Ne bámulj, te szemét!

2010. június 08. 07:15 - csajokespasik

„A stírölés szerintem a flörtölés előszobája” - senki sem szereti, ha a párja másokat is megbámul az utcán. Igen, ez egy ősi reflex a férfiaknál, és ennél bosszantóbb talán csak az, amikor a pasi hagyja, hogy a csaj fizesse ki a számlát egy kávézóban. Rövid, de velős vélemény következik, melynek központi témája azok a pasik, akik hölgytársaságban is megbámulják az utcán, szórakozóhelyen felvonuló csajokat.

 

Sziasztok! Csaj vagyok és nem is egy sztorit, inkább véleményt szeretnék megosztani veletek. Szerintem nincs annál taszítóbb, mint amikor egy pasi alaposan megbámul egy csajt az utcán, miközben a barátnője derekát karolja át! És ezt olyan sokszor látom. Engem is megnéznek, nem egyszer, és ilyenkor oda tudnék ugrani hozzá, hogy lekeverjek neki egy fülest. Egy barátnőm szerint nem is ők néznek, hanem én nézem őket – ez persze vicc. Egyszerűen nyitva van a szemem, és a ’pillantás’ és a ’mohó bámulás’ között nagy különbség van. Egyes pasiknak pedig nagyon is ott jár a szemük. De kedves uraim, nem értem, mit akartok? Hány csajt akartok? Mit képzeltek? Szedjétek már össze magatokat!

Konkrét sztori: egyik barátnőm felszedett valahol egy pasit és két napot lézengtek együtt, majd a két napból két hónapos kapcsolat lett. A lány nem látta, de amikor találkoztam velük, én láttam, hogy a pasija néha … hát, szemmel próbál közösülni velem, a pincérnővel, mások barátnőivel és minden lánnyal, aki belépett. Azon már nem is csodálkoztam, amikor hagyta, hogy a csaja szó nélkül kifizesse a számlát. Ha már így áll a helyzet, miért nem tudnak ezek az úriemberek az internetről letöltögetni képeket lányokról és azokat bámulni? Néha komolyan ráüvöltenék, amikor egy-egy buta kan belefeledkezik egy ringó csípőbe: „Ne bámulj, te szemét!” Nem a stíröléssel van baj, félreértés ne essék, hanem azzal, hogy ott áll mellette a barátnője. Lehet, hogy a nők is megbámulják a férfiakat – sőt, ez így van – de soha nem akkor, amikor mellettük van a párjuk, mert egy igazi nőnek a párja a mindene, támasza, szerelme… nincs szükség nézelődésre. Vagy ha igen, akkor magába kell szállnia az illetőnek és eldönteni, merre is tart a kapcsolat. A stírölés szerintem a flörtölés előszobája. Várom a véleményeket! Andi

 
297 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr282064695

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: The Male Machine 2010.06.08. 09:00:33

"Három perc alatt vége volt a legjobb szándéka és legnagyobb igyekezete ellenére. Semmit sem tehetett ez ellen, amíg meg nem értette, hogy annyira lekötötte az orgazmus -  a sajátja, a nőé és az időzítés -, hogy nem tudott odafigyelni a saját...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

falesny 2010.06.09. 09:27:26

"Lehet, hogy a nők is megbámulják a férfiakat – sőt, ez így van – de soha nem akkor, amikor mellettük van a párjuk, mert egy igazi nőnek a párja a mindene, támasza, szerelme… nincs szükség nézelődésre."
HÁHÁHÁHÁHÁÁÁ!
ezen jót kacagtam, a mai nap vicce.:D

p.a.r.t.i.z.a.n 2010.06.09. 09:27:36

Az ember is alapvetően poligám lény, más kérdés hogy a kulturális-társadalmi fejlődés szomorúbb irányba vitte a dolgokat, egy-egy pillantással talán adózhatunk ősi állatias ösztöneinknek. Sok csaj van ám aki nem enged fizetni, mert azt hiszi hogy ha hagyja hogy fizess azzal azt jelzi hogy már meg is dughatod. (Persze csak ha nem akar dugni veled...)

liksoft 2010.06.09. 09:30:41

- A szépet megnézni azt hiszem nem bűn. Bármennyire érdekes, ide sorolható egy autó, egy festmény, egy ékszer, egy hölgy vagy úr is! Ha már így nézzük, akkor csak az "érdeklődési kör" különböző a nőknél és férfiaknál.
- A férfiakban a "vadászösztön" genetikailag van jelen. Vagyis "mindenhol röptében".... De mivel "kultúrlények" vagyunk, ez így nem igaz! A hölgyek meg a biztonságot szeretnék, sokszor vágyaikat is feledve mennek bele előnytelen kapcsolatokba. Melyik a jobb ???
- A hölgyek inkább örülhetnének, hogy párjuk a "szebb" után is őket választja. Csak gondolkodás kérdése, hogy inkább így érezzük: - Nem is vagyok szebb Nálad, a pasim mégis VELEM van, pedig lát Téged, és mindketten tudjuk, szebb vagy nálam. - Vagyis a helyzet megfordul, és a pasi melletti hölgy jön ki győztesként a helyzetből. Csak nézőpont kérdése.
- Akinek gondot okoz a párja "félrenézése", az önbizalom hiányában szenved. Akit ez nem zavar, az az előbb vázolt gondolat miatt tudja, valamiért Ő a jobb csaj, még ha nem is annyira csinos, vagy helyes, vagy....
- Javaslom a sorok írójának, hogy húzza ki magát, higgye el, hogy ő is vonzó, és pasijának engedje a másik nem nézését. Otthon azután lehet "elégtételt venni"! Javasolni tudom a kettesben gyertyafényben való revansot.
- Természetesen van határ. Bántóan, nyálcsorgatóan nem illik nézni, és ezt minden úrnak (és hölgynek) tudnia kéne.....

