Teljesen elhidegültünk egymástól

2010. augusztus 17. 07:23 - Panni CsP

„Nem tűnt szomorúnak, inkább mintha belelkesült volna az ötlettől, hogy élheti tovább a helyi parasztok alkoholista életmódját” – újabb sziporkázó történet következik, melynek során ismét átlépjük a határt. Nem megyünk messzire, csak újra a szomszédos Ausztriába, ahol hősnőnk dolgozik és panaszkodik a megbízhatatlan, együgyű pasikra. Pedig ő nem pár hétre, hanem örökre akarta magának a férfit. Most megtanulhatod, mit tegyél, ha arra ébredsz, hogy párod csak ágymelegítőnek tart.

 

Kicsit hosszú lesz, előre is sorry... Azt hittem, ez velünk sosem történhet meg és örökké együtt leszünk, mint ahogy a nagy könyvben meg van írva. Ez szerelem volt, legalábbis az én részemről biztosan, az ő részéről meg már nem vagyok biztos benne, mert így utólag sok minden hazugságnak tűnik. Ausztriában dolgozom már jó három éve, és sok zavaros kapcsolat után (szintén megérnek egy-egy misét) megismerkedtem az általam hitt Nagy Ő-vel. Róla azt kell tudni, hogy 36 éves (én 24), és már több, mint egy évtizede ott dolgozik abban a faluban, ahol megismerkedtünk, nagyon jó pozícióban, jó fizetéssel, de embertelen munkatempóban (néha 16 óra egyhuzamban). Az én beosztásom itteni viszonylatokhoz képest normális volt, így többnyire minden napom azzal telt el, hogy éjszakánként rá vártam.

Nagyon szerettem, így elviseltem az állandó várakozást, mert reménykedtem, hogy ez nem tart örökké, és egyszer majd hazamegyünk ketten, lesz esküvő, gyerek, kocsi, kutya, szép ház, stb… ugye, miről álmodik a lány című fejezet. De a legrosszabb, hogy két éven keresztül abban a hitben tartott, hogy minden így lesz, konkrét terveink is voltak, de a lánykérés csak elmaradt, telt az idő és én egyre csak vártam, hogy egy ilyen korú férfi esetleg elhatározza magát és lép valamit egy normális élet felé. Hát nem így lett...nekem közben munkahelyváltások történtek, elég botrányos keretek között, amik eléggé megviseltek lelkileg és már csak szabadulni akartam arról a helyről, hogy ne is találkozzam többé azokkal az emberekkel, akik jól kitoltak velem. De ezt ő nem értette meg. Végignézte azt, hogy már az egész ottlétem szenvedés, depressziós vagyok és rosszkedvű. Mindig azt hallottam, hogy majd valamikor hazamegyünk, és elkezdünk egy normális életet, de konkrét időpontot sosem kaptam. Egyszerűen ennyi idő alatt rabja lett a munkájának, amit semmi áron sem akart feladni, még értem sem, mint ez utólag kiderült.

Aztan találtam magamnak az egyik közeli faluban egy olyan munkát, ami végre változást hozott, szuper emberekkel dolgozhatok együtt - abszolút klímaváltozást jelentett nekem. Csakhogy elég korán kell kelnem, mivel ilyen a munkabeosztás, ergo meg kevesebbet találkoztunk ezután, sőt, mondhatni, hogy amikor ő hazajött én már ájultan aludtam, így a kettőnk közti kapcsolat a minimálisra csökkent. Ő nem akarta észrevenni (vagy lehet, hogy észrevette, csak szokása szerint nem tett semmit) hogy már teljesen elhidegültünk egymástól, nem beszéltünk, nem volt szex, tényleg semmi. Így én is elkezdtem más társaság után nézni, új emberekkel ismerkedtem meg, és azt vettem észre, hogy rá már nem igen van szükségem, jobban mondva inkább beletörődtem abba, hogy sosincs velem.

Ezután jöttek a problémák, hogy én ultimátumot adtam neki, hogy vagy a munkája, vagy én és velem együtt esély egy normális életre. Azt mondtam, hogy ha nem dönt, akkor összepakolok és átköltözök oda, ahol most dolgozok. Valahogy már akkor, mikor ezt előrevetítettem, nem tűnt valami szomorúnak, inkább mintha belelkesült volna az ötlettől, hogy élheti tovább a helyi parasztok alkoholista életmódját. Álmomban sem gondoltam volna, hogy nem jön utánam, vagy nem is keres. Pedig megtörtént. Én elmentem, ő maradt. Mégpedig úgy, hogy nem telefonalt, nem írt sms-t, ennyi volt: 2 év után. A közös tervek után, és azok után, hogy egymásért voltunk, mindent megosztottunk. Legalábbis én ezt hittem. De azután, hogy eljöttem, kezdett megvilágosodni a dolog. Most már tisztább a kép, hogy mi miért történt. Rájöttem, hogy ő két év alatt tulajdonkeppen nem is gondolta komolyan a dolgot, egyszerűen kényelmesebb volt az, hogy van mellette egy olyan nő, aki bármit megtenne érte, tulajdonkeppen az ágymelegítő szerepét tölti be, és tart ameddig tart. Csak ebben az a szomorú, hogy én hittem azt, hogy mi együtt fogjuk leélni az életünket, és most csalódott vagyok, mert az egész hazugságnak tűnik. Ez még a szép emlékeket is képes megmérgezni. Amellett úgy érzem, két évet ellopott az életemből, ott tartott az isten háta mögött, mindezt a legszebb éveim kellős közepén tette. Meggátolta azt, hogy éljem az életemet, csak azért, hogy neki legyen valaki kéznél. Most így érzem, nem tudom, hogy valaha is képes leszek-e ezért megbocsátani neki, az elvesztegetett éveimért… :( Köszi, hogy elolvastátok, mindenki vonja le belőle a tanulságot.

 

 
631 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr912227124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.17. 08:22:38

Már miért hagyná ott a jó munkáját? Csak azért mert a postíró szomorú? Óbazmeg, micsoda undorító önzés. 16 óra meló egyhuzamban, az igen. Ha itt is minden helyi alkesz paraszt így dolgozna, így élne, nem itt tartanánk :) A postíró nem tudta elviselni, hogy a füttyentésére nem hagyott ott csapot-papot a pasi. 2 évet ellopott? Pisztolyt tartott a fejedhez, hogy legyél ott? Nem, te maradtál ott, reménykedve abban, hogy a jól kereső, sokat dolgozó alkesz paraszt majd elvesz jól. A postírónak vascsövet és farfekvéses süncsaládot.

Lui_78 2010.08.17. 09:00:17

Na ugye, hogy megint a nők...:)

2010.08.17. 09:07:18

Senki nem kényszerített, hogy vele maradj 2 évet. Nem ő lopta el tőled, hanem maximum Te magadtól. A rossz dolgok mellé próbálj egy kis szép emléket is előtúrni, mert ez így nagyon "depressziós". Az meg hogy most azon keseregsz hogy 2 évet elvett a legszebb éveidből... mintha azt várnád, hogy varázsütésre az első kapcsolatod lesz a sírig tartó. Pasik jönnek-mennek, a 2 év nem annyira sok idő hogy ezen kelljen keseregni. Jó munkahelyet meg meg kell becsülni, és jól tette a pasi, hogy a "fiatal" éveiben nem ugrott ki egy jól fizető, számára tetsző munkából. Ráér majd 50-hez közeledve olyan munkát keresni ami nem ilyen fárasztó.

Piszok Alfréd 2010.08.17. 09:10:36

@Kedves Nard: nyilván nem tartott pisztolyt, csak hitegette. Ha azt mondod, tervezed, hogy mindjárt ott hagyod az állásodat és összeházasodtok, az azért egészen más, mintha az elején megmondod, hogy nem hagyod ott a munkád.

Piszok Alfréd 2010.08.17. 09:13:07

Amúgy azért el tudom képzelni az ultimátumot, meg már az előtte lévő 2 évet is.

Lui_78 2010.08.17. 09:15:49

Nem tudom. Két év volt az egész. Ebből -a leírtak alapján- sosem volt igazi nagy lángoló szerelem, csakis várás a másikra. Ha ezek mellett a csaj mert tervezni komoly dolgokat, az szerintem a ő baja. Vagy egszerűen kozmetikázva van a poszt, nagyon egyoldalúan csak a csaj szája íze szerint leírva. Valami nem kerek nekem...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.17. 09:22:04

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány):

16 órát dolgozó falusi alkeszek...importáljunk ilyet ebbe az országba :)

garnéla mák 2010.08.17. 09:23:36

posztíró úgy akarta rendbetenni a kapcsolatot, h elmegy és azt várja, a fiúja majd rohan hozzá fehér autón esküvői haranggal? sajnálom, remélem, felnő majd és legközelebb nem egy kitalált kapcsolatban él a saját vágyainak, ideje 2 lábbal állni a földön.

Piszok Alfréd 2010.08.17. 09:26:50

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): a pasi ott dolgozik már 10 éve, természetes, hogy ahogy a nővel megismerkedik, azonnal otthagy csapot papot és keres egy lazább melót, de legalább amikor a nőnek nem tetszett a munkahelye, illett volna szolidaritásból valami rosszabbat választania neki is...

Gondolom, egy kis megváltás volt neki, mikor anyuci elköltözött végre.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.17. 09:34:11

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány):

Szerintem álmában! :)

@Piszok Alfréd:

Jah! Ez a minyimum! Ja és vegye is el! Persze vissza se hívta telefonon, se sms se semmi! :) Milyen boldogság lehetett ott! Lehet tán még szabadságot is vett ki, hogy ünnepelhessen :D

2010.08.17. 09:46:26

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány):
Én ismerek olyat, aki 3-3,5 évig élt úgy egy kapcsolatban, hogy nem vette észre ami kiszúrja a szemét. Ment a perpatvar állandóan, már a kapcsolat eleje óta gondok voltak, mégis vele maradt. Hitegetés persze volt ott is, de azért ki az a hülye, aki (ismerősöm esetében 3-3,5 év) 2 évig hagyja, hogy csak hitegessék? Azért csak látta, hogy a kapcsolatuk nemigazán affelé tart amerre ő szeretné.

@kaminer:
Igaz, a posztírónak még nagyon fel kell nőnie. Ezek a műbalhék, hogy majd utánam jön stb stb... tipikus zsarolás, sőt a legjobb hogy a srác érzelmeire próbált igy hatni. Aztán meg most jó nagyot huppant, mivel nem úgy történt a dolog ahogy akarta. Kiváncsi lennék ilyen tudattal most ugyanúgy meglépné e, vagy maradna ott és menne a rinya. Ám mostmár visszakozás nincsen... legalábbis merem remélni, hogy nem megy vissza kunycsorogni, hogy de azért próbálják meg. :)

Lui_78 2010.08.17. 09:47:48

@Zsu0805: na igen. kulcsszó a hülye:D

Caddy 2010.08.17. 09:48:11

24 éves és az elvesztegetett szép éveiről beszél??????????
Ugyan már! Most jönnek azok az évek.
A történet semmi extra két össze nem illő ember próbálja magára erőltetni az életet. Így kellett lennie.

dr. gernika 2010.08.17. 09:49:17

Kedves posztíró, már most kössed fel magad, de legalábbis EL, mert akinek ilyen komoly mártír hajlamai vannak, az megkeseríti később a gyerekei életét is.
Tessék vállalni azt, hogy a kapcsolatot ketten rontottátok el, hogy egyszerűen csak nem úgy alakult, ahogy az elején hittétek(hitted), és nem minden szarért a másikat hibáztatni! Majd jó, hogy nem fogja ott hagyni miattad a nagyon jó munkáját, amikor már régóta nyilvánvaló, hogy nincs közös jövőtök, a szex is megszűnt...
24-26 évesen elvesztegetett legszebb évekről beszélni basszus... Mintha legalábbis klimaxolnál.

2010.08.17. 09:52:26

@Piszok Alfréd:
Mért ez tök természetes, hogy amint összejössz valakivel (nő/férfi) felrúgod az addigi életedet, elhanyagolsz mindenkit, ha a munkád nem tetszik neki keresel másikat, sőt együtt kerestek, hogy mindenképp megfeleljen az új párodnak. Hogy lecseréled a tel+msn+e-mail+stb elérhetőségeidet, hogy ezentúl csak az kereshessen akit ő engedélyez. A programjaidat ezután engedélyezési fázis szervezheted, és minimum 2 héttel előbb be kell jelentened terveidet. Hogy elszámolsz minden perceddel, sőt minden gondolatoddal. Naponta vagy 20 ömlengő sms-t írsz hogy mennyire szereted és mennyire hiányzik. Felhívod óránként hogy az sms-ben leírtakról szóban is biztosítsd. Ha együtt vagytok persze állandóan egymáshoz kell érni, séta közben el sem engedheted a kezét és minimum negyedóránként 10 perces csókcsatát tartotok. Mindezt persze örömmel, készséggel és mosolyogva teszed, mert annyira szereted az új párod. :) :) :) :) :)

dr. gernika 2010.08.17. 09:52:54

@Kedves Nard: Lehet tán még szabadságot is vett ki, hogy ünnepelhessen :D

:DDD

japanautos 2010.08.17. 09:53:29

"Ő nem akarta észrevenni (vagy lehet, hogy észrevette, csak szokása szerint nem tett semmit) hogy már teljesen elhidegültünk egymástól, nem beszéltünk, nem volt szex, tényleg semmi. Így én is elkezdtem más társaság után nézni, új emberekkel ismerkedtem meg, és azt vettem észre, hogy rá már nem igen van szükségem"

Klasszikus. Minek beszéltél volna a problémáidról? Inkább elkezdtél más társaságba járni. Hurrá. Legalább nem dugtál félre. Vagy lehet, ezt nem tudhassa senki sem.

"Álmomban sem gondoltam volna, hogy nem jön utánam, vagy nem is keres. Pedig megtörtént. Én elmentem, ő maradt."

Megkaptad a válaszod. Van még kérdés? Következőt küldje be Marika!

Piszok Alfréd 2010.08.17. 09:53:38

"azok után, hogy egymásért voltunk, mindent megosztottunk"

Ezt a mindent megosztást is elképzelem, a pasi ugye ott van jó egzisztenciával, a nő meg akkor érkezik...

2010.08.17. 09:55:09

@Caddy:
Nah igen, elvesztegetett idő.
Ha belegondolok hogy én is kb 3 évet vesztegettem el az exemre. Bele se merek gondolni, hogy hány koktélt ittam volna meg azidő alatt, és hány bulin vehettem volna részt. Tiszta pazarlás volt. Lehet benyújtom neki az áfás számlát, hogy nah apukám perkálj az elvesztegetett időmért. Sőt az elvesztegetett petéimre is díjat számolok fel, meg házasság nélkül telt napok után plusz költséget. :)

Piszok Alfréd 2010.08.17. 09:55:42

"Én elmentem, ő maradt"

Mindig annak könnyebb, aki elmegy. Gondolj bele ebbe, és magad helyett sajnáld kicsit őt :)

japanautos 2010.08.17. 09:58:08

@Zsu0805: én ilyen vagyok 15 év után, gáz? :-D

Piszok Alfréd 2010.08.17. 09:58:56

@Zsu0805: komolytalanok vagytok. _Minden_ pillanat, amit olyan exre vesztegettetek, akiből nem lett élethosszig tartó kapcsolat, az elvesztegetett idő. Mert a fiatalságotok legszebb éveit áldozzátok rájuk, és hiába...

japanautos 2010.08.17. 10:03:35

@japanautos: na számla benyújtós,ömlengös, óránként felhívós... :-P

japanautos 2010.08.17. 10:04:43

KBM: NEm számla benyújtós.... fakk

Caddy 2010.08.17. 10:06:51

@japanautos: hehe. Volt egy ismerős csaj, az balhézott mindig otthon, egyszer közölte emberrel, hogy akkor én elmegyek. Erre a pasi kinyitotta az ajtót és mondta: oké. :D:D:D Volt másnap sírás, hogy utána sem ment. Így lett vége.

@Zsu0805: na ja én is tudnék számlákat benyújtani, de minek??? Én inkább azt gondolom mindenből tanult az ember lánya, mindegyik előre vitt. Felesleges a sárdobálás, meg a ventilátorba szarás. :D:D:D

2010.08.17. 10:09:47

@japanautos:
ááááá, dehoooogggyyy :) :) :)

Lui_78 2010.08.17. 10:12:15

@Drága IV gernika: ha szabit nem is vett ki, de tuti jól berúgott:D

Devil2 2010.08.17. 10:13:47

Hátrafelé nézni nem azért kell hogy azon keseregjünk hogy mit hagytunk ki, hanem azért hogy levonjuk a történtekből a tanulságokat és utána bölcsebben nézzünk előre.

2010.08.17. 10:13:54

@Piszok Alfréd:
Ergo elsőre találjam meg a nagy Ő-t (bár amúgy nem hiszek benne, de ok), és maradjak vele életem végéig. Vagy másik lehetőség, hogy fiatal éveimbe nem pasizok, mert ugyebár az összes ex elvesztegetett idő (max dugok fűvel-fával-bokorral, persze mindezt titokban, hogy ne legyek ribanc) és majd x évesen megkeresem a nagy Ő-t, házasodok, lebabázok és holtodiglan-holtomiglan. Most akkor azt is illene eldönteni, hogy mennyi az az x ameddig ráérek megtalálni a nagy Ő-t, ameddig az időm elvesztegetett, ha nem egyedül vagyok?! Tényleg kíváncsi vagyok, nehogy kicsússzak az időkeretből és vénlányként tartsanak számon, vagy maradékként. :) :) :) :) :P :P :P :P

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.17. 10:16:43

eléggé egyoldalú kivonata a dolgoknak:

1. honnan tudjuk, hogy a srác csak hitegette? egyébként a házasság az két év után random kötelező?

2. stabil munkahely manapság nem utolsó dolog, szomszéd falu meg nem lehet messze. nem távolság.

3. néma gyereknek az anyja sem.... gondolom a pasinak sem volt agyszkennere.

4. ha szeretted, szép volt. leírtad mennyit dolgozik. akkor miért kellett ezzel a "piás paraszt" beszólással degradálnod magad? eddig a pontig még éreztem némi empátiát, de hallod! megérdemled a sorsod!

2010.08.17. 10:16:56

@Caddy:
Remélem azért vetted (vettétek) a poént a szavaimból. :) Amúgy tényleg felesleges, vége van vége van. Persze egy ideig mindig rossz utána, de azért ha fél év - év után is még haraggal gondol vissza az ember és megy a srádobálás akkor ott már gond van, és illik agyturkászt felkeresni. :)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.17. 10:23:05

Ha a pasi házassággal, közös jövővel hitegette, akkor valóban joggal érzi magát átbaszva a posztoló.
Viszont látnia kellett a jeleket (nincs szex, elhidegülés, stb.), amiből elég egyértelmű,hogy irreális elvárás a közös jövő.
Vonja le a konzekvenciákat, és lépjen tovább.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.17. 10:24:05

@Zsu0805:

Ő is viszont élhet a keresettel, az elmaradt sunák miatt :) Meg az ő pocsékba ment ivarsejtjei miatt! :D

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.17. 10:26:29

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(:

bónusz 5. a két év elvesztegetett idő, hát hallod - ezen sírva röhögtem.

japanautos 2010.08.17. 10:26:39

@Zsu0805: másik lehetőséged fázisai férfiszemmel

1. hülye (fiatal éveimbe nem pasizok)
2. olyan rib@nc aki azt hiszin nem tudják hogy az, de nagy számú férfi annak tart (dugok fűvel-fával-bokorral, persze mindezt titokban)
3. celeb (x évesen megkeresem a nagy Ő-t)
4. nő (házasodok, lebabázok és holtodiglan-holtomiglan)

2010.08.17. 10:32:07

@Kedves Nard:
Ez csak a csajnak jár. :) :) :) :)

2010.08.17. 10:38:26

@japanautos:
1. Igaz, bár szerintem mindenki maga tudja, hogy meddig kell pasiznia. Az a kérdés, hogy mikor kezdte. Tényleg nem 15 évesen kell belekezdeni egy hosszu kapcsba és utána mégegybe, mégegybe és mégegybe. (persze most jöhet a kőhajítás stb stb), akkor élni kell (így-úgy). Viszont azért az ember csak érzi, hogy mikor érett meg egy komolyabb kapcsolatra, és még itt se házasságról beszélünk, mert lehet lesz vagy 2-3-4 több éves kapcsa az embernek mire házasodik.
2. Megoldható, csak ész kell hozzá és nem kell fűnek fának elmondani, hogy épp most kivel....
3. Mennyi is az az x mikor az ember házasodni akarjon? Inkább így kérdezem.
4. Nah igen. De azért a nő rendelkezik valamilyen múlttal, amiben nem csak 1 pasi szerepel (persze nem is 365/év)

Caddy 2010.08.17. 10:39:24

@Zsu0805: ismerjük az iróniát,nyugi. :D

2010.08.17. 10:40:36

@Caddy:
Bíztam Benned. :)

Piszok Alfréd 2010.08.17. 10:55:10

@Zsu0805: félreértettél. Éld az életed, ismerkedj, pasizz. A lényeg, hogy _sajnálj_ minden elpazarolt percet, érezd rosszul magad, hisz hiábavaló volt, haszontalan, értéktelen... Ez a mártíromkodás egyik alapszabálya :)

Piszok Alfréd 2010.08.17. 10:57:39

@Zsu0805: ja, és az egyedül eltöltött idő is elvesztegetett :D

2010.08.17. 10:59:17

@Piszok Alfréd:
Posztolónk meg erőteljesen beletartozik a mártírok közé. :)
Sőt gondolj bele, egyre kevesebb ideje maradt, lassan már elkezdheti gyűjteni a koporsószegeket is. Ideje lesz eltennie valami darabkát magából ami alapján később klónozhatják. Nem történhet meg, hogy egy ilyen remek ember eltűnjön csak úgy. :)

Piszok Alfréd 2010.08.17. 10:59:48

@Kedves Nard: és abból mennyivel több mehetett pocsékba! :D

2010.08.17. 11:00:06

@Piszok Alfréd:
Akkor vegyen egy kutyát vagy egy szobanövényt. :) Én is mióta egyedülálló vagyok citromfát nevelgetek. :)

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.17. 11:09:34

@Zsu0805: ja, gyűjtse csak azokat a szegeket! főleg hogy a jól kereső szponzort sikerült lepattintania :)))

2010.08.17. 11:12:58

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(:
Pontosan. Biztos kapott volna pár aranyszeget swarovski fejjel. A bársony-selyem koporsóbetétről nem is beszélve. :) Vagy ha hamvasztást kér akkor egy arany úrnát swarovski kövekkel díszítve. :)

Fúúú ez lehet kicsit gonosz....

