Jelmezben jobban csókolt

2010. június 28. 07:14 - Panni CsP

„Jobban tetszett, míg nem láttam. Valahogy olyan hitvány jelenség, de a csókja csodás volt” – a történet egy házi jelmezbálon játszódik, ahol egy srác beleszeret a titokzatos lány csókjába. A romantikus vagy vicces csattanó, szinte garantált, az viszont nem, hogy két szék közé, a padlóra esnek mind a ketten.

 

Az ego néha fura reakciókra képes, ezt alátámasztandó szeretnék mesélni egy érdekes történetet, egy barátom példáján keresztül. Ő egy 23 éves pasi, én 24 éves voltam, amikor még tavaly kitaláltuk, hogy rendezzünk egy jelmezbált, csak úgy saját ökörködésünkre. A bulit az én lakásomban tartottuk, meghívtunk néhány ismerőst, fiúk-lányok vegyesen. Kötelező volt a jelmezben való megjelenés, de nem volt tematikai kötöttség, bárki lehetett szellem vagy Piroska, vagy prosti, csak ne legyen az arca felismerhető. Ez volt a lényeg, ugyanis a party nem titkolt másodlagos szándéka a csajozás-pasizás volt. A terv szerint, éjfélkor majd mindenki megválik jelmezétől és lesz nagy csodálkozás!

A szóban forgó haverom (valami zombi-maszkban volt) megismerkedett egy lánnyal, aki szellemnek (legalábbis ahhoz nagyon hasonlónak) volt öltözve. Elkezdtek beszélgetni és egy idő után, meg az elfogyasztott bátorító italok hatására, kitalálták, hogy ismeretlenül fognak smárolni, mert állítása szerint a csajnak „nagyon szimpi volt a hangja”. Kicsit feltűrik a maszkjukat, hogy a szájuk szabadon legyen, majd néhány ügyetlenkedő csókot váltanak a díványon, és nem is szakadnak el egymástól egy darabig. Eljön az éjfél és a jelmezek lekerülnek. A srác meglátja, kivel smárolt. Nem volt azzal a lánnyal semmi baj, ezt nem értem az egészben, azt hittem, most aztán tovább is mennek, dumálnak, vagy valami, de nem. A srác odasomfordál hozzám és azt mondja: „maradt volna jelmezben.” Nem hiszek a fülemnek, ez a csaj egy bombázó ez a hülye meg itt sopánkodik! Azt mondja: „jobban tetszett, míg nem láttam. Valahogy olyan hitvány jelenség, de a csókja csodás volt.” Ezen a ’hitvány’ szón sokáig rágódtam. Miért pont ezt használta és mit értett alatta. Elemezni nem tudtuk, mert üvölteni kezdett a zene. Végül odament a lányhoz és beszélgettek, de érezhető volt, hogy a vonzalom csökkent. Hamar külön is váltak és az este további részét külön töltötték. Szerintem a srác a fantáziájában kialakult csajjal smárolt, vagy nem tudom… Ilyet még nem láttam. Azóta sem tudom, mi változott meg benne, amikor meglátta és miért hitványozta le? Nem azt mondta, hogy szép vagy csúnya, hanem azt, hogy hitvány. Nem beszéltünk többet róla. Valahogy megmaradt bennem ez a dolog, ezért vagyok kíváncsi a véleményetekre.

 
326 komment
Címkék: ego buli csaj show srác

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr692115050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Father Justice (törölt) 2010.06.28. 15:13:05

@primula anderson: Talán még sráckoromban, egy napig. Regisztráció után adtam 10/10 pontot egy megnyerő hölgy fotójára, mire ő 10/9-cel és egy mosollyal értékelt. Mondanom sem kell, hogy azonnal töröltem magam a rendszerből. Hallatlan. :)

Kytia 2010.06.28. 15:16:42

@Father Justice: Pontosan úgy, ahogy mondod.:) Felüdülés, amikor valaki csak jól érezni akarja magát veled, nem azon görcsöl, hogy akkor most petézzen, vagy ne petézzen, és mikor. jujj, de csúnyákat írok.

"Mindez oké is, de attól még ne szidalmazz, mert nálam nem férnek bele a fiatal anyukák."

Én azt tökre megértem, hogy nem férnek bele nálad. A rejtély inkább az, vajon hogy kerülsz egyáltalán olyan helyzetbe, hogy vissza kelljen utasítanod őket. Elég hamar kiderül az emberről, hogy van-e gyereke. Ha mélyebb problémákat okoz neked a téma, az arra enged következtetni, hogy bizonyos szintig azért eljutsz ezekkel a nőkkel. Különben meg sem említenéd őket. De miért kerülsz közel ilyen nőkhöz, ha csípőből elutasítod a kapcsolatot velük? A tesóm sem akar fiatal anyukákkal járni, ezért aztán nem is randevúzott eggyel se, soha. Te meg azt írod, ezek rád vannak szállva. De hogy lehetnek rád szállva?

"Legutóbb is alig tudtam elaludni, annyira nyugtalanítottak a csúnya szavak, amiket ezzel kapcsolatban mondtál."

Jajj, hát meleg tejcsi. Az mindenre megoldás.:) Különben sem úgy gondoltam.:P

alumi 2010.06.28. 15:17:05

@Father Justice: hát őszintén szólva csodálkoztam volna, ha te most is aktívan társkeresőznél..:))
valahogy nem "nézem" ki belőled. mondjuk facebookról eltüntél, ezt rossz néven vettem.:D

alumi 2010.06.28. 15:18:20

@Kytia: atya csak terel. milf mániás, mindenki tudja..:)

Tamarian 2010.06.28. 15:19:13

@Father Justice: Lehet, hogy megvan a mélylélektani megoldás: Kytia nem akar gyerekszüléssel bajlódni, és amúgy is félkész ápdét kaját rendel, Te meg Családi Körben gondolkozol; egy fenyő fogantatáskor, egy dió születéskor :)))

@primula anderson: Nocsak... ezt honnan lehet tudni? ;))

