy erre a célra kivesznek egy szobát valahol. Akkor a lány kitalálta, hogy a szülinapi bulijára - amit egy közeli kis pub-ban fognak tartani - menjenek együtt. A lány a házához rendelte a srácot.

Zsuzsinak volt egy rettenetesen konzervatív anyja. Nem volt vallási fanatikus, se szűklátókörű (valami tanárféle volt) csak egyszerűen betegesen féltette a lányát, olyan volt, mint egy biológiai erényöv. Az első találkozás még bíztatónak is nevezhető: Zsuzsa bevezette udvarlóját a házba, szépen bemutatta a mamának. Amíg az emeleten készülődött, Tamás és Zsuzsi-mama a konyhában csevegtek. Egyszer csak Zsuzsa leszól, hogy Tamás jöjjön fel nyugodtan. Ekkor Zsuzsi-mama arca ökölbe szorul, majd gyorsan kínos mosolyba feszegeti és enyhe torokköszörüléssel, finoman kijelenti, hogy „Tamás biztos csak zavarná a készülődést”. Maradt mindenki a helyén. Amikor a lány elkészült, elindultak a bulira a srác kocsiján.

Másnap Tamás motorral állít be. A csengetésre Zsuzsi-mama nyit ajtót és közli Tamással, hogy a lánya pár perccel ezelőtt elment. A fiú csalódottan oldalog járműve felé. Aztán gondol egyet és felhívja a lány mobilját. Zsuzsi azonnal felveszi, és az a legviccesebb, hogy a srác végig hallja, ahogy a készülék kicsöng – ugyanis az emeleti szobából, egyenesen a fiú feje fölül jöttek a hangok. Tamás elmondja neki, hogy az imént a kedves mama, majdnem lóvá tette. Zsuzsi érkezik. Mögötte az anyukája kínos mosollyal mondja, hogy „azt hittem, Zsuzsa elment már, he-he”. De amint meglátja Tamás motorját, elsápad, ám a legteljesebb árnyalatváltozást akkor produkálja, amikor Tamás a lánya kezébe nyom egy bukósisakot. NA, NEEM! EZT NEEM! – mindketten hátrahőkölnek, ahogy az anya kifakad, mintha egy ősdémont látna. „Fel nem ülsz erre kislányom. Nem fogsz nekem meghalni” (igen, ezekkel a szavakkal). Jó. Zsuzsi megy busszal, míg a srác hazaviszi a járgányt, és majd valahol találkoznak.

Az idő szalad, a fiatalok egyre türelmetlenebbül kívánják egymást, de az alkalom csak várat magára. Egy szép napon Zsuzsi-mama felhívja Tamást és finoman felszólítja, hogy legyen szíves ne legyeskedjen a továbbiakban a lánya körül. A srác kiosztja, hogy ne avatkozzon már bele, nem az ő élete, és egyébként neki tisztességesek a szándékai, nem fogja az árokba dobni elvágott torokkal – szó szerint ezt mondta, mire az anya elkezdett istentelenül káromkodni.

Tamás már nem bírt magával, de a csaj se. Zsuzsi kitalálta, hogy az egyik este, amikor Zsuzsi-mama már az igazak álmát alussza (feltehetőleg jó mélyen) akkor lesurran és beengedi a bejárati ajtón. Tamás először arra gondolt, hogy szerez egy létrát és bemászik a csaj ablakán, de az ilyesmi csak filmekben mutat jól – és egyébként sem volt nála létra, se a ház körül.

Éjfél. Zsuzsa rezgőre állítja a telefonját, mert úgy beszélték meg, hogyha a srác már az ajtó előtt van, akkor csörrent egyet. Így is lett. A lány leoson és felviszi a szobájába Tamást. Szex helyett csak smárolás, nevetséges, ’csendes tapizás’ és ölelkezés volt. Mivel a közelben van az emeleti fürdőszoba, Tamás elindul oda – előzőleg megkérdezte a lányt, hogy jó ötlet-e, vagy inkább brunyáljon ki az ablakon? Erre Zsuzsa elmondja, hogy az anyja lent alszik és a lenti fürdőt használja (általában), menjen nyugodtan, nem lesz semmi balhé. De lett. Tamás minden gyanú nélkül benyit az emeleti fürdőszobába, ahol Zsuzsa anyja a kád előtti gumiszőnyegen áll TELJESEN MEZTELENÜL. Egy darabig egyikük sem bír szólni, majd Zsuzsi-mama töri meg először a dermedtséget és akkorát sikolt (reszelős, nem túl gyakorlott hangján) hogy a srácnak elmegy a kedve a pisiléstől és mint az ágyúgolyó, repül vissza a csajhoz. Bevágja az ajtót és elkezdi kapkodni a ruháit. Mielőtt még a lány kérdőre vonhatta volna, hogy mi történt (ő is hallotta a sikoltást) Zsuzsi-mama rúgja be az ajtót, pongyolában és annyira kiabál, hogy nem érteni, mit mond. Tamás rekordidő alatt kapja össze magát és húz el. A következő történt: mint kiderült a lenti fürdőszobában már este elfürödte valaki a bojler melegvízét, így Zsuzsi-mama valahogy fellopózott (csendben, nehogy felriassza lányát), és ők nem vették észre.

