Ha egy nő csak szórakozik egy pasival, azt büntetni kéne

2011. augusztus 29. 07:27 - Panni CsP

„Egyre hevesebben csókolóztunk és egyszer már majdnem tovább is mentünk… talán kétszer is… de nem hagyta magát. Kibontakozott és … hát, témát váltottunk” – amikor minden feltétel ideális, minden jelzőlámpa zöld, még akkor is érhetnek meglepetések. Mai Levélírónk akkorát koppant a bíztató jelek ellenére, hogy majdnem lecsapott egy csapodár nőt.

 

Nem tudom, hogyan írjam meg úgy, hogy ne tűnjön férfinyafogásnak... Pár hónappal ezelőtt egy lánnyal próbálkoztunk egymással. Azért használom ezt a szót, mert arra, amit csináltunk, nincs ésszerűbb kifejezés. Ugyanis minden jel arra mutatott, hogy most aztán gőzerővel járni fogunk. Ezt a lányt egy volt kollégám mutatta be egy bulin és azóta leveleztünk, mióta ő szakított a pasijával. Nagyon szomorú volt. Írta, hogy egyedül van, én pedig gálánsan felhívtam magamhoz beszélgetni.

A találkozásokból rendszer lett: egyre sűrűbben jött fel, mígnem már minden második nap. Egyszer átöleltem, viszonozta. Csókolóztunk. Azt mondta, szeret és nagyon sokat jelentek neki, mert senki másnak nem tudná elmondani ezeket a dolgokat. Az hittem, betöltöm azt az űrt, amit az expasija hagyott benne. A lány elmondta, hogy milyen jó nélküle, az expasija mekkora egy szemét volt stb. Ettől még több bátorítást reméltem. Egyre hevesebben csókolóztunk és egyszer már majdnem tovább is mentünk… talán kétszer is… de nem hagyta magát. Kibontakozott és … hát, témát váltottunk. Nem értettem. Nem kettő barátnőm volt már eddig, de ilyen jelenséggel még nem találkoztam. Egyik nap, amikor vártam, hogy feljöjjön hozzám a szokásos randira, felhív, hogy bocs, kibékült az exével és vissza fog menni hozzá - nem így, elég hosszan fejtette ki, de ez a rövid lényege. Felhúzott a csaj: levelek, szép ígéretek, csókok, bújások, aztán lecsapta az egészet a francba. Az ilyen játékokat büntetni kellene. Írtam neki egy szép e-mailt – hát, csak nem fogom hagyni magam - de nem idézhetek most belőle, mert a bloggazda csak a kötőszavakat hagyná benne : D Sose ütöttem meg nőt, de akkor éreztem, hogy jön fel bennem valami.

 
567 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr883187028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Boris the Bullet dodger 2011.08.29. 19:26:31

@Virgo1975:
Akkor ő egy nagy vadász volt :D
De gondolom nem csak egy éjszakára szólt :)

Joe69 2011.08.29. 19:29:39

Először is őszinte gratula a posztolónak, hogy ezt le merte írni, igenis bátorságra vall. Annak fényében, hogy itt felettem a rakás túlkompenzáló, saját frusztrációit kiokádó ember mind2 nemből baszogatja. Aki ugyanis azt mindja, hogy ez egy "kóros" sztori, hogy ővele aztán ilyesmi nem történt, ő aztán ilyesmit soha sem csinált, az akkorát hazudik, mint ide Lacháza (nem onnan írok). És az is hazudik, aki azt mondja, hogy egy ilyen át-és kibaszás után (vagy akár hintáztatásnak is nevezhetjük) nem támadnak gyilkos indulatok egy akár egészségesen gondolkodó emberben. Hiszen a saját emberi méltóságunk vélt vagy valós megsértése a legfájdalmasabb a világon. A kapcsolati csalódások jelentős részében nem a másik ember elvesztése fáj igazán, hanem hogy ezt meg merte velünk tenni. Aki ezt tagadja, az hazudik.

A sztori egyébként a világ legnagyobb közhelye. Minden nőnek kellenek lelki szemétládák. Normális esetben ezt barátnőnek hívják, a nők ezt egymás között oldják meg, és a tradícionális kulturákban nincs is turbólelkizés férfi és nő között. Ott a nő a férfi számára női szerepet játszik: kurva, fasztarisznya, feleség, anya , háztartásvezető, a fejlett kulturákban pedig az előbbieken kívül korrekt (!), egyenrangú munkatárs, aki betartja a szabályokat.

A nőknek azonban valamiért izgalmasabb az olyan barátnő, aki úgy néz ki, mint egy pasi. Már írtam, hogy 2 meleg ismerősömet hogy adják kézről-kézre pofáraesett lelkisérült szingliismerőseim. Merthogy azok olyan "férfiakat" játszanak, akik "tisztelik" őket, nem úgy, mint a többi bunkó, aki még dugni is akar.

És ha nincs, vagy nem érdekesek a barátnők, és meleg pasi sincs a közelben, mindig akad a posztíróhoz hasonló hülye balek pasi. Az átlag pasifelhőkben keringő fószerekhez képest annyival rosszabb, hogy ez a balfasz még komolyan is veszi a csaj közeledését.

Még egyszer mondom, szimplán hazudik az a pasikolléga, aki azt állítja, hogy legalább fiatalabb korában nem ejtették így fejre. Aki nem ment bele önkéntelenül abba, hogy testi kezdeményezés helyett hagyja "szétpofázni" a randikat, és újabbakat kér, hogy majd a következő más lesz..lószart. És a végén , amikor már totál feleslegesen a témára térne, álszent szemforgatást és kioktatást kap. Egy pasinál az érettség jele az, hogy ezeket még a csírájában el tudja fojtani, és a lényegre térni.

Nekem is sokáig tartott, pedig egyszerű: én azt szoktam ilyenkor mondani nemes egyszerűséggel, hogy kurvára leszarom a volt-jelenlegi pasiddal folyó ügyeidet, rinyálj a barátnődnek, azér' van, nem rám tartozik, nem érdekel. Legalább zavarba jön a hülyepicsája ilyenkor, zavarosban pedig, ugyebár, akár halászni is lehet:))

És gratulálok Kytiának, most ő verte ki nálam a biztosítékot: " Aki meg úgy csinál, mintha érdekelné a kicsiszívem fájdalma, de közben csak az esélyeit latolgatja, az ugyanúgy átver engem, mint én őt, ha utána nem lesz szex." Na, ezt az egetverő cinizmust kell időben leszerelnünk..

tuono 2011.08.29. 19:41:43

Akkor pár nő után most újabb tapasztalatot szereztél. SOHA nem leszünk szakítás után vergődő lány lelki szemetesládája!

Boris the Bullet dodger 2011.08.29. 19:44:00

@Joe69:
Azt írod, a poszter balek, balfasz. Éppen ez sem utal megértésre.
Kytia pedig nem téved nagyot, a srác meg akarta dugni a csajt, ott van a posztban. Ahogy a dugás hiányát

Boris the Bullet dodger 2011.08.29. 19:46:13

@Boris the Bullet dodger:
...is felemlegeti. Remélem kétszer is megjelenik.

