Felemészt ez a plátói szerelem

2010. június 17. 07:14 - Panni CsP

Milyen eszközöket használhat egy jól szituált lány, ha minden áron föl szeretné kelteni egy kiszemelt pasi figyelmét? Levélírónk már azt fontolgatja, hogy valami filmes klisét fog bevetni, de egyelőre még megvárja, hátha felébred szendergéséből a királyfi. Érdekes kérdést vet fel a poszt, nevezetesen: hogyan hívjuk fel finoman egy pasi figyelmét, hogy érdeklődésünk nem csak baráti természetű?

 

Kedves CsP blog! Történetem egyetlen kérdés, talán túl egyszerű is, mégis úgy érzem, sokan érintettek lehetnek benne. Van a munkahelyemen egy nagyon helyes srác (F) – sokak szerint nyúl, de nekem tetszik. Egyelőre nem mutat érdeklődést irányomban, mindig előzékeny, udvarias és jófej velem, de soha nem kérdezősködött, hogy van-e barátom, foglalt vagyok-e. Tudom, hogy neki nincs nője. Nem merek rákérdezni, se randira hívni, mert akármennyire is modern világot élünk, ez a férfi dolga. Talán attól félek, hogy visszautasít. Nem merek lépni, mert semmi bíztatást nem kapok, amikor beszélgetünk, mindig olyan, mintha a haverjával beszélgetne.

Legutóbb arról beszélgettünk, hogy a múlt héten elment az Apeh-ba és nem érti, miért egyformán bunkó minden ügyintéző, de nem csak vele, hanem minden ügyféllel úgy beszélnek, mint valami hülyegyerekkel. Erre én mondom, hogy igen, szerintem az Apeh-dolgozók egy kalap alá vehetők a tahó portásokkal meg a BKV ellenőrökkel. Ez egy ilyen dolog. F nem volt felszínes, sok mindent megtudtam róla és minél több infó jött át róla, annál jobban beleszerettem. Lehet, hogy én vagyok csak túl szentimentális, és ez a reakció butaság, és csak a lányregényekben életképes – és csak ott teljesedik be. Szintén ennél a cégnél, van egy negyvenes alkesz bácsi, aki rendszeresen ölelget. Látszólag ártalmatlan és baráti szándékból, de akkor is zavar. Amikor az egyik ilyen alkalommal F egyenesen szemben ült velünk, az asztal másik végén, én könyörögve néztem rá, és amikor a bácsi többször átkarolt én meg többször lefejtettem magamról a kezeit, annyira idegesített, hogy F nem szerelte le (finoman, vagy nem finoman) teljesen hidegen hagyta. Nem csinált semmit, nem zavarta. Pedig látta, hogy engem zavar. Jó, nem járunk, semmi nincs köztünk, de egy férfi akkor is legyen férfi, ha egy lány nyilvánvalóan bajban van. Nulla érdeklődés. Lehet, hogy bevetek egy filmes klisét: lift előtt véletlenül elészórok egy rakás papírt. F nem úgy néz rám, mint nőre. Sokat várok? Lépjek én? Hogyan jelzi egy mai művelt nő egy pasinak, hogy érdeklődést mutat irányába? Várom, hogy elhívjon, felhívjon, de még a Facebook-on sem jelölt be, pedig tudja, hogy fent vagyok. Jelöljem be én őt?

 
233 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr62087981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.06.17. 15:17:44