Zsuzsi mama tudta, hol dolgozik Tamás. Bemasírozott a munkahelyére és mivel őt nem találta ott (kerékpáros kifutófiú volt) elkezdte keresni a főnökét. Amikor megtalálta, követelte, hogy rúgja ki, mert egy beteg állat. Amikor elment, és Tamás megérkezett, a főnök elmesélte neki mi történt, Tamás is elmesélte, miért, majd együtt nevettek az egészen. Felvázolta a tegnapi kalandot is: „Tiszta nevetséges, hogy előbb látom meztelenül az anyját, mint a lányát!” – elevenítette fel a nagyon is friss emlékeket.

Tamás megkérdezte a lánytól, hogy a korábbi srácokat is ennyire gyűlölte az anyja, vagy csak őt tünteti ki figyelmével? Zsuzsi elmesélte, hogy azokat a srácokat, akikkel korábban járt, soha nem hozta ide, inkább ő ment hozzájuk – így az anyja azt se tudta, mit csinál, de ha rákérdezett, azt mondta, valamilyen latin táncházban van. Szegény srácot annyira gyűlölte Zsuzsi-mama, hogy lehetetlen volt többé a ház közelébe merészkednie, ezért titokban találkoztak, mint Rómeó és Júlia Lőrinc barátnál. Tamás azon mulatott magában, hogy a filmekben ilyenkor szokta a gazdag apa felkínálni azt a bizonyos aktatáskát tele zsével, hogy mind az övé, ha békén hagyja a lányt. Zsuzsi apja évente négyszer jön haza, mert Kanadában épít házakat. Nem voltak szegények, de gazdagok se. De akkor se ment volna el, ha lepénzelik, mert tényleg szerette ezt a lányt, és Tamás tényleg rendes gyerek. Ám be kellett látnia, hogy reménytelen az ügy. Egy darabig még bujkálva találkozgattak, majd pár hétre rá Zsuzsa és Tomi szakítottak, ám évekkel később a srác megtudta, hogy Zsuzsa elköltözött otthonról. Hogy milyen viszonyban maradt az anyjával, csak találgatni lehet. Ha valaki félti a lányát, az tök rendben van, de 23 évesen azért érezze már egy normális csaj, hogy az anya-lánya kapcsolatnak is megvan az egészséges határa, és ha egész életében bujkálnia kell előle, abból nem lesz semmi. Jövő pláne.

 

 
263 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr421636538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Devil2 2010.01.04. 21:16:19

@Erásss: Igen, a kérdést én is feltettem magamnak.. :D

Devil2 2010.01.04. 21:17:12

@Erásss: Áh, én még nővel se lennék ennyit ágyban. :D

Erásss 2010.01.04. 21:17:40

@Devil2:
Aham...feküdte!:))
Na Niki, szívjuk a véredet. :))

Devil2 2010.01.04. 21:18:30

@Erásss: Érezted a kérdésemben a finom szarkazmust??! :))

KiNG 2010.01.04. 21:18:40

:: már arra is gondoltak, hogy erre a célra kivesznek egy szobát valahol

ebben tudok segíteni ;)

:: A lány a házához rendelte a srácot.

Szerintem kórosan rászokott a pizzára :D

:: olyan volt, mint egy biológiai erényöv

Dugd meg az anyját, vedd el a lányát. Szegény mamának biztosan faszhiánya van már egy ideje.

:: a lánya pár perccel ezelőtt elment.

Attól még lehet otthon, csak éppen egy jó masztizott :D

:: A fiú csalódottan oldalog járműve felé.

Előbbinek fényében nem is csoda :DDDD

:: mint kiderült a lenti fürdőszobában már este elfürödte valaki a bojler melegvízét

Húbazmeg! Ez a legrejtélyesebb motívum a sztoriban? Ki a faszom volt az? :))

:: „Tiszta nevetséges, hogy előbb látom meztelenül az anyját, mint a lányát!”