Joe69 2011.08.29. 19:49:11

@Boris the Bullet dodger:
Nagyon is megértem. Másrészt, miért gáz, ha egy pasi dugásra gondol egy csajjal, aki összebújuk és csókolózik is vele ? Van ebben valami beteges szerinted ?

Virgo1975 2011.08.29. 19:52:30

@Boris the Bullet dodger: többre, de ezt nem részletezem, bonyolult is a dolog amúgy is.

Virgo1975 2011.08.29. 19:55:54

@Joe69: röhögni fogsz: nekem van közeli férfibarátom, akivel meg szoktam beszélni a pasigondjaimat. és nem akarok tőle semmit, ő is tudja, van neki barátnője. ok, régen akart valamit, de azt hamar lerendeztük. és nem, nem "hintáztattam", ő próbálkozott, én meg nem haraptam rá. ebből jó barátok lettünk.

Boris the Bullet dodger 2011.08.29. 19:57:30

@Joe69:
Normális esetben nincs. Csak itt lepattanó dugásra számított emberünk, ez szerintem szánalmas.

Boris the Bullet dodger 2011.08.29. 19:58:42

@Virgo1975:
Ugye-ugye :) Én pedig nem firtatom.

Joe69 2011.08.29. 19:58:46

@Virgo1975:
A posztolónak viszont nem volt nője. Nagy különbség. Kecskére nem bízunk káposztát, csak ha tudjuk, hogy jól van lakva.

Joe69 2011.08.29. 20:00:04

@Boris the Bullet dodger:
Hagyjuk már ezt a lepattanózást. A csaj viselkedése volt megtévesztő.

Boris the Bullet dodger 2011.08.29. 20:06:21

@Joe69:
És a posztoló fene nagy megértése, ugye. :)

Almandin 2011.08.29. 20:15:34

@Virgo1975: Nekem is vannak férfi barátaim. Sőt, van olyan exem is, akivel végül jó barátok lettünk. Szerintem egy jó párkapcsolat egyben barátság. A házasságok közül is vannak olyanok, amelyek egyben nagyon mély barátságok is, és ezek többnyire a legtartósabbak. Engem pl. nem zavar, ha egy pasi lelki szemetesládának "használ", mert szeretem, ha egy férfi is meri vállalni az érzelmeit. Viszont mellette legyen határozottság is benne, mert a gyenge lelkületű férfi se vonzó. Mielőtt páran még jönnének azzal, hogy ilyen férfi nem létezik, én már találkoztam néhánnyal. Bár kétségtelenül ritkábbak, mint a valamelyik végletbe tartozók (durva macsó vagy anyámasszony katonája).

Virgo1975 2011.08.29. 20:32:29

@Joe69: akkor is jó barátok vagyunk, amikor nincs nője...független ettől. és mikor nincs, akkor épp akarna is (régen is akart, mint mondtam, de sose kapott meg), de ő is tudja, hogy nem lesz köztünk semmi. tökmindegy, hogy van-e nője, vagy nincs. @Almandin: persze, hogy van gyenge lelkületű, volt ilyen exem.

gfjfhj467676768 2011.08.29. 21:03:53

@Virgo1975: "és mikor nincs, akkor épp akarna is (régen is akart, mint mondtam, de sose kapott meg), de ő is tudja, hogy nem lesz köztünk semmi"

Utolsó genny szar alak vagy. A vonzódásával tartod ott, azzal szedted össze "barátnak" és újra meg újra bepróbálkozik. Élvezed a hatalmi helyzetet, az irányítást és ezt barátságnak nevezed. Szutyok. Még hogy nem hintáztattad.

Almandin 2011.08.29. 21:08:53

@gfjfhj467676768: Az elején volt csak egy próbálkozás, utána barátok lettek. A pasi azóta valószínűleg más nőhöz vonzódik. Van ilyen, ez nem szemétség.

dr. gernika 2011.08.29. 21:10:30

@michaela77: Hát, kábé olyan keménységű lett. :D
Amúgy nem kaptam U1 mogyorókrémet, amivel tölteni akartam a palit, szóval jobb híján császármorzsa lesz. Az viszont ipari mennyiségben. :)

@Virgo1975: Nagyszüleimnél asszem ők ketten döntötték el, bár nem mentem bele ilyen mélyen a családi legendáriumba. Azt tudom, hogy lett volna egy "jóravaló" udvarló is, aki persze nem kellett, bezzeg a késes. :) Ezt a szép hagyományt anyám is tovább vitte, én meg próbálom helyrehozni.

@gfjfhj467676768: Egyszer hallgattak végig, kivéve azt, akiről később meséltem hosszan (nemtom már ezt melyikre reagáltad), aki szintén egy hintáztatásból mászott ki. Vele pár hónapig szoros barátságban voltunk, azt összeveszés, később újra egymásratalálás, laza haverság.
Semmi dolgom nem volt drága szentem, dumálni akartam, ők meg közben gyönyörködhettek bennem. :P

michaela77 2011.08.29. 21:15:26

@gernika: igazán köszi, hogy említed a császármorzsát. Eddig csak a palacsintát kívántam:)

gfjfhj467676768 2011.08.29. 21:17:31

@Almandin: tudsz olvasni? Olvass vissza, nem ezt írta. Még most is akarja a faszi ha szingli.

@gernika:
Nem így adtad el ő :D
Akkor legalább nem hülyékkel vetted magad körül, nem dőltek be :P

Moan 2011.08.29. 21:23:25

Ehh..erről lemaradtam. :) Négyszázhetvenizé hozzászólást meg tuti nem olvasok el.
A posztoló meg láma. Most miért ne csinálhatna ilyet egy csaj? Mert kötelező lefeküdni mindig? Ez le van írva valahová?

dr. gernika 2011.08.29. 21:27:51

@gfjfhj467676768: Hanem? Csak azt mondtam, hogy vígasztaltattam magam, meglehettek volna. Nem azt, hogy sorozatosan ültek az ágyam szélén. Olvass vissza mindent.

gfjfhj467676768 2011.08.29. 21:30:19

@gernika: egy nőnek akármennyi faszi meglehet, csak szétrakja a lábát ha nem ocsmány :)

@Moan:
te szar, már megint itt vered magad? Ok nélkül ne csókolózzon meg menjen csomószor lakásra a szuka. Igen, az a minimum hogy lefekszik. De az a faszi hülye aki ezt hagyja.

Father Justice (törölt) 2011.08.29. 21:35:37

@Joe69: Teljes mértékben igazad van. Azt se felejtsük el, hogy a csók, ölelés, tapi kombónál már mindkét fél tökéletesen tisztában van azzal, hogy a megcélzott szint bőven túlvan a barátságon. (Hacsak nem olyan értelmi fogyatékosokról beszélgetünk, akik még ezt az alapművet sem ismerik: www.youtube.com/watch?v=Uvfiaz1fwvo )

Ennek megfelelően a következő a nagy helyzet: a nő a legjóhiszeműbb feltételezések szerint is pontosan tudja, hogy a férfi dugni akar, vagy legalábbis dugni IS akar. Azt, hogy kizárólag azt akar, vagy egy komoly kapcsolat nyitányának tekintené a vadszexet, nem tudhatja, csak feltételezheti. Vagyis ha végül emiatt nem ment volna bele a folytatásba, akkor is csak egy - az ő szemszögéből nézve - szemétség (lepattanó gyors levarrása) FELTÉTELEZÉSÉRE alapozta volna a saját szemétségét. Magyarul még akkor is ő lenne az inkorrektebb szereplője a sztorinak.