Kytia 2010.06.28. 15:20:34

@Father Justice: "mondja a legnagyobb milf fan..:D" /primula/

Szóval, ilyesmire akartam célozni, csak körülményesebben fogalmaztam.:))

Kytia 2010.06.28. 15:22:08

@primula anderson: Igen, én is emlékszem.:) Miért tűnt el facebook-ról?

alumi 2010.06.28. 15:22:42

@Tamarian: még régről. sokat célozgatott rájuk.:D

Father Justice (törölt) 2010.06.28. 15:23:18

@primula anderson: A szó klasszikus értelmében vett milfeknek általában már olyan korú gyerekeik vannak, akiket nemhogy pátyolgatni nem kell, de az önjelölt pótapukaságra tett kísérleteket ki is kérnék maguknak. És attól sem kell tartani, hogy az apjuk előbukkan a zavaros ködből, merthogy valójában még nincsenek is elvarrva rendesen azok a bizonyos szálak. Egy milf okosan és ténylegesen el tudja varrni azokat, a fiatal anyukák nagy részétől eltérően. Ráadásul ők már inkább csak laza, kötetlen, kölcsönös szimpátián alapuló kapcsolatot keresnek, nem "nekem is jár még egy esély!" jellegűt.

Persze ha lehet haverkodni a gyerekekkel, az sosem probléma. Különösen vicces, mikor a 20 éves srácnak mondasz veterán 30-asként okosságokat arról, hogyan lehet felismerni a korban hozzá illő nők különféle fortélyait. :)

Tamarian 2010.06.28. 15:23:19

@kabátnyúl: De én nem akarom, hogy harapdálj vagy karmolj naaaaaaaaaa.... Ha mégis, gyorsan megkötöznélek :D

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): Akkor ilyen sikerek mellett miféle egyéb szeretgetésre van kis igényed? :)))

S0und 2010.06.28. 15:24:40

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Pontosan így van ahogy mondod. Szép hanghoz csak szép nőt tudsz elképzelni, és a csalódás nagyon kellemetlen. Van két munkakapcsolatom, mint a két csajnak a hangját napestig el tudnám hallgatni, tényleg imádom. Az egyikük szóda nélkül még elmenne, talán, de a másik ... HOLY.. SHIT . shit .. shit ... shi.... szóval nagyon nem gyerebe. Én milyen bunkó vagyok; genetika :(

Tamarian 2010.06.28. 15:31:31

@S0und: Már késő délután van, szóval bocs a kérdésért: miért baj az, hogy valakinek hűha a hangja, de a kinézte meg nem?

alumi 2010.06.28. 15:34:40

@Kytia: azt csak ő tudja megmondani.:)

@Father Justice: és még te oktatod ki kytiát a szabadságmánia gyökeréről.
:)

nyilván te sem szeretnél gyereket, azér milfezel.:)

Kytia 2010.06.28. 15:34:42

@Father Justice: Az ilyen leírás alapján azokat a folyton vigyorgó, ötven felé közeledő német turistanőket tudom elképzelni, akik baromi jól tartják magukat, de azért a sok síeléstől barnított képük olyan száraz és ráncos, mint a pergamen. Persze, ízlések és pofonok, de azért... nem gondolkodtál még el egy korban hozzád illő, jópofa szingli csajon, akivel el lehet menni falat mászni, meg ping-pongozni? Ha már a gyerekkel úgyis annyi gond van... Nem akarok prédikálni, de, ahogy mondani szokás, "ennél többet érdemelsz".:) Jó, befejeztem. Azért tudj aludni este.:)

Piszok Alfréd 2010.06.28. 15:36:15

@Kytia: te most be akarod fűzni? :D

Father Justice (törölt) 2010.06.28. 15:39:02

@Kytia: Én nem látom, mi ebben a rejtélyes. Bármibe fogadnék, hogy nem én vagyok az egyetlen férfi (akár ezen a blogon), akit több ilyen fiatal anyuka próbált már meglasszózni. Az más kérdés, hogy nem mindenki röhögve küldi el a (bármilyen okból) nem nyerő hölgyeket a picsába, hanem pl. viccel üti el a célozgatásaikat. De ezt sokan nem értik, csak visszafogottságnak tekintik - onnantól jön az igazi nyomulás. Akkor persze már leszerelem őket. Az öcséddel is bármikor előfordulhat, hogy megkörnyékezik, pár év múlva meg már minden esélye meglesz rá. Főleg mikor épp nincs barátnője. :) Nem kell még csak utalnia sem semmire ahhoz, hogy rámozduljanak. Hadd ne soroljak konkrét példákat, hogy megy ez manapság. Még önfényezésnek tűnne. :) Egyet vicceset azért elmondok. Mikor a 25 körüli anyuka 10 perces "ismeretség" után zavaró közelségbe lépve búgó hangon közölte, hogy szép szemeim vannak, azt elég nehéz lett volna félreérteni. Mi mást mondhatna az ember ilyenkor: "...sőt, ha megfelelő szögben ér a fény, jóképű is vagyok." :)

phaszfej 2010.06.28. 15:41:43

@Frakk_a_macskák_réme: te kinek akarsz itt nyalni, buzigyerek?

Kytia 2010.06.28. 15:44:21

@Piszok Alfréd: Nem, csak bölcs nagymamit játszom.:)

Tamarian 2010.06.28. 15:44:51

@Father Justice: Én ma mennyit tanultam... :)
Szóval a nyrő mondat így hangzik (?): a gyerek(ek) 16 év felett van(nak). Jól szituált vagyok, rendben az önértékelésem, nem kompenzálok, simán őrjítően dögösnek látlak, és szexet akarok veled. Ha jól viselkedsz, kapsz reggelit is, de aztán búcsút veszünk. Majd hívlak.
;-)

Kytia 2010.06.28. 15:50:32

@Father Justice: :DDD
25 körüli anyuka...ezek a szavak valahogy nem illenek nálam össze. És egyébként volt más gond is azzal a 25 évessel azon kívül, hogy 25 éves, és hogy anyuka?

"Az öcséddel is bármikor előfordulhat, hogy megkörnyékezik, pár év múlva meg már minden esélye meglesz rá."