mocsokmacso 2010.06.09. 09:31:10

Haha én meg ezt férfiként pont fordítva tapasztalom, jön szembe egy pár és a pasi majd elolvad a nőjétől, le sem veszi róla a szemét, a csaj meg engem bámul, de olyan szinten, hogy már zavaró.
Amikor meg a pasi ezt észreveszi ő jön zavarba, szóval nem szabad a nőknek hinni.

dArKhAlF 2010.06.09. 09:32:19

Andi egy hülye picsa. kéne egy pasi aki rendesen kifugázza és mindjárt jobb lenne :)

tarara 2010.06.09. 09:40:44

Kedves Andi,

így látatlanban is: meg hát ! ;-)

2010.06.09. 09:42:00

Andikám, te még nagyon tapasztalan lányka lehetsz.
Ilyen a világ, ilyenek a férfiak és hormonjaik. Tudod, nekik egyszerre százmillió ivarsejtjük van, a nőknek meg csak egy (általában), ezért szórnák széjjel ész nélkül.

De viccet félretéve, a hűség meg a vakság két dolog. Egy férfi napjában tucatni nőre gondol úgy, hogy "de jó lenne", aki ezt tagadja, az hazudik. De ettől még persze az esetek döntő többségében még csak egy lépést sem tesz a realizáslás irányába, mert szereti a párját. Ezt el kell fogadni, vgy lehet apácának állni.
A hangsúly az egyensúlyon van.
Ha állandóan más nőket stíröl a társaságodban, akkor lehet el kell gondolkodni a kapcsolat jövőjén, de ha te spilázod túl a dolgokat, annak sem lesz jó vége. A hisztis, partnerüket mindenben irányítani akaró nőktől ugyanis úgy menekül egy normális féri, mint a pestistől.

pepito1 2010.06.09. 09:48:30

Biztos valami nagyon hulladék csaj vagy,ilyen esetben naná , hogy a csaj fizet :-) De egyéb esetben is lehet szoktatni a csajokat a fizetéshez,nehogy elszálljanak maguktól!Egyébként meg kit érdekel a szaros történeted?kár volt elolvasni ezt a szemetet!

sas70 2010.06.09. 09:49:04

Ez a nő, simán klinikai eset! Egy percet nem bírnék ki vele. A párommal simán megnézzük az embereket, és van amikor ki is beszéljük őket a hátuk mögött. Csúnya dolog? Tudjuk. Viszont azért, mert megnézek egy nőt, vagy ő egy pasit, esetleg egy másik nőt, nem dől össze a világ. Akinél igen, az bármire képes a telefon nézegetéstől, az ellenőrzésekig, a nyomozunk a másik után történetig. Az ilyen, az nem kapcsolat.

Zurna 2010.06.09. 09:54:29

Szóval a véleményem: a kedves posztoló keressen fel egy pszichológus szakembert, és mesélje el neki, hogy egyrészt önismereti problémákkal küszködik, másrészt lappangó agresszivitási problémákkal küszködik!
Biztos vagyok benne, hogy valamelyest mindkét probléma kezelhető, illetve kordában tartható!

Amúgy meg én, volt hogy azért menekültem el egy nőtől, mert kordában akarta tartani azt is, hogy kire nézek, meg hova nézek, meg hogyan nézek! És ez szerintem egy kapcsolatban megengedhetetlen viselkedés, ugyanis így szól a többek által is megemlített mondás is, hogy "szerelmet fogadtam, nem vakságot!" Továbbá, ha a kapcsolat a rabságról meg a beszabályozásról szól, akkor abból én köszönöm szépen, de inkább nem kérek!
Jah, és persze sosem csaltam meg egyetlen páromat sem! Szóval az ember tekintete nem erről szól!
És nehogy már a sunyiságot hírdesse a a posztoló, a viselkedés és a jóízlés, szabad felvállalásával szemben!!!

diabolica 2010.06.09. 09:55:35

Vannak bunkó fószerek, akik tényleg gátlástalanul megbámulják a másik nőt, mialatt a párjukkal korzóznak, ez tényleg gáz, de ettől függetlenül szerintem ha valakit ez ennyire zavar, akkor ott tényleg valami komplexus probléma van. Az én párom például megnézni a nőt az utcán (teljesen kultúráltan), aztán felhívja rá az én figyelmem, és utána együtt nézzük...így is lehet, semmi gáz nincs benne, mert tudom hova tenni magam, meg a kapcsolatunkat.

Zurna 2010.06.09. 09:57:28

Miért nem megy el a kommentem?!?

Devil2 2010.06.09. 10:23:23

Mi a ferde f@sz van itt?? Nincs új poszt ma azt látom, de egy nap alatt honnan került elő egy valag új kommentelő?

Seth Gecko 2010.06.09. 10:24:45

@cookiedude:

A videó nagyon jóóóóó :D És a részleten, amit kihangsúlyoztál, nagyot szakadtam :) - Cop uniform, hehe...

Bisztő Gyalla · http://gyulszi.blog.hu 2010.06.09. 10:26:56

Megnézném, ahogy valaki a szemével közösül. Biztos jól ki kell dülleszteni hozzá.