De nem. Ő az első perctől tudta, hogy sem dugás, sem párkapcsolat nem lesz ebből soha, mégis szívatta a srácot mindvégig. Vagy van valaki, aki szerint azt is gondolhatta, a fickó csupán az élet nagy dolgairól akar vele társalogni kicsit két smárolás között?

Mindenesetre ha tényleg csak az erőtlenül vergődő préda egyszeri meglövése volt a szerző célja, sajnálja a fene. De a poszt alapján én inkább úgy sejtem, kapcsolatot akart, ha már a volt barátnőit is összehasonlítási célzattal emlegeti. Kiváló tanulság ez arra nézve, hogy bármi is a szándékod, ugyanúgy megszívathatnak, mintha a nő szemszögéből nézve a lehető legrosszabb variációról lenne szó. (Csupán sunázni akarja a nemhejjespasee, aztán se további lelkisegély, se lehúzás.)

Az ultimate tanulság: ne legyél lelki szemetes soha, semmilyen körülmények között. Úgy a legegyszerűbb, és még ölni sem kell a végén.

penelope garcia 2011.08.29. 21:41:06

Ismét egy pasi, azt gondolja, hogy neki megígérték a szexet. Hát nem. A csaj elment, ameddig úgy érezte, hogy akkor és ott el akar menni. Ha nincsen kedve kedve továbbmenni, az nem bűn, az nem ütnivaló, hanem JOG.

dr. gernika 2011.08.29. 21:44:39

@michaela77: Szívesen. Legközelebb ha említem, figyelmeztess, hogy ha másfélszeres adagot csinálok, ne 2 hanem 3 körben süssem ki. Majdnem kifogott rajtam. :D

el333t 2011.08.29. 21:45:11

@Virgo1975: Életemben először láttam, és sírt (persze nem előttem), hogy nincs szex. Aztán mikor életemben negyedszerre láttam, akkor volt.

[c] 2011.08.29. 21:45:23

Kedves Poszt-toló,

"Sose ütöttem meg nőt, de akkor éreztem, hogy jön fel bennem valami."

Nos, ha ez így van, akkor elég alacsonyan van az ingerküszöböd. Valami hétpróbás gazemberségre számítottam, erre csak némi huzavona ez itt. Na jó, nem akarlak megbántani, biztos rosszulesett, de szerintem a lány nem szándékosan szúrt ki veled, csak nem volt még túl az exén, megpróbálta, de nem ment.
Friss szakítással a háta mögött persze nem kellene nagyon ismerkedni, épp a fentiek miatt.

[c] 2011.08.29. 21:47:41

@gfjfhj467676768: "De az a faszi hülye aki ezt hagyja."

Mert a nem hülye mit csinál? Erőszakoskodik?
Sosem értettem az ilyen "ez a minimum" dumákat. Akkor már egyszerűbb rendelni egy prostit, az nem rinyál, nincsenek igényei, nem visszakozik, hanem megadja, ami "a minimum".
De ha az ember nem fizetett szexet akar, akkor benne van a pakliban, hogy a másik ember nem úgy viselkedik, ahogy azt ő elvárta.

gfjfhj467676768 2011.08.29. 21:52:59

@tea fan: Nagyon egyszerű, elmagyarázom sötétke :D

Két alkalom maximum amíg szövegel, a második alkalom végén sincs semmi bolond aki még szóba áll a nővel. Nem kell erőszakoskodni, ez csak a te primitív agyad beteges ötlete.

gfjfhj467676768 2011.08.29. 21:53:39

@tea fan: az olyan nő aki megpróbálja az kiveri :)

gfjfhj467676768 2011.08.29. 21:55:02

@penelope garcia: jog, de ütnivaló büdös kurva aki csak hülyít bárkit. Jogod van köcsög kövér negyvenes kielégítetlen picsának lenned neked is de ez nem érdem :D

[c] 2011.08.29. 21:55:10

@gfjfhj467676768: Igazán kulturált hangnemben íródott válasz, köszönöm, hogy fény gyújtottál a zagyamban.
(Ha nem személyeskedtél volna, akkor egyszerűen azt mondanám, hogy oké, értem, és tulajdonképpen egyet is értek.)

gfjfhj467676768 2011.08.29. 21:56:54

@tea fan: akkor a sallangokat leszámítva rendben is vagyunk :D. A többi járt, mert erőszakoskodnál!

Almandin 2011.08.29. 21:57:02

@Father Justice: Te is abban a tévképzetben élsz, hogy a legtöbb nő a megismerkedés első percében eldönti, hogy legyen-e szex a férfival, vagy sem. Ez megint a férfigondolkodás kivetítése. A legtöbb férfi ugyanis az első percben eldöntheti, hogy meg akar-e farkalni egy nőt, vagy sem. (A szerelem itt még nem kerül képbe). Ha egy nő randizgat, esetleg csókolózik egy férfival, azt többnyire azért teszi, hogy kitapasztalja, hogy mennyire esnek jól az adott férfival ezek a dolgok, és ez alapján dönti el, hogy érdemes-e tovább menni. Kivétel persze a gyorsan fellobbanó szerelem a nő részéről, de itt a nő nagyon megjárhatja, ha hamar odaadja magát. Sok férfi ugyanis a nő részéről tapasztalható szerelmet azért tartja jó jelnek, mert arra utal, hogy a nő biztosan és gyakran rövid úton az övé lesz. Gyakran csak kihasználják a férfiak a beléjük szerető nőket (természetesen sok nem ilyen férfi is van). Ha valaki magányos, időnként szüksége lehet ölelésre, csókra (akár férfi, akár nő). Szerintem addig, amíg el nem köteleződtek egymás mellett, addig bárki bármilyen fázisban leállhat (a férfi is), nem tisztességtelen szerintem ilyenkor kiszállni. Természetes, hogy ha már szexuális vágy is keveredett a dologba, ez fájdalmas lehet, de inkább arra érdemes koncentrálni, hogy az ölelések, csókok is jól estek, nem pedig negatívan és gyűlölködve megközelíteni az egész kérdést. Nekem is volt olyan kapcsolatom, ami nem jutott el az ágyig, de csókolózásig igen, és a férfi nem akarta folytatni. Mai napig sem tudok haragudni rá, kellemes emlék maradt. Persze, felfoghatja az ilyen szituációt szívatásnak is valaki, de az esetek többségében a másik sem akarja direkt szívatni az embert, hanem így alakul és kész. Mindenkinek joga van kilépni egy kapcsolatból, amíg nem történik elköteleződés. Sőt, indokolt esetben utána is (lásd válóperek).