Kham 2010.08.17. 11:20:46

"Amellett úgy érzem, két évet ellopott az életemből, ott tartott az isten háta mögött, mindezt a legszebb éveim kellős közepén tette"

Nekem felnyitotta a posztíró a szemem, most megyek és beperelem az összes kocsmát a körúton belül és az isten háta mögött, minden vidám táncos lányt akik számos éjszakán át hitegettek, és...(hogy hívhatják az IBM főnökét? és ki találta ki a CounterStrike-ot?) legszebb éveim kellős közepén összeszövetkeztek és tönkretették családalapítási kísérleteimet, meggátolták hogy életvidám kis ostorosaim továbbszaporítsák az emberi fajt, ellopták az ifjúságom és léhasággal töltöték meg az életvitelemet, pedig nagoyn jól tudjuk, hogy a DNS 30 felett elkopik és most már legfeljebb ékszerteknős-ember hibrideket nemzhetek, mindezt csak azért hogy növeljék a profitjukat, eladhassák az olcsó söreiket, meghallgathassák a "jobban ropod, mint dolmányos varjú a fázisban" dicséreteket, koptathassák az internetet. Nem tudom, hogy valaha is képes leszek-e ezért megbocsátani neki:)

Lui_78 2010.08.17. 11:31:33

@Kham: nagy király vagy Te Kham koma:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.17. 11:34:16

Tőlem a kolumbiai sloziátjárókban narkót áruló transzvesztita drogbárók vettek el több évet! :)

Commodus 2010.08.17. 11:39:57

1. Ha tényleg hitegette a pasi, akkor szemét volt.
2. A csaj elég jelet kapott arra, hogy nincs rendben a kapcsolat. Itt meg ő volt a buta.

Tapasztalatnak jó volt, ki kell állnia mindenkinek magáért, és kész. Egyébként meg 24-26 évesen nem kéne annyira sipítozni emiatt, ez inkább egy jó tanulóidőszak. Tovább kell lépni, legközelebb okosabban kell csinálni. Ennyi.

Caddy 2010.08.17. 11:47:27

@Piszok Alfréd: vagy nem értjük. :D:D:D

@Kham: csak azokat pereld be, ahonnan kiraktak tízkor mert záróra volt. Elvesztegetett idő volt ott ülni, ha pont a katarzist szakítják félbe. :)

japanautos 2010.08.17. 11:47:39

Végül is: azért ne vessünk már ennyi követ. Az valóban hülyeség, hogy nem vette észre hogy ez nem lesz müködő holtomiglan. De azért az valamennyire elismerésre méltó, hogy nem egy karrierista pitsa, hanem még vágyik ilyesmire, hogy család, gyerek. Magában a szándék részemről respect. A kivitelezésre meg lásd fentieket.

Piszok Alfréd 2010.08.17. 11:48:19

@Kedves Nard: nem akarom tudni a részleteket! :D

2010.08.17. 11:50:50

@Kedves Nard:

Nem a magyar sloziatjarokban arulo kolumbiai transzvesztitak ?

dex.ion 2010.08.17. 11:51:12

"Ezután jöttek a problémák, hogy én ultimátumot adtam neki, hogy vagy a munkája, vagy én és velem együtt esély egy normális életre."

de amikor volt új csizmácska, új bundácska meg új autócska, akkor nem zavart h látástól mikulásig dolgozik, ugye?
fene egye meg a nőket, h soha nem jó nekik semmi...

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.17. 11:52:45

@Kedves Nard: tőlem is, név szerint Pablo Eskobar. de a CIA már bosszút állt! kinyírták!

Commodus 2010.08.17. 11:55:01

@dex.ion: Ha a csajnak a pénz számított volna inkább, mint a család, akkor nem hagyta volna el a pasit, nemde? :) Ez a csaj családot akart, ami - mint japanautos is leírta az imént - maximálisan rendben van.
Egyébként meg, ha egy pasi sokat keres, nem az a normális, hogy ad a nőnek belőle? Nyilván nem járatja kínai ruhában a csajt, ha telik jobb márkára is.

2010.08.17. 11:57:09

@Commodus:

De. Kinaiban. Nem a kozepkorban elunk, egy nonek is van sajat jovedelme.

japanautos 2010.08.17. 12:01:16

@Commodus: valóban, a kapcsolatban adunk is, nem csak várunk vmit. Ha ez felborul, akkor van baj (ha csaj inkább kapni szeretne, főként anyagiakat)

@Budapesti Brigaderos: ezt ajánlom a sok emancipunci figyelmébe,aki kikéri magának ha meghívom egy KV-ra. Mindegyik rögtön azt hiszi, csak meg akarom dugni...

Commodus 2010.08.17. 12:01:23

@Budapesti Brigaderos: Talán nem voltam egyértelmű...itt a pasi láthatóan jóval többet keresett a csajnál (mellesleg egy 24-26 éves csaj nyilván nem keres még sokat, mivel pályakezdő, pár év tapasztalattal). Ebben az esetben is ezt mondod?

dex.ion 2010.08.17. 12:03:46

@Commodus: azt szerettem volna kifejezni, h a nőnek az is baj, ha sokat dolgozol, mert nem vagy vele, meg az is, ha nem dolgozol, mert akkor meg nem keresel pénzt. juj de utálom a nőket most. is.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.17. 12:04:01

@Commodus:

Nem értem hogy miért a férfinak kell a nő öltözködését IS finanszíroznia. Otthontespedő munkanélküli ne akarjon márkás ruhát.

Commodus 2010.08.17. 12:06:23

@dex.ion: értelek, azonban ez egy normális kapcsolatban (és ehhez normális nő is kell) simán meg lehet beszélni. Vagy csak nálunk működik jól? :) A nem normális nővel meg nem kell foglalkozni.

dex.ion 2010.08.17. 12:08:20

@Commodus: nagyon kérek mindenkit, h a "normális nő" hoaxot ne terjessze, köszönöm!

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.17. 12:10:08

@Commodus:

1. a történetet csak a lány szemszögéből ismerjük.
2. mindent Kínában gyártanak (még a magyar tankönyveket is ott nyomják), persze nem mindegy a minőség.
3. ha nem felelt meg az időbeosztás, a lány is tudott volna váltani. és egy falu távolság nem távolság.
4. nem kommunikálta a problémáit, nem megoldani akarta. ultimátumot adott, és nem jött be. nem sikerült a lasszózás

miért sajnáljam vagy tiszteljem? nem ismerem, csak amit leírt az alapján nem szimpatikus...

Majompásztor szavaival a lány egy "átlag madjar hüjjepitsa".

Gyümölcs 2010.08.17. 12:11:21

Ha valaki hagyományos családból származik, ahol a régi családmodell a megszokott és vágyott, ott igenis probléma lehet egy lánynak, hogy 24 évesen ott áll és se pasija se gyereke, míg ilyenkor már illik legalább egy gyereknek lenni a háznál (a rokonok szerint, és lehet ő maga is erre vágyik).
Ha a pasi valóban hitegette az eleján (amikro még dúlt a láv), akkor jogos a lány felháborodása, ugyanis az teljesen természetes, hogy közben megváltozhatnak az érzések és az hogy mit szeretnének a felek egymástól, de a korrekt viselkedés az lenne, hogy ezt egymással is megosszák, főleg akkor ha az a másik felet is komolyan érinti.

Gyümölcs 2010.08.17. 12:11:56

@dex.ion:
akkor az olyan hoax, mint az "érző pasi"? ;)

Piszok Alfréd 2010.08.17. 12:12:07

@Kedves Nard: mert mondjuk a gyerekekkel van otthon?

Commodus 2010.08.17. 12:13:55

@dex.ion: jaj. :) Már nem először látom emberektől, hogy amit saját maguk még nem tapasztaltak, azt úgy veszik, nem is létezik. :) Az okon mindenesetre érdemes elgondolkozni.

Piszok Alfréd 2010.08.17. 12:14:42

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(: "4. nem kommunikálta a problémáit,"

Én úgy tippelem, folyton kommunikálta. "apukám, mikor keresel már másik munkát? mikor megyünk haza? ma is sokáig leszel? ne dolgozz már annyit!"
:)

dex.ion 2010.08.17. 12:15:05

@Gyümölcs: én nem vagyok az, nem tartom férfias vonásnak, más nevében pedig nem tudok nyilatkozni.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.17. 12:16:02

@Piszok Alfréd:

De jelen esetben nem kismamáról volt szó, hanem egy csajról akinek van munkája és mégis elvár mindent a pasitól. A kismama meg hordja szépen a kinyúlt vackokat otthon, nem kell neki tűsarok a gyerekekhez.

dex.ion 2010.08.17. 12:16:08

@Commodus: a földönkívüliekben pl hiszek, de velük sem találkoztam még. viszont nővel már találkoztam annyival, h reprezentatívnak számítson:)

Gyümölcs 2010.08.17. 12:19:48

@dex.ion:
az a te szegénységi bizonyítványod, hogy az érzelmességet nem tartos férfias vonásnak.
Nem szeretheti a oárját/családját/gyerekeit nagyon a férfi?

Commodus 2010.08.17. 12:22:15

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(:
1. Nyilván. De ezzel a mondatoddal most mit kezdjek? Ezt gyakorlatilag az összes blog összes posztjára írhatod.
2. Csak belekötsz, aztán mégis elismered, hogy a minőség nem mindegy, na itt jön képbe a márka. :)
3. Tisztában vagy azzal, hogy vidékén mekkora a munkanélküliség? Pláne falukban? Nem úgy működik az, hogy reggel gondolok egyet, és munkahelyet váltok. Én tisztában vagyok ezzel.
4. Ezt a részét nem fejtette ki, ebben igazad van. Lasszózásról...egy normális kapcsolatban talán nem várhat ilyet egy nő?

Piszok Alfréd 2010.08.17. 12:22:23

@Kedves Nard: " A kismama meg hordja szépen a kinyúlt vackokat otthon"

LOL :D
Egyfelől azt gondolom, itt mind azt mondjátok, ha együtt éltek valakivel, úgy igazából, aki partner, életetek párja, akkor nincsenek titkok, intimitás van, mindent megosztotok, minden közös... csak épp a pénz nem???

Másfelől én akkor sem szeretném az asszonyt otthon kinyúlt szarokban slamposan látni, ha a gyerekekkel van otthon. Hajat azért moshat néha, vagy a samponnal is takarékoskodjon? :D

dex.ion 2010.08.17. 12:22:46

@Gyümölcs: én "érző" alatt "érzelgőst" értettem, nem "érzelmeset". az 2 külön dolog.

Commodus 2010.08.17. 12:23:38

@dex.ion: abban viszont, az eddigiek alapján, biztosra veszem, miért nem találkoztál soha normális nővel. :) Gyümölcs hozzászólásával egyetértek: "Nem szeretheti a párját/családját/gyerekeit nagyon a férfi?"

Gyümölcs 2010.08.17. 12:24:09

@dex.ion:
A kettő valóban más, így már érthetőbb.

Commodus 2010.08.17. 12:27:12

@Piszok Alfréd: ez tényleg lol. :) Az ilyen zsugori pasikra mondják a nők, hogy geci férfiak, és tök igazuk van! Mondom ezt pasiként.

Piszok Alfréd 2010.08.17. 12:29:42

@Gyümölcs: ezt mondtam én is az elején, hogy itt lehetett hiba a pasi részéről. De tényleg azt hiszem, hogy itt kicsit hisztis lehetett a posztíró és a pasi inkább csak hárításból ("jól van aranyom, persze, egyszer abbahagyom, majd jobb lesz...") mondta, ami persze fel nem menti, csak megmagyarázza.

Kytia 2010.08.17. 12:32:49

Hát, igen. A szokásos probléma. A nők vágyai egy kapcsolatban hosszú távon elégülnek ki, garancia nélkül, míg a pasik kb. csak a szexre vágynak, így őket nem lehet "átverni".
A posztoló sokszor fog még hasonló helyzetbe kerülni, ha nem tanulja meg az első számú szabályt, melynek lényege: SEMMI SEM VÁLTOZIK SOHA! Ez így persze nem igaz, minden változik mindig, csak sosem az általunk vágyott irányba. Szóval, ha van valami, amit szerinted hosszú távon nem fogsz tudni tolerálni, és nem változik meg az első fél évben, add fel minél hamarabb. Így időt spórolsz magadnak.

dex.ion 2010.08.17. 12:34:12

@Kytia: "A nők vágyai egy kapcsolatban hosszú távon elégülnek ki, garancia nélkül, míg a pasik kb. csak a szexre vágynak, így őket nem lehet "átverni"."

ha ez így lenne, egyetlen férfi sem akarna családot, nem gondolod?

Gyümölcs 2010.08.17. 12:36:58

@dex.ion:
Ha nem is minden férfi, de nagyon sok férfi azért akar csak családot, mert a nő szeretne, és a pasi a párja kedvében szeretne járni (és ez a módja ha amúgy hosszú távra tervez vele), nem mert ő maga gyerekekre vágyik.

2010.08.17. 12:37:54

@Piszok Alfréd:

Ha nem tetszik neki a kinyult holmi, leveheti ;)

dex.ion 2010.08.17. 12:38:02

@Gyümölcs: tényleg? én szeretnék kölyköket. idővel.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.17. 12:40:25

@Commodus:

1. ha nem érted, ne kezdj vele semmit. ez látszik is.
2. Kínában gyártják a "nagy" márkákat is. meg Indonéziában, Malájziában, stb. ennyit jegyeztem meg irónikusan.
3. igen, tisztában. ezzel a mondatoddal vágtad agyon az előző egész okfejtésed. a srác mi a rákért keresett volna új munkát, a kismajjjom kedvéért??
4. válasszuk már szét, hogy ki miért akar gyereket! :D pasit fogni, vagy más indíttatásból. mert az én olvasatomban ez nem volt egy nagy "Love Story".

nem éreztem ezt a közhelyt: "Az ember azért akar gyereket, mert abból a lényből, akivel együtt él, már nem éri be eggyel, szeretné, ha volna kettő. Három. Négy. Satöbbi. A srácokban azután mindig azt a bizonyos lényt látja viszont – meg persze önmagát."

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.17. 12:42:24

@Commodus:

1. ha nem érted, ne kezdj vele semmit. ez látszik is.
2. Kínában gyártják a "nagy" márkákat is. meg Indonéziában, Malájziában, stb. ennyit jegyeztem meg irónikusan.
3. igen, tisztában. ezzel a mondatoddal vágtad agyon az előző egész okfejtésed. a srác mi a rákért keresett volna új munkát, a kismajjjom kedvéért??
4. válasszuk már szét, hogy ki miért akar gyereket! :D pasit fogni, vagy más indíttatásból. mert az én olvasatomban ez nem volt egy nagy "Love Story".

nem éreztem ezt a közhelyt: "Az ember azért akar gyereket, mert abból a lényből, akivel együtt él, már nem éri be eggyel, szeretné, ha volna kettő. Három. Négy. Satöbbi. A srácokban azután mindig azt a bizonyos lényt látja viszont – meg persze önmagát."

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.17. 12:43:06

bocs, még mindig menstruál a blogmotor :D

Piszok Alfréd 2010.08.17. 12:46:43

@Kytia: az első résszel messzemenőkig nem, a másodikkal meg teljes mértékben egyetértek

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.17. 12:49:31

@Commodus: @Piszok Alfréd: ha valaki szép és vonzó, kinyúlt vackokban is az. nem kell hozzá új cucc. persze én ezt nem feltétlen engedném meg, nem összeegyeztethető az életstílusommal - nagyképűség nélkül. kizárólag otthoni használatra. láttam olyan kapcsolatot, ahol a csaj szült, elhanyagolta magát. a srác küzdött, hogy vegyél új cuccot, menj fodrászhoz. semmi. szét is mentek. csaj meg sír magában a gyerekkel, de nem fogta fel hogy változtasson. ennyi, meg egy bambi...

dex.ion 2010.08.17. 12:49:33

tudjátok egyébként, mi a legnagyobb bajom a nőkkel? az, h nem őszinték. nem, ez így nem is pontos, nem az a legnagyobb bajom velük, h megjáccák magukat, hanem h eközben elítélik a hazugságot. azt mondják, nekik nem számít semmi, csak az igaz szerelem, mindeközben egy kávét sem isznak meg veled anélkül, h ne szereznének részletes infokat rólad minden lehetséges és lehetetlen módon, beleértve pl az anyagi helyzetedet is (sőt, kiemelten kezelve). ez lenne az igaz szerelem?:)

Piszok Alfréd 2010.08.17. 12:51:38

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(: "ha valaki szép és vonzó, kinyúlt vackokban is az."

Természetesen. Meg reggel is szép :D
Azért adjuk meg neki a lehetőséget, hogy csinos és kívánatos legyen, a saját érdekünkben :)

Lui_78 2010.08.17. 12:51:46

@dex.ion: mondtam már, verni kell őket...:)

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.17. 12:52:39

@Kytia: @Piszok Alfréd: én meg totál nem értek egyet az első résszel. vannak helyzetek, ahol az egyik fél csak szexet akar - de sumákol, kamuzik. a világ meg folyamatosan változik. hogy ez jó, vagy rossz? nem tudom......

Piszok Alfréd 2010.08.17. 12:53:20

@dex.ion: vagy rossz nőkkel ismerkedsz, vagy nincs rólad ezeknél érdekesebb információ.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.17. 12:54:16

@Piszok Alfréd: rajtam nem múlik :))) ezért utálom a Mangó és társai csehszlovák stílusú színtelen, formátlan ruhákat....

dex.ion 2010.08.17. 12:54:56

@Piszok Alfréd: utóbbi lehet:( biztos, mert már túl sok nővel ismerkedtem meg ahhoz, h ne találjak egy normálisat se, szóval már télleg elhiszem, h nincs.

Piszok Alfréd 2010.08.17. 12:55:12

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(: "én meg totál nem értek egyet az első résszel"

Ugyanezt mondtam én is :)

Gyümölcs 2010.08.17. 12:55:22

@dex.ion:
nem jó típusú nőkkel ismerkedsz, van csomó, aki nyíltan megmondja azt, hogy az anyagi helyzetdre kiváncsi :D

Én meg előre megmondom, hogy hazodok :D

dex.ion 2010.08.17. 12:57:01

@Gyümölcs: hát az alapján nem jöhetek számításba, ezért keresem az olyan lányokat, akiknek ez nem számít, de rá kellett jönnöm, h nincs olyan, akinek nem számít, csak olyan, aki azt hazudja, h neki nem számít:)

Piszok Alfréd 2010.08.17. 12:57:04

@dex.ion: de ugye nem a PUA tanfolyamon végeztél? Mert annak ez a side effektje :D

dex.ion 2010.08.17. 12:58:20

@Piszok Alfréd: nem tudom, mi az a pua tanfolyam, meg a side effect

Kytia 2010.08.17. 12:58:32

@dex.ion: Ebben teljesen igazad van. Az emberek 90%-a rohadtul önző, akármelyik nemet nézzük. A mások (főleg a másik nem kicsit másfajta) önzésén pedig rettenetesen fel tudnak háborodni.

2010.08.17. 12:58:39

@Kytia:

Nem hinnem, hogy altalanossagban a nok hosszabb tavon gondolkodnanak, mint a ferfiak. Csak addig, amig az erdekuk igy kivanja. Az, hogy kinek mi a hosszu tav, az eltero ;)

2010.08.17. 12:59:08

@Kytia:

Hofi is megmondta, hogy nalunk az egy fore eso bunkok szama ketto.

Gyümölcs 2010.08.17. 13:00:15

@dex.ion:
persze hogy számít a másik anyagi helyzte vagy lehetőségei. Épeszű nő nem kezd kapcsolatot egy olyan emeberrel egy bizonyos kor felett, akiről azt gondolja, hogy majd később amikor családot szeretnének nem lesz képes eltartani a családot az idő alatt amíg a nő nem dolgozik. Ez persze nem az aktuális anyagi helyzetet jelenti, hanem hogy milyen lehetőségei vannak, mik a tervei a jövőre, életben, munkában stb.

dex.ion 2010.08.17. 13:00:56

@Kytia: örülök h egy nő is alátámasztja a mondanivalómat. illetve, nem örülök:(

Kytia 2010.08.17. 13:01:01

@Piszok Alfréd: @Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(: Oké, akkor mondjuk azt, hogy "a férfiak egy része" elég hamar hozzájut ahhoz, amire vágyik.:) A többinek meg drukkolunk, valóban vannak olyanok, akiknek komolyabb vágyaik is vannak a párkapcsolatban. Nem is könnyű nekik. Legalábbis azoknak, akiket ismerem. Innen tudom, hogy a nőkkel se lehet egyszerű az élet.:)

Lui_78 2010.08.17. 13:01:15

Csillió Trillió Millió pénzem lesz hamar, szeretői státuszok kiadók....
:)

japanautos 2010.08.17. 13:01:21

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): én nem hittem ebben. aztán az élet bebizonyította, hogy tévedek. szeláví.
sőt olyat is láttam, hogy valaki azért (is) vált el,mert verte a férje, de mostmá' visszacsinálná. én se értem, de ez van.

2010.08.17. 13:03:22

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(:

Az elet mindig megujitja magat. Mindig. Barmelyik eloleny koromszakadtaig ragaszkodik az eletehez.

Kytia 2010.08.17. 13:04:54

@Budapesti Brigaderos: Perszepersze. Erre mondom, hogy a nők szerelme sem sokkal "tisztább". Illetve semmennyivel sem. Csak, míg egy önző férfi élvezheti, amit egy aktuálisan behülyített nőtől kaphat, addig sok önző nő nem látszik annyira önzőnek, mert elfedi az önzésüket a szenvelgő kifejezés az arcukon.:) Ugyanolyann önzők, de még sajnálni is kell őket.:))
Persze tisztelet a kivételnek mindkét nem részére.:)

2010.08.17. 13:05:06

@Kytia:

Regen, ha egy ferfi szexet akart, nosulnie kellett. Ma mar erre nincs szukseg, kotelezettsegeket nelkul is nohoz juthat. Ergo - ha nem kap valami mast is, nem sok motivacioja van ra, hogy tobbet akarjon.
Koszond meg a szexualis forradalomnak es a feministaknak a nok neveben :D

Piszok Alfréd 2010.08.17. 13:05:48

@Kytia: szerencse kérdése persze, mindketten hosszú távú kapcsolatra vágyjanak és még tetsszenek is egymásnak, elég sok feltétel egyszerre...