Igen, amit ő valószínűleg finoman és udvariasan elutasít. De ettől nem alakul ki nála anyuka-fóbia. Volt egy 32 éves szeretője, akinek megmondta, hogy nem akar komolyabbat. Csaj megértette. Volt egy 14 éves, aki nyomult rá, ő megmondta, hogy túl fiatal. Csaj lekopott. Szóból ért az ember.:)

Az egyébként miért baj, ha romantikára is vágyik az ember lánya (anyja), nem csak haverra?

Kytia 2010.06.28. 15:51:34

Ajjaj, phaszfej ébredezik. Újabb adag nyugtatót neki!:)

Father Justice (törölt) 2010.06.28. 15:55:04

@primula anderson: Az igazat megvallva azért gondolkodtam már rajta. Főleg most, hogy végre nagybácsi leszek 1-2 héten belül. Tulajdonképpen minden sínen van a projekthez! Már csak egy anya kell hozzá. :) Csak sajnos nem ismerek olyan egyedülálló hölgyet, akivel elég tekintetben kompatibilisak vagyunk annyira, hogy jó eséllyel időtálló legyen a dolog ÉS szintén akar gyereket ÉS még nincs gyereke ÉS nem nézem ki belőle, hogy visszasírja az exeit 2-3 év múlva, mikor elmúlik a szerelem. Így azért már eléggé leszűkül a kör. Én nem az a fazon vagyok, aki belevág, aztán legfeljebb elválunk, ha bármi gubanc van. Ez a hozzáállás nálam egyenértékű a kósza maghintéssel.

@Kytia: Ők egyáltalán nem jönnek be, brrr. Én a természetes megjelenésű, csinos, 40 körüli magyar milfeket favorizálom. :) Az a probléma, hogy a korban hozzám illő (+ - 1-3 év?) jópofa szinglik többségétől egyedül is a falra mászom. Ezért inkább nem is erőltetném a dolgot párosban. :)

ON: Aki a széphangút nőket automatikusan kellemes megjelenésűnek gondolja, azzal megnézetném azt a dokumentumfilmet, amelyben szextelefonos hölgyeket interjúvoltak meg. Valamelyik nap volt már erről szó. Asszem, ha meglátnád azokat a szexi hangú kisbálnákat, soha többé nem képzelnél el senkit semmilyennek a hangja alapján! :)

Tamarian 2010.06.28. 15:57:55

@Kytia: A 25 év körüli anyuka sztem rendben van. Ha egyedül van, lehet, hogy anno nem így tervezte :S És valóban; attól, hogy anyuka, még vágyhat társra. Csak munkásabb lesz neki azt a pasit kiválogatni az ocsúból, akinek ő csomagban is kell.

Piszok Alfréd 2010.06.28. 15:59:49

@Father Justice: van egy mondás, miszerint soha ne szeress bele hátulról egy nőbe. Ez a szép hangra is áll :)
Láttam én is azt a filmet, tényleg döbbenetes.

alumi 2010.06.28. 16:02:13

@Father Justice: én is így vagyok ezekkel, de már óvatosan bánok a dolgokkal, mert okoztak pár mély sebet. :)
én már két éve nagynéni vagyok. és keresztanya.:)
aztán egyszer majd talán szülő is.

Rebelde 2010.06.28. 16:03:12

@Tamarian:

manapság a 25 körüli egyedülálló anyukát inkább felelőtlennek nevezik, mint komoly felnőttnek:)

tisztelet a kivételnek persze:)

tarquin - védőháló nélkül 2010.06.28. 16:03:16

@Father Justice: hopp, pályát tévesztettem, most jöttem rá.:-)

Tamarian 2010.06.28. 16:06:50

@Rebelde: Lehet, hogy az. Mindenesetre volt egy olyan pont - vagy nagyon naiv vagyok, de legalább a többségénél, remélem -, mikor azt gondolta; ezzel a pasival család leszünk. Az más kérdés, minek alapján döntenek így ÉS sokasodnak... Na jó, van benne felelőtlenség is. De ez sajna jóhiszemű egyedekkel is előfordul. Nem egyemberes meló ez....

Father Justice (törölt) 2010.06.28. 16:08:01

@Tamarian: Majdnem tökéletes, csak a végét korrigálnám. "Majd hívlak." ==> "Bármikor hívhatsz." Így már mehet is a buliboxra bemutatkozó szövegként a tökéletes regisztráció mellé. :)

@Rebelde: 30.

@Kytia: Aha, hogy már rá is mozdult egynéhány! Akkor mi is a kérdés? :) Én is leszerelem a próbálkozókat, csak még finomabban. És nem vagyok anyuka-fóbiás, csak nem akarok klasszik párkapcsolatot kialakítani fiatal anyukákkal. (Lófóbiás sem vagyok, csak a kertbe nem kéne. :) ) Nem klasszikot meg azért nem akarok, mert tapasztalataim szerint ők előbb-utóbb mindig klasszik irányba terelnék a dolgot.

Tamarian 2010.06.28. 16:14:23

@Father Justice: Figyelj, részemről tiszteletben tartom az álláspontodat :) (kitérdekelavéleményem?! :D) Sokkal korrektebbnek gondolom, hogy magadról tudod és tudatod, mit akarsz és mit nem, mintha utólag, az élvezeti része után terelnél. Ezt tudom adni - ezt várom. Tisztességes. Csak nézd el, ha elsőre vannak, akik ugranak a "kirekesztettekért" ;D

Rebelde 2010.06.28. 16:16:13

@Father Justice:

akkor én összetévesztettelek valakivel, eddig azt gondoltam, hogy te egy 40++ pasi vagy:)

Kytia 2010.06.28. 16:19:26

@Father Justice: Nem mozdult rá, félreértetted. Olyan mozdult rá, aki valamiért nem jött be. Ha tudnád, rám hogy ilyen mozdult.:DDD Meg a többi lányra... Nekünk sem fenékig tejfel.:))

Akkor most nem klasszik kapcsolatot akarsz öreg anyukákkal, vagy klasszikot nem anyukákkal, akikkel családot akarsz alapítani? Ecsém, tegyél rendet odabent.:DDD

Tamarian 2010.06.28. 16:22:05

@Kytia: Szerintem rend van ott... Saját építésű család, a nulláról, azzal, aki ásó-kapa, addig is józan keretek között korrekt adok-kapok kockázatmentes, hasonló gondolkodású hölgyekkel :)

tőzegmalac 2010.06.28. 16:25:56

@Tamarian: húúú:D kötözött nyúl...