Almandin 2011.08.29. 22:01:47

@penelope garcia: Teljesen egyetértek. Sajnos arra megy a férfiak többségének gondolkodása, hogy ha már egy randira elmegy valaki velük, vagy csak kívánatosan rájuk néz, akkor már kutya kötelessége lefeküdni velük, mert ha nem, akkor a nő egy szemét qrva, aki gyötri őket. Lassan már azt várnák el, hogy egyetlen pillanat alatt döntse el egy nő, hogy akar-e kapcsolatot. Nem is tudom, hogy ezen nevessek-e, vagy sírjak (inkább az utóbbi, mert így egyre nehezebb normálisan párt választani).

gfjfhj467676768 2011.08.29. 22:02:22

@Almandin: följár lakásra ismerkedni, smárolni rendszeresen.. hát ez már önmagában nagy bizalomra és vonzódásra utal. Közben a régi pasi miatt nem megy tovább. Köcsög.

gfjfhj467676768 2011.08.29. 22:03:03

@Almandin: első randin mondhat nemet, nincs harag :)

Father Justice (törölt) 2011.08.29. 22:04:28

@Almandin: "Te is abban a tévképzetben élsz, hogy a legtöbb nő a megismerkedés első percében eldönti, hogy legyen-e szex a férfival, vagy sem."

Ez meg hogy jön ide? Egy szót sem írtam a "legtöbb" nőről. Én konkrétan ehhez a poszthoz szóltam hozzá és ennek a nőnek a viselkedésére reagálok. Itt egy kőkemény lelkiszemetes típusú szívatással állunk szemben. Kell erre jobb bizonyíték, mint az, hogy a nő végül ahhoz a faszmalachoz ment vissza, akinek a "szemétségeiről" mindvégig picsogott a posztírónak? Nem huzamosabb ideig tartó magányos elmélkedés lett a folytatás, és nem is egy harmadik fasziban találta meg a megoldást végül. Ez a nő az első pillanattól kezdve tudta, hogy ez a férfi csak lelki szemetesládának kell neki, ezen nincs mit ragozni.

Persze szívesen kifejtem azt is, milyen a legtöbb nő, ha van rá igény.
De abban nem lesz köszönet. :)

Virgo1975 2011.08.29. 22:08:33

@gfjfhj467676768: te hülye vagy, ilyen egyszerűen. mondom, megismertem, próbálkozott (akkor tökmindegy lett volna, hogy én, vagy más, egyedül volt egy ideje, és nőt akart). kb. egy-két hónap múlva rájött, hogy nem passzolunk, aztán nem feszegette tovább. azaz, ajánlotta pár barátját, össze is gabalyodtunk a egyikkel...azóta mindkettőnknek voltak kapcsolatai, neki több, mindig is barátok maradtunk. ez a próbálkozás 15 évvel ezelőtt volt, könyörgöm!
és mikor olyanokat mond, hogy próbálkozna, az kizárólag szex lenne, mikor nincs senkije, pótnak. nagyon jól tudja, hogy kapcsolatra nem passzolnánk. meg azt is, hogy én ilyen pótba vele sosem mennék bele, csak poénkodik.

gfjfhj467676768 2011.08.29. 22:10:31

@Virgo1975: szóval megbaszna, a többi meg szöveg :D

Almandin 2011.08.29. 22:12:46

@gfjfhj467676768: Még ez is kevés idő a legtöbb nőnek, hogy eldöntse, legyen-e szex, vagy sem. A nőknél általában lassabban megy ez a dolog, mint a férfiaknál. Nagyon begyorsult ez a mai világ. 50 éve még a több éves szexmentes jegyesség sem volt ritka, ma meg napokon belül dönteni kell, és néhány héten belül kötelezően összefeküdni. Egyik véglet se jó szerintem.

gfjfhj467676768 2011.08.29. 22:14:45

@Almandin: nem ismered a legtöbb nőt, simán lotyó a többség.

Azt a szexmentes jegyességet sem kell elhinni.

Almandin 2011.08.29. 22:14:54

@gfjfhj467676768: Ők tudják, hogyan működik jól az ő barátságuk. Ne akard már jobban tudni náluk. Ha a pasi tisztességtelennek tartotta volna Virgo1975 hozzáállását, akkor már barátok se lennének.

Almandin 2011.08.29. 22:16:05

@gfjfhj467676768: 50 évvel ezelőtti dolgokról beszélek, nem mai kapcsolatokról, akkoriban nem volt ritka az olyasmi.

gfjfhj467676768 2011.08.29. 22:16:41

@Almandin: az sok mindentől függ. Lehet hogy tényleg ronda nő és tényleg csak ürítésre jó. Vagy idegesítő nagyon. Akkor elhiszem.

Almandin 2011.08.29. 22:17:29

@Father Justice: Szerintem inkább meg lehetett lelkileg zavarodva. Nem akart ő direkt tisztességtelen lenni senkivel, sokáig ő se tudhatta, hogy mit akar.

gfjfhj467676768 2011.08.29. 22:18:42

@Almandin: több mint száz éve létezett a próbaházasság sok vidéken. Amiből gyerekek születtek házasság előtt és utána szétmehettek. Igen, ez a történelmi Magyarország nem a polgári-nemesi (egyébként szintén kúrogató) idealizált kép.

gfjfhj467676768 2011.08.29. 22:19:49

@Almandin: ahány zavarodott nő van a szavazati jogotokról is lemondhatnátok :D

Virgo1975 2011.08.29. 22:20:11

@gfjfhj467676768: ja, mint ahogy bárkit, csak valaki legyen az ágyában...nem kapcsolatra akar, azzal tisztában van, hogy nem menne. @tea fan: egyetértek. ja, és hogy ez a sokbetűs, sokszámos is örüljön, nálam is volt,hogy a csókolózásból hirtelen "kijózanodtam", és visszakoztam, vagyis, egy s más történt, de nem "rendes" szex. még az elején (a kapcsolatnak is, meg az egésznek, mármint, kapcsolatokban is kezdő voltam). a srác elfogadta, ennyi. nem erőszakoskodott. @Almandin: pontosan.

Virgo1975 2011.08.29. 22:23:18

@gfjfhj467676768: ja, ha nincs más. de ha nem jön össze, akkor is jó barátok vagyunk...@Almandin: nem tarthatta annak, mivel sosem bátorítottam. sőt.

Father Justice (törölt) 2011.08.29. 22:26:32

@Almandin: Márpedig még ha igaz is lenne a jóhiszemű feltételezésed, legalább egy személlyel akkor is tisztességtelenül viselkedett: az exével. Akit mindenféle szemétnek elmondunk, azzal már nem jövünk össze újra, mert úgy is gondoljuk. Ez alapból tisztességtelen eljárás, és egyszersmind komoly éretlenségre is vall.

Dehát mit várjon az ember a legtöbb nőtől? :)

gfjfhj467676768 2011.08.29. 22:27:28

@Father Justice: Gondolom a tipi-tapit nem mesélte el otthon :D

dr. gernika 2011.08.29. 22:34:01

@gfjfhj467676768: Eddig azt hittem, a pasiknak is van saját szabad akaratuk, és el tudják dönteni, hogy meg akarják dugni azt a nemronda széttárt lábú nőt, vagy nem.
Ha pasi lennék, nekem ez spec. elvenné a kedvem. :)

Virgo1975 2011.08.29. 22:41:10

@gfjfhj467676768: első randin? nekem az összes barátságból alakult ki, honnan számoljunk első randit? mikor először voltunk kettesben? az nem jó, mással is voltam kettesben, ez egy (mindig is sok fiúbarátom volt), haverságból is. vagy az első csóktól? (én meg úgy működöm, hogy ha volt csók, már sose tudtam megállni, viszont a csókig sokára jutottam el, előtte barátság volt, az elsőnél három évig...ja, és ott ő, a férfi hülyített engem, a nőt.)
szóval, honnan számoljunk?