Cobs 2010.06.09. 10:35:00

haggyamar mar..a nők oktatnak ki minket erkölcsösségről inkább megbámuljuk őket...nők meg lové után loholnak...

nevetséges, egy nőtől addig varjal vmit mig anyagilag vonzonak talál...
na csá

Cobs 2010.06.09. 10:36:23

1bként cikkirot sunáznám:)

Cobs 2010.06.09. 10:38:36

@www.Bisex.hu: muhaha:))ez komoly...??Isten gyerek vagy igy kell nyomni...de tényleg..:))

FlybyWire 2010.06.09. 10:39:50

"De kedves uraim, nem értem, mit akartok? Hány csajt akartok? Mit képzeltek? Szedjétek már össze magatokat!"

Kegyed elmúlt már 14? Netán ufónak teccik lenni?
:D :D

FlybyWire 2010.06.09. 10:40:51

Végigolvastam.
Ostoba. Jó eséllyel látens biszex. De minimum aszexuális kékharisnya.
És telis-teli feszültséggel. Szakembert javaslok!

FlybyWire 2010.06.09. 10:41:24

Látens leszbikust akartam írni, csak elb.tam :D

ostobanyud 2010.06.09. 10:42:37

@Drága IV gernika: Nagymester vagy ha első randi előtt meg tudod mondani hogy szar-e a nő. :P

Hiába jön be külsőre ha egy értelmes beszélgetést nem lehet letolni vele. És ez csak azután az első randi után derül ki.

FlybyWire 2010.06.09. 10:48:01

@Gempacsöki Boborján: "40 éves vagyok,jelenleg a hetedik pasimat fogyasztom éppen és nyugodtan állíthatom hogy többel soha nem is próbálkoznék már."

Nyilván rájöttél, hogy a hiba benned van.

FlybyWire 2010.06.09. 10:49:46

A múltkor egy rohadt hosszú, egyenes útszakasz mellett sétáltam végig, ahol szemben hosszú autósor dugózott. Egy rakás kocsiban ült fiatal pár. Elkezdtem azzal szórakozni, hogy az összes csajjal szemezni kezdek, de főleg azokkal, akik mellett ott ül "apu".
Hát ne tudjátok meg, de bőven (!) több, mint a felük kőkeményen visszaszemezett.... :D
Erről ennyit.

eloszto · http://eloszto.hu 2010.06.09. 10:55:40

Hűséget fogadtak, nem vakságot.

falesny 2010.06.09. 10:58:13

@FlybyWire:
ez pontosan így van...
ugyanolyanok mint a pasik.

dekás dezső 2010.06.09. 11:02:00

még szép hogy megbámuljuk a jó bulákat. ti is folyton stírölitek a kirakatokat;)

FlybyWire 2010.06.09. 11:04:00

@falesny: mármint az egészséges, szexuálisan normálisan fejlett és orientált nők ugyanolyanok, mint a hasonló állapotú férfiak :)

T. Szerző egy alulfejlett, frusztrált, gyerekes hisztérika, akire már nagyon ráférne pár sorozatos orgazmus. Ha tudná milyen, ő is bámulná utána a sok faszi seggét-csomagját :D

Friedmann Juci 2010.06.09. 11:19:22

Ostoba kislány, inkább örülj az éhes férfiszemeknek, tíz év múlva úgy fogsz rájuk vágyni, mint egy kutyus a simogatásra.
Mellékesen meg te is nézed őket, akkor pedig mi a problémád...?
Az emberek megnézik egymást, néha utálkoznak, néha feláll a farkuk. Ilyen ez.

Inkább mosolyogj vissza kacéran, és élvezd, hogy lehet hogy rád veri ki legközelebb. :*

Takács Kr. · http://takacskrisztianir.blog.hu 2010.06.09. 11:19:51

kedves posztoló:

1. ez egyszerűen szánalmas!
2. én sem tiltom meg a barátnőmnek, hogy megnézze a pasikat.
3. azért mert Te azt gondolod, hogy a stírölés a flörtölés előszobája, még nem biztos hogy az!
4. ráadásul a flörtölés sem azonos a megcsalással!
5. ha nagyon szigorúan számonkérem a sorrendedet, még akkor is legalább 2 lépésre vagyok a megcsalástól, ám sztem még messzebbre.
6. a megcsalás sosem 2 ember kapcsolatának az eredménye, hanem mindig 3-é, amiben a megcsalt legalább akkora szerepet játszik, mint a megcsaló.
7. kívánom, hogy ne legyen ennél nagyobb problémád az életben!

Dr. No 2010.06.09. 11:20:14

Az a kifejezés, hogy szocializáció, mond valamit? Nöi szerep-férfi szerep? Hogy a férfi a "kezdeményező fél" a játszmában, a nő a "passzív-elfogadó"? Hogy ha nő létedre férfiakat látványosan (értsd: kívülállók számára észrevehetően) megnézel, "kurva vagy"? Ha férfi létedre faarccal, mereven előre nézve mész el a hónap playmate-je MELLett, akkor jobb esetben "kompenzálod, hogy áll a faszod", rossz esetben "buzi vagy"? És az mond-e valamit, hogy "az igazi férfi minden nőt meg akar dugni"?

Ezeken tessen gondolkodni, aztán maj' ha jutott valamire a hisztérián kívül, akkor jelentkezzen újra, addig leülhet, egyes.