Könnyebb a léháknak :D

dex.ion 2010.08.17. 13:06:03

@Gyümölcs: ezzel a szöveggel nagyon régóta takaróznak a nők, személyes tapasztalatom, h egy nő addig marad otthon a két gyerekkel, _amíg csak tud_ (nem addig, amíg azt a védőnő, vagy a hozzáértők szakemberek indokoltnak tartják!), vagyis bár jól hangzik, h addig a 2-3 évig majd apu megkeresi a kenyérre valót, valójában azonban az van drágáim, h - már bocsánat, de - a gyerekkel otthon töltött, feltétlenül szükséges idő letelte után basztok visszaállni a munkába. inkább összehoztok egy harmadik kölyköt, csak h ne kelljen dolgozni, mert annyira elkényelmesedtetek az otthon töltött évek alatt. marha érdekes, h ilyenkor nincs az a fene nagy egyenjogúság, amit egészen a házasságig nagy hangon hirdettek.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.17. 13:06:45

@Piszok Alfréd: oké, bocs :)

@Kytia: ezt viszont én is tapasztaltam...:D

dex.ion 2010.08.17. 13:07:05

@Piszok Alfréd: szánalmas. bárkit megtanítok csajozni, akinek van legalább 50 m ft a bankszámláján. kor, kinézet nem számít, 1%-ért dolgozok, az eredményt garantálom.

Piszok Alfréd 2010.08.17. 13:10:50

@dex.ion: nem a tanfolyam szánalmas, ők csak felismerték, hogy a kövérségen és a narancsbőrön kívül van még egy terület, ahol emberek bármit megadnak egy kis reményért.
Aki ezért fizet, nos, az igen...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.17. 13:11:06

@Piszok Alfréd:

Az a minyimum! :) Én a luxuscikkekről beszéltem amúgy :)

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány):

Nekem is? :)

Piszok Alfréd 2010.08.17. 13:11:58

@dex.ion: szerintem akinek ennyi van a számláján, nem szorul a segítségedre :D

Kytia 2010.08.17. 13:14:40

@Budapesti Brigaderos: Én meg is köszönöm. Az kéne még, hogy feleségül kelljen vennie annak, aki meg akar dugni. Biztos baromira boldog 40 év következne utána.:))) Aki dugni akar, dugjon, aki nősülni, nősüljön. Hát, nem jobb ez? Más kérdés, hogy a fene nagy szabadság felszínre hozta az alapproblémát, nevezetesen, hogy az embereknek fogalmuk sincs, mit akarnak.:DD

@Piszok Alfréd: Könnyebb a léháknak, ez tény. Egy ideig. Aztán majd rájönnek, hogy még önmagukat is meg tudják unni.:))

Gyümölcs 2010.08.17. 13:15:03

@dex.ion:
hasonló hülyeség (és általánosítás), mint amit te leírtál:
Ha az van, hogy a nő visszamegy dolgozni és hirtelen a pasinak ugyanannyi melót kell vállania a gyerekek meg a háztartás vezetésében, mint a nőnek, akkor nem csinálják, hiszen eddig is a nő végezte ezeket a munkákat, miért kéne most neki takarítania/főznie otthon?

Ez viszont nem hülyeség:
Sok férfit ismerek, aki önszántából mondja azt az asszonykának, hogy inkább maradjon otthon, nevelje a gyerekeket, tartsa rendben a háztartást, és mire ő hazamegy a munkából rendet, nyugit és békét szeretne, és nem vágyik arra, hogy akkor kezdjenek takarítani, gyerekekkel foglalkozni és főzni, hanem csak kiélvezni a csald előnyeit, és nem a hátrányát látni mert a nő is dolgozik és fáradt a munka és a gyerekek mellett. És ehhez még csak nem is kell nagyon jól keresnie a pasinak, hogy ezt megtehesse, az más kérdés, hogy bizonyos dolgoról le kel modania, de viszotn más téren meg többet kap vissza.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.17. 13:15:18

@dex.ion: egy nők által sokszor megszopatott fiú kesergései..

Piszok Alfréd 2010.08.17. 13:17:07

@Kedves Nard: luxuscikkek? Én úgy vagyok vele, hogy ha nem engedhetjük meg magunknak, akkor persze úgysem, de ha igen, akkor csak azért mert nem ő keresi rá a pénzt? Miért ne? Nekem lesz tőle szebb, kívánatosabb, elégedettebb, boldogabb :)

dex.ion 2010.08.17. 13:18:14

@Gyümölcs: én nagyon szívesen főzök, és nem szívesen, de hétvégente a takarításból is kiveszem a részem. hmm?

dex.ion 2010.08.17. 13:18:57

@alfonzina: ezt cáfolatnak szántad? mer inkább öngól-gyanús...

Piszok Alfréd 2010.08.17. 13:21:23

@Kytia: " a fene nagy szabadság felszínre hozta az alapproblémát, nevezetesen, hogy az embereknek fogalmuk sincs, mit akarnak"

Ez milyen igaz :) De azért majd csak kialakul, ha máshogy nem, természetes kiválasztódással :)

Piszok Alfréd 2010.08.17. 13:21:59

@Kytia: persze, csak viccből mondtam :)

Commodus 2010.08.17. 13:22:31

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(:
Ebben önmagában igazad is van...de: nekem is érdekem, ha csinosan öltöztetem a nőmet, mert nekem lesz csinos. A nő meg örülni neki. Mindketten jól járunk. Szerintem egy nőt öltöztetni jó befektetés, egy komoly, hosszú távú kapcsolatban. És az élet eddig legalábbis, visszaigazolta, hogy jól gondolom. Itt csak erről beszélünk. :) Az más kérdés, hogy egy fiatal pasitól, aki még nyilván nem kereshet túl sokat, máris Gucci és egyéb márkákat várjon a nő, az nonszensz. Egy nőnek tudnia kell, mennyit várhat a pasitól.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.17. 13:23:10

@dex.ion: Olaszországban a "gyes" maximum egy év. de ellátást csak 6 hónapig kapsz. ha úgy alakul, lehetőség van 6 hónap után visszamenni dolgozni, akár részmunkaidőben is. nincs ingyen élet, de akár 4 órásban is vállalhatod.

dex.ion 2010.08.17. 13:23:59

@Commodus: "Egy nőnek tudnia kell, mennyit várhat a pasitól."

öreg, te vagy az átlag feletti életszínvonalon élsz, vagy nem magyarországon.

dex.ion 2010.08.17. 13:24:41

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(: oké, és? én nem olaszországról beszélek, meg nem az olaszok nőkről!

Gyümölcs 2010.08.17. 13:28:01

@dex.ion:
teljesen korrekt, ha mindkét fél kiveszi a részet a dologból, de a legtöbb családban a férfiak nem akarják annyira kivenni a érszület a háztartási dolgokból (sőt a gyerek nevelés rossz részeiből sem), mint amennyit a korrektség jelentene.
(lásd: "nem én akartam gyereket, hanem a csajom, én csak azért akartam, mert ő szerette volna, akkor nevelje is..." - persze főleg amikor gondok vannak a gyerekkel)

Commodus 2010.08.17. 13:28:02

@dex.ion: vagy szimplán Te keresel rossz helyen nőt. Mert én bizony találok ilyeneket. És nem a pénzemmel.

Gyümölcs 2010.08.17. 13:29:25

@Commodus:
az én pasim nem így gondolja :D
(szerinte 15 pár cipő bővel elég egy nőnek :)

dex.ion 2010.08.17. 13:29:54

@Commodus: adj tanácsot, mester! mit tegyek, h olyan sikeres lehessek, mint te? plasztika?

Piszok Alfréd 2010.08.17. 13:31:32

@Gyümölcs: annyi már a pasi cipőivel együtt is elég :DDD

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.17. 13:33:55

@Commodus: igen, ezért írtam hogy nem engedném feltétlenül meg - csak otthon. de ezt sajnos nem mindenki engedheti meg....

LV, Gucci - a vicc, hogy az olasz barátaim Kínába járnak hamisítványt venni, míg a kínaiak fordítva az eredetiért. félelmetes :DDDD

Kytia 2010.08.17. 13:34:48

@Gyümölcs: "nem én akartam gyereket, hanem a csajom, én csak azért akartam, mert ő szerette volna, akkor nevelje is..."

Na, ettől behányok. Ha nem akart, miért vállalta? A csaja, ha látta, hogy nem akar, miért erőltette? Miért nem tudnak az emberek szép csendesen elválni, ha a céljaik nem egyeznek?? És közben szépen kitermelik és "nevelik" a következő elbaszott generációt.:(

Lui_78 2010.08.17. 13:35:37

@dex.ion: olvass CKM-et. Azt hallottam az megold minden problémát.:)

dex.ion 2010.08.17. 13:35:43

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(: ha az olasz barátaid nem támogatnák a kínai ipart, akkor neki nem lenne pénzük eredetit venni!

Piszok Alfréd 2010.08.17. 13:35:54

@dex.ion: először írj le mindent részletesen, mit kell tudni rólad, és hogy hol ismerkedtél meg, milyen nőkkel, mikor. Alaposan kérlek, dátummal, névvel, telefonszámmal és fényképpel (magadról és a nőkről is), hogy alaposan tanulmányozhassuk a jelenlegi helyzetet, különben nem tudunk tanácsot adni.

Gyümölcs 2010.08.17. 13:37:16

@Piszok Alfréd:
hm, a pasimnak is van legalább 8-10 pár cipője :D

dex.ion 2010.08.17. 13:37:28

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): az jó is lenne, annyira felbasznám magam egy szám végigolvasása után, h rituálisan öngyilkosságot követnék el...azt bezzeg bírnátok, mi?:P

dex.ion 2010.08.17. 13:38:07

@Piszok Alfréd: jó, menjen privátban, vagy itt is jó?

Piszok Alfréd 2010.08.17. 13:38:33

@Gyümölcs: akkor adjatok 5-5-öt a szegényeknek :D

Piszok Alfréd 2010.08.17. 13:39:14

@dex.ion: itt, hogy mindenki segíthessen. Én kevés vagyok egyedül.

Frigyesur (törölt) 2010.08.17. 13:39:30

@Kham: :DD Ez kb. akkora volt, mint amit ifj. Farkas Gyula szokott iderittyenteni. :D

Commodus 2010.08.17. 13:40:16

@Gyümölcs: szerintem is elég lenne. :) De pont ezért írtam, hogy egy nőnek meg tudnia kell, mennyit várhat el a pasijától. :) Azzal tisztában vagyok, hogy egy nőnek bizony sokkal több ruha kell, mint egy pasinak. De nem is jön oda a barátnőm hozzám, hogy megint kellene egy cipő. Ha úgy adódik, van valami jó akció, legfeljebb szól, és megbeszéljük, hogy van-e rá épp keret. Ha van, persze, elmegyünk és megvesszük, de csak akkor, ha azt hordani is tudja. Arra rágok, ha olyan valamit veszek meg, amit csak a szekrényben látok porosan.

dex.ion 2010.08.17. 13:40:50

@Piszok Alfréd: jó, hát 15 éves vagyok, és még soha nem volt egy darab nőm se, és csak recskázni szoktam a májvipes lányokra.

Commodus 2010.08.17. 13:42:36

@dex.ion: Piszok Alfréd leírta, így nem ismétlem meg. Kicsit több infó kéne :) Plasztikáról szó sincsen.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.17. 13:42:51

@dex.ion: példaként írtam, egy kis éllel. egy kis tükröt tartva a világról. ha akarod érted!

dex.ion 2010.08.17. 13:43:17

@Commodus: keret? mekkora nőd van neked, h keret kell rá? (főleg h nincs is mindig rá?)

Gyümölcs 2010.08.17. 13:43:38

@Commodus:
nekem sok cipőm van amit évente max egyszer veszek fel, de akkor _pont_ arra van szükségem, ugyanúgy, mint a kosztümömre, az estélyimre stb...

Piszok Alfréd 2010.08.17. 13:44:29

@dex.ion: háááát, ez nehéz eset... :fejvakarósszmájli: Majd az idő megold mindent.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.17. 13:45:51

@dex.ion: dehogy nem, van ott nyersanyag meg belső fogyasztás rendesen...

Lui_78 2010.08.17. 13:46:10

@Gyümölcs: de milyen jó a tudat, hogy van nem?
:)

dex.ion 2010.08.17. 13:47:23

@Piszok Alfréd: akkor türelmesen várok tovább, hátha egyszer majd vki megszán és hajlandó lesz lefeküdni velem!

Commodus 2010.08.17. 13:47:46

@dex.ion: közös kasszában közös pénz miatt értem a keretet. Ilyenkor közösen döntik el, hogy az adott hónapban mire költenek, vagy mire tesznek félre és mennyit.

@Gyümölcs: jó, persze, ez normális. Én sem veszem fel minden nap az öltönyhöz való cipőmet! :) Tudod, hogy értettem. Vannak nők, akik megvesznek/vetetnek egy ruhát, és soha nem látod rajtuk, erről beszélek.

Frigyesur (törölt) 2010.08.17. 13:49:15

@dex.ion: Nem, ez a te kis vilagod kivetulese. Ugye te is tudod, hogy ez nincs igy, dexike? ;)

dex.ion 2010.08.17. 13:51:22

@Frigyesur: frigyes, maga nekem ne. neee!

Father Justice (törölt) 2010.08.17. 13:51:25

Ha egy csapásra elvesztegetett idővé vált a vele töltött két év, mikor rájöttél, hogy a házasságból nem lesz semmi, részedről sem volt ez akkora szerelem, mint gondolnád. Legalábbis számomra az a szerelem, amely alapvetően nem a személyhez kötődik, hanem egy közös tervről szóló ígéretre épül, elég harmatosnak tűnik. Ez persze nem menti fel a jómunkásembert, aki felismerte ezt a tényt és vissza is élt azzal.

De nézzünk egy másik lehetséges forgatókönyvet a classic scenario koncepció jegyében: elvesz feleségül, összeköltöztök és 30 éves korodig szülsz 3 gyereket. A család miatt már hajlandó lemondani a 16 órázásról, viszont az új munkája jóval kevesebbet is fizet, állandósulnak a veszekedések és az anyagi problémák. Közben elmúlik a szerelem (megvalósult a terved), és egyre többet agyalsz azon, hogy tényleg ezt akartad-e, tényleg ezzel az emberrel és tényleg ilyen hamar? Aztán ugyanúgy rájössz, hogy a legszebb éveid kellős közepét ellopta tőled, mert nem hagyott "eleget élni" a családalapítás előtt. Na, akkor mekkora mocsoláda lett volna, ha ezután még le is cserél egy 30 éves, csinos, gyermektelen szinglire! Nem vagyok meggyőződve róla, hogy a posztban leírt végkifejlettel jártál rosszabbul. Főleg, ha még csak most vagy 24 éves..

Az "..egy ilyen korú férfi esetleg elhatározza magát.." feltételezésre meg ne nagyon alapozz a továbbiakban. Egy 25 éves férfi is gondolkodhat teljesen komolyan családalapításban, és egy jóval idősebb is érezheti úgy, hogy tökéletesen megfelel neki az erektor kalandor életforma. Extrém példaként a nagybátyámat is említhetném, aki 57 évesen is sűrűn henceg azzal, hogy milyen csajokat és milfeket sunázott legutóbbi találkozásunk óta. Neki is volt egy három évig tartó kapcsolata, amelyben a hölgy végig reménykedett, hogy végül megkomolyodik, összeházasodnak és gyereket is vállalnak. A legtöbb élettársa viszont néhány hónap alatt levágta, hogy erre semmi esély és tovább is álltak.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.17. 13:51:56

@Gyümölcs: nem akarok politizálni, de ez a felfogás a középkorból és az átkos cocializmusból maradt ránk. részben ennek a szemléletnek köszönhető a jelenlegi depressziós ország.

a mosó- és mosogató gép végzi már a piszkos munkát, nem nagyon megerőltető.

szerintem fontos, hogy a nő is valósítsa meg önmagát. építsen karriert, legyen sikeres ne csak a gyereknevelésben!!! aki csak gyereknevelésben jó, szerintem csak házicseléd. olyan nő meg nem kell... ez nem egészséges állapot, sem mentálisan, sem szociálisan...

Piszok Alfréd 2010.08.17. 13:52:46

@dex.ion: jó. De legalább azoknak a májvipes (ez valami betegség?) csajoknak a képeit megoszthatnád velünk, persze csak ha nem nagyon gusztustalanok.

Commodus 2010.08.17. 13:53:19

@dex.ion: :DDD Mivel a pénznél tartottunk, ezért a másik jelentése fel sem merült :D Egyébként csinos, vékony nő. ;)

dex.ion 2010.08.17. 13:54:36

@Piszok Alfréd: igen, besárgul tőle az ember...az irígységtől, h másoknak van nőjük:)

dex.ion 2010.08.17. 13:55:46

@Frigyesur: sose szerettük egymást, vagy igen?:P

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.17. 13:56:34

@Frigyesur: meg különben is, Vader nagyúron(hölgyön) hogy nézne ki a megnyúlt pulóver? :DDDD

Piszok Alfréd 2010.08.17. 13:58:09

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(: szerintem meg abban valósítsa meg magát, amiben akarja :) Ha a gyereknevelésben, akkor abban, ha másban, akkor másban. Ha már odáig jutottunk, hogy a gyereknevelés egyáltalán szóba jöhet, már úgyis tudom, hogy kell nekem.

dex.ion 2010.08.17. 13:59:04

@alfonzina: nagyon kezdő lehecc, ha asszed, tucc prvokolálni. gyúrjál még rá kisanyám, csókollak:)

Gyümölcs 2010.08.17. 13:59:16

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(:
A sorrend a kérdés. Sok nő van, akinek a gyerekek az elsők a megvalósításban és a sikerességhez vezető úton. Amikor azokat elindította az úton, akkor jöhet a többi és utána szeretne másba kezdeni.
Ez elvileg így szép és jó is lenne, de kishazánkban nem igazán van mód sok évnyi távollét után lazán visszakerülni a munkaerőpiacra, pláne nem olyan területre ahol tényleg meg lehet valósítania magát a nőknek. (vagyis marad a választás: család vagy karrier)

Frigyesur (törölt) 2010.08.17. 13:59:33

@Commodus: Mit kell amugy egy non oltoztetni? Marmint mindenki olyan ruhat hordjon, ami neki tetszik, nem? Meg azt fel kell probalni, technikailag se nagyon kivitelezheto. Azert arra apellalni, hogy a pasi vegyen ezt-azt... :S Ebben szerintem van egy kis k*rvasag, amennyiben nem atmeneti anyagi gondrol (meg tanul, epp munkanelkuli, gyerekkel van otthon) van szo. :x

Piszok Alfréd 2010.08.17. 14:01:08

@Frigyesur: egy ilyen csinos nőtől ezt el is várom :)
Szerintem a fontos kérdésekben általában egyet szoktunk :)

Frigyesur (törölt) 2010.08.17. 14:03:56

@dex.ion: Attol meg gyepalhatlak sportbol, nem? :P

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(: Hat jah. Tartanom kell a szinvonalat. :D

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.17. 14:04:11

@Piszok Alfréd: ezt elfogadom :)

@Gyümölcs: ezt meg nem vitatom. csak megkérdeztem én is, hogy miért kell 2-3 évig (vagy akár több) gyesen lenni? ezért is írtam le az olasz példát. az meg külön szenyaság, hogy nálunk félállást nehéz találni. ha megtudják, hogy gyereked van, akkor meg még nehezebb.

dex.ion 2010.08.17. 14:04:46

@Frigyesur: inkább a farkamat:) azt legalább én is élvezem.

Lui_78 2010.08.17. 14:07:06

Minden nő álma és rémálma vagyok.
:)

2010.08.17. 14:08:17

@Kytia:

Szabadsag ide, szabadsag oda, de azt kevesen merik fel is vallalni, amit akarnak. Mondjuk birkamentalitassal nehez tudni, mi is az.
Nem pont a hazasodasra gondoltam, hanem arra, hogy ma mar egy no kinyithatja a szajat, hogy mit var el... Csak ne lepodjon meg, ha vele szemben is elvarasokat tamaszt a masik oldal.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.17. 14:09:18

@Frigyesur: jogos a felvetés :) főleg ha esetleg közös kasszán vannak :)

dex.ion 2010.08.17. 14:09:44

@Budapesti Brigaderos: nemrégiben beszélgettem egy nővel, aszongya, nem tudja, mit szeretne az élettől (25). mondom fasza, én meg találjam ki? érezte ő is, h ez így kicsit cink.

Kiralylany77 2010.08.17. 14:10:09

@Kedves Nard: elegge felreerted, sajnalom ha ez jon le neked belole, mar bocs, de nem ismered a korulmenyeket sem, ne itelj igy, mert eleg helytelen.

2010.08.17. 14:10:13

@Gyümölcs:

Ez altalaban azok a noknek szokott sikerulni, akik partnernek tekintik a "parjukat", nem eszkoznek vagy "valaki, akit megerdemlek"-nek.

darkmirjam 2010.08.17. 14:10:23

Miért csodálkoznak csajok még mindíg azon, hogy egy férfi nem szeret meglasszózva lenni. Volt már a lasszózás, vagy mostanra ki lett tiltva?
Egyébként tényleg elég nyomasztó tud lenni egy társ, aki annyira képes csak magát elfoglalni, hogy a másikra vár. És ha a szemébe nézel, látod benne az egyre sürgetőbb elvárásokat.

Commodus 2010.08.17. 14:10:27

@Frigyesur: a cikkből indultam ki. A nő jóval kevesebbet keres, mint a pasi. Így simán lehet, hogy a pasi megvesz a csajnak olyan ruhát, amit magától nem tudna neki megvenni, ajándék gyanánt, vagy kérésre, tökmindegy. És nem azt írtam, hogy olyan ruhát vesz fel, amit én szeretnék, hanem, amit ő viselne szívesen. Ez egy hosszú távú kapcsolatban szerintem normális.