@Tamarian: @FlybyWire:
Nah most akkor így egybe nektek. :) Köszy Tamarian, látom Te érted hogy miről beszélek, és szerintem FlybyWire is érti, csak tisztába akarja tenni a lapot.
A szerelem fogalma: nem tudnám meghatározni, hogy mi az a szerelem, de mindenképp egy viszonzott érzés.
Persze mindennek megvan a saját formája, mint ahogy F.W. is írta, vannak ezek a tiniszerelmek, mikor a még szárnybontogató fiatalok mindenre ráfogják, hogy mennyire szerelmesek. Én is voltam tiniszerelmes, viszonzatlan fellángolások, amiket akkor szerelemnek hívtam, de manapság már csak azt mondanám, hogy bejöttek a srácok. Viszont felnőttem, és most már azért különbséget tudok tenni egyes érzések között, melyeknek egymásra kell épülniük.
1. Tetszik a külcsín, a kisugárzás, a mozgás, és ugy anblokk amit látok, beindít kémiailag, elindul a nyáltermelés, a piszkos gondolatok, hogy demeg... + dobjuk le ruháinkat... tudjátok az állati dolgok.
2. Továbbmegyünk, mert ugyebár a külcsín nem minden, felmérjük a terepet más szemszögből is. Tehát hogy össze tud e tenni 2 értelmes mondatot, hogy úgy nyilvánul meg verbálisan ami belefér az elképzeléseimbe. Nem egy ilyen kapanyél a hátában, kombájnkulcs a zsebében típus, aki ráadásul úgy is beszél mint egy kocsis, és tv-ben, rádióban nem kellene minden 2. szavát kifügyölni. Ergo meg tud nyilvánulni.
3. Közös téma, érdeklődés, mert ugyebár enélkül nem megy. Én eröltethetem hogy szeretem a horror filmeket, a focit, és megnézhetem hirtelen az összes horrorfilmet a világon, meg ülhetek a tv elött és drukkolhatok a csapatoknak, de az nem én lennék. Tehát ha megvan a közös érdeklődés, megvan a közös téma akkor már lehet diskurálni egyes témákról, és rájöhetek arra, hogy igen ez a pasi külsőleg bejön, úgy nyilvánul meg ahogy én szeretném, ráadásul még van közös téma is, ez egy jó jel, de még ez se minden...
4. Én érezhetem mind a 3 részt, ha ő nem érzi. Persze reménykedhetek hetekig, honapokig, évekig, de ha nem lesz semmi, akkor nem lesz semmi, akkor maradunk a nekem bejön a pasi, de én neki nem szinten, és akkor nem lesz love, se (nem tudom hogy írjátok) öröm és boldogság, se liebling, se semmi egyéb. Ezt hívják egyoldalú vonzalomnak, nem szerelemnek, semmi többnek, szerelem akkor kezdődhet ha a 4. pont is pozitívan zárul.

Persze van tini szerelem, plátói szerelem, fiatalkori szerelem, egyoldalú szerelem és még számos formája, de nem értelmes felnőtt embereknél, akik ezeket meg tudják különböztetni. Ezek a fiatalok, az agyilag még meg nem érettek kiváltsága.

Bár különben hozzátenném, hogy én egy szóval se állítom, hogy a posztolónk szerelmes, csupán annyit írt, hogy szereti a srácot. Én is sokmindenkit szeretek, szeretem a kutyám, szeretem a családom, a barátaim, a barátnőim, mert ugyebár a szerelem és a szeretet is teljesen más dolog. De azthiszem most mára ennyi elég...

Nah ez megér egy polót? A színlistát kérném mailen... :)

tőzegmalac 2010.06.17. 15:18:04

@Zsu0805: hmmm... hosszabb, mint a poszt:)

Tamarian 2010.06.17. 15:24:50

@kabátnyúl: De mennyivel több értelme van... :)))
Zsu, az baj, ha inkább haviposztnak szavazok rád? :D

@FlybyWire: Na most azt képzeld el, hogy én mindent rögtön "látok". szitukat, hangulatokat, mindent. Sokszor energiáim jelentős részét az köti le, hogy kínomban mit összevergődök, míg a röhögést visszafojtom... Mindegy, hol. Tárgyalás, közért, előadás, úszás.. na ott igazán a túlélésért küzdök ;D

@Kedves Nard: Jegyeztem :)))

@mooon:): Kiiiiii? Hooooooooool? :)

FlybyWire 2010.06.17. 15:29:50

@Zsu0805: jól összeszedted, egy pólót valóban megér :)
Egy szempontot hiányolhatnék max, mégpedig azt, hogy mennyire találod felelősnek, megbízhatónak, FELNŐTTnek a másikat... szerintem ez is szükséges, egy kapcsolathoz.
Tény, én inkább a szerelem nehezebben megfogalmazható, többnyire teljesen irracionális, "lábremegős", "pillangógyomros" aspektusára gondoltam: ez kialakul tinikorban akár anélkül is, hogy egy szót is beszélne az illetővel az ember, később ez már kevés hozzá persze, de a gyomorgyengeségnek, a szédülésnek később is illik meglennie, mert önmagukban az 1. 2. 3. és akár 4. pontjaid mind szépek és fontosak, de ha valaki évtizedekig együtt akar maradni valakivel, akkor sajnos önmagukban ezek SEM elegendőek: kell, legalább az elején az az irracionális szenvedély, ami jó esetben olyan közös élményeket szerez, amik sok évvel később akár, emlékké "nemesülve" nagyobb krízisek esetén is együtt tarthatnak egy párt.
A felsorolt pontjaid esszenciálisak a párválasztás, de nem feltétlenül tenném ilyen keretek és pontok közé a szerelmet. Ennél több az.