Doubledeceker 2010.06.09. 11:22:09

@kreatívszajha:

"lehet hogy rád veri ki legközelebb. :*"

:D

Tényleg el van baszva valami, ha ilyen prüdek lettek a népek, miért is baj az ha néha kicsit engedünk a sexuális vágyainknak, legalább egy pillantás ereéjig.

Az elfolytás károsabb!

"tíz év múlva úgy fogsz rájuk vágyni, mint egy kutyus a simogatásra."

Ezért szertjük a MILF-eket, ők hálásak az elismerő pillantásokért.

Friedmann Juci 2010.06.09. 11:24:54

"mert egy igazi nőnek a párja a mindene, támasza, szerelme… nincs szükség nézelődésre. Vagy ha igen, akkor magába kell szállnia az illetőnek és eldönteni, merre is tart a kapcsolat."

Cicabogyó. Tessék még tanulni egy keveset. Meg persze menj el szórakozni, idd le magad, és szedj össze pár faszit. Máris máshogy fogsz hozzáállni az IGAZ szerelemhez, meg az IGAZI NŐ--séghez.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.06.09. 11:26:06

vegyel vibratort, kicsilany

az tuti nem nez oda, ahova te nem akarod...

de a fasz masik vegen egy ember van. aztan ha majd feltunik, hogy o is erez, gondolkodik, vagyai vannak es nem az az egyetlen szerepe az eletenek, hogy tudj vele a baratnok elott villogni, miszerint "ime a jol idomitott pasim", nehogy keso legyen es sirva kapard a falat, hogy vegre valaki megstirolgessen kicsit..

Friedmann Juci 2010.06.09. 11:27:07

@Nandi29: az ostoba kis pitsák is hálásak (mélyen), csak úgy gondolják, hogy nekik ki kell állni a "tisztességükért", és ki kell kérni maguknak, hogy rájuk mertek nézni. :)

herbert 2010.06.09. 11:30:01

@Gempacsöki Boborján: "fogyasztod", valahol itt lesz a bökkenő. A kíméletes használat a férfiaknál is csodát tesz.

blacklord 2010.06.09. 12:01:52

Kicsit naív és gyorsanugró a posztoló. Tök mindegy, hogy a párja jelenlétében bámul-e az ember vagy sem - a lényegen ez semmit sem változtat. Ami számít viszont az az, hogy rámozdul-e ezekre a lányokra vagy sem. Az, hogy ki mennyire kíván meg más nőket, az totál változó egyénenként, és azt, hogy ezt a tekintet ne fejezze ki, nagyon durva önuralmat igényel - ami önuralmat, lévén hogy véges mennyiségben van jelen, jobb, ha ez ember arra fordítja, hogy ha egy ilyen lánnyal olyan szituációba kerül, amikor történhet is valami, akkor kordában tartsa önmagát.

AntiChrist™ 2010.06.09. 12:04:20

"Azon már nem is csodálkoztam, amikor hagyta, hogy a csaja szó nélkül kifizesse a számlát."

Dráma, hogy mik történnek egy párkapcsolatban. Én olyanról is hallottam, hogy a férj megengedte a feleségének, hogy ő is dolgozzon, és a keresetével hozzájáruljon a családi kasszához, a három közös gyermek felneveléséhez. Elképesztő.
Egyébként, ha a pasi fizette volna a számlát, akkor a barátnő egyértelműen kitartott, nemde?

"Ha már így áll a helyzet, miért nem tudnak ezek az úriemberek az internetről letöltögetni képeket lányokról és azokat bámulni?"

Van egy olyan érzésem, hogy kegyed erre felháborodott hangvételű posztot írna, "Pornót néz a barátnőm szemét pasija!" címmel. Eltaláltam?

"Néha komolyan ráüvöltenék, amikor egy-egy buta kan belefeledkezik egy ringó csípőbe: „Ne bámulj, te szemét!”"

Kedves(?) Andrea!
Rengeteg elfojtott agressziót érzek ebben az egyetlen mondatban. Rendben van a nemi élete?

Charly McCoor 2010.06.09. 12:05:12

Szerintem , a stírölésnek is vannak szabályai.Ha nincs csajod , akkor stírőlhetsz , de csak akkor érdemes , ha lépni is kivánsz visszajelzés esetén.Ha van csajod , akkor elég tré dolog , és megalázó is lehet a barátnődnek.

Neked , meg azt javaslom , pincérnő , ha a pasid feltünően stíről valakit , akkor rúgd tökön.Ha meg olyan pasi stíről , akinek ott a nője az oldalán , próbáld meg megalázni.Ha meg a barátnőd pasija csinálja ezt , öntds tökön forró kávéval , amikor felszolgálsz.

Caravallo · http://nimfoman.blog.hu 2010.06.09. 12:05:44

Az ilyen uncsi posztok miért kerülnek címlapra?

roby5 · http://indafoto.hu/sleeper3 2010.06.09. 12:13:51

Van ilyen pasi persze de ugyanugy vannak ilyen nok is. Tapasztalatbol irom.