Father Justice (törölt) 2010.06.28. 16:26:20

@Tamarian: Ez pontosan így van, attól még ugyanúgy vágyhat új társra. De ne zsörtölődjön amiatt, hogy gyerekkel kevesebb férfi érdeklődését fogja felkelteni, és főleg ne dobálózzon "Mi van, nem szereted a gyerekeket?!" típusú gagyi csúsztatásokkal. Inkább legyen igényes magára, hogy nagyobb legyen az őt gyerekkel együtt is bevállaló férfiak halmaza. Azért baromira nem mindegy: a 25 éves anyuka a férje váratlan halála és a gyász után társat keres. Dolgozik, nem akar mindenáron pótapukát a gyereknek, meg főleg valaki nyakába varrni magát. De él a kínálkozó lehetőséggel, ha jön. VAGY (saját példa): a 27 éves, felelőtlen életvitelű, lasszózó szándékú kétgyerekes anyuka néhány hónappal a válás után mindenféle szarházinak elmondja a volt férjét nekem. Kapásból megmondtam neki, hogy a szar kapcsolathoz bizony ő is kellett, és senki nem tartott pisztolyt a fejéhez, hogy férjhez menjen egy olyan emberhez, akit meg sem ismert igazán. És pláne, hogy szüljön neki két gyereket. A válasz: "Ööööö...." Ja, meg az első gyerek is "befigyelt", ezért házasodtak össze... Rikító a különbség a két példa között, és szerintem az utóbbi típusba tartozó, felelőtlen nők vannak többségben.

@primula anderson: A sógornőm 33 és most jön az első baba, úgyhogy simán. Sokan túlparázzák a 'kifutunk az időből' dolgot szerintem. Ők pl. másfél évig jártak a házasság előtt, hiába is voltak 30-on felül, mikor összejöttek. Inkább ez, mint a szekrényből potyogó csontvázak miatti válás, immáron gyerekkel. Egyébként a napjegyem Rák, ámbár a holdjegyem Vízöntő, ha esetleg képben vagy ennek a sajnálatos jelentésével is. Ha már a szabadságérzet is szóba került. :)

Tamarian 2010.06.28. 16:30:21

@Father Justice: Öööööööööööö........ már a falnál állok, feltett kézzel. Szerintem én is hasonlót írtam, pillanatnyilag nem látom, hol konfliktálnak a véleményeink ;-)

Tamarian 2010.06.28. 16:31:19

@kabátnyúl: Viszont a kabátkáddal betakargatnálak utána ;)))

tarquin - védőháló nélkül 2010.06.28. 16:34:24

@Tamarian: de a magára valamit adó ásó-kapa jelölt talán mégsem fog sorban állni a milfek mögött.

alumi 2010.06.28. 16:35:34

@Father Justice: tudom-tudom. két vízöntő pasim volt egymás után....na az volt ám a szép időszak. egyik egy év, másik három.. mondjuk a másodiknak bika aszcendense volt, azért bírtuk három évig, de így is ideggyógy volt a vége.

Hát a saját káromon én is megtanultam, hogy vannak dolgok, amiket nem szabad siettetni. Mondjuk nálam még időben hullott a csontváz, ha úgy vesszük, de a pofára esési faktor még így is igen nagy lett.

Szar lehet a rák biztonságra való törekvésével és a vízöntő szabadságszeretetével együtt élni. :)

Én bika-bika vagyok. De tán beszéltünk is erről korábban.:)

Father Justice (törölt) 2010.06.28. 16:37:03

@Kytia: Tökéletes rend van mindig. Bár egyesek szerint akkora a káosz, hogy 12 Szűz milf sem tudna rendet rakni benne év végéig. :) Alapvetően készen állnék klasszik párkapcsolatra egy korombéli hölggyel. Csak a potenciális jelöltek aránya olyan csekély a teljes halmazon belül, hogy a keresgélésre jó ideje nem fordítok időt és energiát. Nem külsőségekről van szó, hanem hasonló mentalitásról a közös csapásirány miatt, ami - nekem - fontos. Vannak teljesen normális gondolkodásúak is közöttük, csak sajnos többnyire maradékelven állapodnának meg. Azaz szomorúan belátják, hogy noha még fiatalok, azért ahhoz már "öregek", hogy bármilyen hejjes- meg pénzespaseet az ujjuk köré csavarjanak. Ezért maradékelven jöhetnék akár én is. Én viszont azt mondom, maradékelven inkább menjen valaki más, mert ezt a konstrukciót nem nekem találták ki.

Tamarian 2010.06.28. 16:38:14

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Nem hiszem, hogy szimultán gondolta. Nyilván, ha egy Jelölt képbe kerül, akkor az aktuális milffel leáll... Én kinézem belőle ;-)

alumi 2010.06.28. 16:40:56

@Father Justice: kezdesz mp-re emlékeztetni. jó sokan megszívathattak már...de hidd el, nem csak téged.
habár ez momentán gondolom nem vigasz.