2010.08.17. 14:11:45

@dex.ion:

Aha, es te mit szeretnel az elettol ?

@Piszok Alfréd:
Mit jar a szad, a multkor egy egesz hajot loptal !

dex.ion 2010.08.17. 14:13:02

@Budapesti Brigaderos: pénzt, egzisztenciát, családot. hmm?

Piszok Alfréd 2010.08.17. 14:14:33

@dex.ion: eleve félreértésnek gondolom a kérdést. Az ember ne akarjon semmit az élettől, az élet nem egy Dévényi Tibi bácsi, aki teljesíti a kívánságokat. Már eleve megszületni sem mi akartunk, miből gondoljuk, hogy egyéb kéréseink lehetnének?

2010.08.17. 14:15:21

@dex.ion:

Azaz azt, amit a tarsadalom szerint kellene akarnod. De te mit varsz az elettol ?

Kiralylany77 2010.08.17. 14:16:06

rosszul vonjatok le a legtobben a kovetkeztetest a posztbol..koztunk elegge bensoseges volt a viszony es mindketten terveztunk, o hozta fel pl azt h hozzunk ossze egy babat, es probalkoztunk is vele csak nem jott ossze. tenyleg ugy volt, hogy hazamegyunk, igy is alltam hozza a kapcsolathoz az eleejtol, nem kenyszeritettem semmire, magatol mondta ezt, csak lattam, hogy nemtortenik semmi. Es azert probaljatok mar meg 5 napig vendeglatasban egyhuzamban reggel 7tol ejjel 2ig melozni teljes iramban, ugy nezett ki neha hogy rossz volt ranezni. MEllesleg meg ausztriaban rengeteg mas allast talalhatott volna mert a szakma csucsan volt, csak nem mer 16 ev utan ujba belekezdeni. ez csak errol szol. es nem kell engem oltogatni h nojek fel igy meg ugy, csak en elhittem, hhogy lehet kozos jovonk. ennyi. nem tudom mer en vagyok a kocsog ezert.

dex.ion 2010.08.17. 14:16:19

@Piszok Alfréd: nem "kérés". úgy értettem, h arra gondolt: nem tudja eldönteni, h most akkor komoly kapcsolatot keressen, és tervezzen jövőt, családot, vagy élvezze a szinglilét előnyeit a hasonszőrű barátnőivel. tehát érted, ezt nem tudja eldönteni. nem tudja. érted?

2010.08.17. 14:16:24

@Piszok Alfréd:

Lehetnek. En is irtam egy baratsagos levelet Obama elnoknek, hogy a cipofenyezok iranti szolidaritasbol jojjon mar fel egyszer egy sorre. Hat valaszolt a piszok ? Pedig amikor meg egyutt gyujtogettuk a csikkeket...

Kiralylany77 2010.08.17. 14:16:56

es bocs, de 36 evesen az ember ragadjon meg minden lehetoseget egy normalis parkapcsoaltra, plane ha olyan kis helyen dolgozik mint mi, ugyanis itt beltenyeszet folyik, de ezt csak az tudja megerteni, aki ilyen kozegben dolgozik,

dex.ion 2010.08.17. 14:17:16

@Budapesti Brigaderos: lécci mutass már rá arra a részére, amit nem értettél ebből a három szóból, és megpróbálom elmondani másképp!

Kiralylany77 2010.08.17. 14:17:45

@Commodus: azer en sem keresek szarul itt...xD

Frigyesur (törölt) 2010.08.17. 14:18:22

@Piszok Alfréd: Ööö, 'csinos no'?! :S Vader nagyur? :D

Mondjuk szoktam slampos lenni, nem tagadom, de az ember ne a pasija legyen az, ezt vallom. Hiusag na.

@dex.ion: :P Moderaljuk magunkat kerem, mert valaki emlitett testreszet veletlen levagja egy fenykard. :P

2010.08.17. 14:19:24

@dex.ion:

Kozhelyekkel valaszoltal.

Kiralylany77 2010.08.17. 14:19:47

@Budapesti Brigaderos: point ez az, hogy elvileg mindketten ugyanazokkal a tervekkel indultunk neki a kapcsolatnak, ezt mar a legelejen lefixaltuk egymassal, azert erzem az egeszet atveresnek. mert akkor 2 ev alatt ne azt hallgassam tole, hogy milyen jo lesz ha majd hazamegyunk es sajat haz meg stb lesz...nem eroltettem ra soha semmit.

dex.ion 2010.08.17. 14:20:40

@Budapesti Brigaderos: pedig én valóban ezt szeretném az élettől, arról pedig a legkevésbé sem tehetek, h annyian gondolkodnak így, h ez már közhelynek számít.

Piszok Alfréd 2010.08.17. 14:23:02

@dex.ion: ja, értem. Ez meg a másik, amit sosem értettem, mi van ezen tervezni való? Ha olyan partnerrel hoz össze a sors, akivel le akarom élni az életem, akkor számít, hogy előtte mást terveztem? És fordítva, ha hosszú távra tervezek, de mindenki csak dugni akar velem, akkor mit ért a tervezésem?
Ha meg te voltál aki felvetetted nála az esetleges hosszú táv kérdését, akkor egyszerűen azt jelenti, hogy nem. Esetleg hogy nem most.

Kiralylany77 2010.08.17. 14:23:27

@Father Justice: szerelem az tenyleg volt, mindket reszrol, mellesleg meg kevesen mondhatjak el azt mindket reszrol, hogy egy komoly alaptokevel indulnak neki az egesznek, nekem szerencsere megadatott az h egy szuper lakas var otthon, van kocsim, nincsenek anyagi gondjaim, es ez az o reszerol is ugyanigy van. Plusz a csalad is meximalisan mögöttunk allt. Minden adott volt ahhoz, h jol mukodjon koztunk a dolog.

Frigyesur (törölt) 2010.08.17. 14:24:17

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(: Nekem mindig igazam van. :D Ugyanolyan gaznak tartom, ha valaki 'elvarja' az ajandekokat, mintha a masik soher. A nagyvonalusag hianya ugyanugy arulkodik jellemhibarol szerintem.

@Commodus: Erre is ugyanezt irnam. Ha a masik adja, akkor nem gaz. Elvarni az. Tegyuk hozza, nem vagyok egy nagy ruha es vasarlasmanias, mondhatni utalom az egeszet, igy eleg konnyen beszelek. :D

dex.ion 2010.08.17. 14:25:11

@Piszok Alfréd: azért sztem tervezni nem haszontalan. ha úgy érzem, h hosszútávú kapcsolatot szeretnék, akkor azt nyilván nem a szexcseten fogom keresni, és fordítva is igaz ez. nem vetett fel senki senkinek semmit, csak beszélgettünk arról, ki h látja az életet.

Kiralylany77 2010.08.17. 14:25:18

plusz meg azt hozzatennem, nem nagykepusegbol, de NEKEM van idom azt talalni amkit akarok, neki meg a hegyek kozott vilag vegen eselye eleg minimalis. plane ilyen munka mellett..

Frigyesur (törölt) 2010.08.17. 14:25:45

@dex.ion: Majd fogsz. :P De eleg, ha moderalod magad.

Commodus 2010.08.17. 14:25:45

@Kiralylany77: így végigolvasva újra, lehet, hogy az elején tényleg komolyan gondolta. Csak a időközben már nem érezte úgy, hogy veled akar családot alapítani. Nekem is volt ilyenem, bár akkor én meg is mondtam ezt az akkori barátnőmnek, és aznap szakítottam vele. Nem azért szakítottam, mert ő felhozta a témát, hanem, mert éreztem, én nem akarom őt eléggé. Ez a pasi viszont gyáva volt eléd állni, és megmondani, bocsi, de mégsem akarom ezt az egészet. Jobb is, hogy vége lett.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.17. 14:26:28

@Kiralylany77: nem vagy köcsög. egyszerűen zárd le, és lépj tovább.
hitegetett, ez az ő sara.
viszont a nyilvánvaló jelek ellenére te beültél a hintába, ami egyszerűen a tapasztalat hiánya. semmi gond. ezt a leckét is megtanultad remélhetőleg. ennyi.

Piszok Alfréd 2010.08.17. 14:26:38

@Kiralylany77: ez átszínezi kicsit a dolgot :)
Az a része viszont mindenképp igaz, hogy ő annyira azért nem akarta ezt a dolgot, még ha beszélt is róla. Báni semmiképp ne bánd, hogy vége, sok jövőtök nem lett volna.

dzsaszper 2010.08.17. 14:26:53

érdekes lenne, ha megszólalna a másik fél is -- erről a beszámólóról visít, hogy egyoldalú.

"ultimátumot adtam neki, hogy vagy a munkája, vagy én és velem együtt esély egy normális életre" -- nos, lehet hogy a párod is gondolt ilyen ultimátumra, csak megelőzted...
A témában zéró kommunikáció után ezzel indítani -- ezzel azt fejezed ki, hogy egyáltalán nem érdekel, hogy ő hogy éli meg a helyzetet. Így végképp igaza van Zsu0805-nek a zsarolással kapcsolatban...

Amúgy a tanulság: egy párkapcsolatban meg kell tanulni az ehhez hasonló problémákat is normálisan kommunikálni. Ha ezt nem sikerül, előbb-utóbb jön valami amin a kapcsolat aztán kisiklik, a két fél meg szépen egymásra fog mutogatni.

Commodus 2010.08.17. 14:27:39

@Frigyesur: teljesen egyetértek. Elvárás azonban megint más, mint a kérés. Én mondjuk szeretek vásárolni, magamra és a barátnőmre is. :)

dex.ion 2010.08.17. 14:28:18

@Kiralylany77: natessék, még a vallásotok is egyezik, mégse jött össze. télleg nincs igazság a földön.

2010.08.17. 14:28:23

@Kiralylany77:

O meg nem ezt akarta. Van ez igy neha.

Piszok Alfréd 2010.08.17. 14:28:29

@Frigyesur: már rég láttalak, de utoljára még az voltál :) (belátok ám én a maszk mögé! :D)

dzsaszper 2010.08.17. 14:28:45

@Kiralylany77: szuper lakás, kocsi, nincs anyagi gond -- egy párkapcsolatban ezek nem a leglényegesebb kérdések... ettől lett volna minden adott?

dex.ion 2010.08.17. 14:29:04

@Frigyesur: megengeded, h efelől én döntsek?:P

Kiralylany77 2010.08.17. 14:29:57

@Piszok Alfréd: nem bánom, nekem most uj elet kezdodott, ami nem feltetlenul rossz, mert a munkamat vegre elvezem es kiszakadtam abbol a kozossegbol, ahol tenyleg mindenki tudott egymasrol mindent, meg azt is ki mikor megy el wc-re, plusz egeszen mas mentalitasuk van az osztrakoknak mint nekunk magyaroknak, ami egy ido utan zavaro tud lenni. Es eleg rossz erzes mikor valahol nem erzed jol magad, mert nyomaszto az egesz.

dzsaszper 2010.08.17. 14:30:22

@Kiralylany77: ha ennyire nem tudtok kommunikálni, mint az a posztból kiderül, akkor örülj, hogy nem született gyereketek...

Kiralylany77 2010.08.17. 14:31:01

@dzsaszper: nem leglénmyegegesebbek, de igenis szamitanak..akarki akarmit mond, nagyon fontos hogy anygai fedezet legyen, mert ez egy problemaforras egy kapcsolatban. A szerelem az meg amugyis megvolt. ezert mondom h minden adott volt.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.17. 14:31:39

@Kiralylany77: már bocs, de abból lehet bármi következtetést levonni, amit az ember olvas. én, mi nem a pasid vagyunk. nekünk ne akard megmagyarázni, hogy hogyan értsünk dolgokat.
írtad volna le úgy, hogy ne lehessen belekötni vagy félre érteni! magadnak köszönheted!

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.17. 14:32:33

@Commodus: ezzel csak az a bajom, hogy minek kell idejekorán hitegetni valakit, amíg meg sem ismered eléggé?
ez is bazi nagy éretlenségre vall.

2010.08.17. 14:32:50

@alfonzina:

Azert nem art, ha az ember tud meg hinni a masik oszintesegeben. A pofaraeses nem olyan rossz,mint az, ha az ember bezarkozik... Ja, es tovabb is tart, ha van egy kis jozan eszed :P

Kiralylany77 2010.08.17. 14:33:32

@dzsaszper: itt nincs ket oldal, tenyleg..itt ezt meg is beszeltem vele a vegen, hogy elkoltozok, ha nem jon velem, mert kikeszitett idegileg az hogy sosincs velem. en nagyon szerettem, de megvisel az ha minden nap ejjel egyig fent vagy meg 2ig, es masnap fel7re mesz dolgozni. Ebbe faradtam bele. ezt letisztaztuk a vegen, hogyha mindketten mast akarunk akkor kulonvalunk. Csak azert irtam meg a posztot, hogy ha az ember ugy is erzi hogyminden klappol, es boldog, akkor is tortenhet ilyesmi.

Lui_78 2010.08.17. 14:34:42

Kiralylany...valami ilyesmi nicket gondoltam a poszt írójának....:)

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.17. 14:35:47

@Kiralylany77: neki is van ideje megtalálni, vagy már rá is lelt - és nem te vagy az. ne ámítsd már magad!

különben is, miért sarazod állandóan? itt meg sem tudja védni magát! mekkora álszentség ez is!

Kiralylany77 2010.08.17. 14:36:16

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(: jo ebben lehet igazad van, hogy nem jott le belole minden..itt hibaztam...de amellett tenyleg megprobaltam en lenni neki a szuperno 2 evig, sosem tiltottam neki semmit, mindig jol neztem ki, maximalisat nyujtottam neki mindenben..en igy erzem, es ezt o is tudja. mikor szkitottunk senki nem akarta elhinni, mert kb alompar statuszban voltunk..

Frigyesur (törölt) 2010.08.17. 14:36:40

@Commodus: Nalunk is ugy van, hogy a zasszony (aki ferfi :D) szeret vasarolni, en pedig megallok az uzlet ajtaban, ez mind ronda, menjunk haza :D

@Piszok Alfréd: Persze, mert mentalis trukkel hatottam az elmedre es modositottam a kepet. :D

@dex.ion: Nem engedem meg. :P

Father Justice (törölt) 2010.08.17. 14:37:48

@Kiralylany77: "Ez szerelem volt, legalábbis az én részemről biztosan, az ő részéről meg már nem vagyok biztos benne, mert így utólag sok minden hazugságnak tűnik." vs. "szerelem az tenyleg volt, mindket reszrol".

És akkor ezt most hogy? Színezd újra!

Ha tényleg próbálkoztatok, hogy legyen gyerek, de nem jött össze, az a végkifejlet és a fickó hozzáállásának ismeretében nagy szerencse. Vagy gondolod, ha összejön a baba, akkor automatikusan megkéri a kezed és megvalósul az eredeti terv? De ha még így is történik, szerinted hosszabb távon boldog lettél volna egy olyan házasságban, amire az egyik fél lényegében csak a gyerek születése miatt mond igent?

dex.ion 2010.08.17. 14:37:58

@Kiralylany77: nem, baszki, kurvára nem. ha így lett volna, te most -né lennél. az vagy? nem vagy. akkor meg ne próbáld meg előadni, h te aztán h odatetted magad, mert nagyon úgy tűnik, h tévedsz/hazudsz.

Commodus 2010.08.17. 14:38:04

@alfonzina: így van, akkor még az is voltam. Minden szavam őszinte volt ahhoz az exemhez is. Amikor az elején úgy éreztem, ő fog kelleni, úgy is gondoltam. Időközben változott, ennek meg volt az oka, amiből levontam a megfelelő következtetéseket. Kellett némi tapasztalat, ennyi. Többé ebbe a hibába nem esek, de azért hozzáteszem, mindezt én nem 36 évesen éltem át, mint a posztban szereplő srác. Akiről, persze, csak feltételezni tudom, hogy komolyan gondolta az elején, sosem fogjuk már megtudni.

dzsaszper 2010.08.17. 14:38:18

@Kiralylany77: itt már azt írod "ezt meg is beszeltem vele a vegen, hogy elkoltozok, ha nem jon velem..."

Lehet hogy nem is in medias res, hanem a legvégén kezdted a történetet? Nagyon nem mindegy, hogyan kommunikáltatok addig, amíg eljutottatok oda, hogy "a végén".

Erről nem írtál egy szót sem, sőt a poszt alapján úgy tűnt, egy szót sem kommunikáltatok előtte...

Lui_78 2010.08.17. 14:38:19

@dex.ion: simán kurva jó fej vagyok:)

Kiralylany77 2010.08.17. 14:39:02

waaaz..hol sarazom? en csak azt mondom hogy nem volt oszinte velem. Egyszeruen fontosabb volt neki a karrierje mint a noje, puff neki, igy jartam, csak elobb szolhatott volna errol es akkor elobb elmegyek..ennyiiii

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.17. 14:40:16

@alfonzina: mivel itt csak az egyik fél szólalt meg, számomra ez a hitegetés csak urban legend kategória marad....

@Kiralylany77: szerintem meg önigazolásként írtad a posztot, hogy megtámogasd a lelki világod, mekkora igazad van. de mégsem ezt kaptad a kommentelőktől.

az utolsó mondatod meg szöges ellentéte az előzőeknek. hogy lehettél boldog, ha nem voltatok együtt és ez bántott?
sántít ez, nekem nem kerek!

Lui_78 2010.08.17. 14:40:40

@Kiralylany77: most mondom neked, hogy bármit mondhatsz, jól nem jöhetsz ki ebből. :)

Frigyesur (törölt) 2010.08.17. 14:40:54

@Kiralylany77: Haat, amig igy latod, addig szerintem nemigen vontad le a tanulsagot, nem latod realisan... Plusz mint tudjuk ez sem eleg, amit irtal. :)

Kiralylany77 2010.08.17. 14:42:08

@dzsaszper: dehogynem az uccso ket hhonapunk errol szolt h megprobaltuk rendezni a dolgokat, o egy olyan tipusu ferfi, hogy nem nez nagyon szembe a problemakkal, en meg az a tipus vagyok aki ha valami bantja rogton elmondja. ez ugy nezett ki, h. en mondtam, h mi a bajom, o meg hallgatta, de sosem mondott ra semmit, csak annyit h o nem akar onnan elmenni. igen, az elejen biztos h szerelem volt, utana meg mar nem tudom, en mindenesetre szerettem.

Piszok Alfréd 2010.08.17. 14:42:14

@dex.ion: én alapból gondolom másképpen, azt hiszem.
Ha szeretek szexcseten dumálni, akkor ott fogok dumálni, akkor is, ha vágyom hosszú távú kapcsolatra. Persze nem hiszem, hogy ott fogom megtalálni, de ez nem tervezés hanem józan ész kérdése.

A nagy különbség ott van, hogy szerintem nem kell _keresni_, mert az nem egy olyan dolog amit lehet. Illetve a keresésnek olyan rossz a hatásfoka, és annyi mellékhatással jár (csalódások, stb), hogy nem érdemes. Ez a mai világ nyomása, a randivonalak és partnerkeresők nagy lehúzása, hogy az emberek elkezdtek keresni. Nem hiszek benne, szerintem találni kell. Nyitott szemmel kell járni és kész. Szerencse kell hozzá, mint mindenhez az életben, de hát ez van.

inci-finci (törölt) 2010.08.17. 14:42:15

@Kiralylany77: köcsög vagy, fogadtad volna el hogy ő ott él és ott keres jól

Commodus 2010.08.17. 14:42:53

@Frigyesur: szerencsére mindketten szeretünk vásárolni, így ez egy jó kis program szokott lenni. :)

inci-finci (törölt) 2010.08.17. 14:43:34

@Kiralylany77: tehát örüljön hogy pinát kapott :D
köcsög beképzelt kis kurva

Kiralylany77 2010.08.17. 14:44:32

jah, biztos en nem latom realisan a sajat kapcsolatomat mi? LOL...ez vicces. ezt amugy eloben lehetne kitargyalni, mert ez olyan, hogy mindenki azt szuri le belole, meg ugy latja ahogy akarja. a kommenteloktol meg nem nagyon vartam semmit, inkab a sajat szorakoztatasomra irtam meg a posztot, celom nem nagyon volt vele. tudod ha az ember a hegyen dolgozik eleg sok ideje marad az ienekre..xD

dex.ion 2010.08.17. 14:44:38

@Kiralylany77: fogd már föl h ő negyvenhez közelítve leszarta egy alighúszmúlt csaj nyávogását...

inci-finci (törölt) 2010.08.17. 14:44:48

@Kiralylany77: öregségére akart hazamenni amikor már nem bírja az iramot. ostoba ribizli

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.17. 14:45:11

@Kiralylany77: pl.
„Nem tűnt szomorúnak, inkább mintha belelkesült volna az ötlettől, hogy élheti tovább a helyi parasztok alkoholista életmódját”

Kiralylany77 2010.08.17. 14:45:42

@inci-finci: jaa nagy geci vagyok...xD..nah kocsog bekepzelt kis kurvanak se titulaltak meg..ezt megjegyzem...am teleg lehet kicsit bekepzelt vok..de legalabb van mire...XD

inci-finci (törölt) 2010.08.17. 14:46:04

@Kiralylany77: neki is van, ötvenes gazdag fasziként nálad százszor jobb hasonló xxxxxx talál

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.17. 14:46:18

@Commodus: ó, vannak még 30-as pasik hasonló érettséggel sajnos.
viszont legalább tanultál a dologból. ez jó.:)

dex.ion 2010.08.17. 14:46:33

@Kiralylany77: "ienekre" meg ikszdé? baszki te tényleg elmúltál 24?
nem csodálom h nem volt közös témátok...

Kiralylany77 2010.08.17. 14:46:48

I got da cash u have nothin at all...

Lui_78 2010.08.17. 14:47:24

@dex.ion: és még én vagyok a rosszindulatú geci...eheheheh:)

deflorator 2010.08.17. 14:47:29

@Kiralylany77: A történetedben nincs semmi rendkívüli, még saját magad számára sem különösebben tanulságos. Sem te, sem ő nem látott a jövőbe, próbálkoztatok, nem sikerült. Ennyi.

Frigyesur (törölt) 2010.08.17. 14:47:55

@Kiralylany77: Okeee...