Én meg olyanról tudok, hogy egy csaj azelőtt dugott a sráccal, mielőtt megismerkedtek volna :)

:: azt se tudta, mit csinál, de ha rákérdezett, azt mondta, valamilyen latin táncházban van

Legalább kezdjek el gyanakodni, ha a barátnőm táncolni megy???

Ojjan tvájlájtos szaaaar :(

Devil2 2010.01.04. 21:18:58

@Erásss: Pedig jó ám, Nekem elhiheted! :D

Erásss 2010.01.04. 21:20:46

@Devil2:
Én elhiszem, mindent elhiszek. Ettől függetlenül valahogy nem erre vágyom igazán.:))

Devil2 2010.01.04. 21:22:44

@Nikica21: Hagyod hogy szívjuk a véred? :))

Erásss 2010.01.04. 21:23:19

@Devil2:
Mert az jóóóóóóóóóóóó!Mármint a vérszívás!:D

Devil2 2010.01.04. 21:23:57

@Erásss: Nekem mondod Szivi?? :D

Devil2 2010.01.04. 21:24:53

@Erásss: De inkább szívni jobb, mint hagyni hogy szívják (a vért)! :D

Erásss 2010.01.04. 21:25:57

@Devil2:
Elmodjam mit ettem vacsira?:)

Devil2 2010.01.04. 21:26:37

@Erásss: Csak nem dödöllét? :))

Erásss 2010.01.04. 21:26:53

@Devil2:
Jobb mi?Hát persze, hogy a vért...:D

Erásss 2010.01.04. 21:27:40

@Devil2:
Nem. Ettem egy táblamilka csokit és egy zacskó csokis perecet.:))

Devil2 2010.01.04. 21:28:31

@Erásss: Jajj, gondolhattam volna, kedves Artúr. :D

Erásss 2010.01.04. 21:29:22

@Devil2:
:D Szerinted ez már függőség? Ha az, nem baj, erről sem akarok leszokni!:))

Devil2 2010.01.04. 21:31:15

@Erásss: Jaja, látszik hogy erős az akaratod, megmondtad, nem akarsz és késssz. :D

Nikica21 2010.01.04. 21:32:51

@Devil2: Tehetnék mást?:D
Nem egész végig voltam ágyban....valaki dolgozik is ám!:D Csak a melón kiívül...na és a párommal!:P

Erásss 2010.01.04. 21:33:45

@Devil2:
Tudsz Te mindent!Nemcsak az akaratom erős!:D

Devil2 2010.01.04. 21:34:31

@Nikica21: Meg kell hogy állapítsam hogy tudsz élni. :D

Erásss 2010.01.04. 21:34:31

@Nikica21:
Mondom Én, hogy jövőre Neked lesz új matrac!:D
Devil figyeled?:D

Nikica21 2010.01.04. 21:34:32

@Erásss: Csokiról én se akarok...csak muszáj!:D
Igen függőség, de szerintem kellemesebb mint a cigi!:D
Nem? :)

Devil2 2010.01.04. 21:35:44

@Erásss: Nem ám, csak úgy sugárzik. :D

Erásss 2010.01.04. 21:35:44

@Nikica21:
Én még ennél is kellemesebb függőséget tudok...:D

Devil2 2010.01.04. 21:36:52

@Nikica21: Hajjaj, számíts egy alapos vérszívásra @Erásss: -tól. :D

Erásss 2010.01.04. 21:37:53

@Devil2:
No Comment!
:D
Tapasztalat beszél belőled 2 vállra fekvés bajnoka!:D

Devil2 2010.01.04. 21:39:11

@Erásss: A kellemesebb függőséget azt büntetik, nem? Na meg az elvonó.. ajj.. :D

Erásss 2010.01.04. 21:39:13

@Nikica21:
Te idén azt fogadtad meg, hogy leszoksz a csokiról?:D

Nikica21 2010.01.04. 21:39:35

@Erásss: Inkább a háttámla meg szét...és még mielőtt szívnátok a véremet nem rosszra gondolni!:D