Kytia 2010.06.28. 16:53:03

@Tamarian:
Te vagy a tolmácsa?:)

@Father Justice: Ezt a maradék-elvet értem. :( Az a szar, hogy az ilyen valójában maga sem hiszi el, hogy le tud élni 40 évet egy maradékkal. És ez másfél-két év után be is igazolódik. Bár szerintem ebben is magasabb a pasik aránya. Ők hamarabb tanulják meg, hányas pontot érnek azon a bizonyos tízes skálán, a sok valódi kudarc miatt. A nők képesek kétszáz kilósan és negyven évesen is álmodozni a szőke hercegről, hogy egyszer majdcsak eljön. Ezért nem is alkudnak olyan könnyen.:)

tarquin - védőháló nélkül 2010.06.28. 16:56:23

@Tamarian: én sem szimultán gondoltam, inkább úgy, hogy aki lazázgat, annak nehezebben hiszik el a komolyra vágyók, hogy ők nem csak szabadidőeltöltésnek kellenének, ezért 1. nem mennek bele vagy 2. ők is lazáznak egyet, és gyorsan véget vetnek a "kapcsolatnak". Gyakorlatilag mindegy melyik oldalon ki áll. És persze az is lehet, hogy nincs igazam, nem értek ehhez.:-)

Father Justice (törölt) 2010.06.28. 17:00:25

@Tamarian: Végül is nincs konfliktus, csak előhozakodtam két példával, hogy micsoda különbség lehet fiatal anyuka és fiatal anyuka között is. Persze ettől én még nem nevelném fel egyikük gyermekeit sem, úgyhogy ne is kérdezzetek, csak üssetek. :) De arra azért rámutatok, hogy vannak férfiak, akik az A) típus gyermekeit minden további nélkül felvállalnák, a B) esetben viszont minimum óvatosak kicsit...

@primula anderson: Igen, már volt róla szó. Akkor OFFoljunk asztrológiailag. :) Tényleg képben vagy, de az aszcendens inkább az első benyomások szempontjából mérvadó. Ha háromszor-négyszer találkozol valakivel, akkor már mindenképpen látod a napjegye jellegzetes vonásait is. De az tényleg igaz, hogy akinek az aszcendense megegyezik a másik napjegyével, annak a társaságában érzi magát természetesen, sokszor ilyenkor jön a "mintha ezer éve ismernénk egymást" feeling. Ebben a példában a párod így érezhette veled mikor megismert, de egy Bika aszcendensű számára egy Vízöntő jegyű minimum különösnek tűnhetett. A holdjegyeitek (tudatalatti és érzelmi igények) biztos, hogy kompatibilisek voltak, ha több évig tartott a kapcsolat. Ahogy mondani szokták, az aszcendens inkább a stílust határozza meg (némileg a napjegy tulajdonságait is módosítja felnőtt korban). Teljesen különböző aszcendensű emberek között is lehet jó kapcsolat, ha a napjegyeik ÉS holdjegyeik viszonya kedvező. Feltéve, ha nem hagyják, hogy az első találkozás mindent eldöntsön. :) Ebben az esetben több tucat kedvezőtlen kisfényszög sem kavarhat be. Ha mégis, nagyon elszúrtak valamit. Ha már így szóba került, elárulhatnád a holdjegyed is. Utánaolvasnék a kombinációnak www.astrology-numerology.com/sun-moon.html oldalon. :)

Father Justice (törölt) 2010.06.28. 17:16:06

@Kytia: Ez érdekes kérdés, mert a férfiak általában tényleg a valós kudarcok alapján lövik be magukat valamilyen szintre. Már aki, mert azért itt is akadnak kivételek: aki elhiteti magával, hogy a kétszáznyolcvanadik legszólított nő is csak "felvágós ribanc", amiért nem akar szóba állni vele. Ezek sosem fogják belátni, hogy lajoskák ahhoz, hogy bőven szinten felül válogassanak. Ezért közöttük is találsz olyat, aki 45 évesen, 40 literes sörhassal is Dzsennáról álmodik huncutul.

A nőknél kicsit más a helyzet. Egy tényleg csinos nőnek sem siker, sem kudarc nem kell ahhoz, hogy "belője magát" valamilyen szintre. Folyamatosan kapja a visszajelzéseket akár az utcán is azoktól a férfiaktól, akik megfordulnak utána, füttyögnek, leszólítják nap mint nap. A probléma ott van, hogy a nagyon ronda nőknek viszont kevesen szólnak be nemtetszésüket kifejezve, így visszajelzés hiányában akár azt is hihetik magukról, hogy szépek. Ahogy írtad is. :)

@primula anderson: Engem annyira és annyian szerencsére nem, de ha úgy lenne, akkor sem lennék elkenődve. :) Szeretem megfigyelni, hogyan és miért működnek / hullanak szét a párkapcsolatok a környezetemben, az ismerőseim, barátaim körében, családban, és ezekből IS levonni a megfelelő következtetéseket.

Kytia 2010.06.28. 18:38:23

@Father Justice: "Folyamatosan kapja a visszajelzéseket akár az utcán is azoktól a férfiaktól, akik megfordulnak utána, füttyögnek, leszólítják nap mint nap."

Ó, azért ezek is mellélőhetnek. Például amikor komoly kapcsolatot akarnak, és rá kell ébredniük, hogy azt viszont senki nem akar velük. Pedig azt hitték, övék a világ. Meg amikor megöregednek.

Fú, ti nagyon nyomatjátok az asztrológiát. Én még az aszcendensemet sem tudom, nemhogy napjegy, holdjegy.

Lui_78 2010.06.28. 19:06:40

@Kytia: az aztrológiánál nagyobb baromság nincs, nem is értem józan ésszel hogyan létezhet....:)

Kytia 2010.06.28. 19:09:28

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): A franc tudja. Én inkább nem mondok véleményt. Én bak vagyok, és a bakok személyleírása pont illik rám. Lehet, hogy véletlen, de azért vicces.:)

Tamarian 2010.06.28. 19:10:24

@Kytia: Nem. Csak volt egy megvilágosodott pillanatom, és nagyon hálás akartam lenni a mai napon elsajátítottakért ;)))

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Egyrészt igazad van, másrészt én még vagyok olyan hamvas (;D), hogy hiszem; ha valakinek én/Ő kell(ek), akkor át fog látni a ballaszton. Én azt látom most, amit leírtam; korrektnek tartom. Engem nem zavarna, ha neki én lennék A és nekem ő lenne A. Mert tartja magát a saját érték- és elvárásrendjéhez. Autonóm, tehát ha lenne, amit kedvelek benne, akkor biztos lehetnék benne, hogy nem nekem szól a faroktánc (most a madarakra gondoltam :)) )
Kedvelem a fajtáját, gyűjtöm őket - ilyenek a barátaim. Nem mindig értünk egyet mindenben - nem is kell ;-)-, de végtelenül tisztelem őket a következetességükért. Tévedhetek, de pillanatnyilag ez az intuícióm :-)

@Father Justice: Igen :)))

Lui_78 2010.06.28. 19:12:33

@Tamarian: Kezdesz szimpi lenni...:)
Zavarbaejtően szexi vagyok, a tükörbe se tudok nézni:)

Lui_78 2010.06.28. 19:27:44

@Kytia: nem a bakok személyleírása illik Rád, hanem egy bizonyos embertípusé:)

dr. gernika 2010.06.28. 21:04:06

No, én erre köpni-nyelni nem tudok, lássuk, ti mit írtatok...