Amugy nem akartam semmi belelatni. Ecceruen amig az ember azt hiszi, hogy o mindent megprobalt, de a masik, a gonosz, csak jatszott vele, addig nem jutott elorebb... Ha masert nem, akkor azert, mert nem ismeri fel sajat balf*szsagot, hogy nem hagyta ott mar az elejen. Olyan nincs, hogy az ember nem veszi eszre hosszutavon, hogy bepalizzak.

Kiralylany77 2010.08.17. 14:48:13

@dex.ion: tul sokat hasznalom a messengert meg a facebookot, sorry

Father Justice (törölt) 2010.08.17. 14:48:35

Látom, közben csak kibújt a szög a zsákból: a pénz beszél. Legalábbis egy "álompárnál" mindenképpen. :) Nem csodálom, hogy egyszer van szerelem, egyszer nincs, ha gyakorlatilag semmi jelentősége a kapcsolat szempontjából. Hol is szerepelt együtt a két alapmotívum.. megvan, a kedvenc szakítós posztomban: szakitshabirsz.blog.hu/2009/03/23/nem_azert_dolgoztam_hogy_en_fizessek_egy_pasinak :)

Kiralylany77 2010.08.17. 14:49:33

@deflorator: en is ezzel ertek egyet, ez igy van, lehet h a posztot kicsit kodosen irtam meg, ezert johetett le sokminden tevesen, amiert most az oltogatasokat kapom.

dex.ion 2010.08.17. 14:49:49

@Kiralylany77: használok én is msn-t, de nekem az a verzió van meg, ahol nincs letiltva az "ly"...mindegy.

Lui_78 2010.08.17. 14:50:35

kiralylany, nem kommenteltél régebben puffancs néven?:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.17. 14:50:36

@Kiralylany77:

Helyesírásra viszont nem jutott idő. ienekre.

Kiralylany77 2010.08.17. 14:50:49

am ha nekem a penz szamitott volna akkor tokre nem erdekel, hogy ott marad, ezzel ti mondtok ellent, sosem gerjedtem a penzre, jo ha van, de azert csak azert kikesziteni magad 17 eve, h minel tobb penzed legyen, az sem normalis

Frigyesur (törölt) 2010.08.17. 14:51:06

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): Ja, ertem. A tul sok light cola hallucinaciokat okoz. :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.17. 14:51:30

@dex.ion:

Rólad is volt szakítóspost! :) Emlékszem!

Kiralylany77 2010.08.17. 14:51:41

@Kedves Nard: ausztriaban az ember elszokik tole..:D..
Lui: nem voltam puffancs..:D

inci-finci (törölt) 2010.08.17. 14:51:42

@Kiralylany77: mire vagy beképzelt? a gazdag szülőkre és a fasztarisznya szerepre amihez egy jómódú faszit választottál? nem ugrált úgy ahogy akartad, beszoptad

Father Justice (törölt) 2010.08.17. 14:51:47

"Kiralylany77 2010.08.17. 14:46:48

I got da cash u have nothin at all..."

Ez is kísérteties! Az előbb linkelt posztnak is az a csattanója, hogy a kurva kiakadt azon, hogy lekurvázták. :) Ha kinézném belőled, hogy le tudsz írni két értelmes, összetett mondatot egymás után, simán azt hinném, az is tőled származik.

vércseharcsa 2010.08.17. 14:51:51

hűűű bazzmeg de szar!
nem is olvastam tovább az első 10 mondatnálP)

deflorator 2010.08.17. 14:52:23

@Kiralylany77: A poszt szerintem elég tárgyilagos, nem látom azt az elfogultságot, amit mások látni vélnek. Talán az, hogy elvesztegetett 2 évet írsz, holott az első időszak talán nem számít elvesztegetettnek.

Frigyesur (törölt) 2010.08.17. 14:52:39

@Kedves Nard: Latom, nalad csak kortyinkoval lehet bevagodni. :D Nyusziful. ;)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.17. 14:52:44

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(: simán el tudom képzelni a hintáztatást a pasi részéről.
ettől függetlenül a hősnő sem tiszta, mert ahogy látom, egyszerűen nem hajlandó belátni, ő hol is hibázott.

Kiralylany77 2010.08.17. 14:53:56

am tenyleg nem tudom mit oltogattok, lehet par dolgot kihagyjattam volna belole plusz hozzairhattam volna, de en tenyleg azt hittem, hogy mienk a vilag, stb..mert mindketten igy akartuk...elvileg..gyakorlatilag meg nem. ennyi...shit happens..csak ilyen szinten csalodast okozott nekem. miert olyan hihetetlen ez?

dex.ion 2010.08.17. 14:53:58

@Kiralylany77: nem az a baj, h ködösen írtad meg, az a baj, h tévedhetetlennek állítod be magad (ami ugye egy nőnél már elve kizárt:P) és h nem veszed észre, mennyit hangsúlyozod az anyagiakat. ez nem szerelem volt, hidd el,te vonzónak tartottál egy fickót, ő meg dugni akart, aztán meg nem tudott lepattintani. az, h anyagilag hasonló helyzetben voltatok, egy véletlen. legalább nem érezte úgy a csávó, h le akarod húzni.

Lui_78 2010.08.17. 14:55:11

...és ráadásul meghalt GURU is.... faszom a világba...
:)

dex.ion 2010.08.17. 14:55:20

@Kedves Nard: olvastam vmit anno, vicces, h szakítósposzt volt, mindössze két dolog hiányzott hozzá, a kapcsolat, meg a szakítás, mondjuk az elég sokat hozott a sztorin, h rólam szólt:)

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.17. 14:55:26

@Kiralylany77: I've got full of love, my soul is rich, my pocket is full, that you will never pull :DDDD

inci-finci (törölt) 2010.08.17. 14:55:31

az is lehetőség hogy a válságban nem akart hazajönni a faszi. minek? munkanélkülinek?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.17. 14:55:49

@Frigyesur:

De egy dög vagy! :( Nyuszifül :(

Nem tudom már mi volt a címe, de dex volt benne a genya! :)

dzsaszper 2010.08.17. 14:56:30

@Kiralylany77:
értem... nos, erről a két hónapról kiváncsi vagyok, mit mondana az exed. Amíg ő meg nem osztja, hogy ő hogy élte meg ezt az időszakot, teljességgel lehetetlen objektíven kezelni a történetet.

Piszok Alfréd 2010.08.17. 14:57:26

@Kiralylany77: ne húzd fel magad, itt ez a szokás :)
Másfelől meg persze hogy az ember pont a saját kapcsolatát nem látja reálisan. Ő belülről látja, erősen szűrve a saját szubjektív szűrőin, az érzelmeitől és a sérelmeitől befolyásoltan, ez minden lehet, csak nem reális.

Az sem reális persze, amit a kommentelők látnak, mert mindenki a saját nyavalyáit látja benne, azt próbálja rávetíteni, meg trollkodik, hülyéskedik, szóval nincs igazság a földön.

A lényeg, hogy te megírtad a posztot, mi jól szórakozunk rajta, ha te is élvezni akarod, akkor emelkedj felül, nézd kívülről és mókázz te is :)

Hogy át vagy-e verve és hogy melyikőtöknek volt "igaza", ki volt a gyáva vagy a követelőző, az meg tök mindegy, hiszen vége van, ha tényleg olyan klassz nő vagy amilyennek leírod magad akkor úgyis találsz hamar mást, jobbat, jobba hozzád illőt :)

Lui_78 2010.08.17. 14:59:10

Szex valaki? Lehet nő is...
:)

dex.ion 2010.08.17. 14:59:25

@Piszok Alfréd: ja, az ilyenek mindig. már úgy értem, a nők.

Kiralylany77 2010.08.17. 15:00:09

inci finci: veled nem foglalkozom merhulye vagy,
@dex.ion: ennel azert tenyleg tobbrol volt szo, ha a story nem is adja vissza, ha tehettuk egyutt voltunk, mindenben egymas mellett, ha problemam volt o kiallt ertem, ha ot bantottak valami miatt, vagy epp rosszban volt valakivel, maximalisan tamogattam. mindig ott voltunk egymasnak, ezert is voltun kalomparkent elonyvelve, mert nagyo nszerettuk egymast. azt h az o rezserol nem tudom, mi volt, lehet csak felindulasbol irtam. nem allitom be magam tevedhetetlennek, de az o reszerol problemamentes volt a kapcsolatunk. ha en nem akarok mast meg mindig egyutt vagyunk..

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.17. 15:00:17

@alfonzina: ahogy gondolod, én viszont "zavart érzek az erőben" :DDDD

dzsaszper 2010.08.17. 15:00:59

@Kiralylany77: ami a tanulságot illeti, azt továbbra is tartom (egy párkapcsolatban meg kell tanulni az ilyen problémákat megfelelően kommunikálni egymással). Hozzáteszem azt, hogy ami kommunikáció az egyik emberrel működik (pl. amit a családodban megszoktál) az más emberekkel lehet hogy csődöt mond és vicaverza.

Amilyennek leírod, el tudom képzelni, hogy halálosan idegesíthette az a mód és gyakoriság, ahogy a problémát felvetetted...

Egy párkapcsolatban meg kell tanulni a pároddal jól kommunikálni -- egészen személyre szabottan vele -- és persze vicaverza.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.17. 15:01:16

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): ja, Gifted Unlimited Rhymes Universal - elvitte a rák. hát, evvan ;)

deflorator 2010.08.17. 15:01:17

@dzsaszper: Nem értek egyet. Teljesen lehetséges objektíven kezelni. A történet szerint eleinte boldogok voltak.
Később jöttek a nehézségek. Egy futó kapcsolat ennél a pontnál véget ér. Nekik azonban terveik voltak, emiatt - mint később kiderült teljesen értelmetlenül - közösen sanyarogtak. Ha őszintébbek lettek volna, a kapcsolat egy szép emlék lenne.
Ennél objektívebb történetet rég olvastam.

2010.08.17. 15:01:21

@alfonzina:

A magukat finoman es valasztekosan kifejezo nok elott nyitva all a vilag.

Kiralylany77 2010.08.17. 15:02:03

@dzsaszper: ez az h en sem tudom mi a velemenye rola, mert nem hajlando nyilatkozni. elmentem, es beletorodott. en azt vartam volna, h. megnyilik es elmond par dolgot vagy megbeszeljuk, de nem jott utanam, megcsak nem is keresett, igy foglamam sincs o hogyan eli meg a tortenteket.

dex.ion 2010.08.17. 15:02:08

@Kiralylany77: "ennel azert tenyleg tobbrol volt szo, ha a story nem is adja vissza, ha tehettuk egyutt voltunk, mindenben egymas mellett, ha problemam volt o kiallt ertem, ha ot bantottak valami miatt, vagy epp rosszban volt valakivel, maximalisan tamogattam."

ezt hívják barátságnak.
a dugást meg testi vonzalomnak.
a nősülést, gyerekeket meg szerelemnek.
na melyik hiányzik a te sztoridból?

nicknek 2010.08.17. 15:02:32

elolvastam... levontam... nem mindegy hogy pár kapcsolatban él az ember vagy párkapcsolatban.

inci-finci (törölt) 2010.08.17. 15:03:17

@dex.ion: a nősülés és gyerek a szerelem? ne bassz :D

nem voltam még szerelmes :( :D

Frigyesur (törölt) 2010.08.17. 15:03:20

@Kedves Nard: :))) Nagyon jot nevettem rajta, ahogy mindeki :D

Mindig dexike a genya, ezt tudjuk. De cikiznem vele. :D

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(: Haborog az Ero, haborog. En is erzem :D

Kiralylany77 2010.08.17. 15:03:29

@dzsaszper: de en szerettem volna kommunikalni, de o nem volt hajlando ra, mindig az volt a valasz h hagyjuk mar ezt meg ne vitazzunk. enm jutottunk egyszeruen egyrol a kettore. na ezert leptem le. mert nem voltunk kozos nevezon.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.17. 15:03:40

@Kiralylany77:

Szerintem marha jól érzi magát egy olyan hárpia nélkül mint te.

dzsaszper 2010.08.17. 15:04:00

@Kiralylany77: és a kát hónap alatt semmi kommunikáció és semmi metakommunikáció nem történt a részéről? Ezt nehéz elképzelni. Olyan jelzést sem adott, hogy oké, tudok a problémáról, töröm is rajta a fejem, de ha lehet ne idegesíts vele állandóan?

dex.ion 2010.08.17. 15:04:33

@inci-finci: ha eléggé szerelmes leszel, majd elköveted a nősülés bődületes hibáját:)

Commodus 2010.08.17. 15:04:54

@Kiralylany77: az nem lehet, hogy az exed akart volna még veled családot, csak te meg haza akartál jönni? Ő meg pont ott kint keresett jól, és ezt nem akarta feladni? Mert akkor szimplán csak külön utakat kezdtetek el járni. A végeredmény ugyanaz, csak a tartalom más. A leírásod alapján ez egy jól működő kapcsolat volt (illetve mégsem, mert a komoly problémák megbeszélése nem működött).

Lui_78 2010.08.17. 15:05:01

Egy perces kuss GURU emlékére!
:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.17. 15:05:16

@Frigyesur:

Én összeomlottam, mikor mindenki kiröhögött. Majdnem olyan rossz érzés volt mint akkor a színpadon állva, megdobálva a papír/műanyagpoharakkal és kajásdobozokkal :(

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.17. 15:05:23

@Piszok Alfréd: ezzel nem értek egyet. ha valaki posztot ír, vagy írja le normálisan, vagy vállalja a következményeket. A stílus az ember......:S

Lui_78 2010.08.17. 15:05:39

Szerintem a csávó nem dolgozott sokat, csak kevés ideje volt 3 nő mellett...:)

Frigyesur (törölt) 2010.08.17. 15:05:48

Egy biztos, nem mi szantuk ra magunkat, hogy elszurt kapcsolatunk megirjuk 3 oldalon at. ;) Minket ez nem szorakoztat. Tudom, genya vagyok. :))

dex.ion 2010.08.17. 15:06:05

@Frigyesur: nehezen tudnál, mondom, semmi nincs a sztoriban, ami miatt genya lennék. egyébkét nem hiszem h olyan bonyolult a szakítóson beírni a keresőbe a nickemet:P

inci-finci (törölt) 2010.08.17. 15:06:08

@dex.ion: szerelemből? kizárt :). nem hiszek a szerelemben és ez kölcsönös. házasságot csak okosan

Kiralylany77 2010.08.17. 15:07:15

@Kedves Nard: ne3m is vagyok harpia...:(...am lehet h jol elvan..:D igazan bajos s elbuvolo tudok lenni..:D

@Commodus: igen akart o de kint akart maradni en meg nem, pont ez az..de en meg nem ereztem magam jol ott, egyszeruen muszaj volt eljonnom egy masik helyre, mas emberek koze.

dzsaszper 2010.08.17. 15:08:26

@Kiralylany77: a posztot és a kommentjeidet olvasva elképzelhetőnek tartom, hogy a te kommunikációs stratégiád nála egyszerűen kiveri a biztosítékot, és bezárkózik, és olyan lesz mint egy süni aki összehúzza magát gombócba...

Gyümölcs 2010.08.17. 15:08:44

@dex.ion:
nősülés gyerek nem feltétlenül szerelem.
A szerelem a legtöbb párkapcsolatól idővel elmúlik vagy átalakul (persze előjöhet később újra). És hiába közhely, de igaz. Ettől még persze nagyon szeretheted a párodat és szexuálisan vágyat is érezhetsz iránta, amíg mondjuk a barátaid iránt nem érzel.

Frigyesur (törölt) 2010.08.17. 15:08:48

@Kedves Nard: Ezt megmutattam a zasszonynak, aki nem hitte el, hogy tenyleg ez tortent. :DDD Ez mar tenyleg a terdet csapkodos nevetes. :DD

dex.ion 2010.08.17. 15:08:59

@inci-finci: ja értem. hát más felekezethez tartozunk, attól tartok, én nem tudnék okosan házasodni.

dzsaszper 2010.08.17. 15:09:34

@Commodus: nekem is épp ez jött le...

inci-finci (törölt) 2010.08.17. 15:09:35

@Kiralylany77: jött volna haza a nyomorba hogy a lelkecskédnek jó legyen? :)

Kiralylany77 2010.08.17. 15:09:39

@Frigyesur: de szorakoztat kulonben mar reg nem lennel itt..:D

najo dragaim orultem az oltasoknak, megyek elhozni a verdat a muhelybol..

dex.ion 2010.08.17. 15:10:02

@Gyümölcs: ez nem igaz, én egy csomó barátomat (nőket!) dugnám:D

Commodus 2010.08.17. 15:10:18

@Kiralylany77: na, akkor nem arról van szó, hogy szemét volt a pasi, hanem arról, hogy a végén mindketten másképp képzeltétek el az életeteket. Így viszont másképp néz ki a dolog! Akkor nem arról van szó, hogy átvert! Mert eddig ezt írtad le! Ő ott érezte jól magát, te pedig itt. Ez nem átverés!

inci-finci (törölt) 2010.08.17. 15:11:34

@dex.ion: ez egy alap hiba. a nő nem barát, a nő ellenség :)

dex.ion 2010.08.17. 15:12:00

@inci-finci: nem tettem, vagy te lácc ilyet vhol tőlem?

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.17. 15:12:24

@inci-finci: tiszta óvoda, ha nem állsz a pártján akkor hülye vagy :D meg 'az én apukám erősebb!' :DDD

Frigyesur (törölt) 2010.08.17. 15:12:50

@dex.ion: Dehonnem. Eccerubb lenne megmondani.

@Kiralylany77: Pusztan ez a magaslo kicsit nem vag egybe azzal, amit teszel, sokkal inkabb arrol, ami mogotte van. De nekem8. :)

dex.ion 2010.08.17. 15:12:51

@inci-finci: persze csak hitegetem őket a "barátok vagyunk" szöveggel. azt mégse mondhatom nekik h ellenségek vagyunk:)

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.17. 15:13:27

@Kiralylany77: tévedsz, vannak olyanok akik mindig itt vannak...

dex.ion 2010.08.17. 15:14:01

@Frigyesur: nem tudom én sem a címét. anno elolvastam, annyit nem ért a post h bármit is megjegyezzek belőle azon kívül, h vki megpróbált besározni.

inci-finci (törölt) 2010.08.17. 15:14:03

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(: és az enyém még erősebb mert zomiiiiibibii :DDD

@dex.ion: látok. vagy csak túl érzékeny még a heg :P

Lui_78 2010.08.17. 15:14:03

Pisilnem is kell...

deflorator 2010.08.17. 15:14:11

@Kiralylany77: Várjál! Búcsúszex volt? Kicsit részletezhetnéd... :)

dzsaszper 2010.08.17. 15:14:24

@inci-finci: na igen, a szerelem szót többféle értelemben szokás használni, és az igazán mély szerelem (nem az, amit általában szerelemnek mondanak vagy épp hazudnak), szóval az igazán mély szerelem házassághoz (és a meddőség kivételétől eltekintve) gyermekszületést szokott eredményezni előbb-utóbb...

Lui_78 2010.08.17. 15:15:04

Az jelent valamit, hogy a csajokéspasik alkalmazásban még egyszer sem jelölt be 50-nél fiatalabb nő?

inci-finci (törölt) 2010.08.17. 15:15:16

@dex.ion: "annyira jó barátom vagy, könnyíthetek a lelkemen? kiönthetem a szívem? mehet a szádba? :D

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.17. 15:15:25

@Frigyesur: nyugi, már padlót fogott. csak még nem tudja....

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.17. 15:15:55

@Kiralylany77: nekem a stílusodból úgy tűnik, hogy a nicked tökéletesen passzol hozzád.
saját hibátlanságod fényétől elvakulva gondolod, hogy rajtad kívül mindenki hibás és hülye, csak te nem.

ez nem oltás,tény.

inci-finci (törölt) 2010.08.17. 15:16:05

@dzsaszper: az igazán mély szerelmet a mélytorkozás és a lenyelés mutatja

dex.ion 2010.08.17. 15:16:38

@inci-finci: idézd légyszíves, hol használtam azt a szót, amivel megvádoltál. ha sehol, akkor a heg lesz:P

Commodus 2010.08.17. 15:17:06

@Frigyesur: igen, a csaj stílusa elég árulkodó volt...aztán csak kibújt a szög a zsákból :)

inci-finci (törölt) 2010.08.17. 15:17:32

@dex.ion: ha burkoltan az már nem is számít? :D

dex.ion 2010.08.17. 15:17:41

@inci-finci: nem szabad ilyen közvetlenül. rá kell vezetni őket arra, h tulajdonképpen ők akarnak leszopni, én csak jófej vagyok, és segítek ebben:)

Frigyesur (törölt) 2010.08.17. 15:18:04

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(: Nem igazan ertem. Tenyleg nem akartam semmi bantot irni... eleinte. ;)

dex.ion 2010.08.17. 15:18:21

@inci-finci: max annyit jelent, h előítéletes vagy!