summerstorm 2010.06.17. 15:29:55

@Tamarian:

velveten Szőke Sára után ácsingózott...
hogy az mijjjjjen szép kislány :)
a mezőgazdász barátunk :)), nem a közgazdász :)

2010.06.17. 15:32:26

@kabátnyúl:
Hello Nyuszi!
Sorry, kicsit túlpörögtem... amúgy sincs sok időm írni, de a 10 percben amíg ideültem leírtam gyorsba. :)

jaffandi 2010.06.17. 15:36:28

@Zsu0805: neked ez a szerelem, másnak meg más. Nem hinném, hogy pontokba lehet szedni, de ha megtenném, biztos, hogy kihúznék 1-2 dolgot a te listádból és beírnék helyette mást, mert nálam ez így működik. De ez így is van rendjén.
"Persze van tini szerelem, fiatalkori szerelem...... de nem értelmes felnőtt embereknél, akik ezeket meg tudják különböztetni. Ezek a fiatalok, az agyilag még meg nem érettek kiváltsága." - Ez totál nem így van :)

tőzegmalac 2010.06.17. 15:37:31

@Zsu0805: Szia!:)
Nem kell;) Jobb, mint a poszt.

FlybyWire 2010.06.17. 15:39:35

@Zsu0805: mégegyszer elolvastam a posztod, és megintcsak az jött le mégis, hogy nem igazán tudod, mi az a szerelem, mintha olyan írta volna, aki még nem volt szerelmes soha. Bocs, én ezt érzem :) lehet, hogy csak nem jön át.
A pontjaidból az első alapvetően szükséges, de csak egyetlen terület, a 2. szintén ilyen, a 3. viszont szerintem messze nem olyan lényeges. Jó-jó, de azon nem múlhat szerintem egy kapcsolat, hogy a másik bizonyos területen más műfajt szeret, pl. Ha MINDENben mást, az gáz, de olyan azért ritka.
A 4. pont meg nem egészen illik a dologba, a kölcsönösség bármilyen szintű kapcsolatban szükséges, már ha komolyan gondolják, és egyforma dolgot várnak mindketten a kapcsolattól.

Nekem volt egy több, mint 5 éves kapcsolatom, aminél az összes felsorolt pontod stimmelt. Csak éppen a lábremegés hiányzott nálam, de meggyőzteam magam, hogy "felnőtt vagyok", az ilyesmi a tinik dolga. Tisztára mint a te szöveged: stimmelt sorban az összes pont. Még a filmek/zenék is :D
5 és fél év után, mikor vége lett, rájöttem, mekkora óriási hiba lett volna együtt maradni. Egész életemben hiányoltam volna a lábremegős dolgot. Ami azóta megvolt, bár abból nem lett komoly kapcsolat végül. Annyit viszont tudok legalább, hogy többet nem alkuszom meg :)

summerstorm 2010.06.17. 15:42:05

@kabátnyúl:

valami kislyány :) írjad be a gúglinak :)
majd jól megmutatya...
de ha velvetre felmész, valami nyári sminkes cikkben van ott...

2010.06.17. 15:42:17

@FlybyWire:
:)
Ezt a pontot beletenném a 3. és 4. pontba, hisz a témázgatások alatt ugyebár nemcsak a milyen filmeket szeretsz, mit sportolsz témák kerülnek terítékre, hanem jövőbeni és egyéb elképzelések is. Legalábbis nálam eddig nagyrészt még összejövés elött terítékre kerültek a témák (és nem én hoztam fel mindig). Meg ugyebár a felnőttek kommunikálnak mindenről, nemcsak a fiataltémákról. :)
Amúgy nálam a szenvedély az úgy meghúzódott a háttérben. Persze én nem olyan szépen írtam le mint Te, de ott a demeg-be háttérben meghúzódik az a tipikus összeesek úgy bejön, és az a fuuuu fuuuu érzés, meg az összezavart beszéd, meg az állandó vigyor, ér urambocsááá a pirulás. :) Tehát azért megvan nálam is, mert ugyebár szenvedély nélkül se indulhat egy kapcsolat. :)