Tamarian 2010.06.28. 21:08:36

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): *zavartan pillog*
És azt lehet, hogy én nézlek a tükörben? Majd elmesélem ;)))

@Drága IV gernika: Szerintem sokkal szórakoztatóbbak voltunk a posztnál ;-)

Father Justice (törölt) 2010.06.28. 21:17:17

@Tamarian: Ez így van, időtálló párkapcsolatot csak őszinteségre lehet alapozni. Ha a 'jelölt' számára elfogadhatatlan, vagy épp felfoghatatlan, hogy egy korombéli férfi életében volt már szex szerelem nélkül is, abból értelemszerűen nem lesz kapcsolat. Sem ilyen, sem olyan. Akkor el sem jutunk addig a kérdésig, hogy nekem is szerelemmel az igazi. (Amikor tényleg nincs másik partner párhuzamosan, meg ide-oda kacsintások sem.) Legalábbis nálam így megy ez. Mondjuk megnézném azt a 30 körüli nőt, akivel manapság el tudják hitetni a férfiak, hogy csak akkor képesek szexre, ha szerelmesek. :) A vicces viszont az, hogy sok nő (köztük kifejezetten értelmesek is) simán bedől azoknak a férfiaknak, akik a csillagokat is leígérik nekik az égről, majd töretlen lelkedeséssel hazudnak folyamatosan szerelmet a szexért. Nyilván ezeknek semeddig nem tart kamuzni egy sort arról is, hogy sosem lazáztak, de még csak egyéjszakás kalandjaik sem voltak soha. Ők a jóerkölcs lovagjai. Míg be nem lesel a páncél alá.

Ha az utóbbi típus simán belefér náluk hébe-hóba, az én életvitelem viszont alapból elítélendő, akkor eleve nincs miről beszélgetnünk. Olyan különböző a gondolkodásunk, hogy semmit nem veszítünk egymás hiányával.

Azt is elfogadom, ha valaki nem vesz komolyan, mert képes voltam 'lazázni', még ha nem is értem őket teljesen (tarquin utalt erre). Miért ne lehetne valaki alkatilag képes laza viszonyra és érzelmi alapú párkapcsolatra egyaránt? Az ezekre való képesség kölcsönösen kizárja egymást? Azt viszont már kezdem érteni, miért praktikus első látásra beleszeretni a becserkészendő nőbe: egyből komoly a kapcsolat, ha netán összejön a numera, így semmiképp nem érheti szó a ház elejét. Legközelebb így csinálom! :) Amennyiben pusztán az előéletemmel van baj, ugyanott vagyunk, ahol a part szakad: akkor a hölgy tényleg nem engem keres, és én sem őt. Viszont ennyi erővel én is bátran mondhatnám: nekem meg nem kell olyan nő, aki valaha megcsalta bármelyik exét, mert az nyilván engem is meg fog csalni. Alighanem masszív hányadát zárnám ki ezzel az ártalmatlannak tűnő kitétellel a potenciálisoknak. Pár ilyen kritérium beiktatásával már csak a tökéletesek maradnának szorítóban. Ők meg nem léteznek, vagy ha mégis, elkeltek a buliboxon. :)

Persze a régi félrekúrásokat el lehet titkolni, ahogy én is letagadhatnám a milfeket. De akkor máris hazugságokra épülő kapcsolatról lenne szó, és a kör bezárult.

Az intuíciód ritkán csal, ha Víz jegyű (Rák, Skorpió, Halak) vagy. :)

Tamarian 2010.06.28. 21:40:10

@Father Justice: Én is így gondolom. Kevesen látják azt az összefüggést, hogy az az imádni való ember nem lenne az, aki, a múltja nélkül. Ahogyan írtad is; figyelsz, okulsz, magadból és másból, és a szintézissel több leszel. És az a valaki, aki mindezt megkapja, érteni fogja, hogy ő ebből profitál majd a jövőben ;-)
"Azt viszont már kezdem érteni, miért praktikus első látásra beleszeretni a becserkészendő nőbe" - ha nem nagyon privát, lehet érdeklődni, hogy hol van az a pont, amikor elkezded sejteni; na _talán_....? Mert valahol az első összbenyomás az, ami felkelti az ember érdeklődését, nem? Nyilván itt nem az első másodpercekre gondolok. Hanem ahogy figyeled, amint létezik, reagál, stb.

Tamarian 2010.06.28. 21:40:55

@Father Justice: Jaja; és akkor az milyen, ha nyilas vagyok skorpió ascendenssel? ;-)

dr. gernika 2010.06.28. 21:42:51

@Tamarian: Ja, most nézem, előkerült a horoszkóp-téma is. Ezért szakítóson egy idő után letépték a fejünket a többiek.
Amúgy végre valami, amiben Father Justice-al is egyetértek. :D

Tamarian 2010.06.28. 22:00:36

@Drága IV gernika: Többiek? Ugyan már... nem érdekli, ne olvassa el, beszéljen másról. Pfffffff........ ;-)
A horoszkópaságban van egyetértés? Mondjuk nem vágom a ti ellentétetek nagyságrendjét sem :))) (blindre azt mondtam volna, hogy nincs :-) )

Lui_78 2010.06.28. 22:01:47

@Tamarian: Mindent lehet csak okosan kell kérni:)

Tamarian 2010.06.28. 22:06:11

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): Na akkor most ki kinek tesz szívességet? :)))