Charly McCoor 2010.06.09. 12:18:19

@roby5: Azt bírom , amikor egy csókólozó párból a csaj vigyorogva kiles rám és én nem tudom mire gondol ilyenkor

ag100 · http://terelout.blog.hu/ 2010.06.09. 12:23:47

@roby5: A nőkből vannak még rosszabbak is.

dekás dezső 2010.06.09. 12:25:04

@Charly McCoor: biztos arra, hogy mekkora szerencséje van, hogy nem veled kell smárolnia;)

roby5 · http://indafoto.hu/sleeper3 2010.06.09. 12:31:39

@Charly McCoor: Igen pontosan, masok szemeben a szalkat a magukeban a gerendat sem....:)

grufftipunk (törölt) 2010.06.09. 12:37:25

Andi! Az ilyen hülye picsákból mint te, sajnos nagyon sok van az országban! Csak azt lesitek, hogy milyen kocsival gurulok oda mellétek, azt szevasz, pénzéhes ribancok vagytok mind! Elég jóképű, jó alakú gyerek vagyok, meg szoktak nézni a nők, legutóbb amikor alkalmam volt többször is vezetni egy 7 bömöst, a csajok úgy néztek rám, mint egy istenre. Általában egy suzukit vezetek, abban is megnéznek, de látom rajtuk, hogy jobban örülnének, ha jobb kocsiban feszítenék. Ja, és a másik, hogy amikor párok sétálnak, a nőtag olyan szemtelenül stíröl, hogy nekem lenne kedvem megkérdezni: ha ott lófrálsz kézenfogva a pasid mellett, akkor mi a kurva anyádér velem akarnál szeretkezni? Én eleve tiszteletből nem is szoktam kigúvadt szemekkel nézni azt a nőt, aki mellett a sráca is ott van. De ti nők, nagy férgek vagytok ilyen téren. Nagyon kevés a kivétel.
Ja és akkor szoktatok szakítani, ha már megvan az új pasitok, míg a férfiak empátiából ezt sokan nem teszik meg, mint ahogy én sem.
A költségeket a 21 században pedig már megosztjuk rendesen Picinyem. Nem a középkorban élünk, bár neked ott lenne a helyed, egy kondás lányaként, egész nap vakarhatnád a disznószart, te seggfejű.
Gondolkodj el magadon, mert így csak az jön le, hogy te is csak a tömegmédia egy újabb selejtes posztolója vagy.

roby5 · http://indafoto.hu/sleeper3 2010.06.09. 12:38:15

Megfigyeltetek mar , hogy a noknek sokszor nincsnek igazi baratnoik sem? Mert azokra is irigykednek, vetelytarsat latnak bennuk. Pasiknal ez maskent van. Egy nonel nem kell meglepodni ha egyik heten valaki a " legjobb" baratnoje, a kovetkezo heten viszont mar szivbol gyuloli mint legfobb "ellenseget". Allandoan keverik a szart a hatterben... Ki tudja ezt kovetni:) Egybekent az utcan is sokszor nem is a pasikat hanem a tobbi not nezik, hasonlitgatjak magukat hozzajuk. Ha szerintuk ok a jobbak akkor lenezoen fitymalgatjak a masikat, kinevetik. Ha valaki jobb naluk akkor viszont irigykedve kritizaljak....

phaszfej 2010.06.09. 12:38:52

Andinak nincs önbizalma, szar nőnek tartja magát, de szeretné azt hinni, hogy jó nő. De nincs önbizalma, ezért férfihoz nem tud közel kerülni, ezért kitalálja magának azt, hogy aki ránéz, az már meg is akarja kettyinteni és milyen egy bunkó. Így üt két legyet egy csapásra ahelyett, hogy seggében egy fasszal a kisajkai tapsikolnának. Avagy egyszerűen rá se néz senki, és ez a baja.

Take-it-Easy 2010.06.09. 12:39:48

Szép az, ami érdek nélkül tetszik.

Ezek szerint egyetlen férfi sem tarthat szépnek egyetlen nőt sem.

Akkó' minek bámulják őket?! :))

roby5 · http://indafoto.hu/sleeper3 2010.06.09. 12:45:04

@grufftipunk: "Ja és akkor szoktatok szakítani, ha már megvan az új pasitok"
TUDOD A MAJOM IS AKKOR ENGEDI EL (UGRAS KOZBEN) AZ EGYIK AGAT AMIKOR MAR MEGFOGTA A MASIKAT:)

phaszfej 2010.06.09. 12:46:27

Azért van embernek szeme, hogy bámuljon. Valóban sok nő szemez szembejövő csávókkal miközben a faszija kezét fogja, de szerintem ez a manusokra is igaz. Az kacsingat ki, akinek nem jó benn. Ha a nő boldog, úgysem fog bámulni.

A lényeg, hogy az önbizalomhiányosok bámulnak partnerükkel az oldalukon, mert már van merszük, hiszen ott a szeretőjük mellettük, akit tulajdonképpen csak lépcsőnek vagy létrának használnak a felkapaszkodáshoz, hiszen már eleve úgy választották őket, hogy oké, nem vagyok szerelmes, annyira nem is tetszik, de nem probléma, van valakim.

Hipper 2010.06.09. 12:46:29

@Caravallo: Mert, hozzábiggyesztettek egy hangzatos címet :) Egyébként tényleg elég gyenge post. "mert egy igazi nőnek a párja a mindene" ezen jót nevettem. Ugyanis helyesen, így hangozna: mert egy jó párkapcsolatban az embereknek(!) a párjuk a mindenük, és inenntől már nem is boncolgatnám, hogy ki, mikor, miért néz vagy lép félre, függetlenül attól, hogy nő vagy férfi. Az meg, hogy a másik nem veszi észre, vagy nem akarja észrevenni a félreizéléseket a másik oldala a kérdésnek, de erről ugye oldalakat lehetne vitázni.

phaszfej 2010.06.09. 12:47:56

@roby5: Ja, a bénábbja a majmok közül.

phaszfej 2010.06.09. 12:53:17

Sosem tudhatjuk, hogy az ilyen írások hitelesek-e. Lehet kitalált is. Ha kitalált, akkor viszont a kommentelők nagyrésze olyan, mint a gyerekek a bábszínházban. Együtt élnek a szereplőkkel, bekiabálnak. Ez csak egy történet, nem kéne, hogy bárkit is felzaklasson.

forgodssake 2010.06.09. 13:00:34

Andi, a pontos diagnozisom:

buta korlatolt konzervativ lanyka vagy, akinek sem az elethez sem a valosaghoz nincs koze.