FlybyWire 2010.06.17. 15:42:38

@Zsu0805: na, ebben a posztban azért már kevésbé tűnik "sterilnek" amit a szerelemről megfogalmazol, ha ezt előbb írod, akkor az előző hosszú posztom (ahol hiányolom a szenvedélyt), meg se születik, vagy legalábbis biztos nem pont így :)

nicknek (törölt) 2010.06.17. 15:43:56

Ebben a posztban inkább szenvedés van ,mint szenvedély

2010.06.17. 15:43:56

@jaffandi:
Hélooo, én nem azt mondtam, hogy ezek a pontok a szerelmet jelentik. Én csupán azt írtam le, hogy amíg ezek közül 1-2 nincs meg addig részemről nem lehet szerelemről beszélni.

2010.06.17. 15:44:52

@FlybyWire:
Hélooooooooo megint, ez a poszt nem az én posztom...

summerstorm 2010.06.17. 15:47:38

@FlybyWire:

Nálam nem annyira lábremegésben, mint inkább abban nyilvánult meg, hogy olyan volt mintha szétolvadt volna a külvilág, és csak ketten lennénk benne...
És akkor már annyira nyilvánvaló volt, hogy ő az aki kell :)...

FlybyWire 2010.06.17. 15:47:46

@mooon:): mezőgazdász? Az mellik volt? :)
Tegnap egyébként tényleg régen látott nagy disztroj volt itt, hullottak a virtuális fogak, frecsegett a virtuális vér :D
Régi szép idők....

FlybyWire 2010.06.17. 15:48:37

@Zsu0805: komment, nem poszt. Ezt mindig elbakom :D
A jaffandinak írt válaszodra: szerencsés vagy, hogy "vissza tudod tartani" a szerelmet, szenvedély, amíg ki nem derülnek a pontjaid... a tapasztalat nálam ezzel szemben az , hogy a szenvedély nagyjából az első pillantásnál be tud lobbanni, és ahogy ezek a szempontok sorban kiderül, azok sok esetben inkább gyengítik a szenvedélyt, mintsem erősítenék. Hmmm. Hát igen, a szerelmet pár ezer éve igyekeznek definiálni, természetesen sikertelenül :D :D csak hogy lőjek egy klisét ma is végre.

summerstorm 2010.06.17. 15:52:01

@FlybyWire:

Messze Vetek nickre hallgató kommentelőtársunk :)

2010.06.17. 15:52:53

@FlybyWire:
4. pontba sokminden beletartozik, nem csak ez a 2 amit felhoztam.
NE KUKACOSKODJ!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Majdnem 3,5 éves kapcsom nekem is volt, szerelem is volt, tehát tudom nekem mire van szükségem.
Megvolt a lábremegés (meg a többi forma), a külsőség is működött (1. pont), a stílusa se volt kiábrándító (2. pont), és nagyon sok közös témánk, érdeklődésünk volt (persze volt különböző is mert nem mindenbe kell egyezni, de azért kell jópár) (3. pont) És a 4. pont is megvalósult, mert nem volt egyoldalú.

FlybyWire 2010.06.17. 15:53:33

@mooon:): ja, tényleg.... régen láttunk ekkora arcot itt, alig fért be a képernyőbe :D
Az ilyenre mondták otthon nálunk, hogy kemény, mint a Rambo 3 :D

FlybyWire 2010.06.17. 15:56:24

@Zsu0805: nem kukacoskodom, csak szeretek mindent tisztázni, úgyis mindig mindenki félreért mindenkit itt (néha direkt...) :)
Most ha kukacoskodni akarnék, azt kérdezném meg, hogy ha minden pont stimmelt, és a lábremegés is megvolt, akkor....?