Erásss 2010.01.04. 21:39:47

@Devil2:
Kinek mi a kellemesebb...:D

Devil2 2010.01.04. 21:40:18

@Erásss: Elírtad Szivi, kétvállrafektetés bajnoka vagyok. :D

Devil2 2010.01.04. 21:41:08

@Nikica21: Na de mi abban a rossz?? :D

Erásss 2010.01.04. 21:41:21

@Devil2:
Persze, hogy az vagy! Csak Te vagy alul!:D

Erásss 2010.01.04. 21:43:08

@Devil2:
...vagy néha nem. Tudom, Te válogatós vagy!:D

Devil2 2010.01.04. 21:43:35

@Erásss: Meg különben is, csak azt számold amikor Te fektetsz 2 vállra. A többit majd én számolom.. :DD

Devil2 2010.01.04. 21:45:13

@Erásss: Igen, én szeretek néha alul lenni. :D

Nikica21 2010.01.04. 21:45:32

@Devil2: Rossz nincs....csak nem esik szét az ágy...csak a háttámla kicsit szar! Na ez a lényeg!:D Csak gondoltam félreértitek amit félre lehet!:D
Nem akarok leszokni a csokiról...csak csökkenteni minnél jobban! Tudod rajtam fog!

Devil2 2010.01.04. 21:46:59

@Nikica21: Szar a háttámla? Na de ki tette tönkre, és hogy? :D

Erásss 2010.01.04. 21:47:15

@Nikica21:
Mi félreértjük?ÁÁÁÁ dehogyis!:D

Erásss 2010.01.04. 21:48:03

@Devil2:
Hát Szivike akkor nem kell sokáig számolnod!:D

Devil2 2010.01.04. 21:48:33

@Nikica21: Tudjuk hogy mit kell félreérteni. :D

Erásss 2010.01.04. 21:48:56

@Devil2:
Milyen kíváncsi vagy ma?:))

Devil2 2010.01.04. 21:49:17

@Erásss: Na itt most mi értettük félre egymást. :D

Devil2 2010.01.04. 21:50:24

@Erásss: Én arra gondoltam, hogy néha mások is 2 vállra fektetnek engem, nem csak Te. Ugye minden világos, Szivike?! :D

Erásss 2010.01.04. 21:52:08

@Devil2:
Én értem, hogy Te mit beszélsz. Azt mondtam, hogy nem kell sokáig számolnod. Mármint engem nem fogsz sokszor 2 vállra fektetni.

vagány csaj 2010.01.04. 21:52:48

Nem tudok lefeküdni... Nem tudok kilépni iwiwből, mert még mindig folyamatosan jönnek az e-mailek.
Úgyhogy haddni mi folyik itt??
Sziasztok! :))

Devil2 2010.01.04. 21:53:13

@Erásss: Szivike, maradjunk annyiban, hogy nem beszéltem érthetően.. :D

Devil2 2010.01.04. 21:54:14

@vagány csaj: Szia! Azt mondják nagy nap ez a mai! Gratulálok! :))

Erásss 2010.01.04. 21:54:19

@Devil2:
Teljesen összezavarsz!:) Mi vaannnnnnn?:D

Nikica21 2010.01.04. 21:55:13

látom már fektetitek egymást!:D
Mi tettük tönkre a háttámlát vagyis a barátom, de nem szeretkezés közben!:D Hamár ennyire kiváncsi vagy rá drága devil!:D
Bár lehet aközben is kicsit sétült, csak nem azzal foglalkoztunk!:D

vagány csaj 2010.01.04. 21:56:45

@Devil2: Köszönöm! :) Öregszem... :( :D

@Erásss: Már kikaparom a szemeimet olyan álmos vagyok... Ja, meg persze meg is betegedtem szilveszterkor... Kellett nekem a miniruha... Aztán már nem bírok fent lenni. És ráadásul szülinapomkor vagyok beteg. Igazság ez?? :(

Erásss 2010.01.04. 21:56:47

@Devil2:
Ez nem ér!Csalsz!:)))))))))))

Devil2 2010.01.04. 21:57:19

@Nikica21: Ha már elmondtad hogy mi a háttámla gondja, gondoltam megkérdezem. :D

Devil2 2010.01.04. 21:58:18

@vagány csaj: Öregszel? Csak le ne hagyj engem! :)))

Erásss 2010.01.04. 21:58:33

@vagány csaj:
Hát nem nagyon. Én is beteg lettem szilveszterkor, csak Én a karaokitól.:))
Feküdjél le aludni, az emaileket holnap elolvasod. Dolgozol holnap?

Devil2 2010.01.04. 21:59:15

@Erásss: Pedig nem csalok. :)))))

Erásss 2010.01.04. 21:59:24

@Devil2:
Valld be, hogy a piszkos részletek érdekeltek!:D

vagány csaj 2010.01.04. 21:59:51

@Devil2: Hát Téged elég nehéz lenne! :PP Mondjuk ez még vígasztal! :))

@Erásss: Az lesz... Megyek is! Pusy!