Father Justice (törölt) 2010.06.28. 22:08:56

@Tamarian: Nagyjából három fázis van. Az első másodpercekben eldől, van-e fizikai vonzalom. Legkésőbb 2-3 randi során kiderül, hogy tudunk-e értelmesen beszélgetni, nem feszengünk-e egymás társaságában kínosan. (Vannak-e közös témák, van-e elég hasonlatosság a gondolkodásunkban ahhoz, hogy érdemes legyen belevágni és elég különbség ahhoz, hogy érdekesek legyünk egymás számára.) A szerelemhez kicsit több idő kell. Arra nincs ökölszabály, hogy mikor köszönt be, de nálam nem első látásra történik, az fix. Épp ezért csak vicceltem azzal a praktikus mondattal. :)

A tűz napjegy + víz aszcendens kombináció általában problémás szokott lenni, mert az aszcendens kétirányú szűrőként is funkcionál a külvilág és az ego (napjegy) között. A konkrét esetben viszont harmonikus is lehet, mert a Skorpió sajátos kakukktojás a zodiákusban. (Víz jegy, de uralkodó bolygói tűz karakterűek). Külön-külön el lehet olvasni a Nyilas napjegy és a Skorpió aszcendens általános jellemzését, ami jó alapozó útmutatásnak, de azt, hogy milyen jellegzetességek jelentkeznek markánsan ebben a felállásban, csak szakember tudja megmondani. Meg szakembertől származó könyv, mint például ez: www.amazon.com/12-Times-144-Ascendant-Combinations/dp/0917086619 :)

Lui_78 2010.06.28. 22:11:13

@Tamarian: tegyünk egymásnak egyet-egyet;)

dr. gernika 2010.06.28. 22:23:22

@Tamarian: Nincs nagy ellentét, csak általában nem szimpi egymásnak, amiket írunk. De most nekem tetszenek a kommentjei.

"és akkor az milyen, ha nyilas vagyok skorpió ascendenssel?"
Akkor az van, hogy te az egyik LB-m vagy (aki szintén) :DDD

Tamarian 2010.06.28. 22:34:45

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): Jóóóóóóóóó....... Állj a tükör elé, íííííííííííííííígy, csukd be a szemedet, és a füledbe súgom, mit látok. Hümm? ;)))

@Drága IV gernika: Én szoktam szeretni mindkettőtökét. Vannak dolgok, amiket vélek megérezni rólad/róla/valakiről, és ha tendenciózusan egálban vannak a hsz-ek ezzel a képpel, akkor büszke vagyok rátok ;)))

ascendens: ugyehogyugye?!?!!?! Lehet még bennünk fantázia ;-)

Tamarian 2010.06.28. 22:41:58

@Father Justice: Érdekelt, hogy hogyan írnád le a lépéseket - köszönet, bejött :)) -, mert ahogy egyszer már elmélkedtem is erre erről, makacsul érdekel, hogyan működik a látom-hogy-gáz-dolgai-vannak-de-szeretem logika. Mondjuk biztos voltam benne, hogy nem tőled kapok választ ;-), ennél jóval tudatosabb vagy te is. Egyszerűen _látnom_ kell, ki az, mi az, AMIT/AKIT szeretek. Egészben. Őt magát. Tőlem függetlenül. Hogyan megy ez nem így? *tanácstalan*
Amíg kerestem, hogy ki/mi vagyok, sokat olvastam a csillagjegyekről. IS :D. És sokat hozzá is tettek az én nagy, privát puzzle-omhoz ;-)

Lui_78 2010.06.28. 22:42:33

@Tamarian: háááát, inkább nézem a meccset ha baj:)

Tamarian 2010.06.28. 22:47:05

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): Akkor nyissad bátran ki, mer' a tévé van mögötted ;-)

Father Justice (törölt) 2010.06.28. 23:00:36

@Tamarian: Arra tényleg nem tőlem kapsz választ, de a sejtéseimet leírhatom. Egyrészt az emberek elég jelentős része elég sekélyes ahhoz, hogy azt, amit a fizikai vonzalom + az "ahogy viselkedik velem" (legalábbis kezdetben) kombó indukál, szerelemnek nevezzék. Vagyis náluk a szerelemnek nem szükséges feltétele, hogy vonzalmuk tárgya emberileg is rendben legyen. Másrészt mindkét nemnek vannak gáz dolgokat felmutató / rejtegető képviselői bőven: ha két ilyen találkozik, nincs mit egymás szemére vetniük. Kölcsönösen elnézik egymás sumákságait, így azok nem állhatnak az érzések útjába. :)

Tamarian 2010.06.28. 23:05:56

@Father Justice: Nem tudom... Azért vagyok hézagos és ötlettelen ez ügyben, mert nem egy amúgy értelmes, igényes - és most az emberi, elvi, szellemi síkokra gondolok - ember vált a szemem előtt ilyesfajta megalkuvóvá... Hogy azt gondolod; nem lehet egy ilyennel boldog... (nem is az), miért nem LÉP?
Nem azokon csodálkozom, akik saját magukat is hazudják, hanem akitől azt várnád, evidenciában, hogy, aztán meg csak kamillázol... Te méltatlannak tartod, és nem érted, ha ő is tudja, látja, akkor mi az, ami ott marasztalja?

Tamarian 2010.06.28. 23:07:12

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): Nagyobb gond, hogy a Forma-1 sem a régi már :(

Lui_78 2010.06.28. 23:19:23

@Tamarian: már az is nagyon régi:D

Tamarian 2010.06.28. 23:23:09

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): Eh... genetikai érdektelenség, vagy átmeneti focicsőlátással állok szemben? :D

Father Justice (törölt) 2010.06.28. 23:25:48

@Tamarian: Annak, hogy mi tartja mégis amellett, akinek látja a gázos dolgait, ezer különböző oka lehet. Általában érdekek diktálják így (pénz, közös gyerekek, stb.), de lehet szó döntésképtelenségről, a makacs 'járt utat járatlanért' elvről vagy kishitűségről is. Utóbbi esetben attól tart, hogy sosem találna olyat, aki ugyanúgy megfelelne bizonyos elvárásainak, mint a jelenlegi, DE szembeötlően gázos vonások / ügyek nélkül. Sokszor igaza is van.. olyankor marad az érdekérvényesítés és a boldogtalanság a defektekkel együtt megszokott tutiban.