tőzegmalac 2010.06.17. 15:59:46

@mooon:): megnéztem.
maradok a nejemnél:)

summerstorm 2010.06.17. 16:00:57

@kabátnyúl:

ez igazán kedves :)
épp most nőtt az egekig az önbizalma :D

2010.06.17. 16:01:33

@FlybyWire:
Értem én, hogy egyesek úgy gondolják, hogy előbb is kialakulhat szerelem, de nálam nem. Amíg nem talál viszonzásra a vonzalmam (és az anblokk vonzalom, nem csak a külsőség, hanem a belső is) akkor én arról nem úgy beszélek mint szerelemről. Persze bejön és oda meg vissza vagyok érte, de nálam a szerelem egy VISZONZOTT dolog.
Addig meg ameddig nem beszéltem vele két szót addig csak jól néz ki, bejön külsőleg, ha beszéltem vele akkor már bejön. Persze jön a kiábrándulás beszélgetések során, de ezeket tudni kell tolerálni. Nem vagyunk egyformák, előjönnek a különbségek és nézeteltérések, amiket meg kell tanulnunk tolerálni, és tudnunk kell, hogy mi fér nekem bele, vagy mi nem.
Kezdhetek én úgy kapcsolatot hogy nem beszéltem vele csak láttam, de az valószínű, hogy nem fog jól elsülni. Kezdhetek úgy is, hogy max két szót váltottunk, meg úgy is hgoy volt azért 2-3 randi (számokat nem komolyan venni). Én az utóbbit választanám.
De mint mondtam ez rám vonatkozik, és 1-2 ismerősömre, nem állhat mindenkire.

2010.06.17. 16:02:47

@FlybyWire:
Idővel sok lett, szárnybontogattunk és idővel változtak az igények. De bonyolult...

summerstorm 2010.06.17. 16:03:55

@FlybyWire:

hááát, szerintem sok minden van, ami banánhéj lehet...

FlybyWire 2010.06.17. 16:05:15

@Zsu0805: "de nálam a szerelem egy VISZONZOTT dolog"
Akkor vagy hihetetlenül speciális ember vagy, vagy csak valami egészen elképesztően szerencsés.
Nem is hinném, hogy ismernék olyan embert, aki nem lett volna viszonzatlanul szerelmes életében. Sőt, továbbmegyek: egy RAKÁS olyan pár ismerek, ahol egyértelműen csak az egyik fél szerelmes. Majdhogynem ez a jellemzőbb... :(

summerstorm 2010.06.17. 16:08:43

@FlybyWire:

nekem egy olyan kapcs volt, ahol no lábremegés, vagy világ szanaszét olvad, de adjunk esélyt, jó srác, meglátjuk alapon kezdtünk neki... így utólag...?
én is arra jutottam, mint te, hogy nem alkuszom meg többet...
és valahol elpazaroltuk egymás idejét is...

tőzegmalac 2010.06.17. 16:09:39

@mooon:): nem mindegy ám, hogy milyen banánnak a héja... :)

FlybyWire 2010.06.17. 16:09:42

@Zsu0805: akkor leírom, hogy én hogy látom, és tapasztaltam életemben X alkalommal.
Meglátok valakit, HÚÚ de bejön. Megismerkedünk, jönnek sorban a pontjaid. Kémia van, intelligens, normális humoros. Jó vele. Tényleg.
CSAK éppen a lábremegés nincs meg.
És ez ment hónapokon, éveken át.... közben a másik X alkalommal szerelmes lett.
Visszafelé is volt... megismerkedés, bizsergés, randi, összejövés, szex, együtt töltött idő.... teljes belezúgás, miközben LÁTOM, érzem a másikon, hogy nagyon kedvel, nagyon szeret.... de NEM szerelmes...
Vagy én vagyok peches, vagy te vagy nagyon mázlis, de én főleg a saját példámra látok analógiákat, nem arra, hogy ilyen szépen sorban, logikusan felépítve 2 ember egymásba esik. Nekem ez ennél sokkal randomabb, és semmilyen feltétlen megléte vagy teljesülés sem nem biztosítja, sem nem gátolja megy, hogy kialakul-e, vagy sem.

summerstorm 2010.06.17. 16:12:13

@kabátnyúl:

sütni való banán, érett banán, fonnadt banán, rohadt banán :D :D :D....?