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.17. 15:18:54

@alfonzina: valószínűleg ez mérgezte meg a kapcsolatát is, de ezt nem látja és elfogadni is képtelen....

dzsaszper 2010.08.17. 15:20:00

@Gyümölcs: @dex.ion: ha most azon kezdünk vitatkozni, akkor álljon itt egy idézet Klaus Thomas: Sexualerziehung (Stuttgart, 1969) c. művéből vitaindítónak:

A SZERELEM ÖNZETLEN
A másikat akarja boldoggá tenni, nem pedig a saját boldogságát-kielégülését keresi. Szerelem önzetlenség nélkül kihasználás.
A SZERELEM ÖRÖM
A szenvedés is hozzátartozik ugyan az igazi szerelemhez, de mély öröm nélkül a szerelem felületes élvezetvágy marad.
A SZERELEM "IGEN"-T MOND A MÁSIKRA
Elfogadja őt olyannak, amilyen. Az lapvető elutasítás vagy a kritika kizárja a szerelmet. Nem akarja megváltoztatni, "megnevelni" a másikat. A nő alkalmazkodik a férfihoz, a férfi "beáll" az asszonyra és ő marad az irányító.
A szerelem a másik elismerése nélkül zsarnokság.
A SZERELEM SZABADSÁGBÓL SZÜLETIK - ÖNKÉNTES
A kényszer, a parancs, a tilalom megöli.
A SZERELEM HARMÓNIA
Nem nyúlós egyformaság unalma, hanem a szólamok csengő akkordja.
A SZERELEMBEN VAN SZÉPSÉG
Befolyásolja - különösen a nőnél - a hormonháztartást. Az arc ragyog, a bőr lágyabbá, finomabbá válik, a kebel formásan feszes lesz. Persze a külsőséges szépségkultusz hiúvá tesz és elrontja a szerelmet.
A SZERELEM SZERETETREMÉLTÓ, KEDVES
E nélkül az érvényesülési vágy kerekedik felül.
A SZERELEMHEZ HOZZÁTARTOZIK A FELELŐSSÉG
Aki érzéseinek, szavainak, magatartásának valószínű vagy lehetséges következményeit nem látja - vagy nem akarja látni -, aki nem vállalja vagy nem képes vállalni ezeket a következményeket (=éretlenség) azt nem a szerelem, hanem a kéjvágy vezeti.
A SZERELEM TUD VÁRNI
Akit elragad a kíváncsiság és a türelmetlenség - a normális kibontakozást nem tudja elviselni - vágyai rohanó viharaival elrontja a meghittség igényét. A házasságra való felkészülés fegyelmet és belső örömet követel.
A SZERELEMBEN VAN TISZTELET
Aki tudománnyal és technikával partnerét vágyai tárgyává alázza és nem éli át a kölcsönös vonzalom csodáját hálás lélekkel, az a szerelmet ösztön-kielégítéssé nyomorítja.
A SZERELEM FIGYELMES
Aki nem törődik szerelmes társa legbensőbb érzéseivel, és nem gyakorolja a józan okosságnál többet jelentő lovagi figyelmességet, az szétrombolja a bizalmat, ami a kapcsolat tartósságát biztosítaná.
A SZERELEM BECSÜLETES, LELKIISMERETES
Maradéktalanul odaadó két emberre van szükség.
Aki "adagolja" a szívét - hogy a lelkiismeretét lecsöndesítse vagy elaltassa -, magát és szerelmesét fosztja meg az örömtől.
A SZERELEM NEM FÉR ÖSSZE A FÉLELEMMEL
Aki bujkál, mert fél a fölfedezéstől, a gyermekvállalástól, a bizalmával való visszaéléstől vagy a saját kudarcától - az nem képes igazi szerelemre.
"A szeretetben nincs félelem, mert a félelem az büntetés."
A SZERELEM NEM LEHET VISZONZÁS NÉLKÜL
Nem lehet úgy négykezest játszani, ha a partner ölbe tett kézzel ül a zongoránál.

nicknek 2010.08.17. 15:20:35

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): Az nem is bejelölés... hanem belasszózás:))

Hopi Bond 2010.08.17. 15:22:24

Úúúú, mi van itt! Puffancs most akkor tényleg osztrákiából nyomja legújabban? :)

Lui_78 2010.08.17. 15:22:28

@nicknek: @alfonzina: még egynek sem mertem visszaírni...:)

dex.ion 2010.08.17. 15:22:51

@dzsaszper: nem olvastam végig, egyrészt mert nem gondolnám, h lehetne ezt a rendkívül összetett folyamatot objektívan definiálni, másrészt mert pl az utsó megállapítással nem értek egyet (odavetődött a szemem): "A SZERELEM NEM LEHET VISZONZÁS NÉLKÜL" ez kizárja a viszonzatlan, plátói szerelem lehetőségét., pedig olyan létezik, nem?

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.17. 15:23:37

@Frigyesur: a kiscsaj kap még nagyobb pofonokat is az életben. a labancok meg kihasználós geny.k tudnak lenni, iszonyat körülmények között dolgoztak kint barátaim.

@Kedves Nard: tőled meg még azt vártam, hogy benyögsz valamit a "pályája csúcsán" lévő vendéglátós szövegre, de csalódtam!
:DDDD (és itt nem a munkát kritizálom, csak a megfogalmazást)

Piszok Alfréd 2010.08.17. 15:23:40

@Gyümölcs: nekem nagyon sok nőnemű barátom van és sokukat dugnám is :D

dzsaszper 2010.08.17. 15:24:30

@dex.ion: tudod, van demokrácia és népi demokrácia ;)

inci-finci (törölt) 2010.08.17. 15:24:43

@dex.ion: te meg náci disznó :D

@dzsaszper:
"A SZERELEM TUD VÁRNI
Akit elragad a kíváncsiság és a türelmetlenség - a normális kibontakozást nem tudja elviselni - vágyai rohanó viharaival elrontja a meghittség igényét. A házasságra való felkészülés fegyelmet és belső örömet követel.
A SZERELEMBEN VAN TISZTELET
Aki tudománnyal és technikával partnerét vágyai tárgyává alázza és nem éli át a kölcsönös vonzalom csodáját hálás lélekkel, az a szerelmet ösztön-kielégítéssé nyomorítja."

a keresztény kiskáté "hogyan őrizd meg a legértékesebb kincsed ami a lukadon lévő kis koszlott szövet" c. részét olvashattuk :D

"A SZERELEM NEM LEHET VISZONZÁS NÉLKÜL
Nem lehet úgy négykezest játszani, ha a partner ölbe tett kézzel ül a zongoránál."

költészet sem létezik és szerelmi bánat se :D

dex.ion 2010.08.17. 15:26:02

@dzsaszper: honnan tudnám? 15 éves vagyok, nem ismerek én ilyen kifejezéseket

dzsaszper 2010.08.17. 15:26:42

@dex.ion: komolyabban válaszolva, a plátói szerelem látezik, csak mennyi ideig? Egy-két évig oké... de mondjuk Vajda János Gina iránt érzett plátói szerelmét már minimum furcsának találom :)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.17. 15:27:01

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(: nem baj. a századik elbaszott kapcsolatánál tán csak megtanulja..:)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.17. 15:27:51

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): lebegtesd a rózsaszín robogódat és hívd meg őket lájtkólára. az bejön.:)

dex.ion 2010.08.17. 15:28:13

@dzsaszper: állítólag a viszonzásra talált szerelem sem létezik tovább 1-2 évnél.

dzsaszper 2010.08.17. 15:28:24

@inci-finci: a plátói szerelem és a szerelmi bánat gyakorlatilag a szerelem halálát jelenti. Persze van aki a gyászszertartást fontosabbnak tartja a meghalt életénél...

inci-finci (törölt) 2010.08.17. 15:28:49

@dex.ion: mert én azt mondom. ki vagy pécézve és jönnek érted :)

Commodus 2010.08.17. 15:28:51

@alfonzina: legalábbis, ahogy elnézem, nem ennél fogja megtanulni. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.17. 15:29:04

@dex.ion:

Az nem szerelem, mert az páros műfaj. A plátói szerelem az inkább a szárazbarát kategória mostanság. :)

modoros.blog.hu/2010/04/28/olvasoi_rovat_a_szarazbarat

dzsaszper 2010.08.17. 15:29:40

@dex.ion: Nos, én tanúja vagyok több pár akár évtizedig tartó szerelmének.

Lui_78 2010.08.17. 15:29:51

@alfonzina: honnan tudod, hogy rózsaszín robogóm van?:)

inci-finci (törölt) 2010.08.17. 15:30:26

@dzsaszper: van aki autókba szerelmes és szexuálisan molesztálja őket. hova sorolnád? :)

dzsaszper 2010.08.17. 15:30:28

@inci-finci: a kiskátézással ügyesen megspóroltad, hogy érdemben reagálj... nem gondolod?

dex.ion 2010.08.17. 15:30:30

@Kedves Nard: ezek szerint ha a szerelem nem viszonzott, akkor az nem is lehet szerelem?

dex.ion 2010.08.17. 15:31:07

@dzsaszper: főállású vőfélyről már hallottam, most már tudom, h van ilyen tanúban is.

nicknek 2010.08.17. 15:32:58

@Piszok Alfréd: látom témánál vagyunk:D

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): mondtam ne dugd meg a főboszorkányt:D

Lui_78 2010.08.17. 15:34:21

@nicknek: de olyan szépen kérte....:)

dzsaszper 2010.08.17. 15:34:32

@inci-finci: szövegkörnyezettől függően. A legenyhébb esetben a költői képek közé.

dzsaszper 2010.08.17. 15:35:01

@dex.ion: nem esküvői tanúja, hanem szemtanúja.

dex.ion 2010.08.17. 15:35:25

@Kedves Nard: sztem azért a világ jelentős része elismeri a plátói szerelmet:)

inci-finci (törölt) 2010.08.17. 15:35:43

@dzsaszper: nem érzem úgy hogy a szex tisztátlan volna. azt sem hiszem hogy a szerelem kiherélt keresztény meghatározása bármiféle érdemi reagálást igényelne.

"Aki tudománnyal és technikával partnerét vágyai tárgyává alázza és nem éli át a kölcsönös vonzalom csodáját hálás lélekkel, az a szerelmet ösztön-kielégítéssé nyomorítja."

áhítattal kellene néznem a jövendőbeli és egyházilag szentesített hálótársamra akibe majd hálás lélekkel isten örömére gyermeknemzés céljából helyezem a rudit? nem hiszem.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.17. 15:36:16

@dzsaszper: ez már olyan poppermüllercoelho-s, hogy majdnem hánytam. miért kellett ezt ide floodolni? elég lett volna egy link.... :S

nyunyuli 2010.08.17. 15:36:16

mi van itt? Lui kekszelne, olvastam cipőkről, szerelemről (hahahaha)

összefoglalná vki?

dex.ion 2010.08.17. 15:37:09

@dzsaszper: sose tanúskodj, nem kifizetődő

dr. gernika 2010.08.17. 15:37:46

@dex.ion: Őszintén és minden irónia nélkül mondom, hogy sajnállak.

Piszok Alfréd 2010.08.17. 15:39:19

@inci-finci: "nem érzem úgy hogy a szex tisztátlan volna"

Dehogynem, a szex undorító. Legalábbis, ha jól csinálják.

Lui_78 2010.08.17. 15:39:33

@nyunyuli: ohohohó életem:) Hogysmint?:)

dex.ion 2010.08.17. 15:40:39

@Drága IV gernika: őszintén és minden irónia nélkül mondom, h nem én szorulok rá, hanem ti, nők.

inci-finci (törölt) 2010.08.17. 15:40:50

@Piszok Alfréd: ha közben hánysz akkor valamit elbasztál vagy túl nagy faszt szopsz :D

nicknek 2010.08.17. 15:41:00

@Piszok Alfréd: sör, foci, dugás... válassz:))

nyunyuli 2010.08.17. 15:41:50

Lui drága:) Élek még:)

Alex3000 2010.08.17. 15:46:11

Nem Te vagy az első és az utolsó aki így járt.

dex.ion 2010.08.17. 15:46:47

@Babu2000: vmit kiejtettél a közhelyzsákodból:)

nyunyuli 2010.08.17. 15:49:07

Látom, ti sem tétlenkedtek:), sőt, nagyon is éltek:)

Piszok Alfréd 2010.08.17. 15:51:04

@nicknek: a focit kihagynám, sörből a jelenlegi kínálatnál nem kaphatok jobbat, maradnék a dugásnál :)

De hogy jött ez a "témánál vagyunk" arra, hogy a posztíró ne idegeskedjen?

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.17. 15:54:49

@Commodus: most még nagy az arca. majd jó pár pofon után kisebb lesz.:)

Lui_78 2010.08.17. 15:57:47

@alfonzina: hűha...mindent tagadok....:)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.17. 16:00:10

"Álmodj, királylány, ahogy a mesében, oly békén!...."

Kiralylany77 2010.08.17. 16:01:43

bucsuszex nem voott, nem is lesz...:D

Lui_78 2010.08.17. 16:04:01

@alfonzina: inkább megyek sportolni.
:)

Kiralylany77 2010.08.17. 16:06:07

am ezt imadom a magyarokban, mindent mindenkinel mindig jobban tudnak. de nem is baj, ez emeli fel nemzetunket a legnagyobbak koze.

dex.ion 2010.08.17. 16:07:25

@Kiralylany77: kislány, ne viccelj már, idejöttél a pofonért, aztán amikor megkaptad, kértél még egyet, most meg sírsz érte...:)

Kiralylany77 2010.08.17. 16:08:53

en nem rivok...jol elszorakoztatnak a kommentek..csak ti szeretnetek..

Piszok Alfréd 2010.08.17. 16:09:26

@Kiralylany77: és most merre dolgozol ha nem a sógoréknál? Olaszország? Vagy itthon?

Kiralylany77 2010.08.17. 16:09:58

te tenyleg azt hiszed h ezekkel beletiportok a lelki vilagomba? L.O.L.

Kiralylany77 2010.08.17. 16:10:39

@Piszok Alfréd: meg mindig itt vagyok csak kicsit odebb..:D

dex.ion 2010.08.17. 16:11:31

@Kiralylany77: ne verd má magad:) láccik h nagyon pöröx a kommentek miatt:P

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.17. 16:12:24

@Kiralylany77: ha kurvának állsz, ne csodálkozz, ha megizélnek.

megírtad a sztoridat. kapsz ilyet is, olyat is. min csodálkozol? álljad.

Kiralylany77 2010.08.17. 16:12:50

igen, osszetortem teljesen...most megyek kivetem magam az ablakon..:'((

Kiralylany77 2010.08.17. 16:14:29

lassan tenyleg bebeszelitek nekem h kossem fel magam..xD

dex.ion 2010.08.17. 16:16:08

@Kiralylany77: figyelj, had osszak egy kis észt, nekem már úgysincs túl sok. szokj le erről az idegesítő tizenéves stílusról (ikszdé, meg csakamásikahibás), és fogsz találni normális fickót magadnak. fiatal vagy, előtted az élet, rajta!

dzsaszper 2010.08.17. 16:16:43

@inci-finci: ki mondta, hogy a szex tisztátalan volna?!
Olyasmiket olvasol bele az idézetbe, amik nincsenek is ott...

dzsaszper 2010.08.17. 16:18:23

@dex.ion: hát, volt már olyan helyzetem, amikor kifizetődő lett volna, ha aki látta, tanúskodott volna. (karambol, a másik fél hibázott). Végül így is ugyanaz lett a végeredmény, de egyszerűbb lett volna ha a tanú nem hallgat...

Kiralylany77 2010.08.17. 16:19:27

@dex.ion: elbeszelgetnek veled privatban egyszer, megneznem mi lenne a velemenyed azutan rolam...imaadom a netet!!!:D
az ikszdéröl meg osztrákiában még szokás, tudod itt a hegyen minden kesobb jon divatba..:D

Commodus 2010.08.17. 16:20:20

@Kiralylany77: te is magyar vagy, ezt ne feledd! Mellesleg, kibukott a hozzászólásaidból, hogy nem is a pasi vert át, hanem egyszerűen mást akartatok. Ennek ellenére, te pörögsz itt, mint a buszkerék, ne csodáld, ha hülyének néznek!

@dex.ion: kivételesen ott a pont! :D

dzsaszper 2010.08.17. 16:20:42

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(:
1. a hosszabb komment és a flood két különböző dolog.
2. meglehetősen üres körök voltak ezelőtt arról, hogy most mi a szerelem -- innen kívántam elmozdítani a vitát.

Kiralylany77 2010.08.17. 16:23:04

@Commodus: nemééérti..na figy...2 evig ugyanazt akarjuk, utolso ket honapban meg o mar hirtelen mast???akkor mi lett az elmult 2 ev terveivel? egyenlo: hitegetes egyenlo atveres...nekem.

dex.ion 2010.08.17. 16:23:45

@Kiralylany77: biztos nem vagy te olyan gázos, mint amilyennek most tűnsz, de hát a net elég személytelen. tuti nincs veled baj, csak fiatal vagy, tapasztalatlan, és a kelleténél egy kicsit nagyobb az arcod, de ez gondolom a családi háttered miatt van. ha ebből vissza tudsz venni, akár még egy szerethető nővé is érhecc, csak tegyél érte.

dzsaszper 2010.08.17. 16:24:25

@inci-finci: amúgy meg ott tartunk, ahol a part szakad. Épp erről vitáztál dex.ionnal, hogy a testi vonzalom és a szerelem ugyanaz vagy nem ugyanaz...

Kiralylany77 2010.08.17. 16:24:35

ha az elejen azt mondja te figyi mokuskam, nekem eszem agaban nincs az elkovetkezendo 10 evben innen elmozdulni, azt mondom, jo, ok, akkor en leptem..es nem szenvedek azon a helyen miatta ennyi idot. na itt a csavar.

inci-finci (törölt) 2010.08.17. 16:24:48

@dzsaszper: menj már a picsába. még hazudsz is?

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.17. 16:25:02

szerintem a pasi tűrt, tűrt, tűrt...aztán egyszercsak diszkréten tele lett a töke.

Commodus 2010.08.17. 16:25:08

@Kiralylany77: miért? Ő egyből az elején kijelentette, hogy hazaköltözik veled? Te egyből megmondtad, hogy haza akarsz költözni? Mert ezek igenis nagy szerepet játszanak a tervek módosításában...

dzsaszper 2010.08.17. 16:25:44

@inci-finci: mondom, hogy olyat olvasol bele, ami nincs is ott...

Kiralylany77 2010.08.17. 16:26:18

@dex.ion: miert te hany eves vagy? a kioktato stilusodbol itelve par ev plusz enyém. en azt mondom gyere velem chatre, meglatjuk mit gondolsz akár utána is rolam..

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.17. 16:26:57

@dzsaszper:
1. speciel ez flood volt, mert linket is adhattál volna.
2. jobban örültem volna a te véleményednek, nem valami bemásolt okoskodásnak (ez utóbbi nem téged minősít). :S

@Kiralylany77: nem kell a dráma! xD

dex.ion 2010.08.17. 16:27:07

@Kiralylany77: szeretnék még egyszer 24 lenni:)

dzsaszper 2010.08.17. 16:27:09

@Commodus: erre volnék kiváncsi én is :)

dzsaszper 2010.08.17. 16:28:10

@inci-finci: mármint dex.ionnal nem erről vitáztok, vagy velem nem erről vitázol?

Kiralylany77 2010.08.17. 16:28:23

@Commodus: igeeeenn..errol beszelek h az elejen megbeszeltuk hogy meg masfel ev es irany haza..o ebben maximalisan benne volt..es az utolso 2 honapban valtoztatta meg a velemenyet h o onnan nem megy sehova. mikor otthon voltunk O(!) nezett hazakat. magyarul szerintem a reszerol igencsak kihultek az addig langolo erzelmek es azt gondolta hogy miattam nem adja fel az eletet.

dex.ion 2010.08.17. 16:28:30

@Kiralylany77: egyébként meg lehetne annyi eszed, h ha vki nem beléd rúg, hanem jó tanácsként elmondja, h mit ne csinálj, akkor legalább a válaszodban nem csinálod!:D

nicknek 2010.08.17. 16:28:59

@Piszok Alfréd: ja csak tegnap mondtad, szóljunk ha megint a témánál lennél... én szóltam:))

dzsaszper 2010.08.17. 16:29:23

@inci-finci: én fejtsem ki azt, amit te olvasol bele de nincs ott?
nincs agyszkennerem.
Amúgy meg ezt a hangnemed hagyd meg a kutyusodnak.

Kiralylany77 2010.08.17. 16:31:22

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(: but Imma drama queen...I need drama in my life!!!

dexion mar megint mirol beszelsz??

Commodus 2010.08.17. 16:31:29

@Kiralylany77: tudod, erre már tényleg azt mondom én is, hogy kíváncsi lennék a pasi oldalára is...mert HA ez igaz, amiket leírsz, akkor bizony valami miatt csak kihűlt az a nagy szerelme irántad! Ha valaki már házakat néz a párjával, az nem véletlen hagyja ott utána! Valami itt nagyon nem oké!

dzsaszper 2010.08.17. 16:32:03

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(:
1. erről továbbra sem győztél meg. Nem ismételgettem, nem írtam 1000 kommentet, nem írtam eszetlen sok kommentet sem.
2. speciel azért választottam az idézetet, mert eléggé egyezik a véleményemmel -- a szerelem egy misztérium, és sokkal több a vonzódásnál.

inci-finci (törölt) 2010.08.17. 16:32:39

@dzsaszper: rohadt tetves troll. beböfized a szart és várod az eredményt. jól csinálod :)

Piszok Alfréd 2010.08.17. 16:32:43

@Kiralylany77: mondd merre vagy, majd oda megyünk síelni télen :)

Kiralylany77 2010.08.17. 16:32:53

@dex.ion: de te tenyleg uyg osztod az eszt h sokmindent nem tudsz.ha en mindent leirtam volna a posztba, akkor nem fert volna bele 20 oldalba sem.. okoskodsz elegge. amig nem mozogsz ilyen kozegben es nem elsz at hasonlo szitut, addig nem tudsz ugy hozzaallni az egeszhez.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.17. 16:33:08

@Kiralylany77: azt írtad, 10 éve ott dolgozott. ha vissza számolunk 2 év kapcsolatot, akkor 8 éve kint dolgozott. komolyan azt mondta hogy hazajön? én ebben érzek zavart, ha nem lennél ennyire kerge birka még el is hinném. ha jól számolom, többet dolgozott kint mind itthon.

Piszok Alfréd 2010.08.17. 16:35:15

@Kiralylany77: ez most a "gyere ki a hóra", vagy a "gyere velem szobára" megfelelője? :D

dzsaszper 2010.08.17. 16:35:53

@inci-finci: legalább arra várok, hogy támaszd alá, hogy hogy sikerült kiolvasnod belőle az idézetből azt, aminek szerintem köze nincs hozzá.
Szerinted köze van hozzá, de hogy hogyan, azt a titkot megtartottad magadnak. Tényleg nincs agyszkennerem.

Kham 2010.08.17. 16:39:36

Ezt a hetventedik királylányt olvasva, én már csak azért nem sajnáltam meg azt a szegény 36 éves embert, mert mégiscsak 2 évig volt egy tizensok évvel fiatalabb csaja. Vazzz, irántam utoljára akkor éreztek romantikusat tizensok évvel fiatalabb lányok, amikor anyámat elkisértem (mint felelős felnőtt) az alsós általános osztályával kirándulni és egyedül félrehúztam a kidőlt fenyőt az ösvényről:)

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.17. 16:39:53

@dzsaszper: kezem az arcomba temetem, néma gyász :)
ok, tovább lépek.

@Kiralylany77: nem a mennyiség, a minőség számít....