Erásss 2010.01.04. 22:00:54

@vagány csaj:
Álmodj nagyon szépeket! Holnap beszélünk!Pussz

Devil2 2010.01.04. 22:02:35

@Erásss: Hát ha azt mondtad hogy számolod az én fekvésimet, és nem tudod, akkor én nem feküdtem még ma. :D

vagány csaj 2010.01.04. 22:05:02

@Erásss: Köszi! Remélem meglesz, bár a náthától... :(

Pusy Mindenkinek! Legyetek rosszak! :PP

Erásss 2010.01.04. 22:05:38

@Devil2:
Ma még nem. Úgy emlékszem, szilveszterkor kerültél utoljára.:)

Devil2 2010.01.04. 22:06:30

@Erásss: Igen, az csúnya esés volt. :D

Erásss 2010.01.04. 22:06:32

Gyilkos számok! Ki nézi?

Erásss 2010.01.04. 22:07:25

@Devil2:
Hát igen! Szerintem boszorkány vagyok. Észrevetted, hogy megérzek dolgokat?:))

Devil2 2010.01.04. 22:08:35

@Erásss: Hát, akkor szerintem nem érezted, azért sikerült. :D

vagány csaj 2010.01.04. 22:11:44

@Devil2: Köszi! :) Szükség lesz rá! :D

Erásss 2010.01.04. 22:11:50

Viszont Én elmegyek aludni. Álmos vagyok...bár tuti, hogy filozófiával fogok álmodni. Nektek is szép álmokat! Pusszantás

Devil2 2010.01.04. 22:13:36

@Erásss: Hűha, kimerült lehetsz. :)

Nikica21 2010.01.04. 22:13:43

@Erásss: Szal ördögöt a piszkos részletek érdekelték?:D

Erásss 2010.01.04. 22:15:04

@Devil2:
Látod, kimerültem. Igazából semmi jót nem csináltam. :D

Erásss 2010.01.04. 22:15:43

@Nikica21:
Persze! Devilem nagyon kíváncsi természetű!:))

Nikica21 2010.01.04. 22:15:51

@Devil2: Gyorsan leléptek! Te is mész ördög?:)

Erásss 2010.01.04. 22:16:19

Na tényleg lépek! Jóóó éjt!

Devil2 2010.01.04. 22:18:40

@Nikica21: Kíváncsiságban sose fogom @Erásss: -t felülmúlni.. :D

Nikica21 2010.01.04. 22:18:50

@Devil2: Ha van kedved maradhatsz!:) Bár folytathatjuk msn-en is!:)

Devil2 2010.01.04. 22:20:35

@Nikica21: Sokat látott már ez a blogfelület is, maradhatunk. :))

Nikica21 2010.01.04. 22:23:01

@Devil2: Okés ahogy gondolod!:D

Devil2 2010.01.04. 22:24:34

@Nikica21: Nincsenek új képek a munkáidról?

Nikica21 2010.01.04. 22:30:47

@Devil2: nincsenek...most nem volt erre időm!

Devil2 2010.01.04. 22:30:53

@Nikica21: Ez így kicsit döcögős, el is álmosodtam.

Devil2 2010.01.04. 22:31:51

@Nikica21: Ja, igaz, az ünnepi sminkek vitték el az időt. :)

Nikica21 2010.01.04. 22:33:33

@Devil2: Így van azok meg nem annyira extrémek!:D

Devil2 2010.01.04. 22:33:59

Hát ez a blog késsz van, az utolsó két hsz eltűnt...

Nikica21 2010.01.04. 22:36:58

@Devil2: Hoppá...látod látod hallgattál volna rám!:D

Devil2 2010.01.04. 22:37:13

@Nikica21: Megyek én is, mert még fürödnöm kellene, a blog meg bekattant.
Jó éjt! :) Remélem holnap már nem lesz ilyen.

Nikica21 2010.01.04. 22:38:56

@Devil2: Aludj jól, álmodj szépeket!
Pussza!

Romana magazin 2010.01.05. 01:12:29

Micsoda vad sztori! Legalább rakta volna meg anyut is, és villogott volna a teljesítményével a sok csudálkozó netestárs előtt!

csacse · http://csacsee.blog.hu/ 2010.01.05. 18:51:42

de ki a f@szom használta el a melegvizet?
süti beállítások módosítása