Almandin 2011.08.29. 22:41:31

@Father Justice: Ebben igazad van, az exsszel nem volt korrekt ez a viselkedés.

gfjfhj467676768 2011.08.29. 22:44:53

@gernika: nyilván ezt árnyaltabban mutatjátok ki ha ez a cél. Ha meg jó a nő akkor miért hagyná ki csak azért mert a nő is benne van? Ez agyrém :D. Ha egy buliba elmész kb 3-30 pasi megpróbál téged felszedni. Csak mert lyuk van rajtad. Férfiaknál ilyen jó arányhoz (visszanemutasítás) extrák kellenek.

gfjfhj467676768 2011.08.29. 22:46:12

@Virgo1975: ezt a barátságból baromságot kihagynám, valami benned el van rontva.

Almandin 2011.08.29. 22:46:55

@gfjfhj467676768: Országonként és vidékenként (sőt falvanként) más volt a szokás. Német földön a parasztoknál dívott a próbaházasság, Szicíliában meg akár vér is folyhatott, ha kiderült, nem volt szűz a menyasszony. Magyarországon 50 éve sok nő még szűzen ment férjhez (persze nem mindenki). Gyakran a házasságon kívüli terhességtől való félelem is belejátszott ebbe,mivel az akkoriban még szégyennek számított. Sok nő egyszerűen nem merte megkockáztatni a jó hírét.

gfjfhj467676768 2011.08.29. 22:50:50

@Almandin: látod tudsz te ha akarsz :)
50 éve ezt már nem vették olyan komolyan, 1960 körül? ugyan már :D

Virgo1975 2011.08.29. 22:51:43

@gfjfhj467676768: hát mivel nem szokásom csak úgy az utcán felszedni emberkéket, se nem társkeresőzök neten, meg sehogy sem, így ment ez. ismerkedik az ember, és egy idő után észreveszi,hogy valaki a társaságból, a körülötte lévő emberekből egyre fontosabb lesz, hiányzik.
amúgy, pont a nőcsábászok nem szoktak rögtön azzal indítani. a első körül milliónyi nő rajzott, (meg most is), nem kellett kínlódnia, ő csak leült mellém a strandon, de semmi extra nem volt, hogy most akkor ő fel akar szedni, szerintem eszébe se jutott. ok, tetszettem neki, meg ő is nekem (jól megnéztük egymást), de kétlem, hogy az volt benne, hogy akkor felszed. leült mellém a padra, elkezdtünk beszélgetni, beszélgettünk egy jót, ennyi. akkor még nem volt mobil, sőt, vezetékesünk se, hogy mondjuk számot cseréltünk volna. úgyhogy csak dumáltunk, aztán nekem mennem kellett, ő meg még maradt. ennyi, nem csábítani akart.

Moan 2011.08.29. 23:43:57

@gfjfhj467676768:

Nézd már, csak nem kiengedtek az ólból? :) Már hiányoztál! Mégsem jöttem túl későn. :)
Örülök, hogy kitüntetsz a figyelmeddel. Bár elég primitív módon teszed, de gondolom csak ennyire futja. :)

gfjfhj467676768 2011.08.29. 23:56:08

@Moan: Nem-nem, ezt a szintet direkt a fogyatékos fejedre szabtam :D

Moan 2011.08.29. 23:59:52

@gfjfhj467676768:

Ehh... Akkor értem már mi lehet a gond. Eldőltél az ólban mikor a hátad dörgölted a falhoz, aztán onnan a ganyéból torznak látsz. :D

gfjfhj467676768 2011.08.30. 00:13:04

@Moan: a mocskos disznók valóban ólban élnek a háremüktől övezve, de nem ettől látszol torznak. Ez nálad adottság. Pont ahogy a háromszorosan nagy Hermész megírta :D

Sárga Király 2011.08.30. 00:23:02

@penelope garcia: Fasza, hogy a nőknek JOGAIK vannak, a férfiaknak pedig kötelességeik. Ha valakitől nem akarsz semmit, akkor ne csókolózz vele, és ne ülj az ölébe, ennyi. Ha mégis megteszed, és időközben meggondolod magad, ahhoz JOGOD lehet - de ne csodálkozz, ha majd annak látnak és neveznek, ami vagy.

Moan 2011.08.30. 00:36:33

@gfjfhj467676768:

Akkor bizony Te a pöttyös pubertás hátsóm bukéját ellenőrzöd dekantálás után. :) De ne tévesszen meg a látszat: Az a részem nem a fejem és csak azért tűnik számodra annak, mert hasonlít a fizimiskádra. :) A valóságban csak azért találkozol vele minduntalan, mert ez a részem talán még érted, így ezzel mosolygok feléd. :D
De azt meg úgyis tudod, hogy ettől még szeretettel gondolok Rád, hiszen tudod, hogy milyen jólelkű vagyok. :D

Moan 2011.08.30. 00:40:23

@gfjfhj467676768:

Ja...az nem a háremed ami övez, hanem a hasaalja szalonnád. :D Szóval már csak ezért is vigyáznék a ganyéval...fetrengsz benne, aztán milyen íze lesz ha levágunk karácsonyra? :D

gfjfhj467676768 2011.08.30. 01:23:44

@Moan: :D Háj, az bazmeg. Gondolom nálatok kockáéknál olyan is van. Nálunk csak a kocákon :D

dr. gernika 2011.08.30. 01:24:23

@gfjfhj467676768: Szerintem te ezt csak férfiszemmel látod.

gfjfhj467676768 2011.08.30. 01:24:53

@Moan: segged a fejed, azt mondod? Szemet is növesztettél? Csak ki ne essen a nagy erőlködésben :D

gfjfhj467676768 2011.08.30. 01:34:42

@gernika: ugyan. Voltam már pár buliban, annak a nőnek nem jut fasz amelyik nem akar. Ez fordítva nem igaz. Az arányok pedig azért nem tolódnak el a szar pasik irányába kedvezően, mert nem minden nő megy le pasizási céllal bulizni vagy pár nélkül, a másik részük meg bizonyos szint alá nem megy le.

dr. gernika 2011.08.30. 07:37:24

@gfjfhj467676768: Fősulin ez fordítva is igaz volt.

Moan 2011.08.30. 07:44:10

@gfjfhj467676768:

Az kocka, Te hasábburgonya. :D Az legalább egy poliéder, nem olyan alaktalan forma mint a Te, aki megszólalásig hasonlatos vagy ahhoz a furcsa állagú valamihez, ami az orromból jött ki épp. :D Megszólalásig, mert aztán megszólalsz és vége a csodálatos zöld illúziónak. :D

Moan 2011.08.30. 07:47:38

@gfjfhj467676768:

Látom szövegértésből sem jeleskedsz. :) De nyugodtan csak szemezz azzal a likkal ott az orrod előtt...A jussod megkapod. :Đ

Betelgeuse-2 2011.08.30. 08:58:26

Mekkora lúzer ez a blogíró! Még azt se vette észre, hogy lelki szemetesládának használták csak. Tudhatná, hogy ha egy csaj szakít valakivel, akkor legalább hónapoknak kell eltelnie, mire belemenne egy új kapcsolatba. Van (néha, ritkán) villámlásszerű megvilágosodás, de ez soha nem veled fog megtörténni. Jó volt sírdogálni a vállán, jó volt elmondani ilyen-olyannak azt az exet, akihez az első adandó alkalommal visszakullogunk, és jó volt smacizni egyszer-kétszer, de csupán ennyi. Azért smacizott veled, hogy így fizessen a rá pazarolt idődért, lúzerkám!