Segitek. a ferfiakat a vizualitas fogja meg. -van aki vizualis tipus es mindent el tud kepzelni van aki inkabb a szemet is hasznalja. a logikadat kovetve fel kene pofozni azert is mert gondol valamire- Azzal, hogy a pasid megnezett valakit(ha van pasid), meg nem kovet el semmilyen hibat azon kivul, hogy melletted tette le a voksat.

Szerintem olyan dolgok idegesitsenek amik valodi problemak. Legfontosabb javaslotom pedig: get a life

Don Bandi · http://www.youtube.com/watch?v=w_mZqfanqg0 2010.06.09. 13:05:16

1.: ha van barátnőnk, akkor hűséget fogadunk neki, nem vakságot!!!
2.: ha a csajoknak szabad stírölni a faszikat, akkor nekünk is szabad másokra nézni.
3.: a poszt toló egy hülye fapina. remélem soha nem fog egyetlen férfit sem az a csapás érni, hogy összejön vele.

isti77 2010.06.09. 13:06:44

Kár, hogy csak bámulnak. Ha meg is dugna valaki végre, az biztos jót tenne neked... meg a környezetednek is, hiszen még a barátnőid sem osztják a véleményedet. Nagyot lendítene az elviselhetőségeden.

isti77 2010.06.09. 13:08:56

"hiszen még a barátnőid sem osztják a véleményedet". Illetve csak egy barátnő, bocs, ezt elírtam. Az is jelent valamit. Biztos ő a hülye, nem te.

Don Bandi · http://www.youtube.com/watch?v=w_mZqfanqg0 2010.06.09. 13:11:44

@grufftipunk: igazad van. bár elsősorban nem arra hajtanak, hogy a pasi pénzét elköltsék (azt majd esküvő után), hanem arra, hogy nívós pacák legyen mellettük, drága cuccokba öltözve, kocsival vigye a drága helyekre zabálni és szórakozni, stb.
én minden csajt megnézek, aki jól néz ki, és nem lóg rajta egy hapsi. a foglalt csajokra meg nem is szívesen nézek, soha nem nyomulok. sztem ez tök normális. a csajok pedig tényleg nagyon pofátlanok, ami a kukkolást illeti. ártatlan angyalkának tettetik magukat, de nem azok.
sebaj, én így szeretem őket. nekem ilyen démonokra van szükségem, nélkülük unalmas lenne a világ.

Unommáazegészet 2010.06.09. 13:14:20

Próbáld rávenni a férfiakat, hogy öt percig ne vegyenek levegőt. Ennyit erről a barom posztról. No comment.

Kytia 2010.06.09. 13:16:28

Nna, lehet, hogy egyedül leszek ezzel, de én egyetértek a posztolóval. Nem kéri senki, hogy vakuljon meg a párja, csak egy kis jó modort. A más nők látványos stírölése pedig nem az. Csinálja lopva, óvatosan, feltűnés mentesen. Én is úgy csinálom. Kivéve, ha egy bunkóval futok össze, aki nem fogja vissza magát. Ilyenkor nem győzök hangot adni a lelkesedésemnek különböző hímek láttán, és élvezettel nézem, amint a szorongás szép, lassan eluralkodik a másikon. Mert azt ugye mindenki tudja, hogy nála is van jobb... És ezzel szembesülni mindig kellemetlen, hiába konzervatívozza, meg lúzerezi le itt a többség azt, akit ez rosszul érint. És IGEN, engem is rosszul érint az is, ha én vagyok a nyálcsorgatás tárgya. Modortalan, jellemtelen emberrel szembesülni mindig rossz, akármelyik oldalon áll az ember.

Unommáazegészet 2010.06.09. 13:17:37

Totya, a gitáros története:

Diszkóban csaj hozzámegy és kérdi, hogy milyen kocsija van.

Válasz:

- Nem mindegy, milyen kocsiban szopsz le? Úgyse lesz a tied!

Kytia 2010.06.09. 13:22:22

Ja, és még annyit, hogy rengeteg pasinak egyáltalán nem okoz gondot, hogy ennyi udvariasságot tanúsítson. Szándékosan nem néznek más nőre, ha ott vagy.

Az ilyen pasik:

1.) rendelkeznek némi agysejttel, ezért pontosan tudják, hogy ami fordított helyzetben nekik kellemetlen lenne, az neked is az.

2.) azért nem merik bevállalni ezt a pofátlanságot, mert nem akarják kockáztatni vele a kapcsolatot, mert FONTOS nekik az, hogy ne szúrják el.

Jellemzően ezek a pasik a kapcsolat egészét nézve is odaadóbbak, mint rendkívül férfias, "mindentleszarok" társaik.