Piszok Alfréd 2010.08.17. 16:41:33

@nicknek: ja, és a félredugást propagáltam volna tudtom nélkül megint? Félreértés lehetett csak :)))

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.17. 16:41:36

@Piszok Alfréd: ez a "meg, hát!" hegyi, modern megfelelője :S

Kiralylany77 2010.08.17. 16:43:05

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(: irtam ilyet h 10 eve dolgozik kint? akkor helyesbitenek, ebben az evben lesz a 17. eve hogy ugyanannal a hotelnel dolgozik.

@Piszok Alfréd: Flachau, Salzburg, gyertek itt tok jo nalunk, jo aron vannak a szobak es marha jo siterep van,

2010.08.17. 16:43:37

@alfonzina:

Szerintem is ez a legvaloszinubb.

dex.ion 2010.08.17. 16:43:49

@Kiralylany77: tévedtem, te tényleg menthetetlen vagy:)) bocs.

inci-finci (törölt) 2010.08.17. 16:44:34

@dzsaszper: misztériumokat nem lehet igazolni. ez hit

Kiralylany77 2010.08.17. 16:45:13

@Commodus: en hagytam ott ot, pont ezert, mert az utolso ket honapban kb csak aludni jartunk mindketten haza, ugyanis az uj munkahelyem par faluval odebb volt es hogy fel7re beerjek kocsival eleg koran kellett kelni igy mar nem voltam kepes ebren maradni mire megjott. ez ment..es egy ilyen szituban, plane hogy elotte mindig megbeszeltunk egymassal mindent, felerosodnek a problemak, meg az ember rajon, hogy szobatarsra nem igazan van szuksege..

Piszok Alfréd 2010.08.17. 16:45:50

@Kiralylany77: valószínűleg ez így lehetett. De akkor nem csak téged vert át, hanem magát is, illetve szerintem senkit nem vert át, csak megváltozott a véleménye. Az elején romantikus lángolás, tervezgetés, aztán meg belefásult és kihűlt. És amikor rájött, el is mondta ezek szerint.

dzsaszper 2010.08.17. 16:46:19

@inci-finci: nem lehet igazolni -- személyesen megtapasztalni lehet.
Hogy hit, vagy nem hit, arról nem sok értelmét látom vitatkozni, mert aligha vagy tisztában hogy mi minden hit beleértve egész racionálisnak és természettudományosnak mondott dolgokig...

dr. gernika 2010.08.17. 16:47:55

@Gyümölcs: Azokat is te vetted, mi? :P

Hkacsa · http://hkacsa.blog.hu 2010.08.17. 16:48:05

Ha ilyen konkrét választás elé állítod, ne csodálkozz, ha nem megy utánad. Lehet szeretett még akkor is, de ennek nem ez a módja. Hasonló helyzetben én is mondtam, hogy ha menni akarsz menj,nem tartalak vissza, pedig szerettem. Vannak akik így gondolkodnak.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.17. 16:49:05

@Kiralylany77: erről meg ez jut eszembe:

"too many rappers in the East wanna be gangsters,
so many gagnsters in the West wanna be rappers,
Bunch of Actors - I ought to smack ya'- who's your master?
Sit down, take a lesson, stop guessing
for years I had grace, saw your mad face that only showed bad taste,
run around like you're delirious, foaming from the mouth like you're furious,
I'd rather be serious, it keeps the audience curious
these fantasies - nothin for your fans to seize
It might cause casualties
Hollywood is not your neighborhood,
and if it is, give the mic to Natalie Woods
and y'all can be off to see the wizard
the wonderful Wizard of Oz, which are the A&R's
and you and Toto, doing promos, along with the Scarecrow
you will see no dough"

Kiralylany77 2010.08.17. 16:49:28

@dex.ion: easy, man easy..

@Piszok Alfréd: ez az hogy magatol nem mondta el, en hoztam elo ujra es ujra a temat, hogy ha mar nem erezzuk azt egymas irant, amit regen es nem egyeznek a celjaink, akkor hagyjuk egymast..de nem kaptam tole meg a mai napig sem egyenes valaszt, amit vartam volna es meg most is varom, hogy egyszer majd jelentkezik es elmondja hogy o mit erez es hogyan elte meg ezt az egeszet de semmi nem tortenik. ez volt 2 hete lassan.

inci-finci (törölt) 2010.08.17. 16:50:06

@dzsaszper: ennyi erővel a drogos élmények is valóságosak. a természettudományról ez a kép wmiki baromsága, egy fogyatékos okoskodása. misztérium volt emberek széttépése is

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.08.17. 16:51:35

A magyar szépségkirálynő szereplése a válogatón:

"...Arra kérdésre, hogy mit tanácsol a férfiaknak, egyetlen mondatot tudott összeszedni: „don’t give up so early”,"

Magyarul "ne süljetek el túl korán" :D

dex.ion 2010.08.17. 16:51:45

@Kiralylany77: easy? ezt te mondod nekem?:D nem tudok neked olyat mondani, legyek bármilyen konstruktív, h ne érezd támadásnak:P

Kiralylany77 2010.08.17. 16:51:54

@Hkacsa: ez lehetseges, de ez is emberfuggo, van akinek megalszik a tej a szajaban, de van aki hanyatt homlok rohanna a masik utan. Lehet ezert nem passzoltunk ossze. En csak azert erzem azt hogy atvert mert nem volt velem oszinte a vegen mikor konyorogtem nki kb hogy mondja el mit erez es mit gondol es hogy mik a tervei. En csak nyiltsagot kertem, amit tolem 2 ev alatt minden percben megkapott..

Piszok Alfréd 2010.08.17. 16:52:48

@Kiralylany77: Az jó messze van! Gyerekekkel is jó? Aztán a Királylányt keressük? :D

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.17. 16:53:41

@Kiralylany77: még rosszabb, az több mint a fele élete. komolyan hitted, hogy visszaköltözik veled? naív vagy-e?

@Kham: Bruhaha :DD

nicknek 2010.08.17. 16:54:16

@Kiralylany77: Amúgy te most mit szeretnél? Számomra ez nem világos...

dzsaszper 2010.08.17. 16:54:32

@inci-finci:
1. ennyi erővel az egész életünk drogos élményként kezelendő...
2. David Bloor, Bruno Latour, Trevor Pinch...

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.17. 16:54:43

@dzsaszper: mi nocsak? ezt fejből írtam, nem másoltam. és nem lett bazi hosszú...

Kiralylany77 2010.08.17. 16:55:41

@Piszok Alfréd: naná..sok magyar jar ki ide sielni, ausztria egyik legbiztosabb terepe. Csaladosoknak foleg szuper...kezdo-kozephalado palyak. Engem megtalalsz Flachauban a palyakon...palya ordoge sapkat viselek...:D

dzsaszper 2010.08.17. 16:56:12

@dzsaszper: amúgy a gondolat csírája már Kuhnnál is megvolt.

inci-finci (törölt) 2010.08.17. 16:56:21

@dzsaszper: bizonyos értelemben ez így is van. jönnek a hozzád hasonló idióták és odaképzelik a közösüléshez az angyali harsonákat :D.

Piszok Alfréd 2010.08.17. 16:56:30

@Kiralylany77: na ez meg az én vesszőparipám, szerintem az tökéletes válasz, mindent elmond és minden benne van, hogy elengedett és azóta sem keres. Mi egyebet lehet ezen kívül mondani? Hogy pontosan mikor szeretett ki belőled? Hogy pontosan miért? Lehet, ő se tudja, lehet nem akar megbántani vele, mit számít?

Kiralylany77 2010.08.17. 16:57:28

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(: igen, ha mondta, miert ne hittem el, szerelmes voltam..te is elhitted volna.

@nicknek: semmit..elni az eletemet tovabb..mostmar nem megyek haza mert nincs kivel..egyelore..aztan majd meglatjuk..

Piszok Alfréd 2010.08.17. 16:58:24

@inci-finci: hogy jön a szerelem a természettudományokhoz? :D

dzsaszper 2010.08.17. 16:58:29

@inci-finci: ezen a -- valljuk be elég gyenge -- poénon még én is nevettem :D

Kiralylany77 2010.08.17. 16:58:52

@Piszok Alfréd: o az uccso pillanatig azt hajtogatta h szeret es nem akarja h elmenjek, es en mondtam neki gey hettel korabban, marpedig ha ez igy megy es nem valtoztat a velemenyen akkor elmegyek, o erre azt mondta ha igy lesz utanamjon..hat nem jott..nem is keresett..

dzsaszper 2010.08.17. 17:00:26

@Piszok Alfréd: a természettudományokat én hoztam a képbe. Mivel azzal a felkiáltással akarta a szerelem értelmezésemet félresöpörni, hogy az hit, és nem tudja, hogy mi minden mögött van hit, amit nem akar félresöpörni.

Kiralylany77 2010.08.17. 17:00:52

ezert furcsa az egesz es szerettem volna tudni hogy o hogyan gondolja meg hogyan elte at az egeszet, szamitott volna..mostmar nem nagyon..de amugyis amikor megirtam ezt a posztot meg friss volt, mostmar mindegy, jol erzem igy magam, nem is viselt meg, csak akkor az elejen meg kerestem a mierteket. De mar annyira nem izgat...Neues leben, fertigaus

dex.ion 2010.08.17. 17:01:18

@Kiralylany77: nincs kivel? ha magyar fickóra vágysz, azt itthon több eséllyel találsz.

inci-finci (törölt) 2010.08.17. 17:01:19

@Piszok Alfréd: " nem lehet igazolni -- személyesen megtapasztalni lehet.
Hogy hit, vagy nem hit, arról nem sok értelmét látom vitatkozni, mert aligha vagy tisztában hogy mi minden hit beleértve egész racionálisnak és természettudományosnak mondott dolgokig..."

dzsaszper hozta fel. de ha olvasol kiderül. a biokémiai háttér miatt pedig közvetlenül jön.

@dzsaszper: fó önirónia :D

Piszok Alfréd 2010.08.17. 17:02:14

@Kiralylany77: ok, minden pálya ördöge sapkát viselő nőhöz (illetve a csinosakhoz) odamegyek, nem a Királylány-e :D

Kiralylany77 2010.08.17. 17:03:58

@Piszok Alfréd: :D..jo mulatast..egyszerubb ha a hotel Wurzenrainert keresed...apropo munka...khrm...

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.17. 17:04:01

@Piszok Alfréd: lehet, csak nem hitte el hogy ez is megtörténhet. most meg már mindegy.

@Kiralylany77: szerintem fontos egy kapcsolatban nem csak az őszinteség, de ugyan úgy a kompromisszum készség is. ne sértődj meg, de elég szeles és makacs vagy. egy win-win helyzetből loose-loose helyzetbe lőtted át magatokat. - kivéve az időbeosztás, de azon kell tudni változtatni.
evvan :S

Madpapa 2010.08.17. 17:04:28

@Father Justice: húúúú, arra a történetre én is emlékszem amit belinkeltél. igaz szerelem volt

dzsaszper 2010.08.17. 17:05:09

@Kiralylany77: az az érzésem, hogy a pillanatnyi békesség kedvéért mondhatta csak hogy utánadmegy... neked nem volt, illetve nincs ilyen érzésed?

Piszok Alfréd 2010.08.17. 17:07:00

@Kiralylany77: akkor nem tudom. Nincs ideje utánad menni :D

Valószínűleg nem érezte rosszul magát veled akkor sem, amikor már nem volt olyan szerelmes, elveszíteni nem akart, de hazamenni sem, próbálkozott.
Lehet, tényleg meglepődött, amikor elköltöztél. Lehet, hogy a büszkesége nem engedi, hogy keressen. Lehet, hogy beletörődött, kész. Ezt inkább te tudhatod, te ismered, de tulajdonképp mindegy, mert úgysem ugyanazt akarjátok.

Netuddki. 2010.08.17. 17:08:36

Bammeg, most jutott eszembe meg kéne kérdezni a zasszonyt, hogy mikor lesz mostanában a házassági évfordulónk. És hányadik?
Csak, hogy ne felejtsem el...

Madpapa 2010.08.17. 17:12:57

@Kiralylany77: Fiatal vagy. Teli energiával. Mi a baj? Több is veszett Mohácsnál.
A srác valószínű nem volt egyenes. Volt egy fiatal kényelmipuncija. Nem játszott tisztalappal, bár szerintem te is csak bizonyos fokú kényszerből voltál vele. Isten háta mögött ugye. Az adott szituációban ezt tudtad maximálisan kihozni, ami viszont nem egyenlő azzal amit igazából szerettél volna.
Fel a fejjel és ne nyalogasd a sebed sokáig!

Piszok Alfréd 2010.08.17. 17:12:58

@Kiralylany77: ok, ha arra járunk, benézünk :) Jó munkát!

Piszok Alfréd 2010.08.17. 17:15:41

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(: én is így sejtem. Ha olyan strucc típus volt, akkor ez a valószínű.

megitális rózsa 2010.08.17. 17:15:48

Teljesen elhidegültünk egymástól

Jujujujj!

Jujujujj!

Jujujujj!

Én leszarom.

Ezt javaslom neked is.

Puszóka,

én

Piszok Alfréd 2010.08.17. 17:16:54

@kovi1970: kérd meg, hogy szóljon aznap reggel :)))

dzsaszper 2010.08.17. 17:19:39

@Piszok Alfréd: hmm... ezt csak most vettem észre.
Szép csöndben kizárjátok (nem követem, hogy te, vagy Zsu0805) azt, hogy a korábbi kapcsolataiból az ember tanulhat és az a javára válhat?
Egy ex mellett töltött idő lehet elvesztegetett, de lehet nagyon értékes is...

dzsaszper 2010.08.17. 17:21:14

@inci-finci: az az érzésem, te azt gondolod, hogy olyan nézeteket vallok, amiket nem vallok...

2010.08.17. 17:26:40

@alfonzina:

Ez majdnem olyan jo, mint az, hogy tamogatna a halalbuntetest, mert akkor az illeto meggondolna, hogy megegyszer ilyen rosszat tegyen...

2010.08.17. 17:27:15

@kovi1970:

Amig a nevere emlekszel...

2010.08.17. 17:28:47

@dzsaszper:

Hozsanna neked, Jasper, o, csovi, csovi !

2010.08.17. 17:30:48

@Piszok Alfréd:

En atvertem a batyadat felpenzzel,
o atverte a mamamat felpenzzel,
kare--kittyom,
edes tyukom,
megis maradt fel penzem.

inci-finci (törölt) 2010.08.17. 17:32:35

@dzsaszper: kifejtheted a nézeteidet. a ködösítés az árnyékbokszhoz ideális

dzsaszper 2010.08.17. 17:33:33

@inci-finci: az önirónia emlegetése még ideálisabb az árnyékbokszhoz...

jka001 2010.08.17. 18:18:21

Sajna én 3év után jövök rá lassan hogy a párom nem akarja még elkötelezni magát vlm. Még járunk de nem tom meddig.

"Can't Stop The Signal..." 2010.08.17. 18:20:41

"legszebb éveim" (rofl) azóta már nem is jó? :D

jka001 2010.08.17. 18:21:19

Ja igen, én az erősebbik nemhez tartozom. (érzelmileg is erősebb vajon?)

Piszok Alfréd 2010.08.17. 18:21:39

@dzsaszper: tudtam, hogy ha nem teszek szmájlit, valaki félre fogja érteni

Gyümölcs 2010.08.17. 18:22:58

@jka001:
te férfikén mondjuk ráérsz, de azért nem sok jót mutat a közös jövőre nézve :)

VOGAben 2010.08.17. 18:25:59

Nem ártott volna az elején tisztázni, hogy a fickó szeretne-e esküvőt a közeli vagy a távoli jövőben. Sumák dolog tőle, ha hallani sem akar róla és beéri az együttéléssel, de ezt nem hajlandó nyíltan vállalni. Amúgy meg ilyen nyitással milyen házasságot lehet várni a későbbiekben? Megmondom, szart. Az sem derült ki, hogy anyagilag hogy állt a faszi. És pont az efféle cécók elmaradása miatt bírom a már elvált nőket, így harmincon túl. Megvolt már a habos babos élmény, penzum letudva stb, és sokan másodjára már hallani sem akarnak az esküvőről. Amúgy meg minek is azt erőltetni?

jka001 2010.08.17. 18:26:04

Sajna nem érek rá mert már volt egy tönkrement házesságom és "anyát" szeretnék a gyermekeimnek!!!!

jka001 2010.08.17. 18:29:19

@Gyümölcs: Mondjuk nem érek rá nagyon. Mert már volt egy tönkrement házasságom, és a gyerekeimnek "anyára" van szükségük!

Gyümölcs 2010.08.17. 18:33:49

@jka001:
mármint már vannak gyerekeid és veled élnek? Úgy valóban más.

Piszok Alfréd 2010.08.17. 18:35:46

@jka001: ajjaj, az nem egyszerű, akkor érthetőbb is a hölgy húzódozása talán. Pedig a gyerkőcöknek tényleg kéne egy anya. Hány van?

jka001 2010.08.17. 18:40:35

@Piszok Alfréd: 3. 18/ 12/ és 8 évesek az utóbbi kislány.

jka001 2010.08.17. 18:43:31

3 18/ 12/ 8. utóbbi kislány

Csirke72 2010.08.17. 18:45:40

Elöször is a csaj nem tudom mit képzelt.

1. Elvárná, hogy valaki hagyja ott a munkahelyét nyugaton 1 fostos magyarországi állásért....

2. 2 év után gyerek??? Házaság??? ès mindezt 24 évesen....

Hát nem csoda ha a pasi lese tojta.

A pasinak megvolt az esze és nem akarta magát még lekötni. Amugy mire akart a nö magyarországon tervezni???? Gyerek, Auto, Ház...és akoor felébredt, hogy a szaros bilibe lóg a keze...

Aki családot tervez az elmenekül magyarországról, hogy megéljen, ebböl is látszik, hogy a pasinak sokkal több agya volt...

Igazi hülye picsa...

Piszok Alfréd 2010.08.17. 18:48:30

@jka001: 3 gyerekkel egyedül szép teljesítmény, elismerésem.

jka001 2010.08.17. 18:52:00

Köszönöm az elismerést.

Megköszönöd az italt,hazamész, kivered 2010.08.17. 19:20:55

Ilyen fiatal férfit házasságba akart kényszeríteni, hát hova tette az eszét ez a lány? Komoly férfiember 40 előtt nem alapít családot.

Commodus 2010.08.17. 19:39:30

@Kiralylany77: :sóhajt Rendben, elfogadom, szépen körbejártuk. A lényeg akkor is az marad, hogy külön utakon jártatok.
Az én véleményem az, hogy a két éved nem elvesztegetett. Sosem az, HA tanulsz a rossz dolgokból. Ez esetben, legközelebb te is kevesebb hibát fogsz elkövetni, okosabban fogod csinálni, és főleg: jobban fogsz párt választani.

Kytia 2010.08.17. 19:40:14

@jka001: Akkor te most lasszózó FILF vagy? Nőben az ilyet utálni szokták itt. Legalábbis, egy nő "apát akar a gyerekeinek", az itt káromkodásnak számít.

Father, hogyhogy nem szóltál még be?:)

Egyébként jka, hány éves a párod?

Piszok Alfréd 2010.08.17. 19:50:42

@Kytia: utálja a fene :D Csak akik utálják, azok hangosabbak. De ők is csak azért utálják, mert félnek tőle.

órarugógerincű (törölt) 2010.08.17. 19:56:09

A pasi max annyiban hibás, hogy hülyeségben tartott, és nem mondta meg, hogy nem akar veled "kutyát, házat, gyereket" blabla.

Ezt az "ellopott az életemből x évet" szöveget meg felejtsük már el könyörgöm, mert unalmas. Felnőtt ember vagy, és ha a pasid nem bilincselt oda a kályhacsőhöz, akkor csakis a te döntésed volt, hogy eddig vele voltál. Ráadásul huszoniksz évesen ez a szöveg még nevetségesen is hangzik.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.17. 20:01:40

@Kiralylany77:

Te már tősgyökeres labanc vagy má' mi? :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.17. 20:02:36

@Kytia:

Azért képzelheted, hogy milyen volt az asszony, ha az apának ítélték meg a gyerekeket, ráadásul mindet :)

Kiralylany77 2010.08.17. 20:06:39

@Piszok Alfréd: igen ezt teljesen jol latod en is ilyesmire gondolok,

igen, lehet hogy az elvesztegetett eveket nem kellett volna odairnom, mert belegondolva sok elonnyel is jart, csak egyet sajnalok, hogy pont abban a faluban voltam ennyi ideig, mert nem szerettem azt a helyet, de ez mar lefutott ugy.

nem tehetek rola, rak a csillagjegyem ami egyet tesz: csalad gyerek kutya..:D...ilyen beallitottsagu vagyok, nekem ezek a celjaim..szerintem ez nem korfuggo, hogy valaki mikor akarja..

a szaros magyarorszag meg az otthonom, oda tartozom, az a hazam, es ott szeretnek meghalni, nem a puccos nyugaton, tokmindegy ha kevesebbet is keresek. de legalabb talakozhatom a barataimmal, elmehetek szorakozni, nyaralni, egyutt vagyok csaladommal karacsonykor illetve a tobbi unnepeken.

Kiralylany77 2010.08.17. 20:07:51

@Kedves Nard: nem, pont ezt mondom hogy nem szerettnek idetartozni mert szeretem magyarorszagot..az eltet mikor lephetem at megint a hatart, lathatom a balatont, stb.. hianyzik, na..

Kytia 2010.08.17. 20:09:19

@Piszok Alfréd: :DDD Persze, mert őket csakis önzetlenül, tisztán lehessen szeretni.:) Persze az, hogy ugyanezeket a nőket ők különösebb kétségek nélkül használnák szexre, az más kérdés.:)))

@Kedves Nard: Lehet, anyuka nem is akarta a gyerekeket. Ilyet is láttam már sokat.:)

Kiralylany77 2010.08.17. 20:10:15

@VOGAben: pont ez az h tisztaztuk az elejen ki mit szeretne a kapcsolattol, 2 evig ezt terveztuk, hogy mi lesz ha majd hazamegyunk. o amugyis olyan allast kapna otthon amilyet csak akarna. nem egy ajanlatot kapott mar. kepzelj el valakit aki a csucsgasztronomiaban dolgozik. o a vilag legjobb szakacsnojenek sous chef-je. csak mar beleepult abba akozegbe, es hiaba mondta nekem, hogy valtoztatni akar, nem vbolt kepes megtenn iezt a lepest.