FlybyWire 2010.06.17. 16:12:34

@mooon:): PONTOSAN!!!! Abszolute nekem is ez a tapasztalatom. 7-8 "meg nem alkuvás" (értsd, pár hét alatt nem jönnek a lepkék, szakítunk) után egyszer belementem egy "hmm hát amúgy minden tök jó, próbáljuk ki" dologba. Óriási hiba volt, soha többet.
Képtelen vagyok elhinni, hogy előbb "megvannak a külső alapok", és utána kialakul a szerelem. Egészen biztosan nem így működöm, erre már bizonyíték is van. Nekem valahogy ez a fajta érzelem nem azonos a klasszikus szerelemmel, inkább olyan "megszeretés", ergo ragaszkodás is kicsit. Persze elméletben elhiszem, hogy létezhet, csak éppen majndem 20 év ismerkedés és kapcsolatok után elképzelni sem tudom.

summerstorm 2010.06.17. 16:14:10

@nicknek:

már késő, már késő, már késő....

summerstorm 2010.06.17. 16:21:22

Van amiből egyszerűen tanulni kell....

Egyébként olyan is volt, ahol én azt gondoltam, hogy viszonzott a szerelem, főleg mert az agyam körül állati nagy volt a rózsaszínű köd... na az volt ám az igazi pofára esés...
De abból is tanulni kellett... és ugyan ez nagyon beütős egy tanulság volt :(, de rá kellett ébredni, hogy akinek nem kellek, meg szarik az egészre, még ha köd is van, akkor is menni kell...

summerstorm 2010.06.17. 16:23:00

19 évesen mondjuk még történhet ilyen az emberrel... :)

FlybyWire 2010.06.17. 16:25:07

@mooon:): igen, ezt is akartam mondani. Sokszor el tudják hitetni velünk, SŐT, még inkább mi hitetjük el saját magunkkal, hogy a szerelem kölcsönös... én is estem ebbe a hibába!

nicknek (törölt) 2010.06.17. 16:25:33

@mooon:): 19-évesen .... régen volt:) Lehet itt nem publikus üzenetet írni?

tőzegmalac 2010.06.17. 16:26:12

@mooon:): ki lettem ám okítva banánügyileg... :D

summerstorm 2010.06.17. 16:28:43

@nicknek:

hát te meg honnan tudod, hogy az régen volt :)? hmmm?
vagy neked volt régen?
egyébként lehet....

@kabátnyúl:

hát még szép :), majd nem :))))

summerstorm 2010.06.17. 16:34:18

megöltem a blogoooot :)

summerstorm 2010.06.17. 16:41:15

@nicknek:

ez szerintem nem tartozik már rád.
és nem, egyáltalán nem jó ötlet.

Barry Kent 2010.06.17. 16:45:03

@mooon:):
Azért meg ne öld a blogot, hé :)

summerstorm 2010.06.17. 16:48:28

@Barry Kent:

gyovanna igyekszem :)
különben is, ti tüntetek el :) :) :)

tőzegmalac 2010.06.17. 16:51:06

@mooon:): nem tűntem el :)
kubikolni kell... nehéz ám a taliga :D

Barry Kent 2010.06.17. 16:51:48

@mooon:):
Jól van, jól van :)
Én már visszatértem a bányából, meg a tenger fenekéről is, meg mindenhonnan :))

Barry Kent 2010.06.17. 16:54:10

De ti aztán jól belehúztatok a kommentelgetésbe :) Csak győzzem visszaolvasni :)

Barry Kent 2010.06.17. 17:17:40

Most akkor itt maradtam éjjeliőrnek? :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.06.17. 17:17:59

Ér még onlani? Akárhányéves alkeszbácsikat le kell tudni szerelni egyedül.

@Barry Kent: még csak most kezdődik a nap, nem?:-)

Barry Kent 2010.06.17. 17:23:55

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
Ér még persze :)

Na a negyvenéves "bácsiért" pár év múlva nyakonvágom a posztolót :)

tőzegmalac 2010.06.17. 17:25:56

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Szia!:)
merre voltál egész nap? hiányoltalak... :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.06.17. 17:28:56

@Barry Kent: :D:D Csak az a "bácsi", aki kislányokat ölelget, ne vedd magadra. De az ilyeneket meg én vágom nyakon.:D

tarquin - védőháló nélkül 2010.06.17. 17:29:34

@kabátnyúl: szia!:-) Köszönöm.:-) Nem megy magától az iga, a barmoknak kell húzni, ugye.:-) (Túlpörgök egy kicsit a melóban, az a helyzet.)