Kytia 2010.06.09. 13:26:21

@phaszfej: Mi a különbség aközött, ha kitalált a sztori, és aközött, ha nem? Elég valóságos helyzetet vázol fel, és valóságos reakciót ad rá. Bárki írhatta volna. Tökmindegy, hogy ki írta.

worldpeace 2010.06.09. 13:26:30

A posztírónő láthatóan frigid. :D

Don Bandi · http://www.youtube.com/watch?v=w_mZqfanqg0 2010.06.09. 13:32:10

@Unommáazegészet: :D
@Kytia: egyébként az tényleg agyatlanság, ha vki ezt látványosan csinálja. ne legyen tilos, de legalább csinálja úgy, hogy ne legyen feltűnő.

Kytia 2010.06.09. 13:42:04

@Don Bandi: Hát, ebben szerintem a posztíróval is ki lehetne egyezni. Még egyébként azt vettem észre, hogy az a pasi, aki a párja jelenlétében, provokatívan bámul más nőket, nem a hormonjaival küzd, hanem direkte üzenni akar valamit a párjának ezzel. Szándékosan lenyomja. Vagy a féltékenységet akarja gerjeszteni, mert ettől érzi jól magát, vagy a másik önbizalmát akarja lehúzni arra szintre, ahol számára könnyen kezelhetővé válik az illető.

Doubledeceker 2010.06.09. 13:43:42

Legtöbb néppel egyet lehet itt érteni, de azért nagyon csúnyán neki ugrottatok itt virtuáloisan Andikának, miközben neki valós ugrásra lenne szüksége.

Hagyjátok már a faszba a kínlódás, bámulni, mint a boci nem szép, de látni még nem bűn.

"Elég jóképű, jó alakú gyerek vagyok, meg szoktak nézni a nők, legutóbb amikor alkalmam volt többször is vezetni egy 7 bömöst, a csajok úgy néztek rám, mint egy istenre."

Kurvára egyet tudok érteni, én is hányszor de hányszor megtapasztaltam ezt, miközben egyszer kétszer ügyfelek autójai hurcibáltam a városba egy szaros A4 is ütt.... :D

Mondjuk éppen valamelyik nap miközben jöttem ki az egyik árúházból, ahol hosszasan tanulmányoztam egy női humanoid formáit, megfigyeltem, hogy a lány is kijött, és baz azt nézte mibe szállok be?

Vicces volt, lehet le kéne mostanom a vasat végre... :D

Bambano 2010.06.09. 13:58:22

"hány nőt akar egy pasi?": az összeset:P
egyébként a csajok a másik csajt szokták megnézni, vetélytársak után kutatva...

Don Bandi · http://www.youtube.com/watch?v=w_mZqfanqg0 2010.06.09. 14:06:33

@Kytia: és az a csaj, aki a pasija mellett bámészkodik, mit csinál? véletlenül forgatja a szemét, mi?

Kytia 2010.06.09. 14:13:12

@Don Bandi: Általában tényleg igaz, hogy a másik nőt nézik, nem a pasikat.:))) Tudják, hogy azon fognak múlni a dolgok, hogy ők tetszenek-e, nem fordítva. Ha mégis a pasit nézik, és ezt feltűnően teszik, úgy, hogy a párjuk kényelmetlenül érzi magát miatta, az ugyanolyan bunkóság. Nem mondom én, hogy a nők angyalok. Amit fentebb írtak róluk, a posztolóhoz hasonló indulatokkal, annak a nagy része igaz. Csak itt is hozzá kell tenni, hogy azért nem mindenki ilyen.

tarquin - védőháló nélkül 2010.06.09. 14:21:08

@Kytia: ha zavar, hogy a párja mellől fixíroz valaki: elő kell venni a kissé lesajnáló ördögi tekintetet, fűszerezve egy leheletnyi fintorral: garantáltan abbahagyja a bámulást. De persze lehet ezen vég nélkül agonizálni is, hogy mekkora taplóság.:-)

Doubledeceker 2010.06.09. 14:37:15

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:

Á milyen kifejező is tud lenni egy nő tekintet. Van erről valakinek képes szótára, estleg tarthanál egy bemutatót.

Kytia 2010.06.09. 14:44:12

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Azért az természetesen jobban zavar, ha énmellettem bámulnak meg egy másik nőt.:DDD

tarquin - védőháló nélkül 2010.06.09. 15:01:01

@Kytia: mert nem érzed át eléggé, hogy a párodnak ez micsoda örömet okoz, te kis egoista.:D:D

@Nandi29: minden tekintet kifejező, csak van, akinél a nagy semmit fejezi ki.:D Pl. a Baldwin testvérek nézésétől kifejezetten undorodórohamot kapok, jaaaaaj.

Doubledeceker 2010.06.09. 15:29:28

"Baldwin testvérek nézésétől kifejezetten"

Jaj szegények csak meg ne tudják. :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.06.09. 15:33:59

@Nandi29: ennek kevés az esélye.:-) Bár néha eszembe jut, hogy néhány gyakranfotózott-filmezett embernek tanítják, hogy hogyan kell hülyén kinézni a fejéből.:D

Franzi 2010.06.09. 16:00:41

@Kytia: engem soha nem zavart, ha párom megnézett egy pasit vagy egy nőt (bocsi, tinikoromban igen). vajon miért? azért mert tudom, hogy velem van és ha szeretné, akkor nézze. ettől én nem leszek kevesebb.

Joe69 2010.06.09. 17:14:37

""Kytia 2010.06.09. 13:22:22
Ja, és még annyit, hogy rengeteg pasinak egyáltalán nem okoz gondot, hogy ennyi udvariasságot tanúsítson. Szándékosan nem néznek más nőre, ha ott vagy.