KovA 2011.08.30. 09:44:35

"hogyan írjam meg úgy, hogy ne tűnjön férfinyafogásnak..."

:-) vagyis ne tűnjön annak ami...

"én pedig gálánsan felhívtam magamhoz beszélgetni"
:-) későbbi dugás reményében

"egyre sűrűbben jött fel, mígnem már minden második nap. "
Mégsem jutott eszedbe 1x sem megkérni a kezét.

"Egyszer átöleltem, viszonozta. Csókolóztunk. Azt mondta, szeret és nagyon sokat jelentek neki, mert senki másnak nem tudná elmondani ezeket a dolgokat. Az hittem, betöltöm azt az űrt,"

... azt hitted Ugyan mivel is ? Hiába adta jelét az űrnek és a lehetőségnek...

"A lány elmondta, hogy milyen jó nélküle, az expasija mekkora egy szemét volt stb."
szemét mint ahogy az ma divat :-)

"Ettől még több bátorítást reméltem."
Kaptál.

"Egyre hevesebben csókolóztunk és egyszer már majdnem tovább is mentünk… talán kétszer is… de nem hagyta magát."

Dalszöveg:
"Még magamon tartom kicsit a ruhát
még nyújtsuk a percet
hadd várjak, hogy várd.
Még nyújtod a percet
még nyújtod a szót
még semmi sem teljes
még magam vagyok.

Egy semmiséget mondj még nekem
azután bármi lehet, legyen!
Egy semmiséget mondj még nekem
és jöhet bármi, lehet, legyen.

Még valami kell egy semmiség csak, mitől megváltozunk.
Mondj nekem valamit, hogy attól legyen, legyen!
Egy semmiség, lehet mozdulat is, mitől megváltozik valami,
valami, és aztán legyen, legyen.

Még magamon tartom addig a ruhát,
míg valami nem visz
egy határon át.
Még beszéljünk félre, nyújtsuk csak el
egy kicsikét várj még
még valami kell.

Egy semmiséget, mondj még nekem,
Azután bármi, legyen, legyen!
Egy semmiséget, mondj még nekem,
És jöhet bármi, legyen, legyen!

Még semmi sem teljes,
még valami kell,
már magam sem értem,
hol döntöttem el.

Úgy kellett még volna
egy semmiség,
úgy kellett még volna
egy valami még.

Nem nyújtom a percet,
nem nyújtom a szót,
már semmi sem teljes
és magam vagyok.

Már semmi sem teljes
és magam vagyok,
és magam vagyok,
és magam vagyok..."

"Nem értettem."
Nehéz is :-) ha csak magadban gondolkozol... mert a nő egy küldetés - és játsszon bármit - belül ez a küldetés hajtja ez játssza minden játékát. Nem tehet róla - attól nő... és te annak a küldetésnek mérlegén mérettetel... úgy mindenestül.
A farok kevés - az csak a nyeled, aminél fogva kézben lehet tartani szükség estén szemrevételés céljából...

"Nem kettő barátnőm volt már eddig, de ilyen jelenséggel még nem találkoztam."

jeee "mindenki másképp csinálja" :-) De elgondolkodhatsz azon, hogy VOLT a két barátnőd... alighanem ez nem akar egy harmadik lenni aki VOLT lészen...

"hogy bocs, kibékült az exével és vissza fog menni hozzá"
I-igen - a kirúgatás által gyakran alakul a bumeráng :-)
Szoktam volt mondani - nem jutsz dűlőre egy fiúval - dobd el... ha nem jön vissza jobb úgy - selejt... ha visszajön van remény rá hogy valamit lehet kezdeni vele... megélve a hiányt - tapasztalja tanulja ismeri az ember azt ami hiányzik...
Amíg van csak van - de a hiányából ismeri meg igazán a mibenlétét/értékét. Aki nem jön vissza annak olyasmi kell amit mástól is megkaphat, nem pedig az ember maga... akinek az a lány kell - annak akkor nincs más esélye mint az az egy lány.
Megharcolja önmagával a szeretetet - vagy a bukás tényét...
megharcolva bukást elfogadni is könnyebb - megtetted ami rajtad múlt.

"Felhúzott a csaj: levelek, szép ígéretek, csókok, bújások, aztán lecsapta az egészet a francba."
Szép remények - az ígéretek feltételesek... te semmit nem ígértél az őt parancsokló küldetésnek... A bumeráng megtérése ígéretesebb - te pedig csak magadban gondolkozva-sértődve esélytelenné teszed magad...
De mintha neked se ő lett volna az első - amazok tán nem ígértek semmit avagy te őnekik ? Csak most nem te vagy ki faképnél hagy, hanem akit faképnél hagytak, az a baj ?

"Az ilyen játékokat büntetni kellene."
Pedig ez egy ilyen játék... sérti önérzeted, hogy téged is ott lehet hagyni... Megpróbáltattál és könnyűnek találtattál.
Ennyi.

"Írtam neki egy szép e-mailt – hát, csak nem fogom hagyni magam - de nem idézhetek most belőle, mert a bloggazda csak a kötőszavakat hagyná benne"

Ja-ja - rád vall... jól megmondtad a magadét... önmagad körül forogsz... biztos önmegvalósítod magad a nőkkel...

"Sose ütöttem meg nőt, de akkor éreztem, hogy jön fel bennem valami."
Ha jól megütöd magad - azzal előbbre jutsz.

Müszélia 2011.08.30. 10:37:35

@Joe69: gondolni lehet, sőt. de ne legyen erőszakos. vagy van, akinek szimpatikus a kamu damu féle "alfahím"?

Joe69 2011.08.30. 12:34:42

@Müszélia:
Pasiként azt gondolom,, igen. Ha nem rólam van szó:))Amúgy minden pasi így gondolja, akit már leoktatott egy ilyen Almandin-stílusú hölgyemény, aztán a következő pillanatban simán felszedeti magát és dug valami bunkóval.

JOKKA21 2011.08.30. 14:09:40

Hülye picsa volt ez is, mint a többi.

Almandin 2011.08.31. 21:16:11

@KovA: Igazad van. Csupán abban nem értek egyet, hogy ha a nő úgy dönt, hogy mégsem fekszik le a férfival, akkor nem biztos, hogy ez azért történt, mert "könnyűnek találtatott", hanem lehet, hogy csak azért, mert nem lett belé szerelmes. Tehát nem mindig a férfiban van a hiba, egyszerűen neki nem jó, de másnak lehet, hogy ő lesz álmai férfija.