Barry Kent 2010.06.17. 17:31:24

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: :D
Na látom itt van mindenkinek szép sztorija :)
Viszont beleolvastam a tegnapi csörtébe, inkább azt néztem volna élőben a spanyol meccs helyett :D

summerstorm 2010.06.17. 17:33:15

@Barry Kent:

áááá, én csak olvastam, és úgy döntöttem, hogy nekem ez most neeeeeeem....
pedig isten bizony eredetileg még ON is terveztem kommentelni :D :D

meg.mondom 2010.06.17. 17:34:01

Na kérem...
Magas sarkú, mini szoknya, parfüm és kicsi top.
Ha erre se izgul rá, akkor nem jössz be neki. Move on.

Barry Kent 2010.06.17. 17:39:57

@mooon:):
Na igen, de a spanyolok vergődésénél jobb lett volna még az is ha belekeveredek a csetepatéba :)

@meg.mondom:
Szerintem ezen már túl van a leányzó, bár nem látogatott el közénk :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.06.17. 17:40:28

@Barry Kent: jaj, kérlek, mesélhetnék: egyszer merték megfogni anno a tizenéves ropiseggemet, többször sem.:-) Kicsit nagy lendülettel fordultam meg, az illető pedig leesett a lépcsőn: erre a mozdulatra egy rakat hapsi belémzúgott.:D

Barry Kent 2010.06.17. 17:41:22

@mooon:):
vagy ezt a maira írtad? még csak most kezdek magamhoz térni a fene nagy munkából :D

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
Csodálod? Egyből rajongani kezdtek érted, hisz próbálkozni onnantól fogva egyik sem mert :D

tarquin - védőháló nélkül 2010.06.17. 17:41:57

További szép napot nektek, nekem pedig lépésindulj.:-)

tarquin - védőháló nélkül 2010.06.17. 17:45:04

@Barry Kent: így, ahogy mondod, de azért megpróbáltak próbálkozni.:-)

2010.06.17. 17:49:31

@FlybyWire:
De persze nekem is volt viszonzatlan szerelmem, még fiatalabb koromban (nemmintha most öreg lennék). Persze én is szerelmes voltam viszonzatlanul a volt osztály, évfolyamtársamba, 1-2 srácba a társaságból akikkel rohangáltunk. Megvolt a lábremegés, megvolt a pillangó, ám sok esetben vajmi keveset tudtam ezekről a srácokról, és érzelmeim is viszonzás nélkül maradtak.
Viszont volt egy két kapcsolatom azóta, amikbe megvolt a szép kis felvezetés, megláttam (vagy talán 2-3x-i meglátás után) és jön a "hmmm jó pasi, be kéne cserkészni" érzés. Aztán szépen lassan váltottunk 1-2 szót, folytatásesélyes beszélgetés, aztán jöttek a kettesben hosszú beszélgetések, amikor szinte minden témáról beszéltek, a hétvégi programtól kezdve, az utolsó filmet amit láttálon keresztül a régi ciki sztorikig bármiről. Már az elején megvolt a lábremegés, de ahogy haladtunk előre ez egyre inkább fokozódott. Aztán persze megbeszélt randi, elcsattant csók, és mi most járunk téma. :)
Én ezt a kapcsolat elötti részt azért nem nevezem szerelemnek, mert akkor már életem során többszázszor (nah jó talán annyiszor nem) voltam szerelmes. Én a szerelem szót ezért csak akkor használom ha tényleg viszonzott dologról volt szó, de még akkor se mindre. Tudod ahogy a pasik se szerelmesek minden csajba akit megdugnak, úgy a csajok se szerelmesek minden pasiba akivel kavarnak.
Van amikor már időelött kihull az illető, vagy te hullasz ki.
Nem vagyok mázlista, csak nem használom feleslegesen a szerelmes vagyok szót olyan emberre akihez szinte semmi közöm nincsen, arra egyszerűen azt mondom, hogy bejön. Persze mindenkinek van kavar a fejében, mindenki másképp gondolja, és számtalanszor kell kijavítanom barátnőimet is, mikor azt mondják hogy ebbe és ebbe voltam szerelmes, mert nem. Az hogy én mit éreztem és érzek azt én tudom, én érzem és én definiálom.