Az ilyen pasik:....
Jellemzően ezek a pasik a kapcsolat egészét nézve is odaadóbbak, mint rendkívül férfias, "mindentleszarok" társaik.""

Kedves Kytia, a gáz csak az, hogy az ilyen pasik általában nem szoktak kelleni nektek..a bunkó tróger macsóban jobb géneket sejtetek, a jó fiúnak meg az erőforrásai kellenének, hogy felnevelje..a kettő nemigen jön össze egyszerre, bár aszongyák, a házasságban született gyerekek 10-15%-a nem az apától van, úgyhogy jó pár ügyes csaj megoldja ezt..kicsit elkanyarodtam a főtémától, bocsi, de ez így működik, sajnos..

K

Joe69 2010.06.09. 17:17:31

Bocsi, nem a "férjtől van"-t akartam írni

prostatikus vogon jeltz (törölt) 2010.06.09. 18:00:50

Ebben a történetben némi ellentmondást érzek.
Szóval a csajszikák fel bírnak öltözni pl. így:

picasaweb.google.hu/lerantattila/2010_05_01#5466371642869451618

És akkor megy a sopánkodás hogy jajjj megbámultak....

Don Bandi · http://www.youtube.com/watch?v=w_mZqfanqg0 2010.06.09. 20:14:57

amúgy nagyon szeretheti a csaj azt a fickót, akire azt mondja hogy "te szemét"

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.06.10. 11:27:49

Egy önbizalommal rendelkező nőnek nincs ebből gondja, sőt akár poénból is ő szól a pasijának, hogy nédd' a, micsoda áru!

Ahhoz meg mi közöd, hogy más pasik megbámulnak? Idióta Andi vagy-e?
Szükséged van-e double anal penetrationra?

gande 2010.06.10. 12:49:37

@savanyú a narancs ( Villanyfényes):

az is felmerült bennem, hogy esetleg a posztírót nem eléggé nézik meg és ezért irigykedik

Kytia 2010.06.10. 16:35:07

@Joe69: Ez meg azért van, mert nemcsak a pasik nagy része a hülye, hanem a nőké is.:)

dr. gernika 2010.06.10. 20:16:56

@ostobanyud: Első randin nem az első találkozást értettem.
Aki meg társkeresőzik és fényképcsere nélkül megy el, annak pont elég tanulópénz egy kávézás. Ennyit igazán be lehet fektetni, akkor is, ha közben derül ki, hogy agyatlan. Utána simán elbúcsúzhat azzal, hogy hát örültem, de azt hiszem, mi nem egymást keressük...

Santinó 2010.06.11. 10:34:48

Arról már nem is beszélve ha a számlás dolgot boncolgatjuk,hogy létezik olyan elv is:
x helyen Én fizetek,y-nál meg a lány....
Azért senki ne legyen velem,mert fizetek mint a katonatiszt.....

A Dina · http://dina.blog.hu 2010.06.12. 21:04:20

Pont erre a női problémakörre írtam megoldási javaslatot a minap. Mármint, hogy mi a teendő fixírozás esetén.
Nyilvánvaló, hogy a lányt zavarta a stírölés, és annyira frusztrált lett, hogy még ide is írt.
Én csak egyvalamit nem értek.

Mi a rossznyavajáért nem szedte össze magát, és szólt rá nyilvánosan a pasira?

Nem merte?

Franzi 2010.06.13. 17:39:59

nekem csupán annyi kérdésem van:
honnan tudja a leányzó, hogy nézik, ha ő nem nézi a másikat?

A Dina · http://dina.blog.hu 2010.06.13. 21:47:48

@Franzi:
Mondjuk van a nézés, meg van az a nézés, amikor látod a másikon, hogy a fejében megy a pornó, aminek te vagy az alanya.

Lehet nézni normálisan is. Csak a levél hangneméből gondolom, hogy nem volt kölcsönös a nyálcsorgató pillantás.

gande 2010.06.14. 00:10:29

@A Dina:
ez nagyon szubjektív, hogy ki mit magyaráz bele egy nézésbe. és ebben az esetben is arról szól a történet, hogy te úgy gondolod, hogy a másik azt gondolja, hogy...... tehát a saját gondolataidról szól a történet és nem a másik gondolatairól. :)

Tomasz_a_gozmozdony 2010.06.15. 11:05:30

Faxnak kell itt ironizalni, a noknek igenis TETSZIK, ha megbamuljak az utcan. A poszt tolonak meg epp az lehet a baja hogy egy dagadt balna es senki nem fordul meg utana.... Ha a kacsa nem tud uszni, nem a viz a hulye. Amugy meg, a parommal megdumaltuk, hogy nem szamit ha megnezek mas noket az utcan, stb, mert mindketten tudjuk hogy ettol fuggetlenul megcsalni soha nem fogom.

Tomasz_a_gozmozdony 2010.06.15. 11:07:26

Hja, azt majdnem ki is felejtettem, hogy hazassag eseten, meg ilyesmi, akkor is a pasi fizessen mindent? Nem kell kovetni a "jol bevalt" amerikai modellt az unatkozo haziasszonyokkal...

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.06.22. 18:23:41

A poszt hülyeség! Az viszont rohadt idegesítő, amikor pasik stírölik az ember fiát. Merthogy néhányszor megesett, és rendesen felb.szta az agyam.
süti beállítások módosítása