Kiralylany77 2010.08.17. 20:14:05

ha vkit erdekel, errol van szo, ami a munkajat illeti: buvosszakacs.blog.hu/2009/02/06/filzmoosi_anzix

Kytia 2010.08.17. 20:15:56

@Kiralylany77: Én megértelek. És az elvesztegetett éveket is értem. Az ember csak egyszer hudzonnégy. Utána már huszonöt. És így tovább... És 30 körül már mindenki sajnálni kezd, 35-nél meg már szabályosan félnek tőled. Nyilván túlzok...
A hitegetés pedig igenis aljas játék, pont a legpiacképesebb éveidet stoppolja, hazugsággal ráadásul.
Teljesen jogos a felháborodás, viszont azt érdemes tudni, hogy a legtöbb pasi ilyen, és csak magadban bízhatsz, ha ezt el akarod kerülni. Jó, hogy csak két éved ment rá. Évtizedekig is eltarthat egy ilyen játék.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.17. 20:19:19

@Kytia:

Hát én biztos harcoltam volna a gyerekem/gyerekeimért, ha lenne, vagy lett volna és válás van.

@Kiralylany77:

Akkor miért mondtad, hogy "TI MAGYAROK", feltételezi, hogy te nem vagy az.

Ja, hát ha ilyen jó állása van, akkor nem csoda hogy nem akar hazajönni. Én sem jöttem volna haza a helyében, ide a gányba a csaknem 100%os adók országába. :)

Kiralylany77 2010.08.17. 20:21:14

@Kytia: igen en igy ertettem kb az elvesztegetett eveket, hogy lehet pont ezalatt talaltam volna valakit aki nem csak mondja hanem meg is teszi a lepeseket...csak sokan felreertettek ezt. erert ereztem hogy visszafogott..

Kiralylany77 2010.08.17. 20:28:39

itt nem all sehol h TI magyarok :am ezt imadom a magyarokban, mindent mindenkinel mindig jobban tudnak. de nem is baj, ez emeli fel nemzetunket a legnagyobbak koze.

Kiralylany77 2010.08.17. 20:31:31

@Kedves Nard: tudom hogy szar a helyzet magyarorszagon, de akkor is hianyzik, es mondom neki sima ugy lett volna melot talalnia amilyet akar. Nekem sem tema, mert 2 nyelven felsofokon beszelek, nem egy szakkepesitesem van es tapasztalatom..valahogy csak megoldottuk volna.

Frigyesur (törölt) 2010.08.17. 20:31:39

@Kiralylany77: T/3-at hasznaltal T/1 helyett, de sebaj, tudd ezt is te jobban ;)

Kiralylany77 2010.08.17. 20:35:01

@Frigyesur: pfühh...jo bocsanat az elnezesert..akkor: ezt szeretem bennunk magyarokban....

Father Justice (törölt) 2010.08.17. 20:51:54

@Kytia: Rázzuk gatyába a fogalmakat. Lasszózni általában azok a nők szoktak (gyerekkel), akik így látják tutira bebiztosítva a jó partinak mondható férfit. Ők viszont általában gyermektelenek, és szándékosan játsszák ki a férfi védekezésre irányuló törekvéseit, hogy kész helyzet elé állítsák. Ha már van gyereke a nőnek, de egy közös gyerekkel is kedvében akar járni a pótfaternak, az nem tekinthető színtiszta lasszózásnak. Ott a férfi eleve a meglévő gyerek létezésének tudatában megy bele az ismerkedésbe, bevállalva annak kockázatát, hogy nevelnie kell, ha komolyra fordulnak a dolgok. A lasszózás lényege az, hogy az áldozat nem akarja, hogy megfogják, aztán mégis úgy lesz. Természetesen nemcsak gyerekkel lehet lasszózni, hanem a legkülönbözőbb női praktikáktól kezdve az üzleti ügyekbe való befurakodásig sokmindennel, de a gyerek a legkézenfekvőbb módszer, mert szülni a legbutább nők is tudnak.

Ha egy fiatal, elvált nő pótapuka szerepre IS alkalmas férfit keres a meglévő gyerekeinek, az alapvetően nem elítélendő. De ha ez minden mást felülíró szempont nála a párkeresésnél, és emögé kamuzik be mindenfélét (érzelmeket is) pusztán azért, hogy mielőbb legyen egy épelméjű és lehetőleg stabil anyagi háttérrel rendelkező pótfater a képben, azt már nem nagyon komálják a potenciális célpontok. Gondolom, ez nem annyira meglepő.

A FILF pedig a MILF vicces változata lenne férfiakra vonatkoztatva, csak ez a MILF (eredeti) definíciója miatt nehezen értelmezhető. A MILF ugyanis nem tetszőleges korú csinos anyukát jelent, hanem kifejezetten szexi "idősebb" (~40+) nőt, akár van gyereke, akár nincs. A mozaikszóban csak azért szerepel mother, mert a férfiak egy ilyen korú nőről feltételezik, hogy már van gyereke. A tiszteletlenül füttyögő és anyucit kiabáló suhancok sem tudhatják, van-e gyereke a vonzó hölgynek, aki elsétált előttük. Ez csak egy ilyen kifejezés a mindennapokban.

Egyébként lasszózhat is meg nem is, lehet FILF is meg nem is, semmi esetre sem szólnék be neki emiatt. Durva is lenne, hiszen én a legnagyobb MPG-ket felsorakoztató posztból is a nőt hozom ki bűnbaknak végül. Nem tudom, ez feltűnt-e már?!

Természetesen csak vicceltem végig. Itt a szmájli, nem fémből van. :)

Kytia 2010.08.17. 20:59:51

@Kedves Nard: Helyes. Ismertem olyat, aki x év házasság után szerelmes lett és lelépett az új nővel. Felesége úgy cseszett ki vele, hogy a bíróságon közölte, lemond a gyerekeiről. Bíróság közölte, hogy ok, akkor vagy apunál, vagy intézet. Apu közölte, hogy intézet kizárt, akkor inkább nála. Szerető közölte, hogy olyan nincs, akkor ő lelép. És ez lett a vége ennek a szép szerelmi történetnek:)))

@Kiralylany77: Mindig vagdalkozás lesz, ha ezt a témát férfitársaságban bedobod. Mindegyik pasi fiatal nőt szeretne, és nem hajlandók tudomásul venni az ezzel járó felelősséget. Már amelyik, persze ezt hozzá kell tenni. De nagy általánosságban a pasikat nem izgatja a te életutad miután már nem velük vagy, nem aggódnak azon, hogyan találsz majd párt 35 évesen, ez nem az ő problémájuk. Ezért vannak olyan kapcsolatok, ahol a férfi nős, de azért 15 évig hitegeti a szeretőt. Aki a kapcsolat elején még 25 volt, de azóta... Szóval, a lényeg, hogy neked kell foglalkoznod azzal, hogy ne rabolhassák az éveidet, az ő lelkiismeretükben ne bízz meg. Ezt itt elég jól megoldottad, mert azért két év nem olyan vészes és hamar rájöttél, hogy nem fognak változni a dolgok. Sok nő ennél sokkal lúzerebb.

Piszok Alfréd 2010.08.17. 21:07:35

@Kytia: bazz... mondjuk megérdemelte a pasi, de azért ennek az anyának se lennék a gyereke... Micsoda seggfej szülő mindkettő

Kytia 2010.08.17. 21:08:39

@Father Justice: "Durva is lenne, hiszen én a legnagyobb MPG-ket felsorakoztató posztból is a nőt hozom ki bűnbaknak végül."

Az önismeret félegészség.:DDD

szerintem az a MILF, aki anyagi biztonság reményében akar lasszózni, semmiben sem különbözik attól a FILF-től, aki mondjuk háztartási alkalmazottat keres a gyerekeinek + állandó lyukat önmagának. Szegény kicsi férfiak, meg az ő kis törékeny lelkük...:DDD De Alfrédnak van igaza. Az kiabál, aki fél.:)

Father Justice (törölt) 2010.08.17. 21:11:51

@Kytia: Van ilyen, hogy egy anya szimplán lemond a gyerekeiről? Olyankor nem vizsgálják meg, hogy az anyagi helyzete alapján tudná-e nevelni egyedül a gyerekeket vagy sem? Egyébként az a nő, aki kicsinyes bosszúvágyból képes ilyet tenni, nem is igazi anya, hanem egy sumák lasszózó. Mik vannak!

Piszok Alfréd 2010.08.17. 21:14:29

@Father Justice: ha lemond, nem vizsgálnak semmit. Nem kötelezik egyik szülőt sem, hogy egyedül felnevelje a gyerekeket.

Father Justice (törölt) 2010.08.17. 21:18:09

@Piszok Alfréd: @Kytia: Miért érdemelte meg a pasi? Ő egyszerűen csak beleszeretett egy másik nőbe, hiába is küzdött minden erejével az érzései ellen. Kénytelen volt belátni, hogy az igazi érzelmeket nem lehet egy laza mozdulattal szőnyeg alá seperni, ezért a legkorrekt megoldást választotta és lelépett. A nőről viszont minden rosszat el tudnék mondani látatlanban is.

:)

Kytia 2010.08.17. 21:24:30

@Piszok Alfréd: @Father Justice: Hát, bezony. A gyermeküknek apát lasszózó nők után most lehet utálni a gyermekükről lemondó nőket.:P
De mindenesetre van ilyen, és ha te lemondasz a gyerekeidről, nem a bíróság fogja eldönteni a bérpapírod alapján, hogy fel kell-e nevelned őket, akkor sem, ha nő vagy.:)))
Father, azt senki nem mondta, hogy kicsinyes bosszúvágyból mondott le róluk. Sokkal több variáció elképzelhető, szerintem csak új életet akart kezdeni és nem akart a lasszózó anyukák közé sorolódni. Vagy nem kötődött eléggé a gyerekekhez, esetleg a hűtlen férj miatt gyűlölte meg az egész családot.
Ijesztő, mi? Ha véletlen becsúszik a gyerek, nem sózhatod esetleges válás esetén anyu nyakába a kölköt, pedig azért az megnyugtató lenne.:)))

Egy másik történetben, ami ismerőseim között esett, a nő lépett le új fickóval és harcoltak apával a lányokért. Apa megfenyegette anyát, hogy a bíróságon elmondja új fickó börtönös múltját. Ettől még simán anyunak ítélték volna a gyerekeket (nem volt olyan komoly az a börtönös múlt), de anyu nem akarta, hogy újpasi "kellemetlenül érezze magát emiatt", így inkább apura hagyta a dolgot.

Piszok Alfréd 2010.08.17. 21:24:31

@Father Justice: mert simán otthagyta volna a gyerekeit, ha az anya nem trükköz. Amúgy persze, van ilyen, jött valaki, meg minden, ezért nem hibáztatom. De egyrészt rohadtul nem fair úgy kilépni a kapcsolatból, hogy bocs, nekem most jó, te meg akkor duplán szopj, másrészt ennél egy fokkal még nagyobb szemétség a gyerekkel szemben.

deflorator 2010.08.17. 21:25:16

@Kytia: Idős korában az a nő bizonyára számíthat majd a gyerekei támogatására. :)

Kytia 2010.08.17. 21:26:33

@Father Justice: "A nőről viszont minden rosszat el tudnék mondani látatlanban is."

Ebben sosem kételkedtünk volna.:DD

Kytia 2010.08.17. 21:29:49

@deflorator: A vicces az, hogy számíthat. De ez így van apák esetén is. Lelép a friss husival, otthagyja anyut szívni, aztán mégis a 10 éve nem látott lánya ápolja a kemo után.

deflorator 2010.08.17. 21:30:57

@Kytia: Amúgy a férfi volt a hülye. Harcolnia kellett volna a gyerekekért és akkor a HP biztosan ragaszkodott volna hozzájuk, csak hogy jól kib*sszon vele...

Piszok Alfréd 2010.08.17. 21:32:39

@Kytia: az első esetre te mondtad, hogy "úgy cseszett ki apuval", ebből gondoltam, hogy kicsinyes bosszúállás. A többi okot megértem, de nekem még így is furcsa.
A második eset korrektebb (az sem egyszerű, de egy ilyen sosem az).

Sajnos pont most van olyan ismerősöm, ahol hasonló harc folyik, hát rossz nézni, mi megy ott. Anyu lépett le, vitte a gyereket, és ő tulajdonképp higgadtan is viselkedik (persze, szinte tuti győztes a bíróságon), az apa viszont elképesztő, olyan módszerekkel harcol, hogy a gyereknek is rossz, savazza a nőt ahol csak lehet (még az óvodában is!), borzasztó.

Egyetlen helyzetben gondolom helyesnek a lemondást, ha megállapodnak a szülők, valami korrekt láthatásos megoldással. Ez lenne a helyes, csak persze ilyenkor már ellenségek, nem partnerek.

Kytia 2010.08.17. 21:35:13

@deflorator: Már hogy harcolt volna, mikor az új punci (24) bulizni akart és nem gereket pesztrálni?:)) Mellesleg hapsi sem azért lépett le a családtól, mert a gyereknevelés volt a kedvenc hobbija.
Egyébként új nőci is megér egy misét. Sorban ez a pasi volt a negyedik, akit elszeretett a családjától. Jó érzéke volt hozzá, hogy megtalálja az életunt klimaxosokat.:)

Father Justice (törölt) 2010.08.17. 21:36:58

@Kytia: Szerintem egy jó anyának alapértelmezés szerint fontosabbak a gyerekei, mintsem hogy egy nagyobb eséllyel összehozható "új élet" miatt lemondjon róluk. Kötődés, ami addig tart, míg az apjuk eteti őket? Milyen anya az ilyen? Az meg micsoda dolog, hogy a hűtlen férj miatt meggyűlöli a gyerekeket is? Talán azok szerezték be neki az új nőt, vagy mi? Remélem, csak viccelődtél, különben megböklek a fészbúkon! :)

deflorator 2010.08.17. 21:37:57

@Piszok Alfréd: Miért hagyta, hogy vigye a gyerekeket? Addig, amíg a bíróság másképp nem dönt, akár nála is lehetnek, nem igaz? Szóval a gyerekek értelemszerűen az erősebbnél kellene, hogy legyenek...

deflorator 2010.08.17. 21:39:18

@Kytia: Látod-látod? Te sem érted, tehát az említett picsa sem értette volna ezt a remekbe szabott másod szándékú támadást. Azért kellett volna a gyerekért harcolni, hogy anyuci - a kibaszás kedvéért - szintén harcoljon értük. A bíróságon meg nagyvonalúan legyintett volna - vigyed...

deflorator 2010.08.17. 21:42:13

@Kytia: Mondjuk ez igaz. Én is biztosan tudom, hogy a jelenlegit le fogom cserélni pár éven belül. Mondjuk nem vagyok házas sem, csak hitegetek. Ha belegondolok, rólam itt esszét, vagy folytatásos regényt lehetne írni, és minden részben én lennék a genya.

Piszok Alfréd 2010.08.17. 21:44:18

@deflorator: nem volt otthon, a csaj váratlanul összecsomagolt és elment. Nem tudom pontosan a jogi hátterét, de azért nem lehet össze-vissza lopkodni meg cibálni a gyereket ilyenkor.
Amúgy talán jobb helye is van a srácnak az anyánál.

Piszok Alfréd 2010.08.17. 21:45:55

@deflorator: én értettem, de kockázatos megoldás. Meg gondolom, nem sejtette előre anyu lépését. Ha sejti, akkor persze jó taktika, mert rosszabbul ugye nem járhat...

Piszok Alfréd 2010.08.17. 21:47:40

@Kytia: ez hobbi nála? Vagy a pénzre utazik? Mert azt azért nehéz elképzelni, hogy ez zsinórban a 4. igaz szerelem...

Kytia 2010.08.17. 21:48:42

@Father Justice: Milyen anya? Az is csak ember, mint a pasi, aki lelépett. Nem látok sok különbséget. Az anyák is (voltak) emberek.:)
Nem is vagy fészbukon.:)

Kytia 2010.08.17. 21:52:03

@Piszok Alfréd: Hobbi. Gázos gyerekkora volt.

Piszok Alfréd 2010.08.17. 21:53:45

@Kytia: "Gázos gyerekkora volt"
Akkor rendben van (ólszaft)

Father Justice (törölt) 2010.08.17. 21:56:02

@Piszok Alfréd: Tulajdonképpen pont ezért nem volt benne kockázat. Bepróbálkozik a harccal, és ha anyu kapásból rávágja, hogy vigyed csak a kölyköket, lemondhat róluk ugyanúgy. De éppen emiatt nem volt benne kockázat a nő számára sem, hiszen ha neki ítéli őket a bíróság, akkor ő is lemondhat róluk később, nem? Viszont ha csak a válás kimondásakor lehetséges az indoklás nélküli nevelőintézetbe passzolás, akkor bátran blöffölhetett volna a fickó egy jóízűt.

Father Justice (törölt) 2010.08.17. 22:03:29

@Kytia: De látod, nem azt mondod, hogy elhappolta vagy elcsábította a családjától ezeket a férfiakat, hanem ELSZERETTE őket! Nagy különbség! Az igaz szerelem szavára hallgatva cselekedett, és az nem ismer határokat. Nyilván sokat vívódott minden alkalommal, hogy a döntésével épp szétzúz egy családot, de a mély érzelmekkel felesleges hadakozni. Várjunk csak, most egy nőt mentegetek?! Akkor storno az egész.. micsoda egy rüfi! :)

Piszok Alfréd 2010.08.17. 22:04:57

@Father Justice: ez világos, de ha eszébe se jutott, hogy ezen agyalni kell (hogy anyu lemondhat a gyerekekről) akkor nem taktikázik, már csak a maca miatt sem.

Kytia 2010.08.17. 22:05:02

@Piszok Alfréd: Vagyok. Persze, hogy nincs renben. Nem felmentésnek szántam.

Mikrobi 2010.08.17. 22:40:57

Kiralylany: az a 77 a nevedben nem a születési dátumod?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.17. 22:43:15

@Mikrobi:

Gondolom ja, csak a postban szereplő történet játszódott korábban, akkor 24 volt.

Kiralylany77 2010.08.17. 23:23:08

@Mikrobi: nemm..ezt meg regen regeltem, a 77 a szerencseszamom...:D

dzsaszper 2010.08.18. 09:08:29

@inci-finci: először is árnyékra vetődsz, aztán elkezdesz árnyékbokszolni, majd utána minél gyorsabban igyekszel rámfogni a dolgot.
Ügyes csel, de nem dőlök be neki.

Amúgy a klasszikus idézetre (fejből) is kiskátét kiáltasz?
"Kinek virág kell, nem hord rózsaberket,
A látni vágyó napba nem tekint.
Kéjt veszt, ki sok kéjt szórakozva kerget
Csak a szerénynek nem hoz vágya kínt."

dzsaszper 2010.08.18. 09:14:37

@Father Justice: na igen, ez mind bizonyára igaz szerelem volt egytől egyig...

dzsaszper 2010.08.18. 09:25:01

@Kytia: Továbbítsd gratulációmat a szüleinek a gyermeknevelésükhöz.
Továbbítsd gratulációmat neki is, mert a gázos gyerekkort ilyen jól kevesen tudják terjeszteni a szerelmük ja bocs szerelmeik gyermekeire.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.18. 10:17:50

@Mikrobi: tipikus női csel, azt mondja hogy 24 közben meg 33 ;)

VOGAben 2010.08.18. 10:27:57

@Kiralylany77:
Ausztriában csúcsgasztronómia? A selejt németeknek? Kóstoltam én sváb kaját, de rohadt nagy ordítozás lett a vége. Egy szakács akkor is szakács marad akárhogyan is gúnyolják vagy fényezik. Szakmunkás, ami nem szégyen, ha jól alakít, én is voltam inas. Harminchat évesen egy ilyen figura nem idétlenkedik házassággal egyebekkel. Manapság meg a házasságok zöme öt éven belül gallya megy. Ezért sem értem, ha nincs anyagi érdek, mi a túróért kell erőltetni. Nekem ez a hagyományom. Tudom, hogy bunkóság,de nem is forgathatnak ki a vagyonomból, és lesz mit örökölnie a gyerekemnek.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.18. 15:30:43

@VOGAben: mindenhol van jó étel, és kevésbé a szájízünk szerinti. utoljára szlovákiában ettem nagyon rosszat, 10 km-el alrébb egy másik étteremben meg a nyálam is csorgott.
globalizált világban élünk, így alakítják a valamire adó cégek a szolgáltatásukat.

egy másik aspektus - mivel korábban volt szerencsém mellék keresetként a vendéglátásba is belekóstolni, nem egy család barát biznisz. régebben meg nagy hagyományai voltak a magyarföldre látogató osztrák, német csoportok nem csak étellel való "vendéglátásának". konkrétan a pincérek, szakácsok, egyéb szabad f.sz miatt jöttek át, buszokkal.
nem nagyon tudom elképzelni, hogy a srácnak nem volt a háttérben pótp.nci....

sas70 2010.08.19. 10:53:32

"Csak ebben az a szomorú, hogy én hittem azt, hogy mi együtt fogjuk leélni az életünket, és most csalódott vagyok, mert az egész hazugságnak tűnik. Ez még a szép emlékeket is képes megmérgezni. Amellett úgy érzem, két évet ellopott az életemből, ott tartott az isten háta mögött, mindezt a legszebb éveim kellős közepén tette. Meggátolta azt, hogy éljem az életemet, csak azért, hogy neki legyen valaki kéznél. Most így érzem, nem tudom, hogy valaha is képes leszek-e ezért megbocsátani neki, az elvesztegetett éveimért… :( Köszi, hogy elolvastátok, mindenki vonja le belőle a tanulságot."

Te hitted, nem ő mondta, óriási különbség!
Miért hagytad, hogy meggátolja, hogy úgy éld az életed, ahogy neked tetszik? A te életed, a te döntésed!
Ültél te is a híg fosban, mert kényelmes volt, pedig tudtad, hogy miben vagy. Persze mindig más a hibás, mert így könyebb.
Egy dolog becsülendő, hogy nem 10 évig ültél benne, hanem végre képes voltál váltani! Jobb későn, mint soha!

niobeniobe 2010.08.24. 12:27:02

a kapcsolatodat a kozottetek levo kialtoan nagy korkulonbseg tette tonkre elsosorban
keress korodbeli ismeretseget
süti beállítások módosítása