Barry Kent 2010.06.17. 17:57:03

@Zsu0805:
A pasik minden csajba szerelmesek akit megdugnak :)
Legalábbis amig ágyba kerülnek :D

2010.06.17. 17:59:53

@Barry Kent:
Ezt inkább nem írtam bele, mert ma már így is megkaptam a drágámtól meg a kollégámtól, hogy lebecsülöm a pasikat. Én nem becsülöm le őket, csak általános tény, hogy a pasik 90% nem tudja milyen szín a májva, a padlizsán, a barack stb... arról nem tehetek, hogy ők pont a fejlődőképes kategóriba tartoznak. :)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.06.17. 18:02:56

@meg.mondom:
van az az alkat, amikor ez nagyon blöe
vagy szándékos volt? :))

Barry Kent 2010.06.17. 18:02:59

@Zsu0805:
Kikérem magamnak, én igenis ismerem ezeket a színeket :)
Bár nekem ez hozzátartozik a munkakörömhöz :))

2010.06.17. 18:05:45

@Barry Kent:
Mi vagy, csak nem festő? :) De mondtam, hogy van kivétel...

Barry Kent 2010.06.17. 18:11:35

@Zsu0805:
Nem nyilatkozom :)
Ma már túl sokat fecsegtem magamról :D

tőzegmalac 2010.06.17. 18:13:38

@mooon:): látom rövid ez a póráz :)

Barry Kent 2010.06.17. 18:16:16

@Zsu0805:
De ha szobafestőre gondoltál, akkor attól végképp messze vagyok :)

tőzegmalac 2010.06.17. 18:17:35

@Zsu0805: hehe én nem vagyok színvak :)

Barry Kent 2010.06.17. 18:20:05

@Zsu0805:
Ja, mint a Nagy Halban :))
Holnap új infókat közlök :D

2010.06.17. 18:20:23

@Barry Kent:
Akkor majd legközelebb, új nap új információk. :)

Barry Kent 2010.06.17. 18:22:54

Kicsit mintha össze-vissza kutyulná a kommenteket a blog.

Barry Kent 2010.06.17. 18:23:35

@kabátnyúl: @mooon:)-t pórázon tartják? :)

Barry Kent 2010.06.17. 18:24:41

@Zsu0805:
Amúgy két napja már elkotyogtam részben az infót :)

Barry Kent 2010.06.17. 18:34:03

Na most meg már meg sem eszi a kommenteket.

2010.06.17. 18:44:35

@Barry Kent:
Én sztem nem voltam itt akkor, megsughatnád. Igérem tartom a szám. :)

tőzegmalac 2010.06.17. 18:47:47

@Barry Kent: nem tudom min tartják...
arra a pórázra gondoltam, amit ő tart és a másik végén én vagyok :D

Barry Kent 2010.06.17. 18:50:43

@kabátnyúl:
Jaaa, közben már összeraktam az infómorzsákat :)

supracoger · http://supracoger.blog.hu/ 2010.06.17. 23:50:34

"még a Facebook-on sem jelölt be, pedig tudja, hogy fent vagyok. Jelöljem be én őt?" úúúúúúúúúúúúúristen bazz te hány éves vagy? hát komolyan hihetetlen amit leműveltek! lehet hogy a csávó veled ellentétben nem kúr el napi x órát facebook-on kattintgatva és telibe sz*rja hogy ki az ismerőse és ki nem?

"Nem merek rákérdezni, se randira hívni, mert akármennyire is modern világot élünk, ez a férfi dolga." ne legyél már ennyi NŐ! ha TE akarsz valamit akkor miért azt várod hogy Ő kezdeményezzen?

bofi 2010.06.21. 12:06:32

Használati utasítás férfiakhoz nőknek: (...) Az enyhe célzásokat nem értjük, a rejtett utalásokat se... a KIFEJEZETT célzásokat se...MOND MEG EGYSZERŰEN, hogy mit akarsz...NEM ÉLÜNK A KÖZÉPKORBAN!!!

azallamenvagyok 2010.06.24. 10:28:17

te hülye vagy? ha akarsz valamit mondd ki, a szánalmas praktikázástól épkézláb férfi falramászik, és inkább átenged a negyvenes kéjenceknek...

vadmacska1995 2010.07.14. 23:45:04

Először is: facebookon merd bejelölni. Abban nincs semmi rossz
Most hogy észrevesz vagy nem az már más kérdés, próbálj jeleket küldeni felé, és ha nem veszi észre, akkor kérd meg egy barátnődet, aki esetleg megkérdezi, hogy nem talál-e csinosnak stb.
süti beállítások módosítása