Almandin 2011.08.31. 21:16:58

@Joe69: Nem akartalak leoktatni, csupán más a véleményem. Megsérteni végképp nem akarok itt senkit.

svinjahond 2011.09.01. 11:18:11

A lelki szemetesládának használt balek esete tárult fel előttünk.
Köszönjük! Szerintem ezért kár oltani a posztolót, a fiúk/férfiak többsége kerül ilyesmi és ehhez hasonló szituációkba aktív élete folyamán. Csak az nem mindegy, hogy mennyi idősen, hányszor, illetve képes-e tanulni a szituból. Bevallom férfiasan, hogy nekem is részem volt hasonlóban, csak én - kis külső segítséggel - gyorsabban észbe kaptam és "átvágtam a fojtogató indákat", amik a lelki mocsárba húztak volna. Tök egyértelmű szituációt teremtettem, ahol a csaj végül is nem virította a puncit - pedig ott/ÉS AKKOR(!) "illett volna" - én pedig némi lelki fröccs kíséretében határozottan kiadtam az útját. Nem voltam durva, de elmagyaráztam neki, hogy mással "barátkozzon" mert én elsősorban NŐT keresek és nem egy olyan kapcsolatot, ahol én csak folyamatosan befektetek, nem pedig megfektetek.
Aztán még próbálkozott: felhívott, hogy ő mekkorát csalódott bennem, mert azt hitte én más vagyok. Mondtam neki, ha "más" lennék, akkor nem vele próbálkoztam volna, hanem szines hajjal vonaglanék a kamion platóján az Andrásy úton. Ajánlottam is neki, hogy keressen egy olyant, állítólag jobbak "barátnőnek" mint a csajok és még dugni se akarnak szegény kis "nebáncsvirággal". Aztán megkértem, hogy lehetőleg többet az életbe fel ne hívjon, én biztosan nem fogom keresni. Így is lett.
Ehhez a megoldáshoz pedig határozottság kell, nem visszasétálni a csapdába!

KovA 2011.09.01. 11:27:43

@Almandin:
A nem lett belé szerelmes is egyfajta könnyűnek találtatás - a beleszerethetőség mércéjén - két ember viszonylatában - nem általában értéktelenség csak adott szempontból.
Ugyanaz ami az egyiknek kavics a másiknak kincse lehet.

Mi okoskodunk - a háttérben ösztönök mérlegelnek súlyoznak értékeket a környezet viszonylatában, a kettő vegyülési kémiája szerint, és a szövetségi együttműködés ígéretessége és ki tudja még mi szerint - még kompromisszumok is beleférnek.
Aztán ítélnek - és durr - szenvedélyek által parancsolnak igent vagy nemet.
Mi meg( )magyarázzuk :-)

Joe69 2011.09.01. 19:43:39

@Almandin:
Természetesen nem oktattál le és nem is sértettél meg senkit. Én a posztjaidban leadott tartalomra gondolok, amire az jellemző, hogy ha fiatal vagy, akkor naív, ha idősebb, akkor számító, de mindkét esetben álszent. Milliónyi csaj játssza azt, hogy ezt az úri kurvás szöveget (régebben még a szakkönyvek is így hívták a posztban szereplő női magatartást) nyomja az elején, hogy az ún "rendes srácok" pasifelhőt képezzenek körülötte. És a marhák, teszik is. Aztán előugrik a semmiből valami bunkó rosszfiú, akivel nem dumálás van, hanem bebasztatás (alkohollal), aztán meg dugás minden fakszni nélkül, és rosszabb esetben a "jókislány" még szalad is utána, mint a pincsikutya. Ennyi. Én rengeteg ilyet hallgattam végig, aztán láttam, amit láttam. És most lehet jönni a "savanyú a szőlővel", de az igazság az, hogy az ilyenek a női vonzerejüket is pillanatok alatt elvesztik az emberi méltóságukkal együtt.

Joe69 2011.09.01. 19:44:37

bocs, "kommentet" akartam írni poszt helyett

Joe69 2011.09.01. 19:49:00

@svinjahond:
Ez az, ezt kell csinálni. Sajnos, én is rengeteg időt vesztegettem el, mire rájöttem erre.

Almandin 2011.09.01. 22:02:03

@Joe69: Látszik, hogy gyökeresen eltér a gondolkodásunk. Én nem tartom álszentnek magam. Álszent az az ember, aki jobbnak akarja mutatni magát, mint amilyen. Hogy a fiatalok, vagy az idősebbek közé tartozom-e, az relatív a 34 évemet tekintve. Naiv azért nem vagyok, mert nagyon is jól látom, hogy milyen módon alakulnak a mai világban a párkapcsolatok. Inkább kiábrándult vagyok időnként, ami pont nem a naivitás. A számítás pedig az a magatartás, ha egy nő ravasz magakelletéssel, meg egyebekkel orránál fogva vezeti a férfiakat, hogy végül a mellett kössön ki, aki anyagilag a legtöbbet nyújtja neki. Nos, én a világ leggazdagabb pasijával se lennék boldog, ha nem szeretném őszintén. Hiányozna a beteljesült szerelem boldogsága. A bunkó rosszfiúval való leitattatás és összevissza dugás lehet, hogy sok nőnél így működik, pedig az okos nő nem engedi pl. társaságban leitatni magát, pont azért, mert nem naiv kislány. Ha valaki nem otthon egyedül van, akkor ha van esze, nem engedi annyira leitatni magát, hogy kiszolgáltatottá váljon. Azt hiszem, nálad több személyes rossz tapasztalat alakíthatta ki ezt a véleményt. Sok álszent nő van, aki tényleg "jókislány" imázst épít fel tudatosan, aztán a valóságban igen könnyűvérű. Pl. bigottan vallásos családok lányainál lehet ezt gyakran megfigyelni. Valószínűleg ott erős lehet a megfelelési kényszer a család meg a vallási közösség felé, ezért alakul ki "kettős személyiség".
Én KovA-val azért is értek egyet, mert a jó párválasztáshoz idő kell. Az ismerkedés célja pont az, hogy a felek közben eldönthessék, akarnak-e tovább menni. Ha a nők mindenkivel ágyba bújnának, akiket csak megkívántak, vagy akikkel randira mentek, akkor a többségnek 30 éves korára már két-három számjegyű lenne az expartnereinek a száma. Ez pedig felvet még egy problémát. Netes fórumok olvasgatásakor feltűnt, hogy panaszkodnak a férfiak, hogy 30 körül már alig van tiszta életű nő, a legtöbbjén a "fél város keresztülment", és nem találnak egy olyan nőt, akinek még viszonylag kevés kapcsolata volt. A csúcs egy olyan történet volt, ahol egy 30 körüli nőnél sokallta a párja a 3 expartnert, ő maga meg bevallottan több száz nővel lefeküdt, de abban semmi kivetnivalót nem talált. Az ilyen pasik nem gondolkodnak el azon, hogy gyakran pont ők "állítják elő" az ilyen nőket azzal, hogy elvárják tőlük a mielőbbi lefekvést, aztán könnyen elhagyják őket? Természetesen a következő pasi is leszűzkurvázza a nőt, ha néhány randi után nem fekszik, vagy végül egyáltalán nem fekszik, így sok nő a megváltozott elvárásoknak megfelelni akarván gyorsan odaadja magát. Sok ilyen "kapcsolat" azonban nem tart tovább néhány hétnél-hónapnál. Így sok olyan nő is, aki nem könnyűvérű, szert tehet 5-10 partnerre akár egy-két év leforgása alatt is.