Lui_78 2010.06.28. 23:28:21

@Tamarian: nem szeretem a forma1-et, a technikai sportok a pénzen múlnak javarészt. Azon dolgokat szeretem ahol az egyén számít, az állóképesség, az akarat, az erő:)

Lui_78 2010.06.28. 23:30:40

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): szóval pornón kívül nem nézek semmit, de kikérem magamnak a csőlátást hehehe, változatos pornót nézek:)

Tamarian 2010.06.28. 23:35:06

@Father Justice: Hogy mi tartja mellette? Kizárólag az a szegmens izgat, amikor a válasz az; "igen, tudom, de szeretem."
És volt olyan, akivel a viszonyunk megengedte, hogy kérdezzek, hogy visszakérdezzek, hogy érveljek - nem lebeszélésből, ugyanerről faggattam ;-) -, és nem volt gyerek, nem volt ostoba makacsság, egy döntés lett volna.

A megalkuvós verzióban viszont nem hiszek. Mindegy is, objektíve mi látszik, de ha belül ő is áldozatnak, _kényszerű_kompromisszumnak éli meg, akkor a boldogtalan, harcos (érdekérvényesítős) élet vajon nem pocsékolás? A szar tényleg jobb a semminél? Ha egyedül, de ÉN lehetek, az kevesebb, mint valakivel, aki mellett félig (sem) létezem?

Tamarian 2010.06.28. 23:42:06

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): Jó, értem én, mégis személyekhez köthetően nézni őket, amint szélsőséges körülményeket uralva vetélkednek - háááát, mint gyermekkori hőseink :))) Na mindegy, akkor nem neked búsongok :)

Jól tippelek, hogy akkor te technikai, akaraterős, stb sporton a K1-et, a boxot érted? ;-) Mer' csak kötözködésből, de pont a befektetett mindenféle miatt - egyén, akarat, ilyesmi - a sporttá redukálása nálam nem népszerű... ;)

Tamarian 2010.06.28. 23:43:58

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): Fiúk és lányok, lányok és lányok, fiúk és fiúk, sokan és kevesen, fiatalok, idősek, és ez csak a jéghegy csúcsa, állatokról szó sem volt :D

Father Justice (törölt) 2010.06.28. 23:51:00

@Tamarian: A "tudom, de szeretem" olyan kaliberű sablonválasz ilyen esetekben, mint a szőke cicababák belső kisugárzásról tartott előadása az orkfejű pénzespasee kapcsán. :)

A megalkuvós verzióban rengetegen hisznek. Meg megem kockáztatni, hogy több ember szerint jobb a szar a semminél, mint ahány inkább egyedül marad. Ezt nyilván kevesen vallják be nyíltan, de ha megnézed, milyen kapcsolatokban tözsölögnek, nem lesz kérdéses a dolog.

Tamarian 2010.06.29. 00:01:24

@Father Justice: Na pont ezért érdekel a kémiája? Logikája? Folyamata? ennek a sablonválasznak. Hogy hogyan éli meg valaki azt a "kényszert", kínlódást, hogy bár a józan mindenféléje tiltakozik, mégsem tud elszakadni. Mert amíg egy olyan embernél, akinél a felismerés messze nem történt meg, és önáltat, ott ki lehet tapogatni a most ebbe, aztán abba kapaszkodást. De aki már _tudja_?

Attól, hogy mennyiségileg rengetegen hiszik, hogy az jó, amit tesznek, lásd ücsörgés a langyos poshadásban, ami büdös is, kavicsos is, de víz, attól még nem lesz minőségileg jó válasz :))) Vajon mi lehet a válasza annak, aki így él arra, hogy mit veszíthet-mit nyerhet? :-)

Lehet, hogy tegnap is ma fekszem le?! ;-) Ha érkezik bölcsesség még, reggel megemésztem.
Mindenkinek levegőben gazdag éjszakát! :)

JOKKA21 2010.06.29. 07:04:07

Mennyit kellett fizessen a srác a csókért?:)
Zsu jó csaj vagy, már ami látszik belőled.:)

JOKKA21 2010.06.29. 07:06:13

Csaj sem egy ribizli, hogy látatlanban smárol és biztos nem volt barátja a smároláskor, ha bombázó.:))

tarquin - védőháló nélkül 2010.06.29. 09:20:25

@kabátnyúl: mit kérdezel?:-)

@Father Justice: "Azt viszont már kezdem érteni, miért praktikus első látásra beleszeretni a becserkészendő nőbe"
Az egész épp azért jutott eszembe, mert ezt Casanovának sem hitte el a kiszemelt, elvileg a megelőző ügyei miatt.:-)

Frakk_a_macskák_réme · http://multipedia.hu/page/ajanlo/ 2010.06.29. 11:41:46

@phaszfej:
mi van Cucimuci, nem bírod a langyikat?

Tudtad, hogy az agresszív fellépés a melegekkel szemben, és a heteró mivolt ordítva hangoztatása a látens homoszexuálitás legbiztosabb jele? Szóval szivi, talizunk a Kék osztrigában?

P.S: vazelint és análtágító szettet hozz magaddal, szükséged lesz rá.

mazolika 2010.06.29. 23:35:33

@Father Justice: " Miért ne lehetne valaki alkatilag képes laza viszonyra és érzelmi alapú párkapcsolatra egyaránt?"

Szerintem ez ugyanannak a dolognak a két véglete :D Ugyanis a tartós párkapcsolat nem érzelmi alapon működik. Csak el kell fogadni a másikat olyannak, amilyen. Ez egyben segít abban is, hogy megismerjük a másik embert. És ha megismerjük, akkor akár el is dönthetjük, hogy együtt leszünk vele vagy sem :)

vadmacska1995 2010.07.14. 23:13:09

Lehetséges hogy mondjuk elképzelt egy csajt, és amikor meglátta, nem olyan volt
süti beállítások módosítása