Joe69 2011.09.02. 01:02:53

@Almandin:
Nem az első lefekvés tologatása számít, hanem a módja. Másrészt sok, de intenzív, egymást követő kapcsolatbólsokkal többet lehet fejlődni, mint a lagymatag párhuzamos pasizgatásból, pasifelhő-kavarásból. A korosztályodnál az ilyen fennkölt dumák mögött elsősorban a férfiakkal szembeni komplexusok vannak a korábbi kudarcok miatt. Ezzel építik le vagy hintáztatják a rájuk repülő, 40+, öregnek tartott férfiakat (pedig általában azok jönnek, 35 körüli férfi nem 35 körüli nőt keres, hanem huszonévest), viszont felfüggesztik, ha bejön alkalmilag egy huszonéves fiatal farok, vagy nős férfi, akkor nincsen prédikáció. Környezetemben ezt látom, tendencia, természetesen nem mindenkire vonatkozik.

Joe69 2011.09.02. 01:06:38

@Joe69:
Még Annyit, hogy a pasik személyiségzavarának tipikus példája, amikor hatványozzák a partnereik számát - verbálisan. Egy kisvárosban vagy faluban persze gáz, hogy mindenkinek lekövethetők az előzményei.

Almandin 2011.09.02. 12:48:25

@Joe69: Egy 40-en felüli férfi egyáltalán nem öreg (legalábbis számomra). Nekem eddig csak 40 felettiekkel volt kapcsolatom (és nem azért, mert nem kellettem volna a fiatalabbaknak). A "tologatásról" meg annyit, hogy az elvárt idő egyre rövidül. Szerintem egyáltalán nem kell szabályokat alkotni arra nézve, hogy egy kapcsolat mikor fejlődjön testivé. De ezt a mai sürgetést egyrészt az motiválja, hogy sok férfi a szoknyavadász hajlamait akarja így kiélni (a legtöbb ilyen kapcsolat rövid ideig tart), másrészt ez a fogyasztói társadalom hatása. Ma sokan párt is úgy választanak, mint valami terméket, valamint várni se nagyon tudnak. Nem hiszem, hogy abból lehetne a legtöbbet fejlődni, ha egy nőn rövid időn belül keresztülmegy 5-10-20 férfi. Ez csak a nőcsábászoknak jó és kényelmes, akik ezzel a dumájukkal beijesztik a nőket, aztán azok hirtelen ágyba ugranak. A következmény pedig a legtöbb esetben a gyors elhagyás, hiszen ha nem pornószínésznői a teljesítménye, a férfinek már nem elég jó, és dobja (hiszen a szexuális harmónia kialakulására sem tud az ilyen férfi várni, ha a nőre magára sem tudott). Másrészt az ismerkedési fázisnak elsősorban az a rendeltetése, ami a nevében is van. Nem tartalmaz konkrét szexuális ígéretet. Én sem várom el egyetlen férfitól se, aki megtetszik, és akivel randizom, hogy kötelezően ágyba vigyen. Bárkinek joga van kilépni a kapcsolat bármely fázisában. Ez ezzel jár, egy-két randitól nem kell azt gondolni senkinek sem, hogy a sült galamb hamarosan a szájába fog repülni. Ezt a mostani szemléletet (feküdjünk le minél gyorsabban egymással, mert ha nem, az "álszentség")legalább annyira károsnak érzem, mint a régi ("tisztességes nő csak az esküvő után él nemi életet") hozzáállást. Másrészt: nem tudom, te nős vagy-e, vagy akarsz-e majd nősülni, de most komolyan, szívesen elvennél olyan nőt, akinek már 20-30, vagy több partnere volt, "tapasztalatszerzés" címén? Mert-tisztelet a kivételnek-azt látom, hogy a mai férfiak, ha nősülésre kerül a sor, olyan nőt keresnek, akinek még nem volt túl sok pasi az ágyában. A "túl sok" megint relatív.

Joe69 2011.09.02. 17:26:15

@Almandin:
Továbbra is az az érzésem, hogy inkább a félelmek és a komplexusok beszélnek belőled, mintsem a valóság. A férfiak többsége nem nőcsábász és messze nem vár el pornószinésznői teljesítményt, márcsak azért sem, mert ő sem nyújt éppen pornószinészi farokteljesítményt..viszont a nőkkel szembeni viselkedését pont ugyanezek a vélt elvárásoktól való félelmek határozzák meg. Az én tapasztalatom meg éppen az, hogy a nők hihetetlenül türelmetlenek, és már az első pillanatban valami kurva nagy csodát várnak az egésztől (szexuális harmónia), ami persze tényleg nincs, mert mitől lenne.

Joe69 2011.09.02. 17:36:28

@Joe69:
Ja, még valami. Soha nem érdekelt, hány pasija volt eddig az aktuális nőmnek, ELVBŐL soha nem kérdeztem meg, és azt is elvártam volna, hogy tőlem se kérdezzék, persze már az elején faggatózott mindegyik. Az viszont zavart, amikor annyi esze sem volt, hogy megoldja, ne kelljen kényszeredett társaséletet élnem az exekkel, jó, leszámítva a "gyerekem apjával jóban vagyok" c. történeteket. Csináltam volna ezt én fordítva a volt csajaimmal, egyből kitört volna a balhé, ugyebár..

Almandin 2011.09.02. 18:31:58

@Joe69: Engem se szokott érdekelni, hogy az épp aktuális pasimnak hány barátnője volt előttem. Szerintem nem attól jó a kapcsolat, hogy hány expartner volt. Viszont a férfiak nagy része sajnos eszerint ítélkezik. A másik dolog, hogy a nők nagy része nem szeretné, ha társkeresés címszóval több tucat pasi ágyát meg kellene járniuk. Mindig is voltak könnyűvérű nők, akiknek ez nem okozott problémát, de manapság a könnyűvérű nőkre alkalmazott elvárásokat közvetítik az "átlagos" nők felé is. Ha túl sok pasival lefekszik egy átlagos nő, az értékes tapasztalatszerzés helyett inkább kiégettségre vezet. Nem véletlen, hogy ma egyre többen röhögnek azon, ha valaki igaz szerelemre vágyik, naivnak és hülyének gondolják az illetőt, hiszen "olyan a mai világban már nincs". Valószínű, hogy a fentebb említett kiégettség vezet a fenti gondolkodásmódra. Már 20 év körüli fiatalok is így gondolkodnak, ami a mai tinik szexuális szokásainak ismeretében nem csoda.

Almandin 2011.09.02. 18:57:20

Tanulságos ez a cikk is:vakbarat.velvet.hu/szex/2011/01/14/a_ferfi_dicsekszik_a_kapcsolatainak_szamaval_a_no_tagadja_azokat/
Itt én is kommenteltem, elolvashatjátok. Sajnos igaz, hogy a mai társadalomban kettős mérce uralkodik. A szexológus tanácsival (hazudozásra buzdítás) pedig egyáltalán nem tudok egyetérteni.

Virgo1975 2011.09.03. 18:44:49

@Joe69: miért persze? én pl. sose kérdeztem meg, ők meséltek folyton az előző csajaikról. volt, aki még elő is adta, hogy na, neki aztán nem állt ellen senki (szexre mármint, komoly csak kettő volt neki előttem), de azért ő féltékenykedett...meg nyavalygott, hogy miért nem ő az első nekem. 28 éves voltam...kettő darab volt előtte, nehogy már sok legyen.
süti beállítások módosítása